HELT GENIALT!

 • 18.02.2017 - 12:54

God lørdag ♥

Så utrolig deilig å kunne sove lenge i dag. Og ikke stresse seg hit eller dit. Kroppen min trengte litt hvile nå. Er jo arbeidshelga mi nå, men er jo fremdeles sykmeldt - så da er det godt å kunne få roet fullstendig ned. 

I går saumfarte jeg Facebook for arrangementer som var i nærheten, bare fordi jeg kjedet meg og fordi det kunne hende det var noe interessant som skulle skje i nærmeste framtid. Det er så jævlig typisk meg å se disse arrangementene etter at de har vært og det er så utrolig kjipt! Derfor skal jeg bli flinkere til å sjekke opp hva som skjer i nærområdet. Og tror du jammen ikke jeg fant noe som jeg ble umiddelbart interessert i?! Joda, og det skjer IDAG. 

Byttedagen på Studenten ved Høgskolen i Innlandet. Har du noen plagg du er lei av, samtidig som du har lyst på nye klær, men lever på et stramt budsjett Da er denne dagen noe for deg! Du får en verdikupong for hvert plagg du leverer som kan byttes i et annet plagg på byttedagen. 

Byttedagen foregår slik:
Alt av tøy, sko og vesker kan leveres inn (NB: MÅ være rent) på UKA-stand, eller på selve byttedagen. Legg klærne i en pose og merk med antall plagg. Ved levering får du verdikuponger etter hvor mange plagg du leverer inn. På byttedagen handler man som i en vanlig klesbutikk, men penger er byttet ut med verdikuponger, og du får handle like mange plagg som du har kuponger.

Det er jo fader'n meg helt genialt. Jeg må virkelig skjerpe inn forbruken min på ting jeg overhodet ikke trenger. Og jeg tror nok at klær står øverst på lista der. Kjenner du deg igjen? Du har liksom fullt klesskapet, men føler at du ikke har noen klær. Du finner aldri noe du liker og føler passer til den og den tilstelningen. Du er blitt lei av over halvparten av dem og du bruker dem ikke lengre. Men hvorfor klarer vi ikke å kvitte oss med dem? Jeg er så utrolig dårlig på å sortere ut de plaggene jeg ikke lenger bruker. Så derfor blir det jo helt kaos når jeg investerer i nye plagg og ingen av de tidligere kjøpte plaggene blir fjernet. Sier seg jo selv at det blir too much.. 

Så i går kveld fant jeg to søppelposer og saumfarte klesskapet etter plagg jeg ikke liker og plagg jeg ikke lenger bruker. Det ble jo faktisk en del. Selv om jeg sikkert kunne hatt en søppelpose til. Men dette er en læringsprosess. Så får vi se om det er noe jeg kommer til å ta med meg hjem eller ikke. Uansett så er jeg heldigvis blitt kvitt en hel haug med klær som andre kan ha større glede av enn meg. Og det gjør meg glad. Man kan såklart kaste disse søppelsekkene og gi dem til barn og ungdom i andre land. Og dette har jeg også gjort masse av. Så nå tenkte jeg å prøve ut byttedagen. 

Dette er også noe som man kan gjøre innad i venninne og vennegjengen. Eller med andre mennesker man kjenner. Man sparer penger, man blir kvitt plagg man ikke lenger bruker eller liker og man kan få "nye" plagg man er blitt fullstendig forelsket i. Det er jo bare en vinn-vinn-situasjon for alle sammen! 

Nå må jeg nesten få ordnet meg litt og ta meg med mine to søppelsekker og komme meg av gårde. Kos dere enn så lenge ♥

2 kommentarer

16 RÅKULE HÅRFRISYRER

 • 26.01.2017 - 18:58

God torsdag ♥ 

Det er jo litt sånn med oss alle at vi kunne ønske vi hadde håret til noen andre. Vi blir liksom ikke helt fornøyd med vårt eget. Kommentarer som "ååh, kunne ønske jeg hadde håret ditt", er blitt sagt mang en gang. Jeg får ofte høre det, selv om jeg ikke er veldig fornøyd selv. Men man må jo bare ta det som et kompliment! 

Det er jo så utrolig mye man kan gjøre med håret, og jeg selv kunne ønske jeg klarte å gjøre mer ut av mitt. Jeg har jo langt og tykt hår, noe som gjør det ganske enkelt å kunne lage forskjellige fletter og sette det opp fint. Men jeg har ikke lært meg det enda. Så det er som regel fiskeflette, vanlig flette eller rett ned det går i her. Kun sånne enkle ting. Men om man kunne gjøre mer forskjellige hårfrisyrer med håret sitt, så kanskje man ikke hadde blitt så fort lei? Kanskje man faktisk kunne bli mer glad i håret sitt? Det tror jeg faktisk. Men når man kun gjør tre forskjellige ting med det, så blir ikke det mye variasjon på 365 dager i året. Så her fant jeg en aldri så liten collage over de hårfrisyrene jeg falt pladask for. 

