Det velkjente outfit-problemet

God onsdag ❤

Idag tenkte jeg å ta for meg et problem jeg tror de fleste mennesker møter hver eneste dag. Spesielt vi jenter. Det å finne noe å ha på seg. I bunn og grunn har jeg aldri skjønt hvorfor det er så forbanna vanskelig, men sannheten er det at det er sabla slitsomt og vanskelig å finne noe man føler man kan gå med. For min del handler det mest om at jeg selv føler meg vell i det jeg går med. Jeg er ikke av den typen som pleier å følge moten og som absolutt må handle inn siste nytt fra klesbutikken. 

Det som er viktig for meg er at jeg føler meg vell og komfortabel i det jeg skal ha på meg. Og for meg er det faktisk ofte like vanskelig å finne noe å ha på meg på hverdager, som på fest og andre tilstelninger. Jeg absolutt hater klær. Eller jeg elsker klær, men jeg hater dem da jeg skal velge meg ut outfit for dagen. Det kan faktisk ta mange minutter, og ofte opptil flere timer før jeg velger ut noe som jeg føler ser ålreit ut og at jeg føler meg vell i det. 

Er ikke det bare helt høl i hodet? Huff. Jeg håper virkelig ikke jeg er den eneste som er slik. Jeg kunne ønske jeg var litt mer av den typen jente som egentlig ga blaffen i hva alle andre syntes om hva jeg hadde på meg og bare gikk i absolutt det jeg ville. Og ofte er det sånn. Jeg går som oftest i det jeg vil. Men ofte tenker jeg også at andre ville syns jeg så teit ut om jeg hadde på meg det der. Heldigvis er jeg blitt mye flinkere til å drite i andre sine meninger. Og det burde vi alle gjøre. Det er din egen mening som har noe å bety, de andre trenger egentlig ikke bry seg noe større om hva du har plukket ut i fra garderoben idag. 

For meg er det vanskeligste også å matche flere plagg, slik at helheten av outfiten får en fin overgang. Alt i fra farger til mønstre. Det er jammen meg ikke så lett altså! Og jeg er litt sånn at jeg har mange slags former for klesstil. Ene dagen føler jeg for en veldig laid-back holdning og går ofte for en jeans og en skikkelig stor genser. Andre dager vil jeg "pynte" meg litt ekstra og kan ta på meg jeans og skjorte med armbånd som tilbehør. Stilen min er egentlig ganske variabel, alt ettersom hvilket humør jeg er i. Mange har jo kun en stil som de følger og det er jo kjempe bra det! Men jeg selv føler det ville vært litt kjedelig for meg om jeg kun skulle brukt en stil. Jeg er av den typen som må ha varierende tilskudd i min hverdag av all slags typer. Mat, drikke, klær, sko, jaaa.. Egentlig av alt. Jeg hater da dager går og går og du ikke vet forskjellen på dem fordi det er samme greia all over again. Det er noe av det verste jeg vet! 

Uansett... Her kommer noen flotte outfits som kan hjelpe på inspirasjonen til å velge ut plagg for dagen! 
Du kan også finne flere inspirasjonbilder ved å klikke deg inn på pinterest og søke på outfits. Flott måte å få sett hvordan man kan mikse og trikse sammen ett flott antrekk. Bare sjekk ut disse flotte sammensetningene: 


Ååååh, man får skikkelig gnisten tilbake og finner fort ut hva man vil ha på seg og hvilke plagg man skal sette sammen. Effektiv måte å kunne få til en stil man er fornøyd med. Håper dette var til like stor hjelp for dere, som det var for meg. Nå skal jeg hive meg rundt og finne et mer høst-moderne antrekk, i og med at været ute minner meg mer om høst, enn sommer. 

Nå skal jeg bruke dagen på fornuftige ting, som det og rydde og støvsuge bilen. 

Så får dere ha en fantastisk fin onsdag ❤ 


SUMMER HITS

Hellu darlings ❤

Selv om jeg har en hel del å gjøre på to-do lista mi idag, tok jeg meg den frihet til å sove lenge... 

Kreftene mine er langt ifra å blitt ladet helt opp og jeg skal bruke dagen på å få igjen litt livsgnist. Du vet den følelsen når du føler deg bare lei av absolutt alt? Du vil ikke gå utenfor døra i tilfelle du skulle møte på mennesker, fordi du er så lei av det. De dagene der du aller helst vil stenge deg inne og bare holde deg der hele dagen. En slik dag har jeg idag. Så alle to-do tingene må jeg vente litt med.

Nå skal jeg styrke opp kreftene mine med å bare slappe fullstendig av og få bøttevis av inspirasjon gjennom denne fantastiske collagen her. 


Har du opplevd dager der du er lei av livet? 

Romantikk i luften

Mandagen har meldt sin ankomst og det er duket for en ny uke og bøttevis av nye muligheter! 

Min bedre halvdel og samboer Kim er ikke av den typen som er så romantisk anlagt. Men igår slo han på stortromma og lagde spagetti og kjøttsaus, med levende lys og lagde en skikkelig romantisk søndagsmiddag.  Det var så utrolig koselig og rørende! For jeg mener, selv om han kanskje ikke gjør romantiske ting så ofte - så betyr det desto mer når han faktisk gjør det. Og etter en hel uke med jobbing, var det akkurat det jeg trengte for å få igjen piffen! 

Det er så viktig for et forhold å gjøre slike småting i hverdagen. Det å kunne overraske hverandre er super Omega. Jeg blir alltid like glad over overraskelser og denne gikk virkelig rett til hjerterota. Alle par burde være flinkere til å gjøre småting for hverandre. Vise at man tenker på hverandre og at man bryr seg. I en ellers så hektisk hverdag kan det være lett å glemme å vise at man bryr seg og det blir ofte til at småtingene ikke er så viktige lengre. Men det er de faktisk! Det er de små tingene som gir livet mening. 

Det trenger ikke å være store fanzy middager eller å bruke massevis av penger. Det kan være det å gi ett kort og en blomsterbukett. Eller å gi en klem eller ett skikkelig jeg-elsker-deg-kyss. Det kan være en invitasjon til å dusje sammen. Det er så lite som skal til for å glede andre, så hvorfor ikke gjøre det litt oftere? Vi trenger alle litt glede og kjærlighet i livet vårt. En oppfordring til alle som har en de er glad i. Enten det er en kjæreste eller ei venninne. Spre glede til dem du er glad i og de du bryr deg om! Til de som er i ett forhold og føler at de ikke er kreative nok, ikke fortvil. Klikk deg inn her for å få haugevis med tips for å gjøre noen du er glad i litt ekstra glad. 

VIS KJÆRLIGHET TIL DE DU BRYR DEG OM ❤

Hviledagen er hellig

Hei ❤

Har dere hatt en fin søndag så langt? Selv er jeg kommet hjem fra jobb og en hel ukes jobbing kan legges i done-bunken! 

På en slik regnværsdag som idag hvor regnet konstant har høljet ned, er det veldig vanskelig å finne inspirasjon. Dessuten er batteriet mitt på langt nær oppladet og jeg er helt kaputt ferdig. Tenkte derfor å dra tilbake i tid og slenge med noen bilder i fra fortiden. Og vi snakker selvfølgelig om turen til Alanya. Har fremdeles en hel haug med bilder som ikke er blitt publisert, derfor ville jeg benytte anledningen til å vise dere enda flere bilder fra dette magiske stedet.  
Resten av denne søndagen skal tilbringes i senga, iført pysjamas med dyna godt plantet over meg og netflix skal snurre på pc-skjermen i flerfoldige timer. Aaah, så deilig! Nyt siste rest av helga og lad opp batteriene til en ny uke ❤


The perfect combo

Hallo igjen ❤

Nå er det ikke lenge før jeg er på tur ut døra for å tilbringe kvelden med den eldre generasjonen.. Gleder meg til tirsdag, da jeg endelig kan få slappet skikkelig av med en fridag! 

Men før den tid må jeg bare vise dere denne fantastiske bikinien jeg kom over inne på Nelly sine fantastiske sider. Den er jo bare helt rååå! En perfekt kombinasjon av to flotte bikinier i en bikini. Ja, du hørte riktig! To i en. Kan det bli bedre? Man bare vrenger bikinien, så har man en splitter ny bikini. Det er jo helt fantastisk! 

Steike så rååååå 


VIOOOLAAA 


Dette er virkelig ett must i garderoben. Du får ikke kun en ny bikini, men to i en. Så utrolig kult og stilig! Løp og kjøp HER

Nå må jeg gjøre meg klar. Ha en fantastisk dag videre ❤

DRESS TO IMPRESS

Wihuuu, lørdagen har endelig meldt sin ankomst ❤

Håper dere har inntatt sofakroken og er klare for helgekos? Alltid like koselig og kjekt med helg, det er det vel ingen som benekter? 

Innimellom jobbingen så får jeg alltids tid til å slappe av med å se på det jeg liker aller best å se på, nemlig klær. Fortiden har jeg hatt en skikkelig kjole dilla og jeg får faktisk ikke nok av å se på alle flotte farger, mønstre og former. Kjoler er liksom sååå rått og feminimt. Så sexy og vulgært. Samtidig er jeg ikke den personen som liker å gå i kjoler, og slenger alltid på meg en jeans og en topp i stedet. Dette er veldig synd, for jeg tror det er mange andre jenter i samme båt som meg. 

"Beina mine er hårete", "lårene mine er iallefall altfor feite til å kunne vises fram". "Rumpa mi ser aldeles ikke bra ut i denne her, jeg går for bukse!" "Puppene mine er altfor små og det ser bare dumt ut å gå i en slik kjole." Noen som kjenner seg igjen? Det gjør ihvertfall jeg. Jeg har alltid en idiotisk unnskyldning for å ikke gå i kjole. "Jeg blir sikkert den eneste som pynter meg." 

Men hvorfor ikke bare drite og dra i hva alle andre har på seg da? Og bare gå i det man føler for?! Altså, jeg er den som alltid må forsikre meg om hva venninnene mine skal ha på seg så jeg er sikret å være innenfor kleskoden. Men hvorfor i alle dager må man være innafor? Kan man ikke bare pynte seg så mye man selv ønsker og ikke la seg selv føle seg dårlig kledd, selv om noen har valgt andre plagg som bukse og skjørt? Du ser fremdeles helt fantastisk ut! Og man skal virkelig ikke skamme seg for å gjort en innsats innenfor kleskoden! Alle jenter burde pynte seg og alle jenter burde bære alle klesplagg med stolthet. Iallefall kjoler! Det er jo bare så nydelig og sexy. Som sagt før, gutter elsker jenter som er selvsikre og som bærer klærne sine med stolthet.  Det er jo så forbanna sexy! 

Her er mine topp 20 favoritter som kan gjøre enhver jente feiende flott. 

// annonselinker

1. Sweetheart Neckline  2. Lace Panel  3. Cross Front Slit  4. High Neck Gathered  5. Printed Asymmetric Hem  6. Contrast Band  7. Lace Trim Contrast  8. Contrast piping Bodycon  9. Long Sleeve Jersey  10. Moonchild Black  11. Low Ruched Back  12. V Neck Strap  13. Jewel Trim Lace  14. Cross Over Front  15. X Back Bodycon  16. State Mini 17. Marbie Bodycon  18. Wrap Slinky  19. Randa Jewel  20. Sequin Detail

Bær kjolene dine med stolthet. For du er aldeles nydelig! ❤

Hvilken ble din favoritt? 

TACO TIME

It's friiday! 

Og vi vet vell alle hva fredag betyr? TACOFREDAG ❤ 

Etter en lang dag på jobb er det ingenting som er å komme hjem og vite at du har hele kvelden foran deg til å gjøre hva pokker man vil. Aller best liker jeg å benytte tiden til å slappe av og bare kose meg i selskap av den fantastiske samboeren min. I tillegg er det ekstra deilig å ta en powernap, mens mannen gjør i stand maten - slik at den er klar til å spises da jeg våkner opp! Jeg er så heldig ❤ 


Åååh, så flotte blomster jeg har kjøpt. Rema 1000 er ikke så ille! 

Nyt resten av kvelden flotte mennesker ❤

Råkule favoritter

Halloisen!

God torsdag ❤ Hvordan har dagen din vært så langt? You all good? 

I går kveld streifet jeg rundt på nettet og fant meg noen råkule favoritter, som jeg så klart hadde lyst til å dele med dere. Håper dere liker dem like mye  som meg! Alle favorittene er fra Top Shop og du kan selv klikke deg inn for å finne masse flotte plagg og duppeditter. 

// annonselinker


1.Orange Is The New Black  2. Pizza Queen  3.Golden Platform  4.Black Hottie  5.Sunglasses  6.Smoking Black  7. Ice Cream  8.Indiani Back Pack  9.Black Swan  10.Leopard Back  11. White Snow 12. Mint Swim  13.Yellow Beauty  14. Perfect Denim  15. Make Up Bag

Nå skal jeg gjøre meg klar for en kveld sammen med de eldre. Ha en fin torsdag videre, loved ones ❤

10 FACTS ABOUT MYSELF

Yooo og god onsdag! 

Er det ikke alltid like gøy å få tatt en nærmere titt på vaner og få litt diuzy informasjon om andre mennesker? Det syns iallefall jeg. Derfor tenkte jeg å komme med 10 fakta om meg selv som du antakeligvis ikke visste fra før. Dette kan bli både spennende og morsomt. For min del kan det vel også bli noen flauser, men hva er vel ikke livet uten noen flauser man helst vil glemme? Flauser, alvorsprat, weirdness og latskap. Der har dere meg. Her får dere en liten smakebit på noen djuzy facts. 


1. Jeg er storforbruker av do-papir og kan lett bruke ihvertfall en do-rull iløpet av 24 timer. Har aldri skjønt hvordan jeg får det til og det har heller ikke Kim, som ofte er meget frustrert over do-papir bruken min. 

2. Jeg gikk idrettslinja på videregående, selv om det ikke virker sånn per dags dato. Før ble jeg kalt treningsnarkoman, i og med at jeg trenet så og si hver dag på skolen - men også uten om skolen. Dette var da i form av fotball og håndball! Trening er nå et uaktuelt tema, selv om jeg kunne ønske jeg trente en eller to dager i uka. Men når både motivasjonen og energien ikke er der, har jeg egentlig ikke fått gjort stort med problemet. 

3. Jeg spiser ikke grønn-for, som jeg liker å kalle det. Så hver gang jeg skal bestille noe må jeg spesifikt be dem om å fjerne alt som er grønt, salat og alt som har med grønnsaker å gjøre. Jeg liker brokkoli og agurk og that's it. Det pussige er at når det gjelder lapskaus, så kan jeg spise stort sett alle slags grønnsaker. Ja, jeg vet jeg er ganske spesiell - og det vet alle de andre som kjenner meg godt også! 

4. Når det gjelder alkohol, så er jeg av typen sprit-drikker. Alt av øl og vin, det takker jeg fint nei-takk til. Synd, siden det er veldig enkelt og billig å drikke øl. I tillegg kunne jeg ønske at jeg likte vin - siden det virker så koselig å ta seg et glass vin i ny og ne. Spesielt når man har en rolig jentekveld i heimen! 

5. Jeg er ikke spesielt stor fan av selskaper. Spesielt ikke selskaper hvor man skal være stivpyntet. Dette er noe denne frøkna ikke kan fordra og hun gjør ganske mye for å unnslippe eventer som det. 

6. Jeg er vors-dronning. I venninnegjengen er jeg den som ber inn til vors. Dette er standard-prosedyre og vi er forsåvidt alle kjent med hvordan dette skal foregå og hvem som bringer hva. Er ikke alltid det er like lurt å bo nærmest puben, for å si det sånn! 

7. Selv om det ikke kan virke slik, har jeg store problemer med å stole på mennesker. Trust-issuse som man så fint kan kalle det. Dette er vel grunnet at mange mennesker som står meg nær har dolket meg i ryggen og jeg har mine egne personlige grunner til å tvile på mennesker ord og løfter. Tillit er en sår ting, og den er ofte vanskelig å opparbeidet seg til et likt nivå igjen.

8. Jeg kan telle på to hender, hvor mange ganger jeg har sett faren min i løpet av mine snart 21 år. Dette har for meg vært svært vanskelig og jeg kan ofte ta meg selv i å nesten være på gråten når jeg ser små barn være med fedrene sine på diverse arrangementer. Spesielle ting er alltid sårt for mennesker, og dette med å ha et ekstremt dårlig forhold til faren min - er min spesielle ting. Opp igjennom årene har jeg ofte slitt med dårlig selvbilde på grunn av hendelser rundt faren min. Heldigvis har jeg nå forstått at det ikke er meg det er noe feil med, men han. Det er kun han som taper noe på å ikke ha et forhold til meg og ikke omvendt. 

9. Jeg trodde ikke på kjærlighet ved første blikk, før en hendelse for tre-fire år tilbake - da jeg møtte en fantastisk flott og hyggelig gutt som tok meg med storm. Vi ble aldri fullstendig forelsket i hverandre og fant ut at vi passet best som venner. Men vi vet begge at det definitivt var noe i lufta og det håper jeg enhver jente og gutt skal få oppleve i løpet av sitt liv. 

10. Jeg har en enorm trang til å få hade-kos fra mine besteforeldre da jeg skal hjem fra å ha besøkt dem. En tidligere hendelse i livet mitt, hvor jeg ikke fikk sagt hade til en nær venn/familierelasjon og han brått døde, ble jeg helt i fra meg. Redselen for ikke å få sagt hadet er så skremmende stor at jeg ofte har reist tilbake dit for å få en kos - selv om jeg har kommet meg halvveis hjem igjen. 

Oboy, det var jammen ikke lett. Det er jo liksom så rart å skal finne på noe om seg selv som ingen andre vet - fordi man vet jo allerede alt om seg selv og det blir derfor så vanskelig å plukke ut noe unormalt eller spennende. Men jeg håper det var noe som var interessant og at du fikk vite litt mer om meg, enn det du allerede visste. Er det noe mer du lurer på? Ikke vær redd for å spørre! 

Nyt resten av dagen ❤

COLOR PARADISE

God aften, darlings ❤

Har dere hatt en fin tirsdag så langt? 

Besøket mitt, bestående av mamma, lillebror og fineste Akira dro for en liten stund siden og vi har hatt en liten og koselig familiesammenkomst. Er så koselig å få besøk og spesielt av familie som man ikke ser så ofte nå som før. Rart hvordan tidene forandrer seg... 

Etter en tung og trist dag med regn, regn og øspøsende regn - vil jeg dele noen gladbilder for å få opp humøret på ett høyere nivå. Enjoy 
Nå skal jeg ta en lang og deilig dusj, før jeg skal hoppe rett i loppekassa. Nok en arbeidsdag står for tur imorgen og det er ingenting som er bedre enn å våkne opplagt - noe jeg ikke har gjort på evigheter. Nattesøvn, hva er det? Må nok få ett bedre vennskapsbånd med John Blund! 

Gjør fargeglade bilder deg like happy som meg? 

Birthday wishes

Oboy, mandagen kom som lyn ifra klar himmel... Men jeg skal omfavne den og gi den masse kjærlighet og pleie, slik at jeg får en bra start på uka! 

Idag er det kun 15 dager til bursdagen min. Og jeg vet at mange gruer seg til denne dagen, da de aldri vet hva de skal kjøpe til meg. Jeg er nemlig av de få jentene som overhodet ikke ønsker seg smykker og dill og dall. Ånei, denne jenta her har aldri brukt smykker noensinne i sitt liv og slik vil det nok også alltid forbli. Jeg er bare ikke av den typen sminke-smykke-dukkene og alle som kjenner meg, vet dette veldig godt. 

Dette har opp igjennom årene gitt mange familiemedlemmer og venner en stor frustrasjon. Hehe, jeg mener - jeg ser heller en større glede i å få en cola og en bamse levert på døra, enn diamanter og glitter. Der har dere meg. Kim sa igår at jeg snart måtte få fingeren ut og skaffe han en ønskeliste, så derfor har jeg da fikset en aldri så liten liste - som kanskje ble noe større enn jeg først antok, hehe. Har man bursdag - så har man bursdag! 

HIPP HIPP HURRA FOR BURSDAG ❤

// annonselinker1. Råkule boyfriend jeans har stått på ønskelista mi leeenge og man må jo bare ha et sånt plagg i garderoben. 

2. Pineapple tee fra kleskolleksjonen fra mitt store forbildet  

3. Super kule og gule high heels som piffer opp antrekket så til de grader

4. Zebra pute som er skikkelig innafor i et tropisk hjem 

5. Palme som jeg har siklet på i månedsvis, jeg bare MÅ ha denne! 

6. Paradise Tank Top også fra Styleconnection

7. LA California - hangover genser er alltid kjekt å ha

8. Mummitroll-kopper har jeg ønsket meg super lenge, såå søte da 

9. Svarte high heels som passer til ethvert antrekk 

10. Mint genser i supersoft stoff - must have 

11. Råtøffe armbånd som piffer opp antrekket 

12. Gul lampe som skal piffe opp skrivepulten til et høyere nivå 

13. Zebra boks - finnes ikke noe kulere

14. Gult er kult - farger gjør meg såå glad 

15. Hodegavl - stått på ønskelista for a long time now. MÅ haaa

16. Ananaslampe - råeste i verden! 


Egentlig så kan man vel si at alt med zebra, palmer, gult, turkis og lilla er innafor. Det samme er ting og tang med hodeskaller. Dessuten er også bamser og sjokolade og såklart cola - relativt innafor det også! Gleder meg en hel masse til å se hva jeg får til bursdagsgaver, det er alltid like spennende. Elsker å få gaver og det å gi gaver. Elsker nesten mer å gi gaver, siden jeg liker å gjøre det veldig personlig og finne noe som virkelig passer personen som hånd i hanske. 

Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg reiser av gårde på jobb. Ha en fin mandagskveld ❤

Hva ønsker du deg til bursdag? 

Skjønnhet har ingen størrelse

God søndag ❤

Ved flere anledninger kan jeg ta meg selv i å bli både grådig oppgitt og møkkalei av alt kropps-press som finnes rundt oss. Jeg mener, det finnes jo bokstavelig talt ting som minner oss på hvordan vi burde leve og hvordan vi burde se ut overalt. Og da mener jeg overalt. Hvor enn du går... 

Som da jeg var på butikken igår og skulle gå til kassa for å betale. Og du vet alle de der blad-holderne og der hvor alle avisene er, sånn like før kassa? Ja, der ja. Jeg begynte plutselig å studere disse bladene nøye, da kassa-køen var ganske lang. Midt imellom alle bladene av KK, Allers, Hjemme og bøttevis av andre ukeblad og magasiner, får jeg plutselig øye på en skikkelig og real forside. Det var forsiden på ELLE, hvor en flott og vakker kvinne prydet forsiden. Altså, jeg mener - virkelig prydet den. Det var litt av et sjeldent syn. Jeg har aldri før sett en pluss-size pryde en forside på et magasin før og jeg tok meg selv i å grabbe med meg bladet før jeg engang rakk å tenke noe mer over det. Det var et fantastisk øyeblikk som burde vært filmet. 


