Holiday is here

Endelig er vi her 

Vi er i Alanya og innlosjert på Sunprime Numa Beach. Jeg er faen meg helt i ekstase! 

Det er helt uvirkelig og det føles ut som at jeg snart våkner opp i fra en drøm. Men dette er jo faktisk virkelig. Virkeligheten har enda ikke slått inn, men jeg har allerede klart å nyte min første dag her i solfylte Alanya. Jeg og Kim har prøvd ut hammam og fått full kroppsmassage, noe som virkelig gjorde underverker. Siden vi kom så seint igår natt har vi forsåvidt sovet ganske lenge idag og ikke fått utrettet stort mer enn deilig nytelse. Men nå skal vi ut og nyte den deilige solsteiken.
Flere bilder kommer!!! Nei, nåå skal vi nyte disse sju dagene til ende og virkelig få oss ett godt solbrunt grunnlag og komme hjem uthvilte og avslappet. Ferie er fader meg suverent! 

Har du noen tips til ting vi bør få med oss i løpet av den korte tiden vi har her, så gjerne send meg tips i kommentarfeltet. Kos dere, hvor enn dere er i verden  

Take off

Herre min hatt, for en nydelig dag dere 

Ikke det at været er til å skryte av, da det høljer ned. Men idag er dagen endelig kommet. Jeg har ferie og jeg skal ta med mannen til solfylte Alanya. Dette kan faktisk ikke bli bedre. I flere år har jeg drømt om å dra til syden med en eventuell kjærestemateriale og idag skal det endelig skje. Det er så uvirkelig! Jeg tror knapt på at ikveld er vi i et helt annet land, med en helt annen tidssone og et forhåpentligvis mye bedre klima.

Dessverre er jeg ikke en av dem som reiser altfor mye og dette er veldig veldig synd. Jeg elsker jo egentlig å reise, men får sjeldent følt på følelsen av å gjøre det. Så dette her skal virkelig nytes fullt ut. Jeg skal legge igjen en hel haug med regninger, bekymringer og dårlig vær her hjemme og bare kose meg gløgg ihjel. Jeg har virkelig fortjent det og det har jaggu meg Kim også. Takk til min kjære, gode og super snille mamma som har betalt turen for oss. Skal ærlig innrømme at jeg er ganske bortskjemt. Men jeg er veldig uheldig med å bli syk da jeg skal på turer og dessverre ble jeg sengeliggende i 2014 da jeg skulle til Hellas med folkehøgskolen, derfor ville hun så gjerne gi meg en tur. Verdens skjønneste mamma 

Leopardbukse Lindex  Armbånd Vero moda  Caps Urban 

Nå gjenstår det bare litt småtterier før vi endelig kan sette kursen mot Hamar, for å stikke innom en kompis av Kim, før ferden fortsetter til Gardermoen. Hurraaaa for ferie, hurraaa for syden. Snakkes i solfylte Tyrkia! Kos dere imens 
 

Soon I'll be travelling

Hei og god fredagskveld 

Håper dere har koset dere så langt av denne dagen og at kvelden har enda mer bra å by på. Det er jo helg og ingenting er bedre enn akkurat det! 

Nå er det faktisk mindre enn ett døgn til jeg ligger på en solseng i vakre Tyrkia og sleiker alt av hva solstrålene har å by på. Passene er endelig på plass, visumene er også godkjent og printet ut og vi er snart ferdig pakket. Det kan ikke bli bedre! Jeg har ventet på denne dagen i over ett år og jeg klarer nesten ikke å vente til morgendagen er her og vi er på Gardermoen, klare for take off. Herre min fader, det her skal bli tidenes ferietur og heldigvis får jeg dele den med min kjære.Nå skal vi innta den typiske fredagsdinner'n som selvfølgelig er taco. Fredagstaco slår aldri feil og mannen står allerede på kjøkkenet og er i full sving. Føler meg som verdens lykkeligste og heldigste jente i kveld og jeg regner med at jeg ikke føler meg noe mindre lykkelig eller heldig iløpet av morgendagen. Både kameraet og pc'en skal bli med på tur, slik at jeg får oppdatert dere underveis. Gleder meg til å ta en bataljon med deilige og inspirerende bilder til dere. HURRA FOR FERIIIEEE 

Kos dere en hel masse ikveld, jeg vet iallefall at jeg skal det 

 

Fresh bikini

God torsdag 

Åååh. Jeg har jo som dere allerede vet kjøpt meg en ny bikini og jeg elsker den. Den er så fin og flott. Men mens jeg surfet rundt på Nelly igår, fant jeg verdens råeste bikini. Jeg bare måååå ha den. Dessverre så får jeg den ikke med til Tyrkia, så regner med at denne kommer dalende ned i postkassa mi etter sydenturen en gang, for dette er virkelig en av sommerens must haves. Ble skikkelig forelska!!!

Bare se på den.. Sååå utrolig fresh 

// adlinks Er ikke dette en herlighet du gjerne kunne hatt i klesskapet? Vel, jeg skjønner deg godt. Denne må jeg bare få fatt i og det rimelig fort. Den kan kjøpes HER 

Siden jeg ikke orket å ta den gode og varme dusjen igår, tror jeg at jeg tar den idag. Har også planer om å ta meg et deilig fotbad etterpå og bare nyte denne torsdagskvelden fullt ut og jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme. Nyt hvert øyeblikk som det skulle være ditt siste. Livet er altfor kort! 

Fikk du like mye lyst på denne bikinien som meg?  

 

Innkjøp til Alanya

God kveld i stuggu 

Som jeg lovet igår, her kommer innlegget om innkjøpene jeg gjorde før turen. Når sant skal sies så har jeg jo faktisk alt det jeg trenger allerede. Jeg har skapet fullt av klær og enda flyter det klær overalt. Dessverre er jeg nok bitt av jente-basillen og faktisk bryr meg om mote og den slags. Før var jeg aldri opptatt av noen form for klær og klesplagg, men på en-to-tre så er man bare heeeelt oppslukt av å ha ett eller flere nye klesplagg for hver butikk man er innom. Dette resulterer jo selvfølgelig i at det blir en del klær. En hel del mer enn det klesskapet som regel rommer. Kjenner du deg igjen? Isåfall, er du ikke alene! Det er nok et klassisk jentefenomen og det kommer det nok også til å være i flere tiår fram i tid. 

Hver gang jeg og Kim skal bade, så blir jeg så inni hampen flau over de forferdelige forsøkene hans på en badeshorts. Han er ikke så fan av de berømte badeshortsene og bruker mye heller en vanlig shorts. Dette er jo selvfølgelig ikke jeg fan av og fikk derfor i oppdrag om å kjøpe en badeshorts til han, slik at jeg kunne være tilfreds med å vises offentlig ved siden av han i Alanyas badebasseng. Flau og flau, det var vel litt drastisk, men dere skjønner tegninga? Jeg som elsker utfordringer tok den selvfølgelig på strak arm og han hadde faktisk ingen innvendinger eller formening om hvordan shortsen skulle være. Hverken farge eller form. Men størrelsen skulle være L.  