// Foto: Pinterest 

Er de ikke stilige? Det er altså så mye fint man kan gjøre med hår. Selv om man har langt eller kort. Der er ofte en fordel å ha langt, ettersom man kan gjøre flere flette-varianter. Men uansett. Vær glad i det håret du har. Og gjør det beste ut av det du har. Man får som regel ikke gjort så mye med det. Jeg tok for noen år tilbake antipermanent. Brukte flere tusen kroner på det og satt 4 timer hos frisøren i strekk. Det var fint de to første dagene, så begynte det gradvis å avta når jeg dusjet. Hvorfor skal man prøve å fikse på alt? Det er jo bare dumt. Vi må heller prøve å gjøre oss fornøyde med det vi har. Jeg har jobbet med meg selv og innsett at jeg faktisk har fint hår. At jeg kan være stolt over det sånn som det er. Og da er man kommet langt på vei! 

Håper du er glad i det håret du er blitt utdelt og at du gjør det beste ut av det du har ♥

6 kommentarer

HAPPY GO LUCKY

 • 12.01.2017 - 14:40

.. not happy? 

Jeg har et sterkt ønske om å ta opp tabu- belagte temaer som vi ellers aldri snakker om, her på bloggen. Jeg ønsker å ha en større stemme. En stemme som tørr å si sitt om temaer andre ikke tørr å snakke om. Ikke være redd for noe! Si det som det er og være helt og holdent ærlig om hva meningene mine rundt disse temaene er. 

Helt siden jeg så trailer av programmet i reklamepauser, har jeg vært veldig standhaftig på at dette var ett program jeg måtte se. I dag har vært en litt tung dag, der jeg igjen ble sykmeldt på grunn av smertene jeg har i hånda mi etter ett uhell på jobben før jul, som jeg skal gå mer inn på senere. Men siden jeg hadde litt dystre tanker og var litt nede, tenkte jeg at jeg skulle benytte tiden jeg hadde til rådighet og se på en episode eller to. Og jammen sitter jeg ikke å ser episode etter episode. Tårene triller som bare det. Både fordi jeg blir lei meg, glad og stolt. 

Bilderesultat for happy go lucky ida
// Foto: google.no
 
For et program! For ei dame Ida Fladen er. Jeg har ikke ord. Det er så sant i mye av det hun sier. Og det er så godt å se at en kjendis står fram og snakker rundt om sine egne erfaringer når det kommer til nok et tabu belagt tema som depresjoner. Det finnes jo altfor mange mennesker som sliter med depresjoner og angst. Og jeg tenker det er greit for disse menneskene å se at en kjendis, som vi mener bør være verdens lykkeligste menneske fordi de liksom har "alt", ikke har det så greit de heller. Så til alle, uansett om du har en depresjon eller ei - jeg anbefaler sterkt å følge med på dette programmet! Man lærer utrolig mye, og ikke minst så lærer man at det er så mye som kan skje på innsiden av en person, selv om vi ikke nødvendigvis ser det utenpå. Gå inn på tv2sumo og se det HER. 
 
Nå skal jeg bare fortsette å se flere episoder og kose meg under pleddet ♥
2 kommentarer

FRA TOPP TIL TÅ

 • 11.01.2017 - 14:25

... Med Kari Traa ♥

Det er det møkkaværet ute. Man skal liksom kalle det her vinter, men jeg har egentlig mine tvil hvilken årstid det er. Det høljer ned ute. Blir slafsete og vått. Skummelt og ekkelt å kjøre bil ute nå! Og det er ingenting jeg elsker mer på vinteren, enn å kaste på meg et deilig sett superundertøy, ha pleddet over meg og nyte en god kopp med kakao og se på en serie eller to. 

Kroppen er litt uggen idag og da er det ekstra godt å bare slappe av. Ikke gjøre noe spesielt, men bare lytte til kroppen og prøve iherdig å bare roe litt ned. Jeg har lenge ønsket meg Kari Traa superundertøy-sett og jammen lå det ikke det perfektet settet under juletreet for litt siden. Jeg ble så utrolig glad! Hadde dog vært med å plukka det ut selv, så det kom jo ikke som en stor overraskelse - men for et deilig og komfortabelt sett! Og dette sier jeg ikke på grunn av noen sponsing, dette er ren og skjær ærlighet. 

// Produktlenker - ikke sponsing

I tillegg så fikk jeg super gode Kari Traa sokker som også er blitt brukt flittig! Perfekt kombinasjon av et super digg sett. Dette er jo da av den "billigere" typen, men for en fin farge. Det var iallfall super-billig før jul. Det finnes også i en rødere, mer rosa aktig farge. Men det var denne kombinasjonen av hvitt, grått og rosa jeg falt pladask for. Man føler seg veldig fresh i dem, til tross for at det er et superundertøy. Og behageligheten gjør det bare til en fryd og ha på seg. Ikke bare varmer det, men det er skikkelig comfy og pent i tillegg! 

