Gladmandag

Mandager! 

Jeg har ikke så mye imot mandager, da jeg som oftest jobber helger og har derfor fri på mandager. Ofte så er mandager min form for søndag, hvor jeg kan sove så lenge jeg vil og hvor jeg kan slappe fullstendig av. Slik var det ikke i dag. 

Jobben kalte etter en magisk helg i hovedstaden og det var noe hardere å dra på arbeid 07.15 enn det jeg hadde sett for meg. Det å gå fra å dra seg til 12-draget, var noe helt annet enn å stå opp så inni hampen tidlig. Men det er egentlig ganske godt når man først kommer i gang. Det har vært en skikkelig koselig dag på jobb og vi har koset oss gløgg. Ingen hastverk av noen form, bare kos! Åååh, julemusikk, mandariner, kaffe og gode samtaler. Det er stort sett det arbeidsdagen min gikk ut på idag. Tenk så heldig jeg er! Det er jo bare helt utrolig hvordan en mandag kan gå fra type blåmandag til gladmandag. 

Slenger med ett bar tilbakeblikk fra den magiske helga våres for å komme enda flere hakk høyere på feel-good skalaen ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg få stappa i meg litt pepperonni-pizza med BBQ saus, for deretter å pakke saker og pakke inn siste rest av julegavene. Gleder meg til å komme hjem til jul i morgen. Ingenting som er så godt som det å dra hjem til mamma og jul!

Nyt resten av mandagen ❤ 


DENNE UKENS...

Sundayyyyy already? 

Det er fjerde og siste søndag i advent. Gud bedre, hvor tiden flyr avgårde! Jeg kan virkelig ikke tro at det er juleaften om kun fire dager. Jeg gjentar FIRE dager. Det er jo bare helt crazy bananas! Det er jo ikke lenge siden jeg lengtet etter desember og til jeg endelig kunne spille litt julemusikk. 

Men her går det virkelig unna og det er dags for denne ukens... 

WANDERLUST 

Det hadde vært så sinnsykt kult og gøy å dra til selveste Las Vegas! Dette er noe jeg virkelig kunne tenkt meg å gjøre og som en dag bare må bli gjort. Tenk så fett! Jeg kjenner det svir i lommeboka allerede.. 

vegas, Las Vegas, and baby image

Las Vegas, Nevada, and pink image
BESTE KJØP 

Disse freshe og råkule sokkene fra Urban er definitivt ukens beste kjøp, samt en hel haug med andre duppeditter som er med hjem fra shoppingrundene i hovedstadens gater. Disse sokkene falt jeg pladask for ved første øyekast og jeg måtte bare innom for å kjøpe meg to andre par dagen etter. De er super comfy og ha på seg i tillegg! 


HØYDEPUNKT 

Det må bli kjæresteweekend i hovedstaden. Definitivt! Det var bare så magisk, at jeg har virkelig ikke ord. Det var tre dager fylt med så masse kjærlighet, romantikk og koselige stunder atte hjelp! Det var ekstremt godt å få komme seg litt bort og bare nyte tilværelsen av det å roe seg ned i ett ellers så kaotisk julestress. Det å kunne gå hånd i hånd nedover Karl Johans gater og bare det å kunne vandre rundt uten noen form for mål eller mening, var riktig nok ganske avslappende og godt. Hele helga har egentlig vært ett eneste stort høydepunkt i seg selv.

Ikke minst var det ekstra koselig å gå i jul i vinterland sin julegate stappet med julestemning fra ende til annen. Det ga et ekstra piff på julestemninga og ga grunnlaget til at jeg fikk følelsen av jul, som jeg har lengtet etter så utrolig lenge! Jeg følte meg som en liten unge der jeg gikk og sang på julesanger, siklet etter deilige donuts og var fullstendig overveldet over all pynt og dekorasjoner som skaffet den riktige stemningen. Ååååh, det er faktisk veldig trist at det nå er over. Men julen bringer nok både koselige og gode stunder med seg den og! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
WANTIE 

Denne leggingsen fra Styleconnection har jeg siklet på i det uendelige. Den er bare så fresh atte hjelp! Superkul, superstretchy, superskinny - gjør seg like godt til fest som til hverdags. Hadde gjort seg til mine ellers så grå og stusselige antrekk. Har ett lite håp om at julenissen kommer med den, men det er neimen ikke godt å si! 

Pink Galaxy Leggings
CRAVING 

Det er egentlig ingenting jeg har hatt så spesielt lyst på denne helga, ettersom jeg har spist meg stappmett på diverse godsaker i hovedstaden. Både donut, biff og den diggeste BBQ-sausen noensinne! Det er bare en ting og si og det er at Jensen's Bøfhus er og blir en soleklar favorittrestaurant. Jeg har falt pladask for lunsjbiffen deres og kunne virkelig ha spist den så og si hver eneste dag hele uka. Vi var og spiste lunsj der alle tre dagene, ja - du hørte riktig! Alle tre dagene. Fredag, lørdag og idag. Haha, vi har blitt forelska. Så enkelt er det! Takk Gud, for at jeg ikke bor i Oslo. Hadde bodd på Jensen's Bøfhus da ass. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
INSTAGRAM 

Kontoen @lovelyindeed er utrolig inspirerende med alle sine kombinasjoner av farger og familiebilder. En god blanding av disse to gjør at man blir ekstra glad når man titter innom kontoen. I disse juletider er det vanvittig mange inspirerende bilder som gjør susen på både humøret og julestemninga! 


LÅT 

Jeg kom over denne nydelige sangen på facebook og tårene bare trillet. Sangen er en av mine favorittsanger og det gjorde det overhodet ikke noe letter å holde tårene tilbake. Denne var helt magisk for ørene! 

Qni5bIN5qmU
Håper denne uken har stått til forventningene og at julestresset ikke har tatt fullstendig overhånd! I morgen er det en ny uke og nye muligheter ❤

Jul i vinterland

Oboy, for en magisk dag! 

Denne lørdagen har virkelig vært den beste hittil i år. Som regel så er jeg på jobb enten på dagen eller kvelden, men idag har jeg storkost meg i hovedstaden med den kjekke mannen min. Det har for det meste gått i shopping og vi har nok svidd av ett par tusenlapper, men så er vi i Oslo bare en gang i året og det er like før jul. Det er vel lov å unne seg selv litt godt da? Jaaa, det syns jeg virkelig. Selv om jeg ofte har problemer med at den dårlige samvittigheten min sniker seg innpå og jeg begynner å lure på hvorfor jeg i all verdens land og rike kjøpte nettopp det jeg gjorde for to sekunder siden. 

Men det er bare sånn jeg er. Jeg har fått kjøpt meg masse fint og er storfornøyd med både gårsdagens og dagens fangst! I tillegg har jeg fått skikkelig julestemning da vi tok turen til Spikersuppa og inn i ett juleeventyr uten like. Det var så koselig og så fantastisk at jeg sto bare å måpte. Det var boder i fleng, med både gensere, tøfler, donut, brente mandler og alt som har med julen å gjøre. Julemusikk, mennesker som går på skøyter og pariserhjul! Heldigvis fikk jeg med Kim til å være med på julestjernen, som så fint pariserhjulet ble kalt og vi fikk en skikkelig kjæresteopplevelse der vi satt høyt oppi været og kunne se utover hele Oslo og de flotte lysene som lyste opp byen. Åååh, jeg har ikke ord. Det var akkurat dette jeg trengte for å virkelig få julestemningen jeg så sårt har lengtet etter! 

Denne dagen har vært magisk fra start til slutt og det kan disse bildene bekrefte ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå gleder jeg meg til å ta med meg kjekkasen min på date og kose meg gløgg resten av kvelden! ❤ 

Chill out and relax

God lørdag! 

I dag har vi hatt en skikkelig koselig morgen, hvor vi lå lenge og koset oss i den deilige hotellsenga. Det er så godt å kunne ta livet med ro og ikke tenke på at man skal haste seg til å gjøre noe som helst. Man har ikke følelsen av at tiden renner i fra seg og man slipper å ha hengende 1000 ting over seg som man vet man burde gjort for lengst. Aah, det er så deilig! 


Nå skal ferden gå til Jensen's Bøfhus for å innta nok en magisk lunsj, før vi skal tusle rundt i forskjellige butikker. Selv om været også idag er grått og trist, så skal ikke humøret bli deretter. Dette skal bli minst en like bra dag som igår om ikke bedre! Det gjelder å stoppe opp litt og få med seg de fine øyeblikkene i livet. Til tross for at det er null snø her i hovedstaden, håper jeg på å finne den gode julestemningen som jeg så sårt ønsker å få når jeg er på juleshopping i Oslo's julekledde gater! Håper å få knipset noen flotte shoots til dere idag, som jeg kan dele med dere på slutten av dagen. 

De beste ønsker om at dere får en fantastisk lørdag ❤ Hva står på agendaen din i dag? 

Magisk julekos

God kveld i stuggu ❤

For en fantastisk dag! Dette har virkelig gjort godt for både kropp og sinn. Jeg har kosa meg gløgg fra ende til annen. Selv om været er ganske trist og grått, så har jeg intet annet negativt å si om denne fredagen. Det har vært en magisk start på helga og jeg kan nesten ikke vente til hva mer denne helga har å by på! 

Det startet med en helt nydelig lunsj på Jensen's Bøfhus bestående av biff og burger, samt BBQ-saus og peppersaus. Aaah, det var tidenes lunsj og jeg tror både jeg og Kim var enige om at dette var den beste lunsjen vi noen gang har smakt! Og bare til 99,- Det kan virkelig ikke bli bedre enn det. Til dessert, så valgte jeg ta-selv-softis, hvor man da kunne gå til en softis-disk og putte oppi så mye man ville, samt piffe opp med utallig mange slag strø. Det gikk også an å ta så mye man ville! Det er jo bare fenomenalt. Jeg spiste meg så mett at jeg trodde jeg skulle rulle ut der i fra da jeg hadde spist opp alt. Yummii! Dette stedet anbefales virkelig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg gikk berserk på TGR, da jeg fant enormt mye stæsj som passet perfekt til nyttårskalaset som jeg skal holde for jentegjengen i år. Det er altfor lett å bli revet med på slike fantastiske butikker. Vi har i tillegg snart kommet oss gjennom julegave-lista og har kun igjen to pakker som skal bli funnet i morgen! Ingenting som er bedre enn det å være ferdig med absolutt alle julegavene. Vi har kjøpt inn godis og er godt plassert i senga med koseklærne på! Kjøpte meg tidenes råeste sokker som også var sinnsykt gode å ha på - så dette blir nok favorittsokkene fremover! 

Nå skal vi heie fram Norge til seier, GO NORWAYY! Håper du har hatt en like magisk start på helgen som det jeg har hatt ❤ 

Feed my soul

// Sponset oppgradering av Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 

Hallaisen ❤

Det er fredag og det er helg, og ikke minst så er det frihelg. Det er nå ni helger siden jeg kunne si den setningen og det er derfor ekstra deilig å kunne gjøre det akkurat idag. I tillegg er det duket for kjæreste weekend i hovedstaden og det skal bli så kos! 

Som jeg fortalte igår så skulle vi ligge på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. På forhånd hadde jeg tatt kontakt med en resepsjonist her på hotellet og fått meg en gratis oppgradering av hotellrommet som en koselig overraskelse for både meg og Kim. Og dette må faktisk være det fineste hotellrommet jeg noensinne har ligget på! Det er så hjemmekoselig, men samtidig så stilfullt og classy. Vi fikk da oppgradert til et business class room og er nå VIP-gjester. Noe sååå rått! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi hadde på forhånd bestilt tog-billetter ettersom vi ikke orket alt styr med å kjøre i Oslos gater, i tillegg til å betale svinedyre summer for parkering. Heldigvis sier jeg, for det føre som er nå, det er jo bare helt forferdelig! Så vi hadde en koselig tog-tur til Oslo S og var fremme i halv-ett draget. En super fin tid å komme til hotellet på. Utrolig nok så fikk vi innlosjert oss med en eneste gang. Om få strakser skal ferden gå ut for å finne et spisested, ettersom magen min skriker etter mat. Og man skal ikke se bort i fra at det blir en liten shoppingrunde eller to før vi stikker tilbake til hotellrommet for å se semifinalen. 

Dessverre så er det ikke så mye snø og jeg ser for meg at julestemningen ikke kommer like fort snikende på meg nå, som de tidligere årene. Men man skal aldri si aldri! Nå må jeg nesten få fikset meg litt, da jeg kun kastet på meg noen daffeklær for tog-turen. Håper fredagen har håndtert deg bra og at kvelden bare blir bedre ❤

Avbrekk i hverdagen!

// I samarbeid med Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 

Halloo! 

Dette innlegget har jeg gledet meg sånn til å dele med dere. I helga skal nemlig jeg og Kim på vår årlige hotellweekend like før jul. Da jeg gikk på folkehøgskolen tok vi det i Trondheim, men både i år og i fjor følger vi tradisjonen tro og tar turen inn til hovedstaden for å få et lite avbrekk i hverdagen. Det kunne ikke vært en bedre tid, men eller ei en verre tid. 

Det skal bli ubeskrivelig godt å komme seg litt bort fra hverdagens strevsomme mas. Samtidig som jeg føler at jeg burde vært her hjemme hos familien min. Jeg vet at dette er noe jeg har veldig godt av og jeg skal på alle måter prøve mitt beste for å kose meg gløgg. Det er ingenting som får meg i bedre julestemning enn det å gå nedover Karl Johans gater, kikke inn i butikkvinduene, shoppe både til meg selv og andre og det å bare ta livet med knusende ro! 

I år skal vi ligge på Radisson Blu Plaza Hotel og håper på at dette hotellet står etter forventningene. Jeg har ligget der en gang før, men husker ikke stort av det! Med beliggenhet midt i sentrum er hotellet lett å ankomme fra Oslo Sentralbanestasjon og Flytogterminalen, hvor Flytoget har avgang og ankomst hvert 10. minutt. Hotellet er nærmeste nabo til Oslos storstue, Oslo Spektrum og nær til byens handlestrøk. 


Radisson Blu Plaza Hotel tilbyr 676 komfortable rom og suiter med totalt 1500 senger. På de øverste etasjene ligger Business Class rom tilrettelagt for de med ekstra høye krav til service, komfort og kvalitet. Alle boende gjester på Radisson Blu Plaza Hotel har fri tilgang til trådløst internett, samt fri bruk av Plaza Pool & Fitness i 34 -37. etg. Her finner man svømmebasseng, badstuer og treningsrom med imponerende panoramautsikt over Oslo. Det er ikke lov for gjester under 18 år å bo alene på hotellet.

Det finnes også restaurant og bar på hotellet, hvor jeg gleder meg max til å stæsje meg litt opp for å ha en date med den fine og omtenksomme mannen min! Dette blir veldig bra. Kameraet skal selvfølgelig være med og jeg håper på å få knipset opptil flere flotte bilder til dere. Jeg skal ta meg selv i nakkeskinnet og prøve å få Kim til å ta noen outfitbilder og ikke minst det å ha med seg kameraet stort sett overalt man er. Det er så mange øyeblikk man så gjerne skulle hatt på kameraet som så klart ligger hjemme. Dette skal ikke være tilfelle i helga! Dere skal få være med på det meste. 

Håper torsdagen har vært bra og at fredagen blir enda bedre ❤

RED FAVORITES

God morgen ❤

Jeg vet jeg sa jeg skulle prøve å få ut ett innlegg til i løpet av gårsdagen, men det lot seg faktisk ikke gjøre. Det var ingenting som jeg følte jeg hadde behov for å si eller få vist, derfor så så jeg ingen grunn for å pine dere med noen stakkarslige gloser om hvor forbanna irriterende det var å ikke finne på noe å skrive! 

Da jeg stakk innom Nelly her forleden dag, så jeg etter en fin og rød julekjole. Og Nelly skuffer jo aldri, så her fant jeg litt av hvert som gikk rett inn på favorittlista! Sjekk disse flotte rødhetene her da dere, disse vil ta seg flott ut i jula eller hva? Her finner du 8 knallfine julekjoler og noe tilbehør til. 

Ååååh, jeg blir målløs - disse er såå fab! 

// Innlegget inneholder annonselenker 

1. L/S Lace Skater Dress HER  2. Lace Sleeve Keyhole Dress HER  3. Bandage Strap Bodycon Dress HER  4. Pcriki Bracelet HER  5. Flat Studded Fringe Xbody HER  6. Lace Cap Sleeve Skater HER  7. Pcyris Necklace HER  8. Deep V Sequin Dress HER  9. Grid Front Bodycon HER  10. Belted Peplum Dress HER  11. Tassel Clutch HER  12. Flowy Sequin Dress HER  13. Wide Chain Necklace HER

Rød er en helt egen farge i jula og det er ikke mange som slår en skikkelig vinrød-farget kjole og noe svart og gull til tilbehør. Dæven, dette er soleklare favoritter fra Nelly sine rødheite kjoler! Personlig så ville jeg gått for nr. 1 eller 2! Hva syns du om favorittene? 

Håper du bruker onsdagen fornuftig og at du får en herlig dag ❤

Hektiske dager

Hallois ❤

Nå er det faktisk bare igjen ni dager til juleaften. Det går så innmari fort! Jeg rekker så vidt og henge med.. Det er ikke så altfor lenge siden jeg sto opp. Syvsover deluxe idag, da det ble noe seint igår! Men det er vel okei? Hehe, dessuten har jeg vært våken opptil flere ganger, men bare ikke orket å stå opp.

Om ikke lenge skal jeg dra på jobb. Deretter skal jeg få prøvd å få ferdig siste finpussen på noen av julegavene jeg har kjøpt inn, slik at jeg blir ferdig med dem. Er så slitsomt å ha slike ting hengende over seg. Best å bare bli ferdig med det! Så skal jeg endelig få ta meg tid til å besøke bestefar på sykehuset nok en gang. Nå har jeg ikke sett han på to dager og det føles ut som en evighet siden jeg ga han en god klem på lørdag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gir meg selv en klapp på skuldra for at jeg fikk ut ett innlegg før klokka bikka 22. Skal prøve å få til ett til i løpet av dagen. Gi meg gjerne tips på hva du vil se mer av, da blir jeg hoppende glad. Nyt dagen i dag! ❤

Glede sprer glede

God kveld! 

Jeg burde faktisk fått premie for å ikke få ut fingeren med å publisere innlegg før klokka er nærmere 23.00 hver eneste dag nå.. Men jeg har faktisk ikke tid før. Det går i ett og om jeg ikke har noe å gjøre, så samler jeg krefter ved å sove - noe som også er viktig å prioritere! 

Idag har vært en veldig fin og koselig dag. Det var akkurat en slik dag jeg trengte nå. Jeg og Kim tok turen til Hamar for ett jobbintervju. Samtidig fikk jeg møtt en tidligere kollega som det virkelig var så koselig å både se og snakke med igjen. Super godt å kjenne på følelsen av å være sosial igjen. Noe jeg sjeldent har tid til! Senere gikk jeg og Kim rundt på kjøpesenteret og tittet og koste oss sammen. Det var så koselig at jeg har faktisk ikke ord. 


Slike dager er så undervurdert. Man burde virkelig ta seg bedre tid til akkurat slike dager. Man trenger ikke å gjøre all verdens ting. Det er nok med å gå hånd i hånd og titte rundt. Små prate litt, kjærtegne og bare kose seg gløgg. Det er så lite som skal til for å glede! Glede skaper glede og det burde alle bli flinkere til å gjøre. Det å finne klær til hverandre og prøve det ut er også morsomt og spennende. Samtidig som man lærer hverandre å kjenne bedre. Det er også utrolig koselig å finne julegaver sammen, for å være enige og for at begge parter skal føle at de har vært med å bidratt. 

Gi hverandre en klem, ett kyss eller bare send ei melding til noen du kanskje har tenkt på at du burde snakket med i lang lang tid. Det krever så lite å glede ett annet menneske - så hvorfor ikke bare gjøre det? Ta deg tid til minst en dag i desember, hvor du tilbringer hele dagen sammen med noen du bryr deg om. Det gjør godt for både kropp og sinn! 

Håper uken din blir fantastisk ❤ 

DENNE UKENS...

Dette har vært en uke fylt med mye redsel og ikke minst tårer. Allikevel må man se fremover. Jeg har mest av alt lært at familie er noe av det viktigste og kjæreste man har her i verden. De store tingene har ingenting å si, det er de små tingene - som det å se bestefar smile eller le, det har gjort godt for sjela. Det er så lite som skal til for å glede ett annet menneske og det er derfor så synd at vi ikke bruker litt mer tid til å gjøre akkurat det. 

WANDERLUST 

Jeg har lenge ønsket å oppleve den "blue lagoon" og de varme kildene på Island. Tenk, så forfriskende og fantastisk det må være. I tillegg til å ta seg en lang ridetur på de flotte hestene og utforske hva dette nydelige landet har å by på. Dette er et sted jeg så absolutt må få med meg! 
BESTE KJØP 

Denne uken har jeg ikke kjøpt meg noen verdens ting, annet enn mat, godis og drikke. Uken har handlet om så mye annet enn akkurat det. Må likevel trekke fram den fantastisk gode joggebuksa fra Styleconnection med galaxy-print. Det blir en fast følgesvenn på søndager i tiden fremover! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HØYDEPUNKT 

Innimellom alt det vonde har det likevel dukket opp noen flotte overraskelser. Som at jeg fikk enda ett krus i mummitroll-samlingen min. Hurraaa! Takk til min fantastiske kjæreste som smelte til med den perfekte gaven i pakkekalenderen vår. Du er jaggu meg bra! Han har virkelig vært såå flink med gavene at jeg blir faktisk ekstremt imponert. Den ene flotte gaven etter den andre, samt ting jeg er veldig glad for å ha til det dagligdagse. Samtidig som jeg får mange nyttige ting av den flotte mammaen min. Dere er gode som gull! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
WANTIE 

Det eneste som står på ønskelista mi nå er at bestefar skal bli frisk. Eller iallfall bedre enn det han er nå. Det er så utrolig vanskelig og tungt å se han i dårlig form. Ingen sykdom er morsom og det inkluderer også denne. Det er alltid tungt når et familiemedlem blir alvorlig syk og det er veldig vanskelig å være pårørende i slike tilfeller. Jeg ber til de høyere makter om at den kjære bestefaren min skal bli noen lunde bra igjen og at vi en dag skal både gå, snakke og holde hverandre i hånda. 


CRAVING 

Hele ukas middag har bestått av verdens beste pepperonni-pizza i form av Grandiosa. Dette er noe jeg sikler på hver eneste dag! Jeg klarer ikke å få nok og kan gjerne spise det hver eneste dag - hele uka. Denne uka tror jeg at jeg har spist iallfall tre, om ikke fire pizzaer. Det er helt vilt hvor mye jeg craver etter denne pizzaen og en dag vil det vel si fullstendig stopp! La oss ikke håpe denne dagen kommer med det første. I disse dager er det nettopp denne typen pizza med BBQ-saus som holder meg oppegående! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
INSTAGRAM 

Den råe og fargeglade kontoen til @anette-interior oser feel-good all the way! Det kryr av inspirerende bilder i form av DIY-prosjekter og fargeglade interiørbilder og man kunne bare ønske at man kunne ta ut de fleste av tingen på bildene og plotte dem inn i sin egen stue. Det er så gøy og inspirerende! You go girl. LÅT 

Nå i julestria er det utrolig deilig å kunne slappe av med en fin julelåt på spotify eller når man ruller hjem fra jobb og en julelåt blir spilt av over radioen. Det er noe eget i det å spille julelåter og når jeg er på jobb er det ingenting som er mer koselig enn å tenne lys, sette på en jule-cd og sitte og skravle med de gamle. Åååh, vi har hatt en flott søndag med å gjøre akkurat dette! Denne låta er en av de fineste julelåtene jeg vet om og jeg kunne hørt på den om og om igjen en hel dag. 


Håper du har hatt en fantastisk uke og at den nye vil behandle deg enda bedre! Ikke glem å vise og si at du er glad i vennene og familien din. Man får aldri sagt dette nok ganger! Nyt resten av søndagskvelden ❤

Sunday is funday

Altså... Hvor investerer man om man ønsker flere timer i døgnet? 

Tiden strekker ikke til.. Det er så altfor mange ting jeg har planer om å gjøre, som jeg ikke rekker å gjøre. Så forskyver jeg det til dagen etter og da er det samma problemet all over again. Jeg kommer liksom ikke ovenpå igjen, når det bare blir utsatt og utsatt.. Andre som har det slik også? Regner med at det er sånn for mange nå i julestria. Jeg får snapchat fra folk som baker, pynter, rydder og vasker til jul. Har ikke fått gjort noen av tingene jeg. Eller jeg har fått pynta litt da, men det er også det eneste. 

Det er så stressende, så jævla irriterende og se at andre har tid til å gjøre alle de tingene du selv vet at du burde ha gjort. Aaah, jeg blir sliten bare på tanken. Jeg har rett og slett ikke tid til å gjøre alt. Tiden strekker ikke til og det gjør heller ikke kreftene. Denne uka har vært en hard og tøff uke, både psykisk og fysisk. Og det er vanskelig å tenke på noe annet i tider som dette. Man får ikke gjort det man burde og det blir bare til at man surrer rundt. 

Etter seks arbeidsdager på rad, var det godt og endelig slenge seg på sofaen i god tro om at jeg får en fortjent fridag i morgen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg se på om skiskyttergutta klarer å komme seg på pallen. Senere i kveld kommer det nytt innlegg, så følg med! 

Gjør noe hyggelig!

God fredag ❤

I dag har jeg hatt endel på agenden og tenkte egentlig bare å stikke innom for å slenge inn noen koselige bilder fra mandagskvelden, når jeg og Kim hadde et lite juleverksted - hvor vi pakket inn siste rest av julegavene, hadde på julemusikk og bare koste oss gløgg. Det er slike stunder man skal ta seg ekstra god tid til å nyte, for det er slike stunder man tenker på i de tunge tidene. Og det er også sånn det burde være! Man bør ha noe godt og positivt å tenke tilbake på da det begynner å bli slitsomt. Så lag minner og ta deg tid til å gjøre noe hyggelig med noen du er glad i! Det er så utrolig viktig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter en lang og strevende dag, skal det bli godt å slenge seg inn i armkroken til mannen, med ett cola glass i ene hånda og ei lang sjokoladeplate i den andre - mens man ser på at Norge forhåpentligvis knuser Spania! Hurra for fredag, hurra for helg og hurra for at det straks er 3. søndag i advent. 

Nyt resten av fredagskvelden så godt du bare kan ❤ 

Opp og ned

Hellu! 

Det er veldig vanskelig å finne noe positivt å skrive om og det å være i ett gledelig humør i disse dager. Når en slik tragedie inntreffer er det hardt og vanskelig å se lyset i en mørk tunnel. Uansett hvor mye man ønsker man kunne det, så går det liksom ikke.. Det er juletid og man burde egentlig være i godt humør og glede seg til det julen har å by på. Men slik blir det ikke! 

Vi vet alle hvordan det er å føle at man burde glede seg til noe, men at man ikke gjør det, sant? Slik er det også nå. Jeg vil så gjerne være lystig og glad, men tankene går heller mot de mørke og dystre veier og det er vanskelig å stake seg inn på rett kurs. Man blir følelsesmessig sliten og det tærer veldig på kroppen. I tillegg må man fungere i det hverdagslige, som det å gå på jobb og det å gjøre andre hverdagslige ting som ellers går sin gang. Livet stopper jo ikke opp. Det forsetter å gå, samtidig som man har dette oppå toppen av det hele. Det er ganske frustrerende og utmattende! 

love image
Det blir en spennende, lærerik og følelsesmessig prosess fremover og det er både med gru og glede man går inn i denne perioden av livet! 

Christmas time

God kveld i stuggu ❤

Åååh, idag har vært en nokså bra dag til tross for omstendighetene! 

Jeg og Kim har vært å besøkt bestefar på sykehuset og det var ganske koselig. Selv om han var veldig sliten og at det virket til at formen var dårligere idag enn igår. I slike stunder så skjønner man virkelig hvor fort ting kan snu. Hvor fort ting endrer seg. Og ikke minst forstår man hva familie betyr. Familie er det nærmeste og kjæreste vi har, og det gjør så forferdelig vondt når det skjer noe som dette. 

Etter besøket så stakk jeg på jobb, hvor det var duket for julebord for alle pasientene på hele omsorgssenteret. Det var så ekstremt koselig! Julepølser, kjøttkaker, lefse, poteter, brun saus, likør, brus, hjemmelagd øl, twist, kransekake... Ja, det fantes noe av alle slag! Langbord på langbord. Og en mann som gikk rundt og spilte flott julemusikk på trekkspill. Det var så utrolig koselig og de eldre koste seg gløgg! Det var så ekstremt morsomt å se hvor mye de eldre hygget seg og godtet seg med god mat og drikke. Det var faktisk rørende! Ihvertfall med tanke på omstendighetene. Men det gjorde veldig godt for både sjel og sinn. 
Nå skal jeg slappe av på sofaen til leggetid, før det er oppstart i en ny og spennende jobb imorgen! Hurra, dette her blir bra. Nyt siste rest av kvelden, flottinger ❤

Som lyn i fra klar himmel.

Hei. 

I dag har vært litt av en dag. En dag fylt med smerte, redsel og tårer. En dag jeg håpet aldri noensinne ville komme. På noen sekunder er livet ditt fullstendig snudd på hodet og det er helt utenfor din kontroll å kunne gjøre noenting med det. Min kjære, gode, snille og omsorgsfulle bestefar. Det er så ufattelig! Heldigvis ble du ikke revet fra oss. 

// Innhold hentet fra helsenorge.no 

Hjerneslag er en forferdelig ting. Det kommer som lyn i fra klar himmel. Den inntreffer når som helst og hvor som helst. I 85-90 prosent av tilfellene skyldes hjerneslaget en blodpropp, det vil si at en blodåre i hjernen tettes igjen av en levret blodklump. Dette kalles også hjerneinfarkt. I 10-15 prosent av tilfellene skyldes det en blødning i hjernen, det vil si at en blodåre i hjernen sprekker. 

Symptomene kan variere fra for eksempel en lett svekkelse i en hånd til tydelig lammelse i hele ene siden av kroppen. Noen får kraftig hodepine, mens andre opplever ikke å ha smerter i det hele tatt. Andre symptomer kan være språkforstyrrelser, synsproblemer, balanseproblemer eller svimmelhet. De mest alvorlige tilfellene av hjerneslag kan føre til plutselig bevisstløshet og død.

Risikoer for hjerneslag: 

 • høyt blodtrykk (den vanligste grunnen)
 • diabetes
 • røyking
 • høyt alkoholkonsum
 • hjerteflimmer
 • åreforkalkning i halspulsåren
 • økt fettinnhold i blodet
 • inaktivitet
 • stress


Hjerneslag kan ramme både ung og gammel. Hos barn er dette svært sjelden. Personer ned i 20-årsalder kan få hjerneslag, men risikoen øker betydelig med alderen. Gjennomsnittsalder for førstegangs hjerneslag er 75 år for menn og 78 år for kvinner. 

FAST - regelen 

Det viktigste å huske ved mistanke om hjerneslag er sammenfattet i ordet FAST:

F - Fjes. Lammelser i ansiktsmuskulatur/fjes (facialisparese)

A - Arm. Lammelse i en arm (armparese)

S - Språkforstyrrelse. F.eks. problemer med å finne riktig ord

T - Tid. Hvert sekund teller. Ring 113 umiddelbart.

En enkel test kan redde liv. 

Om personen har problemer med noen av disse oppgavene ring 113, fortest mulig:

 • Be personen om å smile eller le

 • Be personen om å løfte begge armene

 • Be personen om å si en enkel sammenhengende setning

En rask identifisering av akutt hjerneslag gjør at den slagrammede umiddelbart blir innlagt på sykehus for behandling. Hvert minutt teller ved hjerneslag.


Om du kan alle disse symptomene og testene er det stor sjanse for at du kan redde liv! Del videre denne kunnskapen i håp om å kunne redde andre som også får hjerneslag - uansett om det er kjente eller fremmede! Vi har alle ett ansvar for å kunne hjelpe som best vi kan. Det kan handle om minutter for å kunne gjøre en forskjell. Vær den forskjellen! 

20 julegaver til henne

God ettermiddag ❤

Leter du etter den perfekte julegave? 

I denne julestria vi nå er inne i, er det ofte vanskelig å finne ut av hva du skal gi. Nå til dags så føler man at de fleste har alt og det blir derfor en enda vanskeligere oppgave å finne den perfekte julegave. Et godt tips er at man trenger ikke å koste all verdens ting, det trenger ikke å være noe stort heller. Det er tanken som teller! Det er alltid like fint å få tips angående julegaver, og jeg tenkte derfor å dele noen greie tips med dere som jeg håper slår an. Her finnes det nok en gave for de fleste damer, uansett om det er hun som sminker seg, hun som tar vare på huden sin, hun som baker, hun som er helt besatt av lys eller hun som er glad i interiør. 

Ett godt tips til alle gutta er at damer er som regel glad for alle de små tingene dere ser eller får med dere. Om de en eller annen gang har tatt et ekstra godt blikk på en ting i et vindu, og du har fått med deg dette - da blir vi veldig glade og ikke minst imponerte over at dere har lagt merke til det. Hos damer gjelder det som regel å finne de små tingene, for det er ofte de som betyr mest. Så vær oppmerksomme og følg med, så vil du finne ut hva hun liker - uten at hun trenger å si det med ord!

Her finner du den perfekte gave til både mor, kjæreste, søster, svigermor eller ei venninne. Og det beste av alt, så og si alt er til en rimelig penge! Det meste ligger rundt 200-lappen og da er det virkelig innenfor. 

// Inneholder lenker til ulike produkter av forskjellige leverandører

1. Fargerike sminkebørster er alltid ett must-have i sminkepungen HER  2. Body lotion og håndsåpe med duft av parfyme i flotte dispensere slår godt an hos hvilken som helst dame HER  3. Fantastisk farge på neglelakk til hun som liker farger og det lille ekstra til outfiten HER  4. Mummikrus til hun som har alt  HER  5. Kul kjøkkenvekt til hun som er glad i å bake HER  6. Flott leppestift for å få den siste finishen til en tur ute på byen HER  7. Duftlys til hun som er glad i å ha det koselig i hjemme HER  8. Nydelig gavesett med fokus på håndpleie til hun som fortjener litt ekstra pleie i hverdagen HER


9. Rosa lampe m/ gull til å piffe opp ett hvert rom til den interiør-glade husfrue HER  10. Duftlys i glassbeholder som forhåpentligvis vil gi økt sexlyst  HER  11. Superkul sminkebørste til hun som elsker å piffe seg opp HER  12. Fortryllende øyenskyggepalett m/ 3 farger som gjør deg til et ekte blikkfang HER  13. OPI lakk med ekte gull til enhver anledning HER  14. OPI gul til hun som elsker freshe farger HER  15. Nydelig gavesett på fokus på fotpleie til hun som virkelig fortjener det HER  16. Velduftende bodyspray med duft av epleblomst og ylang ylang HER  17. Den berømte Calvin Klein trusen i grå  HER  18. Den berømte og nydelige Calvin Klein topp i grå HER  19. Råkul såpedispenser i gullfarge som vil slå an på hvilket som helst bad HER  20. Tre skygger smeltet sammen i en søt forpakning til den pudderglade HER

Sånn, nå håper jeg at du fant noe til den nydelige damen du skal imponere. Uansett hvilken relasjon du enn har til vedkommende. Disse faller nok i smak uansett! Var det ikke mye fint? Her er det litt av hvert. En skikkelig god blanding av det meste ting damer setter pris på og er glad i. Håper det hjalp deg til å finne den perfekte gaven du så desperat er på jakt etter. Masse lykke til på jakten! Klikk deg hjem noen flotte gaver i dag og nyt resten av julen med god samvittighet. 

Nyt resten av mandagen. De beste ønsker om at uken behandler deg bra! ❤ 

INNIMELLOM ER DET GREIT, ELLER?

Hallois! 

I dag har jeg vært helt utslått. Jeg har sovet lite i det siste og det måtte tas igjen. Jeg ligger i skrivende stund i senga iført pysjen fremdeles. Og det er egentlig ganske så herlig! Senere skal jeg poste ett innlegg jeg vet mange vil sette pris på eller gjøre seg god nytte av. Forhåpentligvis! Siden jeg ikke har kommet meg helt i gang enda, så slenger jeg med noen feel-good bilder som for meg er på "morrakvisten", selv om klokka viser at det begynner å bli langt på dag. 

Men det er vel greit, er det ikke? Å ta en dag der du virkelig får samlet deg igjen og får begynt med småtterier som du ellers ikke har tid til? Sånn som å betale regninger, rydde litt, pakke inn julegaver og litt forskjellig småtterier som er greit å få i orden - som man ofte glemmer eller lar vær å gjøre ellers. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så idag skal dagen bestå av å late seg. Kose seg og få skikkelig julestemning ved å lage et lite juleverksted her i heimen for meg og Kim, som går sykmeldt og trenger derfor litt ekstra glede i hverdagen. Dette blir nok en koselig dag for oss begge! 

Hva står på agendaen din idag? ❤


DENNE UKENS...

Ohoi, det er søndag! 

Jeg ble ferdig med arbeidshelga for litt over en halvtime siden og er i skrivende stund godt plassert i sofaen. Det er ski på TV'en og jeg har fått massevis av kos fra verdens beste hund. Det kan nesten ikke bli bedre! 

WANDERLUST 

Jeg begynte å gråte da jeg i 2014 gikk glipp av min store sjanse til å dra til Hellas. Hele folkehøgskolen min skulle til det flotte landet og i siste liten ble jeg akutt syk og sengeliggende og måtte derfor stå over turen. Det var så kjipt at jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre av meg. Jeg som hadde gledet meg i flere uker! Så dette er definitivt et sted jeg ønsker å besøke og håper på at det går bedre neste gang jeg prøver. 


BESTE KJØP 

Denne ukens beste kjøp er definitivt klespakken jeg kjøpte meg fra Styleconnection! Jeg har så og si levd i disse klærne siden jeg plukket dem opp på torsdag. For noen deilige og behagelige plagg! Og de kan like fint brukes til fest som til en daffe-søndag. Midt i blinken! 
HØYDEPUNKT 

Det har definitivt vært et høydepunkt å endelig få mummikrus! Hurraaaaaa. Jeg har supre venner for å si det mildt. Jeg elsker dette bildet og blir i skikkelig godt humør hver gang jeg ser det! Det stråler feel-good all the way, right? 


WANTIE 

Jeg har lenge siklet på de flotte damene som sprader rundt i det som ser ut som verdens mest comfy undertøy, nemlig Calvin Klein. Det oser av forskjellige lekre damer på insta iført dette undertøyet og jeg burde vel bare slenge meg på trenden, eller hva? Det ser iallfall både bra og behagelig ut og da er jeg solgt. Dette undertøyet står høyt på ønskelista til jul! CRAVING

Jeg har hatt skikkelig lyst på deilig Mc'Donalds mat siden torsdag, da jeg var noe hungover. Så idag tror jeg jammen meg at ferden skal gå til Mc'Donalds hvor jeg endelig får anskaffet meg noen deilige Mc'Nuggets, verdens diggeste BBQ-saus og den herlige pommes frites'en. Yummi, jeg sikler. Bokstavelig talt! 


INSTAGRAM 

Denne gladjenta kjenner jeg personlig og elsker både bloggen og instagramkontoen hennes. Kontoen idaasv oser av både farge, glede og harmoni. Ikke gå glipp av denne fine jenta som virkelig kan å inspirere! LÅT 

Har fått skikkelig følelser for denne spesielle låta. James Bond leverer - alltid. 

8jzDnsjYv9A
Nå skal jeg få avlevert verdens beste hund, for så å innta et herlig måltid på Mc'Donald. Nyt søndagen som best du kan! 

Hvordan har du brukt søndagen? ❤

ENDELIG!

Hallois! 

Det er lørdag, selv om jeg har følt at det har vært lørdag i snart tre dager på rad. Hahah! Ikke spør meg om hvilken dag det er liksom, for du vil antakeligvis få et feil svar..

Jeg har leeeeenge ønsket meg mummikrus og håper å kunne få min helt egen samling. Og nå har jeg endelig fått meg ett krus som jeg bruker all the time. Jeg er helt forelska! Det er sååå fint og det er noe av det mest dyrebare jeg eier akkurat nå. Forhåptenligvis ligger det en eller to til under juletreet i år. Da vil jeg sveve på en rosa sky i flere måneder. Fikk mummikruset i gave og kan ikke annet enn å gi en millioner takk til vedkommende som var så snill og kjøpe det til meg! Sånt setter jeg ekstremt stor pris på. 

Idag startet dagen med å fylle opp kruset med cola, siden jeg ikke kan fordra kaffe og på grunn av mitt daglige behov av cola. Ellers har jeg bare sittet i sofaen og slappet av før ferden om ikke så altfor lenge skal gå på kveldsjobbing. Men aller først er det taco-time og det skal bli så fantastisk deilig akkurat nå! 


Ååååh, er det ikke fint? Jeg er helt i ekstase altså. Hurra meg rundt. Nå gjelder det bare å få anskaffet seg noen flere sukkersøte cups til samlingen. Nåå må jeg sette i gang med dagens middag! 

Har du mummikrus eller ønske om det? 

Favorite clothing - part 2

Hellu! 

I går så lovet jeg dere noen bilder fra utvalget jeg fikk kapret meg fra det elleville Black Friday salget hos Styleconnection! Og jeg prøver så klart å holde det jeg lover, så her får dere en smakebit på de fantastiske klærne som er å finnes på nettstedet. 

Leggo.. 

Ååååh, det er så mye fint altså. Om dere ikke allerede har vært innom nettstedet, så klikk deg inn og se det fargerike utvalget av råkule klær, som virkelig er et must-have i klesskapet. Det er alltid artig og sprudlende med noe nytt i garderoben - og disse klærne får deg til å smile fra øre til øre. Det er klær som viser at du tør å være litt vågal og ikke gå i svart-hvitt som de fleste andre på kloden. Tørr å vær deg selv og utfordre deg til å være fargerik! 

Nå må jeg få måket bort noe snø, få bikkja inn i bilen, stikke innom europris å kjøpe bursdaggave og få kjørt oss alle tre til bestemor og bestefar, for deretter å spise middag og feire den fantastiske og snille svigermoren min. Hurraaaa ❤

Nyt fredagen til det fulle i det vakre vinterlandet vi har! 

Favorite clothing

Ååååh, denne dagen her har jeg venta på så uendelig lenge atte hjelp! 

Jeg har endelig fått kapra meg mine favoritter fra Styleconnection og jeg er fader'n meg helt i ekstase. Jeg elsker den klesstilen så himla mye og jeg har sikla etter klærne fra dette nettstedet i over ett år. Og endelig så kunne jeg gladelig spankulere inn på spar for å hente pakka mi klokka 08.30 idag tidlig, rive av papiret og kaste på meg det ene plagget. Herremin, dette har nesten vært julekvelden for min del! 

(bildet hentet fra styleconnection.no) 

Heldigvis for meg så fikk jeg et utvalg av de fantastiske plaggene til en rimelig penge via Black Friday! Det var da 20-80 % på et utvalg av varer og lucky me, så var mange av mine favoritter på salg. Derfor kunne jeg rett og slett ikke la sjansen gå i fra meg. En bedre oversikt og bilder av utvalget jeg fikk kjøpt meg kommer i et eget innlegg i løpet av morgendagen.

Siden jeg er litt hungover etter julebordet igår og helt ferdig etter skoledagen i dag, skal jeg kose meg i såffan med en grandis i hånda, ett glass cola og godt selskap av både mann og bikkje. Vi er så heldige og passe Akira denne helga og det er skikkelig stas! Vi har nettopp gått en lengre tur og fått oss noe frisk luft og deilig var det. Nå står Code Black for tur.

Håper du har hatt en fin torsdag! ❤

Den perfekte julegave!

Hei og hopp! 

Nå i disse julegave-tider tenkte jeg å tipse dere om flotte salg hos eshoes! De har så flotte sko til en rimelig penge, og du får virkelig mye for pengene. Det kan jeg selv garantere! Disse skoene faller man pladask for. De kan brukes til ett hvert antrekk, enten det er skjørt eller bukse. Det er stilig og elegant! De har i flere forskjellige og stilige farger, som rød, brun og svart. Nå mot vinteren er det også mulighet for å få sko som er fôret - det er og blir fantastisk nå på disse kalde vinterdagene. 

En perfekt julegave både for han og henne. Alle trenger sko til vinteren og det er kun ett pluss at de er så fantastisk fine. Selv har jeg ett par som ikke er fôret, men jeg elsker dem virkelig og kunne gjerne tatt ett par til som var fôret for å kunne holde føttene mine varme igjennom vinteren. 

// Innlegget inneholder annonselinker Klikk deg inn idag og sikre deg en flott julegave til ei venninne, far, mor eller kjæresten. Eller aller best - deg selv! Du vil overhodet ikke angre, det love jeg deg. Dette er stilige og gode sko og er verdt hver eneste krone. Jeg anbefaler virkelig disse skoene som årets julegave til enten deg selv eller noen du er glad i! 

hits