Men altså, som ett av verdens rikeste land, så må jeg bare få sagt det. Det er så inni helsikes dyrt i Norge. På dressmann skulle de ha hele 300 kroner for en stakkarslig badeshorts. Det er jo bare helt vanvittig. Den minste lille ting er det jo flere hundre kroner for. Det er helt horribelt! 
Flotte, ikke sant? Alt er faktisk kjøpt hos H&M og jeg ble stor fornøyd med gårsdagens fangst. Badeshortsen er jo bare sååå fresh! I tillegg fikk jeg kjøpt meg en neon gul t-skjorte som jeg har sett etter så lenge, selv om det ikke syns på bildene hvor fantastisk flott gulfarge det er... Også kom jeg over ett sånt stativ der det står salg på herreavdelinga på HM og jeg klarte rett og slett ikke å dy meg, da jeg så at en stor, her snakker vi XL, gråfarget og armeløs hoodie. Jeg har jo ønsket meg en slik hoodie såååå lenge og der hang den perfekte for meg, på herreavdelinga for stakkarslige 70 kroner. Jeg klarte rett og slett ikke la den gå fra meg og plukket den med meg. 

 

Fytti grisen, jeg har ikke angret ett sekund. Den er jo bare rååstilig! Gleder meg til å ta den med på tur til de varmere strøk. Nå skal jeg ta meg en god og varm dusj, etterfulgt av en deilig tur til drømmeland 

Travel to Tyrkia

Hallo fininger 

For en flott dag. For et skiftende vær. Og for en reisefeber jeg har! Jeg klarer nesten ikke vente med å sette meg på flyet på lørdag og vite at jeg om få strakser skal få oppleve Tyrkias varme solstråler og oppdage flotte steder. Ååååh, jeg virkelig elsker å reise, men jeg gjør det så altfor altfor sjeldent..

Fra å gå fra sol, til regn, til sol, til hagl, til sol igjen, må jeg si det skal bli deilig med skikkelig late og varme dager i solsteiken. Det er altfor mange år siden jeg hadde en ordentlig ferie og dette er noe jeg virkelig skal nyte hvert minutt av. Fy fader, det her kommer til å bli sååå deilig! Det er også den første kjæresteturen vi har, jeg og Kim, helt alene. Og etter snart to år er det vell sannelig på tide?! Vi kan bare nyte omgivelsene, stedene, maten og hverandre. Herremin, gjett om vi skal kose oss!


Jeg gleder meg som en liten unge. Er det noe jeg trenger nå, så er det en real ferie. Det skal bli så godt med sju dager, der jeg kun kan konsentrere meg om å sole meg, late meg og kose meg gløgg ihjel! Det blir utrolig spennende å se hva Alanya har å by på og jeg er allerede i utforsker-modus! Alltid like spennende å utforske nye steder og møte hyggelige mennesker. Hverken jeg eller Kim har noen gang vært i Tyrkia, så dette blir skikkelig stas! 

Mens jeg drømmer meg bort i Alanya verden, må dere ha en fortreffelig onsdag videre! 

Hvor skal du reise i sommer? 

A great day

Hallois 

Idag har jeg hatt en kjempe fin dag. Dagen startet rolig med at jeg sov til klokka ti. Deretter sto jeg opp og fikset meg. Reiste til Lillehammer for å få tak i nødpass. Endelig føler jeg at jeg er klar for å dra på tur på lørdag! Nå får det idiotiske  passet forbli borte. Ellers blir jeg veldig forbanna! Om det plutselig skal dukke opp nå, som jeg har anskaffet meg både nødpass og nytt pass. 

Tuslet litt rundt på Strandtorget etterpå og så litt rundt. Endelig fikk jeg fikset brynene mine. Herremin, så herlig! Føler meg noe freshere for å si det sånn. Som den pingla jeg er med alt som omhandler øynene, så tørr jeg ikke å nappe dem selv. Da er The Body Shop redningen og gjør det for en hundrings. Ikke værst! Reiste så på Bolt'n for å kjøpe verdens beste bigg bagutte, ååååh. Den er faktisk sååå utrolig god! Yummii. Biff, baguette, BBQ- saus, ost og hamburgerdressing. Himmelsk god 
Lager ett innlegg senere idag eller imorgen med noen av innkjøpene ifra idag. Håper dere har hatt en fin dag og at dere skal nyte tirsdagskvelden fullt ut 

Napper du brynene selv? 

Ebay wanties - may

God mandag 

Er det ikke fantastisk deilig at mai måned er fullspekket med røde dager? I mitt tilfelle har jeg jobbet nesten alle, bortsett fra to stykker. Man får ekstra fridager, ellers får man ekstra penger. Uansett er det en vinn-vinn situasjon!

Har surfet litt rundt på ebay og har nå funnet mine mai-favoritter. Åååh, det er så mye fint! Heldigvis har jeg enda ikke gått i fella med å kjøpe alt jeg klikker meg inn på, så en klapp på skuldra til meg selv. Nå skal jeg forsåvidt ikke kjøpe meg stort, før jeg skal til Tyrkia. Så får vi håpe jeg finner noen herligheter der nede og tar med meg hjem i kofferten.

// adlinks


1.  Super Fresh  2. Chicago 96  3. Sexy Bikini  4. Donuts Socks  5. Yellow Prisoner  6. Leopard Flippflopp  7. Colorful Skirt  8. Pink Top  9. Floral Kimono  10. Yellow Dress  11. Boyfriend Jeans  12. Yellow Love  13.  Awesome Dress  14. Turkey Bikini  15. Pink Tropic  16. Denim Shorts  17. Colorful biniki  18. Pink Shoes  19. Fresh Caps  20. Black beauty  21. Sixteen Watermelon 

Nyt helligdagen som best dere kan. Selv har jeg holdt senga frem til nå og her blir jeg nok værende til jeg legger meg. Skal se på bøttevis av paradise- episoder og virkelig slappe heeelt av. Det er lenge siden sist, for å si det sånn! Enjoy ❤ Fant du noe du likte? 

Sleepy head

God søndag, darlings 

Nå har jeg nettopp kastet i meg noen varme rundstykker, med nugatti. Herregud, som jeg elsker nugatti!! Når jeg var liten så var det kun nugatti og lompe som var spisende og jeg ble etterhvert møkkalei av det. Heldigvis er den tid over og jeg kan nyte nugattien slik den skal nytes.

Som sagt skulle jeg egentlig ha en deilig og tidlig frokost idag. Men som vanlig, blir dagen aldri som jeg planlegger i forkant. Lå i senga altfor lenge. Jeg må bare bli flinkere til å nyte dagen. Gripe dagen for alt det er verdt, men vet jo aldri når det er slutt. Skal gi dere noen herligheter fra ebay senere idag, da jeg kommer hjem fra jobb.

Nå må jeg nesten løpe... Blogges ikveld! Skriv gjerne om det er noe du vil se mer av ❤ Kos deg resten av denne herlige 1.pinsedag

Black Beauty

Heisann ❤ 

For en stund siden dro mamma og Trond igjen, etter ett koselig lite besøk her i leiligheten. Alltid like koselig å få besøk og spesielt av sine nærmeste som man ikke ser så ofte som før. De kom med en liten skjønnhet, som jeg bare må vise dere. Åååh, jeg har ventet sååå lenge på å få den og endelig er den her i stua mi! Uvirkelig. Jeg har jo lenge ønsket meg en sånn råkul stol til å ha ved siden av sofaen, slik at stue-opplevelsen ble litt mer komplett. Og nå er det endelig blitt sånn som jeg ønsker meg! 

Jeg kjøpte stolen på finn for 300 kroner, så det ble litt av ett røverkjøp, da disse egentlig koster tusen kroner og oppover. Godt fornøyd! Den passet like godt inn i stua, som jeg hadde forestilt meg i hodet. Og gudskjelov har faktisk alle møblene og tingene som jeg har kjøpt, passet perfekt inn. Er veldig fornøyd nå! Mitt fargerike hjem er endelig blitt en realitet og jeg kunne ikke vært mer glad.
Er den ikke fin? Den er så stilig og jeg elsker den! Opprinnelig er denne kjøpt hos jysk. Den kom litt nærme kjøkkenet for min del, men det blir en vane-sak. Nå skal jeg bare nyte både komforten og synet av denne herligheten, før det er jobbings klokka fire. Kanskje jeg også skal nyte noe av solskinnet som vi er så heldig å få øye på idag også. I tillegg til at jeg må få i meg en matbit. 

Håper dere koser dere i sola og nyter livet    SMASK  

Solstråler

God morgen, solstråler ❤ 

For meg er det iallefall morgen. Hehe! Jeg våknet jo litt over seks idag.. og var så tissatrengt at det nesten rant over.  Heldigvis sovnet jeg nokså kjapt igjen etter mitt tidlige dobesøk, og jeg våknet ikke før ti-tiden. Men jeg var fremdeles ikke klar til å stå opp av senga. Det er jo så utrolig deilig å ligge under den varme, gode og behagelige dyna. Derfor lå jeg der og bedrev mitt daglige tidsfordriv, nemlig weheartit. Jo flere bilder jeg så, jo mer døsig var jeg. Så jeg sovnet igjen... Veldig dumt, i og med at jeg hadde planer om en deilig frokost og det å kunne late meg i sofaen med en god serie i armkroken. Vi får ta det imorgen! 


Ååååh, nå titter solstrålene fram her inne i stua og jeg kjenner at jeg gleder meg helt sinnsykt til å dra til varmere strøk. Smarte meg som har sagt til folk at jeg skal til Analya også skal jeg egentlig til Antalya, hehe. Der har du meg i ett nøtteskall! Men sol og varme, det skal det jaggu meg bli. HURRAAA 

Om ikke altfor lenge kommer mamma og Trond, kjæresten til mamma og de kommer med en liten godsak som jeg skal fortelle om senere. Stay tuned! 

Håper dere får en fin lørdag  Hva har dere gjort så langt? 

 

Flower Power

God aften 

Blir veldig mye blogging på ettermiddagen og nærmere sengetid, da jeg er på jobb til langt uttpå dagen og at jeg i tillegg har gjort masse annet imellom tiden. I kveld har jeg vært å sett på fotball-kamp, noe som alltid er en morsom og kald fornøyelse. Heldigvis klarte gutta og kjempe seg til seier og da er det sannelig verdt det!

Var også innom butikken idag og handlet inn noe til helgen. Det er jo pinse og det er jo verdens undergang at butikkene kun er oppe til 16.00 imorgen og attpåtil er stengt på søndag. Herremin, folk er jo helt spenna gærne når det kommer til helligdager og at butikkene er stengt. Handler inn for titalls dager, mens de sikkert allerede har fryseren full av mat og godsaker. Skjønner meg virkelig ikke på sånt.

Shoppa selvfølgelig med meg ett par blomster, ettersom det er fredag idag. Det er liksom blomster-dagen og det går som oftest i en rosebukett. Det er jo så fint og koselig å ha litt blomster i hus, syns du ikke?


Imorgen lover jeg å komme med en noget tidligere oppdatering. Jeg har heldigvis seinvakt og kan ta livet med ro i fra morgenen av. Deilig! Gleder meg til late timer i senga og en bedre frokost. Yummiiii. 

Beste ønsker om en fin fredagskveld og en god pinse 

Summer loading

God torsdagskveld 

Idag har vært en veldig fin og koselig dag. Det å kunne nyte hvert sekund av en dag, vil alltid bli en perfekt dag og vil forbli en dag du husker lenge.

Etter jobben idag, dro jeg innom politistasjonen i håp om å få tak i nødpass. Men hellet var ikke med meg i dag heller. Det var kø fra ende til annen og det var ikke lenger tilgjengelig kø-lapper. Etter tjue minutters venting, kommer ei striks dame ut iført høye hæler og en laidback strikkajakke ut og forteller at de som ikke har trukket lapp, ikke kom til å få noe pass idag og at de kunne gå hjem. Såååå da hadde jeg allerede brukt opp 20 minutter av dagen min, som jeg egentlig kunne brukt til noe helt annet. Sånt irriterer! 

Småsur over å ha stresset, fått tak i en lukeparkering som ikke lignet grisen og for at jeg faktisk rakk alt dette på ett kvarter, for deretter å bruke 20 minutter på venting som var forgjeves, dro jeg strake veien til min jobb nummer to. Hvor jeg tok 25 minutter i solsteika, noe som gjorde godt for både kropp og sjel. Begynner å få noe farge nå, og det er sååå utrolig gøy og deilig. Er jo bare ni dager til Alanya står for tur og jeg må jobbe iherdig med å få mest mulig underlag før den tid.

Når jeg kom hjem, tok det ikke mange minuttene før Kim også var på plass. Han hadde da fått for seg at vi skulle ut å spise og det ble derfor å sjekke ut hva Bolt'n hadde å by på. Bestilte meg biff baguette m/ hamburgerdressing, barbecue og ost. Og jeg angret overhodet ikke. Den var altså sååå deilig, at jeg klarer ikke å finne ord på det. Skal nok få bestilt flere sånne for å si det sånn, for det var skikkelig yummi! 

Er også utrolig glad for at det faktisk har vært både sol og oppholdsvær i heeeele dag, noe som er ganske utrolig - siden det har regnet hver dag over en lengre periode. Nå drømmer jeg om varme dager i Alanya og klarer rett og slett ikke vente med å hoppe på flyet og komme meg nedover. 


Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, før det bærer rett i loppekassa. Håper dere har hatt en fin dag ❤ Ikke mange timene før det er helg, deilig! 

HUGS & KISSES  

Laidback Love

God kveld 

Noen dager er det mer travelt enn andre, og denne dagen har virkelig vært...travel!

Med andre ord, har jeg så vidt rukket å få puste mellom slagene og jeg kjenner at jeg lengter etter å finne senga etter en nokså travel dag. Jobb, fotballkamp, middag og om ikke altfor lenge stikker jeg på homeparty. Jadda, disse dagene går unna på ett blunk! Til opplysning var jeg tilskuer under fotballkampen, for dem som muligens trodde at jeg var det gale kvinnfolket som løp etter ballen.

Har lenge tenkt å lage noen outfitbilder av klær jeg føler passer godt sammen, derfor slo jeg på stortromma idag og laget en aldri så liten laidback-favorite. Og denne kunne jeg virkelig ønske meg. Så utrolig stilig, men samtidig så jævlig god og deilig! Dette antrekket kan man bruke til så og si de fleste anledninger og det er ikke noe som er bedre enn akkurat det! 

// adlinks

1. White Sensation  2.  Black Beauty  3.  Red Velvet  4. Miami Love  5. How About 
 

Er du litt laidback og ønsker å gå i komfortable klær, samtidig som du ser bra ut? Ja, da er vi to. Da er faktisk dette et perfekt antrekk for nettopp det. Hva syns du? Nå må jeg nesten finne fram gps-en og prøve å finne fram til homepartyet jeg skal på. Skal nå gi huden min en ekstra oppmerksomhet i en-to timer og det er virkelig ikke feil! 

 

Gone

God tirsdagskveld ❤ 

Heldigvis fikk jeg ett par ekstra arbeidsdager denne uka, slik at jeg også fikk noe å gjøre i ukedagene og ikke kun i helga. Selv om jeg har noe å styre med hjemme her, så er det alltids deilig å utsette det og heller tjene noen kroner for strevet.

Som jeg har sagt tidligere så skal vi jo til Tyrkia og nå nærmer det seg med stormskritt. Dessverre så er passet mitt blitt borte vekk inni all flyttingen og jeg finner det ingen steder. Tankene svirrer rundt og rundt og jeg prøver iherdig og huske hvor jeg kunne ha pakket det ned eller lagt det, men det finnes ingen håp. Det er nok og forblir trolig borte. Med kun 11 dager til avreise ble det for kort tid til å fikse seg ett nytt og jeg må derfor gå til anskaffelse av nødpass. Jævla virrehode liksom. Skjønner virkelig ikke åssen det er mulig og jeg kjenner jeg blir ordentlig irritert på meg selv fordi jeg er et sånt surrehode som sjeldent har styringa på noe som helst.

Imorgen håper jeg å få se litt sol og at den holder seg framme store deler av dagen. Er kjempe lei av regn nå og kan virkelig ikke fatte mennesker som bosetter seg i Bergen, hvor det regner året rundt. Hehe, neida. Men dere skjønner tegninga?


Nååååå skal jeg prøve å glemme det forbaska passet, sånn at det bare plutselig kan dukke opp ut fra intet. For å tenke på det dag ut og dag inn, hver jævla time er faktisk veldig utmattende og frustrerende. Kommer meg jo til varmere strøk uansett! :- ) Ønsker dere en herlig tirsdagskveld! 

Hva syns du om den nye skrivebordsbakgrunnen min? 

Gult er kult

Hei 

Håper dere alle hadde en fin 17. mai igår. Her var det veldig kaldt og det var noe regn, men jeg hadde en super koselig dag uansett.

Det har vært usedvanlig lite blogging i det siste og dette beklager jeg på det sterkeste. Lysten har overhodet ikke vært til stedet og jeg har virkelig trengt tid til å samle meg. Men inspirasjonen og lysten kommer så smått om sent tilbake og jeg ville nå dele noen bilder av stua på den nye leiligeheten våres. Leiligheten er jo ikke splitter ny, siden vi leier, men den er splitter ny for våres del og vi er veldig veldig glad i den. Det er ett søtt lite rede, som jeg har dekorert i bøttevis av farger. Åååh, akkurat sånn jeg har ønsket meg så altfor lenge.

I tillegg har jeg anskaffet meg det gule vitrineskapet fra IKEA som jeg har siklet på i månedsvis. Og endelig står det her i stua MI. Det er fader meg helt sykt. Det er virkelig helt fenomenalt rått hvordan det passer inn i stua vår. Og med den knallrosa sofaen, så passer det som hånd i hanske.


Det er faktisk første gangen jeg er super fornøyd med hvordan det ser ut hjemme hos meg. Før var jeg ikke så interessert i farger, men da det viste seg at man blir i et såå mye bedre humør da man er omgitt av farger, gikk jeg til innkjøp av masse fargede ting og møbler. Det er jo så spennende å kombinere forskjellige farge-toner og få en super match. Skapet, sofaen, søppelbøtta, hagemøbler. You name it. Det meste er faktisk fargede interiørartikler og møbler og det gir atmosfæren i hjemmet en egen gladfølelse! Supert. Jeg elsker det 
Hva syns du? Blir du inspirert til å få inn litt farger i hjemmet? Isåfall så har jeg gjort en god gjerning i dag også ❤ 

Skrivebord

// sponset innlegg

Hallois 

Nå er det jo ikke lenge før det er sommerferie, og etter sommerferien er det på'n igjen med skole. Da er det slutt på moroa og alvoret begynner igjen på nytt. Skolearbeid i fleng. Har du da et sted hvor du kan sette deg ned og virkelig jobbe med skolearbeidet? Et eget kontor hvor du får den roen og freden du behøver for å prestere ditt beste? Og sist men ikke minst, har du et skrivebord for å kunne ha noe å gjøre leksene dine på?

Ikke noe er mer irriterende enn å måtte gjøre skolearbeidet eller annet papirarbeid på stuebordet eller kjøkkenbenken! Altistore har alt du behøver av kontormøbler og til en rimelig penge attpåtil.


Som sagt så er det utrolig viktig å ha en flott arbeidsplass for å kunne virkelig sette av tid for å gjøre det man skal. Det er også utrolig koselig å pynte opp stedet og kle det til sin egen personlighet. Kanskje ha noen bilder, eller noen blomster på en av sidene. I tillegg er det fint å kunne ha en pult til å ha pc'en sin på. Det er noe eget ved å ha et sånt arbeidssted. Man går inn i en arbeidsboble og det gjør det automatisk lettere å gjøre jobben sin. 

Om du er på utkikk etter en pult aka skrivebord til du skal begynne å studere, så klikk deg som sagt før, inn på altistore for å se noen herlige kontormøbler som vil fikse arbeidsstedet ditt til et magisk sted. De har mange varianter og forskjellige farger, så her kan man få litt av hvert. Ønsker deg masse lykke til i letingen på det perfekte skrivebordet og jeg har stor tro på at du finner ett som gjør arbeidsstedet ditt til din nye favorittplass 

SMASK 

Don't give up

Hallooo 

Disse siste dagene har vært ekstremt harde for den selvopptatte og negative tankegangen min og det er ikke før nå, jeg kjenner jeg er i ferd med å gå ut av bobla. Er det sånn for deg noen ganger? At du bare ikke orker å bry deg. Du har virkelig null komma niks energi til å gjøre noe som helst? Huff. Jeg føler virkelig med mennesker som har det sånn hele tiden. Stakkars mennesker! 

Igår valgte jeg å ikke blogge, rett og slett fordi jeg overhodet ikke har noe spennende å komme med. Og av den grunn, følte jeg at det var like så greit å la være. Det er vel som ordtaket "Om du ikke har noe pent å si, så ikke si noe i det hele tatt". Det er noe alla den duren. Det er helt forferdelig å ikke ha noe å komme med. Ingenting du føler du har å gi. Jeg får heller komme sterkere tilbake. 

Be who you are
Livet skal ikke alltid være like lett. Noen dager er tøffere enn andre, og sånn er det bare. Men man må aldri gi opp. Det er iallefall den viktigste tingene av alt, ikke gi opp. Nå skal jeg bare slappe av og samle krefter, og satse på at jeg har noen bedre dager i møte. Det er jo snart 17.mai og jeg skal på konsert før den tid og dette her blir bra. 

Om du vil være en engel, skriv gjerne noe du vil se på bloggen framover. Det ville hjulpet en stakkars sjel veldig mye. Tusen takk! 

Loving home

Åååh, for en ubeskrivelig deilig mai dag. 

God søndag❤  Søndager altså. Etter en lang arbeidsdag, tok jeg meg en nokså lang powernap, for deretter å ta en til. Er det bare jeg som er helt inni ørska på søndager? Huff. Jeg skulle egentlig gjort en del ting som står på to do-lista mi, men det får jeg ta imorgen. Nå har det vært en periode der jeg rett og slett ikke eier hverken energi eller livsgnist. Og det er en så forferdelig følelse. Følelsen av aldri å føle seg helt på topp. Aldri føle seg helt fresh og oppegående. Aah, hater disse periodene. 


Med håp og ønske om at denne perioden går over, så har jeg fått en masse inspirasjon igjennom disse bildene her. Håper du gjør det også!

I tillegg så håper jeg at livsgnisten din er på et høyere nivå enn min og at jeg også straks skal få tilbake min. Er det noe jeg virkelig ikke kan fordra, så er det å ikke ha noe energi. Så jeg får bruke fridagen min imorgen flittig til å søke inspirasjon og glede. Skal trolig treffe mine to gode venninner imorgen og da kan det virkelig ikke bli annet enn super bra! 

Hva har du brukt søndagen til? 

Summer memories

Hallo 

Idag har jeg vært skikkelig sliten. Og jeg skjønner igrunnen ikke hvorfor. Har jo ingen verdens grunn for å være sliten, men noen dager er vel bare sånn. På denne solfylte og flotte lørdagen har jeg ikke gjort stort. Jeg var ute en luftetur med Akira klokkka ni, men gikk inn igjen og sov leeenge etter det. Altfor leenge. Det irriterte meg noe grådig! Men jeg var bare så trøtt. Er det ikke irriterende de dagene der man egentlig vil stå opp og få noe ut av dagen og det er den dagen du sover desidert lengst? Aah. Irritasjonsmoment deluxe. Føler meg som den typen hangover, selv om jeg ikke har rørt alkohol på flere uker. Herre min.

For å glede litt på humøret, tenkte jeg å vise noen gode bilder og mimre tilbake fra sommeren ifjor. Da blir jeg alltid i godt humør. Håper jeg får gjort mer ut av denne sommeren og gjør litt mer ting enn kun å jobbe, men det er jo så kjekt å bruke sommeren til å spare, enn å bruke. Så vi får se. Vi skal ihvertfall til syden OG bare det er helt fantastisk å tenke på. Hurraa

Vi hadde en kjempefin tur til Bø i sommerland, jeg ble endelig 20 og vi hadde besøk av Akira. Sommeren i fjor gikk for det meste til jobbing, og dessverre tok jeg sjeldent bilde av de flotte, solfylte dagene. Sommeren i fjor var jo ikke så aller værst, mange solfylte og varme dager. I år skal kameraet virkelig få kjørt seg og jeg skal nok en gang lage sommer-minner for livet. 

Hvilke planer har du for sommeren?  

Helgefølelsen

God fredag, godtfolk 

Tenk så deilig at det endelig er fredag! Idag har jeg hatt fri og faktisk fått kjent på følelsen av fredag og det har vært veldig veldig deilig. Dessverre så jobber jeg både imorgen og på søndag, så jeg får ikke kjent på hele helgefølelsen, men men det er jo sånn det ofte er. Jeg har vært å henta igjen prinsessa mi, så nå skal jeg ha en koselig kveld sammen med den lille familien min. Hehe, greit å leke mor, far og "barn" til tider også.

Slenger med noen flotte bilder av blomstrene jeg kjøpte på coop obs på tirsdag, som er like fine nå som da. Tenke seg til at et par blommer er mye finere på en vanlig butikk en selve plantasjen. Kjøpte nemlig flotte gule blommer på plantasjen og de døde etter kun to dager. Man får derfor mye mer for pengene ved å kjøpe blomster på vanlig matbutikk og på mange av dem er det faktisk ganske stort utvalg også. Hint hint til alle gutter der ute, som vil overraske dama med blomster.
Er det ikke både fint og koselig med blomster i huset? Åååh, jeg har aldri vært noe blomster-menneske og da jeg var liten sa jeg alltid at, om det var en ting jeg ikke skulle ha da jeg ble voksen, så var det blomster. Fordi jeg kom bare til å glemme å vanne dem og de ville dø uansett. Men herremin, det er nesten hver fredag et must å gå innom butikken for å kjøpe en splitter ny bukett! Ååå, nå er favoritten gule og oransje blomster. De fresher opp hele kåken. Deilig!

Oppfordrer forresten all russ til å ta ekstra godt vare på hverandre og ikke gå alene på Lillehammertreffet. Det skjer for mye voldtekter blant russen fortiden og det er viktig å gjøre alt man kan for å unngå nettopp dette! Vær forsiktige og drikk med måte  

Håper dere får en fantastisk fredagskveld! 

Latskapen herjer

Hei igjen 

Igår fikk jeg gjort utrolig nok veldig mye her hjemme. Så nå ser det ganske så greit ut her! Mye bedre enn før jeg startet å gjøre noe iallefall. Tok på meg snekkerbuksa og var ekstremt handywoman, i form av å sette opp både pult og nattbord. Men da tiden var inne for å sette opp skapet vi hadde kjøpt, så var det en liten feilproduksjon, og vi får derfor ikke sett det opp før vi har fått ny del. Sånne ting irriterer meg så inni granskauen. Har gledet meg i flere måneder til å kjøpe meg det skapet, og da lykkefølelsen er på topp får den seg en skikkelig bitchslap midt i fleisen. Så midt i fleisen som det gikk an. Jeg ble pottesur og det skal jeg virkelig ikke legge under en stol at jeg ble..

Prøvde å ringe IKEA i stad, men jeg valgte at de skulle ringe opp igjen, gjør de det da? Hmm, jeg får vente en liten stund og heller ringe opp igjen. Nå skal jeg få meg noen klær og gå ned på butikken for å kjøpe meg litt mat. Ettersom jeg ikke finner laderen til kameraet mitt i alt flytte kaoset, får jeg nøye meg med noen bilder fra tumblr. Så nå og frem mot jeg skal på jobb har latskapen kommet for å bli. Og det er faktisk ekstremt deilig med noen dager der latskapen tar overhånd. Man skal unne seg litt latskap innimellom! 


Hører forresten kyllingvingene jeg kjøpte meg igår skrike etter meg. Hadde helt glemt av dem. Men nåå... må jeg stikke på butikken. God torsdag ❤ 

Hva står på agendaen deres? 

 

Kjole for anledningen

Hellu 

Idag sto jeg opp grytidlig, selv om jeg hadde fri. Jeg og mannen var på IKEA igår og da glemte vi helt av at jeg hadde hentet han på jobb og at bilen hans derfor sto der. Så da måtte jeg være privat sjåfør for kjekkasen min idag. Men det var egentlig ganske så greit. Da får jeg kanskje gjort mye fornuftig i løpet av dagen og fått litt orden på kåken. Hurra for å stå opp tidlig på fridager! 

Over til det innlegget egentlig handler om. Nå nærmer det seg 17.mai med stormskritt og det er et evig stressobjekt å finne seg noe å ha på seg. Man skal pynte seg, samtidig som man ikke skal se helt galla-aktig ut og man må ha et ganske passende antrekk for anledningen.

Dette er noe jeg overhodet ikke er flink på og det tar meg opptil timevis å finne noe som jeg føler passer perfekt. Heldigvis for min egen del skal jeg gå for den klassiske og tradisjonelle bunad-moten i år og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg både hater og elsker å gå i bunad, men man har ihvertfall antrekket klart og det er en ganske deilig tanke. Slipper man stresset med å finne seg noe! Likevel har jeg surfet litt rundt og funnet noen kjoler jeg følte passet til anledningen.  

// adlinks 


Short dresses
1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER 6. HER  7. HER 

Maxi dresses 
8. HER  9. HER  10. HER  11. HER  12. HER  13. HER 

 Hvilket antrekk skal du ha på nasjonaldagen? 
 

Gaver til henne

// I samarbeid med Webhq  

God kveld! 

Er du på utkikk etter en bursdagsgave til venninnen eller kjæresten? Kanskje du bare vil glede noen du er glad i? Da må du klikke deg innom Huuray! De har alt du behøver for å gjøre susen på den perfekte gave. Der finner du en gave som passer enhver person. Det meste går i form av gavekort hos forskjellige forhandlere, men hvor perfekt er det ikke med gavekort? Alle blir super happy over å få et gavekort! Da kan de kjøpe hva de vil hos den bestemte forhandleren. Sikker deal i en gave er faktisk ett gavekort. 

Hurra for deg, og hurra for meg liksom! Det er jo ofte man får veldig lyst på å feire hverandre. Hvorfor ikke da gjøre det morsomt, enkelt og raskt? En liten gave kan raskt gjøre den dårligste dag god igjen, og det krever stort sett veldig lite av oss. Vi burde faktisk bli mye flinkere til å gi hverandre gaver. Det gjør jo så mye med humøret både for den som gir og den som får. Og det skader så lite å gjøre andre mennesker glad! Dessuten er det sikkert en du kjenner, som virkelig fortjener en liten overraskelse i hverdagen. 

Gled noen som står deg kjær idag! Kjøp et gavekort til din bestevenninne og gled henne. Tenk så utrolig koselig. Det er ikke noe som er bedre enn det å spre glede til mennesker man er glad i. Og ikke minst så betyr det så utrolig mye for vedkommende som får gaven! Her får du mange alternativer du kan velge å gi gavekort fra, alt fra miinto til coolstuff, så dette er virkelig noe for enhver smak! Uansett om du er opptatt av mote, om du trenger en vaskemaskin eller om du samler på dvd. Det er virkelig plenty å velge mellom. Ikke gå glipp av sjansen til å glede bestevenninna, kona, moren eller svigermoren din! Utvalget er stort og det er derfor stor sannsynlighet for at du finner nettopp den perfekte gave for den heldige utvalgte. 

Det som er så inni granskauen smart er at du velger gaven og de leverer til mottakers mobiltelefon. Dette vil da si at det går relativt fort å gi gaven. Supert om et bursdagsselskap plutselig kommer litt brått på og du tilfeldigvis har glemt å kjøpe gave. Tenk så smart! Noen få tastetrykk og vips, så har du den perfekte gave som vil bli satt godt pris på. Stilige saker! 

Og ikke glem at dersom du gir en gave, er det også veldig stor sannsynlighet for at du får en i retur ❤ 

Dager som dette

God mandagskveld 

Dager som dette er dager man burde hatt på film. Jeg har hatt en så utrolig fin dag, at jeg klarer knapt å finne ord til å beskrive hvor heldig jeg føler meg. Jeg har tilbringt denne noe pjuskete mandagen sammen med min gode og kloke bestemor - herregud, hva skulle man gjort uten besteforeldre? De er alltid så gode, snille, hjelpsomme og gavmilde! Jeg fikk også sett det nusselige føllet til bestefar og det var litt av en hjerteknuser. Gleder meg til å være med på oppveksten av den lille rakkeren.

Vi har storkoset oss fra ende til annen. Med god, gammeldags middag av beste sort, gode kaker og noe godis på kvelden. Vi tok mandagen til et nytt nivå og jeg kan med hånda på hjertet si at dette er den beste mandagen på evigheter. Er det ikke herlig med sånne mandager? Der man innser at de faktisk ikke er bare en bedriten dag som minner oss om at helgen er over.

Pineapple like a boss

Nå skal jeg kose meg i armkroken til mannen og lade opp til jobbings imorgen tidlig. Takk gud for at jeg har en armkrok. Føler med alle som ikke har en - virkelig! De beste ønsker om at dere har hatt en fin mandag og at tirsdagen blir enda bedre! 

Hva vil dere se på bloggen imorgen?  

Sweet dreams, når den tid kommer. SMASK  

Gult kors

Hallois 

Ny uke, nye muligheter er det ikke det de så fint sier?

Har akkurat kommet inn igjen etter en liten svipptur ut med hunden. Vi har ligget å dratt oss store deler av dagen, men det er vel lov? Man må vel bare utnytte det å ha fri på en mandag som best man kan. Denne mandagen blir liksom min form for søndag, i og med at jeg jobbet både lørdag og søndag. Senere skal vi ta turen opp til fagre Fåvang, mitt kjære hjemsted, hvor jeg skal avlevere Akira. Hun skal nå få lov til å bli skjemt bort av bestemor i ett par dager, før hun heldigvis kommer tilbake til meg. Elsker å ha henne på besøk, hun er altså bare sååå søt og jeg er så innmari glad i henne. Derfor må man utnytte den lille tiden man har sammen! 

I tillegg skal jeg få lov til å se på bestefar sitt nyeste familiemedlem. Eller han fikk ett føll i går natt og jeg gleder meg som en liten unge til å se en liten søt babyhest. Herregud, jeg har jo aldri sett ett sånt lite vesen før, så det skal bli spennende. Alltid spennende med nye oppdagelser!

Sitter her med den splitter nye koppen min fra Kremmerhuset, som er så stilig at jeg ikke har ord! Later som jeg drikker kaffe, men sannheten er vel mer i form av mitt daglige coca cola-inntak. Buhu. Jeg drikker ikke kaffe, selv om jeg noen ganger kunne ønske jeg gjorde det. Men jeg regner med at jeg ikke er fullt så voksen enda. 

Drikker dere kaffe? Og hva står på agendaen hos dere idag? 

Ønsker dere en flott mandag 

Phone cases to love

Yo

Ettersom jeg har anskaffet meg en splitter ny iphone, vil jeg jo også veldig gjerne finne det perfekte dekselet til å beskytte den noen lunde og i tillegg pimpe den litt opp. Og herremin, så mange fine og freshe nyheter det er der ute. Spesielt en side jeg har falt pladask for. Society6 er en helt fenomenal side på deksler og jeg anbefaler alle som er på utkikk etter deksler til å klikke seg inn og sjekke ut utvalget!  

1. Tribal Pattern  2. Pineapple Black  3. Lemon Yellow  4. Tropical Pineapple  5. Neon Aztec  6. Pink Flamingo  7. Pineapple  8. Pink Leopard  9. Summertime  10. Pink White Floral  11. Overdose  12. Fairy Dust Chevron  13. Pineapple Love  14. Palm Pattern  15. Leopard Yellow // adlinks

Tror nok muligens jeg må klikke noen av disse herlighetene hjem. Men hvilken? Som vanlig klarer jeg ikke å bestemme meg. Men jeg er jo en sucker for leopard, gult, turkis, palmer og ananas, så blir vel kanskje to-tre sånne. 

Hvilket fikk du sansen for?  

It's mine now

Oboy, god søndag 

I disse tidlige morgentimene på denne søndagsmorgenen har jeg fått utrettet ganske mye, vil jeg tørre å påstå. Jeg gikk tur med hunden når klokka var 07.05, før jeg dro på jobb. Etter jobb tok jeg meg en 20 minutter i solsteika av et solarium og føler meg allerede smørbrun. Hehe, det skal nok noen runder til i solsteika før jeg får noen kommentarer på at jeg faktisk er brun, men godt med et solid og hardbarka underlag da man skal til solfylte Alanya om 3,5 uke!  Ååååh, som jeg gleder meg. 

Men over til overskriften og gårsdagens løfte om å vise dere den nye telefonen min. Min kjære, gode mamma fikk meg for en 12 måneders lang tid siden til å bytte fra iphone 4s til Sony Z1 compact. WTF? Ja, går det an liksom? Jeg angra jo allerede etter første dagen. Men jeg har vært trofast mot min kjære bindingstid og telenor, men da bindingstida var over, var også tålmodigheten min over. Og da Sony'en i tillegg presterte å klikke, så var det faktisk ikke noe annet valg enn å anskaffe seg en ny. Da ble det jaggu meg en iphone 5s på meg og jeg er virkelig i himmelen. Har sikla på den i godt over ett år og da er det jammen meg deilig å endelig erklære den sin egen. 

Ja, jeg vet jeg henger titalls måneder og kanskje år bak de aller fleste andre normenn som faktisk anskaffer seg da telefonen er inn på markedet. Bedre sent, enn aldri? Jeg hadde egentlig store planer om å anskaffe meg en i gull, siden jeg plutselig har fått ganske sansen for den typen fargetoner. Men dessverre hadde de igjen kun en stk telefon og den var svart. Så i første omgang så sa jeg egentlig at jeg ikke ville ha den. Men som den ubesluttsomme personen jeg er, rakk jeg akkurat og stikke hodet innom og flaut fortelle at jeg hadde ombestemt meg. Hehe, da var netcom-fyren i ferd med å stenge butikken. Men så snill som han var lot han meg få tak i ny telefon, ga meg en rimelig pris i mobilpant på 599,- og jeg hadde en egenandel på kun 33 kr. 

Er ei rimelig glad og fornøyd jente som elsker den nye telefonen sin. Dessverre så er den ikke inaktiv før tirsdag, men nå fortida går jo alt over sosiale medier, så det er vel ikke mange tekstmeldingene eller anropene jeg har iløpet av den tiden som jeg ikke får med meg. Takk gud for wifi!  Hurra for netcom og for at jeg tørr å ta sjanser og bytter abonnement! Klapp på skuldra til meg selv for å ha gått ut av telenor-komfortsonen som går igjen i familien. 

Nyt søndagen som best du kan, imorgen er det mandag og en ny uke står for tur.

SMASK  Åssen telefon har du? 

Snapchat

Hola amigos 

Er dere passe bedrukne nå? Det er isåfall ingen skam. For min egen del har jeg endelig anskaffet meg ny mobil som jeg skal vise dere imorgen. Nå tenkte jeg å ta opp ett større spørsmål jeg lenge har lurt på om jeg skulle spørre, eller om jeg bare skulle drite i det. Men jeg er jo av den som liker å gjøre noe sprøtt. Ser at flere og flere store bloggere henger seg på denne kule trenden, og jeg tenkte derfor å slenge meg med. Mange av dem har opprettet egen snapchat-konto for bloggen sin og jeg vurderer å gjøre det samme.

Er det kult eller er det bare sprøyt? Jeg tenker iallefall at det kan være en gylden mulighet til å bli bedre kjent med den personen jeg er og hvordan min hverdag ser ut.  


"Er du helt skrudd?" "Tror du at du er en sånn der stor blogger?" Åjadda, jeg vet nok hva mange kommer til å tenke. Men er det sånn at det kun er de såkalte store bloggerne som må gjøre alt det morsomme? Er det sånn at vi som ikke har flere tusen lesere hver dag skal gå glipp av moroa? Trokke det! Jeg mener at uansett om du er en stor eller liten blogger, så kan man fremdeles gjøre de samme tingene. Forskjellen er at vi litt mindre bloggerne ikke får penger for det. Men hva har vel penger å si om man kan ha det gøy? Oppfordrer også andre "små" bloggere til å gjøre det samme. Legg til CHICKTOPIA på snapchat og du skal få heftige updates og du får gleden av å følge mitt super innholdsrike liv. Sleng deg på trenden du og! 

Kos dere med noe godt i glasset i kveld da, darlings 

It is too easy

God helg lovely ones 

Håper lørdagen har stått til forventningene så langt? For underkant av en time siden kom jeg hjem fra jobb og nå ligger jeg henslengt på den knallrosa sofaen min. Livet smiler. Jeg har faktisk ingenting å utsette ting på. Selv om telefonen min har streika, jeg kjenner antydning til migrene-faktene mine og jeg ligger her og fryser fletta av meg. Jeg har det uansett bedre enn mange andre. Jeg skal virkelig ikke klage. 

Det er så utrolig mange som klager på småting i hverdagen. Jeg gjør det også. Men man burde slutte å sutre over bagateller som i det store og hele ikke betyr noen verdens ting. Vi burde heller omfavne de menneskene vi er glad i, verdsette at vi har tak over hodet og mat på bordet. Tenk på alle menneskene som ikke har dette. Den eldre generasjonen sier at vi er så teknologisk anlagt i dagens samfunn at vi er for opptatte av å chatte og skype, enn det å faktisk møte mennesker face to face. Og det er faktisk noe i det, er det ikke? "Nei, jeg sender henne bare en beskjed på facebook". Det er altfor enkelt å nå folk i dagens samfunn. Dette på både godt og vondt. Som så mye annet! 

Dagens oppfordring er å dra på besøk til noen du kjenner. Noen du snakker med hver dag via teknologiske hjelpemidler og internett. Spis kake og nyt samværet og følelsen av å faktisk være i ett og samme rom som denne personen. Er det ikke mye koseligere? Åjo, det er faktisk ikke sammenlignbart. Du vil føle deg så mye bedre etterpå.  

Det var dagens kloke ord fra frøken Odlolien. Nå skal jeg jammen meg ta på meg noen litt finere klær og stikke nedpå Strandtorget for å anskaffe meg en ny telefon. Nok en gang, enkelt. Skjønner dere hva jeg mener eller? Dere har sikkert skjønt tegninga. Håper jeg! Her kommer det også en dært inspirasjon i samme slengen. 


Håper dere med disse kloke og gode ordene, tenker litt over hva det vil si å være så heldig og få bo i praktfulle Norge. Vi har våre ups and downs her i livet vi også, men vi skal pokker ikke komme her å syte over småting. Bompenger, årsavgift og den slags tullegreier Norge driver med er dog forbanna frustrerende, men dere skjønner hvor jeg vil. Vi er nordmenn og vi er forbanna heldige. 

Nyt denne fantastiske lørdagskvelden fullt ut ❤ 

THROWBACK

Hei flottinger og god 1. mai 

Tenk at det snart er søttene mai og det er på med bunaden! Tiden går så utrolig fort. Er både utrolig koselig og trist å se all russen som koser seg. Syns ikke det  er lenge siden jeg selv var russ, selv om det nå er to år siden. Herremin som tiden flyr. Russetiden er noe av det magiske jeg har vært borti og jeg selv mener jeg at dette er once in a lifetime. Den samhørigheten man får med de man har bil sammen med, det er bare helt rørende. Man blir veldig sammenknyttet og det er jo vel så bra! Man får bli kjent med mange ny mennesker og man stifter ofte nye vennskapsbånd. Man lærer å kjenne både nye og gamle bekjentskaper på flere måter, både det gode og det onde. 

Jeg og min russebil var bestående av 5 jenter + ei jente vi følte var en av våre egne, som ofte var sjåfør for bilen. Vi kjøpte oss en rimelig bil, helt vanlig og pusset den opp helt selv, slik at den faktisk ble knakende fin. Vi gjorde alt selv, med litt hjelp fra foreldre og diverse. Vi lakket den til og med selv! Vi var godt fornøyde over gullet vårt, som gikk under navnet "Party Shaker". Herremin, for en tid! Sååå kanskje vi kan dra tilbake? Sier jeg bare. Noen ganger kunne jeg tenkt meg å være russ igjen, fordi det var så fantastisk bra og fordi man hadde gode mennesker rundt seg 24/7.


Det å være russ handler ikke om den som drikker seg stupende drita eller om den som gjør de villeste russeknutene. Russ handler om samhold!  Og det er veldig viktig å ha mest fokus på nettopp dette. Flere av russebilene på mitt kull, gikk i oppløsning, nettopp fordi de ikke hadde forstått hva russetiden handlet om. Vær snille med dere selv og andre rundt dere. Det er faktisk det beste tipset jeg kan gi til årets russ! Ta vare på hverandre - og aldri gå alene. 

All heder og ære til Gausdalsrussen (og kanskje flere) som har tatt bort knutene som omhandlet sex og andre russeknuter som er litt på kanten. Dette gjør at russen ikke oppfordres til å ha sex i skogen, eller det å knulle presidenten. De har kun gode og snille russeknuter og dette syns jeg er ett bra tiltak. Man skal ikke føle seg presset til å gjøre ting man ikke vil i russetida, eller ellers for den saks skyld. Russen var innom her en dag med sjokoladekake på eldrehjemmet jeg jobber, fordi dette var en ny russeknute. Så utrolig braaa! Så kan de som vil at russetiden kun skal handle om sex og alkohol, gjøre det da. Men nå føler ikke alle at de må gjøre det. Helt supert! Er faktisk stolt over å ha gått på denne skolen og kunne ønske vi også hadde tenkt like klokt for to år siden, hehehe.

God 1. mai til dere alle flottinger. Jeg er så heldig å ha besøk av Akira i helgen og skal kose meg med min flotte familiehund og mannen. Selv om jeg skal på jobb imorgen og søndag, så skal jeg alltids få skvist inn litt kosetid! Nå skal jeg få på meg noen filler, før vi skal spise lunsj og senere få montert opp en kommode, sånn at vi slipper å leve i plastikkposer. Hurraaa!  

Hadde du en uforglemmelig russetid?  

hits