Så om du enda ikke har kapret deg ett av disse fantastiske settene, så får du klikke deg ett hjem straks! Det er virkelig til å anbefale. Du kan kjøpe det HER i hvitt og HER i rød/rosa. Som sagt, ingen sponsing her, får ikke en krone for å skryte disse her opp i skyene. Ikke om du klikker på linkene under en gang! Kun ærligheten som sier at dette er virkelig noe man bør investere pengene sine på. 

Nå skal jeg bare ligge litt på såffan å slappe av, se noen serier mens jeg lar kroppen få hvile litt ut. Håper du har hatt en fin onsdag så langt ♥

2 kommentarer

10 TIPS TIL HVA DU BURDE GJØRE I FERIEN!

 • 24.03.2016 - 17:40

Hellois!

Da er påska offisielt i gang, selv om påskeferien for min del ikke ankommer før etter klokka to i morgen. Men for mange andre har den kicket i gang. Mange har reist på hytta, andre har kanskje arbeidsdager og noen holder seg rett og slett hjemme. Men uansett hvor man befinner seg, er det alltid kjekt med tips til hva man kan gjøre. Derfor skal jeg nå ramse opp noen tips som jeg føler kan være passende nå i påskeferien!

Her finnes det både lure, morsomme og kjedelige tips og jeg regner med at det finnes tips for begge kjønn og for ett hvert individ.

// Innlegget inneholder sponsede produkter

1. Invitere til jentekveld

Tenk så utrolig koselig det er å invitere inn til en skikkelig jentekveld! Kick ut samboeren eller foreldrene dine og inviter dine nærmeste bestevenninner. Det er så sjeldent man ellers får tid til å henge sammen og ferier er perfekte til å lage en sammenkomst man ellers ikke får tid til. Sprett champagnen, få på deg finklærne og ta en skikkelig girl's night. Ellers kan man ta den beroligende sorten, med å tulle håret i en dott, kaste på seg pysjamasen og kose seg med et jentespill som virkelig lager heftige diskusjoner og oppdager både hemmeligheter og flauser!

// Spillet er sponset fra Coolstuff og du kan få kjøpt det HER

2. Ha filmkveld

Du kan enten invitere inn gjester eller reise bort til noen å se en film du lenge har ønsket å sett. Filmkvelder er en gammel slager som aldri går av moten. Og gud bedre, hvor mange bra filmer det finnes! Du kan se den med familien, kjæresten eller venner. Du kan også dra på kino om det er ønskelig. Men det er ingenting som slår en rolig og koselig filmkveld hjemme i sin egen stue med snop og brus.

3. Plei deg selv med en spa-dag hjemme

Det er ingenting som er bedre enn å legge bort all skyldfølelse, tanker om gjøremål som burde bli gjort og alle disse byrdene vi har hengende over oss til enhver tid! Ta deg en skikkelig spa-dag hjemme i ditt eget hjem. Det kan være like bra som å koste på seg en dyr spa-time til flere tusenlapper. Fiks stemningen slik du selv ønsker, med rolig musikk og noen håndklær i senga eller lenestolen. Putt beina opp i ei bøtte med forfriskende varmt vann, ansiktsmaske, agurker over øynene og en god drink ved siden av. Slike dager burde være ett must og burde vært plottet inn på kalenderen til ett hvert menneske! Det blir satt av alt for liten tid til å pleie kroppen og sinnet...

4. Ha en spilldag med kjæresten eller bestekompisen din

Mange av oss jenter irriterer oss grådig over denne besatte trangen til å spille PS4 (or whatever) for gutta vi bor sammen med. Men det er vel ikke noe mer rart enn alle de finurlige tingene vi driver på med til envher tid, er det vel? Om det irriterer vettet av deg som jente, så join mannen din på en real spill-dag og spill mot hverandre. Jeg lover deg at konkurranse-instinktet er ON fire da, for å si det sånn. Kanskje det kan bli mye diskusjoner og kranglinger på grunn av dette, men det kan også skape en skikkelig morsom dag for dere begge. Og mannen din vil elske deg enda mer, når han ser at du gjør en innsats i å prøve å like noe han elsker å drive med. Hvor mange ganger bøyer ikke mannfolka seg for oss? Noe å tenke på!

Ett godt tips til noe dere kan spille både på lag og mot hverandre på, som ikke er så altfor innvikla og som ikke innebærer å drepe hverandre og masse blod er Rocket League! Jeg blir hekta på det spillet og det er morsomt å se hvordan man blir som kjærester når man må samarbeide om å slå et annet lag. Try it!

5. Rydd opp i alt rot

I en hektisk hverdag er det ofte at det kan bli et helsikes rot i heimen. Og man har sjeldent tid til å ta en real opprydding. Det blir som oftest en sånn overfladisk rydding, hvor man børster bort støvet under teppe og hiver rotet inn i klesskapet eller under senga. Eller måker det inn på et og samme rom. Ta en ferie dag der du virkelig går inn for en skikkelig opprydding. Man vil virkelig føle seg 10 kg lettere og ikke minst slippe å ha dårlig samvittighet. I tillegg er det ganske kjipt om du plutselig får uventet besøk og det ser ut som det har vært et jordskjelv i nærheten av hjemmet. #liteflaut.

6. Se uendelig mange episoder av favorittserien din

Det er ikke mange ganger man har tid til å sette seg ned å se på favorittserien sin. Som oftest er det noe annet som blir prioritert først. Det å slenge seg ned på senga iført de mest behageligste klærne du har i skapet og se på favorittseriene dine dagen lang er en egen form for terapi og avslapning. Det skal til! Ta en dag hvor du bare ser på serier du elsker og som du ligger 147 episoder bak. Det er ikke veldig effektivt, men det skal til.

7. Ta igjen den fordømte klessvasken

Klesvask er noe av det mest irriterende i hele verden. Og jeg er en verdensmester i å bare la ting ligge i kurven i flere måneder. Kim derimot vasker jevnt og trutt og det er ikke til å stikke under en stol at om det ikke hadde vært for han, så hadde jeg ikke hatt rene klær. Dette er et husmorsområdet jeg er ekstremt dårlig på, i likhet med både vasking av gulv og kjøkkentjeneste! Takk gud for at jeg har han, sier jeg bare. Men i ferien er det greit å få unna alle tingene du ellers ikke får tid til å gjøre. Som det med klesvask, som kanskje har blitt en stor haug, etter all ventinga. Greit å få det overstått, eller hva?!

8. Spille brettspill

Dette er en aktivitet du kan gjøre både på hytta og hjemme. Sammen med familie, venner eller kjæreste. Et klassisk brettspill som ofte går igjen her i heimen er Scrubble. Det er et veldig morsomt spill som gjør deg både klok og vis. Man må virkelig tenke etter og man får utfordret norsk-kunnskapene og rettskrivingen sin på det høyeste. Man kan kombinere det til en rolig kveld eller en kveld hvor man har vorspiel. Det kan bli gjort slik man selv ønsker det. Ta gjerne en øl til og kos dere gløgg - alle som en.

9. Få orden i klærne dine

Det å få et system på alle klærne sine er noe som man sjeldent har. ihvertfall jeg! Mulig det har noe med at jeg har altfor liten skapplass i forhold til hvor uendelig mange klesplagg jeg faktisk har, men det er en annen historie. Uansett så er orden i klesskapet alfa omega. For en stund tilbake gidde jeg bort en hel fullstappa svart søppelsekk til folk som virkelig trenger det. Det finnes mange sånne "containere" hvor man kan dumpe alle klærne man aldri bruker - slik at de som faktisk trenger det får dem. En vinn-vinn situasjon for alle involverte!

10. Plei kjærligheten i forholdet

Dette er ett viktig punkt og noe vi sjeldent tar oss tid til å gjøre. Som jeg så mange andre ganger har påpekt, så er det viktig å ta vare på hverandre og ta seg tid til å la kjærligheten blomstre. Det er de små tingene som betyr noe og det er så lite som skal til for at ting skal bli bedre! Uansett om du tar deg en tur ut på byen sammen, går på restaurant, bowling, kino eller bare tar deg en rolig kveld hjemme, så er det utrolig viktig for forholdet. Det skal lite til for at å gjøre den andre parten blid og fornøyd! Sett av tid til å nyte tilværelsen sammen og ha fokuset på hverandre. Spesielt om man har barn er dette veldig viktig! Dette er jo ekstremt vanskelig å få tid til ellers i en hverdag som består av jobbing og andre hverdagslige gjøremål - men da er det ekstra viktig å bruke ferier til slike ting! For dette er garantert ett punkt man bør prioritere i aller høyste grad. Ikke la kjærligheten dø ut og at forholdet visner helt, bare fordi man ikke har prøvd å gjøre noe med det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er egentlig ting man burde gjøre ellers i hverdagen også, men så hektisk som dette samfunnet er blitt er det ikke alltid tiden strekker til. Derfor er det greit å kunne ta en eller to ferie dager hvor man fokuserer på slike ting som disse tingene gir tips om. Spesielt viktig er det å fokusere på seg selv og faktisk la seg selv få hvile! I tillegg er det ekstra viktig å pleie parforholdet, noe som slettes ikke er like lett. Håper i allefall at noen av disse tipsene falt i smak og gjorde at du fikk ett oppvekker i noe viktig du burde gjøre i løpet av ferien!

