6 PERFEKTE VALENTINE-LOOKS

 • 05.02.2017 - 17:54

God søndag dere ♥

Det nærmer seg valentinsdagen og i den anledning tenkte jeg å vise frem seks av mine favorittantrekk som jeg virkelig syns var innafor. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha på seg. Hvilken stil man skal gå for. Blir det too much? Eller blir det rett og slett for lite? Hva skal til for å få meg til å se bra ut? Disse antrekkene er dirty, det er søtt og det er stilfullt! Her er det noe for enhver jente. Det er jo noe med det at vi syns det er litt ekstra stas å pynte oss når det gjelder spesielle anledninger. Selv om man nødvendigvis ikke er så glad i det ellers. Jeg er iallfall litt sånn. Og ingenting er bedre enn å føle seg sexy og vell i noe som er komfortabelt å gå med! 

It's getting hot in here.... 

// Innelegget inneholder annonselinker 

SØTT OG SAFE

Dette antrekket er søtt, men samtidig utrolig stilfullt. Komboen mellom hvitt, svart og gull slår aldri feil. Og med noen super røde lepper til, så blir det et perfekt antrekk til en fantastisk aften. Enten du skal ut på byen eller du skal ut på restaurant. Det er også et ganske stilrent antrekk som gjør det veldig safe! Dersom man ikke føler seg fullstendig crazy og vågal, kan man likevel se smashing ut i dette antrekket. 
1. Kjole HER // 2. Halskjede HER // 3. Veske HER // 4. Sko HER 

ELEGANT PERLE

Dette antrekket er helt rått. Det er enkelt, men det oser stilfullt og elegant all the way. Dette er en av mine favoritter! I dette antrekket vil du se ut som en million dollar og du vil nok også føle deg som en. Et lite hint av gull på kjolens skjørt gjør den lille ekstra piffen som gjør at det får en elegant touch. Og med ett par gull-øreringer så blir antrekket komplett. 
5. Øreringer HER // 6. Kjole HER // 7. Veske HER // 8. Sko HER

STILFULL ROMANSE

Med dette antrekket kommer du til å lyse opp rommet. Det er enkelt, men likevel er det detaljene som gjør antrekket stilfullt. Blant annet blondene gjør det til en sexy vri og elegante sko gjør det til et verdig antrekk. Et lite hint av svart og rosa gjør prikken over i-en. Dette kan du gå på både kino og restaurant med! Dette er et stilfullt antrekk med rene farger som gjør deg både sukkersøt i tillegg til elegant. Nok en sikker vinner, dersom man ikke er fullt så vågal!
9. Armbånd HER // 10. Kjole HER // 11. Veske HER // 12. Sko HER SEXY HOTNESS

Oh my God! Dette antrekket er til å dø av. Det oser romantikk, sexy look og dirty lang vei. Rødt og svart utgjør en utrolig sexy kombinasjon og jeg tror nok at alle øyne ville vært på deg med en gang du kom inn døra. Kjolen er virkelig en fryd for øyet og tilbehøret som de røde skoene gir antrekket det lille ekstra som gjør at det pirrer litt ekstra både det ene og andre stedet. Dette er desidert min favoritt! ♥
13. Armbånd HER // 14. Kjole HER // 15. Veske HER // 16. Sko HERBLÅ LEKENHET

Denne kjolen er et unikt verk. Blondene og det gjennomsiktige gjør den både sexy og romantisk. De flotte elementene og fargene utgjør en unik kombinasjon og gjør at man rett og slett ser dritbra ut. Det oser romantikk. Man er både søt, leken og romantisk på en og samme tid. En sikker vinner om du er usikker på om du skal kle deg sexy eller søtt, her får du i både pose og sekk. 
17. Halskjede HER // 18. Kjole HER // 19. Veske HER // 20. Sko HER PINK DIRTINESS

Olala! Dette er ett antrekk for de lekne og de som tørr å vise sine litt mer vågale sider av seg selv. Den uskyldige kjolen sammen med de mørke og dirty detaljene gjør det til et perfekt og lekent antrekk. Et perfekt antrekk om du har bein i nesa og skal på fifty shades darker. Mange av elementene fra tilbehøret kan gjenspeiles i filmen og det er en fin hyllest til selve filmen og det dirty temaet. Guttene vil bli stående å måpe!
21. Maske HER // 22. Choker HER // 23. Veske HER // 24. Belte HER // 25. Sko HER // 26. Kjole HER 

Dette var virkelig gøy! Det finnes så mange flotte kombinasjoner som gjør det både sexy, dirty og romantisk. Og det er jo litt der vi ønsker å være når det er valentinesdagen. Man kan liksom gå for å være litt ekstra heit og ekstra elegant. Det er alltid gøy å imponere gutta våres og se hvordan de måper og sliter med å holde munnen igjen. Jeg sier ikke at du må gå sånn som disse antrekkene. Du skal selvfølgelig gå med akkurat det du selv føler for og det du selv føler er mest behagelig og komfortabelt å gå med! Men det slår aldri feil med litt inspirasjon, eller hva? 

Hvilken av antrekkene var din favoritt? ♥

4 kommentarer

A TO E: WHAT TO WEAR 2017?

 • 25.01.2017 - 15:17

// Innlegget inneholder annonselinker/ Foto: Nelly

Når jeg så en overskrift med Spring 2017. A to Z - what to wear 2017. Så kunne jeg ikke dy meg i å lage et helt eget innlegg basert på denne informasjonen. Dette er en oversikt over alle trendene fra Nelly sine sider som kan være lurt å innhente seg. Fashionåret ditt starter her. Vi tar for oss bokstavene A-E i første omgang, så får vi se om vi klarer å komme oss gjennom alfabetet før året er omme. 

1. HER // 2. HER // 3. HER 


4. HER // 5. HER // 6. HER 7. HER // 8. HER // 9. HER 
10. HER // 11. HER // 12. HER
13. HER // 14. HER // 15. HER 

Tjoho, var litt av hvert her gitt. Så masse fint, sant? Håper du fant dine egne favoritter. Så får vi se når neste del kommer. Nå skal jeg starte med litt serie-titting. Jeg er alene i 24 timer og det skal utnyttes og nytes til det fulle. Mulig jeg hører fæl ut, men når man er samboere er det utrolig godt å ha litt alenetid innimellom. Dessuten så er det skikkelig godt å kjenne på følelsen av å savne hverandre. Det må faktisk til! ♥

6 kommentarer

Black Elegance

 • 02.08.2015 - 21:43

Har dere hatt en fin kveld så langt, flottinger? ❤

Gikk litt i tankeboksen i kveld... Og kom over et interessant tema. Nemlig svarte klær. Man forbinder ofte svarte klær med at en person kanskje er ensom, trist eller deprimert. Og i mange tilfeller er det nok også slik. Man kler seg oftest etter humøret. Men det er også i noen tilfeller hvor man kler seg i svart, fordi det helt simpelt er rå lekkert. 

Vi kjenner jo alle til det velkjente fenomenet "den lille sorte"? Og ja, vi har alle vært der som tar på oss svart, rett og slett fordi det passer til alt og alle anledninger. Det er ganske safe og man slipper å skille seg ut i mengden. Men let's face it. Svart er og forblir forbanna sexy. Og man skal faktisk i de fleste tilfeller bære svarte plagg med stolthet og legge bort skammen i og gå for det "safe". Det er faktisk helt ålreit å "safe'n". Ja visst pokker er det greit! 

Man kan være like stilfull og vakker i ett elegant svart plagg, som ett hvert annet plagg med farger. Just sayin. Sjekk ut disse flotte favorittene som bare lyser stilfullt all over them. Go black! 

// alle linker under bildet er annonselinker 

1. Cross It Dress  2. V-lined Body 3. Viassi Playsuit  4. Tight Neckline Top  5. Bar Lace Dress  6. Plain Platform Sandal  7. One Shoulder Mesh Top  8. Macy Short Jacket  9. Jewel Trim Lace  10. Off Shoulder Set  11. Platform Sandal  12. Text Maxi Dress  13. Beaded Fringe Kimono  14. Sequin Jumpsuit  15. Fringe Crop Top 

Det beste med alt er at alle plagg er under 500-lappen. Sååå nå er det bare til å gå til innkjøp av svarte klær dere! Dere vil se fantastiske ut ❤

Hva syns du om det å gå i svart? Hot or not? 

2 kommentarer

BLUE JEAN BABE

 • 16.07.2015 - 13:00

// annonselinker 

Hello darlings ❤

Hvordan har dagen vært så langt? Alt bra med dere? 

Ville ta dere med en tur til denim-land, hvor jeg nemlig befinner meg for øyeblikket! Bare elsker denim ♥  Det passer jo liksom til alt! Klikker meg inn på diverse mote-sider kun for å finne bilder av denim og gud, så mye fint det er der ute! Får lyst på alt. Alt fra jakker, skjorter til bukser og shorts. Alt er jo bare så fabolous. Det er det rette ordet man kan bruke. Faboulous! Gleder meg til de varme solskinnsdager da jeg kan gå i bare topp og denim-shorts. Det er sååå herlig. Ånei, nå kommer sommerfølelsen mer og mer snikende på meg, og disse tankene gjør det virkelig ikke noe bedre. Nåvell, nok lengting etter sommeren nå.... 


1.
Her denim jacket HER  2. Rock it oversize shirt HER  3. Distressed BF jeans HER 

Er du en demin-elsker? 

0 kommentarer

Laidback Love

 • 20.05.2015 - 20:25

God kveld 

Noen dager er det mer travelt enn andre, og denne dagen har virkelig vært...travel!

Med andre ord, har jeg så vidt rukket å få puste mellom slagene og jeg kjenner at jeg lengter etter å finne senga etter en nokså travel dag. Jobb, fotballkamp, middag og om ikke altfor lenge stikker jeg på homeparty. Jadda, disse dagene går unna på ett blunk! Til opplysning var jeg tilskuer under fotballkampen, for dem som muligens trodde at jeg var det gale kvinnfolket som løp etter ballen.

Har lenge tenkt å lage noen outfitbilder av klær jeg føler passer godt sammen, derfor slo jeg på stortromma idag og laget en aldri så liten laidback-favorite. Og denne kunne jeg virkelig ønske meg. Så utrolig stilig, men samtidig så jævlig god og deilig! Dette antrekket kan man bruke til så og si de fleste anledninger og det er ikke noe som er bedre enn akkurat det! 

// adlinks

1. White Sensation  2.  Black Beauty  3.  Red Velvet  4. Miami Love  5. How About 
 

Er du litt laidback og ønsker å gå i komfortable klær, samtidig som du ser bra ut? Ja, da er vi to. Da er faktisk dette et perfekt antrekk for nettopp det. Hva syns du? Nå må jeg nesten finne fram gps-en og prøve å finne fram til homepartyet jeg skal på. Skal nå gi huden min en ekstra oppmerksomhet i en-to timer og det er virkelig ikke feil! 

 

6 kommentarer

Kjole for anledningen

 • 06.05.2015 - 09:11

Hellu 

Idag sto jeg opp grytidlig, selv om jeg hadde fri. Jeg og mannen var på IKEA igår og da glemte vi helt av at jeg hadde hentet han på jobb og at bilen hans derfor sto der. Så da måtte jeg være privat sjåfør for kjekkasen min idag. Men det var egentlig ganske så greit. Da får jeg kanskje gjort mye fornuftig i løpet av dagen og fått litt orden på kåken. Hurra for å stå opp tidlig på fridager! 

Over til det innlegget egentlig handler om. Nå nærmer det seg 17.mai med stormskritt og det er et evig stressobjekt å finne seg noe å ha på seg. Man skal pynte seg, samtidig som man ikke skal se helt galla-aktig ut og man må ha et ganske passende antrekk for anledningen.

Dette er noe jeg overhodet ikke er flink på og det tar meg opptil timevis å finne noe som jeg føler passer perfekt. Heldigvis for min egen del skal jeg gå for den klassiske og tradisjonelle bunad-moten i år og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg både hater og elsker å gå i bunad, men man har ihvertfall antrekket klart og det er en ganske deilig tanke. Slipper man stresset med å finne seg noe! Likevel har jeg surfet litt rundt og funnet noen kjoler jeg følte passet til anledningen.  

// adlinks 


Short dresses
1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER 6. HER  7. HER 

Maxi dresses 
8. HER  9. HER  10. HER  11. HER  12. HER  13. HER 

 Hvilket antrekk skal du ha på nasjonaldagen? 
 

0 kommentarer

White love

 • 12.04.2015 - 19:19

// annonselinker 

Heisann 

Nå er det jo snart sommer og godt er det. Og på sommeren er det jo så stilfullt, godt og behagelig å bare kaste på seg en eller annen kjole. Selv syns jeg hvitt er utrolig fint! Iallefall da man har en flott sommerbrun hudfarge, da lyser den hvite kjolen opp som en solstråle på huden. Det er så fabulous! I tillegg til enten å ha på seg en ola-jakke eller skinnjakke som prikken over i-en. Ååh, det er så fint og ikke minst super deilig å ha på seg! Og det passer til så og si alle anledninger. 

Klikket meg innom en flott nettbutikk som har mye fint! Chicky. Det er faktisk en av de nettbutikken som gjorde så jeg fikk ideen om bloggnavnet mitt, chicktopia. Derfor tenkte jeg å dele noen flotte klesplagg som virkelig falt i smak, for å hedre inspirasjonskilden min til det fulle og hele!
1. Blom twisted HER  2. Ruffle zipper HER  3. Levina net back HER 4. Candice HER  5. Lame' Lace HER  6. First love curve HER 7. Wrap me HER  8. True Romance HER  9. Crochet mesh HER
 
 

Er det ikke flott? Ååh, gi meg sommer nåå. Kjole, sommer og sol! Deilig deilig. Personlig ble jeg helt madly forelska i nummer 7 og 9. Hvilken kjole falt i smak hos deg? 

 

0 kommentarer

GET THE LOOK

 • 09.04.2015 - 13:07
// annonselinker

God dag, kjære lesere 

Hvordan har dere det idag? Jeg har koset meg med en ganske rolig morgen her på Lillehammer og gud, så deilig det har vært. Det å ta livet med ro, er noe av det beste jeg vet. Samtidig som det kan bli helt forbanna kjedelig i lengden. Men noen ganger er det akkurat hva vi trenger. Ro og fred. Nå skal jeg få mekka meg noe mat og se litt på Reign før jeg drar videre på senvakt.  

Tenkte å slenge med en søt, men også stilig outfit til dere. Prøvde å finne klær som var noen lunde i samme kategori. Hva syns du?  
Ha en flott og solfylt dag videre 
Cyan Ring, PVD Gull/Lyse Krystall / Heartbeat Øredobber, Svart / Slake Armbånd Deluxe, Rosa/Lyse Krystall / Stardust Armbånd Turkos/Krystall, S / Slake Armbånd Deluxe, Svart/Mørk Krystall / Vans AUTHENTIC Joggesko multi paint/purple / van Laack CARLIE Bluser oliv/weiss / Tiger of Sweden ISELINE Miniskjørt light stone grey / Superdry Genser fluro coral marl
4 kommentarer

PASTELLKAOS

 • 19.03.2015 - 13:06
2 kommentarer

Dreamoutfit for a fashion lover

 • 16.03.2015 - 19:15
/ annonselinker 


God aften 

Hva nyttig har du gjort denne kvelden? For min del ble powernapen noe lengre enn først planlagt, derfor har jeg egentlig ikke rukket å gjort så veldig mye. Jeg fikk plutselig en veldig trang til å lage en fancy kollasj og derfor ble den seende slik ut! Dette er et antrekk jeg fullt og helt digger. Det er jo helt praktfullt til så og si alle anledninger og det er ikke noe jeg liker mer enn nettopp outfits som man kan bruke til alt. Er ikke det veldig flott da? At man kan gå i bursdagsselskap til en venninne, en festfull aften på byen eller bare fordi du vil stasje deg litt ekstra opp i hverdagen? Alt kler den smukke og dette her er ikke noe annet enn smukk smukk smukk. 

Gult er kult 
2 Love Tony Cohen GINNY Skinnjakke amnesiac / Slake Armbånd Deluxe, Svart/Mørk Krystall / Versus Versace Clutch giallo oro / Steve Madden DELERIUS Høye hæler black / Versus Versace Sommerkjole black/gold
✖ 
Hva syns du om outfiten? 
2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits