A COLORFUL MESS

 • 27.01.2017 - 17:55

Altså.... mamma har gitt meg kjøpeforbud i lange baner. Men jeg har sagt til meg selv at jeg skal få lov til å kjøpe meg noe jeg virkelig har lyst på for ca. 500 kroner hver 3. måned. Dette fordi jeg skal prøve å være flink og spare penger til bolig og andre uforutsette utgifter. Men det er neimen ikke lett! 

I går ble det med meg en hel del hjem. Og jeg beklager både på vegne av meg selv, mamma, samboeren og bankkontoen. Men sparing er rett og slett vanskelig. Og det er vanskelig å stå imot presset når man har så kule og ikke minst billige butikker som lagerhaus. Jeg må slutte å gå inn på sånne butikker, for vi vet alle at det ender dårlig... 

Men jeg er iallfall strålende fornøyd med det som ble med meg hjem, selv om det ikke står så bra til med samvittigheten. Man lærer mens man lever, er det ikke det de sier? Jeg får trøste meg med at jeg ikke kun kjøper unødvendige ting. Jeg kjøpte blant annet notatbok og ukesplanlegger som skal gjøre det lettere for meg å holde meg strukturert. Noe som ikke alltid er like lett når man ellers har mange baller i lufta. Jobbintervjuer, jobb, studier ++. 

Selv om samvittigheten ikke er på topp nå, har jeg stor tro på at jeg får bruk for alle tingene! Spesielt ukesplanleggeren og notatblokka hvor man skal skrive opp målene sine. Dette er virkelig verktøy jeg trenger og som jeg skal lære meg å flittig bruke! Struktur i hverdagen er viktig. Men det kommer sjeldent av seg selv. Og se på det super'råe rainbow bestikket. Dette har jeg sikla på i flere måneder. Men nå skal jeg la samvittigheten få roe seg ned, mens jeg og Kim mekker pitapizza. For første gang ever, har Kim sagt nei til tacofredag. Hva er det som skjer?!?! 

Går du ofte på innkjøps-smeller? Er du flink til å spare? 

4 kommentarer

GOLD DIGGER

 • 10.01.2017 - 20:38

God kveld i stuggu ♥ 

Må bare vise dere denne herligheten som jeg endelig har fått kapra meg! Har sikla på en sånn lampe i snart to år og endelig, eeeendelig er den inne i stua mi. Og det beste av alt; jeg fikk rappa den med meg på salg. Super salg! Er du like keen på ei slik lampe som meg, så stikk til nærmeste kremmerhuset butikk og kast deg over en. I lang tid hadde jeg et stort ønske om at ei gul lampe pryda stua mi, men jeg har så mye annet i gult og denne lampa i gull var bare kjærlighet ved første blikk! 

Opprinnelig pris er 1.599 kr, men nå kan du få den til hele 800 kr. Men du burde kjappe deg. Etter det jeg har forstått så er det bare ut januar. Har i lengre tid vært på jakt etter den perfekte gulvlampa, men det var ingen som slo denne favoritten her. Så derfor passet det jo ypperlig at den var såpass redusert i pris akkurat nå. Du kan klikke deg hjem denne herligheten HER. Hva syns du? Er den ikke herlig? 

Nå har kakekrigen startet, så nå må jeg bare kjappe meg litt her. Digger det programmet! Mye inspirasjon til bakeglade meg. Tjoho, ha en fortsatt fin tirsdagskveld ♥

0 kommentarer

HAPPY EASTER!

 • 19.03.2016 - 19:34

Hallois!

Denne herlige lørdagen har virkelig svingt fra det ene humøret til det andre. Med ett energinivå som lå på bunnen av termometeret var det vanskelig å finne motivasjonen til å stå opp 06.50.. Det faktum at det var lørdag OG at andre jeg kjenner gladelig hadde postet på alle sosiale medier at de hadde vinterferie gjorde ikke saken noe lettere! Men jeg fikk meg omsider opp og avgårde i tide.

Etter jobb stakk jeg innom europris for å kjøpe meg litt dilldall som jeg kunne pynte med i heimen. Det krydde jo av påsketilbud og jeg måtte selvsagt bruke mer spenn enn det som var høyst nødvendig. Dog skal jeg også røpe at ikke alle penga gikk på meg selv, men også mennesker som jeg er ekstremt glad i! Og da er det vel okei å bruke litt ekstra, er det ikke? Jo, det syns jeg. Men jeg kan ikke røpe så mye mer enn akkurat det. Føler at mystikken er til å ta og føle på i innleggene mine fortida.. Merkelig det der! Men så utrolig gøy, både for dere og meg!

Jeg fikk svingt moppen og ryddet bort det verste, så nå ser det faktisk ganske koselig og fint ut her! Så utrolig deilig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er skikkelig letta og glad for at pyntinga er over og at jeg kan bruke resten av kvelden på avslapning og filmkveld med min bedre halvdel! Skulle gjerne vist dere flere bilder av hvordan resultatet ble etter pyntinga, men nå er kameraet mitt fullstendig kaputt og det finnes ikke håp i å finne igjen laderen... Jeg får bare se at slaget er tapt og investere i en ny lader! Nok om det... Jeg ønsker deg og dine en riktig god påske! Uavhengig om du er på arbeid, hytta eller bare chiller'n hjemme. Nyt hvert eneste minutt!

Har du pynta til påske?

4 kommentarer

Shopping for christmas

 • 20.11.2015 - 22:16

God fredagskveld! 

Nå har jeg slengt meg ned i soffaen og er storfornøyd med dagens gjøremål. En klapp på skuldra til meg selv! Jeg kan endelig huke av 15 av 18 julegaver. Og det er fremdeles bare 20.november!!! Det er jo faktisk en sensasjon i seg selv at jeg er så tidlig ute med julegavene. Men herregud, så deilig! 


Man får innmari julestemning der man tusler rundt i de forskjellige butikkene på leting etter den perfekte julegave til forskjellige mennesker du ønsker å glede på selveste juleaften. Julemusikk og julepynt er det i haugevis og når snøen nå har fått lagt ett nydelig dekke over store deler av Norge, jaaa da siger julestemninga seg ganske fort over de fleste! De siste årene har jeg hatt vanskeligheter med å kjenne den deilige julefølelsen, men nå kommer den sigende over meg - sånn i tide og utide. Plutselig kan jeg kjenne en skikkelig følelse av jul, men den kan også forsvinne like fort som den kom! 

Håper likevel at julestemninga er kommet for å bli i år, da jeg måtte tvinge den fram i fjor... Når den aaaaldri kom og jeg ventet og ventet og den kom ikke engang da jeg pakket opp julegavene! Og da er det liksom ikke helt det samme.. I år går jeg all in for å få skikkelig julestemning og tipp topp tommel opp for at julegave-handelen så og si er i boks! 

Har du begynt med julegave-handelen? Nyt resten av kvelden da dere ❤

0 kommentarer

HELLO FRIDAY

 • 13.11.2015 - 19:25

Freeedag, dere! Ohyes ❤

Dagen startet nokså tidlig og brått. Synet av snø ute var både artig og slitsomt på en og samme tid. Men da regnet øste ned ble det ikke fullt så gøy lenger og veiene var helt speila. Da er det gøy å kjøre bil... 

Jeg fikk oppleve en veldig fin begravelse, fått shoppet meg en del nye ting og handlet inn endel julekalendergaver til samboeren, samt fylt drivstoff for harde mugger. Hehehe.. Nå skal jeg bare fikse meg for så å dra på date med mannen. Daten innebærer såklart peppes og kino! Så selv om det er fredag den 13 idag, så har den ikke vært så ille og jeg tviler på at den blir noe verre. Gleder meg max til å kaste innpå ett par deilig pizzastykker fra peppes og gosse meg i kinosalen med agent-007 på skjermen. Hurra for fredag! 

Blant tingene jeg kjøpt idag, fikk jeg omsider tatt med meg denne herligheten hjem - som garantert skal brukes nå i julesesongen. 

// Vero moda 

Vi snakkes i løpet av morgendagen, selv om jeg ikke fikk postet noe innlegg igår - så kommer jeg sterkere tilbake imorgen! Nyt fredagskvelden ❤

0 kommentarer

My new babies

 • 26.10.2015 - 17:35

God mandag ❤

En deilig og lat start på uken, etterfulgt av noen timer med sprell og fanteri sammen med kidsa i barnehagen var overhodet ikke feil! 

Nå har jeg rydda i stua og fått satt meg godt til rette i sofakroken min. Dæven, så deilig. Nå skal jeg sitte her i ca. en times tid før jeg skal starte å mekke dagens middag til Kim kommer hjem. Siden jeg står for kokkinga, vil dette si at det er lav terskel nivå og det blir derfor spaghetti og kjøttdeig. Men jammen er det godt det og! 

I mens tenkte jeg å dele det nyeste og fresheste innkjøpet mitt. Hele forrige uke var det jo crazy days på stort sett alle kjøpesentre over hele landet. Og jeg slo derfor til med å knabbe til meg ett par sorte Dr. Martens som jeg har sikla på i en evighet. Jeg er vilt forelska! Freshere sko skal man lete lenge etter. Og de passer perfekt til høstvær! Kunne ikke vært mer fornøyd. Og når jeg får dem for så og si halve prisen av ordinær pris, da blir jeg bare helt vilt happy. 

Sjekk ut disse sorte pærlene ❤

Dr. Martens - DNA

Nå skal jeg bare slappe av til jeg skal starte med maten, så skal jeg se om jeg får til noe innlegg litt senere i kveld! Ha en fin kveld så lenge ❤

6 kommentarer

PRETTINESS

 • 01.08.2015 - 20:20

God søndag ❤

En liten stund siden sist jeg poppet innom her, tok meg nok en liten miniferie fra bloggingen. Noen ganger må man bare ha en liten pause.... Skulle også prøve å poste dette innlegget i går kveld, noe som var umulig.. Derfor kommer det nå! 

Siden sist har jeg vært sammen med familien min og vennene mine. Jeg har hatt tacokveld, vinkveld og koset meg gløgg i godt selskap. Det er så utrolig koselig å være sammen med de man er mest glad i. Og spesielt da man ikke ser hverandre så ofte som før. 

Tenkte å vise dere noen flotte neglelakker jeg kjøpte for kun 10 kroner per stk på europris. Jeg har aldri brydd meg om den slags, før nå. Men det piffer skikkelig opp antrekket og blir liksom prikken over i-en i enhver anledning. Gleder meg til å ta i bruk disse herlighetene. Og så mange flotte farger!!! 

// betalte produkter, ingen sponsing eller reklame Blå, babyrosa, mint, rosa, hvit, orange, sølv og rød.

Mange flotte farger som kommer godt med for å gjøre et ekstra piff i hverdagen! Gledes til å bruke disse på feiringen av 21-årsdagen min neste helg. Hurraaa :- ) 

Hva er dine planer for kvelden? 

2 kommentarer

Happiness

 • 26.06.2015 - 11:57

Hei, idaaag er det fredag ❤

Endelig er den siste dagen av ei lang uke ferdig for mange. Selv har jeg arbeidshelg og skal nyte den med koselige arbeidskollegaer og de eldre pasientene. 

Igår var det nattåpent på Strandtorget, Lillehammer. Mega lave priser på alt man kan tenke seg. Før vi tok turen ned på tre-fire shoppingrunder, tok jeg og Kim oss en herlig date på peppes. Det var så utrolig godt! Kjenner enda smaken i munnen av deilig pizza. 

Det ble selvfølgelig med noe småtteri hjem igår også. Nå må jeg faktisk skjerpe meg med pengebruken min. Nå skal alt jeg ønsker meg vente til jeg har bursdag. De stakkarene som skal gi meg gaver må jo få gleden av å gi meg noe jeg ønsker meg de også, og ikke at jeg skal drive å kjøpe alt jeg ønsker meg selv! Hehe. Har lenge ønsket meg både zebrasko og flamingoer til å piffe opp det tropiske hjemmet mitt og igår, ble begge deler med meg hjem. Hurraaaa!!!

Zebrasko - Shoeday      Flamingo - Kremmerhuset 

Skoene kostet egentlig 299,- men igår fikk jeg rappa ett par for kun 99,-. Så jeg var nokså fornøyd og glad etter shoppingrundene våres. Ingenting er som å få kapret noe man har hatt lyst på lenge, til en billig penge. Nå skal jeg få ryddet litt rundt omkring her i leiligheten, før det bærer av sted på jobb. 

De beste ønsker om en fortreffelig fredag til dere ❤

Hva er dine planer for kvelden? 

0 kommentarer

HAPPY SHOPPING

 • 24.06.2015 - 15:26

Hei igjen ❤

Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har allerede vært på kurs i forbindelse med jobben og innom butikken for å kjøpe inn ingrediensene til dagens middag. Eneste tingen jeg ville ha idag var pitapizza, derfor gikk vi for det. Selv om det er midt i uka, så kan man faktisk få kose seg! Spesielt nå som det er sommertid. 

Jeg og Kim feiret heller ikke sankthans-aften igår, derfor tar vi en forsinket mini-feiring idag. Tenkt så utrolig koselig! Er litt bitter fordi jeg ikke fikk feiret skikkelig sankthans med bålkos og grillings, men vi får ta det til neste år. Ble så jelly på alle menneskene som la ut både på facebook, snap og instagram at de feiret med bål. Sånne kvelder er super koselige og burde virkelig nytes til det fulle! 

Nå skal jeg vise dere godbitene jeg fikk hamstret med meg igår. Brukte altfor mye penger, men jeg angrer ikke det grann på noe av det jeg kjøpte. De hadde jo sååå mye fint. Selv om mesteparten var butikker vi har her i Norge også, så fant jeg mye mer der enn her. Pussig! Sjekk ut disse godsakene: 
Herremin, jeg er helt i ekstase! Både skjærefjøla, lysestakene og lysene har jeg cravet etter lenge. De har stått høyt på ønskelista altfor lenge. I tillegg var det halv pris på skjærefjøla og da var det jo virkelig ikke noe spørsmål om jeg skulle grabbe en med meg hjemover. Rosa og svart hodeskalle, det er jo virkelig bare et must. Jeg ble forelska ved første øyekast og bare måtte ha dem! Super stilige og piffer virkelig opp ett hvert hjem. Alt i alt har jeg noget dårlig samvittighet over å ha brukt flere tusen kroner, men når jeg ser hvor i ekstase jeg faktisk er over tingene jeg kjøpte, så må jeg bare si meg svært fornøyd med gårsdagens fangst. 

Man skal unne seg noe godt og fin en gang i blant. I tillegg har jeg virkelig jobbet for å tjene disse pengene og føler derfor at jeg fortjener en belønning. Det burde alle unne seg. Dessverre får jeg altfor ofte dårlig samvittighet ved større pengebruk. Dette er fordi jeg alltid har lyst til å spare mest mulig penger, men at de bare forsvinner ut igjen, fortere enn det jeg selv ønsker. Heldigvis kom skattepengene inn på konto idag og jeg kan se at det lønner seg å spare, for nå er beløpet på sparekontoen mot der jeg ønsker at det skal være og jeg må klappe meg selv på skuldra for det. Så til dere alle unge, både gutter og jenter. SPAR PENGER - men en gang i blant, bruk penger på noe du virkelig har lyst på. Det er lurt å unne seg noe man virkelig ønsker, slik at man selv kan få litt belønning. 

Nå skal jeg kokke middag, sånn at det er klar til mannen kommer hjem. Håper dere får en vidunderlig onsdagskveld og koser dere gløgg ❤

 

2 kommentarer

SKATTEJAKT I TYRKIA

 • 09.06.2015 - 11:48

God dag 

Har du fint vær der du bor? Her i gården sto jeg opp til strålende sol og jeg ble super happy over at solen hadde funnet veien hit også idag.

Tenkte å vise dere mine flotte suvenirer fra den lille skattejakten jeg og Kim hadde i Tyrkia. Det er faktisk helt fantastisk! Hvordan man kan gå inn i en butikk og tenke at "her, var det jammen meg mye ræl og rare ting". For at det etter en liten stund dukker opp ett og annet, som du bare MÅ ha. Det er utrolig mange sånne små-butikker, hvor du aldri i verden trodde du ville finne noe som helst, men det er som regel der de største skattene finnes. 


Jeg dro med meg Kim på så og si alle suvenir-butikkene som var i området i jakten på å finne en hel haug med skatter til å pryde det gule skapet mitt her hjemme i Norge. Til min store fortvilelse fant jeg aldri noe som jeg falt pladask for og det tok meg hele fire dager, før jeg fant godsakene. Plutselig dukket det opp noen fargerike Eiffeltårn på gulvet i en liten sjappe, og jeg har jo lett etter noe sånt i kjempe lang lang tid. Så jeg falt jo selvfølgelig pladask for disse herlighetene! Jeg måtte stå en stund før jeg fant ut hvilken farge jeg ville ha, men det ble, ikke overraskende turkis og lilla det falt på.  

Herlighet, de er bare sååå fine og jeg har lenge vært på jakt etter fargerike Eiffeltårn og endelig fikk jeg kapret meg to stykker. Jeg var jo helt i ekstase! I tillegg kjøpte jeg meg også en nydelig og søt liten elefant i gull-farger som jeg også er utrolig glad i. Jeg kjøpte meg ikke så mange skatter denne gangen, i og med at jeg håper jeg kan pryde med enda flere skatter og suvenirer fra andre land jeg skal besøke. Men tre herlige skatter ble det og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!  

Jeg kunne vel egentlig ønske at de Eiffeltårnene var noe større i størrelsen, men det at de var litt små hadde liksom sin egne lille sjarm og i øyeblikket jeg så dem, var jeg jo solgt. Så jeg måtte jo bare ha dem! Og jeg har ikke angret ett sekund. Disse pryder det gule skapet mitt så til de grader og gjør skapet mer fargerikt. Hurraa! 


Var de ikke fine og freshe? Åååh, jeg begynner å bli rikelig fornøyd med den gule herligheten min nå som jeg er så vanvittig glad i. Farger ass, det er virkelig tingen! Er så glad for at jeg investerte i dette skapet, for dere aner ikke hvor mye jeg ønsket meg det. Det var helt sinnsykt. Aldri ønsket meg noe så fælt noensinne. Derfor er jeg ekstra glad i det også. 

Nå skal jeg få med meg paradise-finalen som jeg gikk glipp av.. Noe kjedelig i og med at jeg vet hvem som vinner, men jeg må jo få med meg absolutt alle episodene, ellers får jeg helt noia, haha. God tirsdag dere  

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits