Pretty Little Liars

Har vært hekta før og kan ikke motsi det denne gangen heller. Nå har jeg endelig litt tid til å se på serie igjen og har startet å se på PLL (Pretty Little Liars) once again. Jeg rett og slett elsker serien og kan aldri få nok. Kan sitte i timevis og se på episode etter episode uten å gå lei. Er så sykt spennende. Så det er nok det mine planer for kvelden er. Nå ligger jeg godt plantet i senga iført pysjen, dyna og pleddet over meg og om jeg kjenner meg selv rett er det nok her jeg vil befinne meg resten av kvelden også! Så ha en fin kveld videre :) 


Er du også hekta på en serie? Isåfall hvilken? :) 

Nydelig høstDet å gå tur om høsten er så utrolig fint. Se på alle bladene som faller i fra trærne, høre lyden av bladene man går på på bakken. Ååh, selv om det  begynner å bli ganske kaldt, syns jeg det er nokså koselig på denne tiden av året! Syns ikke du? 

Det lille ekstra

Åååh, jeg har lenge ønsket meg en slik fantastisk fin kalender. Og endelig fant jeg en til en billig penge. Den kostet kun 99,- på nille og det tok ikke lange stunden før den forflyttet seg fra nille sine butikkhyller til å invadere stua mi. Den passet helt perfekt foran tv'en vår og det var en fryd å få et så fint tilbehør til stua. Det var liksom det lille ekstra som manglet. 


Jeg valgte å ha den i hvit, ettersom jeg har såpass masse møbler i svart. Fordi den fantes i fargene hvit og svart. Men nå har jeg fått ganske dilla på hvitt. Og engler er noe jeg elsker. Har massevis av engler her, slik at jeg blir passet godt på av de som ikke lenger er med oss mer. Det er et symbol på mennesker som er reist til himmelen. Syns det er så fint å tenke på! Nå skal jeg begynne å se i Det nye, som jeg fikk i posten idag. Dere får ha en fin onsdag videre :- ) 

 

CollageHome sweet home

Hei igjen. 
Er en stund siden forrige blogginnlegg nå og det er jo fordi jeg som sagt tidligere har vært på kurs. Og i tillegg bestemte pc'en min for å være litt vrang og sta, så jeg fikk ikke blogget noe igår, i tillegg til jobb og litt sånn. Men nå er jeg ihvertfall tilbake!

Må innrømme at jeg ikke angrer et sekund på at jeg tok sjansen og meldte meg på kurset og faktisk dro. Det var super lærerikt og man møtte mange nye personer som man etterhvert ble godt kjent med. Veldig viktig å danne seg et nettverk. Jeg fikk også kursbevis, som jeg stolt skal ha i permen min over kursbeviser. 

 
Jeg ble mere gira nå enn noensinne på å starte opp med hesteterapi og at dette er den riktige utdanningsveien for meg. Det er så mye spennende innenfor dette temaet og jeg vil lære alt som går an å læres. Dette hjelper så mange personer som ellers har gitt opp håpet om å få hjelp. Jeg vil gi noe tilbake i den form av å hjelpe andre mennesker i samme situasjon og i andre situasjoner til å gi dem nytt håp om at det går an å få hjelp et sted! 

Nå får jeg straks besøk. Skal prøve å se etter om den dumme pc'en min fungerer senere idag, for så å skrive et nytt blogginnlegg da. SNAKKES

"Hest i psykiatrien".

Som nevnt i forrige innlegg skal jeg på kurs idag - søndag. Dette håper og tror jeg blir et lærerikt kurs, som jeg komme til å få mye bruk for ved en senere anledning. Som f.eks når jeg skal begynne med det jeg aller helst har lyst til å drive med, nemlig hesteterapi. Dette var et kurs jeg ble tipset om for en god stund siden, av en nær venn av meg. Denne nære vennen er også en av hovedgrunnene til at jeg har lyst til å drive med akkurat dette. Jeg har nemlig selv slitt helt siden jeg ble født med spiseforstyrrelse og jeg er blitt diagnosert med diagnosen "spiseforstyrrelse i barndommen". Det er en svært sjeldent sykdom og er ikke så veldig utbredt, derfor er det ikke så mange som vet så mye om den. Jeg vet egentlig ikke så altfor mye om den selv. Det eneste jeg vet er at jeg har hatt en utrolig vanskelig forhold til mat helt siden jeg ble født. Har slitt med å få i meg den næringen jeg trenger for å kunne gjøre det jeg vil og har lyst til. 

Sånn som idrett. Jeg måte slutte på langrenn, håndball og fotball, som på denne tiden var hele livet mitt. Det var et utrolig vanskelig valg, men jeg måtte gjøre det for å klare skolegangen. Nå står jeg litt sterkere enn for noen år tilbake, da jeg kjørte ambulanse annen hver dag og var en bekymring for mange mennesker som var glad i meg. Jeg var ofte redd for at jeg bare skulle falle om og aldri  våkne igjen, de gangene kroppen var så langt nede at den så vidt klarte å kjempe seg tilbake. 

Jeg vet hvor viktig noe i hverdagen kan være. Jeg vet hvor viktig det er at noen har troen på deg. Jeg vet at det er viktig med håp. Jeg vet at man må kjempe hardere enn man noensinne hadde forestilt seg å gjøre for å bli frisk. Jeg vet at jeg ikke vil bli frisk, men har måttet lære meg å leve med sykdommen. Jeg vet at man må gi opp noe, for å gjøre plass til noe bedre. Jeg ønsker å være den som forandrer ett annet menneskets liv. Akkurat slik hesteterapi har hjulpet meg. Det var så og si det eneste som har hjulpet meg i løpet av 18 lange år, for å prøve å finne noe som virket til hjelp. Jeg vet hvor mange som sliter med dette problemet og som aldri finner noe som hjelper. Derfor vil jeg hjelpe mennesker som er i min situasjon og som ofte er mye verre enn det jeg selv har vært. Det handler om håp, tro og kjemping. Kurset baserer seg på læremål som omhandler at man skal få en introduksjon i hvordan man bruker seg selv og hesten i arbeidet med mennesker med psykiske lidelser. Å få litt generell viten om psykiske lidelser. Å lære hva som kreves av kompetanse, relatert til forskjellige behandlings/aktivitetsmodeller. Etikk rundt bruk av hest i helsearbeid skal belyses og deltagerne skal lære om sikkerhet knyttet til aktiviteter med hest for mennesker med psykiske lidelser. 

Ble du en smule interessert i dette emnet? Eller du rett og slett ble nysgjerrig? Klikk deg inn på denne linken: http://forskning.no/alternativ-behandling-menneskekroppen-sykdommer/2012/04/hesteterapi-mot-spiseforstyrrelser for å lese mer! :) Vet ikke helt når neste blogginnlegg kommer, men det ser dere ganske fort! Ha en fin helg :- ) 
 

Cappuccino-lover

Huffda, klokka er allerede halv elleve og jeg har enda ikke fått somlet meg til å poste noe jævla innlegg. Jaja. Jeg sto opp sånn noen lunde i dag, tok meg en lang, varm og god dusj før jeg tilslutt var en snill sjåfør for kjæresten min, som nå ikke kan kjøre bil på en stund pga skulderen ute av ledd. Mens han var hos legen, tok jeg meg en svippom innom bakeriet og koste meg med en god og varm kopp cappuccino og et deilig, saftig sjokoladekake-stykke. Deilig som bare rakker'n var det! Usunt var det også, noe som passer meg midt i blinken. Jeg er som nevnt tidligere, ikke av den sunneste typen. Sjekk denne deilige tingen på morgenkvisten. NAM


Ellers har jeg vært på senvakt og hadde sikkert et kvarter på å svelge i meg middagen, som fremdeles står på bordet [kremt]. Kjæresten sitter i stupende mørket og gamer et eller annet fordømt skytespill og snakker med et eller annet svett gamer-individ, hvor de sammen skal samarbeide for å bekjempe de onde. Hahaha, åssen er det verden er blitt? Jaja, nå skal jeg få i meg restene av middagen, så skal jeg pakke bagen min, siden jeg skal på kurs i helga. Noe jeg antakeligvis vil skrive mer om enten i morgen eller i løpet av de neste dagene. Er mye som skjer i livet mitt akkurat nå, så er nesten for mye for det gode. MEN dere skal nok få en update om ikke lenge, når det har begynt å roe seg litt. 

GOD NATT, SOV GODT OG DRØM SØTT. Håper du bruker helgen godt og at du får ladet batteriene for ei ny uke med massevis av muligheter! [ukas visdomsord] 

Dr. Lykke

Herre min, så mye fint nettbutikken til Dr. Lykke har. Har helt interiør-dilla og er mest sannsynligvis bitt av den såkalte interiør-basillen. Er egentlig ganske så fascinerende og slitsomt på en og samme tid. Mye penger som går til interiørting for å si det sånn. Jeg laget meg en oversikt over de tingene jeg fikk lyst på og tenkte å dele dem med dere.


Ikke sant det finnes mye fint? Noen ganger kunne jeg ønske jeg kunne dratt ut de tingene jeg ville ha rett ut av dataskjermen og plottet dem inn i min egen leilighet. Fantastisk mye fint ute på nett fortiden og mindre blir det sikkert ikke, nå som det nærmer seg juletider. 

Nå skal jeg om få strakser få i meg noe middag før det bærer på senvakt igjen. Ha en flott onsdagskveld. 

Sykesøster

Min kjære spilte fotballkamp igår. Hvor han så klart klarte å skade seg. Denne gangen var det ikke småtterier. Han fikk skuldra ut av ledd, samtidig som den på mirakelløst vis kom seg på plass igjen av seg selv. Men han må holde armen helt i ro og er 50 % invalid. Fatle i fire dager og muligens 3 mnd med opptrening. Derfor blir jeg vel hans sykesøster for en stund fremover. OG jeg må jo innrømme at jeg kommer nok til å være ganske så god! Neida. 

Jeg kom nettopp hjem fra senvakt og er ganske sliten i både beina og hodet. Er nok ikke lenge før det er sengetid for min del. Kanskje jeg får plotta inn et ekstra innlegg før jeg legger meg. Er sannelig ikke godt å vite med en suse-mikkel som meg, som aldri får lagt seg til den tiden hun skal. Drøyer den med å bruke tiden på unødvendige greier, det er jammen meg en jævla dårlig egenskap jeg ofte bedriver... Håper det finnes flere der ute som er akkurat sånn som meg! 

 

Enjoy the little things

add a captionSenvakt stå for tur. Ha en fin tirsdagskveld. Blogger mer når jeg kommer hjem ikveld! :- ) 

Sunday.

Klokka var 06.20 da de trøtte øynene mine såvidt klarte å smugtitte på mobilen da alarmen gikk i dag tidlig. Jeg reiste meg fort opp, for ikke å falle i søvn igjen. Tok meg en luftetur sammen med bikkja, som gjorde meg mer våken. Men fytti katta, begynner å bli kaldt ute på morgenen nå! Bilen var full med dugg på rutene og det var usedvanlig vanskelig å kjøre bil mens man febrilsk prøvde å tørke bort dugget med den ene armen på rattet og den andre gnidd inn mot frontruta. Er ikke hva jeg ville kalt en helt vanlig søndagsmorgen. Dessverre har jeg hatt mange jobbhelger i det siste og jeg har ikke kunne ligget lenge med min kjære og nyt søndagen som man burde kunne. But that's life! Jobbdagen var helt okei og jeg var ferdig klokka 2, noe som er en utrolig deilig følelse. Elsker å være ferdig på det tidspunktet! 

For ikke mange timene siden avleverte vi både hund og "barn"  og tilværelsen som mor, far, hund og barn var over for denne gang. Ettersom det gikk såpass bra, er det vel ikke lenge til neste gang! Men en koselig helg, er det ingen tvil om at vi alle fire har hatt. Ettersom jeg ikke har så mye annet tullprat å komme med, tenkte jeg å legge ut snapchat-bildene fra my storyen min, noe dere sikkert er kjempe happy over å få se. Takk Gud for snapchat!!!! :) Ha en fin kveld videre da! 
#snapchat #filter #text #utforske #visealleminevenner #fritidsinteresse #fritidsproblem #oppmerksomhetssyk

.
serkult

Min lille prinsesse

For ca. tre år siden kom verdens søteste lille hjerteknuser hjem til oss. Og siden den gang har hun vært familiens lille prinsesse, som vi er så utrolig glad i. 


Vi hadde vært på en liten husstand litt oppover i Gudbrandsdalen en uke før vi fikk henne for å bestemme hvilken av to hunder som vi skulle ha. Vi skjønte fort at det var denne lille rakkeren vi ville ha. Hun kom til oss med en gang og var litt av en kosebamse og hun smeltet hjertene våre ved første øyekast. Vi slet ei stund med å finne ut hvilket navn vi skulle ha. Og surfet på nettet, hvor vi fant Akira. Og vi visste alle tre i familien at dette var det perfekte navnet til det nye familiemedlemmet vårt og dette har vi så aldeles ikke angret ett sekund på! Hun er en blandingshund. En blanding av 75 % finsk lapphund og 25 % border collie. 

Hun er min bestevenn og jeg kan ikke få sagt hvor glad jeg er i henne. Nå som jeg har flyttet er det ikke så ofte jeg får sett henne og gleder meg hver gang jeg skal hjem igjen for å se henne igjen. Slenger med et fantastisk fint bilde jeg tok av henne i går. 


God lørdagskveld! Her går det i Liverpoolkamp og fifaspilling, noe som sikkert varer kvelden ut. 
 

Helgebesøk

Som nevnt i et tidligere innlegg skulle jeg og kjæresten få besøk av familiehunden vår, Akira og lillebroren min. Ørjan. Det var litt rart for Akira i starten, men hun har nå begynt å føle seg mer som hjemme. Vi har spist taco, sett på film i fra da vi var i Bø i sommerland og spilt playstadion 4. Vi jentene skal nok snart ta kvelden før ei dagvakt står for tur imorgen. Mens guttene sikkert skal game litt mer!Akira har som dere ser fått seg en ny venn idag. De ble ganske gode venner etterhvert. Åååh, så fin hun er!!!! Er så glad i den jenta. 


Håper alle har hatt en fin fredagskveld og at helgen blir enda bedre :- ) 

New in

Ja, jeg får ganske mye i posten fortiden. Det er nesten så det er flaut å gå innom butikken for å hente pakka, siden jeg nesten har vært der hver dag nå i det siste. OBS! Men denne gangen kom en herlighet av en kosejakke og jeg elsker den. Den er så fin og flott. Jeg bestilte den på nett, ettersom de ikke hadde den i min størrelse i butikk. Jeg tenkte at ettersom jeg liker lengder på jakkene mine at jeg kunne bruke L. Mulig jeg burde/kunne hatt M. Men jeg liker den sånn som den er. Luftig og lett. Jeg bestilte den igår og jeg fikk den idag. Ikke verst! 

Er den ikke fin? Den er supergod og passer perfekt til denne tiden, hvor det er litt små kjølig, men at man ikke kan dra fram boblejakka riktig enda! Den kan kjøpes på nett her: http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/klar/jakker/ccollection-cclothes-cjackets-p1.html#product_676788031 . Så at den eneste ledige størrelsen de hadde igjen var L. Men de får vel sikkert inn igjen flere, ellers kan det hende de har den i butikk.

Nå må jeg gjøre meg klar for ukas siste kveldsvakt, før jeg heldigvis har fri igjen imorgen. Da får jeg besøk av både lillebror og familiehunden vår, Akira som skal overnatte her i helga. SUPERKOSELIG! Gleder meg masse. Ha en fin kveld! :- ) 

 

Nytt i hjemmet

Herlighet. Jeg er jammen meg blitt bitt av ebay-basillen som så mange andre. Det er jo så mye fint der. Og til en billig pengeslant attpåtil. Passer meg midt i blinken! I går fikk jeg nylig en ny pakke i posten, men hentet den ikke før idag. Derfor hadde jeg heller ikke så mye å blogge om igår og valgte derfor å være en god husmor og en god kjæreste i stedet. 

Pakken inneholdt et skratch map. Et kart som det går an å skrape bort alle stedene man har vært, rundt omkring i verden. Syntes det var kjempeflott og gleder meg til jeg og kjæresten skal sette oss ned og skrape bort alle landene og stedene vi har vært i kveld. Deretter kan det få hedersplassen i stua, rett ovenfor sofaen. Det kostet meg kun 35 kroner og er egentlig latterlig billig til å se så bra ut og være så utrolig kult! Du kan kjøpe det her: http://www.ebay.com/itm/191262835441?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 


Det blir et innlegg til senere, når vi har fått skrapt bort de stedene vi har vært og fått det ordentlig på veggen :- ) 

Cottonballs

Ååååh, endelig kom disse herlighetene flyende i postkassa mi. Gud så fint det ble. Ble super fornøyd! Har lenge ønsket å kjøpt meg cotton balls, men har lenge vært usikker på hvilken farge jeg skulle kjøpe. Kom over disse flotte fargene på ebay og ble forelsket ved første øyekast. De kostet meg stakkarslige 60 norske kroner og det var et røverkjøp uten like. Du kan kjøpe dem http://www.ebay.com/itm/20-mixed-Gray-Purple-White-Cotton-Ball-String-Lights-Fairy-lights-Party-/111201609965?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 . Fargene er grå, lilla og hvit og dette er yndlingsfargene mine, så da passet det fint å ha alle i ett og samme sett. 


Ble det ikke fint? Føler det ble litt rotete i starten av stigen, så jeg får se om jeg får det litt mer ryddig imorgen. Ellers så elsker jeg det! Har også fått hengt opp to bilder av meg og kjæresten, så nå har jeg fått satt ett enda mer personlig preg på pyntestigen min. HURRAAAAA :- ) 

Nå står ungkarskvinnen på TV'en og jeg hører syngende klang i fra badet og dusjen. Det er garantert den flotte kjæresten min som er en fantastisk fin sangfugl.  

Interiør-inspo

Siden jeg surfer rundt på alle mulige slags sider i håp om å finne masse fint, sitter jeg selv å sikler etter det meste som jeg bare SKULLE hatt. Åååh, det finnes så mye fint altså. Og som den ubesluttsomme personen jeg er, får jeg aldri bestemt meg hvordan jeg vil ha ting. Flytter rundt på ting x antall ganger, men får det ikke helt sånn at jeg blir ordentlig fornøyd. Her er noen godbiter jeg fant idag. H&M Home har faktisk ganske mye fint og jeg kunne fort ha kjøpt halvparten av tingene som er å finne på nettbutikken. 

Elsker små detaljer. It's all in the details, right? Kunne gjerne tatt denne pakken gratis assa. Var det noe du fikk lyst på du også? Isåfall, så skjønner jeg det veldig godt. Har blitt småforelska i mange av tingene selv, så du skal ikke se bort ifra at du ser dem på et bilde i fra leiligheten ganske så snart. Hehe! 
 

Koselig besøk

Hei igjen.
Siden jeg var opptatt i hele går med fotballturnering og besøk hos familien i Gudbrandsdalen, så valgte jeg å ikke bedrive tiden med blogging. Men idag derimot kan jeg bedrive tiden med den slags tidsfordriv. Skikkelig deilig å ha fri fra jobb idag. Er meget sliten både fysisk og psykisk, så var godt med en tidsbreak fra alt det slitsomme og kun være hjemme og daffe.

Heldigvis fikk jeg tid til å se bestevenninna mi Hanne igjen, er ikke så ofte jeg får sett henne nå etter at hun begynte på folkehøgskole. Derfor er det koselig å få besøk, mens hun har hatt hjemmehelg. Hun var så snill og hadde med kake og brus også, så ingen sak å få besøk. Jeg disket opp med en koselig atmosfære av levende lys og nonstop og stratos. Nå skal jeg snart innom butikken for å hente meg ei pakke, trolig fra ebay. Så da blir det vel en sniktitt på den i løpet av dagen vil jeg tro.

Ha en fortsatt fin mandag! Selv om det er øs-pøsende regn her, så er det fortsatt koselig :- )  

Helgekos

Er så innmari glad i følelsen av helg. Jeg var så heldig å ha kveldsvakt idag, slik at jeg kunne sove lenge på en lørdag. Noe som har vært ganske så sjeldent i det siste. For ikke lenge siden sto jeg opp av senga og spiste frokost som kjæresten laget til meg. Hjemmelagde kjøttkaker på lefse, yummi! Nå har jeg nettopp sendt kjæresten bort for å ta rotta på Vågå sitt A-lag. Så nå har jeg alenetid i leiligheten, som for det meste går i å spise smågodt og switching mellom å se på Beverly Hills 90210 og høre på spotify. 
Om noen har noen gode ideer til hva jeg kan legge ut og/eller skrive om, så sier jeg veldig gjerne takk for gode tips! God lørdag alle sammen! :- ) 

 

Friday I'm in love

Jeg simpelt elsker fredager. Da man får den skikkelig gode helge-følelsen. Etter en lang dag på jobb var det godt å komme hjem til kjæresten og tacokveld. Fredag er tacodag! Ønsker alle en fin fredagskveld og en god helg videre! :- ) 
Friday

Enda en jobb?

Hello. 
Snakket før i dag om at jeg slettes ikke følte meg effektiv. Men gjett hva. Få minutter etter at jeg postet det forrige innlegget, reiste jeg på jobbintervju. Ja, jeg som er så utrolig stor fan av sånt! Og tror du ikke jeg fikk den. Så utrolig morsomt og spennende! Jeg har fått prøvetid som vekter hos Lillehammer Sikkerhet og ser veldig fram til det. HURRA FOR MEG.Nå skal jeg bare stappe innpå med litt pizza, før ferden går videre på senvakt. Snakkes!  

Kall det gjerne usunn.

Hei. 
I skrivende stund har jeg nettopp spist et deilig stykke av min fantastiske sjokoladekake, som jeg bakte for ikke mange dagene siden og drukket et glass iskald cola. Kall meg gjerne usunn, for det har jeg ikke noe problemer med å innrømme at jeg er. Faktisk er jeg nok den mest usunne personen jeg vet om. High five!Jeg har senvakt idag også og starter ikke på arbeid før klokka 15. Når sant skal sies har jeg enda ikke fortalt hva jeg jobber med. Jeg jobber i Follebu på et omsorgssenter, hvor vi tar hånd om gamle mennesker som enten er der på heltid eller som bare er innom for å være på korttid, for å komme seg igjen etter ett fall og/eller en skade. Eller som i sommer, hvor vi hadde mange inne på korttid, mens pårørende som til vanlig passer dem var på ferie.

Det er en givende jobb, samtidig som man får utfordret både det ene og det andre. Spesielt psyken og tålmodigheten sin. Mange ganger vil man faktisk bare løpe hjem, legge seg under dyna og starte å grine. Så ille kan det faktisk være. Men som oftest er det også ganske greit og koselig. Det går veldig opp og ned!  

Men nå får jeg jammen meg dra rumpa mi opp fra senga og kanskje gjøre noe fornuftig? Kanskje jeg skal sette på ei vaskemaskin eller to? Høres ut som en god plan. Ingen nytte i å dra seg dagen lang. Håper dere er litt mer fornuftig og effektiv enn meg! Ha en fin dag da :- )  

Sweet dreams

Takk Gud for at det endelig er kvelden. Kveldsvakta er omsider over og jeg skal om få strakser hoppe til køys. Gud så deilig det skal bli! Beste følelsen i verden å legge seg etter en slitsom dag, kjenne dyna varme seg omkring kroppen og den myke underflaten som gjør at kroppen endelig kan slappe helt av. HERLIG. Slenger med et bilde av tigeren min som jeg også er forelsket i! Er forelska i ganske mange ting, har jeg funnet ut. Haha. Håper dere alle får en god natts søvn og at morgendagen blir fylt med sol og glede! Selv har jeg kveldsvakt imorgen også, og kan derfor sove ganske lenge da og. D E I L I G! Sweet dreams. 

Sniktitt

Tenkte å legge ut litt bilder i fra leiligheten. Jeg bor sammen med kjæresten min som jeg har vært sammen med i over ett år. Vi elsket den fra første øyekast, som faktisk var en annonse på finn. Heldigvis var jeg rask på labben og vi var de første som hadde vist interesse. Leiligheten ligger ganske sentralt og vi har Rema 1000 og en dyrebutikk som nærmeste nabo. Adressa er Fagstadveien 14 A og vi bor øverst i blokken vår, altså i 3. etasje. Vi er også nabo med en bowlinghall, men den er dessverre lagt ned. 

KONTOR/GJESTEROM: 
Består for det meste av et klesskap, en hylle/kommode, to vegghyller, en pult og en kontorstol. Siden vi ikke var så fan av å ha en seng eller en sovesofa stående der hele tiden, har vi en oppblåsbar madrass dersom noen bekjente finner ut at de vil være over natten. 
STUE
Består av en tre-seters skinnsofa, en fire-seters skinnsofa, en skinn-lenestol, tre bilder på veggen (foreløpig) - hvor det ene bildet med inspirasjons-collage er hjemmelagd av meg, en pynte/kosekrok, tv-bord, tv, spisestuebord, hjørnebord, pynteputer og masse annet stæsj til å pimpe opp stua. Også har vi åpen løsning mellom stue og kjøkken. Noe som egentlig er ganske fint og praktisk, selv om jeg ikke hadde trodd dette i starten. Hehe! KJØKKENET
Består hovedsakelig av en kjempefin tre farget kjøkkeninnredning med innebygd kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og stekeovn. Slik at vi har introduksjons plater for seg selv under vifta. Ei spisestue som er kjempekoselig og er plassert foran vinduet så vi kan nyte en god frokost med en flott utsikt. BADET
Består av en steamdusj m/radio. En flott og fansy vask. Vaskemaskin og toalett. Baderomsinnredningen er i svart og hvitt og er ganske classy i seg selv. 

SOVEROMMET
Består av en kjempegod og myk dobbeltseng. En kles-kommode. Et stort klesskap. To nattbord. Og det jeg elsker aller mest med hele soverommet en fantastisk fin tapetvegg bak senga. Er så forelsket i den, har alltid ønsket meg sånn og heldigvis for meg hadde denne leiligheten det i fra før. FLAKS!  

GANGEN
Består egentlig bare av en hattehylle, skohylle, ringeklokke-åpner, et nøkkelskap og et "gjemmeskap" m/speildør - hvor man kan ha ting som støvsuger, vaskebøtter og slike ting. 

UTGANGSDØRA
Består av et kikkehull og et hjemmelagd navneskilt. 


Jeg får forsåvidt aldri bestemt meg hvordan jeg vil ha interiøret mitt og elsker de små detaljene. Kan ikke gå inn i en interiør-butikk uten å ha med meg noe ut igjen. Mitt siste kjøp var en pyntestige som jeg desidert elsker. Den kostet meg 200 kroner, som jeg gladelig betalte hver eneste krone etter å ha falt pladask ved første syn. Dessuten er jeg veldig kreativ av meg og liker å gjøre hjemmelagde ting. Akkurat som navneskiltet på ytterdøra vår. Det blir liksom noe helt egen når man lager det selv. Er du ikke enig? Er det noe du har laget selv i din leilighet? 

Morgenstund har gull i mund!

Åååh, for en fantastisk onsdags-morgen. Siden jeg har kveldsvakt idag, kunne jeg sove så lenge jeg ville. Derfor lå jeg å slumra alarmen til klokka var fem på tolv. Må være en syvsover en gang i blant, eller hva? Da jeg våknet og gikk ut i gangen, lå et splitter nytt nummer av Det nye og jeg ble kjempe happy. Kjæresten min har antakeligvis tatt det inn i fra der det lå utenfor ytterdøra og lagt det foran soveromsdøra. Derfor har jeg litt lesestoff på denne flotte dagen også. Kjempeflott! 


Solen stikker så vidt fram og man kan se at solstrålene begynner å glinse fram gjennom vinduene i leiligheten. Er så koselig å våkne til litt sol altså! Det gir liksom et ekstra puff på å få humøret i riktig retning. Nå har jeg nettopp tatt litt bilder rundt i leiligheten, som antakeligvis kommer litt senere på dagen. Så nå skal jeg kose meg med "stay with me" på spotify og begynne så smått å bla gjennom bladet mitt.

Håper dere har hatt en fin onsdag så langt og at den bare blir bedre! :- )  

Inspirasjonskilde

Hell0

Tenk at nå er sommeren forbi og vi setter snuta mot vinteren og kaldere dager. Ikke minst kaldere netter. Selv om det skal bli utrolig deilig å ikke svette ihjel på grunn av hetetokter noe mer. Kan ikke fatte at sommeren nå gå mot slutten. Jeg som hadde så mange planer for sommeren og har egentlig ikke fått gjort noen av dem. Så typisk meg! Men det er jo ganske koselig når mørke deiser på og man kan ha levende lys og kaste om seg ett pledd. Kanskje lage en kopp kakao og lese en god bok. Good times! Sånne stunder er utrolig gode og deilige. Man burde gjøre det oftere enn det man egentlig gjør. Gjør det ikveld da vell! Det skal iallefall jeg. 


Si hei til vinteren og hade til sommeren. Men ikke fortvil, vinteren kan være ganske koselig og fin den og! :- ) 

Back on track

Hei og hopp. 
For en god stund siden, 4 mnd for å være presis, valgte jeg å legge bloggingen på hylla. Da hadde jeg avsluttet et fantastisk år på folkehøgskole og så ingen grunn til å blogge mer. Eller det var vel mer hva jeg skulle blogge om som var problemet. Men etter en flytting, en del jobbing og fundering, fant jeg ut at det hadde vært gøy å prøvd ut bloggingen igjen på ny. Derfor sitter jeg nå å skal til å poste mitt nyeste innlegg på den nye bloggen min.

Hva som kommer til å skje fremover, det har jeg ingen anelse på. Heller ikke hva som kommer til å bli postet på denne bloggen. Om jeg kjenner meg rett blir det ganske mye rart, men også mye fint. Håper iallefall at jeg kan være med å gi inspirasjon til mennesker der ute, siden jeg er sjeleglad for alle andre som gir meg inspirasjon. Håper du velger å følge med på bloggen og at du ikke tar helhetsinntrykket ved de første dagene, da det er vanskeligst å komme igang. 

hits