Studentlivet er i gang!

HALLOIS

For første gang på hele to år satt jeg idag igjen på skolebenken... 

For en utrolig rar, men spennende følelse det var! Men skikkelig godt å ha fått overstått første dag. Da er liksom sommerfuglene blitt litt slappere og man kan heller bare glede seg over det man har i vente. Dette skal nok bli en minnerik og spennende tid fremover og bloggen vil nok ofte ikke bli så ofte oppdatert som den tidligere har vært. 

Men jeg skal alltids prøve å poppe innom en gang i løpet av dagen. Ellers er fadderuka godt i gang og jeg angrer meg grådig på at jeg ikke kastet meg rundt og ble med på moroa i kveld med både onklP og "back to school"-party.. Nerde-klærne får bare vente til neste år og jeg skal lade batteriene til en hardbarska kveld ute med flotte mennesker imorgen da neon-party står for tur. 


Flere av dere som har hatt først skoledag idag? 

Ønsker isåfall alle elever, både nye og gamle lykke til med det kommende skoleåret! Nå skal jeg få ryddet litt, skiftet til nytt sengetøy ooog tatt meg en dusj. 
Vi blogges ganske snart ❤

Jeg elsker bursdager!

Hei! 

God solfylt lørdag... Tenk at sola bestemte seg for å komme frem de siste dagene av ferien! 

Idag er det 50-årslag som står på agendaen og jeg gleder meg skikkelig. Det blir super stas å se masse folk, pynte seg litt og være i lystig lag. Bursdager er noe av det beste jeg vet. Enten det er meg selv eller andre, det har ikke så mye å si. Bursdager er sørren meg knall! 

I anledningen har jeg kjøpt inn litt dippedupper og lagd kake. Kaken må jeg dessverre vente med å vise dere til imorgen, slik at jeg ikke ødelegger overraskelsen! Men jeg ble ganske fornøyd med kaken og gleder meg til å vise den til forsamlingen. I tillegg håper jeg at den smaker like deilig som den ser ut. Alltid like spennende. 

Det er så artig og gå rundt i butikker og kjøpe inn små duppeditter som gjør god nytte for seg som både pynt og leke. 


Nå skal jeg gjøre klart litt til og lade opp til en kanonbra aften i flotte omgivelser! Åååh, dette blir bra. Nyt lørdagen så godt dere kan ❤

Hva står på agendaen din? 

I need some help

God torsdag, flotte lesere! 

Idag er en slik dag hvor jeg har total skrivesperre.... Så til de grader

Det er overhodet ingenting jeg kjenner jeg vil få sagt eller vet hva jeg kan tilby dere. Så istedenfor å skrive i det vide og det breie med en hel haug av ord som ikke henger på greip, vil jeg heller spørre etter deres hjelp. 

Så nå spør jeg virkelig om hjelp  her. Hva vil dere se på bloggen idag og framover? Jeg tar imot alle tips jeg kan få. Og jeg er også inne i det såkalte "utfordrings-moduset", så her er det bare å øse på med forslag. Jeg setter uendelig stor pris på alle forslag som kommer inn. Så skriv hva du vil se mer av i kommentarfeltet, så skal jeg gjøre mitt beste for å levere. Er det noe du savner? Noe du vil ha mer av? Noe du ikke har sett? 

NTHLEE | via Tumblr
BRING IT ON ❤

Forandring fryder

Hallais ❤

Som vanlig har jeg enda ikke fått krabbet ut av senga og fått gjort noe... En usedvanlig dårlig vane jeg har da jeg enten har fri eller senvakt. 

På kvelden har jeg ofte store planer om hva jeg burde bruke fridagen eller tiden før jobb på, men det blir sjeldent til at det blir slik jeg har planlagt. Akkurat for øyeblikket ser leiligheten helt jævlig ut. Klær er strødd utover alle vinder og det finnes overhodet ikke noe system i noe. Jeg er på det punktet, hvor jeg ikke aner hvor et eneste klesplagg befinner seg. Og sånn er ikke greit! 

Jeg hater egentlig rot. Men det blir så ofte at jeg enten har det for travelt eller er for sliten til å gidde å gjøre noe med det. Noe som er synd. Jeg skjønner igrunnen ikke vitsen med å rote heller. Er som regel det at jeg aldri vet hva jeg skal ha på meg og må kaste ut halvparten av det som er inne i klesskapet for å finne det ut. Da har jeg gått på overtid og er allerede sent ute og da har jeg jo ikke tid til  å rydde opp igjen etter meg. Og slik går dagene.... Er det bare hos meg det er slik? 

Jeg blir så frustrert over meg selv at jeg ikke bare kan være litt mer husmor. Bare littegrann hadde ikke skadet! Det å være litt mer ryddig og planlegge litt bedre og oftere. Ved skolestart får jeg se til å bli litt mer strukturert og få litt orden på livet mitt. Det eneste jeg har orden på nå for tiden er når jeg skal på jobb og ikke. En stund hadde jeg ikke det en gang. Og dager og dato, det kan du bare glemme. Sjeldent jeg våkner opp og faktisk vet hvilken dag det er. 

Men nok om meg og mitt surrehodet og kaos av en leilighet. I dag skal jeg prøve i det minste og få noe orden. Det hadde vært så deilig! Det å få litt system og faktisk vite sånn noen lunde hvor ting er har aldri skadet noen. 

Slenger med noen inspirasjonsbilder for å få litt piffen på "morgenkvisten". 


Ikke noe å ligge her etter nå frøken. Leggooooo 

Nyt dagen, flotte mennesker. Og skriv gjerne igjen en kommentar på hva du vil se her på bloggen framover. Det ville gjort meg super happy! 
Før virkeligheten slår inn

God tirsdag!

Jeg har enda ikke fått dratt meg ut av senga og er fremdeles i ført pysj.. Dere vet meg og døgnrytmer. Det er et forhold som for lengst har tatt en god og langvarig pause, og det ser heller ikke ut til at vi finner igjen tonen for å få det til å fungere noe større. 

For å være smart, så burde jeg begynne å få til en noen lunde bra døgnrytme ifra ca. nå. I og med at neste uke starter virkeligheten for fulle mugger og jeg skal igjen etter to år med skolefri, sette meg frivillig ned på skolebenken igjen. Det er både spennende og skremmende på en og samme tid. Men dette er jo noe jeg vil. Noe jeg ønsker meg. Og det blir noe helt annet, enn det å måtte gå på skolen og ta fag du ikke kunne brydd deg mindre om, bare for å få bevis på at du har gått grunnskole og videregående skole. Beviset i seg selv er jo verdt ganske mye, i og med at du sjeldent får jobb om man ikke har det. 

Men det å kunne få velge hvilken studieretning man vil gå er helt perfekt. Dette gjør at man er mer innstilt og vil gjøre det av egen fri vilje. Og derfor blir det også mye morsommere å studere. Dette er noe jeg både har gledet og gruet meg til og tirsdag neste uke smeller det nok en gang. Ser på dette som en ny og frisk start, hvor jeg kan få oppnå den utdanningen jeg vil, men samtidig treffe nye mennesker og skape nye vennskap og bekjentskaper. Jeg skal starte med blanke ark og det er en deilig følelse! 

Men nok snakk om skole.. Vi trenger virkelig ikke å gå i skolebobla riktig enda, men det er jo alltid like greit å la det få synke inn at man kun har igjen en uke igjen av "sommerferien", selv om jeg jobber ganske mange dager av uka. 

Slenger med noen feel good bilder ❤


Den nydelige koppen er fra Nille

Nå skal jeg få kastet på meg noen filler, muligens få ryddet litt i alt kaoset som flyter og ikke minst få laget meg en matbit. Magen min skriker. Håper dere får en fantastisk fin tirsdag ❤

Hvorfor klage så mye?

God kveld i stuggu! 

Nå var det jaggu på tide at jeg satte stumpen min nedpå litt grann og fikk knebla ned noen få ord til dere, eller hva?

Noen dager er mer hektiske enn andre og dette gjelder også både helger og uker. Og de siste dagene har vært noen av disse dagene. Det har rett og slett gått i ett sett. Jeg sitter nå på senga og føler meg mer utslitt enn noen gang. Selv om det å være i hjembyen min og sammen med familie og venner gir meg en koselig følelse av energi og friskt mot, så føler jeg meg fremdeles helt utbrent. Noe som i bunn og grunn ikke tar seg så bra ut, i og med at dette er siste uken av den såkalte norske sommerferien. 

Sommeren har overhodet ikke vist seg i fra sin beste side og de få dagene vi har fått kjent på skikkelig sommervær, kan man telle på en hånd. To hender om man har vært riktig heldig og vært på rett sted til riktig tid. Det har slettes ikke vært noen form for happy feelings angående været. Og man kan gjennom media se uendelig mange klager på akkurat det. Folk klager om det er regn, om det er sol eller om det er torden. Folk blir faktisk aldri helt og holdent fornøyd. En usedvanlig dårlig egenskap hos de fleste. 


Er det det at vi forlanger for mye? Eller er det bare at vi alltid skal ha noe å klage på eller over? Ikke vet jeg. Men jeg vet godt med meg selv, at ett eller annet er det alltid å klage over og det er sjeldent man faktisk ser bortenfor dette. Man må liksom bare få sagt det. Trøkket ordene ut av kjeften. Ofte uten å tenke. Uansett om det er om været, klærne til den eller den personen, utseendet til noen eller deg selv, karakterene dine, håret eller angående kjærlighetslivet. Folk har noe å utsette på det meste. 

Jeg tenker ofte over det faktum at vi alltid har noe å klage over. Uansett hvor lite eller stort det måtte være. Men klaging er i bunn og grunn bare bortkastet tid. Man bør ikke bruke energien sin på å klage på ting. Klage over ting man har eller ikke har. Klage over ting i det hele tatt. Man må liksom bare se forbi det. Uansett hvor vanskelig det måtte være. 

I kveld har jeg virkelig koset meg og tatt livet fullstendig med ro. Og jeg har overhodet ingen formening om noe jeg burde klaget på angående denne dagen. Den har vært helt tipp topp og akkurat det jeg trengte. Klaging er bortkastet, så hvorfor bruke så mye tid på det? Lev i nuet og gjør det beste ut av hver eneste dag. 

Dette var dagens oppsummering og noen få kloke ord fra min side. Håper dere har hatt en fin dag og at det ikke er noe dere vil klage på ❤

Hvor ble det av gavene?

Hellu! 

Lovet dere jo ett innlegg med gavene jeg fikk til bursdagen min.... Hvor er det blitt av? 

Men som dere sikkert kan se har jeg enda ikke fått publisert noe enda. Det har gått i ett siden klokka slo tolv og jeg hadde bursdag for to dager siden, slik at jeg rett og slett henger noe på etterskudd angående det å publisere ting etter dagene. Men da har jeg iallefall endel å skrive om, noe som er ganske godt! 

Jeg hadde en lang ønskeliste i år og dette var stas både for meg og de som skulle handle inn. Det er alltid lettere å få tak i noe om det er et sortiment å velge mellom. Det er sjeldent man får tak i den ene tingen noen har lyst på. Så det å kunne velge er både spennende og lettvint. 

Her ser dere endel av det flotte jeg fikk! 

// Ingen sponsing eller reklame. Produktene er fått av bekjente og familieJeg har jo siklet så altfor altfor lenge på både ananaslampen og ananasen, så jeg ble overlykkelig da disse to var med i innpakningene. Lykkerus til tusen! Ååh, jeg elsker å få gaver. Spesielt om det er ting jeg har ønsket meg over lengre tid. Derfor var det så ubeskrivelig deilig å få begge tingene innendørs. Også de små tingene var super koselige, og jeg gleder meg til å ta fatt på å lese boka Kjære av Linnea Myhre. Den tror jeg er veldig bra, for jeg simpelthen digger den dama! 

Nå skal jeg se å få ryddet opp i det evige kaoset som ligger strødd utover hele leiligheten. Og få vasket noe gulv og kanskje endel klær. Senere står jobbings for tur og jeg kjenner allerede at det kan bli ganske utmattende, med min trøtte kropp. Men når effektiviteten slår inn er det sjeldent noe som stopper meg. 

Ha en fantastisk torsdag videre ❤

My love

Kjærligheten dere.... Hva skulle man gjort uten?

Det sies at tiden flyr når man er i godt selskap og dette er noe jeg virkelig kan bekrefte. To år er allerede gått siden jeg og min bedre halvdel bestemte oss for å begi oss ut på ferden til et bedre liv. På denne tiden har jeg lært så mye om både meg selv og om Kim og om livet generelt..

Jeg vil derfor dedikere dette innlegget til min kjære mann ❤

Takk for alle gode minner og gode stunder vi har hatt sammen. Takk for alle tunge og triste stunder, hvor du alltid har stått ved min side. Takk for at du er så god og omsorgsfull. Men aller mest, takk for at du tok en sjanse og satset alle dine kjærlighetspoeng på meg! Du er helt fantastisk. Jeg har aldri følt at livet mitt har vært så bra som det er nå. Når jeg tok en sjanse og faktisk satset på deg og kjærligheten var jeg livredd. Men idag er jeg så ufattelig glad for at jeg turte å ta en sjanse. For idag står jeg her med en fantastisk mann som jeg elsker så inderlig høyt og to år fullstappa med gode og magiske minner. Da jeg slapp deg inn i livet mitt, begynte livet å ha en mening. Og jeg er så ufattelig glad i deg og for alt vi har opplevd. 

Takk for snillheten din og at du alltid tar så godt vare på meg. Takk for at du er så omtenksom og alltid setter andre før deg selv. Takk for din varme om nettene da jeg fryser. Takk for dine rosende ord når jeg er langt nede. Takk for at du holder om meg, slik at jeg kan føle meg trygg. Takk for at du alltid sender melding og hører om det går bra med meg da jeg er ute på festligheter. Takk for at du er du og at du aldri lar noen endre det. Du er og forbli en fantastisk person, som jeg er så stolt og glad i. 

Men nå er det nok kliss klass for en dag. Noen ganger tar det bare helt overhånd. Beklager. Men er det ikke koselig å se hvor bra man faktisk kan ha det? Dersom du er i tvil om du skal satse på kjærligheten. Ikke nøl. Ta en sjanse! For kjærligheten er virkelig verdt å ta noen sjanser for. Livet smiler som bare rakker'n når du først innser at du har satset amors piler på rett mann! Og dette unner jeg enhver jente og gutt å kunne være så heldige å finne.

TAKE A RISK FOR LOVE sier jeg bare ❤ Piece and love 


What a great day

God aften! 

Tenkte å dedikere dette innlegget til gårsdagens feiring av 21-årsdagen min. Fytti katta for en dag altså! Jeg har virkelig ikke ord. 

Dagen startet med en koselig roadtrip til Gjøvik. Deretter sto shopping for tur. Og dere vet jenter på shopping... Ja, da går som regel bankkortet en smule varmt og igår var ingen unntak! Men jeg fikk kjøpt inn endel klær som jeg trengte og en del som jeg hadde siklet på veldig lenge og ble derfor storfornøyd med gårsdagens innkjøp. 

Vi var også på restaurant, Salt & Pepper og spiste deilig og blodig biff og tok oss den frihet til å slenge i oss ett vinglass hver. Jeg fikk også spandert kake på huset, noe som var skikkelig stas! I og med at dette var første gangen i hele mitt liv at jeg har fått kake med lys på av en restaurant. Jeg ble skikkelig rørt og glad og følte meg som en stolt tre--åring der jeg blåste ut lysene foran ett helt publikum. Heheh, noe flaut var det også - selvfølgelig! 

Kino var også med i tidsskjemaet og vi rakk det akkurat. En super søt og morsom film som anbefales å se! Paper Towns leverte, selv om slutten var noe kinkig. Men nå skal jeg ikke spolere alt. Etter kinoen fant vi ut at vi skulle ta en liten fotoshoot ved en helt råkul vegg. Her kommer derfor noen snaps fra gårsdagen. WIHUU

Jeg simpelthen elsker å ha bursdag ❤


Kan virkelig ikke få takket Hanne nok for en fantastisk dag. Slike dager sklir rett inn i minneboka og blir der for alltid. Kunne ikke tenkt meg en bedre bursdag eller et bedre reisefølge. Åååh, du er så god! ❤ Takk til alle som gratulerte meg og til alle som gjorde dagen så bra, dere er alle gull verdt. 

BIRTHDAYGIRL

God morgen ❤ 

Denne morgenen har vært helt fantastisk! Det å ha bursdag er noe av det beste jeg vet i hele verden

Det er jo såå koselig. Og når man får pakker på senga - da er det ingen grunn til klaging. Min herlige samboer altså! Jeg elsker jo pakker. Derfor var det ekstra stas å våkne opp til en pose full av pakker. Og så mye fint. Han har slått på stortromma i år også. Jeg er så himlaaa glad, for i dag er det min dag. Wihuuuu! 

HAPPY BIRTHDAY TO ME ❤


Dagen skal tilbringes med min beste venninne Hanne-mor, og ferden skal gå til Gjøvik, hvor shopping, middag og kino står for tur. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg får feiret dagen min med min favorittperson av alle tider. Dette blir skikkelig bra og det har jeg ingen som helst tvil om. Nå er jeg skikkelig stoka for en koselig roadtrip og en fantastisk dag. 

Hva som var i pakkene skal jeg legge ut noe senere. Imellomtiden må dere ha en fantastisk fin dag! ❤ Snakkes i kveld

Quotes

God mandag ❤

Det er alltid like koselig å bla igjen utsagn hvor man virkelig kjenner seg igjen. 

Noen ganger kan dette få en til å skjønne hvordan ting er og man kan på en underlig måte klare å sette ord på det ved hjelp av utsagnet. Her kommer noen av mine favoritt-utsagn. 

Jeg elsker å se gjennom quotes i forskjellige kategorier. Spesielt quotes som treffer meg skikkelig og jeg føler passer meg og mitt liv på en flekk. Det er akkurat som om quote-teksten bare snakker for meg. Og ikke minst til meg. At slik er det faktisk. Alle quotesene er å finne på weheartit. 

Såå.. Let the quotes speak to you! 

Gloriously | via Tumblr
<3 | via Tumblr
Quote
Life is like a piano
STYLE
G
Quote
<333
add a caption

Nå skal jeg nyte de siste timene som 20-åring med å se på favorittserien min i disse dager - gossip girl. Tenk på det a' om få timer er jeg 21 år. Som tida flyyyr! 

Er du fan av quotes? Fant du noen du likte godt? 

Black Elegance

Har dere hatt en fin kveld så langt, flottinger? ❤

Gikk litt i tankeboksen i kveld... Og kom over et interessant tema. Nemlig svarte klær. Man forbinder ofte svarte klær med at en person kanskje er ensom, trist eller deprimert. Og i mange tilfeller er det nok også slik. Man kler seg oftest etter humøret. Men det er også i noen tilfeller hvor man kler seg i svart, fordi det helt simpelt er rå lekkert. 

Vi kjenner jo alle til det velkjente fenomenet "den lille sorte"? Og ja, vi har alle vært der som tar på oss svart, rett og slett fordi det passer til alt og alle anledninger. Det er ganske safe og man slipper å skille seg ut i mengden. Men let's face it. Svart er og forblir forbanna sexy. Og man skal faktisk i de fleste tilfeller bære svarte plagg med stolthet og legge bort skammen i og gå for det "safe". Det er faktisk helt ålreit å "safe'n". Ja visst pokker er det greit! 

Man kan være like stilfull og vakker i ett elegant svart plagg, som ett hvert annet plagg med farger. Just sayin. Sjekk ut disse flotte favorittene som bare lyser stilfullt all over them. Go black! 

// alle linker under bildet er annonselinker 

1. Cross It Dress  2. V-lined Body 3. Viassi Playsuit  4. Tight Neckline Top  5. Bar Lace Dress  6. Plain Platform Sandal  7. One Shoulder Mesh Top  8. Macy Short Jacket  9. Jewel Trim Lace  10. Off Shoulder Set  11. Platform Sandal  12. Text Maxi Dress  13. Beaded Fringe Kimono  14. Sequin Jumpsuit  15. Fringe Crop Top 

Det beste med alt er at alle plagg er under 500-lappen. Sååå nå er det bare til å gå til innkjøp av svarte klær dere! Dere vil se fantastiske ut ❤

Hva syns du om det å gå i svart? Hot or not? 

PRETTINESS

God søndag ❤

En liten stund siden sist jeg poppet innom her, tok meg nok en liten miniferie fra bloggingen. Noen ganger må man bare ha en liten pause.... Skulle også prøve å poste dette innlegget i går kveld, noe som var umulig.. Derfor kommer det nå! 

Siden sist har jeg vært sammen med familien min og vennene mine. Jeg har hatt tacokveld, vinkveld og koset meg gløgg i godt selskap. Det er så utrolig koselig å være sammen med de man er mest glad i. Og spesielt da man ikke ser hverandre så ofte som før. 

Tenkte å vise dere noen flotte neglelakker jeg kjøpte for kun 10 kroner per stk på europris. Jeg har aldri brydd meg om den slags, før nå. Men det piffer skikkelig opp antrekket og blir liksom prikken over i-en i enhver anledning. Gleder meg til å ta i bruk disse herlighetene. Og så mange flotte farger!!! 

// betalte produkter, ingen sponsing eller reklame Blå, babyrosa, mint, rosa, hvit, orange, sølv og rød.

Mange flotte farger som kommer godt med for å gjøre et ekstra piff i hverdagen! Gledes til å bruke disse på feiringen av 21-årsdagen min neste helg. Hurraaa :- ) 

Hva er dine planer for kvelden? 

hits