Jeg mener, det er helt klart at magre kvinner, med skikkelig veltrent kropp og et utseende som en million dollar selger. Det er det ingen tvil om. Men hva om flere kunne gjort som ELLE og faktisk prydet forsidene med modeller i pluss-size. Da ville titalls jenter få en mye bedre selvtillit. De ville sluttet å jobbe så hardt for å få den perfekte "modell-kroppen" som vi alle jenter så desperat er på leting etter. Å pryde forsiden med andre mennesker enn kun de som er størrelse 34-38 - det ville faktisk vært med på å forminske kroppspress blant jenter. Det har jeg en stor og sterk tro på at det ville gjøre. Ville det ikke? Vi ville ikke få prentet inn i hodene våre at vi burde se ut som en size 34-38. Vi ville kanskje blitt og vært mer fornøyd med de kroppene vi har. Det ville vist oss jenter at man ikke trenger å være helt a4 for å være sexy. 

For let's face it. Hva er vel ikke mer sexy enn en skikkelig hardbarka jente som overhodet ikke er redd for å vise sine feil og mangler ved kroppen sin? Aaah. Jeg bare digger de jentene, som virkelig tørr å vise seg fram. Det er det man burde gjøre. Man burde vise seg fram, med hele seg og ikke gjemme bort magefettet bak store klær. Nei, man burde virkelig vise verden hvem man er - både med og uten magefett. Vi har alle feil og mangler ved kroppene våre. Vi har alle spesielle kroppsdeler vi ikke er spesielt stolte av. Og hva så? Da er vi vel alle i samme båt? Vi burde heller hedre hverandre og oss selv og vise frem hver eneste kroppsdel og være stolte over dem. 


Skjønnhet har ingen størrelse. Og det er faktisk helt og holdent sant! Vi burde vise frem oss selv på en skikkelig måte. Og ikke være sjenerte og flaue over det. Selvsikre kvinner er sexy as fuck. Spør enhver mann og han vil si det samme. En ekte mann vil ikke la størrelsen ha noe å si. En ekte mann vil uansett elske deg for den du er og ikke for hvordan du ser ut. Alltid husk det! 

Så ta på deg det fineste undertøyet du har og sleng på deg en skikkelig sexy kjole, slå ut håret og ha en alle tiders kveld ute på byen neste gang du har mulighet. Ha troen på deg selv og vær stolt av deg selv og kroppen din. Det lengste forholdet vi har her i livet - er faktisk med kroppen vår. Så hvorfor ikke fylle forholdet med kjærlighet, i stedet for hat? Jeg vet det er lettere sagt en gjort - å elske kroppen sin. Men det er en læringsprosess som vi alle har godt av å være igjennom.

Så vis formene dine og vift med rumpa til de som sier at du ikke ser bra ut ?  

Er du stolt over kroppen din? 

I love junkfood

God ettermiddag fininger ❤

Idag har jeg hatt en utrolig fin dag i mitt eget selskap. Er det ikke bare deilig å tusle rundt i butikker på egen hånd og leve i sin egen lille boble? 

Slike dager er så utrolig gode og deilige. Man burde egentlig ha slike dager oftere. En hektisk hverdag er ofte det man har å stri med og det er viktig å finne en flott måte å slappe av på. Et hvilket som helst hvor man kan finne en indre ro som får både kropp og sinn til å roe seg ned og komme på bakkenivå. 

Men over til det jeg egentlig skulle snakke om. Jeg er jo av de menneskene som overhodet ikke tenker på kostholdet mitt og som egentlig stapper i meg junkfood for fulle mugger uten å egentlig bry meg noe stort om det. Hver gang jeg ser Mc'Donalds-skiltet så sikler jeg og bare må innom for å få meg en deilig cheeseburger eller noe annet digg de har å by på. Kosthold er noe jeg ikke har kontroll på og som jeg heller ikke bryr meg stort om. Jeg spiser det jeg vil, når jeg vil. Uansett hvor mange kalorier og karbohydrater som finnes i det. Vil jeg ha noe, så kjøper jeg det og spiser det - med ren og god samvittighet. Norge er blitt til et sted hvor bloggere og andre mennesker tar helt av angående kosthold og endringer innenfor matvanene sine. I tillegg er det store mengder av befolkningen som trener opptil flere ganger i uka. Kosthold og trening, det er liksom det alt handler om. Det å se bra ut og det og være sunn og frisk. Bloggere blogger om oppskrifter på et sunt liv, et sunt kosthold og om treningsøvelser de kan gjøre for å få best mulig resultat. Folk spiser frukt istedetfor godteri og må sjekke vekta si minst fem ganger i uka. Folk går opp og ned trapper for å gå ned i vekt. Folk får dårlig samvittighet om de koser seg ute på kafe med et deilig sjokoladekake-stykke. 

Nei, det er ikke sånn verden burde være. Det blir helt feil. Ihvertfall for meg! Ikke forstå meg feil. Det er flott at mennesker holder seg aktive og har et bra kosthold. Men poenget er at man skal drive med slike aktiviteter og kose seg med god og sunn mat - fordi man liker det og vil det! Ikke fordi man vil se bra ut og fordi man skal få en "drømmekropp". Jeg er så møkkalei av alt oppstyr rundt det å ha "den perfekte kroppen". Det er ingenting som er perfekt. Det er feiler og mangler ved ethvert individ, men alt er like unikt. Kroppen vår er unik, uansett størrelse eller fasong. Vi burde være mer glad i kroppene våre. Vi burde spise det vi vil og kysse den dumme samvittigheten våres bak. Vi burde kunne kose oss og føle oss bra - uansett om vi spiser sjokolade, kake eller andre såkalte "usunne ting". Vi lever kun en gang og vi burde jammen meg kose oss gløgg imens vi enda lever. Så om du føler for å gå inn på Mc'Donalds og kjøpe deg en burger og en pommes frites og samtidig vil ha deg en cola - gå inn og kjøp det! Nyt det og ikke tenk på at andre vil tenke over noe som helst. Det er helt okei og kose seg med junkfood. Og dersom noen andre sier noe annet, så får det være deres problem og ikke ditt. Om du ser ett deilig kakestykke i disken hos bakeren, så la fristen ta deg og omfavn kakestykke med glede! Livet er for kort til å ikke nyte ting som vi vil ha. 

Det var dagens lille tale og utblåsning. Hva syns du om å spise junkfood - er det rett eller galt? 

Håper dere alle får en fantastisk lørdagskveld! ❤

On my bucketlist

God fredag, darlings ❤

I over lengre tid har jeg hatt planer om å dele bucketlisten min med dere, men det har liksom aldri blitt til at jeg virkelig har satt meg ned og tenkt over alt jeg vil gjøre og oppleve før jeg dør. Jeg har jo så klart en del ønsker som jeg alltid har drømt om å få gjort - men så er det jo også mye ting man gjerne vil oppleve som man kanskje ikke alltid tenker så nøye over. For min del elsker jeg bucketlist's! Altså... jeg syns det er så bra at man faktisk har noen mål, drømmer og ønsker som man virkelig har lyst til å gjøre og som man gjør en liten ekstra innsats for å få gjort. Livet varer ikke evig og det er derfor viktig å gjøre det beste ut av den tiden man har. 

Såååå, la oss nå se... Here we go! 1. Svømme blant delfiner og bare nyte disse fantastiske skapningene.

2. Dra til Australia og få oppleve koala-bjørner og kenguruer

3. Lære meg å spille piano.

4. Fly en luftballong over ett fantastisk sted.

5. Oppleve Jotunheimens flotte natur. 

6. Reise til California og leve livet.

7. Lage og skrive en egen låt.

8. Lære meg og surfe.

9. Ta en helikoptertur over Norge og se på det flotte naturlandskapet.

10. Være med UNICEF på en reise til et fattig land og hjelpe innbyggerne som sliter.

11. Ta en roudtrip i USA og virkelig få oppleve flere fantastiske steder.

12. Lære meg å danse linedans.

13. Lage et fantastisk supriseparty for en nær slektning eller en god venninne.

14. Ankomme en fest i ekte limousin-style.

15. Ta en tur til Jamaica.

16. Oppleve Island. Vulkanutbrudd og The blue lagoon.

17. Skrive en egen bok 

18. Hoppe i fallskjerm 

19. Jobbe i en dyrepark og oppleve ville dyr på nært hold. 

20. Bli blodgiver. Tenk så utrolig viktig! 

21. Glede kreftpasienter på barneavdelingen på et sykehus. 

22. Oppleve karnevalet i Rio De Janeiro. 

23. Arrangere et utdrikningslag for en av jentene mine. 

24. Ta med meg jentegjengen på strippeklubb. 

25. Råkline i regnet. Selvfølgelig uten noen paraply! 

26. Oppleve en magisk solnedgang med personen jeg elsker. 

27. Få en hund til kjæledyr. Eller kanskje to? 

28. Oppfylle drømmen min om å drive med alternativ behandling. Spesielt rettet mot mennesker med spiseforstyrrelser. Ha et eget sted med diverse behandlingtilbud som ikke omhandler det å snakke. Men det å uttrykke følelser gjennom andre ting, som det å male. 

29. Kjøpe egen leilighet eller et hus. Det å eie noe på egenhånd. 

30. Se nordlyset. Dette må være helt fantastisk og magisk på samme tid. 

 

Shit! Det ble jo faktisk en grei lenge på denne lista også... Nå ble jeg skikkelig giret! Var det noe som virket spennende og som du også fikk lyst til å gjøre? Lag en bucketlist idag du også, om du ikke allerede har en! Hva vil du ha på din liste?
Kos dere resten av denne nydelige fredagen ❤

LYKKERUS TIL TUSEN

Herregud, for en kveld! 

Jeg kan endelig puste lettet ut etter å ha fått svar om at jeg kom inn på førstevalget mitt angående skoleplass. Og jeg er i fyr og flamme! For å være helt ærlig, hadde jeg ingen tro på at jeg kom til å komme inn - da det er veldig mange søkere. Men som jeg alltid sier: "man må ha troen på seg selv!". 

Det er virkelig helt absurd. Om noen uker sitter jeg nok en gang på skolebenken for å realisere drømmen min om å bli vernepleier. Det er helt fantastisk! Som sikkert et titalls andre mennesker er jeg helt i ekstase. Gratulerer til alle andre som har kommet inn på den skoleplassen de ønsket seg. Dere har virkelig fortjent det og dere burde ta å feire på skikkelig vis imorgen. Det å ta et steg for å få seg en utdanning, kan forsåvidt aldri bli et feil steg å ta. Vi burde være stolte av oss selv. 


I to år har jeg nå begitt meg ut på nye eventyr. Jeg var på folkehøgskole hvor jeg lærte meg å bli voksen og stå opp for meg selv. Jeg lærte meg å kjenne meg selv bedre og å kjenne mennesker bedre. Jeg lærte meg at det finnes noe godt i alle, selv om det ofte er mange høye vegger å bryte seg gjennom for å finne frem til det gode. Jeg ble en mer ryddig og selvsikker person. Jeg fikk meg jobb og startet to dager etter skoleslutt. Jeg lærte meg at en arbeidsplass kan være utfordrende på så mange forskjellige måter. Man må ofte jobbe for å fortjene folks tillit. Jeg har nå en arbeidsplass jeg liker og arbeidskolleger som jeg er blitt veldig glad i. 

Hver dag lærer jeg at man må leve livet og leve i nuet. Man vet aldri når livet tar slutt og man må derfor nyte hvert minutt av det. 

Jeg er så glad. Så pokkers glad! Jeg er også så utrolig stolt over meg selv. For at jeg er kommet til dette punktet, hvor jeg kan begynne veien til en utdannelse. En utdannelse jeg gladelig skal være stolt over. Man skal være stolt over seg selv til tider. Man skal gi seg selv ett klapp på skuldra. Det er viktig! Det er også uhyre viktig å ha troen på seg selv. Noe jeg ærlig skal innrømme at jeg ofte glemmer å ha. Men til sjuende og sist, vet jeg med meg selv at jeg kan utrette hva jeg selv måtte ønske. Jeg kan utrette ting, bare jeg går inn for å gjøre det. Vi har alle drømmer - og vi skal jammen meg utføre og fullføre hver eneste en av dem. 

Så til alle som kom inn på skole idag; vær stolt over dere selv! Og til dere som ikke kom inn, kjemp dere til målet om å nå drømmen deres. Vi kan alle oppfylle drømmer om vi bare jobber hardt nok. Og om vi har troen på oss selv, så kan vi nå langt. Tro på deg selv og at du fortjener kun det beste. 

Lev ut drømmen din - idag. 

This makes me happy

God ettermiddag ❤

Idag har en veldig sliten Julie kun holdt senga og ikke gjort en flue fordrev. En forkjølelse har fullstendig tatt knekken på meg og jeg har hatt ett godt selskap med kvinnegalskapen i Orange is the new black. Denne serien er bare rå! Anbefaler alle som ikke har fulgt med på den om å svitche seg inn på netflix og starte å se tidenes episoder. 

Anyway.... Over til selve overskriften!

Jeg har innsett at det ikke alltid er like lett å ha noe å skrive om. Spesielt da man ikke har et spesielt interessant liv. Sånn som mange toppbloggere ofte har. De har ting å skrive om i bøtter og spann. Det er derfor vanskelig for oss andre bloggere, som er litt lenger ned enn topplista - å konkurrere med disse fancy innleggene om hvordan et stressende, morsomt og strevsomt liv er. Hverdagene til toppbloggerne er en smule annerledes enn for de mindre bloggerne og det blir da vanskelig å finne noe som interesserer.

For min egen del blogger jeg fordi jeg syns dette er morsomt og fordi det er gøy å kunne ha noe å gjøre på fritiden. Det er alltid like gøy dersom man faktisk har noen som følger med på bloggen, men dette er ikke hovedpoenget. Med bloggen min ønsker jeg å kunne inspirere og motivere mennesker. Dette er noe jeg egentlig ikke har vært så ekstremt flink til fram til nå. Jeg håper å kunne gi mennesker troen på seg selv og at de får et annet syn på seg selv. Få mennesker til å tørre å være seg selv og være stolt over hvem man er. 

Men dette er en langsiktig plan. Idag starter jeg med å vise noen bilder som gjør meg lykkelig og som inspirerer meg. Noe som er viktig for ett hvert menneske. Enjoy! 

☀️✌🏼️🌊


On the road :3
Håper disse var til like stor inspirasjon for dere, som de var for meg. Vi trenger alle litt inspirasjon iblant. 

Hva står på deres agenda idag? ❤

BLUE JEAN BABE

// annonselinker 

Hello darlings ❤

Hvordan har dagen vært så langt? Alt bra med dere? 

Ville ta dere med en tur til denim-land, hvor jeg nemlig befinner meg for øyeblikket! Bare elsker denim ♥  Det passer jo liksom til alt! Klikker meg inn på diverse mote-sider kun for å finne bilder av denim og gud, så mye fint det er der ute! Får lyst på alt. Alt fra jakker, skjorter til bukser og shorts. Alt er jo bare så fabolous. Det er det rette ordet man kan bruke. Faboulous! Gleder meg til de varme solskinnsdager da jeg kan gå i bare topp og denim-shorts. Det er sååå herlig. Ånei, nå kommer sommerfølelsen mer og mer snikende på meg, og disse tankene gjør det virkelig ikke noe bedre. Nåvell, nok lengting etter sommeren nå.... 


1.
Her denim jacket HER  2. Rock it oversize shirt HER  3. Distressed BF jeans HER 

Er du en demin-elsker? 

En jobb å være stolt over!

Hallo ❤

Idag har jeg tenkt til å gå inn på et tema som er veldig viktig for meg, og jeg vet at det også er viktig for mange andre.... 

Jeg jobber som pleieassistent ved ett omsorgsenter. Her bor det da mennesker i alderen 60+. Mange av dem er utrolig skjønne og har sin egen utrolige sjarm. Mange av dem lider av demens og husker ikke samtalen vi hadde for ti minutter siden. Mange blir fort sinte og utagerende og det er ofte at man kan få seg både ett og to slag. Men likevel så er de mennesker. De er gamle mennesker som har levd et langt og forhåpentligvis godt liv. De har strevd i årevis, jobbet og slitt for å få endene til å møtes og nå har de da endt opp på et lite rom, hvor de så og si sitter på rævva dag ut og dag inn.

Norge, som sikkert mange andre av verdens land, er utrolig dårlige til å støtte om eldreomsorgen og det å faktisk gi penger til slike gamlehjem, eldresentre, omsorgsentre og eldre omsorgsboliger. Det er en stor skam, at ett av verdens rikeste land ikke rår seg med å unne de gamle litt kroner for alt strevet. De fortjener jo hver eneste krone som blir gitt dem. De fortjener å ha et godt liv. De fortjener å få den pleien og omsorgen de trenger. Og som oftest er slike hjem for eldre en arbeidsplass hvor arbeidskapasiteten er for stor og personalet er for lite. Noe som resulterer i stress. Stress som beboere overhodet ikke har noe behov for eller noe de fortjener. 

Amor de verdad😭
Det er ofte et slit å jobbe på en slik plass, hvor personalet stadig er i undertall og man må jobbe rævva av seg hvert bidige minutt for å få det til å gå rundt. Man går ofte hjem med dårlig samvittighet fordi man rett og slett ikke har hatt tid til å gjort alt man skulle i løpet av arbeidsdagen, eller at man ikke har fått satt seg ned og snakket skikkelig med pasientene sine. Man må løpe forbi dem og beklage seg i forbifarten. Det er overhodet ikke sånn det skal være eller burde være. Jeg er grådig lei av å se politikere og andre "store" mennesker ta ifra de gamle. De fortjener alt de kan få. De fortjener å få en verdig slutt på livet sitt. Dette er ofte ett sted som er endestasjonen for deres lange liv, og de burde få en ærlig og hederlig slutt. 

Jeg er stolt av å være pleieassistent, jeg er med på å forme dagen for de eldre. Jeg er med på å hjelpe dem opp fra senga og å legge dem igjen. Jeg er med å får de på do, jeg er med å får vasket dem. Jeg er der døgnet rundt og prøver iherdig å gi dem den beste pleien og omsorgen som jeg kan. Det er en givende jobb og alle burde få en liten smakebit på hvordan eldreomsorgen egentlig er. De fleste sier at jeg jobber med å "tørke ræv", og ja - det er kun en liten del av jobben jeg gjør. Og den dagen du selv blir nødt til å få hjelp til å "tørke ræva di", så er du sjeleglad for at noen faktisk gidder å jobbe med slikt. Ikke undervurder de som jobber i eldreomsorgen - de er viktig mennesker som gjør en utrolig bra jobb!!

Lenge leve eldreomsorgen ❤

The birthday man

God mandag ❤

Idag er endelig dagen kommet, hvor min fantastiske "reservepappa" blir hele 50 år. Han er nå halvveis til hundre, som tida flyr. 

Jeg kan enda huske da jeg var ei lita jente og alt var nytt og spennende. Mamma hadde endelig fått seg en kjæreste og det virket ganske seriøst. Han var mye på besøk og jeg var slettes ikke den jenta som var redd for å hilse på. I etterkant er dette noe jeg ofte har fått høre og det er opptil flere historier vi ler av den dag i dag. Jeg var ei jente som var frampå og selvsikker, og var helt på tuppa når det hjalt både menn og gutter. 

Jeg var så ekstremt glad, så happy - for at mamma endelig hadde klart å finne seg en fyr. En fyr som skulle vise seg å flytte inn med oss og stifte familie. Han ga meg en lillebror, noe jeg hadde drømt om i flere år og jeg kunne ikke vært mer stolt, den dagen jeg tok opp telefonrøret og jeg ble fortalt at jeg hadde fått en lillebror. Hele verden ble snudd på hodet på noen få sekunder og jeg svevde på en rosa sky i flere måneder. 


Han har lært meg så mye. Gitt meg så mye. I og med at min ordentlige pappa aldri har vært til stedet, er jeg så ekstremt takknemlig for at han tok meg under vingen sin, som om jeg skulle vært hans egen datter. Ofte kan jeg ta meg selv i å tro at jeg er datteren hans. Ofte kan jeg ta meg selv i å så inderlig håpe at han kunne vært det. Det er aldri enkelt å være et lite barn med kun en forelder. Min pappa, er tross alt ikke død, som så mange andre stakkarslige barn må oppleve. Men han har aldri vært der og det kommer han heller aldri til å være. 

Jeg var ingen lett unge da jeg var liten og jeg hadde ofte raserianfall som overhodet ikke lignet grisen. Jeg kunne bli helt gæren og hamre med dører, slå og sparke. På mine verste dager var jeg helt rabiat. Og mange mennesker hadde aldri før sett en så sint unge før. Heldigvis har dette gitt seg med årene og jeg er sjeldent så sint nå. Jeg har vokst fra det og skjønt at alt det sinne ikke løser noen verdens ting. 

Iallefall vil jeg dedikere dette innlegget til min kjære reservepappa, Rune. Gratulerer så mye med dagen. Takk for alt du har lært meg og for alt du har gitt meg. For at du har tatt vare på meg. Trøstet meg og gitt meg av din dyrebare kjærlighet. Takk for alle lysløperennene du var med på. For alle fisketurene vi har hatt sammen og de koselige sommerferiene vi har delt. Du har gitt meg så mye og lært meg så mye. Men mest av alt har jeg lært at man kan være i familie, selv om det ikke er via blod. Og det er det viktigste jeg har lært av alt. Takk for at du er du og at du er den du er. Takk for at du har brydd deg nok til å la meg bli datteren din. Du er kanskje ikke pappa'en min på papiret, men i hjerte vil du alltid være det. Du har vært en fantastisk fyr med ett hjerte av gull, gjennom alle våre år som familie. 

Kos deg på dagen din, det fortjener du mer enn noen andre. Jeg er veldig glad i deg! ❤

Sunday lazydays

God søndag ❤

Jeg kan endelig si meg ferdig med den første jobbhelga etter en ukes ferie, og det er en deilig følelse! 

De siste dagene har tatt på skikkelig, og det er derfor ekstra deilig å slenge seg ned på sofaen og legge seg i armkroken til den beste gutten jeg vet om. Kroppen verker, hodet verker og ikke minst så er nesa ekstremt rennende. Føler meg som verdens deiligste om dagen, og ingenting er bedre enn nettopp det, eller hva? 

Håper denne forkjølelsen forsvinner relativt fort. Er det noe jeg hater, så er det å gå å være halv-syk i flere uker. Disse forkjølelsene har jo en tendens til å være på besøk en god stund, når de først har ankommet. Får håpe en real mikstur gjør susen, slik at jeg blir frisk som en fisk på null komma niks. 

Fått endel flotte tilbakemeldinger på forrige innlegg, noe som gjør meg super happy! Ingenting er bedre enn at folk liker det man skriver. Så tommel opp for jentekvelder! 

Er det noe annet dere vil at jeg skal skrive om? Gi meg gjerne tips i kommentarfeltet! 

Ellers håper jeg at dere nyter søndagskvelden og lader opp batteriene for en ny uke ❤ Selv har jeg planer om å se en serie eller en film og spise så mye godis til jeg blir kvalm og uvel. Godis for alle penga! 

SMASK 

Tips til jentekvelden!

God kveld i stuggu ❤

Helger er ett perfekt tidspunkt til å dra igang en skikkelig jentekveld! Det er jo ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre under slike omstendigheter, spesielt siden man pleier å gjøre det samme hver gang. Og det er jo alltid like gøy med litt forandring. Venninner er noe man virkelig trenger her i livet, og ofte er det lett å ta sine nærmeste for gitt. En samling av den beste venninnen eller hele venninnegjengen, vil gjøre samholdet bedre og man vil få et avbrekk av en ellers så hektisk hverdag. Her kommer 8 tips til hva man kan gjøre. 

Here we go! 


1. Smaken av velvære 
I en hektisk hverdag er det både viktig og riktig å unne seg det lille ekstra. Skap deres eget spa med deilige kremer, masker, duftlys og en fruktig og frisk sorbet-shake. 

2. Filmkveld 
Hva med å samle noen venninner en regnfull sommerkveld og sammen synke ned i myke sofaputer? Drøm dere bort med en deilig romantisk komedie og en halvliter med Dream Sorbet. 

// tips hentet fra KK 

3. Kulinarisk aften 
Kombiner sosialt samvær og deilig mat, og inviter venninnegjengen så dere sammen kan kokkelere fram deilige retter. Dream Sorbet med bringebær eller mango er en lettvint og forfriskende avslutning på et godt måltid. 

4. Byttekveld 
Er klesskapet fylt med alt, men likevel er det lite som frister? Sett frem friske bær og fruktig sorbet og inviter til byttekveld. Vips så er garderoben fornyet og venninnegjengen har hatt en fruktbar og smakfull kveld. Samtidig som du ikke bruker en eneste krone. Perfekt! 

5. Spill og quiz-kveld 
Frisk opp geografikunnskapene og lek dere gjennom kvelden med quiz og spørsmål. Brettspillet Alias er også en sikker vinner når lattermusklene skal trenes, mens halsen forfriskes med kald og deilig sorbet-shake. 

6. Singstar med jentene
Sett stemningen og start kvelden med en sprudlende sorbet-shake, og finn frem favorittlåtene fra ungdomstiden. Syng dere gjennom en kveld som garantert blir fylt med mye latter og glede. 

7. Pynte til fest-kveld 
Inviter venninne til felles pynting av festbordet, Alle tar med det de vil av servietter, nips og pynt. Lær av hverandre, del tips, plukk og miks, og forsøk ulike varianter av festbordet til felles inspirasjon. Super gøy! 

8. Sporty jentetreff 
Samle venninnene til en deilig kveldstur sammen i nærområdet. Kombiner frisk luft, hyggelig samvær og fysisk aktivitet. Avslutt kvelden på terrassen med en forfriskende og velfortjent sorbet-shake. 


Nå er det bare å samle girlsa og invie en super jentekveld! Åååh, så utrolig gøy. Ta vare på jentene dine, de er de som alltid er der for deg - uansett hva! ❤

Kos dere resten av denne fantastiske lørdagskvelden. 

Helgefjas

God lørdag ❤

Hvor utrolig deilig er det ikke at sola er på besøk og feirer helgefølelsen med oss? Aaah, liker liker! 

Nå har Kim akkurat mekka en hjemmelagd pizza som vi skal kose oss med ganske snart. Hjemmelagd pizza er sørren meg så utrolig digg lørdagsmat. Vi skal muligens se en film og bare kose oss gløgg hele kvelden. Det tar på å ha arbeidshelg, samtidig som formen begynner å bli så som så, derfor er det viktig å lade batteriene da jeg kan! 


Blomster er innkjøpt og det skal bli salig digg å gafle i seg pizza om få strakser. Med smågodt som dessert! Kan det bli bedre?! Det er så ubeskrivelig deilig å være hjemme i helga. Helt ålreit og koselig å ta seg en helg ute i ny og ne og få i seg noe godt i glasset. Men jammen, er det deilig å kun kose seg i sitt eget og din bedre halvdel sitt nærvær og bare ta livet fullstendig med ro! 

Hva er planene dine for kvelden? 

Summerland

Hallois ❤

Nå begynner det å bli en stund siden sist eller hva? Jeg har vært på farten siden fredag og det har gått i hundre siden da. 

Denne sommeren her har vært helt magisk, og det beste av alt. Det er jo fortsatt en stund igjen før den er over. Heldigvis! Jeg har gjort så mye denne sommeren og det har vært en magisk reise fra start til slutt. Det hele startet med en fantastisk tur til Tyrkia med min kjære. Etterfulgt av mange gode fester og countryfestival. Jeg har vært sammen med venner og kost meg gløgg. Og det er jo det sommeren er til for! 

Jeg kan ikke få sagt nok, hvor mye jeg elsker sommer. Det er helt fantastisk! Bø-turen vår ble dessverre ikke så fantastisk som vi hadde håpet, da værgudene ikke var med oss i år heller. Men vi gjorde det beste ut av det og fikk allikevel en flott tur. Det viktigste er at man er lykkelig og har det bra, og det hadde vi! 

Vi har vært på kino, spist deilig mat på forskjellige spisesteder, spilt kort og badet til vi ble blå på leppa. I og med at sola ikke valgte å komme fram, ble det noget kaldt å bade, men gøy var det uansett og vi har alle tre laget minner for livet - også i år! Gutta mine er helsikes irriterende til tider, men samtidig er de verdens greieste å ha med på tur. De passer begge på meg - og ønsker at jeg skal ha det bra og jeg er så heldig som har disse gutta i livet mitt. 


Så tusen takk for en fantastisk tur! Gleder meg allerede til neste gang vi drar - som sikkert blir neste år om jeg kjenner oss rett. Haha! 

Hvor har du vært på ferie i sommer? 

Nå skal jeg lene meg godt inntil mannen i sofakroken og kose meg med noen gode videoer fra turen. Senere blir det nok enda mer film-titting med smågodt-skåla godt planta på fanget. Ha en fin fredagskveld! ❤

Festival er livet

Hallois! ❤

Nå begynner det å bli en stund siden sist. Først og fremst håper jeg dere har hatt en fantastisk helg! 

Det har iallefall jeg. Dette har vært en magisk helg fra start til slutt og jeg sitter kun igjen med et stort smil om munnen. Selv om det kjennes på kroppen idag, at man har drukket noe godt i glasset opptil flere dager på rad. Men det er så utrolig verdt det! Festivaler er livet altså. Dessuten har været visst seg i fra sin beste side og det har vært solskinn døgnet rundt! 

Sjekk ut disse god-bildene. Ååååh, country for alle penga!! 
Dessverre var det ikke så mange bilder jeg fikk tatt. Får håpe på bedre og flere bilder til neste år. Bildene ovenfor er forresten tatt fra GD's facebook-side. 

Nå skal jeg lade opp til en roadtrip til Bø i Sommerland imorgen. Også håper vi at formen har kommet seg til da :- ) Ha en fin kveld videre ❤

HOWDY COWBOY

Howdyyy ❤

Nå er det like før det braker løst. Jeg er så inni hampen klar! Dette skal bli tidenes helg, sammen med gode venner og god drikke. 

Noe som aldri skuffer, er country-festival. Det er like bra hvert jævla år, om det ikke er bedre og bedre, jo mer erfaren man blir. Det er jo bare så herlig! Og heldigvis har vi været på vår side også, så da kan man virkelig ikke klage. En helg fullspekka med skikkelig cowboy-musikk døgnet rundt, det kan ikke bli annet enn bra. Nei, dette her ser jeg jaggu meg fram til. 

På med cowboyhatten og bootsa, her skal det jammen meg festes til solen står opp igjen. 

Det er også utrolig mange bra band som skal opptre, Helllbillies, Vassendgutane, Von, Crashville, Stacie Collins og mange mange fler. Dette blir så braa! 
Det er noe usikker hvor mye blogging det blir i dagene fremover. Ikke skal jeg ha med pc og ikke kamera, så jeg må nok ta en skikkelig oppdatering til dere på søndagskvelden. På mandag drar vi jo også til Bø, så det er nok å henge fingrene i for tiden. Bare ting å glede seg til og det er akkurat sånn jeg liker det. 

Ses vi på Vinstra i helga, kanskje? 

Ha en strålende helg og kos dere gløgg, det skal jeg! :- ) Skal prøve å få lagt ut endel på mystoryen på snapchat. Legg til CHICKTOPIA og følg cowboylivet fra start til slutt! 

SMASK ❤

Hjemmefjas

God morgen, lovely ❤

Jeg er faktisk oppe før hanen galer, og dette er overhodet ikke hverdagskost. Det at jeg er våken og oppe før klokka åtte på en fridag, er egentlig helt utrolig! 

Varmen gjør det så utrolig vanskelig å få sove og når man i tillegg er så spent at man ikke klarer å holde sommerfuglene i sjakk, da er det umulig å få nattesøvnen til å nå toppen av barometeret. Herremin, jeg er så utrolig klar for en helg stappfull av gode mennesker, noe godt i glasset og skikkelig god country-musikk! Country er livet. Aaah, festivaler er noe for seg selv og de kaprer alltid noen av sommerens beste minner. Dette er blir jaggu bra. 

I skrivende stund ligger jeg fortsatt i senga og venter på at min kjære lillebror skal bli ferdig i dusjen. Stakkaren kom på at det var en stund siden sist og at han måtte tjuvlåne dusjen, haha. Etter det skal vi nok få i oss en liten matbit, før det bærer ned til skysstasjonen, hvor jeg skal avlevere han for veien videre til Hønefoss. 

Tenkte å slenge med noen bilder fra kvelden igår. Vi var på nattåpent i gatene av Lillehammer by, noe som var så innmari koselig! Angrer på at jeg ikke tok med kameraet for å vise dere noen flotte snaps. Senere på kvelden koste vi oss med tacos. Deilig deilig! 
Ha en flott fredag, go-inger ❤

Summer wanties

Endelig er sommeren her for fulle guffer og det er ikke annet enn å si enn; hallelujaaa! 

FEEL GOOD ❤

Herremin, det er så utrolig deilig å kjenne varmen på kroppen da solstrålene treffer deg. Hot hot hot. Jeg har samlet mine sommer favoritter fra forskjellige nettbutikker og det er kun feelgood all the way. Sjekk ut denne sommer-kolleksjonen! 

// adlinks1. Superkul vest  2. Ananas tank top  3. Armbånd  4. Nike Air Max  5. Blåfarget bikinitruse  6. Fresh bikinitopp  7. Stilig denimshorts  8. Rosa kimono  9. Flott stråhatt 10. Miami Wanderlust  11. Gul maxikjole  12. Super fresh skirt  13. Palme hårbånd  14. Skateboard  15. Fargerikt armbånd  16. Stilig backpack  17. Kule Vans  18. Svart bikinitopp  19. Zebra truse

Fresht, right? Aaah, alt som jeg elsker på ett og samme bilde! Ananas, palme, zebra, gulfarge, rosafarge og masse annet herlig. Dette bildet oser sørren meg feelgood. Good vibes only. Herremin, kunne ikke alt bare falt pladask inn i klesskapet mitt, sånn helt uten videre? Disse er jo bare sommerens must have. DEILIG 

Nå skal jeg sleike litt sol, før den flotte mammaen min, lillebror og Akira kommer. Ha en flott dag videre ❤

Idyll

Hallois ❤

For en fantastisk dag! Hele uken har jeg vært sliten og irritert av at været har vært dødsbra, mens jeg har jobbet. Nå kan jeg endelig nyte sola på fridagen og det er super deilig! 

Jeg har nettopp satt på en klesmaskin, små ryddet litt her og der, og skal snart hive meg over gårsdagens oppvask. Noe så grådig irriterende å ikke bare gjøre det med en gang, det slår aldri feil! Kvelden igår var kjempe koselig og vi hadde en rolig onsdagskveld hjemme i sofakroken. Det er så godt! Etter mange slitsomme dager på jobb, er det ingenting som er som å få roet ned både kropp og sjel. 

Kim laget favoritten min, som er god gammeldags middag - kjøttkaker, poteter og brun saus! Og som det smakte. Mmmmm. Den mannen kan virkelig å kokke. Heldigvis for meg er han også veldig glad i å kokke og utforske og det er som oftest han som okkuperer kjøkkenet, mens jeg dekker på. 

Her er noen snaps fra igår. 


En ting jeg klart kan bli bedre på her på bloggen er å vise bilder av mennesker. Mennesker som i meg selv og Kim, men spesielt meg selv! Til bursdagsgave står kamerastativ høyt på lista og da håper jeg å få til en del outfitbilder, fordi dette er alltid en klassiker som folk liker! Er det ikke gøy å bli inspirert av hva andre har på seg? Det syns iallefall jeg. 

Nå skal jeg ta unna gårsdagens oppvask, for så å komme meg ut i det nydelige været! Hvilke planer har du for dagen? 

SMASK ❤


Samboerskapets jubileum

God aften ❤

Tro det eller ei, men idag har jeg og Kim vært samboere i ett år! Og dette må selvfølgelig feires. 

Vi tar en vri idag og går heller for en koselig hjemmemiddag her i cribben, istedetfor å gå ut som vi ellers pleier å gjøre. Det å være hjemme kan være like så koselig og kanskje blir det litt mer personlig enn om man skal menge seg med andre mennesker. Nå kan vi kun være oss to i sofakroken, med deilig middag og en fin film. 

Kan nesten ikke tro at det allerede er ett år siden vi sto i vår første leilighet og så for oss et eventyr uten like. Og det har det også vært! Det å være samboer er faktisk ekstremt koselig. Det å komme hjem til noen hver dag, det å våkne opp til ett flott ansikt og det å gå til sengs med noen hver natt - det er fader'n meg helt magisk! Vi har det så fint i sammen og det er svært sjeldent vi krangler. Heldigvis er vi begge såpass forståelsesfulle når det kommer til forskjellige saker, at vi slipper å ta store diskusjoner og små krangle for små ting. Det er jeg så jævlig glad for! 

Vet at mange sliter med å krangle når man flytter sammen og heldigvis har vi sluppet lett unna. Dette har såklart noe med at jeg har en usedvanlig tålmodig mann å bo med, på de dagene der jeg er som mest sur. Alle dager er ikke like lette og da er det så utrolig godt å vite at man har noen ved sin side uansett hva. 


Jeg er så glad for å ha kapret en så snill, god, omtenksom og tålmodig mann. Uten han hadde dagene vært enda mørkere og hverdagen enda tungere. Han gjør livet så lett å leve og det kommer jeg alltid til å være ekstremt takknemlig for. Takk for et flott år som samboere, du er så altfor god! Jeg håper og tror på enda flere år sammen med deg under ett og samme tak ❤

Er du samboer?

SMASK 

Noe å glede seg til

Hei solstråler ❤

Sola stråler på den blå himmelen og jeg kan med god samvittighet ta meg en liten ferie. I helga går ferden til Vinstra på Countryfestival med gode venner og noe godt i glasset. På mandag, reiser jeg med mannen og lillebroren min til Bø i Sommerland, hvor vi forhåpentligvis får knallvær og hvor vi skal bade til vi stuper. Mye bra å se fram til og det er sååå utrolig deilig! Det å glede seg til noe er det morsomste jeg vet. 

Vi var også i Bø i fjor, men dessverre så hadde vi bare noe sol den ene dagen, derfor satser vi på at finværet er med oss i år. Dette her blir braaaa, som jeg gleder meg! 
Nå skal jeg se til å få pakket litt og ordnet opp litt her i cribben. Skrik ut om det er noe du savner eller vil se mer av her på bloggen. Ha en fin onsdag ❤

hits