Hvilket av tipsene vil du gjøre i løpet av ferien?

9 kommentarer

DATE NIGHT

 • 23.03.2016 - 13:07

Helluuuu ❤

For et fantastisk fint påskevær det er i dag! Kunne så inderlig ønske jeg kunne kaste med meg alle klærne jeg har og stikke opp på hytta. Men pliktene kaller her hjemme og det er ikke mulighet å slippe feriefølelsen løs riktig enda. Men fredag klokka 14.00 - da er det sannelig påskeferie for meg også!

I går hadde jeg og Kim en kjempefin date. Det gjør seg med en kveld i ny og ne, hvor man bare lar fokuset være rettet mot hverandre. Hvor man snakker om alt og ingenting og snakkingen går lett som bare det. Det er så sjeldent man får ta seg ordentlig tid til å kunne nyte tiden man er sammen. Og når man går ut på en date, så blir det liksom mer offisielt at man er nødt til å la alle tanker og gjøremål som man ikke har rukket å gjøre være igjen hjemme. Og man kan bare hygge seg gløgg med den personen man er mest glad i!

Det er en oppfordring jeg ønsker at alle med kjæreste tar på strak arm, nettopp det å ha et felles mål om å ha minst en date i måneden. Jeg og Kim har dette! Og det gjør at man gleder seg til denne datoen og at man hygger seg max sammen i hverandres selskap. Som oftest er det rundt datoen 5. da dette er dagen vi har jubilum! Og når vi begge er inneforstått med at denne datoen er satt av til date night, så er det ikke så mange unnskyldninger for å ha glemt det og diverse andre dumme påfunn. Det er date night da og that's it! Selvfølgelig kan det skje noe, men da tar vi det dagen etter eller i løpet av de neste dagene. Også er det veldig morsomt om man gjør noe ut av det. Make an effort. Som i går, så pynta jeg meg med kjole, og det er svært sjeldent jeg går i kjole. Dette gjør at den andre ser at man gjør en innsats og da blir det så mye mer hyggelig!

Ettersom kameraet mitt fremdeles er dødt, må vi bare innfinne oss i dårlige iphone-bilder. Men det får gå for en liten stund..

I dag har vi ligget lenge og bare tatt det skikkelig cool på morgenkvisten! Så utrolig deilig. Nå er vi påkledd og klare for å ta fatt på dagen. Først skal vi bare ha litt kvalitetstid sammen, før mine plikter som støttekontakt starter i to-draget. Håper dere tar turen ut i sola i dag og koser dere gløgg!

Hvor ofte går du på date?

5 kommentarer

NÅR DET BLIR FOR MYE!

 • 17.03.2016 - 20:06

Hei!

I dag var siste dagen på skolen og det er fire uker til neste gang vi skal møtes! Det har vært noen koselige dager og jeg gleder meg allerede til neste samling.

Jeg har vært veldig sliten disse dagene. Både fysisk og psykisk og det føles ut som at kroppen ikke er helt på topp! Over en lengre periode har jeg vært skikkelig sur og gretten og det har overhodet ikke vært noe ålreit å bo sammen med meg. Jeg føler stor medlidenhet med den fantastiske samboeren min som tåler alt fra kjeftsmelling til gråting. Det har vært flere turer i karusell nå enn en hel dag på tusenfryd og det blir man faktisk ekstremt sliten av. Jeg har flere ganger vurdert å oppsøke psykolog, da det går utover søvnen og spisingen min. Spiseproblematikken min blir ikke noe mindre under disse "periodene" jeg går igjennom og det har vært ett blodslit å få i seg nok næring de siste månedene.

Dette er ikke noe jeg skriver for å klage. Men dette er noe jeg skriver for å være oppriktig ærlig og for å vise at ikke alt er rosenrødt. Mitt liv er overhodet ikke rosenrødt og det er viktig å vise det ved å skrive ting som jeg tror også andre mennesker sliter med. Man er ofte redd for å si hva man egentlig føler og mener, at man er sytete og klagete og at andre skal tro at du kun er ute etter medlidenhet. Men dette er ikke tilfelle! Jeg vet at det er flere millioner mennesker som har det tjue ganger verre enn meg. Men det er noe med det å være ærlig med seg selv og faktisk si at "nå har jeg det egentlig ikke noe ålreit". Det er utrolig viktig! Og det er da det er uhyre viktig at man har gode støttespillere i form av kjæresten, venner og familie! For man er ikke aleine. Det er alltid noen som bryr seg om deg. Men i mange tilfeller så er det ofte at man ikke ser, føler eller legger merke til det. Og noen ganger så tørr ikke vedkommmende å stå fram å si det heller.


// Bildet hentet fra google

Poenget mitt er at flere dager kan være tunge og inneholde mye som trøkker deg ned. Men så har man noen bra dager som gjør det meste verdt det! Men om man føler at livet er forjævlig i en lengre periode, altså flere måneder, så burde man oppsøke hjelp. Som f. eks en psykolog! Jeg har selv både gode og dårlige erfaringer med terapi, men det er verdt å gi det ett forsøk! Tenk om det faktisk "kurerer" deg og får deg på rett vei igjen? Tenk deg hvor deilig det hadde vært. Ofte så rammer det ikke kun deg selv, når slike perioder oppstår. Det rammer også dine nærmeste. Ikke vær redd, flau eller skamfull over å gå til psykolog. Man bør heller være stolt over seg selv for å ha tatt hånd om situasjonen og tatt et valg i å gjøre noe med det!

 

0 kommentarer

LITT ROMLEMANTIKK I HVERDAGEN ER INNAFOR

 • 14.03.2016 - 16:16

God solfylt mandag!

Det ble ikke noe av "denne ukens" tydeligvis.. Dagen i går gikk til fullstendig avslapning og i det fulle og det hele så glemte jeg faktisk fullstendig av det! Jeg får komme sterkere tilbake på søndag!

Denne uka har jeg samling på høyskolen og jeg skal ha undervisning der i fire dager. Det er ikke sikkert alle vet at jeg tar Bachelor i vernepleie, men jeg tar det på deltid slik at det går over fire år! Dette vil si at jeg har ca. en samling (4-5 studiedager) i måneden. Dette har til nå funket veldig fint for meg, for på denne måten kan jeg både studere og tjene endel penger, samtidig som jeg skaffer meg kunnskap og arbeidserfaring! Tipp topp tommel opp

Når jeg kom hjem i dag, hengte det en lapp på døra inn til stua. Jeg fikk nesten tårer i øynene av å lese det nydelige diktet! Fortumlet og overrasket som jeg var gikk jeg inn i stua og satte i fra meg alle tingene jeg hadde i armene. Da fikk jeg øye på enda en lapp, som var heng på døra inn til soverommet. Det var enda ett flott dikt, med bilde av jeg og Kim ved siden av og et sjokolade-hjerte hvor det sto "jeg er glad i deg". Denne sjokoladen fikk jeg egentlig til valentines gave av Kim, men jeg har av en eller annen merkelig grunn ikke spist den opp enda! Og det er jo helt uvanlig til meg å være, som hiver meg over all sjokolade jeg kan finne. Men denne var liksom for spesiell til å bare jafse i seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir så rørt, glad og takknemlig når jeg får slike overraskelser! Overraskelser er noe av det beste jeg vet. Det er så overveldende at noen tar seg tid til å gjøre noe sånt for deg. For å glede deg og for å vise omtanke. Det er så ekstremt viktig å ta vare på hverandre og gjøre litt sånne småting i ny og ne, bare for å vise at man er glad i hverandre! Det er så viktig å ikke la kjærligheten svinne henn i takt med den hektiske hverdagen vi lever i i dag. Vi må pleie og dyrke kjærligheten for å kunne beholde den best og lengst mulig. Men da er det viktig å huske på at dette går begge veier! Det hjelper ikke om kun en gir og den andre bare tar og tar. Dette vil ikke gi noen effekt, men bli et irritasjonsmoment uten like! Vi gir og vi tar og dette gjelder også innenfor kjærlighet.

Gjør sånne småting i hverdagen for den du elsker eller er forelska i du og! Det er viktig å vise at vi bryr oss om hverandre. Og det skal så lite til for å gjøre dagen til ett annet medmenneske tusen ganger bedre! Jeg kunne snakket om dette temaet i evigheter, men jeg runder av med å si at vi alle bør ta litt ansvar for å gjøre oss selv og andre vi bryr oss om glade. Skriv en lapp i ny og ned om at du er glad i h*n. Eller slå på stortromma og finn et romantisk dikt eller enda bedre ett egenkomponert dikt. Dette vil få forelskelsen til å blusse opp igjen og få parforholdet til å bli enda tettere sammen. Men nå er det nok kliss klass for i dag!

Sofaen er inntatt, beina er innkrølla i fleecepledd og jeg har ett splitternytt "Det Nye" foran meg som jeg skal nyte å bla i gjennom. Hverdagslykke! Jeg blir sabla glad om du stikker innom denne siden her og svarer på en blogg-feedback jeg har satt i gang. Dette for å prøve å forbedre både bloggen og meg selv som blogger. Når du har trykket på den svarte knappen med "send inn spørreundersøkelse" så er du ferdig, selv om det ikke kommer opp noe om at du har sendt den inn! Tusen takk på forhånd ❤

0 kommentarer

SPICE OPP STEMNINGA PÅ SOVEROMMET!

 • 11.03.2016 - 10:28

Happy friday!

Jeg vet hvor kjedelig og irriterende det er når man har gått i "rutine-fella" i ett forhold. Når man har vært sammen i noen år og alt av sengelek foregår kun etter rutiner. Det er ingen lidenskap eller spontanitet inne i bildet! Dette gjør ofte at man bare føler seg pliktet til å ha sex, bare fordi det er vanlig å ha det når man er i ett forhold. Slikt er utrolig dumt og det er derfor opp til oss selv som individer og sammen som ett par at vi må ta noen grep for å få tilbake gnisten og lidenskapen i forholdet og i senga!

// Samarbeid med Coolstuff (sponset)

Hvem har sterkest sex appeal av en superhelt i mormors morgenkåpe eller en forkjølt bonde som jobber som nakenmodell på si? I dette heftige og underholdende sexspillet utfordrer du partneren til en sensuell lek om å vinne pirrende belønninger. Husk å tenke strategisk når du spiller kortene dine ? det vil kanskje være enkelte belønninger du er ekstra sugen på å vinne.

Bedroom Battle har fantasifulle og sanselige utfordringer som får dere til å glemme alt fra den grå hverdagen og bare ha øyne for hverandre. Unntatt når dere sniktitter på hva neste kort har å by på av nytelsesrike belønninger, selvsagt! Utfordringene har forskjellige nivåer, og det finnes alltid valgmuligheter, slik at dere kan finne de belønningene som passer best for dere. Spilleren med flest belønningskort vinner spillet og får velge en ekstra het utfordring til slutt som bringer dere begge til spillets klimaks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fakta om spillet:

 • Sexspill for deg og partneren der dere spillere om hete utfordringer og belønninger!
 • Tre nivåer på belønningene, som bringer dere fra muntert forspill via sexy leker til et heftig avsluttende klimaks
 • Spilletid: fra 30 minutter og oppover; spilletiden er lett å tilpasse til det dere måtte være i humør til
 • Passer for alle, uansett seksuell legning
 • Eskens mål: 17 x 9 x 2 cm
 • Inneholder 92 spillkort, 70 belønningskort med i alt 210 forskjellige utfordringer, 1 startspillerkort, 2 ?feig utvei?-kort og spilleregler
 • Spillet er på engelsk

Dette er ett spill som garantert vil få opp både stemninga og sexlysten! Det er et stort pluss at dette spillet kan spilles uansett seksuell legning, da er det liksom ikke noe forskjell på om du liker en gutt eller ei jente. Lidenskapen i ett forhold er utrolig viktig og det er altfor lett å glemme det å kunne tilfredstille partneren vår i en hektisk hverdag. Men det skal så lite til for å piffe opp stemninga litt ekstra mer. Spillet finner du HER. Kjøp et sånt spill til parteren din og utforsk hennes eller hans spontanitet! Tenk for en morsom helg du kan få.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Win sexy favors from your partner!" Hurraaa, dette spillet skal jammen meg bli flittit brukt her i heimen for å få litt variajon og for å gjøre det gøy å utforske seg selv og partneren din. Dette er kick-starteren som du burde investere i! For min egen del er dette midt i blinken, da jeg syns det er vanskelig å gå fram og ta initiativ til å ende opp i sengehalmen. Dette spillet kan kanskje hjelpe meg til å føle meg tryggere på meg selv og gjøre hele seansen til en morsom og spennende lek! Flere spennende spill som kan spice opp sexliver kan du finne her.

Er dette av interesse? Jeg har en god tro på at slike spill kan gjøre det mer morsomt å utføre, i stedetfor å føle seg flau!

Nå må jeg nesten løpe! Jeg er usikker på hvor mye blogging det blir i løpet av helga, da jeg skal på World Cup i Kvitfjell, men jeg skal prøve å få oppdatert dere underveis. Håper dere får en fantastisk fin helg :- )

0 kommentarer

LIEBSTER AWARD

 • 10.03.2016 - 21:34

God aften!

Nå er jeg og Kim akkurat kommet inn døra etter en lang dag. Etter arbeidsdagen var over, så kom Kim å hentet meg på jobb. Vi dro til håkonshall, hvor det var birkebeinermesse, med massevis av knallbra salg! Vi fikk begge shoppet oss en god del klær og er godt fornøyd med dagens fangst :- )

I går ble jeg nominert til denne Liebster award-nominasjonen som florerer og tar helt av på forskjellige blogger. Det var Cuskima som nominerte meg, noe jeg satte utrolig stor pris på! Tusen hjertelig takk for nominasjonen. Det var veldig morsomt og rørende at en som jeg ikke kjenner i det hele tatt valgte å nominere meg. Men det er vel på en måte det denne nominasjonen handler om. Nemlig det å bli bedre kjent med andre bloggere. Supre greier!

Her er reglene for nominasjonen:

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk for nominasjonen

2. Svar på de 11 spørsmålene som du blir stilt

3. Nominer så 11 nye bloggere og tagg dem

4. Gi dem 11 spørsmål som de kan svare på

5. Gjør de du har valgt oppmerksom på nominasjonen.

Spørsmålene fra Cuskima:

1. Hva er glede for deg?

"Den beste tiden er den du deler med andre" sier slagordet hos Peppes pizza og dette støtter jeg meg bak! Glede for meg er å glede andre som jeg bryr meg om, enkelt og greit!

2. Har du noen gang vært helt og fullt lykkelig-om bare for et øyeblikk?

Jeg har hatt flere slike øyeblikk, men det første og beste lykke-øyeblikket jeg kan komme på er når jeg valgte å satse på kjærligheten og at det føltes så himla bra ut! Det var en fullstendig lykkesfølelse og ett øyeblikk jeg aldri glemmer.

3. Favoritt sted å være i hele verden?

Det må nok bli ved havet eller på hytta! Begge disse stedene gir meg en tilfredsstillende og beroligende følelse. Jeg slapper aldri mer av enn når jeg er på disse to stedene.

4. Beste gaven noen kan gi deg og hvorfor?

Gi meg en cola og jeg kan elske deg til evig tid! Dette på grunn av min idiotiske avhengighet, som gjør meg rusa på menneskene som tar seg tid til å kjøpe "drugs" til meg!

5. Favoritt bok og/eller film?

Den fineste filmen jeg har sett er nok "The notebook", så jeg må nok si den som en favoritt!

6. Hvis du kunne gjøre hva du ville for en hel dag uten konsekvenser, hva ville det vært?

Oboy, det må ha vært å hoppet i fallskjerm! Eller noe helt insane i den duren der.

7. Hva betyr mest for deg i livet ditt?

Familie, venner og kjæresten! Det å ha mennesker rundt meg som er glad i meg og som jeg er like glad i tilbake - de betyr mest!

8. Hvis du kunne bestemme en hel dag over hele verden hva ville du gjort og hvorfor?

Jeg ville gitt flere millioner kroner til gamlehjem/sykehjem rundt om i Norge, slik at avdelinger kan bli åpnet opp igjen og at de eldre får den pleien de fortjener og behøver. De eldre blir altfor ofte nedprioritert og det er helt urimelig at noen som har skapt landet vårt skal bli skyvd under teppe og gjemt!

9. Om du kunne levd i enn annen tid eller på en annen planet eller i en annen verden hvor ville det vært?

Jeg ville levd på 20-tallet, fordi jeg syns denne stilen er helt forbanna rå!

10. Drømme jobb?

Drømmejobben er å hjelpe andre mennesker med forskjellige behov. Det å kunne skape ett behandlingssenter som kan behandle forskjellige sykdommer som spiseforstyrrelse, autisme og andre psykiske lidelser er en drøm som jeg har store planer om å realisere en gang i fremtiden. Da spesielt i form av hesteterapi og andre former for terapi!

11. Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Det som fikk meg til å blogge var nødvendigheten av å kunne oppdatere venner og familie, mens jeg var på folkehøgskole året 13/14. Dette var i hovedsak grunnen! Etter jeg var ferdig, så syns jeg det var såpass gøy og spennende, ikke minst lærerikt og en egen form for terapi - så jeg valgte å fortsette!

1. Sunnivahope // 2. Emmamizolsen // 3. Lykkeelise // 4. Amyklebust // 5. Distant // 6. Volpe // 7. Krissye 
8. Irisgjerdee // 9. Sentrumjenta // 10. BareJea // 11. Carina Chanel

Si gjerne i fra om du ønsker at jeg skal ta deg bort i fra lista og at du ikke ønsker å bli nominert!

Spørsmål til de nominerte bloggerne:

1. Hva er din største inspirasjonsskilde?

2. Hva er det viktigste du har lært her i livet?

3. Hvilke tre egenskaper verdsetter du best ved deg selv?

4. Hvilken kroppsdel liker du best på deg selv? (du MÅ svare en)

5. Hva er dine svakeste sider?

6. Hvor ser du deg selv om fem år?

7. Hva ønsker du å oppnå i livet?

8. Hva er dine sterkeste sider?

9. Har du en guilty-pleasure?

10. Om du måtte donert bort 1. million kroner til et veldedig formål, hvilket ville du valgt og hvorfor?

11. Hva er det som får deg til å følge en blogg daglig?

Jeg regner med at noen kanskje føler at flere av spørsmålene var vanskelige. Spesielt de som du skal besvare om deg selv! Men jeg vil at du skal fokusere på både det positive og negative ved deg selv, men aller mest det positive! Det blir for lite fokus på våre resursser og våre flotte kvaliteter og det er derfor viktig å kunne minne oss selv på hvor fantasiske vi egentlig er. Alle på hver vår måte ❤

Masse lykke til med spørsmålene og nominasjonen!

5 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits