PERFEKT MATCH #2

 • 06.03.2017 - 10:32

Good morning ♥

I går ble jeg sittende å se på film og serie og plutselig hadde det gått flere timer. Det ble faktisk ikke tid til å legge ut innlegget jeg hadde tenkt å legge ut. Så derfor tar vi det idag. Er ikke det like greit? Jeg har allerede vært oppe siden 7-draget og ikke sovet noe særlig igjennom natten.

Har jo som jeg fortalte igår vært på nattevakt for første gang i hele mitt liv. Sovende nattevakt vell og merke, men det var litt spesielt med nytt sted og det å skulle passe på noen. Derfor har jeg vel kanskje sovet i toppen 3,5 time. Men uansett, nå er det duket for nok en ny perfekt match. Og det er alltid like gøy å sette sammen nye outfits! 

Så klart streika det redigeringsprogrammet jeg bruker, slik at jeg ikke fikk lagret bildet i den størrelsen jeg ønsket. Men jeg får bare være glad for at jeg ikke måtte gjøre hele greia på nytt. 

// Innlegget inneholder annonselinker 

1. Young Heart T-shirt 2. Silver Couloured Neckles 3. Mint & Berry Sunglasses 4. Black Bracelet 5. Pink A-line Skirt 6. Silver Shoes 7. Stylish Clutch 

Er det ikke stilfullt? Noen vil kanskje påstå og si at det er barnslig. Men jeg liker barnslig. Litt lekent, men samtidig stilfullt og classy! Kombinasjonen av rosa, svart og sølv gjør at det blir ett komplett antrekk som man kan bruke like gjerne til hverdags som til fest. Når jeg ser dette antrekket lengter jeg til sommeren og sol. Fest og sammenkomster. Jordbær og coctails! Hurra, dette antrekket er en soleklar favoritt denne uka. Og jeg skulle gjerne trykket hvert eneste plagg hjem til meg selv. Jeg har jo falt pladask for det rosa skjørtet! Det setter liksom prikken over i-en og sprer glede over det hele! 

Nå må jeg finne igjen noen regninger som jeg må få betalt, før jeg skal ordne meg. I dag skal jeg innom butikken jeg skal starte og jobbe i og planlegge oppstarten. Jeg gleder meg sinnsykt mye og tror dette kan bli en bra start på en flott år! Tjohooo, kos dere i dag da rockeboller ♥

2 kommentarer

PERFEKT MATCH #1

 • 19.02.2017 - 14:54

Hallais ♥

Denne søndagen har igrunnen vært veldig fin. Vi lå lenge og dro oss, før vi sto opp og så på sport. Etter en stund tok vi en liten pause og fikk i oss noe frokost. Jeg elsker rolige søndager, hvor man ikke stresser over noe som helst og bare tar livet fullstendig med ro. Fytti rakker'n det er deilig! 

Jeg tenkte kanskje at jeg skulle starte med en slags perfekt match hver søndag framover, slik at jeg til enhver tid vet hva jeg skal poste på disse søndagene. Er ikke alltid like lett å finne på noe å snakke om. Jeg vil da finne antrekk som jeg liker veldig godt og som jeg kunne ønske jeg hadde i min egen garderobe. Disse plaggene kan være fra enten samme nettsted eller vidt forskjellige. Dette fordi jeg syns det er gøy å kunne mikse og trikse og skape sitt eget drømmeantrekk, men også fordi jeg vet hvor mye inspirasjon man henter ifra slike innlegg. Så jeg håper dette er noe som kommer til å slå godt an hos de fleste leserne mine. 

Må også presisere at dette er ikke gjort på grunn av noen form for samarbeid eller at det er sponsede produkter. 

// Inneholder annonselinker

1. Curly Cream White 2. Straight Leg Jeans 3. Plateau Boots 4. Cardigan Roses 5. Sjal Dark Grey 6. Sunglasses Black 7. Jumper Offwhite 8. Clutch Multicolor

Åååh, jeg har virkelig falt pladask for dette antrekket. En fin sammensetning av farger og ulike stoff. Liker spesielt skoene og den råkule clutchen. Men helheten er perfekt. Det er både kult, funky og stilfullt. Alle plaggene er fra Zalando og om du passer på å klikke hjem dine favoritter nå, så er det hele 50% rabatter eller mer. Helt fantastisk! 

Syns du dette var en perfekt match? Og isåfall hvilket plagg falt du pladask for? ♥

6 kommentarer

10 LEO FAVORITES

 • 31.01.2017 - 20:47

God aften ♥

Nå har jeg endelig fordøyd den nydelige maten vi har spist og er blitt i noe bedre form. Den har vært ganske shabby i hele dag og jeg tror nok at feber-tåka er over for en stund. Heldigvis! Å bli syk er det siste jeg trenger akkurat nå, så jeg krysser både fingre og tær for at immunforsvaret mitt dreper hva som enn river i kroppen. Som en oppmuntring til meg selv og forhåpentligvis dere har jeg mekka sammen en collage av mine topp 10 favoritter frontet i leopardprint. 

En fryd for øyet. Som dere kanskje har skjønt er jeg over stadiet glad i leopardprint. 

//Inneholder annonselinker

1. Råkult kjede HER // 2. Snasen veske HER // 3. Stilig t-skjorte HER // 4. Sminkepung HER // 5. Rålekker kjole HER // 6. Deiligste bikinien HER // 7. Lekre sko HER // 8. Iphone-cover HER // 9. Slækk bag HER // 10. Tidenes råeste genser HER

Disse står faktisk ganske høyt på ønskelista. Spesielt den råeste hettegenseren jeg noensinne har sett. Den skulle jeg gjerne hatt i klesskapet. Her er det klær til enhver anledning. Både fest, hverdag og hangover-dager. Var det noen av disse favorittene mine du likte ekstra godt? 

Nå er det straks duket for Liverpool-kamp, så det er på høy tid å hoppe inn i drakta og heie for fulle mugger ♥

4 kommentarer

20 WANTIES FOR THE LIVINGROOM

 • 19.01.2017 - 19:54

Hallois ♥

Gårsdagen var over på ett blunk og plutselig var det en ny dag. Det var en fantastisk dag med masse latter og sprell. Jeg inviterte over klassa til spillkveld her i kåken etter skolen var ferdig og det var hele 8 glade mennesker som dukka opp. Vi spilte tidenes runder med rykter går og vi hadde det som plommen i egget. Ferden gikk videre ut på byen. Ett par cosmopolitan's senere var det plutselig sengetid for lengst. Og i 3-draget var det deilig å finne puta etter en magisk kveld! 

Kjenner jeg savner noen wanties her på bloggen og det var på tide å komme med noen skikkelig godbiter jeg kunne ønske å ha her i kåken! Er jo ikke noe som er mer moro enn å surfe rundt på nettet og hanke inn ting og tang til å sette på ønskelista. Timene flyr jo bare forbi..... 

// Innlegget inneholder linker (ikke annonselinker)1. Mykt pledd HER // 2. Bladkurv i metall HER // 3. Råstilig ananasformet pute HER // 4. Trekurv HER // 5. Grønnfarget duftlys HER // 6. Pute med ananasmotiv HER // 7. Pute med gullananas HER // 8. Svart og gull ananas HER // 9. Turkis ananasramme HER // 10. Sølv-ananas HER // 11. Lilla sofapute HER // 12. Stilig palmepute HER // 13. Hvit ananashylle HER // 14. Turkis hylle HER // 15. Fiffige glassunderlag HER // 16. Krukke i tre HER // 17. Superkul leopardskål HER // 18. Ananaskrukke i glass HER // 19. Ananasfat i gull HER // 20. Duftlys med ananasmotiv HER 

Ananas dere, ananas er livet!!!! Det er jo bare så stilig atte hjelpes. Det kunne krydd av ting og tank med ananas her i kåken og jeg ville nok aldri fått nok! Det er helt sjukt hvordan man kan få dilla på forskjellige ting. Og da blir det jo ofte til at det blir litt i overkant mye av disse tingene... Hehe! Men nå skal jeg slappe av med noen episoder av tid for hjem. 

Ha en fortsatt fin torsdagskveld ♥

6 kommentarer

A TOUCH OF SUMMER

 • 02.04.2016 - 15:29

Goood lørdag! ❤

Jeg har dratt meg langt om lenge i dag, da jeg ikke skal på jobb før klokka fire. Det er deilig å kunne utnytte disse morgenen hvor man kan ligge så lenge man selv føler for. Heldigvis er sola framme og man kan se at snøen blir mer og mer borte. Det går mot sommer og deilige dager! Jeg har derfor laget en collage som oser summer-feeling all the way!

// Innlegget inneholder annonselinker fra Nelly 

 1. Mønstrete kjole HER // 2. Råkul veske med frynser HER // 3. Frynsete bikini i rosa overdel HER // 4. Frynsete bikini i rosa underdel HER // 5. Fargerike slippers HER // 6. Blå og hvit jumpsuit HER // 7. Rå bodysuit med mønster HER // 8. Flotte toms HER // 9. Lekre sandaler HER // 10. Leopard sko HER // 11. Rålekker svart body HER // 12. Mønstrete blå kjole HER // 13. Søt kjole i babyrosa HER // 14. Flott kjole HER // 15. Svart kjole HER // 16. Hvite sandaler HER // 17. Grå caps HER // 18. Superfresh hvit mønstrete body HER // 19. Sneaker HER // 20. Råtøffe boots HER // 21. Silke body HER // 22. Fargerik klokke HER // 23. Rød flott kjole HER // 24. Råkul kjole med mønster HER
 

Herregud, kan ikke sommeren bare komme?! Fant du noen favoritter? Nå må jeg kaste innpå med litt mat før jeg er klar for kveldsvakt. Kos deg i kveld! ❤

11 kommentarer

EASTER CLOTHING

 • 07.03.2016 - 14:49

Yo rockeboller! ❤

Det er mandag og det er på tide med en liten inspirasjonsboost. Som vi alle vet er det snart påske og jeg tenkte derfor at det var ålreit å sjekke ut det elleville klesmarkedet i form av denne anledningen. Jeg fant farken meg 30 plagg som passer perfekt til påskeferie. De er like fantastiske til både afterski og påskefest!

Påsken blir jo ofte til en heidundrende fest med både venner, kjæreste og familie! I tillegg til å ta seg ett par skiturer og kose seg på hytta, så består store deler av påskeferien på fylla eller med en forjævlig bakrus. Men det er jo det som er selve sjarmen med påska. Man vet jo liksom aldri hvor man ender opp eller hva som skjer, man bare tar ting på sparket og gjør ofte det man føler for. Det er så utrolig deilig og ikke minst spennende!

Her har du de 30 plaggene som passer ypperlig til en fullspekket ferieuke med både det ene og det andre.

// Innlegget inneholder annonselinker
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER  // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER
11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER // 17. HER // 18. HER // 19. HER // 20. HER
21. HER // 22. HER // 23. HER // 24. HER // 25. HER // 26. HER // 27. HER // 28. HER // 29. HER // 30. HER

Fytti rakker'n, nå begynner jeg å glede meg til påska! Selv om noen dager er sett av til jobbing, så må jeg bare få til ett par skiturer og ikke minst ett par kvelder hvor jeg tar meg en skikkelig påskefest med venner og bekjente. Påska i år blir bra dere.

Fant du noen plagg du likte? Jeg kunne gjerne tatt hele collagen inn i klesskapet, men får nøye meg med at nummer 27 og 28 står høyt på ønskelista ❤

2 kommentarer

TOPP TI KLESPLAGG FOR ØYEBLIKKET

 • 01.03.2016 - 14:55

Yo!

For en dag det var i går ass.. Jeg er øm og stiv og ikke minst lykkelig over endelig å ha rydda og shina opp kåken her! Tror neimen ikke det har sett så fint ut her siden vi flytta inn i april i fjor. Så jævlig deilig følelse! Åååh...

Det er tirsdag og det er på høy tid å komme med en wantie-collage! Jeg elsker å surfe meg rundt på nett for å finne de mest freshe og kule antrekkene ever. Denne gangen falt mange av klesplaggene sin elsk på styleconnection sin kleskolleksjon. Den dama er søren meg rå til å lage klær! Kunne gjerne smelt hele kolleksjonen inn i klesskapet mitt.

Sjekk ut disse godbitene her!

 

 

1. Pineapple T-shirt  // 2. Black Boots // 3. Black Skirt // 4. Råe Platåsko // 5. Comic Tee // 6. Laidback Shirt
// 7. White Sneak // 8. Grey Skirt // 9. Black Bomber // 10. Denim Love

Disse godbitene passer like godt til fest som til hverdags og slike antrekk er så digge å ha! Nå må jeg nesten løpe avgårde... Vet ikke helt når neste post blir, da jeg ikke finner igjen kameraladeren min og pc'en min begynner å synge på siste verset. Men vi får håpe det ikke blir flerfoldige dager til neste gang!

Enjoy!

4 kommentarer

Autumn Vibes

 • 26.10.2015 - 22:07

Hola amigos! 


I kveld har jeg drømt meg bort blant deilig strikk. Det er ingenting som er deiligere enn å kaste på seg en god strikkagenser og hoppe i joggebuksa etter en lang dag på jobb! Butikkene er stappfulle av flotte nyheter på strikk-fronten og det er virkelig så mye flott fortiden. Man sikler over det meste og det er vanskelig å finne seg sine favoritter. Innimellom drømminga klarte jeg omsider å finne meg mine topp 10 favoritter som jeg gjerne skulle plotta inn i klesskapet mitt for å være godt rustet for høsten og vinteren. 

Ååååh, høst - du er så sabla fin ❤

// inneholder annonselinker

 

1. Fantastisk fin lue 2. Svarte skinnhansker 3. Hvit og deilig genser  4. Brun beauty 5. Mønstret jakke 6. Gråmus
7. Gul favoritt 8. Fabelaktig skjerf  9. Burgunder skjønnhet 10. Votter


Fikk du noen nye høstfavoritter du og? Nyt resten av mandagskvelden, fininger! ❤

10 kommentarer

The perfect combo

 • 25.07.2015 - 14:35

Hallo igjen ❤

Nå er det ikke lenge før jeg er på tur ut døra for å tilbringe kvelden med den eldre generasjonen.. Gleder meg til tirsdag, da jeg endelig kan få slappet skikkelig av med en fridag! 

Men før den tid må jeg bare vise dere denne fantastiske bikinien jeg kom over inne på Nelly sine fantastiske sider. Den er jo bare helt rååå! En perfekt kombinasjon av to flotte bikinier i en bikini. Ja, du hørte riktig! To i en. Kan det bli bedre? Man bare vrenger bikinien, så har man en splitter ny bikini. Det er jo helt fantastisk! 

Steike så rååååå 


VIOOOLAAA 


Dette er virkelig ett must i garderoben. Du får ikke kun en ny bikini, men to i en. Så utrolig kult og stilig! Løp og kjøp HER

Nå må jeg gjøre meg klar. Ha en fantastisk dag videre ❤

2 kommentarer

DRESS TO IMPRESS

 • 25.07.2015 - 12:20

Wihuuu, lørdagen har endelig meldt sin ankomst ❤

Håper dere har inntatt sofakroken og er klare for helgekos? Alltid like koselig og kjekt med helg, det er det vel ingen som benekter? 

Innimellom jobbingen så får jeg alltids tid til å slappe av med å se på det jeg liker aller best å se på, nemlig klær. Fortiden har jeg hatt en skikkelig kjole dilla og jeg får faktisk ikke nok av å se på alle flotte farger, mønstre og former. Kjoler er liksom sååå rått og feminimt. Så sexy og vulgært. Samtidig er jeg ikke den personen som liker å gå i kjoler, og slenger alltid på meg en jeans og en topp i stedet. Dette er veldig synd, for jeg tror det er mange andre jenter i samme båt som meg. 

"Beina mine er hårete", "lårene mine er iallefall altfor feite til å kunne vises fram". "Rumpa mi ser aldeles ikke bra ut i denne her, jeg går for bukse!" "Puppene mine er altfor små og det ser bare dumt ut å gå i en slik kjole." Noen som kjenner seg igjen? Det gjør ihvertfall jeg. Jeg har alltid en idiotisk unnskyldning for å ikke gå i kjole. "Jeg blir sikkert den eneste som pynter meg." 

Men hvorfor ikke bare drite og dra i hva alle andre har på seg da? Og bare gå i det man føler for?! Altså, jeg er den som alltid må forsikre meg om hva venninnene mine skal ha på seg så jeg er sikret å være innenfor kleskoden. Men hvorfor i alle dager må man være innafor? Kan man ikke bare pynte seg så mye man selv ønsker og ikke la seg selv føle seg dårlig kledd, selv om noen har valgt andre plagg som bukse og skjørt? Du ser fremdeles helt fantastisk ut! Og man skal virkelig ikke skamme seg for å gjort en innsats innenfor kleskoden! Alle jenter burde pynte seg og alle jenter burde bære alle klesplagg med stolthet. Iallefall kjoler! Det er jo bare så nydelig og sexy. Som sagt før, gutter elsker jenter som er selvsikre og som bærer klærne sine med stolthet.  Det er jo så forbanna sexy! 

Her er mine topp 20 favoritter som kan gjøre enhver jente feiende flott. 

// annonselinker

1. Sweetheart Neckline  2. Lace Panel  3. Cross Front Slit  4. High Neck Gathered  5. Printed Asymmetric Hem  6. Contrast Band  7. Lace Trim Contrast  8. Contrast piping Bodycon  9. Long Sleeve Jersey  10. Moonchild Black  11. Low Ruched Back  12. V Neck Strap  13. Jewel Trim Lace  14. Cross Over Front  15. X Back Bodycon  16. State Mini 17. Marbie Bodycon  18. Wrap Slinky  19. Randa Jewel  20. Sequin Detail

Bær kjolene dine med stolthet. For du er aldeles nydelig! ❤

Hvilken ble din favoritt? 

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits