Summer beauty

Hei darlings ❤

Har dere hatt en fin dag så langt? 

Sommeren er virkelig en fin tid, der man kan samle hele vennegjengen og sitte ute til langt på natt i det fine været. Man kan ha noe godt i glasset og le av hverandres historier. Det er så utrolig deilig! Man kan virkelig nyte solskinnet fra dets beste hete og virkelig leve livet fullt ut. Det er ingenting som er bedre enn slike kvelder. Grillparty og det å kose seg gløgg. Det er livet. 


Oser ikke disse bildene feelgood? Og sommer all the way? Åååh, late sommerdager, det er livet. 

Nå skal jeg lade opp til nok en kveldsvakt. Snakkes! Ha en fin dag ❤


Ebay wanties - June

Hello! ❤

Det var på høy tid å vise mine favoritter for juni-måned, nå som det gjenstår kun en dag igjen av måneden. Bedre sent, enn aldri? 

Denne måneden er favorittene fargerike og oser av feelgood all the way. Farger er virkelig så fantastisk. De lyser opp og gjør alt så mye bedre.  Sprudlende til tusen. Man kan rett og slett ikke få nok av farger. Farger all the way! Flamingoer, gult og alle regnbuens farger er med å pryde favorittlista for juni. Det bare oser sommer og sol. 

// adlinks


1. The Yellow Eiffeltower  2. Vinyl Coaster Groovy  3. Flamingo Cup-holder  4. Coloful Dress  5. Black and White  6. Hammock  7. Bikini  8. Zebra  Zett 9. Yellow Chair  10. Funky Shoes

Fresht eller hva? Fant du noe du likte? 

Ha en fin kveld videre ❤

Q & A session

God mandag, mine fine ❤

Da er det plutselig en ny uke som står for tur og den oser av nye muligheter. Så utrolig deilig! 

Ettersom det er ekstremt lenge siden dere har fått stilt meg spørsmål, så tenkte jeg det var på tide med en spørsmålsrunde. Dette er både morsomt og det er en fin måte for dere å bli litt bedre kjent på meg på. Det blir litt "to-fluer-i-en-smekk"-opplegg. Men det er jo alltid like kjekt! Derfor må du ikke nøle med å spørre meg om absolutt alt, eller hinte og tipse meg om ting dere vil ha mer på bloggen. Alle munner drar vet dere. Gleder meg til å se hva dere har å by på! 

Nå skal jeg få mekka meg noe mat og fått sett noen episoder av bloggerne før det bærer av gårde på jobb. Håper dere får en fantastisk mandag! ❤

SMASK 

Palmalas

God søndag ❤

Søndag dere... Det er en slik dag hvor det absolutt burde vært forbudt å jobbe. Jeg hater å jobbe på søndager. Altså, noen ganger kan det være ganske så koselig. Men for det meste så er det bare ekstremt slitsomt å måtte stå opp før fuglene kvitrer, mens andre ligger bakfulle og kanskje ikke har gått hjem fra nachspielet enda. 

Det er så utrolig kjipt. Jeg vil aller helst sove lenge, hoppe i noen daffeklær og forholde meg i senga hele dagen lang. Med serier rullende på skjermen all day long. Det er virkelig så deilig! Kunne ønske hver søndag var slik. Gleder meg allerede til den søndagen jeg kan gjøre det. 

Tenkte å slenge med ett skikkelig good feeling bilde. Palmer er livet dere. Jeg bare elsker palmer. De gjør meg så glad!!!! 


Nå venter jeg bare på at mannen skal servere middag, slik at vi kan kose oss i sofakroken resten av kvelden. Ååh, sunday - I love you ❤

Hva gjør deg glad? 

SUNNY DAY

God lørdag ❤

Ikke minst, god helg! For en vidunderlig lørdag dette er. Solskinn all the way. Smaken av sommer og det skal nytes! 

Jeg er nettopp kommet inn døra etter en meget slitsom og varm dag på jobb. Og det var super deilig å grabbe med seg en cola boks og slenge seg på sofaen når jeg kom hjem. Idag har det vært et usedvanlig fint vær, noe som overhodet ikke er hverdagskost denne sommeren her. Så det er virkelig godt. Det føles faktisk ut som det er sommer. Noe det ikke gjorde i dag tidlig, da jeg dro på jobb og det lå rim på ruta mi. Altså hallo..... Vi er i juni, snart begynnelsen på juli.. Det skal egentlig ikke være mulig! 

Når det er sånn her vær, tenker jeg tilbake til da vi var i Tyrkia og storkoste oss. Herremin, om man bare kunne skru tilbake tida! Deilig mat og drikke fra morgen til kveld. Trope-varme fra ende til slutt. Åååh, det var helt magisk! 


Nå kommer snart stefaren og lillebroren min på besøk og senere skal vi ut å spise på Davinci, det gledes! Nyt denne fantastiske lørdagen og gjør noe spesielt ut av hvert minutt som går. Grip dagen og lev livet. Hva har du i tankene om helgens planer? 

SMASK 

Happiness

Hei, idaaag er det fredag ❤

Endelig er den siste dagen av ei lang uke ferdig for mange. Selv har jeg arbeidshelg og skal nyte den med koselige arbeidskollegaer og de eldre pasientene. 

Igår var det nattåpent på Strandtorget, Lillehammer. Mega lave priser på alt man kan tenke seg. Før vi tok turen ned på tre-fire shoppingrunder, tok jeg og Kim oss en herlig date på peppes. Det var så utrolig godt! Kjenner enda smaken i munnen av deilig pizza. 

Det ble selvfølgelig med noe småtteri hjem igår også. Nå må jeg faktisk skjerpe meg med pengebruken min. Nå skal alt jeg ønsker meg vente til jeg har bursdag. De stakkarene som skal gi meg gaver må jo få gleden av å gi meg noe jeg ønsker meg de også, og ikke at jeg skal drive å kjøpe alt jeg ønsker meg selv! Hehe. Har lenge ønsket meg både zebrasko og flamingoer til å piffe opp det tropiske hjemmet mitt og igår, ble begge deler med meg hjem. Hurraaaa!!!

Zebrasko - Shoeday      Flamingo - Kremmerhuset 

Skoene kostet egentlig 299,- men igår fikk jeg rappa ett par for kun 99,-. Så jeg var nokså fornøyd og glad etter shoppingrundene våres. Ingenting er som å få kapret noe man har hatt lyst på lenge, til en billig penge. Nå skal jeg få ryddet litt rundt omkring her i leiligheten, før det bærer av sted på jobb. 

De beste ønsker om en fortreffelig fredag til dere ❤

Hva er dine planer for kvelden? 

TROPICAL DREAM

God torsdag, darlings ❤

Alle mine planer om å stå opp tidlig, for å gjøre noe fornuftig - går som regel rett vest... Det gjorde det jammen meg idag og! 

Nå skal jeg ikke gå dypere inn på mine sove-vaner, for det pleier som regel og gå over stokk og stein når jeg først begynner. Jeg har jo fått  helt dilla på sommerens hotteste tema, nemlig tropisk. Det er jo bare så herlig! Og det sprer så mye glede. Good vibes all the way. Palmer, ananas, flamingo, zebra, grønt, blått, gult, you name it. Alt er bare så utrolig flott og skjønt. 
1. Flamingo HER  2. Stråkurver med hvitt HER  3. Bambustre HER  4. Flamingopute HER  5. Hvit ananas HER  6. Pyntepute HER  7. Gull frosk HER  8. Zebrapledd HER  9. Papegøye HER  10. Stråkurver HER  11. Ananaslampe HER  12. Palmepute HER  13. Badehåndkle HER  14. Palme HER  15. Stråkurv med lokk HER

Så utrolig mye fint! Så fresht som det går ann. 

Jeg har lenge siklet på palmen fra Kremmerhuset og må snart gå til innkjøp av en slik en. Heldigvis er det ikke lenge til bursdagen min og jeg kan derfor ønske meg penger til å få kjøpt den. Den står nok øverst på ønskelista for den er så stilig og rå! 

Hva står på ønskelista di? Uansett så håper jeg at dere får en fin torsdag ❤

SMASK 

Netthets på sitt verste

Jeg har så mange ting jeg vil dele med dere. Viktige ting som betyr noe for meg. Men jeg har aldri fått satt meg ned for å skrive et virkelig innlegg som gir mening. Ikke før idag... Alltid viktig å få viktige ting ut i lyset.

Here we go! 

I løpet av dagen har jeg vært innom flere blogger og det er faktisk helt utrolig hvor mye stygt som blir kommentert i kommentarfeltene. Jeg vet at mange bloggere må tåle å få stygge kommentarer hver eneste dag. Men hvorfor må det være sånn? Jeg forstår det bare ikke. Hvorfor andre mennesker må trekke ned andre. Det har for meg vært helt ubegripelig i flere år. Det er så mange bloggere som hver dag må se stygge ting bli sagt om dem, og det er ikke sånn det skal være! 

Mange som skriver disse kommentarene, vil ikke offentliggjøre navnet sitt og ofte skriver de seg selv som "anonyme". Det er en gang sånn at man kan ikke like alle her i verden. Men om du ikke liker personen, så er det ingen som tvinger deg til å klikke deg inn på personens blogg og lese det hun eller han skriver. Det er du selv som tar det valget om å klikke deg inn. Det er du selv som også velger å måtte irritere deg nok over det som står skrevet eller det du ser at du skriver noe som ikke egner seg på trykk. Så i bunn og grunn er det kun deg selv du skal skylde på. Og for å være ærlig, så tviler jeg på at personene bak disse stygge kommentarene har det så bra med seg selv. Kommentarer som "du er stygg", "ville ikke lagt ut denne videoen her om jeg var deg, du er altfor feit til det", og "du må ikke tro at du er noe" er bare bagateller i forhold til andre ting som blir publisert i kommentarfeltene rundt omkring i bloggverdenen. Og det er faktisk ikke greit! Ikke greit i det hele tatt... 

Ingen er perfekte, men vi er alle unike på hver vår måte og det er en viktig lærepenge her i livet. Man bør oppføre seg både på nett og i virkeligheten. Det er ikke spesielt morsomt for mennesker å få sagt stygge ting til seg. Og det er høyst ikke nødvendig! Det er noe i ordtaket "om du ikke har noe fint å si, så ikke si noe som helst", som vi alle bør lære av. Vi bør kunne unne andre å se bra ut, å tjene penger, å være populære også videre. Det er faktisk ikke sånn at vi skal la sjalusien gjøre oss til noe vi ikke er, nemlig grusomme mennesker. Det er på tide å vokse opp! Det å unne andre mennesker noe godt, er en ekstremt god egenskap og man vil få det så mye bedre med seg selv. 

Så til dere som må kommentere stygge ting, eller si ting som overhodet ikke er hyggelige i det hele tatt, slutt med det. Det gagner ingen av dere å drive sånn som det. Vær hyggelige mot hverandre. Uansett om du kjenner vedkommende eller ikke. Uansett om personen ikke står øverst på favorittlista, så er det fullt mulig å være hyggelig og si hei til hverandre. Vennlighet er en egenskap vi alle bør ha og som vi bør vise. Om du ikke har det så bra med deg selv, så for all del ikke la andre mennesker føle det samme som deg. Du vet hvor vondt det er å ikke føle seg bra nok, så oppmuntre personen i stedet og vær en bedre versjon av deg selv. Det skal så lite til for å trøkke mennesker ned i gjørma, men det skal også veldig lite til for å få folk til å føle seg litt bedre. Tenk på det neste gang du skal kommentere på en blogg, eller kommentere noe i en samtale. Ord kan såre mer enn man tror, og det er overhodet ingen vits å ha som intensjon å såre folk. Det er ikke greit. 

Man vet aldri hvilket selvbildet ett menneske har av seg selv på forhånd, derfor er det veldig farlig å skulle skrive ting som at de skal gå å henge seg. Det kan ofte være tilfelle at personen har hørt dette opptil flere ganger og faktisk gjør det. Det er farlig å leke med ord og setninger som det. Aldri gjør det! 


Vi kan alle være vennlige og vi kan alle lære av hverandre. Ha en positiv innstilling og vær snille med hverandre, så skal du se at verden blir et bedre sted. Skriv heller positive ting og gi ros til andre medmennesker. Det vil gjøre dagen deres bedre. Og ingenting er så deilig som å gjøre dagen litt lettere for ett annet menneske. Om du gleder andre, gleder du også deg selv. 

Det var dagens lille tale.  Håper jeg får fram budskapet om at man alle bør være snille med hverandre godt nok. For det er så utrolig viktig! Vi vet ikke hvor mye vi kan ødelegge ett menneske ved å uttale oss verbalt stygt. Ikke lek tøff og lek med ord. Det kan være ekstremt farlig! 

Hva er dine tanker rundt det å skrive stygge kommentarer? Er det okei? 

HAPPY SHOPPING

Hei igjen ❤

Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har allerede vært på kurs i forbindelse med jobben og innom butikken for å kjøpe inn ingrediensene til dagens middag. Eneste tingen jeg ville ha idag var pitapizza, derfor gikk vi for det. Selv om det er midt i uka, så kan man faktisk få kose seg! Spesielt nå som det er sommertid. 

Jeg og Kim feiret heller ikke sankthans-aften igår, derfor tar vi en forsinket mini-feiring idag. Tenkt så utrolig koselig! Er litt bitter fordi jeg ikke fikk feiret skikkelig sankthans med bålkos og grillings, men vi får ta det til neste år. Ble så jelly på alle menneskene som la ut både på facebook, snap og instagram at de feiret med bål. Sånne kvelder er super koselige og burde virkelig nytes til det fulle! 

Nå skal jeg vise dere godbitene jeg fikk hamstret med meg igår. Brukte altfor mye penger, men jeg angrer ikke det grann på noe av det jeg kjøpte. De hadde jo sååå mye fint. Selv om mesteparten var butikker vi har her i Norge også, så fant jeg mye mer der enn her. Pussig! Sjekk ut disse godsakene: 
Herremin, jeg er helt i ekstase! Både skjærefjøla, lysestakene og lysene har jeg cravet etter lenge. De har stått høyt på ønskelista altfor lenge. I tillegg var det halv pris på skjærefjøla og da var det jo virkelig ikke noe spørsmål om jeg skulle grabbe en med meg hjemover. Rosa og svart hodeskalle, det er jo virkelig bare et must. Jeg ble forelska ved første øyekast og bare måtte ha dem! Super stilige og piffer virkelig opp ett hvert hjem. Alt i alt har jeg noget dårlig samvittighet over å ha brukt flere tusen kroner, men når jeg ser hvor i ekstase jeg faktisk er over tingene jeg kjøpte, så må jeg bare si meg svært fornøyd med gårsdagens fangst. 

Man skal unne seg noe godt og fin en gang i blant. I tillegg har jeg virkelig jobbet for å tjene disse pengene og føler derfor at jeg fortjener en belønning. Det burde alle unne seg. Dessverre får jeg altfor ofte dårlig samvittighet ved større pengebruk. Dette er fordi jeg alltid har lyst til å spare mest mulig penger, men at de bare forsvinner ut igjen, fortere enn det jeg selv ønsker. Heldigvis kom skattepengene inn på konto idag og jeg kan se at det lønner seg å spare, for nå er beløpet på sparekontoen mot der jeg ønsker at det skal være og jeg må klappe meg selv på skuldra for det. Så til dere alle unge, både gutter og jenter. SPAR PENGER - men en gang i blant, bruk penger på noe du virkelig har lyst på. Det er lurt å unne seg noe man virkelig ønsker, slik at man selv kan få litt belønning. 

Nå skal jeg kokke middag, sånn at det er klar til mannen kommer hjem. Håper dere får en vidunderlig onsdagskveld og koser dere gløgg ❤

 

Harrytur

Hallo ❤

Igår var jeg og vennene mine på en salig harrytur over svenskegrensa og fikk jammen meg brukt opp endel penger der også. Fikk med meg masse kjekt som jeg skal vise dere senere idag! Jeg hadde en fantastisk tur og lo fra start til slutt. Inkludert en punktering på vei hjem også, så det var jo egentlig bare fryd og gammen..

Hehe, det irriterer meg igrunn det faktum at når mennesker etter veien ser at noen trenger hjelp, så slakker de hverken på eller stopper opp og spør om vi trengte hjelp. Ut ifra de hundrevis av bilistene som kjørte forbi, var det en søt dame som stoppet opp og spurte om vi trengte hjelp. Vi trengte jo ikke det, men det vet jo ikke de som er med i reisefølge vårt. Det er en prinsippsak og man er faktisk pliktig til å stoppe når man har på nød blink.

Travel
Nå må jeg nesten bare komme meg av gårde, skal på kurs i forbindelse med jobben! De beste ønsker om at dere får en topp onsdag ❤

Hva står på agenaen din idag? 

Interiør-elsker

God morgen, darlings ❤

Interiør altså... Det er virkelig noe jeg elsker. Jeg får aldri nok inspirasjon av andre interiør-elskere og har fullt instagramkontoen min med å følge mennesker som åpner dørene til sine hjem! Det er jo så koselig og så varmhjertet at de vil vise oss sine hjem og inspirere oss til å gjøre ting likedan. Er det ikke utrolig? 

Når vi snakker om interiør. Igår fikk jeg ånden over meg og fikk ryddet opp i stua, noe som virkelig trengtes. Er så glad i den stua! Den er så koselig, søt og funky på en og samme tid. Farger gjør virkelig noe med ett sted og er en gledesspreder i seg selv, som letter på humøret. 

Disse bildene er virkelig feelgood all the way, er såå glad i denne lille cribben vår! Stua er ikke spesielt stor og det er derfor ikke så stor plass å boltre seg på. Kjøkkenet er også i samme rommet. Så sånn sett så får man ikke så mange ting inn i rommet. Likevel så føler jeg meg sååå hjemme her og det er virkelig koselig å komme hjem til et slikt hjem. En gang i fremtiden skal vi kjøpe vår egen leilighet som skal ose feelgood all the way men da i større form. Men i mellomtiden skal vi kose oss med denne lille, fargerike cribben som jeg er så glad i! 

Om få strakser reiser jeg og noen venner til Sverige og over grensa for å anskaffe oss noe billig mat og drikke. Man skal heller ikke se bort ifra at godteri og klær står også høyt på lista til å bli med hjemover igjen. God tirsdag ❤

Lately

Hei og hopp! ❤

Det er mandag og solen skinner, hva mer kan man ønske seg? En fantastisk start på en ny uke! 

Er vel en stund siden jeg oppdaterte dere. Helga har løpt forbi som en virvelvind og jeg har virkelig ikke fått rukket noenting. Utenom festligheter og besøk hos familie, har det gått slag i slag hele helga. To-tre dager er jo ingenting i dette hverdagskaoset vi lever i idag! 

Idag har jeg en liste full av ting som jeg må gjøre. Akkurat i dette øyeblikk sitter jeg og koser meg på sofaen med juni-utgaven av Det Nye "Interiør". Endelig har jeg fått tak i det og endelig har jeg tid til å sette meg ned å kose meg med det. Før jeg hiver meg løs på en skikkelig opprydding av kåken. Og fått kjøpt nye blomstrer som så absolutt har sett sine bedre dager. He-he. Er ikke lett å holde orden i hjemmet, når man er på farten titt og ofte... 

Jeg har lenge sett etter denne utgaven og ønsket å ha den i samlinga mi! Mest av alt fordi mitt store forbilde og den største inspirasjonen av dem alle er med i bladet. Bloggeren bak Styleconnection. Den dama er fader meg den råeste jeg vet om. Nei, nå skal jeg kose meg med bladet mitt. 

De beste ønsker om en fin mandag til dere ❤

Hvem er ditt forbildet? 

Let the party begin

Oboy, god helg darlings ❤

Endelig fredag og endelig helg! Det er faktisk ikke mange følelser som slår nettopp den følelsen av helg. 

Helgefølelsen har kommet seg godt til rette og jeg er plassert hjemme i sofaen på Fåvang. Nok en helg hjemme i Gudbrandsdalen og godt er det. Flere festligheter står for tur og jeg er usikker på om jeg skal la alkoholen flyte eller om jeg rett og slett bare skal ta meg en tur ut allikevel. For min del så trenger jeg overhodet ikke alkohol for å ha det gøy. Og det morsomste av alt er at man faktisk klarer å huske alt, dagen etterpå. Tipp topp, tommel opp! 

Nå venter jeg egentlig bare på at Hanne skal bli ferdig på jobb, slik at vi kan starte vår eventyrlige kveld. Hvor vi aldri vet hvor vi ender opp. Det er jo standard oss to. Vi tar alt ting på sparket og sier aldri nei takk til et nachspiel. Åååh, det er jo bare så herlig å leve livet. Man må jo leve mens man lever. Så hvorfor ikke ta noen sjanser i ny og ne? Virkelig slå ut håret og drite i alt av livets bekymringer. Deilig! 

Nei, nå må jeg kanskje begynne å fikse meg.... Må løpe! 

De beste ønsker om en flott helg går til dere, flottinger ❤ SMASK

Summer of Nelly

God kveld i stuggu ❤

Det er jo egentlig sommer, selv om graderstokken ikke viser det ønskelige tallet. Det er overhodet ikke varmt og det føles ihvertfall ikke ut som sommer. Men man kan jo alltids innbille seg at det er sommer og kose seg med freshe nyheter fra blant annet Nelly's sommerkolleksjon. Det er jo bare så inni fletta mye fint å få tak i og for min del kunne jeg kosta på meg både det ene og det andre. 

// adlinks

1. Flotte solbriller  2. Light Blue Sunset parfyme  3. Banana Leaf Strap jumpsuit 4. Michael Kors veske  5. Super lekre sandaler

Det er jo veldig inn med sandaler fortida, og ikke minst palmer og grønne blader på klesplaggene, noe som er hinsides fresht. En jumpsuit som denne går jo til alle anledninger og er fantastisk comfy å gå i. Bare elsker jumpsuit's, de er all in one på en og samme gang! Jeg er jo en stor sucker for alt med palmer, så denne jumpsuiten falt virkelig i smak. 

Likte du denne stilfulle outfiten? Jeg simpelt digget den og kunne godt tenkt meg den til en hvilken som helst anledning. Jentekvelder, tur ute på byen eller en vanlig dag på et kjøpesenter. Jeg er jo en stor fan av outfit's som man kan bruke til flere anledninger enn kun en og denne er virkelig et storslagent påfyll i garderoben for enhver jente som liker sånt. 

Nå skal jeg se meg ferdig av 3 episode av Orange is the new black, som endeeeeelig er kommet ut med nye episoder og ny sesong! Hurraa ❤

INSPIRATION BOOST

Vi trenger vell alle litt inspirasjon i blant, gjør vi ikke? 

Det er alltid like gøy å finne bilder som virkelig inspirerer. Som gir deg ett smil om munnen eller at det gir deg en form for følelse. Enten det er glad eller trist. Bilder som betyr noe for deg, er noe av det fineste jeg vet. Enten det har en historie bak seg eller at det minner deg om noe som gjør at bildet betyr noe ekstra! Slike ting er unike og slike bilder bør man ta ekstra godt vare på. 

Min og som så mange andre sin inspirasjonsside er weheartit, der finner jeg en hel haug med inspirasjon uansett tid eller sted. Om jeg går inn midt på natten, fordi jeg ikke får sove - kan jeg fremdels finne en massevis av bilder som går rett inn i collectionen min over mine favorittbilder som gjør inntrykk på meg. 

Her er noen av de siste som jeg hjertet inn i favoritt-collectionen ❤


Hva syns du om bildene? Her er det noe i enhver sjanger. Og det gir meg en gladfølelse over å ta ett overblikk over collectionen min. Om du vil se flere bilder av collectionen min, klikk deg inn HER. Er du også en som bruker weheartit til inspirasjonsskilde? Skriv gjerne hva du heter i kommentarfeltet, slik at jeg får enda flere inspirasjonssbilder jeg kan få sett og delt. Bilder altså, det er noe helt magisk!!! 

Back to business

Hei skjønninger ❤

Nå er det en stund siden sist jeg var her og det har vel egentlig sine egne spesielle grunner. Jeg har vært hjemme hos familien min på Fåvang, vært med vennene mine og drukket altfor mange alkohyler. Helga var full av festligheter og det er ikke før nå jeg begynner å komme meg igjen. Haha! 

Uansett. Nå er jeg tilbake. Men det er alltid like vanskelig å finne ut hva man skal blogge om. Dette er et evig strev som tar mange timers planlegging. Så heretter skal jeg ta det litt som det kommer og håpe på at jeg får inn en hel masse brilliante ideer som bare faller ned i huet på meg. 

Vi åpner dagen med denne råkule quote'n som jeg virkelig digger. 

Nå skal jeg omsider få stått opp av senga og få i meg en matbit eller to, før jeg får komme meg av gårde på jobb. Håper dere fortsatt vil følge meg framover, selv etter noen dagers pause. Ha en fin fin onsdag! ❤

SUMMER BOOST

Hei darlings 

For en fantastisk flott dag. Solen skinner og jeg har en deilig fridag. Det kunne ikke vært bedre!

Nå skal jeg om få strakser få forflyttet meg fra stua til badet og ta meg en deilig dusj. Før det står endel på to-do lista som skal gjøres før helgen ankommer. Slenger med noen deilige bilder som gir meg en skikkelig boost av sommer. 

Lange late dager på stranda, bade, ananas, solbrun kropp, surfing, roadtrips, sunglasses, drinks og hola hola. Åååh, sommeren er her og det er faktisk ingenting som topper sommer. Nå skal jeg begynne å fungere og ikke late meg så stort mer. 

De beste ønsker om en flott torsdag til dere 

 

Favorite wanties

Hellu 

Måtte bare slenge inn ett innlegg av disse fantastiske herlighetene fra Nelly. Er en stund siden sist, så nå var det på tide med en oppfriskning av rålekre wanties. Åååh, så mye fint til en rimelig penge! Ikke så fargerikt denne gangen, men man kan jo ikke ha kun farger heller. Noen ganger er det greit med noe simpelt og fargeløst også, og heller friske opp med nail polish eller fargerike accessories.

TOPP TI LISTE 

// adlinks

1. Grått lekker skjørt  2. Tipp topp som går til ett hvert antrekk  3. Rå stilige sko til enhver anledning  4. Backstreet sko til en laidback outfit  5. Smashing bikini  6. Simpel og stilig bukse med hull  7. Delikat deksel  8. Flott kjole som virkelig tar pusten fra enhver mann  9. Super flott bukse i hvit som gjør en vri på outfiten  10. Lekker kjole til festligheter 

Var det ikke mye fint? Nelly skuffer aldri og det er alltid noe man finner litt forelskelse i. En super flott nettbutikk for en hver anledning! Jeg simpelt elsker Nelly. Nå er jeg nettopp kommet tilbake fra en brannøvelse på jobb, og da er det på høy tid å begynne å gjøre noe fornuftig her i kåken. Muligens skal jeg få ryddet og vasket litt klær og diverse andre husmorsting før jeg skal på jobb igjen. 

Ha en fin dag 

SKATTEJAKT I TYRKIA

God dag 

Har du fint vær der du bor? Her i gården sto jeg opp til strålende sol og jeg ble super happy over at solen hadde funnet veien hit også idag.

Tenkte å vise dere mine flotte suvenirer fra den lille skattejakten jeg og Kim hadde i Tyrkia. Det er faktisk helt fantastisk! Hvordan man kan gå inn i en butikk og tenke at "her, var det jammen meg mye ræl og rare ting". For at det etter en liten stund dukker opp ett og annet, som du bare MÅ ha. Det er utrolig mange sånne små-butikker, hvor du aldri i verden trodde du ville finne noe som helst, men det er som regel der de største skattene finnes. 


Jeg dro med meg Kim på så og si alle suvenir-butikkene som var i området i jakten på å finne en hel haug med skatter til å pryde det gule skapet mitt her hjemme i Norge. Til min store fortvilelse fant jeg aldri noe som jeg falt pladask for og det tok meg hele fire dager, før jeg fant godsakene. Plutselig dukket det opp noen fargerike Eiffeltårn på gulvet i en liten sjappe, og jeg har jo lett etter noe sånt i kjempe lang lang tid. Så jeg falt jo selvfølgelig pladask for disse herlighetene! Jeg måtte stå en stund før jeg fant ut hvilken farge jeg ville ha, men det ble, ikke overraskende turkis og lilla det falt på.  

Herlighet, de er bare sååå fine og jeg har lenge vært på jakt etter fargerike Eiffeltårn og endelig fikk jeg kapret meg to stykker. Jeg var jo helt i ekstase! I tillegg kjøpte jeg meg også en nydelig og søt liten elefant i gull-farger som jeg også er utrolig glad i. Jeg kjøpte meg ikke så mange skatter denne gangen, i og med at jeg håper jeg kan pryde med enda flere skatter og suvenirer fra andre land jeg skal besøke. Men tre herlige skatter ble det og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!  

Jeg kunne vel egentlig ønske at de Eiffeltårnene var noe større i størrelsen, men det at de var litt små hadde liksom sin egne lille sjarm og i øyeblikket jeg så dem, var jeg jo solgt. Så jeg måtte jo bare ha dem! Og jeg har ikke angret ett sekund. Disse pryder det gule skapet mitt så til de grader og gjør skapet mer fargerikt. Hurraa! 


Var de ikke fine og freshe? Åååh, jeg begynner å bli rikelig fornøyd med den gule herligheten min nå som jeg er så vanvittig glad i. Farger ass, det er virkelig tingen! Er så glad for at jeg investerte i dette skapet, for dere aner ikke hvor mye jeg ønsket meg det. Det var helt sinnsykt. Aldri ønsket meg noe så fælt noensinne. Derfor er jeg ekstra glad i det også. 

Nå skal jeg få med meg paradise-finalen som jeg gikk glipp av.. Noe kjedelig i og med at jeg vet hvem som vinner, men jeg må jo få med meg absolutt alle episodene, ellers får jeg helt noia, haha. God tirsdag dere  

Happy monday

God mandag, kjære lesere 


Mandager ass. Det er av den typen dag som enten kan være veldig fin eller veldig crapy, og for min del har dette vært en super fin start på uken.

Må jo benytte anledningen til å si at jeg har fått så mange flotte kommentarer på det forrige innlegget. Dessverre har jeg ikke rukket å sett gjennom alle og har derfor ikke fått klikket meg innom alle bloggene, men jeg lover å gjøre det så fort det lar seg gjøre. Knakende morsomt å se at så mange liker bloggen min, dette setter jeg jo utrolig stor pris på!

Dagen startet med å late seg i senga til jeg måtte opp. Jeg hoppa inn i seaten og kjørte til Lillehammer, hvor en legetime sto for tur. Etter legetimen gikk jeg innom Baker Hansen for å kjøpe meg verdens beste kake, nemlig punsjkake. Yummiiii. Deretter reiste jeg ned på Strandtorget for å se meg litt rundt. Super kjekt med slike dager der du bare kan surre rundt i din egen lille verden og bare nyte hvert sekund av det. I tillegg har sola stått høyt på himmelen og gjort dagen enda bedre!


Nå skal jeg bare få kastet i meg noen jordbær og en cola-boks før jeg stikker på jobb. Over en uke siden jeg var der nå, så skal bli koselig å se igjen både kollegaer og pasienter. Alltid like stas å savne jobben litt, da blir det enda koseligere å komme tilbake! 

Håper dere har hatt en fin mandag så langt 

SMASK

INSPIRATION- MODUS

Hei igjen 

Har du hatt en fin dag, så langt? Nå er jeg snart på vei hjem til min skjønne mamma og min kjære lillebror. Lillebroren min fyller 12 år imorgen, og vi tenkte å feire litt på forskudd, ettersom det er mandag og jobbings imorgen. 

Tenkte at det var på høy tid at dere flottinger la igjen blogg-adressa deres i kommentarfeltet, ettersom jeg er på utkikk etter en hel haug med inspirasjon. Det er alltid like gøy å oppdage nye og flotte bloggere! Jeg vil derfor gjerne lese din blogg. Sier tusen takk til alle og enhver som legger igjen en liten kommentar. Dette setter jeg så klart utrolig stor pris på. 

Gleder meg en hel masse til å se igjennom alle bloggene dere legger igjen. Alltid like spennende! ADD MEG gjerne her på bloggen. 

Kos dere resten av denne solfylte søndagen 

Home sweet home

Hello darlings ❤ God søndag!

Det er ikke lenge siden jeg gløttet på øyelokka og ble usedvanlig happy over at jeg var hjemme i kjære Gausdal, i min helt egen seng. Ingenting slår senga si selv! Det magiske eventyret er dessverre over og vi er tilbake i Norge. Sola skinner og det er super deilig å være tilbake i sin egen lille kåk!

Vi var hjemme rundt halv åtte i dag tidlig, sånn at dagen har så vidt startet for vår del. Flyet ble en time forsinket, og som de to luringene jeg og Kim mente vi var, sto vi i kø ganske kjapt, for å komme fortere inn på flyet. Dette viste seg å være nokså dumt, da vi sto i litt over en time og et kvarter. 1 time og 45 minutter sto vi der og ventet. På skjermen over gaten vår sto det "gate open" i sikkert en time, før det gikk over til "boarding", noe som også tok sin tid. Det som var så frustrerende var at vi aldri fikk noe beskjed om hva som var galt eller hvorfor det tok så lang tid, heller ikke om når lang tid det ville ta. Og dette ble en stor frustrasjon da det ikke fantes noe som helst air condition på hele bloody Antalya airport. Det var altså sååå varmt at man holdt på å svime av.

Det var derfor desto mer irriterende når man kom på flyet og man skulle prøve å sove de stakkarslige timene det tok å komme tilbake til Norge, og man oppdager at man har med seg en snorkefant i setet bak. En ting er det at mennesker ikke kan noe for at de snorker, det er helt greit. Men når omtrent hele flyet rister på grunn av at en litt større mann snorker, da er det grunn til å bli forbanna. Trøtt og sliten fra før av også noe sååå irriterende. Stakkars fruen til mannen, satt å sa hysj mellom hvert andre snorke-drag mannen tok. Hun så ut til å være mindre fornøyd selv, stakkars. Men vi kom oss til Norge og vi fikk med oss en hel haug med godsaker fra taxfree'n som plaster på såret.  

Nå ligger jeg her i senga mi, den deilige senga mi og hører på kua som rauter på jordene litt bortenfor kåken. I tillegg til å høre lyden av Kim som nyter en deilig og etterlengtet dusj. Sola skinner og det føles faktisk ut som om vi klarte å ta med oss sola fra Alanya og til vakre Norge. Det er som de sier, "borte bra, men hjemme best" og det er jaggu meg sant. Ingenting er som hjemme, det er det beste stedet. Basta bom.

Når alt dette negative preiket er sagt om hjemreisa, så må jeg jo bare si at jeg har hatt en helt fantastisk tur med min kjære. Det kunne ikke vært bedre. Jeg sitter igjen med en hel haug med gode minner, noe brunere hudfarge, ett par myggstikk og noen flotte suvenirer. Nå er jeg klar for sommer og sol, for real!


Nå skal jeg se på alle herlighetene jeg har fått med meg fra de Tyrkiske stedene, som jeg så gjerne skal dele med dere senere, når jeg har fått litt orden i pikk pakket. Nyt søndagen og kos dere gløgg, jeg skal nyte tilværelsen på norsk jord igjen for fulle mugger 

Deilige delikatesser

God lørdag, dere 

Nå er eventyret snart ved veis ende og det er så ufattelig trist å tenke på. Heldigvis har vi igjen noen timer som vi virkelig skal utnytte fullt ut og få med oss de siste solstrålene, før hjemreisen starter for fulle mugger.. 

Jeg har jo ved flere anledninger denne uka, skryt av de deilige delikatessene de har her på hotellet. Og selv om jeg lovet dere ett innlegg om dette igår, så tar vi en nærmere titt på dette idag. For er det noe disse menneskene med hvite toppluer er gode på, så er det dessert! Åååh, de ser like gode og deilige ut som de smaker. Jeg ble helt imponert over hvor delikat de får desserter til å se ut. Det må være så gøy! Å eksperimentere med farger og smaker og lage de mest fantastiske kaloribomber noensinne. 

En gang i tiden drømte jeg om å bli konditor aka baker, bare fordi jeg elsker å eksperimentere med farger og smaker. Tenk så gøy! Ta en titt på disse delikatessene og se om du får litt vann i munnen du og.Hotell-livet ass. Det er ikke noe som gjør en mer bortskjemt enn akkurat det. Får servert all mulig slags mat fra tid til annen, og med all inklusive kan du bare kaste innpå så mye man makter. I tillegg til å drikke en hel haug av deilige drinker og leskedrikker. Og få ryddet rommet hver eneste dag! Det er jo bare helt fantastisk. 

Nå skal jeg ut å nyte hvert eneste minutt som er igjen av denne fantastiske reisen, så blogges vi når jeg er framme i Norge. Nyt denne flotte lørdagen 

YOLO

God fredag, skjønninger ❤ 

Det blir veldig mye bilder av palmer, men det er ingenting som er bedre enn palmer, er det vell? Så jeg håper det går greit. Palmer er livet! Jeg elsker palmer og kunne gjerne hugget ned en, tatt den med meg på flyet og hjem til vakre Norge! Det hadde vært noe.

Idag har vært en slik dag der vi ikke har gjort noe som helst. Men er det ikke derfor man har ferie? At man kan slappe helt av og ta livet med ro. Det er så herlig. Realiteten kommer til å slå oss hardt i ansiktet da vi begynner å jobbe igjen på mandag. Oboy, jeg tørr nesten ikke tenke på det engang. Nå skal jeg bare nyte de to siste døgnene her, før det er back to Norway.


You only live once. Det er jammen meg sant! Og man må virkelig få det meste ut av den ene sjansen man har. Derfor skal jeg nå ta meg en deilig dusj, før jeg skal på date night med mannen. Gud, det skal bli deilig. All inklusive'n er dessverre opphørt og vi må nå begynne å betale for alt. That's life! 

Dessert-innlegget med de deilige delikatessene kommer i løpet av kvelden. Ha en flott kveld, flottinger ❤ 

In the streets of Alanya

God aften ❤ 

Vi klarte å holde oss til planene og dro inn til Alanya sentrum. Noe om og men var det jo, da to stykker fra Gudbrandsdalen skulle ut på tokt. Men vi kom oss heldigvis fram..

Det var ekstremt vanskelig å vite når man skulle gå av bussen og det var så og si et sjansespill i seg selv. Vi valgte å være med helt til endestasjonen, noe som skulle vise seg å være veldig smart. Utrolig mange butikker i gatene av sentrum. Så utrolig mange mennesker som prøver å få oss til å gå inn i butikkene deres og kjøpe ting. Tyrkerne er veldig koselige, men noen ganger kan de bli litt for påtrengende. Men det er vell sånn de er her i det store utland.

Det ble jo selvfølgelig kjøpt noe og det er slike klesplagg jeg har siklet på i en evighet. Godt fornøyd med dagens fangst og at vi kom oss helskinnet hjem til hotellet på første forsøk! Det er jammen ikke lett å være bondeknøler i ett slikt stort land, hvor alt ser likt ut og man har no clue på hvor man skal gå av. Hehe, men vi klarte oss da bra til at det var vår første "store" tur utenom hotellet. Det beste er selvfølgelig å være i kjente omgivelser, det tror jeg både jeg og Kim var ganske enige i. Det ble dessverre ikke så mange detalj-bilder som jeg selv hadde ønsket og håpet på. Men jeg fikk da alltids knipset ett par good shots. 

Nå skal jeg få på meg finstasen, slik at jeg og min kjære skal gå ned og få oss en bedre middag for nå skriker magen min etter mat. Dere får ha en fin kveld så lenge. Snart kommer ett eget innlegg om all den fantastiske desserten, som smaker like deilig som den ser delikat ut. Gled deg til å bli forført! 
 

Living the good life

Hola  


add a caption

Nå skal vi ta turen innover til sentrum. Nå skal det faktisk skje! Hurra, jeg gleder meg som en liten unge. Håper bare at retningssansen fortsatt er med oss og at vi kommer oss trygt hjem til hotellet om noen timer. Følg med for updates! Håper på å få kjøpt meg noen herlige suvenirer og kanskje noen klesplagg. Dette blir råååbra. 

De beste ønsker om en finfin torsdag 

Tar livet med en klype salt

Hallois 

Altså, det å planlegge ting når man er på ferie, ser ut til å være vanskeligere å holde enn man skulle tro...

Vi hadde store planer om å dra inn til Alanya idag, men da vi hadde ligget i solsteiken en stund, fant vi ut at det var deilig å bare henge rundt bassenget. Til min store fortvilelse sa jeg meg enig i at vi heller kunne ta sentrums-turen imorgen og få en hel masse ut av dagen. Så imorgen skal det skje! Og da er det ingenting som skal gjøre slik at vi utsetter det nok en dag.

Vi har kun ligget å slappet av store deler av dagen. Det er jo såååå deilig. Man burde kanskje reist mer rundt og opplevd mer. Men herremin, så deilig det er å ta livet fullstendig med ro! Det er noe man sjeldent får gjort hjemme, derfor er det greit å kunne slappe helt av mens man har sjansen.. Tidsbegrep er noe vi virkelig ikke har begrep på. Og det er heller ikke så viktig hva klokka er, og det er så utrolig deilig å ikke måtte leve etter klokka. Aldri for seint til noen ting, det er livet det!

Ja, jeg er helt forelska i leopard og har gått til innkjøp av masse leopard-klær. Men det er jo bare så kult og fint på en og samme tid, ikke sant? Aaah, elsker leopard. Leopard er livet! Nå skal vi slappe av i noen minutter, før vi gjør oss klar for internasjonal aften. Ganske kult at det er ett nytt "tema" for hver dag. Det likte jeg! 

Noe du ønsker å se mer av på bloggen? 

Good vibes only!

God onsdag 

Har du hatt en fin dag så langt? Det håper jeg virkelig. Her i de varmere strøk, koser vi oss fra ende til annen og jeg håper at denne ferien aldri tar slutt...

Det er så fantastisk å være her. Som et magisk eventyr. Noen ganger må jeg virkelig klype meg i armen for å se om det er virkelig. Hotellet er helt fantastisk og jeg kan virkelig anbefale det på det sterkeste. Om du noen gang skal til Alanya-området, klikk deg inn og bestill hotell på  Sunprime Numa Beach. Jeg lover deg service fra ytterste klasse og masse hyggelige mennesker. I tillegg er poolen og stranda bare noen meter unna og det er bare noen få minutters gange. Poolen er jo like nedenfor rommene og det er helt ypperlig! Da kan man sole seg opptil flere ganger om dagen, for å unngå å bli solbrent.

De har det meste her på hotellet, slik at man slipper å måtte dra lange turer for å få tak i ting. De har også frisør her på hotellet, og Kim benyttet anledningen i går til å få tatt av seg noe hår. Og han ble sååå fin! Og til en rimelig penge. 7 euro er ikke verst for en skikkelig hår-stuss. De har også en liten butikk nede ved lobbyen som selger alt fra potetgull til shampoo og sko. Mat serverer de så og si døgnet rundt og for oss som har all inklusive er det bare å gå og forsyne seg, så mange ganger man vil. Drikke får vi som oftest servert av de koselige kelnerne. 

De har også ett lite marked med endel butikker bare noen få meter unna hotellet. Og der kan man få mye til en billig penge. Igår var min første tur til pruting, noe som ikke gikk helt som forventet. Men jeg fikk meg iallefall ett par fine Tommy Hilfiger sko og er godt fornøyd med det! Vi får satse på at pruting-egenskapene blir bedre og bedre etter hvert. 


Idag er planene å dra inn til selve sentrum av Alanya. Og jeg gleder meg som en liten unge! Jeg håper og tror de har mye fint å by på av alle mulige slag. Kameraet skal selvfølgelig være med og jeg håper jeg får knipset med meg noen gode minner fra Alanya-området. Men før den tid skal vi innta en bedre lunsj 

Hvilke planer står på din agenda idag? 

Alibaba beach

Hellu sunshines 

Hører av mange der hjemme i Norge at det ikke er noe særlig bra vær, derfor koser jeg meg ekstra godt med mine 25 grader i skyggen. Dessverre har det vært litt overskyet her idag også, og til tider har det kommet noen dråper. Men varmestokken viser fremdeles noen og tjue grader, så jeg klager overhodet ikke!

Idag var planene å dra inn til selve sentrum av Alanya. Men siden føttene mine er så røde og såre, bestemte vi oss for å utsette det til imorgen. Så får vi håpe at solbrentheten har gått bort noe og at det ikke er så vondt og sårt. Så idag har vi hatt en veldig rolig dag og bare ligget ved bassenget og virkelig tatt livet med ro. Det er jo det som er så ekstremt deilig med ferie. Man trenger ikke bekymre seg for tid og sted, og bare gjøre hva pokker man vil! 

Når vi kom inn igjen fra lunsjen idag, hadde vaskedamen vært her for å gjøre rommet vårt noe ryddigere og finere. Og i tillegg hadde hun lagt opp sengetøyet fint og lagt blomster oppå. Det var skikkelig romantisk! Herremin, hun er jo den søteste vaskedamen i verden. Ååååh, så god og snill. Alltid like blid! Sånt kan man ikke bli annet enn super happy over. Små overraskelser i hverdagen, er noe av det beste jeg vet! 
Nå skal vi bare slappe litt av, før vi tar en god dusj! Så skal vi muligens ta oss en tur like utenfor hotellet og titte litt i butikkene, fordi jeg trenger meg noen litt finere sko, enn kun converse. Har lenge vært på utkikk etter fine high heels sko og håper de har noe til en rimelig penge her i gatene. Men når det gjelder meg og pruting, er det noe som ikke går så godt overens. Tror aldri jeg har prutet på noe i hele mitt liv, så det kan jo bli spennende i seg selv! 

Såååå, vi lever livet! Håper dere gjør det samme 

SMASK 


 

Day 2 in paradise

Halloisen, skjønninger 


Det her er virkelig uvirkelig. Det er ikke annet å si! Et magisk sted med masse hyggelige folk - både de ansatte og turistene. Det er nesten litt for mye av det gode og det slår aldri feil at man slår av en prat med noen av de ansatte eller de som står i butikkene langs gatekantene. Noen ganger er de litt for påtrengende etter min mening, men de har jo sin egen lille sjarm over seg, der de står og prøver å få til noen norske setninger eller ord. 

Dag to i paradiset har vært helt fantastisk. Vi har sovet godt i de supergode sengene på rommet, spist en bedre frokost og fått solet oss altfor lenge. Er blitt noe rød både her og der, men jeg satser på at det på et magisk vis blir brunt etterhvert. Takk Gud for solkrem. Dessverre hadde jeg glemt å smøre inn beina mine helt nederst, så de er ganske ålreit røde og såre for nå, vi får bare smøre på med aloe vera gele og håpe det går over!  

Vi har også koset oss med en bedre lunsj og ikke nok med det. Vi valgte å oppgradere til all inklusive og får derfor spise og drikke så mye vi vil. Noe vi utnytter fullt ut! De ansatte her er meget hyggelige og gir oss drikke helt uten at vi spør, når de ser vi er tomme og kommer som oftest å slår av både en og to samtaler i samme slengen. De smiler fra øre til øre og sier alltid hei. Sånt blir man så glad over! De er så søte og supre, hver og en av dem. 

Jeg fikk også en drøm oppfylt idag, da vi fikk lov til å ri på en kamel. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Som den snikfotografen jeg er, skulle jeg egentlig bare ta ett bilde av den fine kamelen, og før jeg visste ordet av det, satt både jeg og Kim oppå kamelen på tur opp i lufta. Kamelen lagde en masse lyder og startet oppturen til å stå på alle sine fire. Det var så skummelt! Men jeg er veldig glad over å ha fått sittet på en kamel, det er noe jeg alltid har villet gjøre. Så nå kan jeg huke av en ting på bucket lista mi, hurra! 
Dette har virkelig vært en magisk dag og bildene sier vell sitt om det. Åååh, jeg elsker å gå rundt og ta bilder av alt mulig. Tror faktisk Kim blir noe flau over meg der jeg driver å traver rundt for å ta bilde av alt og ingenting. Men herremin, se da! Det er jo sååå koselig å ha sånne bilder å se tilbake til da man kommer tilbake til Norge. Det er nå vi er her og det er nå vi har muligheten til å gjøre sånne "once-in-a-lifetime" ting. Og jeg nøler ikke ett sekund med å gjøre ting jeg virkelig har lyst til å gjøre. Vi lever jo kun en gang og jeg vil ikke være den som sitter som en 80 år dame på ett gamlehjem og ser tilbake på alt jeg ikke gjorde og angrer på det. Livet er for kort til å angre på ting man ikke har fått gjort. Ser fram til alle slike muligheter jeg får her og alle de flotte bildene jeg skal ta. 


Nå skal jeg straks piffe meg litt opp før vi skal ut å spise italiensk. Her er vi forresten en time på forskudd! Sååå håper dere har hatt en fin ettermiddag og at uka har startet relativt bra for dere alle 

Klem i fleng 

SUNPRIME

God mandagsmorgen 

Åååååh, det er så utrolig deilig å kjenne solsteiken på kroppen. Det er faktisk like deilig for både kropp og sjel. Nå har vi nettopp inntatt en bedre frokost og skal bare skifte om til bikini, før det bærer ut ved poolen for å steike oss litt i sola. Idag sto pannekaker med deilig sjokoladesaus og en kopp cappuccino for tur. Jeg fikk også smakt på supergod tyrkisk salami med pommes frites og toast med cheddar ost. Glemte dessverre å ta med kameraet for å ta bilde av det deilige måltidet! Men det kommer alltids en ny dag imorgen, sånn at jeg kan få tatt noen bilder av den deilige maten her. 

Nei, nå skal jeg bare få hoppet inn i bikinien og kastet på meg litt solkrem, før det bærer av sted ned til en av solsengene her. Så får vi bare se hva denne dagen har å by på. Vi har planer om å utforske området rundt her litt nærmere og jeg kan nesten ikke vente med å se hva alle butikkene og de små markedene har å by på. Dessverre er jeg ekstremt dårlig til å prute og må nok derfor få en saftig opplæring i hvordan dette skal gjøres for å få mest mulig for pengene. Nå må jeg virkelig få litt brunfarge på kroppen! Man føler seg jo aldri freshere enn når man har fått litt farge på kroppen. 

Håper dere har hatt en flotters mandag sålangt, og at dagen enda har mye mer å by på  Snakkes! 
hits