Hverdagshelten min

Idag har min kjære mamma bursdag. Gud for en dame dette er! Jeg er så ufattelig glad i den dama at du aner ikke. Vi har vært igjennom så mye sammen og det er ikke en ting vi ikke vet om hverandre. Vi forteller hverandre alt. Støtter hverandre gjennom tykt og tynt og reiser oss sammen i vanskelige tider. Hun er så omsorgsfull og full av kjærlighet og gjør kun sitt beste for barna sine. Skulle ofret alt jeg kunne for å reddet henne. 

Dette er dedikert til min fantastiske mamma:
Kjære vakre, fine, snille og beste mamma'n min! Du er virkelig den sterkeste personen jeg vet om. Styrken du har hatt igjennom alle mine 19 år er grunnen til at jeg er den personen som jeg er idag.Dette er en person jeg er stolt av å kunne være og en person jeg prøver å gjøre bedre for hver dag som går. Styrken din har også gjort meg til en sterk person og sammen har vi gjort hverandre sterkere gjennom livets lange løp. Vi har hatt uendelig mange nedturer, men likevel har vi klart å kjempet oss gjennom det i sammen. Båndet vårt er så altfor sterk og vi er i bunn og grunn for avhengig av hverandre. Jeg vil du skal vite at jeg er stolt av å være datteren din og at jeg er så uendelig glad og utrolig heldig for å ha fått udelt en så fantastisk flott mamma som deg. Du er best! I nedturer og oppturer står vi sammen, med tårer eller smil, så skal vi komme oss gjennom alt som måtte komme vår vei. Jeg er så utrolig glad i deg, verdens mest fantastiske og sterkeste mamma. 

Håper du har hatt en fantastisk fin dag og en flott feiring for det har du virkelig fortjent! <3 Glad for at du likte kaken som jeg fikset til deg. 


Første forsøk på å lage bursdagskake endte i fiasko hvor jeg måtte kaste hele fordømte kaka, siden den gikk i stykker. Forbanna som jeg var la jeg meg og fikk en natts søvn på øye og prøvde på nytt igjen dagen etter fiaskoen. Etter mye om og men, fikk jeg til dette resultatet og smaken var heller ikke så verst. Ble veldig fornøyd ettersom dette er mitt første forsøk på en slik kake. Det er sjokoladekake med marsipanlokk på. Tenkte hva jeg skulle lage til pynt for at det skulle passe mamma og hennes personlighet. Derfor ble det hjerter med vinger og blomst. Hjerte fordi jeg er så utrolig glad i henne og fordi det betyr kjærlighet. Vinger fordi hun er min engel og elsker engler. Og en blomst fordi hun er min helt spesielle blomme. 

Love and peace, alle klemmer i verden går til det fantastiske bursdagsbarnet. Love you, mom <3 
 

.

LOVE

Fin tid

Ååååh, dette er en fantastisk fin tid. Til tross for mye regn, har vi hatt en utrolig fin høst. Nå begynner det å gå mot vinteren og man kan kjenne at det begynner å bli kaldere ute. Men jeg syns fortsatt at denne tiden er så utrolig fin og koselig. Elsker å kunne se ut av vinduet på alle de fine høstfargene og på bladene som har falt av treet. Om kvelden kan man tenne levende lys, balle rundt seg et godt og varmt pledd, drikke en varm kakao og lese en god bok. Slike stunder burde man virkelig sette mer pris på. Det er de små stundene som betyr mest! Så ta vare på disse gode stundene og nyt høsten mens den ennå er her, snart er den langt forbi og vi må vente i flere måneder til for å se et like fantastisk syn. 

 

Idag har vært en kjempefin dag på jobb og jeg storkoste meg sammen med de eldre. Når jeg kom hjem tok jeg et skikkelig husmorsoppgjør med meg selv og tok fatt på støvsugeren og tørkefilla som om det skulle være liv om å gjøre. Fikk leiligheten til å både se og lukte godt og rent. DEILIG. Deretter begynte jeg på matlagingen. Det gikk ikke helt etter planen, siden dette var første gang i mitt liv at jeg lagde pannekaker, så kjæresten kom meg heldigvis i utsetning før jeg satte hele kjøkkenet i fyr og flammer. Er ikke bare bare å leke mesterkokk!

Nå skal jeg snart sette på en episode av Pretty Little og lader opp til en ny jobbdag imorgen. Ha en fin tirsdagskveld! :- )  

Shoppingsdilla

Huff. Har egentlig ikke godt av å bo i en by der man har butikker til alle ender. Uansett hvor langt øyet ser er den en eller annen form for butikk. I det siste har det gått litt ut av styr og jeg velger heller å holde meg innendørs på fridagen min, slik at lommeboka mi ikke skal bli for varm. Dårlig vane det der assa, MÅ få mer selvkontroll!!!! 

Mine siste kjøp var her om dagen i løpet av to dager. Var supersalg på mange av butikkene og jeg var jo ikke snar om å hive meg rundt og finne ting jeg falt pladask for. Fader også. Shoppingdilla deluxe. Er kanskje ikke det beste bilde i verden, men er sannelig ikke god på sånn der outfitsbilder og diverse klesbilder, så unnskyld meg for at jeg ikke har lært meg dette enda. Det kommer vel med tid og stunder!

Jeg er spesielt kresen på olabukser og er det noe av det jeg hater aller mest å prøve så er det nettopp det. Men disse buksene her var så tøffe og så fordømt gode at jeg bare måtte kjøpe dem. Jeg har jo kun sånn 2-3 bukser som går på repeat uke etter uke og som knapt rekker å bli vasket. Noen som kjenner seg igjen? Så dette var noe jeg virkelig trengte. De er så jævla stretchy, slik at jeg i en kropp i form av M, måtte ha XS slik at den liksom satt helt inntil og at den ikke ble for lang, slik at jeg måtte dra den opp for hvert jævla minutt. SUPERHAPPY! Også trenger jeg også endel cardigan nå til vinteren og da er det greit å ha noen med litt kule mønstre og andre som er helt vanlige. Veldig fornøyd! Den t-skjorta skulle jeg egentlig ha valgt i M, men siden jeg er så smart - så prøvde jeg den selvfølgelig ikke før jeg kjøpte den, så den ble kjøpt i S. Men pytt pytt, den passer jo, men hadde vært greit med en størrelse større. Hehe. #shoppingfella 1. b-young 2. urban 3. b-young 4. vero moda 

My drug

Huff, begynner å tro at en influensa er på ferde eller noe i den duren der. Formen er nokså laber og det er jo nettopp i disse tidene her man må se ekstra opp for basilusker og den slags for ikke å bli senge-liggende. Det er jo så jævla typisk årstid å bli sånn småsyk og aldri bli frisk igjen. Toppers! Men jeg skal ikke ta sorgene på forskudd. Derfor skal jeg bare kose meg i senga, slenge rundt meg et godt og varm pledd og se på favorittserien min nå får tiden. Er faktisk som dopet mitt om jeg skal si meg helt ærlig. Satser på at formen blir bedre etter noen episoder av denne serien! 

FOLLOW ME ON TWITTER TUMBLR IG -I FOLLOW BACK
instagram.com/cemileermagan @selenagomezuhl
Ha en fin kveld videre! :- )  

date night

Åååååh, kjæresten min Kim spurte meg på mandag om vi ikke skulle ta en kinodate. Dette falt i god smak, derfor sjekket vi kinoer som gikk nå for tiden. Vi fant begge ut at vi var veldig gira på å se Gone Girl. Derfor var vi først på peppes og spiste verdens beste pizza, før vi tok ferden videre til kinosalen for å se kino. Og den var knakende bra! Anbefales virkelig :) Alltid koselig å gjøre sånne ting. Og det beste av alt, det trenger ikke nødvendigvis å være i helga. Dra ut på en vanlig ukedag går også an! 


Så dersom du har kjæreste, oppfordrer jeg deg til å ta h*n ut på en date. Drit i om det er helg! Det spiller ingen rolle. Litt krydder i hverdagen har da aldri skadet noen, eller? Er så sinnsykt koselig med slike dager. Gjøre litt ekstra en dag er bare godt for et forhold. Det vil garantert bli satt pris på!!! 

Bakeglede

Hei på deg. 
Idag har jeg hatt fridag og sov så lenge som mulig. Plutselig begynte jeg å tenke på hva jeg kunne gjøre på en slik trist og grå dag. Det eneste som virkelig tente livsgleden og livslysten ved spørsmålet var baking. Derfor fant jeg meg en oppskrift som så ganske god ut, gikk på butikken, kjøpte inn ingrediensene jeg trengte og startet å bake. Åherremin som tiden flyr, når man koser seg med baking og med musikk som bakgrunnsstøy. Deilig assa! Her er noen bilder i fra bakingen, som du sikker kan se, så måtte jeg jo selvfølgelig faile litt, men resultatet ble jo ganske bra allikevel. Og det er vel det som teller? Ja, vi sier det :) Denne typen heter smilsjokolade-cupcakes :) Men de ble litt store ettersom jeg fylte de cupcakes formene såpass mye. Men jo mer, jo bedre. Hihi

Nelly love

Hei. 
Jeg har sagt det sikkert en million ganger til både dere og meg selv at jeg skal skjerpe meg på bloggfronten. Men det ser ikke ut til noen forbedring, gjør det vel? Huff. Er så forbanna lettvint å si den ene tingen, men gjøre det stikk motsatte. SKAMME SEG!

Nå har jeg endelig kommet meg litt igjen etter en heftig fylletur hjemme i Gudbrandsdalen. Sant skal sies at man spytter ikke akkurat i glasset på de traktene nei. Huff. Kjenne enda følelsen av at man er langt ute på havet i en båt og den gjynger verre enn noe annet. Er lenge til så mye alkohol skal inn i denne kroppen igjen. Det er iallefall en ting som er sikkert. Jada, alle sier det, men jeg mener det. Ei fyllekule nå også tar vi to-tre stk til i jula, så er det nok for dette året.

Svippet innom en side som ble delt på facebook over masse flotte klær, altså 200 klær til 200 kroner. Åååh, det var masse fint der altså. Her er en liten oversikt over de jeg siklet mest over. Siklesikle.  


Var det ikke mye fint? Spesielt de lange kjolene. Plutselig fått en "fetish" på lange kjoler. Rart med det. Allikevel falt jeg mest for den fine rosa kjolen helt øverst til venstre hjørnet. Digger sånne kjoler. De er så søte og litt uten om det vanlige. Helt sånn som meg. HEHE. Men det sto at den er best egnet til håndvask eller noe i den duren og da falt liksom interessen fort dalene. Altfor glad i vaskemaskin ja. 

 

Rosa sløyfe-aksjonen 2014

Hei. 
Idag har jeg vært på besøk hos mamma, lillebror, stefar og Akira på Gjøvik. Kjempe koselig! Fikk til og med middag og sveler der. Nammmm. Vi har også vært på loppemarked eller loppis om du vil. Det er nemlig det lillebroren min kaller det. Fant en del fine ting som jeg kan vise dere imorgen, ettersom jeg ikke har fått helt til noe kjærlighetsforhold mellom pc'en og kameraet mitt. Tror de er i ferd med å få skilsmisse, så skal se om jeg kan være en flink ekteskapsrådgiver imorgen og få ordnet det!

Dette er min dag i bilder. 
Jeg kom hjem for ikke lenge siden og skal nå se på en eller to episoder av Pretty Little Liars før jeg skal køye. Oppfordrer alle til å ta turen innom Mester Grønn. I oktober farges hele landet med rosa sløyfer og blomster for å vise omtanke og genrere inntekt for kvinner som rammes av brystkreft. Vis din støtte ved å stikke innom din nærmeste Mester Grønn butikk og kjøpe en bukett for 250 ,- der 30 ,- går til Kreftforeningens arbeid mot brystkreft. #kampenmotkreft #kreftforeningen #brystkreft #rosasløyfeaksjonen. Med i buketten er det en rosa sløyfe, som dere ser har jeg festet den til favorittjakka mi på venstre side. Alltid ønsket meg en slik fin rosa sløyfe og endelig har jeg skaffet meg en. Skaff deg en du også! 

 

Første i tiende

Er en stund siden jeg blogget nå. Har litt dataproblemer og får dessverre ikke koblet opp kameraet mitt til pc'en uten at den får systemfeil og tar seg en miniferie på Bahamas. Så derfor er det litt så som så på bloggfronten. Og mange bilder som jeg har tatt og skulle visst fram har jeg heller ikke fått gjort. 

Men jeg håper jeg får blogget litt mer fremover enn det jeg har gjort i det siste. Vi får håpe på det beste! GOD OKTOBER

Untitled
En time til jeg skal på jobb. Derfor skal jeg slappe av til da. Håper dere får en fin onsdag videre :- )  

hits