UP'S AND DOWN'S

God fredag ❤

Det er egentlig så mye jeg vil få sagt, men også så lite som faller meg inn. Det er akkurat som at det blir for mye for hjernen til å ta inn og at det blir et fullstendig tanke-kaos. 

Vi vet alle at livet ikke er enkelt. At livet over hodet ikke er noen dans på røde roser. Uansett om det gjelder jobben, vennskap, forhold eller noe annet. Det er ikke alltid like lett å se på det positive i livet, når man kun føler det negative. Som sagt livet er neimen ikke enkelt! 

I fra mine egne erfaringer vil jeg derfor gi alle et godt råd. Et råd man alltid burde følge, uansett hvor ille ting enn måtte være. Man må alltid være ærlig. Det hjelper sjeldent å pynte på ting for å gjøre det bedre. Det funker sjeldent og man får virkelig vi for det. Det blir som oftest bare verre. Så si ting som de er. Ærlighet varer alltid lengst og det har jeg alltid valgt å tro på. Det er ofte at det er ting vi ikke er stolt over at vi har gjort. Men samtidig så bør man komme fram med det og på ærlig vis. 

Jeg vet at man i løpet av livet vil gjøre tonnevis av dårlige valg og tabber, men om man bare forteller sannheten om det - så kommer man veldig veldig langt. 

Untitled

Be honest. 

Høstens skjønnhet

Heisann! 

Nå er vi allerede kommet til september.. Og jeg kan nesten ikke tro at vi er så langt ut i året. Det føles ut som det var igår det var jul jo.. 

Idag er det skikkelig høstvær, med både regn og overskyet vær. Men høsten er fremdeles en fantastisk fin tid og jeg tenkte derfor å dele noen flotte bilder med dere. Aller mest fordi jeg selv føler for å få en liten inspirasjonsboost. Og fordi jeg gruer meg en smule til vinter, is-skraping og vinterføre.. 
Ååååh, høsten er så fin. Den har såå mange fine farger og jeg rett og slett elsker når det begynner å bli litt kaldere og man må krype under pleddet, se en fin film, drikke en kakao-kopp i pysjamasen. Tenne noen lys og kose seg gløgg. Slike kvelder er så utrolig fine! 

Nå skal jeg kose meg med noen episoder av "Jane the virgin" før jeg stikker på kveldsvakt. De beste ønsker om en fantastisk onsdag til deg ❤ SMASK
THE BLOGG

Hei igjen! 

Nå er det sabla lenge siden sist, er det ikke? Åjooooda...

Det er egentlig ganske latterlig av meg å si at jeg ikke har hatt tid til å blogge mellom slagene av tre jobber og skolearbeid, for det har jeg hatt massevis av tid til.. Problemet har heller mer vært lysten og motivasjonen til å finne noe som fenger. 

Men igjen, så tenkte jeg som så at jeg egentlig ikke burde bry meg så mye om det er noen som leser det jeg skriver i det hele tatt. For til sjuende og sist er dette noe jeg virkelig liker å gjøre. Det å sette meg ned og skrive ned ting som jeg grubler over eller som engasjerer meg. Og da vil jeg heller fokusere på å gjøre noe jeg elsker å drive med, i stedet for å fenge lesere i hytt og gevær. Om dere liker det jeg leser, så er det veldig fint det. Men om dere ikke liker det, så er det greit det også. 

Jeg kommer nok fremdeles til å være litt av og på. Men nå føler jeg at skrivegleden er på tur tilbake og lysten til å skrive blir sikkert fordoblet når jeg først er i gang. Ååååh, det er jo så mye som jeg vil få sagt og som jeg vil få engasjert meg i. Ikke i politikk og valg-kampanjer som så mange andre engasjerer seg i. Men om så mye annet innenfor kjærlighet, livets oppturer og nedturer, skolegang, barns rettigheter, problematikken barn og unge står ovenfor idag. Jammen, er det mye jeg skal få uttalt meg om! 

Fra tid til annen vil det også dukke opp endel collager, som jeg er ubeskrivelig glad i. Både for å inspirere meg selv og muligens andre følgere av bloggen. Så om du vil henge med - så følg med! 


Men nå sier vi det er nok babling for idag. Så får vi se om jeg slår til med noe interessant imorgen. Ha en fantastisk uke videre ❤

hits