LAST DAY OF CHALLENGE

 • 09.02.2017 - 14:56

God dag ♥

Vi nærmer oss helg og jammen har vi ikke kommet oss til veis ende i denne blogg-utfordringen også! Det har vært en morsom og lærerik reise og jeg skal definitiv ta opp igjen en slik utfordring i nærmeste framtid. 

DAG 7: Hvilken egenskap hos deg selv setter du mest pris på? 

Som alle de seks andre dagene, så syns jeg denne også er veldig vanskelig. Det er ikke så lett dette med å se sine sterke og svake sider. Det er jo sånn at vi ofte syns det er lettere å se de svake sidene, fordi det er det vi irriterer oss over og som vi gjerne ville forbedret. De sterke sidene er det ikke alltid like lett å se, nettopp fordi vi er for dårlige til å gi oss selv credit! Man skal liksom ikke skryte av seg selv, det er jo ikke lov. Det kan jo være farlig å si at man er stolt over seg selv. Men er det egentlig farlig? 

Man burde bli mye flinkere til å gi seg selv ros og credit. Både for ting man gjør og over egenskaper man har. Det er synd at vi ikke klarer å få oss til å si at "Du har jammen meg ett par gode egenskaper, kjære deg. Som det at du alltid setter andre før deg selv. Du ønsker andre lykke og suksess. Og det er en fantastisk egenskap å ha". Hvorfor kan vi ikke tenke mer sånn? Si mer sånt til oss selv? Men det er faktisk mye vanskeligere enn man skulle tro. Man skal liksom jekke ned alt det positive som blir sagt om en. Som når man får komplimenter fra andre. Så har du ofte en unnskyldning for å få jekket det ned. "Det var jo bare flaks da". Kan vi ikke bare si "Tusen takk, jeg syns selv at jeg virkelig hadde draget på dette". Være stolte over oss selv. 

// Foto: Google 

Over til det spørsmålet egentlig dreier seg om.. Den egenskapen jeg setter mest pris på hos meg selv er nok at jeg ønsker å hjelpe andre mennesker. Uansett om det er bekjente eller ukjente. Det har vært flere episoder i denne tiden jeg har vært sykmeldt, at jeg har hjulpet opptil flere ukjente mennesker. Og det er en skikkelig god følelse. Som det å hjelpe eldre å skjønne seg på elektroniske maskiner som betalingsmaskiner. Både hos legen og på solariumet har jeg nå hjulpet mennesker med å få betalt for seg. Og de blir jo så takknemlige. Det tar meg toppen 5 minutter å vise og forklare, for deretter at de skal få den hjelpen de trenger til å klare å gjøre det på egenhånd. Det er en fantastisk følelse! 

Det er nok den egenskapen jeg er mest glad for å ha og som jeg setter pris på. Siden jeg får så mye igjen for det. Det gir mye å kunne hjelpe andre og det er nettopp derfor jeg ønsker å jobbe med et slikt yrke når jeg er ferdig utdannet. 

Nå skal jeg straks få i meg litt mat, før jeg for første gang på veldig lenge skal være støttekontakt igjen. Jeg gleder meg! ♥

2 kommentarer

DAY 6 OF CHALLENGE

 • 08.02.2017 - 17:07

Onsdagsfølelse ♥

Nå nærmer vi oss slutten av denne lange og vanskelige utfordringen. Det har vært både morsomt og lærerikt å få noen spørsmål hvor man må virkelig vri hjernen sin litt for å kunne klare å besvare dem. Skal vi se her!

DAG 6: Hvilke skjulte talenter har du, som få eller ingen kjenner til? 

Som vanlig syns jeg det er et vanskelig spørsmål. Føler ikke jeg har noe spesielt mange talenter i grunn. Men noe jeg kanskje kan trekke fram er vel at jeg lærte meg noe piano mens jeg gikk på folkehøgskolen. Tror ikke det er så mange som vet om det igrunn! Ikke at jeg husker så mye av det, da jeg ikke har holdt det ved like.. Men jeg var godt i gang til å kunne å spille en-to hele sanger. Det var utrolig gøy! 

Jeg er i grunnen ikke sikker på noen andre talenter som jeg har. Jeg er jo usedvanlig kreativ, men det vet jo de aller fleste som kjenner meg. Derfor er det jo ingen hemmelighet. Mamma påstår at jeg er flink til å synge, men det tviler jeg egentlig på. Er ikke så mange andre som sier det samme, men er jo sjeldent jeg synger fremfor andre også. 

// Foto: Pinterest 
 

Da jeg gikk på videregående og på folkehøgskolen, så er jeg faktisk ganske flink til å gå på skøyter. Til at jeg kun har gjort det toppen fire ganger i livet mitt, så var jeg ganske god. I tillegg til at jeg er ganske god til å skyte. Det er nok de skjulte talentene jeg har. Jeg kommer iallfall ikke på noen andre! 

Nå skal jeg få gjort unna noe skolearbeid og prøve å ha kun det i fokus i ett par timer ♥

2 kommentarer

DAY 5 OF CHALLENGE

 • 07.02.2017 - 13:59

Heisann hoppsann! 

I dag klarte Kim å få dratt meg opp i 10-draget, noe som var veldig bra og viktig. Vi har begynt en dårlig trend med å legge oss seint og stå opp seint. Og da er det veldig vanskelig å få snudd dette for å opprettholde en stabil og god døgnrytme.. Så det måtte harde grep til og heldigvis ser det ut til at vi kanskje er på god vei til å få en snuoperasjon. 

DAG 5: Hva gir deg mest energi om dagen? 

Det er et veldig artig spørsmål, ettersom jeg føler jeg mangler energi i hopetall. Når man er sykmeldt, så er det som regel en grunn for det. Samtidig som man føler at man helst bør gjøre minst mulig, for ikke å gjøre ting verre. Hjernen min er jo all over the place og tenker og funderer på alt den burde gjort. Men med kroppen er det en helt annen side. Den er mer der at "vi gidder ikke gjøre noe". Det er både godt og frustrerende på en og samme tid. Jeg har jo tidligere uttrykket min fortvilelse over at latskapen har for fulle mugger tatt overhånd over meg. Men jeg kjenner i grunn at det er litt det jeg trenger for en stund. Få kroppen til å roe seg ned og ta livet litt mer ro. Noe som sjeldent hjelper, i og med at sinnet står på full guffe 24 timer i døgnet... 

Det er også litt sånn skam over det å gå ut. Spesielt nå som jeg er sykmeldt, kjenner jeg på den "du kan jo ikke gå ut, for da trenger du ikke være sykmeldt". Når folk ser meg gå på butikken eller ser at jeg er ute av leiligheten vil de mene at jeg bare later som jeg er syk/skadet. Men det er jo ikke sånn det skal være! Jeg tok en prat med sjefen min om det, og hun fortalte meg at man måtte gjøre det man må for å bli frisk og bra igjen. Og det var veldig godt å høre! Så nå prøver jeg å ikke ha så dårlig samvittighet over å gå ut av kåken. Men over til det spørsmålet dreier seg egentlig om.. Det som gir meg energi nå om dagen er vel de små tingene. Som det å gå på butikken og kjøpe noen flotte og friske blomster. Som det å bare gå ut å hente posten for å få seg en dose frisk luft. Det å kunne gå å ta solarium og bare slappe fullstendig av. Koble litt av og la hjernen få hvile. Det har vært sabla godt. Både for kroppen og for sjela. Og ikke minst sinnet! I tillegg så vil jeg jo dra frem at jeg og Kim har hatt et par veldig fine dager, siden vi begge er sykmeldte får vi tilbringt veldig mye tid sammen. Vi har hatt ett par fine kvelder hvor vi har sett film, spist god mat, hatt mange fine samtaler. Det er godt å bare ha en liten boble, hvor vi begge prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Sene og late morgener har også vært deilig! Men nå skal vi prøve å få litt mer energi og komme oss mer ut. Gjøre litt fornuftige ting. Det skal bli godt det og! Men jeg skal ærlig innrømme at det er vanskelig å finne både motivasjon og energi om dagen... Så jeg må bare bite tenna sammen og prøve å finne på positive ting for å få i gang de positive tankegangene jeg har lagra ett eller annet sted oppi knollen. 

Nå skal jeg straks fikse meg for å dra i bursdag. Skal bli godt å komme seg litt ut. Få på seg noe mer anstendig enn kun daffeklær! Håper du har hatt en fin dag så langt og at kvelden behandler deg med omhu ♥

0 kommentarer

DAY 4 OF CHALLENGE

 • 06.02.2017 - 22:32

Denne mandagen har sust forbi.... og før jeg visste ordet av det var kl. 22! 

Lenge leve latskapen. Jeg har aldri før i hele mitt liv vært så lat som det jeg er nå. Samtidig som kroppen ikke er helt på topp, så suser både timene og dagene forbi meg i en fei. Jeg får ikke gjort noe som helst. Ikke noe fornuftig på noen som helst måte. Jeg må virkelig ta meg ett skikkelig tak i nakkeskinnet nå! 

La oss fortsette med denne lille blogg-challengen jeg har gående..

DAG 4: Hvilken bekymring er mest unyttig for deg og hva gjør du for å bli kvitt den? 

Oboy! Denne her er ikke så lett.. Jeg har alltid blitt drita sur på mamma fordi hun alltid bekymrer seg over den minste ting. Ting som aldri kommer til å skje, men som hun har fått for seg kanskje kan skje. Og når jeg forlot redet, så forsto jeg godt hvorfor hun bekymret seg ihjel av "unødvendige" ting. Man får et annet perspektiv på ting, når man må passe på å ha nok penger til å få det til å gå rundt. Til å kunne betale husleie, til å kunne betale strøm, til å ha mat. Det er ikke bare bare! Man må omstille seg så til de grader. 

Det vil jeg nok si er den største bekymringen jeg har. Og som ofte tar virkelig knekken på meg. En bekymring jeg syns det er vanskelig å gjøre noe med. Spesielt er jeg bekymret angående det økonomiske, fordi jeg har så forskjellig inntekt. Det er forskjellig fra måned til måned. Og det er et evig strev å få seg nok vakter til å få skrapt opp nok penger til å få det til å gå rundt. Jeg ser ikke på dette som en god bekymring for meg. Det er klart at man skal tenke over hva man bruker penger på, hvordan man bruker dem og ikke bruke opp lønna på tull. 

Men den er unyttig i den forstand at jo større bekymring jeg har for at jeg ikke har nok penger, jo mer stressa blir jeg. Desto flere vakter tar jeg på meg og desto mer sliten og tappet av energi blir jeg. Dette går ofte utover helsen min, noe som overhodet ikke er bra! Jeg tar ofte på meg vakter ei hel uke, hvor det er flere dager jeg jobber dobbelt. Og ja, det er jo sånn at jeg er ung og skal tåle mye. Men ettersom jeg sliter med matinntaket mitt, tåler jeg ikke like mye som jeg normalt ville gjort. Det var en periode hvor jeg jobbet 12 dager i strekk, for så å ha 2 dager fri i flere måneder. Og det gikk rett vest. Prøv det den som vil, men det er ikke til å anbefale. På den 11 dagen på rad så er du så sliten at du ikke kjenner at du er sliten lengre. Det er jo ikke sunt! 

Det er mange ganger jeg tar meg selv i å tenke at "faen, hvorfor stresser du så jævlig over detta pengestyret?" Nå må du ta deg sammen, Julie! Du har ett liv å leve, så lev og nyt det mens du kan. Ikke la denne penge-frykten hemme deg i å kunne leve det livet du fortjener. Og det er noe i det! Den fornuftige Julie slår noen ganger til. Det ordner seg jo alltids. Så det å prøve å ikke bekymre seg så fælt, det er en prosess man må gjennom og som er viktig å ta. For om man bruker hele livet sitt på å bekymre seg, så er ikke det ett godt liv. Ikke etter min mening iallfall. Det jeg pleier å gjøre er å få ros og skryt av mammaen min, som beroliger meg med å si at alt kommer til å ordne seg. Utenom det så må jeg bare prøve å puste med magen og tro på det den kloke mammaen min sier til meg. Og hun har som regel alltid rett! 

Bekymrer du deg for mye? 

6 kommentarer

DAY 3 OF CHALLENGE

 • 01.02.2017 - 18:53

Heisann ♥

I dag har jeg vært sofagris igjen. Jeg har funnet ut at det er en midlertidig fase jeg er inne i og jeg skal prøve å akseptere at det er ålreit for en periode. Kroppen min trenger hvile. Heldigvis har jeg fått ett meget etterlengtet brev i posten i dag. For første gang på lenge var det gøy å gå etter posten. Endelig er jeg blitt innkalt til ny vurdering på sykehuset. Og jeg ber på mine knær om at de nå finner ut hva som er galt med hånda mi.

Men over til det dette innlegget egentlig handler om. Blogg-challengen. 

DAG 3: Fortell om en gang du gjorde noe du er stolt av. 

Nok en gang syns jeg det er vanskelig. Mest fordi jeg ikke kommer på noe jeg er spesielt stolt over at jeg har gjort. Men skal vi nå se. Dette må jeg virkelig trimme hjernecellene tok en gang. Og det er nok sikkert sunt og bra! Mulig det er mange ting jeg kunne listet opp som andre mener jeg burde være stolt over meg selv over å ha gjort. Men jeg må på en måte føle stolthet selv også. Jeg tror ikke jeg tillater meg selv å kjenne så ofte på den som jeg muligens burde. Men jeg husker spesielt en gang. En spesiell gang som jeg vil trekke fram. Da var jeg stolt over meg selv. Skikkelig stolt. 

Denne gangen jeg snakker om var dagen jeg fikk vitnemålet mitt. Den dagen jeg kunne si meg ferdig med 13-årsskolegang. Den dagen jeg kunne si "jeg klarte det!". Mot alle odds. Videregående var en vanskelig og tøff periode i livet mitt. Mye på grunn av spiseforstyrrelsen min. Jeg hadde for lengst gitt opp det sosiale livet mitt og klarte så vidt å henge med på skolen og å gjøre skolearbeidet jeg måtte. Jeg måtte til slutt ta den vanskeligste avgjørelsen jeg hittil har tatt i livet mitt. Det å gi opp idretten som jeg elsket over alt. Å kun satse på skolen. Det ble rett og slett for mye med idrett både på skolen og utenom. Jeg jobba skikkelig hardt for å klare å komme meg gjennom videregående. Spesielt det siste året. Det var tøft, men jeg klarte det. Jeg sto i alle fag. Til tross for at jeg hang etter. Og det er noe jeg virkelig er stolt over. 


// Foto: tatt på vei hjem fra vitnemåls-sermonien

Det å slippe å ta opp igjen fag. Det å slippe å gå om igjen. Det var for meg en stor lettelse. Bare bli ferdig! Se framover mot nye utfordringer. Gud, jeg husker enda hvor lettet og glad jeg var. Nok en milepæl var over. Og godt var det. Jeg husker spesielt mamma var stolt av meg og uendelig glad for at jeg hadde klart å karre meg gjennom! Jeg husker også godt at jeg veldig gjerne ville ha med bestemor, slik at hun kunne få dele denne stoltheten. Det er et veldig godt og koselig minne jeg sitter igjen med og som jeg aldri kommer til å glemme. 

Har du noe du er spesielt stolt av? ♥

6 kommentarer

BLOGGCHALLENGE: DAY 2

 • 31.01.2017 - 16:15

Tirsdag... ♥

I dag kjenner jeg at kroppen ikke helt spiller på lag med meg. Den er tung og verker. Den fungerer liksom ikke optimalt. Det samme med hjernecellene. Det går litt treigere enn vanlig. Men jeg får gjøre et forsøk i å fortsette med denne bloggutfordringen jeg har begitt meg ut på. 

DAG 2: Dersom du kunne gjøre nøyaktig hva du ville de neste 365 dagene, hva ville du gjort da? 

Denne her er vanskelig. Det er så mye jeg ville gjort. Men jeg tror jeg må gå for det å reise. Reise jorden rundt. Men mange forskjellige og ulike transportmidler. Fly, båt, bil, tog. You name it. Jeg ville virkelig ha levd livet. Utfordret meg selv i ting jeg ikke egentlig tør. Man har kun ett liv og det burde man leve fullt ut. Man vet aldri når det er for seint. Jeg ville opplevd alt som oppleves kan. Jeg ville møtt unike mennesker og ikke minst dyr. Jeg ville stoppet på forskjellige steder underveis. Lært om kulturen og historiene til menneskene som levde der. Kanskje dratt innom forskjellige helsestasjoner, sykehus, institusjoner. Hjulpet mennesker. Det er jo det jeg elsker å drive med. 

Det hadde vært helt fantastisk. Tenk for en reise det ville vært. For et lærerikt og unikt år det ville blitt. Tenk hvor mye man ville opplevd. Hvor mange erfaringer rikere man ville bli. Hvor mye man vil vokse som menneske og som person. Hvordan man ville endret perspektiv på diverse ting. Dette er noe jeg virkelig kunne ønske meg. Bare dratt av sted. Se verden! Se både det gode og det dårlige. Få innblikk i andres livssituasjoner. Gråte og le. Det finnes så mye ute der som man aldri noensinne kunne forestilt seg. Og det ville vært en ære og kunne få sett alt det. Som man ellers aldri ville funnet. 

Nå skal jeg få kommet meg ut å få litt frisk luft i tillegg til at Kim hadde store ønsker om å spise ute i dag. Så da får vi se hvor vi ender opp! Ha en fortryllende fin tirsdagskveld ♥

2 kommentarer

BLOGGCHALLENGE CONTINUES

 • 30.01.2017 - 18:29

Hei igjen ♥

Nå har jeg fått tid til å tenke litt over de tingene som jeg liker og grunnen til at jeg liker dem. Selv om man kanskje skulle tro at dette var enkelt, så var det ikke så lett å kunne beskrive og sette ord på hvorfor man liker de spesielle tingene. Mange ganger kan det være vanskelig å sette ord på ting, men jeg skal prøve mitt beste! Her kommer en god dose positivitet med en random rekkefølge.

DAG 1: Fortell om 10 ting/situasjoner du liker og hvorfor du liker dem. 

1. Date night

Jeg er en superfan av dette regime som jeg og Kim har innført. Nemlig det å ha en date night i måneden. Dette har vi vært bastante på helt siden vi ble sammen. Gode rutiner er ålreite å få i gang i starten. Noen ganger sklir det såklart ut, men jeg syns helt ærlig at vi er generelt flinke til å holde det i live. Det kan være alt fra bowling, kino, restauranter til det å være hjemme og kun fokusere på hverandre. Dette gjør meg både glad og lykkelig. Nettopp fordi man vier sin tid til den man er sammen med og det kan man nesten ikke få gjort nok i en hektisk hverdag. 

2. Empati

En verdi og egenskap jeg verdsetter stort her i livet er nemlig empati. Det å kunne sette seg inn i andre sine situasjoner og det å tørre å vise at du har omsorg for andre. Empati blir definert som: evnen til å sette seg inn i andres følelsesliv. Det er et viktig fundament vi alle burde ha. Dessverre så er det ikke en selvfølge at alle har det. Man ser ofte situasjoner i helsesektoren hvor man kan få litt av begge deler. Spesielt liker jeg de hvor man kan vise empati ovenfor pasienten. Dette viser meg at man er et godt menneske og at man har gode verdier og egenskaper som person. F. eks; at man kan sette seg ned, lytte til hva pasienten, vennen eller en bekjent sier, gi råd og tips ut i fra det og virkelig kjenne på hvordan denne personen må ha det. 

3. Babyer

Jeg er over stadiet glad i babyer. Eller jeg var iallfall det før når jeg var mindre. De gjorde meg skikkelig glad og lykkelig. De gjør også det i dag, men på en annen måte. Nå kjenner jeg på en lykkefølelse av selv å en dag kunne ha en liten en. Og det både gleder og gruer jeg meg til. Tenk så skremmende! Men likevel så fantastisk og vidunderlig. Det å bli mamma må være den største gaven man har her i livet. 

4. Idrett

I alle år har jeg drevet med idrett. Dette var min lidenskap i flere år og som jeg har sagt før, min terapiform. Det var der jeg fikk utløpt alle mine følelser som jeg holdt på innsiden. Det var der jeg kunne få ut både sinne og glede. Idrett er noe som gjør meg innmari lykkelig. Også det å se andre bedrive en idrett de virkelig elsker å holde på med. Spesielt om de har funksjonsnedsettelser. Da kommer tårene. Både fordi jeg blir rørt og glad. Det er ikke mange ting som slår genuin idrettsglede. La oss ta håndball-gutta som et eksempel. Det er bare til å ta og føle på stoltheten og gleden! 

5. Egentid 

Jeg er stor fan av det å være sosial, være med venner og familie, ute på eventer og diverse andre ting. Men jeg er også en meget stor fan av det å trekke seg litt tilbake. Få bena ordentlig ned på jorda. Kanskje ta seg et glass vin, med et blad i hånda og legge seg tilbake i badekaret. Egentid er undervurdert! Og jeg er ekstremt glad for at jeg trives i eget selskap. Mange sliter med det å være alene. Jeg unner alle å virkelig kunne føle på den deilige følelsen av å være alene, gjøre akkurat det du føler for, lade batteriene dine, pleie deg selv. Det er godt for både kropp og sjel. Alenetid må til, uansett om du er i ett forhold eller ikke. 

6. Reise

Det å reise er noe jeg virkelig liker, men som jeg sjeldent prioriterer. Dette er noe jeg absolutt kunne ønske vi prioriterte mer. Det er jo nå vi har tid til det. Vi har ingen unger eller dyr som gjør det vanskelig. Det er som regel økonomien som gjør en stopper for det. Men de gangene vi faktisk drar på tur, som regel på sommeren, da koser vi oss gløgg. Man legger liksom livet sitt litt på hylla og rømmer litt fra alt stresset. Det er deilig! Gleder meg som en liten unge til mai og Praha! Det skal bli artig og romantisk. 

7. Serier

Når jeg finner serier jeg virkelig liker, da setter jeg livet på vent en stund. Jeg kan se episode etter episode og plutselig har jeg kommet meg gjennom hele sesongen på null komma niks. Man kan rømme litt i fra sitt eget liv. Slippe å tenke på alle sine egne problemer og heller konsentrere seg om andres. Jeg tror det er greit en gang i blant. Akkurat nå ser vi på "How to get away with murder", "Greys", "Saving hope". De andre vi ser på har ikke kommet med noen nye sesonger, så det gleder vi oss spente til skjer.
 

8. Naturen 

Naturen er et fantastisk sted. Det gjør meg alltid glad å være ute og i skogen. Det er noe magisk ved det! Selv om jeg sjeldent er ute i skogen nå eller ute i det hele tatt..Når jeg var liten var jeg ute til alle døgnets tider og jeg husker enda for en fantastisk følelse det var av å være ute i naturen. Man får liksom puste på en helt annen måte. Jeg må virkelig komme meg ut oftere! Jeg savner den følelsen. 

9. Venninnekvelder

Dette punktet er noe som sjeldent forekommer, men som absolutt burde bli prioritert. For fytti grisen så gøy man har det når det faktisk skjer. Enten man stasjer seg litt ekstra opp og kommer seg ut på byen, danser på bordet og virkelig slår ut håret. Eller om man bare blir hjemme med et glass vin, ost og kjeks og noen spill eller bare snakker gossip. Venninner er noe man har livet ut, iallfall noen av dem og de er det virkelig verdt å ta vare på! Jeg digger girlsnight! 

10. Spontanitet 

Jeg digger når man bare plutselig får en vill ide om å dra til et sted, også bare gjør man det. Eller man får en vill ide og setter den i live. Spontanitet kan skape de beste minnene. Når man bare tar ting som de kommer og driter i planlegging og struktur. Det er deilig! Man er ikke redd for noe. Man bare tar det etterhvert som det kommer. Lever i nuet. For en deilig følelse! 

Det er nok mange andre ting jeg kunne addet til denne lista, men jeg kom meg opp til 10. Har du noen gang tenkt på ting eller situasjoner du liker og hvorfor du liker dem? Utfordret deg selv i å sette ord på ting. Det tror jeg er veldig viktig. Ha en fortsatt fin mandagskveld ♥

0 kommentarer

7-DAGERS BLOGGUTFORDRING

 • 30.01.2017 - 08:03

Blåmandag....eller kanskje ikke? 

Jeg har stått opp tidlig i dag for å kanskje kunne få noe nyttig ut av denne flotte mandagen. Selv om mandag ikke har det beste ryktet på seg, så syns jeg ikke de er så forbaska ille som folk skal ha det til. Jeg tenker at det er som regel litt sånn som du selv gjør det til, er du ikke enig? 

Ettersom jeg ikke hadde noe bedre å få spyttet ut av meg idag, fant jeg en liten bloggutfordring som går over ei ukes tid. Så vi starter i dag da det er mandag og lar alle dører stå åpne for nye muligheter! Here we go.. 


Det begynte sannelig ikke med noe småtteri dette her nei... Fader rullan! Men jeg elsker utfordringer, så denne skal jeg nok få brynt meg på både dag og natt skal du se. Men la oss nå se her. 

DAG 1: Fortell om 5 ting/situasjoner du ikke liker og hvorfor du misliker dem, og fortell om 10 ting/situasjoner du liker og hvorfor du liker dem. 

Vi får begynne med det negative først og ta det beste til slutt. Høres ikke det lurt ut? 

1. Urettferdighet 

Jeg har aldri vært fan av urettferdighet og dette er noe jeg setter ned foten ved. Det gjør meg faktisk skikkelig forbanna. Som blant annet den idiotiske trenden om at man skal unnlate å be en eller to stykker av en hel klasse til bursdagsfeiring. Hvorfor gjør folk sånt? Det er jo bare helt utenkelig etter min mening. Det å unnlate folk i å få være med på ting de har lyst til ser jeg på som urettferdighet. Og jeg kan nok ramse opp en bataljon ting til, men da ville vi sittet her i flere uker. 

2. Klaging

Misforstå meg rett når jeg sier klaging. Men jeg mener helt ærlig at folk klager for mye. Det er en gang sånn at vi ofte føler vi har det verre enn alle andre og har en uendelig stor trang til å bare få det ut. Og i flere tilfeller syns jeg det er det beste. Men når samme vedkommende begynner å ta opp igjen det samme over and over again, da blir jeg faktisk litt forbanna. Altså, når man for femte dag på rad klager over at man er for feit eller at man for søttende gang klager over at man er blakk, da blir jeg litt lei. Gjør heller noe med det da eller iallfall slutt å klag over sånne bagateller. Og ihvertfall ikke klag for å få oppmerksomhet, sånne folk liker jeg ikke. 

3. Avhengighet

Jeg er selv fullstendig coca cola-avhengig og det er noe jeg misliker sterkt ved meg selv. I tillegg misliker jeg også når mennesker er kommet seg på ville veier og tukla seg inn i dårlige miljøer hvor det misbrukes narkotiske stoffer. Det er ikke til å spøke med. Man kan faktisk dø av det. Og jeg tror at når man først er kommet inn i et sånt miljø, så er det et helvete å komme ut av det. Man føler at man befrir seg selv fra alt det vonde man føler og det gjør man helt sikkert også, til en viss grad. Men aiaiai, sånne miljøer er livsfarlige. 

4. Dramaqueens

Du vet de populære jentene? Eller de jentene som alltid lager et helvetes bråk på fest? Ja, jeg snakker om de. Alt det unødvendige de får spyttet ut av kjeften sin. Og alt dramaet som kommer rundt det. Misliker er faktisk bare fornavnet. Sånt oppstår ofte i små bygder og det er derfor man må komme seg på huet og rævva ut av sånne bygder og oppleve litt annen kultur enn de dramaqueensa som mener de kan styre og regjere alt. USJ! 

5. Baksnakking

Dette skjer over alt, hele tiden. Det er blitt en ny folkesykdom. Og man kan nesten ikke komme utenom det. Det er helt forferdelig, men flere ganger kan jeg selv ta meg i å gjøre det. I form av gossip-talk. Er det liksom det at vi føler oss så mye bedre ved å baksnakke folk? Jeg har aldri helt skjønt poenget. Og misliker både meg selv og andre når jeg hører at de snakker skikkelig stygt om andre som ikke er tilstede. Et klask på fingeren til meg selv og andre. Og du tror kanskje at du ikke gjør det? Men tenk litt over det.. vi gjør det alle sammen, om vi vil eller ikke! 

Det var jammen meg mye å tenke over. Nå må jeg bare bruke ett par timer for å tenke ut 10 ting/situasjoner som jeg liker. For dette var ikke så lett som man skulle tro. Sleng deg gjerne med og kopier utfordringen. Si gjerne i fra om du rapper den, slik at jeg kan gå inn å se hva du svarer. 

Blogges om ikke altfor lenge ♥ Og lykke til dere som tørr å utfordre dere selv. 

0 kommentarer

ASK ABOUT ANYTHING

 • 14.01.2017 - 16:43

Hellå ♥

Vi tenkte det var på høy tid med en spørsmålsrunde, hvor dere kan spørre både meg og Kim om hva dere måtte ønske! Det er ønskelig at dere svarer så rask dere har mulighet, ettersom vi gjerne skal prøve å få laget en videoblogg med svarene iløpet av kvelden. 

Du kan spørre enten meg eller Kim, eller du kan også spørre oss begge to. Ingen spørsmål er for dumme, så her er det bare fantasien som setter grenser! Vi håper dette slår bra an og at vi får inn mange spørsmål. Gjerne også noen som vi syns er vanskelige å besvare, som gjør at vi blir utfordret! 

Er det noe du lurer på så ikke vær redd for å spørre. Dette blir den første gangen vi har en videoblogg sammen og ikke minst første gangen jeg noensinne svarer på spørsmål på en videoblogg, så dette kan virkelig bli spennende å se resultatet! 

Vi ser fram til å se spørsmålene dere stiller ♥ Ha en fortsatt god lørdagskveld! 

#spørsmålsrunde #kjærestepar #askanything #videoblogg 

4 kommentarer

HVA ØNSKER DU Å SE MER AV?

 • 13.01.2017 - 16:12

Hei igjen ♥

Jeg kjenner at jeg trenger litt hjelp til å finne ut av hva dere lesere ønsker at jeg skal legge ut. Det er litt vanskelig å kunne lese tankene deres, så det hadde derfor vært veldig fint om dere kunne kommentert litt på hva dere ønsker å se mer av og/eller mindre av her på bloggen. 

I lang tid har jeg sagt at jeg skal bli flinkere til å legge ut outfit-innlegg, men dette har jeg da ikke klart å leve opp til. Men som sagt, jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg! Det kan være alt fra A-Å. Også gjerne tabu-lagte temaer er jeg veldig interessert i å få noen innlegg om. Hva føler du mangler? Hva vil du se at jeg legger ut? Er det noe spesielt du lurer på angående meg? Eller generelt hvilke meninger jeg har innen ett bestemt tema? 

Ønsker dere at jeg lager mer video-innlegg? Skriver mer angående forhold? You name it. Det kan være hva som helst! 

Skriv gjerne ned i kommentarfeltet, slik at jeg kan få tips og ideer til ting dere ønsker å lese om. På denne måten får jeg selv utfordret meg, men jeg får også fornøyde lesere som ønsker å komme tilbake og se mer av hva jeg skriver. Og det er jo det jeg absolutt ønsker! 

Ser fram til å se hva dere ønsker dere ♥

8 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits