UKENS BLOGG

 • 15.01.2017 - 20:00

Tjohoo ♥

Jeg ser at det er mange bloggere som har ukens blogg. Noe jeg personlig syns er en kjempefin ting å ha på bloggen sin, for å kunne se andre sine blogger - men også for at vi bloggere kan hjelpe hverandre med å få flere lesere! Derfor tenkte jeg det nå igjen var på høy tid å ha en ukens blogg. 

Dette for at jeg kan få inspirasjon av å lese andre sine blogger, men også fordi jeg på denne måten kan utvide blogg-nettverket mitt. Noe jeg syns er viktig! Jeg håper og tror at jeg kan få øye på mange inspirerende og unike bloggere som på hver sine måte har satt sitt eget spesielle særpreg på bloggen sin. Vinneren blir publisert om en uke - altså neste søndag. Vinneren får da et eget innlegg her på bloggen, hvor jeg sier personlig hva jeg syns om bloggen og hvorfor du burde klikke deg inn og sjekke ut akkurat denne bloggen. 

Som dere ser har jeg lagt til to ting du må gjøre for å kunne være med i trekningen av å bli ukens blogg-vinner! På denne måten kan jeg selv få flere lesere og flere som liker både fanpage-siden og instagram-profilen min. Det blir derfor en vinn-vinn-situasjon! Du ser også noen "kriterier" jeg kommer til å se spesielt etter på de forskjellige bloggene. Dette er kriterier jeg personlig syns er viktig er med på en blogg. Men du kan også vinne dersom du ikke oppfyller alle kriterier! Det er ingen must. 

Dette må du gjøre: 

1) Like facebook-siden min HER
2) Like den nye instagram-profilen min HER
3) Skriv link til blogg og at du vil delta i kommentarfeltet

Ser fram til å lese akkurat din blogg! ♥

0 kommentarer

DENNE UKENS...

 • 03.04.2016 - 14:54

Søndagsmodus ON!

Det er på tide med en aldri så liten "denne ukens" og det er alltid like spennende å se tilbake på uka som gikk og tenke over både det positive og det negative. På denne måten så lærer man av sine egne feil, men man lærer også å sette pris på de små tingene som kan gjøre hele uka magisk! ❤

FORMÅL:

Denne ukens formål var igjen å komme meg gjennom en hel lang liste som jeg har rablet ned over ting som skulle vært gjort. Dette fikk jeg selvfølgelig ikke til! Tiden eller energien strekker ikke til.. Og det er en evig kamp, hver eneste dag å prøve å få gjort alle tingene man burde gjort for lengst. Skyldfølelsen og samvittigheten spiser deg opp innvendig og det hele blir bare en jævlig stor stress-faktor. Blant annet burde jeg fått rydda unna påskepynten, samt rydda bilen min som noen av de første tingene jeg må prioritere. Påskepynten står like fint enda og bilen, den ser fader'n meg like jævlig ut både på utsiden og innsiden.. Jeg må bare bli mer strukturert!

Adult, cheekbones, and choices image

GLADNYHET:

For å være helt ærlig, så er det ikke noe jeg kommer på som har vært en skikkelig gladnyhet denne uka. Ikke noe som jeg har vært superexited over. Ikke noe som har brent seg fast i hukommelsen. Utrolig kjipt, da det ofte hjelper på både humøret og energien å ha noe å glede seg over! Det eneste jeg ser fram til nå er å få frihelg om en ukes tid, hvor jeg skal på bowling og muligens en tur ut på byen!

INSPIRASJON:

Denne flotte kontoen oser både kvalitet og gladhet. Med lyse og flotte bilder er det lett å bli inspirert av @hannemjas sin konto. Titt innom å se selv!

UTFORDRING:

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Humørsvingningene! De 150 opp og ned-turene man har i løpet av en dag. Når man går i fra å gråte til å smile på bare sekunder og visa versa. Det er fullstendig kaos inne i hodet og inne i kroppen generelt. Den er fullstendig i ubalanse og jeg vet ikke hvordan jeg skal få tatt tilbake kontrollen. Energien blir bare dratt ut av meg og det er ingenting jeg kan gjøre for å forhindre det. Jeg har prøvd snart det meste. Kjenner du til følelsen av å miste deg selv? Det er lite morsomt! Når man ser seg selv i speilet og man ikke kjenner igjen jenta det er speilbilde av. Det er skummelt.


 

LÅT:

Man hører som oftest på musikk etter hvordan humøret er. Ettersom mitt humør er veldig svingende og ikke minst ganske trist fortiden, har jeg hørt mye på fin og trist musikk. Denne sangen her treffer meg midt i hjertet hver eneste gang og det er ikke til å legge under en stol at jeg ofte gråter hver gang jeg hører på den!

Denne uken har bydd på mye tanker og følelser. Ikke minst har det vært mange tårer. Det er ikke slik man burde ha det. Man burde ikke føle seg dritt fra morgen til kveld. Man burde ha noen lysglimt i løpet av en dag. Man burde kunne føle seg glad og lykkelig. Stolt over seg selv og hva man har oppnådd. Man burde kunne gi seg selv credit! Jeg gjorde det før. Men nå er det snudd om. Det er blitt til følelser jeg ikke trodde var mulig å føle og tanker som jeg blir redd av å ha. Hele seansen gjør meg redd og i villrede. Det er når man har nådd bunnen at det går oppover. Det har jeg alltid trodd på! Men det går ikke an å forestille seg hvor jævlig det er å nå bunnen. Og hvor mye hardt arbeid man må legge ned for å komme seg opp og ut av "sumpen".
 
Nok klaging for i dag, eller hva? Det er utrolig hvor mange milepæler, episoder, minner og tilbakefall man skal ha i løpet av livet ❤
 
0 kommentarer

DENNE UKENS...

 • 20.03.2016 - 13:16

God søndag, darlings ❤

Tenk deg at det er palmesøndag i dag. Det er jo fader'n meg helt sykt! Året 2016 har virkelig hatt en kick-start uten like, både på godt og vondt. Selv om vi gikk inn i desember med tårer, så går vi inn i påsken med glede. Livet er så skjørt. Man vet aldri hva morgendagen bringer og det er derfor det er så viktig å kunne la seg selv prioritere mennesker man står nær.

Det er på høy tid med en ny ukens, syns dere ikke? Og denne gangen får jeg slå på stortromma, ettersom jeg glemte av det forrige søndag..

FORMÅL:

Ukens formål har vært å prøve å rekke alle disse tingene som man har hengende over seg til enhver tid.. Slik at man kunne få en skikkelig ferie-følelse da påsken kom. Men dessverre så går ting sjeldent som planlagt. Så jeg får nok ta noen dager til for å bli ordentlig ferdig! Man vil vel alltid ha ting hengende over seg, men noen ting som rydding og systemlaging kan man alltids gjøre noe med. Så hvorfor ikke bare gjøre det og bli ferdig? Jaggu meg et godt spørsmål..

GLADNYHET:

På torsdag kunne vi endelig glede oss over at bestefar kunne få komme hjem. Etter nesten 3,5 måneder med mye hard opptrening, tårer og nedturer kunne vi endelig se et lys i tunnelen. Det var så utrolig å få en oppdatering på dette og tårene var ikke langt unna da jeg innså at han skulle få oppfylt sitt største ønske. Dagen etter han hadde fått slag fortalte han at han ønsket seg hjem. Og vi måtte ofte prøve å formulere oss best mulig for ikke å få han til å bli fullstendig nedfor. Jeg er så stolt, så glad og så takknemlig for at han endelig kan få være hjemme og at han har klart å trene seg såpass mye opp til at dette kan være mulig! Jeg får tårer i øynene bare jeg snakker om det..

INSPIRASJON:

En stor inspirasjonsskilde denne uken har vært den fargeglade @mattcrump! Denne fyren kan virkelig å glede andre. Med sine fargerike bilder gjør han enhver dårlig dag ihvertfall ett hakk bedre om ikke ti! På dager hvor jeg føler meg trist og nedfor er det dette stedet jeg tyr til for å få en boost.

SURPRISE:

Jeg kunne sikkert snakket i evigheter om at surprisen denne uka var at jeg var "modell" for en dytig fotograf, men det er liksom gammelt nytt nå. Jeg vil trekke fram noe som ikke er kommet ut i offentligheten enda. For som alle vet, iallfall alle mannfolka vet var det Steak and BJ'day på mandag. En form for valentinsdagen for gutta. For å være ærlig hadde jeg egentlig helt glemt av det, før jeg så på sosiale medier. Men jeg tenkte at jeg skulle gjøre noe spesielt for mannen som jeg er så ubeskrivelig glad i! Så jeg kjøpte inn biff, pommes frites, peppersaus, blomster, cider og så hadde jeg det meste andre som jeg trengte hjemme. Blant annet har jeg fått sponset roseblader fra Coolstuff. Jeg skal skrive mer om dette i ett senere innlegg! Gutten ble iallfall fornøyd og vi hadde en super morsom og intim kveld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEW IN:

Det er nok flere ting jeg kan trekke frem her, men det må nok bli den herlige påskepynten jeg investerte i igår! Det er noe eget med det å dekorere hjemmet ditt til de forskjellige høytidene. Akkurat som at været endrer seg etter sesongene, endrer også hjemmet seg. Jeg syns det er så spennende og morsomt! Da får man liksom flere fornyinger i hjemmet i løpet av et år, selv om det ofte er bare pynten som gjør vidunderverker! All pynten er kjøpt hos Europris.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UTFORDRING:

Denne ukens utfordring har vært å kontrollere humørsvigningene mine. Det har vært helt uforutsigbart! Og det er veldig energitappende og ikke minst grusomt irriterende. Det kan være alt i fra at jeg kan begynne å grine mens jeg kjører bil uten mål og mening, til at jeg blir dritsur når jeg går inn døra hjemme. Så kan jeg bli overlykkelig over favorittprogrammet som går på TV'en og at jeg endelig får sett episoden som jeg har venta i tre dager på å se. Herregud, jeg blir faktisk helt uslitt av det.. Er ikke det ganske normalt at jenter har humørsvigninger? Joda, det er det. Men i den graden jeg har hatt det i nå, så er det overhodet ikke normalt. Og flere som står meg nær har påpekt at jeg ser utrolig sliten ut, og det er jeg faktisk! Og Kim stakkars, er nok den som har kjent vell så godt på disse forferdelige humørsvigningene. Det var på ett tidspunkt hvor jeg vurderte å dra hjem til mamma, fordi det begynte å gå vel utover parforholdet. Så dette er noe jeg virkelig må jobbe med fremover!

ROMANTISKE OVERRASKELSE:

Det kan kanskje virke som vi har ett veldig kliss-klass forhold, men det har vi ikke! Og det er sjeldent vi slår på stortromma. Men vi er flinke til å gjøre små ting som betyr mye. Og denne uka slo mannen til med dikt som var hengt opp på dører rundt omkring i huset. Så utrolig koselig og ikke minst veldig rørende!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg slappe av litt, før jeg og Kim stikker for en lunsjdate på hjørnecafeen. Håper dere har hatt en innholdsrik og fin uke! Ikke minst så satser vi på fintvær denne uka slik at vi alle kan få en fortreffelig påskeferie.

0 kommentarer

DENNE UKENS...

 • 06.03.2016 - 15:59

God søndag!

Dette har vært en nokså slitsom og ikke minst stressende søndag, men likevel en veldig hyggelig dag. Dagen har blitt tilbringet med de eldre på jobb, noe som forsåvidt alltid er like koselig! Over til det dette innlegget egentlig handler om..

FORMÅL:

Ukens formål har vært å kose meg mest mulig. Jeg har hatt ferie og det har vært så ubeskrivlig godt og ikke minst nødvendig! Det har vært viktig for meg å slappe av, samtidig som jeg har fått gjort unna endel ting som holdte meg nede. Jeg har også fått kvalitetstid med både familie, venner og kjæreste - noe som gjør godt for både kropp og sjel!

GLADNYHET:

Jeg har inngått ett samarbeid med coolstuff som jeg tror kommer til å bli supert! Dette skal dere få høre mer om senere. Men dere kan virkelig glede dere, dette blir knallbra :- )

INSPIRASJON:

Denne ukens inspirasjon har vært denne supre, flotte og viljesterke jenta! Fy søren, du er helt rå Tiril. Beundrer tålmodigheten og viljestyrken du har. You go girl!

NEW IN:

Det har kanskje gått med hakket mer penger enn det burde til diverse klesplagg denne måneden, men jeg har lagt min elsk på denne superrå'e buksa! Den er så kjekk å ha på sånne late søndager som i dag. Skikkelig godt stoff og super deilig å ha på. Anbefales om du er glad i leopardprint! Du finner den HER.

Bukse - Brooklyn

UTFORDRING:

Å få satt meg ned å lese skolerelaterte bøker. Det å lese er ikke min sterkeste side. Og tiden flyr av gårde i en fei! Og når problemet mitt er at jeg ikke husker ett døyt av det jeg akkurat har lest, så gidder jeg liksom ikke å bruke opp tida mi på sånt. Dette er et stort problem for meg, ettersom det er veldig viktig å kunne klare å gjengi det man har lest for å være sikker på at man har fått med seg det man skal. Jeg får bare prøve å sette meg ned og ta meg god tid, så kanskje det hjelper!

PLANLEGGING:

Neste uke går ut på å komme seg tilbake til normalen. Jeg skal tilbake på jobb og jeg har iallfall et møte som er bestemt. Så får vi bare ta uka som den kommer.. I tillegg så er det årets store happening til helga som jeg gleder meg helt vilt til. Nemlig World Cup i Kvitfjell! Da er det after-ski for fulle mugger. Dette blir en lang og pinsom uke, før det braker løst til helga. Wihuuu! Dessuten kommer det til å skje en stor endring på bloggen i løpet av neste uke, så følg med - dette blir awesome!

BLOGG:

Det var så mange flotte kandidater å velge mellom, at det var ekstremt vanskelig å plukke ut en bestemt vinner. Men den bloggen som jeg likte aller best var Eline Nordli sin blogg som du finner HER. En enkel og ryddig blogg, med masse inspirerende bilder og innhold. Det er supert at du har så mange flotte tips å komme med. I tillegg så byr du på deg selv, noe som også er ett pluss! Likte godt at du hadde en undersøkelse for leserne dine. Dette viser at du tar vare på dine lesere sine interesser, samtidig som du får vite litt mer om hva de ønsker av deg. Supert! Du har også mange flotte bilder som er relevante for innholdet i innleggene. Denne bloggen ga meg mye inspirasjon og du virker som ei super jente! Stå på videre :- )

Takk til alle som meldte seg på ukens blogg. Dette var skikkelig gøy! Dessverre så var det mange som ikke hadde likt fanpage-siden min, og siden dette var ett av kriteriene til å få være med på nominasjonen, så måtte jeg bare utelukke dere. Veldig synd, da det var mange bra blogger! Men fortvil ikke, kanskje blir det en ukens blogg om en liten stund. Uansett om du ikke vant denne gangen, så ikke gi opp! Du kan likevel ha en super blogg. Det er så mange flotte bloggere der ute som virkelig fortjener annerkjennelse. Man behøver ikke å være på topplista for å være en bra blogger! Keep up the good work :- )

Nå skal jeg slappe av en halvtimes tid, før jeg skal ordne meg å stikke på date med den kjekke mannen min! Håper du har hatt en super søndag og at kvelden blir like så.

0 kommentarer

DENNE UKENS!

 • 28.02.2016 - 08:43

God morgen, sunshines ❤

Søndagen er endelig her og den skal virkelig nytes til det fulle! Vi tar en ny vri på denne ukens med noen nye momenter. Forandring fryder eller hva? Det kan nok hende det blir endringer på disse etterhvert også, siden jeg aldri får bestemt meg om hva disse momentene skal være! Haha, for ett luksusproblem.

FORMÅL:

Denne ukens formål har gått ut på å gjennomføre uka. Det har vært en tøff uke og kroppen har virkelig kjent på det å jobbe 12 dager på rad med kun to hviledager imellom slagene. Jeg kom meg så vidt igjennom uka og nå sitter jeg her og er ekstremt glad for at jeg klarte det! Det var endel tårer på veien dit, men det er bare sunt og godt for både kropp og sjel.

GLADNYHET:

Det er ett ord som kan beskrive dette punktet og det er vinterferie! For en ubeskrivelig deilig følelse. Samtidig som det ikke har sunket inn enda. Jeg er ikke akkurat annerkjent for å være bortskjemt med mye fri og da heller ikke ferie. Det er jo bare helt sinnsykt at jeg har ferie i hele fire dager + denne helga her. Det er nesten for godt til å være sant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INSPIRASJON: 

Denne sprudlende og fantastiske instagram-profilen må bare sjekkes ut! Denne gir deg et smil om munnen på en ellers grå og trist dag. Sjekk ut @candyminimal for en fargerik inspirasjon! 

NEW IN:

Det er et gigantisk salg på junkyard og jeg har nettopp kapret noen av mine favoritter som er på vei i postkassa mi as we speak! Hurraaa. Blant annet så klikket jeg hjem denne nydeligheten her. Er den ikke rå?! Jeg har jo siklet på en slik jakke i evighet, så jeg måtte jo bare klikke en hjem når den var på salg! Du finner den HER.

UTFORDRING: 

Kåken ser ikke ut og denne ukens utfordring har vært å få orden i rotet! Det å få skikkelig orden i klesskapet, få vasket klærne som er i skittentøyskurven, pante alle flaskene som flyter rundt og ikke minst få skifta sengesett på senga! I tillegg til å få gjort en hel del annet som står på to-do-lista som burde vært gjort for lengst. Jeg får ta meg en times tid etterpå å få gjort de aller viktigste tingene i første omgang.

PLANLEGGING:

Neste uke består av masse gøy og jeg kan nesten ikke vente med å ta fatt på de neste dagene! Familiebesøk, venninnetid, date med mannen og hockeykamp på torsdag. Dette er en uke jeg virkelig ser fram til og jeg skal nyte hver eneste feriedag som det skulle være den siste.

Nå skal vi nok se på litt serie-titting, før vi begir oss ut på andre eventyr. Kanskje du hører fra meg litt senere idag?! Kos deg resten av søndagen! ❤

 

2 kommentarer

DENNE UKENS...

 • 20.12.2015 - 23:06

Sundayyyyy already? 

Det er fjerde og siste søndag i advent. Gud bedre, hvor tiden flyr avgårde! Jeg kan virkelig ikke tro at det er juleaften om kun fire dager. Jeg gjentar FIRE dager. Det er jo bare helt crazy bananas! Det er jo ikke lenge siden jeg lengtet etter desember og til jeg endelig kunne spille litt julemusikk. 

Men her går det virkelig unna og det er dags for denne ukens... 

WANDERLUST 

Det hadde vært så sinnsykt kult og gøy å dra til selveste Las Vegas! Dette er noe jeg virkelig kunne tenkt meg å gjøre og som en dag bare må bli gjort. Tenk så fett! Jeg kjenner det svir i lommeboka allerede.. 

vegas, Las Vegas, and baby image

Las Vegas, Nevada, and pink image
BESTE KJØP 

Disse freshe og råkule sokkene fra Urban er definitivt ukens beste kjøp, samt en hel haug med andre duppeditter som er med hjem fra shoppingrundene i hovedstadens gater. Disse sokkene falt jeg pladask for ved første øyekast og jeg måtte bare innom for å kjøpe meg to andre par dagen etter. De er super comfy og ha på seg i tillegg! 


HØYDEPUNKT 

Det må bli kjæresteweekend i hovedstaden. Definitivt! Det var bare så magisk, at jeg har virkelig ikke ord. Det var tre dager fylt med så masse kjærlighet, romantikk og koselige stunder atte hjelp! Det var ekstremt godt å få komme seg litt bort og bare nyte tilværelsen av det å roe seg ned i ett ellers så kaotisk julestress. Det å kunne gå hånd i hånd nedover Karl Johans gater og bare det å kunne vandre rundt uten noen form for mål eller mening, var riktig nok ganske avslappende og godt. Hele helga har egentlig vært ett eneste stort høydepunkt i seg selv.

Ikke minst var det ekstra koselig å gå i jul i vinterland sin julegate stappet med julestemning fra ende til annen. Det ga et ekstra piff på julestemninga og ga grunnlaget til at jeg fikk følelsen av jul, som jeg har lengtet etter så utrolig lenge! Jeg følte meg som en liten unge der jeg gikk og sang på julesanger, siklet etter deilige donuts og var fullstendig overveldet over all pynt og dekorasjoner som skaffet den riktige stemningen. Ååååh, det er faktisk veldig trist at det nå er over. Men julen bringer nok både koselige og gode stunder med seg den og! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
WANTIE 

Denne leggingsen fra Styleconnection har jeg siklet på i det uendelige. Den er bare så fresh atte hjelp! Superkul, superstretchy, superskinny - gjør seg like godt til fest som til hverdags. Hadde gjort seg til mine ellers så grå og stusselige antrekk. Har ett lite håp om at julenissen kommer med den, men det er neimen ikke godt å si! 

Pink Galaxy Leggings
CRAVING 

Det er egentlig ingenting jeg har hatt så spesielt lyst på denne helga, ettersom jeg har spist meg stappmett på diverse godsaker i hovedstaden. Både donut, biff og den diggeste BBQ-sausen noensinne! Det er bare en ting og si og det er at Jensen's Bøfhus er og blir en soleklar favorittrestaurant. Jeg har falt pladask for lunsjbiffen deres og kunne virkelig ha spist den så og si hver eneste dag hele uka. Vi var og spiste lunsj der alle tre dagene, ja - du hørte riktig! Alle tre dagene. Fredag, lørdag og idag. Haha, vi har blitt forelska. Så enkelt er det! Takk Gud, for at jeg ikke bor i Oslo. Hadde bodd på Jensen's Bøfhus da ass. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
INSTAGRAM 

Kontoen @lovelyindeed er utrolig inspirerende med alle sine kombinasjoner av farger og familiebilder. En god blanding av disse to gjør at man blir ekstra glad når man titter innom kontoen. I disse juletider er det vanvittig mange inspirerende bilder som gjør susen på både humøret og julestemninga! 


LÅT 

Jeg kom over denne nydelige sangen på facebook og tårene bare trillet. Sangen er en av mine favorittsanger og det gjorde det overhodet ikke noe letter å holde tårene tilbake. Denne var helt magisk for ørene! 

Qni5bIN5qmU
Håper denne uken har stått til forventningene og at julestresset ikke har tatt fullstendig overhånd! I morgen er det en ny uke og nye muligheter ❤
2 kommentarer

DENNE UKENS...

 • 13.12.2015 - 22:49

Dette har vært en uke fylt med mye redsel og ikke minst tårer. Allikevel må man se fremover. Jeg har mest av alt lært at familie er noe av det viktigste og kjæreste man har her i verden. De store tingene har ingenting å si, det er de små tingene - som det å se bestefar smile eller le, det har gjort godt for sjela. Det er så lite som skal til for å glede ett annet menneske og det er derfor så synd at vi ikke bruker litt mer tid til å gjøre akkurat det. 

WANDERLUST 

Jeg har lenge ønsket å oppleve den "blue lagoon" og de varme kildene på Island. Tenk, så forfriskende og fantastisk det må være. I tillegg til å ta seg en lang ridetur på de flotte hestene og utforske hva dette nydelige landet har å by på. Dette er et sted jeg så absolutt må få med meg! 
BESTE KJØP 

Denne uken har jeg ikke kjøpt meg noen verdens ting, annet enn mat, godis og drikke. Uken har handlet om så mye annet enn akkurat det. Må likevel trekke fram den fantastisk gode joggebuksa fra Styleconnection med galaxy-print. Det blir en fast følgesvenn på søndager i tiden fremover! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HØYDEPUNKT 

Innimellom alt det vonde har det likevel dukket opp noen flotte overraskelser. Som at jeg fikk enda ett krus i mummitroll-samlingen min. Hurraaa! Takk til min fantastiske kjæreste som smelte til med den perfekte gaven i pakkekalenderen vår. Du er jaggu meg bra! Han har virkelig vært såå flink med gavene at jeg blir faktisk ekstremt imponert. Den ene flotte gaven etter den andre, samt ting jeg er veldig glad for å ha til det dagligdagse. Samtidig som jeg får mange nyttige ting av den flotte mammaen min. Dere er gode som gull! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
WANTIE 

Det eneste som står på ønskelista mi nå er at bestefar skal bli frisk. Eller iallfall bedre enn det han er nå. Det er så utrolig vanskelig og tungt å se han i dårlig form. Ingen sykdom er morsom og det inkluderer også denne. Det er alltid tungt når et familiemedlem blir alvorlig syk og det er veldig vanskelig å være pårørende i slike tilfeller. Jeg ber til de høyere makter om at den kjære bestefaren min skal bli noen lunde bra igjen og at vi en dag skal både gå, snakke og holde hverandre i hånda. 


CRAVING 

Hele ukas middag har bestått av verdens beste pepperonni-pizza i form av Grandiosa. Dette er noe jeg sikler på hver eneste dag! Jeg klarer ikke å få nok og kan gjerne spise det hver eneste dag - hele uka. Denne uka tror jeg at jeg har spist iallfall tre, om ikke fire pizzaer. Det er helt vilt hvor mye jeg craver etter denne pizzaen og en dag vil det vel si fullstendig stopp! La oss ikke håpe denne dagen kommer med det første. I disse dager er det nettopp denne typen pizza med BBQ-saus som holder meg oppegående! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
INSTAGRAM 

Den råe og fargeglade kontoen til @anette-interior oser feel-good all the way! Det kryr av inspirerende bilder i form av DIY-prosjekter og fargeglade interiørbilder og man kunne bare ønske at man kunne ta ut de fleste av tingen på bildene og plotte dem inn i sin egen stue. Det er så gøy og inspirerende! You go girl. LÅT 

Nå i julestria er det utrolig deilig å kunne slappe av med en fin julelåt på spotify eller når man ruller hjem fra jobb og en julelåt blir spilt av over radioen. Det er noe eget i det å spille julelåter og når jeg er på jobb er det ingenting som er mer koselig enn å tenne lys, sette på en jule-cd og sitte og skravle med de gamle. Åååh, vi har hatt en flott søndag med å gjøre akkurat dette! Denne låta er en av de fineste julelåtene jeg vet om og jeg kunne hørt på den om og om igjen en hel dag. 


Håper du har hatt en fantastisk uke og at den nye vil behandle deg enda bedre! Ikke glem å vise og si at du er glad i vennene og familien din. Man får aldri sagt dette nok ganger! Nyt resten av søndagskvelden ❤

0 kommentarer

DENNE UKENS...

 • 06.12.2015 - 15:29

Ohoi, det er søndag! 

Jeg ble ferdig med arbeidshelga for litt over en halvtime siden og er i skrivende stund godt plassert i sofaen. Det er ski på TV'en og jeg har fått massevis av kos fra verdens beste hund. Det kan nesten ikke bli bedre! 

WANDERLUST 

Jeg begynte å gråte da jeg i 2014 gikk glipp av min store sjanse til å dra til Hellas. Hele folkehøgskolen min skulle til det flotte landet og i siste liten ble jeg akutt syk og sengeliggende og måtte derfor stå over turen. Det var så kjipt at jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre av meg. Jeg som hadde gledet meg i flere uker! Så dette er definitivt et sted jeg ønsker å besøke og håper på at det går bedre neste gang jeg prøver. 


BESTE KJØP 

Denne ukens beste kjøp er definitivt klespakken jeg kjøpte meg fra Styleconnection! Jeg har så og si levd i disse klærne siden jeg plukket dem opp på torsdag. For noen deilige og behagelige plagg! Og de kan like fint brukes til fest som til en daffe-søndag. Midt i blinken! 
HØYDEPUNKT 

Det har definitivt vært et høydepunkt å endelig få mummikrus! Hurraaaaaa. Jeg har supre venner for å si det mildt. Jeg elsker dette bildet og blir i skikkelig godt humør hver gang jeg ser det! Det stråler feel-good all the way, right? 


WANTIE 

Jeg har lenge siklet på de flotte damene som sprader rundt i det som ser ut som verdens mest comfy undertøy, nemlig Calvin Klein. Det oser av forskjellige lekre damer på insta iført dette undertøyet og jeg burde vel bare slenge meg på trenden, eller hva? Det ser iallfall både bra og behagelig ut og da er jeg solgt. Dette undertøyet står høyt på ønskelista til jul! CRAVING

Jeg har hatt skikkelig lyst på deilig Mc'Donalds mat siden torsdag, da jeg var noe hungover. Så idag tror jeg jammen meg at ferden skal gå til Mc'Donalds hvor jeg endelig får anskaffet meg noen deilige Mc'Nuggets, verdens diggeste BBQ-saus og den herlige pommes frites'en. Yummi, jeg sikler. Bokstavelig talt! 


INSTAGRAM 

Denne gladjenta kjenner jeg personlig og elsker både bloggen og instagramkontoen hennes. Kontoen idaasv oser av både farge, glede og harmoni. Ikke gå glipp av denne fine jenta som virkelig kan å inspirere! LÅT 

Har fått skikkelig følelser for denne spesielle låta. James Bond leverer - alltid. 

8jzDnsjYv9A
Nå skal jeg få avlevert verdens beste hund, for så å innta et herlig måltid på Mc'Donald. Nyt søndagen som best du kan! 

Hvordan har du brukt søndagen? ❤
0 kommentarer

DENNE UKENS...

 • 22.11.2015 - 19:00

Juhu, søndag dere! 

Så utrolig deilig! Og det faktum at jeg har fri på en søndag, det forekommer så sjeldent at man bare kan juble kun for det.. Det er jo såååå deilig å late seg hele søndagen lang. Kun gå i ført pyjamas fra man står opp til man skal legge seg. Late seg på såffan eller i senga, med dyna ballet rundt seg. Ååh, søndager ❤

I skrivende stund er jeg godt plassert i såffan, som vi har lagt ut til sovesofa, med dyna godt ballet omkring meg. Jeg er i ført verdens deiligste joggebuske og en skikkelig digg genser. Daffedagen blir fullstendig gjennomført og det er så godt å vite at man ikke har noe spesielt på agendaen! Kim var jo på julebord igår og har derfor en noe dagenderpå-feeling idag, slik at jeg prøver mitt ytterste på å gjøre dagen så komfortabel som mulig. Heldigvis er formen hans overraskende bra og vi skal senere dra på kino og bare kose oss i hverandres selskap. 

Men nå over til det dette innlegget egentlig handler om... 

WANDERLUST 

Jeg har i mange år drømt meg bort om å dra til byen som aldri sover, nemlig New York. En jentetur til storbyen er en stor drøm som en eller annen dag skal bli utført. Tro meg! En dag går jeg og jentene mine gatelangs i New York sine gater og svir lommebøkene våre tomme for penger. Jeg kan nesten ikke vente! 


BESTE KJØP 

Etter stor inspirasjon fra diverse instagram-kontoer og weheartit-bilder, så har jeg lenge hatt lyst på et stativ hvor man kan henge kjolene sine på! For min del er dette en knakende fin løsning, ettersom vi har minimalt med skapplass og altfor mye klær. Omsider ga jeg Kim i oppdrag om å gå til innkjøp av et slikt stativ, og så pliktoppfyllende som han er så hadde han gjort det! Hurraaa, derfor fikk jeg montert det opp i går og fikk skikkelig orden i klessystemene mine. Superfornøyd med resultatet! Anbefales om du har liten skapplass, men også om du bare vil piffe opp rommet med noe som er ganske kult og funky - det er også mulighet for å pryde stativet med noen cotton balls, slik jeg har gjort på bildet nedenfor! Jeg kjøpte mitt stativ til hele 175 kroner her.  


HØYDEPUNKT 

Denne ukens høydepunkt var når jeg fikk en nydelig kjole og en funky lue i posten! Det er ikke så mye som skal til for å glede denne jenta. Det å vente på noe som du har skikkelig lyst på i posten er så spennende og det er ekstra stor stas og ikke minst at det blir moro å sjekke postkassen. Superfornøyd med både lua og kjolen som er fra Nelly. Disse tingene skal jeg vise dere i ett annet innlegg, da jeg ikke har rukket å fått tatt bilde av det enda. 
WANTIE 

Hmm.. Dette er veldig vanskelig! Jeg ønsker meg så mange ting, men når folk spør meg hva jeg ønsker meg til jul og den slags, så har jeg plutselig ikke peiling. Noen som kjenner seg igjen? Man burde egentlig skrive opp liste gjennom hele året på ting man finner ut at man ønsker seg eller trenger! Når det er sagt, så må jeg nok gå for sengesett. Det er helt utrolig! Men jeg ønsker meg ett nytt fint og funky sengesett. Hahah! Gjerne fine farger eller et funky mønster. Og om det er zebra, så er det ihvertfall innafor. 
Ettersom kreativiteten er veldig minimal idag, så håper jeg over punktene craving, instagram og låt. Også håper vi at uken gir liv i kreativiteten min slik at jeg får et gjennomført innlegg neste søndag. Nå skal jeg slappe av og prøve å få gjort noe småtteri som å pakke inn noen julegaver, før det er på tide og gjøre seg klar for kino! Og om noen lurte, så fikk jeg rydde hele fordømte kåken igår, så nå er jeg ganske fornøyd og lettet! Er såååå deilig å ikke ha rot rundt seg, la oss enda håpe at jeg klarer å holde det sånn fram til jul. 

Kos dere gløgg denne søndagen og lad opp batteriene ❤

SMASK 

0 kommentarer

UKENS...

 • 15.11.2015 - 14:37

God solfylt søndag! ❤

Som alltid de få gangene jeg faktisk har kveldsvakter på søndager, så sover jeg bort hele fordømte søndagen. Jeg får som regel ikke gjort en dritt før tiden er inne for å spenne på seg klærne, kaste seg rundt og komme seg av gårde. Sånt skjer hele tiden! Men er det ikke litt sånn det skal være på søndager da? At man bare kan sove så lenge man føler for, slenge på seg de mest behageligste klærne og bare nyte kvalitets tiden med såffan? I mine øyne er det en perfekt søndag! 

Det er søndag og det er duket for en ny runde av ukens... Så la oss bare sette igang! 

WANDERLUST 

Helt siden jeg så Skippy på TV'en som seksåring har jeg drømt om å få oppleve Australias små og store perler. For et fantastisk sted! Tenk deg å klemme koala-bjørner, hilse på kenguruer og bare kose seg gløgg! Det er ingen som helst tvil om at jeg i løpet av mitt liv skal få sjansen til å oppleve "the land  down under". Dit skal jeg - uansett! Jeg kan nesten ikke vente til denne barndomsdrømmen går i oppfyllelse. TJOHOO

travel, london, and tokyo image

ocean, coral, and sea image

beach, sea, and summer image

australia, map, and travel image


BESTE KJØP 

Etter begravelsen på fredag, så vandret jeg rundt på Gjøviks store kjøpesenter CC. Jeg hadde store planer om å få knabba med meg en 70-årsgave til bestefaren min. Men sånn ble det altså ikke. Jeg følte jeg hadde fortjent å unne meg selv noen småting og å unne meg selv en kvalitetstid med shoppingterapi. Og det var altså så deilig! For det meste gikk jeg rundt og kikket på både smått og stort. Jeg har lenge sett etter en nøkkelring til bilnøkler, husnøkler og andre nøkler og der hang den. Den var midt i blinken. Så fullstendig meg som det går an å få det og jeg bare måtte ha den! Se så søt da - jeg dåååner. Den er kjøpt hos H&M. HØYDEPUNKT 

Denne ukens høydepunkt må ha vært å få den splitter nye utgaven av Det Nye i posten. Det er mange ting som skjer til en hver tid på agendaen min, men det går for det meste i jobb og skolearbeid og slike ting er som oftest ikke høyest på høydepunkt-lista. En av mine mottoer er at det er de små tingene som teller, og det skal ikke mer til for å glede meg enn å få favorittmagasinet i posten! 


WANTIE 

Jeg har lenge sett etter et skopar som man kan bruke til så og si alle anledninger. Noen som er fine, men ikke altfor fine. Da jeg var godt i gang med å finne plagg til julebordsinnlegget mitt, så fant jeg det perfekte paret. Jeg som er så høy, har ikke lyst til å ha så høye hæler, slik at jeg skal overgå både fant og fe. Så disse ville passet meg ypperlig! Jeg er så og si solgt når det kommer til disse og du skal ikke se bort i fra at de kommer på neste ukes innlegg under ukens beste kjøp! De finnes her.

CRAVING 

Matlysten er langt fra på topp og det har i flere uker nå vært veldig vanskelig å få i seg nok næring i løpet av dagen. Likevel har jeg cravet etter Tas Kebab fra restauranten her vi bor. Det er fader meg noe av det deiligste jeg vet om når det kommer til restaurant-mat! Om du noensinne ser Tas Kebab på menyen, ikke nøl med å bestill det. Det er helt himmelsk! INSTAGRAM 

Denne ukens inspirasjonskilde er ikke så full av farger som det jeg ellers pleier å inspirere meg av. Men @marenklethagen fyrer på med bilder som gir deg følelse av glede, varme og kjærlighet. Det er en skikkelig koselig atmosfære over hele bruker-kontoen og det er en fryd å se gjennom bildene. Kos deg med disse godbitene! LÅT 

Det å vite hvem denne jenta er og vite at hun over en lengre periode bodde på hjemstedet mitt er helt sykt. For ei sterk, vakker og begavet jente! All creds for ny låt og for fantastisk rå musikkvideo! Du er helt rå, Chinook. Stå på, kjære deg. 

fxYk7XfDcP0

Nyt resten av denne fantastiske søndagen ❤ Gjør noe for deg selv og for noen du er glad i! 
0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits