WE'RE GOING TO....

 • 17.01.2017 - 08:07

Åååh, jeg er helt i ekstase! 

Kim slo skikkelig på stortromma med fjorårets julegave, det skal virkelig sies. Jeg fikk en konvolutt hvor det var to forskjellige A4 ark. På det ene sto det valg 1: Tur til Island; når du vil, og på den andre sto det valg 2: Storbyferie; hvor du vil og når du vil. Altså, jeg ble så glad at jeg nesten begynte å gråte av glede. Sponset tur av samboeren slår jo aldri feil! Etter mye grubling og tenking falt valget på storbyferie. Derfor skal vi til Praha, allerede i mai! 

Jeg klarer nesten ikke å vente. Det skal bli så godt å komme seg litt bort, få ett lite avbrekk og bare pleie kjærligheten for fulle mugger. Det tok laaang tid, men endelig har vi fått booket oss hotell og har begynt nedtellingen! Hotellet vi valgte heter Royal Court Hotel og ser ut til å være et superkoselig og romantisk sted å tilbringe hele 6 dager i nydelige omgivelser. Jeg har allerede begynt å drømme meg bort. // Foto: hotels.com

Dette blir så bra og jeg kunne helst ønske at mai var i neste måned. For dette her er noe jeg virkelig gleder meg skikkelig til! Skal mye til for å slå denne julegava, så jeg får nok litt av en oppgave for å toppe denne overraskelsen der. Håper bare at hotellet er like bra som det ser ut til, for da tror jeg det kommer til å bli helt magisk! 

Har du noen gang vært i Praha? 

2 kommentarer

Deilige delikatesser

 • 06.06.2015 - 10:17

God lørdag, dere 

Nå er eventyret snart ved veis ende og det er så ufattelig trist å tenke på. Heldigvis har vi igjen noen timer som vi virkelig skal utnytte fullt ut og få med oss de siste solstrålene, før hjemreisen starter for fulle mugger.. 

Jeg har jo ved flere anledninger denne uka, skryt av de deilige delikatessene de har her på hotellet. Og selv om jeg lovet dere ett innlegg om dette igår, så tar vi en nærmere titt på dette idag. For er det noe disse menneskene med hvite toppluer er gode på, så er det dessert! Åååh, de ser like gode og deilige ut som de smaker. Jeg ble helt imponert over hvor delikat de får desserter til å se ut. Det må være så gøy! Å eksperimentere med farger og smaker og lage de mest fantastiske kaloribomber noensinne. 

En gang i tiden drømte jeg om å bli konditor aka baker, bare fordi jeg elsker å eksperimentere med farger og smaker. Tenk så gøy! Ta en titt på disse delikatessene og se om du får litt vann i munnen du og.Hotell-livet ass. Det er ikke noe som gjør en mer bortskjemt enn akkurat det. Får servert all mulig slags mat fra tid til annen, og med all inklusive kan du bare kaste innpå så mye man makter. I tillegg til å drikke en hel haug av deilige drinker og leskedrikker. Og få ryddet rommet hver eneste dag! Det er jo bare helt fantastisk. 

Nå skal jeg ut å nyte hvert eneste minutt som er igjen av denne fantastiske reisen, så blogges vi når jeg er framme i Norge. Nyt denne flotte lørdagen 

2 kommentarer

YOLO

 • 05.06.2015 - 16:52

God fredag, skjønninger ❤ 

Det blir veldig mye bilder av palmer, men det er ingenting som er bedre enn palmer, er det vell? Så jeg håper det går greit. Palmer er livet! Jeg elsker palmer og kunne gjerne hugget ned en, tatt den med meg på flyet og hjem til vakre Norge! Det hadde vært noe.

Idag har vært en slik dag der vi ikke har gjort noe som helst. Men er det ikke derfor man har ferie? At man kan slappe helt av og ta livet med ro. Det er så herlig. Realiteten kommer til å slå oss hardt i ansiktet da vi begynner å jobbe igjen på mandag. Oboy, jeg tørr nesten ikke tenke på det engang. Nå skal jeg bare nyte de to siste døgnene her, før det er back to Norway.


You only live once. Det er jammen meg sant! Og man må virkelig få det meste ut av den ene sjansen man har. Derfor skal jeg nå ta meg en deilig dusj, før jeg skal på date night med mannen. Gud, det skal bli deilig. All inklusive'n er dessverre opphørt og vi må nå begynne å betale for alt. That's life! 

Dessert-innlegget med de deilige delikatessene kommer i løpet av kvelden. Ha en flott kveld, flottinger ❤ 

0 kommentarer

In the streets of Alanya

 • 04.06.2015 - 18:44

God aften ❤ 

Vi klarte å holde oss til planene og dro inn til Alanya sentrum. Noe om og men var det jo, da to stykker fra Gudbrandsdalen skulle ut på tokt. Men vi kom oss heldigvis fram..

Det var ekstremt vanskelig å vite når man skulle gå av bussen og det var så og si et sjansespill i seg selv. Vi valgte å være med helt til endestasjonen, noe som skulle vise seg å være veldig smart. Utrolig mange butikker i gatene av sentrum. Så utrolig mange mennesker som prøver å få oss til å gå inn i butikkene deres og kjøpe ting. Tyrkerne er veldig koselige, men noen ganger kan de bli litt for påtrengende. Men det er vell sånn de er her i det store utland.

Det ble jo selvfølgelig kjøpt noe og det er slike klesplagg jeg har siklet på i en evighet. Godt fornøyd med dagens fangst og at vi kom oss helskinnet hjem til hotellet på første forsøk! Det er jammen ikke lett å være bondeknøler i ett slikt stort land, hvor alt ser likt ut og man har no clue på hvor man skal gå av. Hehe, men vi klarte oss da bra til at det var vår første "store" tur utenom hotellet. Det beste er selvfølgelig å være i kjente omgivelser, det tror jeg både jeg og Kim var ganske enige i. Det ble dessverre ikke så mange detalj-bilder som jeg selv hadde ønsket og håpet på. Men jeg fikk da alltids knipset ett par good shots. 

Nå skal jeg få på meg finstasen, slik at jeg og min kjære skal gå ned og få oss en bedre middag for nå skriker magen min etter mat. Dere får ha en fin kveld så lenge. Snart kommer ett eget innlegg om all den fantastiske desserten, som smaker like deilig som den ser delikat ut. Gled deg til å bli forført! 
 

6 kommentarer

Tar livet med en klype salt

 • 03.06.2015 - 17:29

Hallois 

Altså, det å planlegge ting når man er på ferie, ser ut til å være vanskeligere å holde enn man skulle tro...

Vi hadde store planer om å dra inn til Alanya idag, men da vi hadde ligget i solsteiken en stund, fant vi ut at det var deilig å bare henge rundt bassenget. Til min store fortvilelse sa jeg meg enig i at vi heller kunne ta sentrums-turen imorgen og få en hel masse ut av dagen. Så imorgen skal det skje! Og da er det ingenting som skal gjøre slik at vi utsetter det nok en dag.

Vi har kun ligget å slappet av store deler av dagen. Det er jo såååå deilig. Man burde kanskje reist mer rundt og opplevd mer. Men herremin, så deilig det er å ta livet fullstendig med ro! Det er noe man sjeldent får gjort hjemme, derfor er det greit å kunne slappe helt av mens man har sjansen.. Tidsbegrep er noe vi virkelig ikke har begrep på. Og det er heller ikke så viktig hva klokka er, og det er så utrolig deilig å ikke måtte leve etter klokka. Aldri for seint til noen ting, det er livet det!

Ja, jeg er helt forelska i leopard og har gått til innkjøp av masse leopard-klær. Men det er jo bare så kult og fint på en og samme tid, ikke sant? Aaah, elsker leopard. Leopard er livet! Nå skal vi slappe av i noen minutter, før vi gjør oss klar for internasjonal aften. Ganske kult at det er ett nytt "tema" for hver dag. Det likte jeg! 

Noe du ønsker å se mer av på bloggen? 

4 kommentarer

Good vibes only!

 • 03.06.2015 - 10:59

God onsdag 

Har du hatt en fin dag så langt? Det håper jeg virkelig. Her i de varmere strøk, koser vi oss fra ende til annen og jeg håper at denne ferien aldri tar slutt...

Det er så fantastisk å være her. Som et magisk eventyr. Noen ganger må jeg virkelig klype meg i armen for å se om det er virkelig. Hotellet er helt fantastisk og jeg kan virkelig anbefale det på det sterkeste. Om du noen gang skal til Alanya-området, klikk deg inn og bestill hotell på  Sunprime Numa Beach. Jeg lover deg service fra ytterste klasse og masse hyggelige mennesker. I tillegg er poolen og stranda bare noen meter unna og det er bare noen få minutters gange. Poolen er jo like nedenfor rommene og det er helt ypperlig! Da kan man sole seg opptil flere ganger om dagen, for å unngå å bli solbrent.

De har det meste her på hotellet, slik at man slipper å måtte dra lange turer for å få tak i ting. De har også frisør her på hotellet, og Kim benyttet anledningen i går til å få tatt av seg noe hår. Og han ble sååå fin! Og til en rimelig penge. 7 euro er ikke verst for en skikkelig hår-stuss. De har også en liten butikk nede ved lobbyen som selger alt fra potetgull til shampoo og sko. Mat serverer de så og si døgnet rundt og for oss som har all inklusive er det bare å gå og forsyne seg, så mange ganger man vil. Drikke får vi som oftest servert av de koselige kelnerne. 

De har også ett lite marked med endel butikker bare noen få meter unna hotellet. Og der kan man få mye til en billig penge. Igår var min første tur til pruting, noe som ikke gikk helt som forventet. Men jeg fikk meg iallefall ett par fine Tommy Hilfiger sko og er godt fornøyd med det! Vi får satse på at pruting-egenskapene blir bedre og bedre etter hvert. 


Idag er planene å dra inn til selve sentrum av Alanya. Og jeg gleder meg som en liten unge! Jeg håper og tror de har mye fint å by på av alle mulige slag. Kameraet skal selvfølgelig være med og jeg håper jeg får knipset med meg noen gode minner fra Alanya-området. Men før den tid skal vi innta en bedre lunsj 

Hvilke planer står på din agenda idag? 

2 kommentarer

Alibaba beach

 • 02.06.2015 - 16:24

Hellu sunshines 

Hører av mange der hjemme i Norge at det ikke er noe særlig bra vær, derfor koser jeg meg ekstra godt med mine 25 grader i skyggen. Dessverre har det vært litt overskyet her idag også, og til tider har det kommet noen dråper. Men varmestokken viser fremdeles noen og tjue grader, så jeg klager overhodet ikke!

Idag var planene å dra inn til selve sentrum av Alanya. Men siden føttene mine er så røde og såre, bestemte vi oss for å utsette det til imorgen. Så får vi håpe at solbrentheten har gått bort noe og at det ikke er så vondt og sårt. Så idag har vi hatt en veldig rolig dag og bare ligget ved bassenget og virkelig tatt livet med ro. Det er jo det som er så ekstremt deilig med ferie. Man trenger ikke bekymre seg for tid og sted, og bare gjøre hva pokker man vil! 

Når vi kom inn igjen fra lunsjen idag, hadde vaskedamen vært her for å gjøre rommet vårt noe ryddigere og finere. Og i tillegg hadde hun lagt opp sengetøyet fint og lagt blomster oppå. Det var skikkelig romantisk! Herremin, hun er jo den søteste vaskedamen i verden. Ååååh, så god og snill. Alltid like blid! Sånt kan man ikke bli annet enn super happy over. Små overraskelser i hverdagen, er noe av det beste jeg vet! 
Nå skal vi bare slappe litt av, før vi tar en god dusj! Så skal vi muligens ta oss en tur like utenfor hotellet og titte litt i butikkene, fordi jeg trenger meg noen litt finere sko, enn kun converse. Har lenge vært på utkikk etter fine high heels sko og håper de har noe til en rimelig penge her i gatene. Men når det gjelder meg og pruting, er det noe som ikke går så godt overens. Tror aldri jeg har prutet på noe i hele mitt liv, så det kan jo bli spennende i seg selv! 

Såååå, vi lever livet! Håper dere gjør det samme 

SMASK 


 

0 kommentarer

Day 2 in paradise

 • 01.06.2015 - 17:55
Halloisen, skjønninger 


Det her er virkelig uvirkelig. Det er ikke annet å si! Et magisk sted med masse hyggelige folk - både de ansatte og turistene. Det er nesten litt for mye av det gode og det slår aldri feil at man slår av en prat med noen av de ansatte eller de som står i butikkene langs gatekantene. Noen ganger er de litt for påtrengende etter min mening, men de har jo sin egen lille sjarm over seg, der de står og prøver å få til noen norske setninger eller ord. 

Dag to i paradiset har vært helt fantastisk. Vi har sovet godt i de supergode sengene på rommet, spist en bedre frokost og fått solet oss altfor lenge. Er blitt noe rød både her og der, men jeg satser på at det på et magisk vis blir brunt etterhvert. Takk Gud for solkrem. Dessverre hadde jeg glemt å smøre inn beina mine helt nederst, så de er ganske ålreit røde og såre for nå, vi får bare smøre på med aloe vera gele og håpe det går over!  

Vi har også koset oss med en bedre lunsj og ikke nok med det. Vi valgte å oppgradere til all inklusive og får derfor spise og drikke så mye vi vil. Noe vi utnytter fullt ut! De ansatte her er meget hyggelige og gir oss drikke helt uten at vi spør, når de ser vi er tomme og kommer som oftest å slår av både en og to samtaler i samme slengen. De smiler fra øre til øre og sier alltid hei. Sånt blir man så glad over! De er så søte og supre, hver og en av dem. 

Jeg fikk også en drøm oppfylt idag, da vi fikk lov til å ri på en kamel. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Som den snikfotografen jeg er, skulle jeg egentlig bare ta ett bilde av den fine kamelen, og før jeg visste ordet av det, satt både jeg og Kim oppå kamelen på tur opp i lufta. Kamelen lagde en masse lyder og startet oppturen til å stå på alle sine fire. Det var så skummelt! Men jeg er veldig glad over å ha fått sittet på en kamel, det er noe jeg alltid har villet gjøre. Så nå kan jeg huke av en ting på bucket lista mi, hurra! 
Dette har virkelig vært en magisk dag og bildene sier vell sitt om det. Åååh, jeg elsker å gå rundt og ta bilder av alt mulig. Tror faktisk Kim blir noe flau over meg der jeg driver å traver rundt for å ta bilde av alt og ingenting. Men herremin, se da! Det er jo sååå koselig å ha sånne bilder å se tilbake til da man kommer tilbake til Norge. Det er nå vi er her og det er nå vi har muligheten til å gjøre sånne "once-in-a-lifetime" ting. Og jeg nøler ikke ett sekund med å gjøre ting jeg virkelig har lyst til å gjøre. Vi lever jo kun en gang og jeg vil ikke være den som sitter som en 80 år dame på ett gamlehjem og ser tilbake på alt jeg ikke gjorde og angrer på det. Livet er for kort til å angre på ting man ikke har fått gjort. Ser fram til alle slike muligheter jeg får her og alle de flotte bildene jeg skal ta. 


Nå skal jeg straks piffe meg litt opp før vi skal ut å spise italiensk. Her er vi forresten en time på forskudd! Sååå håper dere har hatt en fin ettermiddag og at uka har startet relativt bra for dere alle 

Klem i fleng 

4 kommentarer

SUNPRIME

 • 01.06.2015 - 10:33

God mandagsmorgen 

Åååååh, det er så utrolig deilig å kjenne solsteiken på kroppen. Det er faktisk like deilig for både kropp og sjel. Nå har vi nettopp inntatt en bedre frokost og skal bare skifte om til bikini, før det bærer ut ved poolen for å steike oss litt i sola. Idag sto pannekaker med deilig sjokoladesaus og en kopp cappuccino for tur. Jeg fikk også smakt på supergod tyrkisk salami med pommes frites og toast med cheddar ost. Glemte dessverre å ta med kameraet for å ta bilde av det deilige måltidet! Men det kommer alltids en ny dag imorgen, sånn at jeg kan få tatt noen bilder av den deilige maten her. 

Nei, nå skal jeg bare få hoppet inn i bikinien og kastet på meg litt solkrem, før det bærer av sted ned til en av solsengene her. Så får vi bare se hva denne dagen har å by på. Vi har planer om å utforske området rundt her litt nærmere og jeg kan nesten ikke vente med å se hva alle butikkene og de små markedene har å by på. Dessverre er jeg ekstremt dårlig til å prute og må nok derfor få en saftig opplæring i hvordan dette skal gjøres for å få mest mulig for pengene. Nå må jeg virkelig få litt brunfarge på kroppen! Man føler seg jo aldri freshere enn når man har fått litt farge på kroppen. 

Håper dere har hatt en flotters mandag sålangt, og at dagen enda har mye mer å by på  Snakkes! 
4 kommentarer

Holiday is here

 • 31.05.2015 - 15:55

Endelig er vi her 

Vi er i Alanya og innlosjert på Sunprime Numa Beach. Jeg er faen meg helt i ekstase! 

Det er helt uvirkelig og det føles ut som at jeg snart våkner opp i fra en drøm. Men dette er jo faktisk virkelig. Virkeligheten har enda ikke slått inn, men jeg har allerede klart å nyte min første dag her i solfylte Alanya. Jeg og Kim har prøvd ut hammam og fått full kroppsmassage, noe som virkelig gjorde underverker. Siden vi kom så seint igår natt har vi forsåvidt sovet ganske lenge idag og ikke fått utrettet stort mer enn deilig nytelse. Men nå skal vi ut og nyte den deilige solsteiken.
Flere bilder kommer!!! Nei, nåå skal vi nyte disse sju dagene til ende og virkelig få oss ett godt solbrunt grunnlag og komme hjem uthvilte og avslappet. Ferie er fader meg suverent! 

Har du noen tips til ting vi bør få med oss i løpet av den korte tiden vi har her, så gjerne send meg tips i kommentarfeltet. Kos dere, hvor enn dere er i verden  

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits