Snapchat

  • 02.05.2015 - 20:53

Hola amigos 

Er dere passe bedrukne nå? Det er isåfall ingen skam. For min egen del har jeg endelig anskaffet meg ny mobil som jeg skal vise dere imorgen. Nå tenkte jeg å ta opp ett større spørsmål jeg lenge har lurt på om jeg skulle spørre, eller om jeg bare skulle drite i det. Men jeg er jo av den som liker å gjøre noe sprøtt. Ser at flere og flere store bloggere henger seg på denne kule trenden, og jeg tenkte derfor å slenge meg med. Mange av dem har opprettet egen snapchat-konto for bloggen sin og jeg vurderer å gjøre det samme.

Er det kult eller er det bare sprøyt? Jeg tenker iallefall at det kan være en gylden mulighet til å bli bedre kjent med den personen jeg er og hvordan min hverdag ser ut.  


"Er du helt skrudd?" "Tror du at du er en sånn der stor blogger?" Åjadda, jeg vet nok hva mange kommer til å tenke. Men er det sånn at det kun er de såkalte store bloggerne som må gjøre alt det morsomme? Er det sånn at vi som ikke har flere tusen lesere hver dag skal gå glipp av moroa? Trokke det! Jeg mener at uansett om du er en stor eller liten blogger, så kan man fremdeles gjøre de samme tingene. Forskjellen er at vi litt mindre bloggerne ikke får penger for det. Men hva har vel penger å si om man kan ha det gøy? Oppfordrer også andre "små" bloggere til å gjøre det samme. Legg til CHICKTOPIA på snapchat og du skal få heftige updates og du får gleden av å følge mitt super innholdsrike liv. Sleng deg på trenden du og! 

Kos dere med noe godt i glasset i kveld da, darlings 

2 kommentarer

Latest snapchat

  • 07.02.2015 - 15:17

Herlan dusten, det er på snapchat man får se de merkeligste ting. For en utrolig oppfinnelse. Altså, jeg selv liker å ta de styggeste bildene av meg selv og sende til God knows who. Det vil rettere sagt si at jeg gir blanke f om hvordan jeg ser ut på bildet som jeg sender. Det er mange jenter som bruker minst fem minutter på å dolle seg opp og se skikkelig classy and pretty ut, men det er jo å ta bilder right in the moment, in real action som er gøy! Elsker å få snaps hvor vennene mine ser helt jævlige ut, man ler jo av det og blir i et bedre humør. Min personlige mening er send snap akkurat sånn som du er! 
Elsker snapchat og det er min way of tidsfordriv. Altså, når det begynner å poppe opp sånn 8-9 snaps fra meg på snapchat-lista di, da kan du egentlig bare regne med at jeg holder på å kjede rævva av meg. Ja, det er i de øyeblikkene jeg sender alt mulig rart. Men det er jo som sagt gøy. Randomize på høyt nivå. Jeg er da veldig randomize. Veldig.

Og det faktum der hvor mine venner har funnet ut at det er så forbanna fint å holde en samtale via snap, no way. Ikke med meg iallefall. For altså, jeg driver å sender snaper frem og tilbake, som en samtale. Og i det jeg åpner den ene snapen, så er det et eller annet som skjer, f.eks på tv'en eller jeg får en facebook-melding på pc'en. Ja, da er det jo dødfødt! Jeg har ikke fått med meg snap'en og står der som et jævla stort spørsmålstegn og vet ikke hva jeg hverken svarer på eller hva jeg bør svare for å ikke virke helt tilbakestående. Så, hold samtalene til facebook! Og send randomized bilder på snap. God fordeling og enkelt for alle å følge med på. Hvor mange snapchat sender du daglig? 

 

4 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits