MONDAY MOOD

  • 20.03.2017 - 16:23

Yo rockeboller ♥

Som nevnt i det forrige innlegget skulle jeg prøve å få med meg Kim til å ha en liten photoshoot. Og så forbanna heldig som jeg er så stiller han alltid gladelig opp! Selv om vi begge syns dette er ekstremt kleint, gjør vi alltid det beste ut av det og gjør det hele til en gøyal seanse. Vi har jo overhodet ikke peiling på hva vi driver med og det er vel det som gjør det så morsomt! 

I dag vil jeg vise fram det stilige antrekket mitt fra Lene V. Som sagt før så har jeg vi jo så mye fint ute i butikken nå og blomsterprint er et totally must til våren og sommeren. Dessverre så ser man ikke stripene i håret mitt så godt på bildene som i virkeligheten.. 

Denne blusa er bare så utrolig fin og samtidig skikkelig stilig. Den passer perfekt med en denimbukse som jeg har på meg her. Blusen med blomsterprint med hint av fargene blå, dus rosa og svart er fra Floyd. Mens buksa er fra Pulz og er en noe mer "sæggete" stil enn trang. Den er supercomfy å ha på seg og det er deilig å gå utenfor komfortsonen ved å ikke alltid gå i de samme type plaggene. Skoene er også fra Floyd og er utrolig gode og ser skikkelig bra ut. Egner seg godt til både bukse, skjørt og kjoler og er en slager nå til sommeren. 

Var han ikke flink? Det ble jo faktisk en ganske grei shoot. Og dette antrekket er nå blitt en av mine favoritter. Man kan likeså godt bruke det på fest som til hverdags og slike antrekk går rett hjem i favoritt-potten. Nå skal jeg vente på svigers før vi skal ute å spise en bedre middag. For en fin mandag! 

Likte du antrekket? ♥

2 kommentarer

VALENTINE-LOOK

  • 12.02.2017 - 11:04

Hei og hopp ♥

I dag fikk vi dratt oss opp i noen lunde god tid, slik at jeg kan få lest og regnet litt på arbeidskravet som jeg skal ha imorgen. Jeg gruer meg så fælt, fordi jeg føler overhodet ikke at jeg er godt nok forberedt. Noe jeg bare kan takke meg selv for... Men jeg krysser fingrene og håper på det beste! 

Det er jo en spesiell dag i dag som hedrer noen fantastiske og unike mennesker, men dette skal jeg snakke mer om i neste innlegg. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder i fra gårsdagen. Det var en så fantastisk fin kveld sammen med min kjære. Selv om det var ett lite nederlag, da vi ikke fikk bord på Egon siden det var helt stappa. Men det ble likevel biff og stor ståhei allikevel. Skrev jo det i det forrige innlegget at det var ett år siden sist vi så Fifty Shades, men der tok jeg visst grådig feil i følge min bedre halvdel. Var visst jammen gått 2 år! Og jeg gleder meg like mye til en ny oppfølger nå, som jeg gjorde for 2 år siden..

Jeg har slitt endel med dårlig hud i det siste. Noe som gjør at jeg får veldig dårlig selvtillit. Dette er noe som irriterer meg, siden jeg mener man er like fin både utenpå og innvendig uansett form, fasong og utseendet. Så dette er noe jeg har jobbet mye med de siste ukene og akseptere disse feilene jeg har ved meg selv. Og det er litt av en reise. Men det er virkelig nødvendig - for å kunne bli mer glad i seg selv og utseendet sitt. 

Nydelig skjorte fra B-young // Halsskjede fra B-young // Skjørt fra Styleconnection

Så utrolig fornøyd med dette antrekket. Og den fantastisk fine skjorta jeg kjøpte på 70 %-salg her forleden dag har jeg forelska meg fullstendig i. Den er både sexy og romantisk på en og samme tid. Blondene er såååå fine og jeg likte den virkelig godt! Nå skal jeg få kasta meg rundt. Pakka inn noen morsdagsgaver og få lest og regna litt før vi skal oppover til hjembygda for å hedre de fine mødrene våre ♥

16 kommentarer

OUTFIT-ONSDAG

  • 25.01.2017 - 07:40

Lille lørdag gitt ♥

I godt driv og i god tro på at jeg skal få posta endel outfits-innlegg i år, så må jeg jo nesten holde det godt ved like. Eller hva? Det er alltid kjekt med regelmessige oppdateringer. Det syns iallfall jeg er kjekt å se på en blogg. Og da kan jeg jo ikke være noe dårligere selv! 

Jeg må ærlig innrømme at jeg fremdeles ikke er helt komfortabel med å ta slike photoshoots og at det derfor blir endel kleine minner angående selve fotograferingen. Men man lærer jo så mye underveis. Samtidig som man har det moro med fotografen. Det er alltid kjekt å utfordre seg selv på ting man ikke er altfor glad i. Da får man liksom utvidet komfortsona si og det er neimen ingen dum ting å gjøre. 

Her er noen snaps fra en photoshoot for noen dager tilbake... 

// Ikke sponset/annonselinker Vest fra Freequent // Dødehode-skjerf fra Pull&Bear // Sko fra Rvots // Skjorte fra ferietur (usikker på butikknavn) // Veske fra Morris // Bukse fra Bik Bok // Klokke fra Bjørklund 

Nå må jeg bare komme meg avgårde. Medisinkurs står på agendaen. De beste ønsker om en fortreffelig onsdag sendes til deg ♥

10 kommentarer

A LITTLE BIT OF CRAZINESS

  • 15.01.2017 - 17:41

Hei hå ♥

Har dere hatt en fin søndag så langt? Det håper jeg virkelig. Sola glimtet faktisk fram litt idag og det var et nydelig syn. 

I dag har jeg vært meget forbanna, jeg har prøvd iherdig å få redigert ferdig videobloggen som jeg og Kim laget igår kveld. Etter å ha brukt halve natta og så og si hele dagen idag, måtte jeg se prosjektet tapt. Fader, noe så irriterende! Trodde jeg hadde filmen i boks og var meget fornøyd. Uheldigvis hadde jeg brukt ett redigeringsprogram med sånn trial-version, slik at når jeg da skulle publisere dette mesterverket på bloggen, sto det TRIAL all over filmen. Makan til irritasjonsmoment skal man lete lenge etter! Så en gang i fremtiden så skal jeg få ut den videoen, det lover jeg dere...

Men som ett plaster på såret, så var Kim villig til å bli med ut slik at vi fikk tatt noen outfit-bilder. Men herre min, for et styr! For det første så er det bikkjekaldt å stå der å posere, for det andre så glaner jo folk så de nesten kjører av veien og for det tredje så er hverken jeg eller Kim noen modell eller fotograf. Når det er sagt, så ble det ikke helt full gærent. Det funker jo! Så endelig skal jeg få lagt ut noen antrekks-bilder jeg og. 

Mitt forbilde er den fargerike og sprudlende Kristin Gjelsvik og jeg har mange klær fra kolleksjonen hennes! Det er så artig å kunne kombinere farger og mønstre og være litt crazy! Selv om det ikke alltid er like lett å gå ute blant folk med disse klærne, men som jeg har sagt før - i år skal jeg jobbe med meg selv og bli tøffere. Gi litt faen i andres meninger! 

// (ikke sponset)

Bomber fra Junkyard // Sko fra Dr. Martens // Cartoon T-shirt fra Styleconnection // Lue fra Kari Traa // Bukse fra Bik Bok // Veske kjøpt i Tenerife // Zebra-kopp fra Clas Ohlson

Selv om ikke ting gikk helt som planlagt, så har det vært en ganske ålreit søndag likevel. Nå er det fotball på TV'en og storoppgjør deluxe. Det høres godt kan du si! Vi får håpe det ikke resulterer i naboklager utover kvelden. 

Hva syns du om outfiten? Er du glad i å gå iført fargerike klær? 

2 kommentarer

EN VANSKELIG OPPGAVE

  • 27.02.2016 - 21:13

For ett spennende prosjekt, haha!

Hurra, for første gang i historien har jeg hatt en skikkelig photoshoot. Eller jeg vet ikke om det går an å definere det som skikkelig! Men vi gjorde det beste vi klarte - og det får være godt nok for denne gangen. Det som betyr noe er at vi holdt det vi lovet! Selv om solen for lengst hadde gått ned og det var bikkjekaldt, fikk jeg dratt med meg Kim ut for å knipse noen bilder. Stakkars, slik til bjeffing har jeg aldri hørt makan til.. Det verste av alt er at jeg ikke vet hvorrdan jeg selv vil ha det en gang! Skal jeg stå sånn eller sånn? Ser jeg finere ut i denne posisjonen eller denne? Hvordan skal jeg ha hendende mine?

For et evig strev.. Hvorfor er det så himla viktig at bildene skal være spot on? Jeg har aldri brydd meg noe spesielt om det å ha outfit-innlegg på bloggen. Men når jeg kjenner hvor stor inspirasjonskilde det ligger i slike innlegg, så har jeg et stort ønske om å formidle like stor inspirasjon til andre - som det jeg selv får! Men når man er så ny i "game" er det utrolig vanskelig. Det er så lett å bare kopiere det andre bloggere gjør - istedetfor å gjøre det til sitt eget. Jeg får gjøre mitt beste og prøve å skape min egen stil igjennom en lang prosess. Dette kan bli knakende morsomt! Ikke minst må jeg gjøre noen avtaler med Kim om hvordan dette skal foregå, for å unngå slik irriterende misnøye fra meg.. Noen kompromisser må man faktisk inngå i et forhold, eller hva?

Dessuten så er det ikke den beste kvaliteten på disse bildene.. Vi er nå på utkikk etter ett nytt og bedre kamera for å få bedre kvalitetet på bildene vi tar, både når det gjelder photoshoot's og ferieturer og andre begivenheter som er greit å ha minner fra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caps fra Tyrkia // Genser fra Styleconnection HER // Jakke fra Monki // Leggings fra Styleconnection HER // Sko fra Eurosko

Vi kan vel alle skrive under på at det å stå foran ett kamera og posere er relativt flaut. Ikke minst når man overhodet ikke har peiling på hva man driver med! Når hverken den som står foran eller bak kamera ikke har peiling, da blir det veldig vanskelig.. Vi får satse på å slå til med bedre outfit-innlegg ved en senere anledning, kanskje allerde neste uke! Jeg kan ikke garantere noenting, men jeg skal prøve å få til ett outfitinnlegg relativt raskt etter dette.

Nå står spaghetti og pølser på menyen! Dette har jeg siklet på i over en ukes tid, så dette skal bli skikkelig deilig å kaste i seg. Nyt resten av denne fine lørdagen ❤

4 kommentarer

Fantastic!

  • 02.11.2015 - 17:53

Hello! 

Har dere hatt en fin mandag? Det har iallefall jeg. Selv om jeg har vært på skolen, har det vært en fantastisk fin dag. Super fint vær og en gjeng supre mennesker samle på ett og samme sted! Det kan ikke bli bedre enn det. 

Jeg har lenge prøvd å fått til en outfit-post. Men det har ikke latt seg gjøre. Idag gjorde jeg ett tappert forsøk, men jeg må nok hyre meg en personlig fotograf for å få til noen ordentlig saker! Så vi må nok vente litt til før det blir outfits på bloggen - men vi kan kose oss med disse så lenge! 
Rosa neglelakk og Dr. Martens blir mye brukt fortida og jeg elsker det! Fantastisk kombinasjon :- ) 


 

6 kommentarer

Leopard

  • 09.04.2015 - 19:11

Hallois 

Jeg er ikke av den typen som publiserer et stort antall innlegg om outfits. Noe jeg egentlig syns er ganske synd, i og med at jeg selv liker slike innlegg og blogger der de byr på seg selv. Altså, jeg mener ikke at man må vise hva man har på seg, for å by på seg selv, men dere skjønner hva jeg mener? Det er alltid så inspirerende å se hvordan folk matcher farger og kombinasjoner av forskjellige arter. Det er super inspirerende og jeg kan sitte i timesvis å se på slike outfit bilder.

Det er utrolig vanskelig å få til bra outfit-bilder da man hverken har stativ for kameraet eller en behjelpelig person til å knipse disse flaue bildene. Men jeg gjorde et tappert forsøk i å hvertfall få til noe som kunne minne om et outfit- innlegg. Ikke at jeg kan skryte på meg noe som helst, for det ble virkelig ikke den store suksessen. Men jeg prøvde iallefall og i det store og det hele så trøster jeg meg med at det er tanken som teller. 

Kjøpte denne råstillige leopard jakka, som er egentlig et nummer for lite for en god stund tilbake. Det er et skikkelig deilig stoff og en fryd å ha den på seg. Den er sånn kort, slik som skinn-jakker ofte er og det gir liksom en litt røff holdning over outfiten. I dette tilfelle brukte jeg kun en svart ola bukse og en svart topp, slik at leopard-jakka ble prikken over i-en og satte virkelig røffheten på kartet. Elsker denne jakka! Kjøpte den på gina tricot på salg, for 49 ,- RØVERKJØP 

Nå har dere både sett meg og ett outfit-innlegg her på bloggen, noe som i og for seg er sjelden kost! Lover at det ikke blir så altfor lenge til neste gang.  Ha en flott kveld videre, skjønninger! 

4 kommentarer

NEW YORK

  • 28.02.2015 - 20:28

Aldri fått tatt noen outfit-bilder, ettersom jeg ikke har fått anskaffet meg kamerastativ. Derfor hyret jeg min bestevenninne Hanne til å ta noen bilder igår kveld. Ikke det at hun er en sånn super flink fotograf, men det ble da noen brukbare. Hehe. Må virkelig få investert i et kamerastativ! Er jo så inspirerende med outfitbilder.. Her er gårskveldens outfit til en kveld ute på byen!  
 


Skjørt BIKBOK  |  T-skjorte  H&M  | Skinnjakke VERO MODA 

Ha en fin lørdagskveld flottinger! 

4 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits