GI FAEN I DEN "PERFEKTE" SOMMERKROPPEN!

Hallois!

Nok en gang er det en stund siden sist. Det er mye som foregår til enhver tid. Og de dagene jeg ikke føler jeg har noe spesielt å komme med, så driter jeg heller i å skrable ned noe fjas. Liker best å skrive innlegg som har mening og som inspirerer. Fjas pleier sjelent å gjøre det. Da blir det bare til at man skriver for å skrive og det blir bare teit!

Jeg vil ta opp et viktig tema som jeg ønsker alle jenter og damer ser. Og ikke minst tar til seg. Det nærmer seg juni og sommertid! Nedtellingen til sommerferien er for lengst begynt og det har også treninga. Kvinnfolka har lagt seg i hardtrening for flere uker siden for å få den såkalte "perfekte" sommerkroppen. De sulter seg, de går på lavkarbo, de prøver ut C9, de lever på pulver. Det er flere varianter og alternativer som prøves ut. Et blodslit til tusen har for lengst startet. I ukevis går de på tredemølle, sykler, løper og har intensiv trening både hjemme og på treningssentre. Folk bruker flere tusenlapper på å gå ned i vekt.

Jeg forstår at media har fått i gang et kroppshysteri uten like. Jeg forstår at jenter i 13-20 årsalderen føler et visst press på å se like slank, fin og stram ut som modellene på forsidene på ukebladene og magasinene man kjøper i butikken. Men at voksne damer på 30-50 ikke klarer å bedømme at dette er riv ruskende galt er for meg et mysterium. Vi gir media akkurat det de ønsker. Vi kjøper magasiner og blader til flere hundre kroner for å få tips og råd om å bli slankere, å få den perfekte sommerkroppen, for å gå ned i vekt på minst mulig tid.

 
// Google.com

Vi har alle noe ved kroppen og utseende våres som vi vil fikse på. Som vi ikke er fornøyde med. Som vi ikke klarer å fordra. Uansett hvilken størrelse vi er i, er det alltid noe å klage på. Vi ønsker å se mest mulig bra ut! Og definisjonen på bra ut vil si; brun, slank og glatt hud. Men det er ikke sånn. Det finnes så mange flotte og lekre damer og jenter der ute som ikke klarer å se det selv. Noe som er veldig synd! Vi må ikke være slanke og veie 60 kg for å være flotte. 60 kg er ikke definisjonen på den "perfekte" sommerkroppen.

I stedet for å bruke flere tusenlapper på magasiner, blader, personlig trener, treningsabonnementer og pulver. Bruk heller tiden og pengene dine på å lære deg å bli fornøyd med deg selv. Det meste av alt dette hysteriet ligger inne i hodene våres. Dere er smellvakre, uansett om du er størrelse 32 eller 42. Og ingenting er mer sexy enn ei snelle som har skikkelig selvtillit og troen på seg selv!

Et viktig budskap til alle kvinnfolk i alle aldre: GI FAEN I DEN "PERFEKTE" SOMMERKROPPEN og start å elsk deg selv og den kroppen du har. Du er tipp topp slik du er! ❤

WEEKEND-VIBES!

Endelig har fredagen meldt sin ankomst ❤

Det var en deilig følelse å våkne til sol og ikke minst tanken på at fredagen endelig var her i 9-draget i dag tidlig. Selv om arbeidsdagen var lang, så var det desto mer deilig når jeg endelig kunne gå for dagen! Jeg fikk omsider revet bort noe "ugress" fra øyebrynene mine etter arbeid og føler meg nå ti ganger freshere. Så nå er jeg virkelig klar for helgas begivenheter og festligheter!

Vi har akkurat inntatt tacofredagen og er så mette at vi triller. Måtte nærmest trille Kim inn i dusjen fordi det var så sabla godt med mat! Mmmm. Tacofredag slår aldri feil! Og ingenting er bedre enn  å kicke i gang helga med en så digg rett.

Tenkte å trø til med en weekend-boost for å kicke i gang fredagsfølelsen fullstendig!

Deilig å kjenne fredagsfølelsen og vite at man ikke trenger på jobb i løpet av helga! Det skal virkelig nytes. Men først må jeg gjøre unna litt oppgave-skriving!

Hvilke planer har du for helga?

VI TRENGER ALLE EN KLOVN

Nå om dagen er det ekstremt mange hjertesaker jeg ønsker å formidle. Det er såpass mange at jeg nesten bruser over av formidlingsevne. Selv om jeg vet at jeg har mye å gå på når det kommer til å ha en formidabel formidlingsevne, så skal jeg i hvert fall forsøke! Det er spesielt en hjertesak jeg brenner ekstra mye for og det er kampen om å beholde sykehusklovnene.

// Informasjon hentet fra sykehusklovnene sine egne hjemmesider

For noen år tilbake fikk jeg øynene opp for sykehusklovnene. Fantastiske mennesker, som gjør sitt beste for å skape glede i en ellers så trist og smertefull hverdag. Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. Deres hovedmål er: ?Alle barn innlagt på sykehus skal få besøk av sykehusklovner?. Sykehusklovnene kan ikke gjøre noe med situasjonen til barnet på sykehus, men med opplevelsen av situasjonen. En sykehusklovn lager ikke fargesprakende dyr av knirkende ballonger, men trår varsomt og oppmerksomt rundt på de forskjellige barnepostene. Gjennom improvisasjon, lydhørhet og sin helt spesielle klovnekommunikasjon besøker de pasienter, pårørende og helsepersonell

Nå står sykehusklovnene i fare for å bli borte. "Norske sykehusklovner lever under usikre arbeidsforhold og kontinuerlig sponsorpress". Dette er jo helt forferdelig! Tenk på hvor mange barn og unge som får stor glede av sykehusklovnene. De gjør en fantastisk jobb og det ville vært en skam om de ikke får lov til å fortsette å glede barn og unge som har det tungt og vanskelig.

Vi må nå gjøre alt vi kan for at disse unike menneskene skal få fortsette å gjøre den fantastiske jobben de gjør. Du kan være med å bidra til at sykehusklovnene fremdeles kan bestå ved å skrive under på underskriftskampanjen HER og/eller bidra økonomisk HER og HER. Jeg har også laget en helt egen innsamlingsaksjon som du kan bidra økonomisk til HER.

Del gjerne innlegget eller kampanjen videre for å spre det viktige budskapet om å spre glede til barn på sykehus ❤

DISSE FÅR FOR LITE CREDIT!

God onsdag!

I dag har det gått i ett kjør. Lunsjdate klokka 10.30, jobb klokka 13.15 for så å kaste i seg noe av Spar's digge lapskaus, før jeg duret videre til neste jobb-oppdrag som startet 17.00. Når klokka var 20.30 kom jeg endelig hjem og kunne sette meg i sofaen. Det er faktisk både godt og slitsomt på samme tid å ha såpass mye å gjøre i løpet av en dag. Det skal ikke stå på effektiviteten iallfall!

Når jeg dro hjem fra det andre jobb-oppdraget mitt, så fikk jeg øye på både menn og kvinner kledd med oransje vester i veikanten. De plukket søppel til den store gullmedalje. Så begynte det å slå meg hvor mange frivillige som ikke får den crediten de fortjener. Tenk på hvor mye disse menneskene gjør av egen frivillighet, fordi de ønsker å hjelpe og hvor lite de får tilbake av andre rundt seg. De får en god selvfølelse. Men hva med alle de som ikke ser alt det bra de gjør! Det er jo en ren skam hvordan vi tar disse frivillige for gitt.

Det kan være arbeidsoppgaver som det å følge de eldre til forskjellige ærender, som tannlege eller en legetime. Å arrangere ulike musikkinnslag for eldre på sykehjem, hvor de er med og serverer mat og drikke. Det kan også være dugnader hvor de frivillige er med å bidrar til å male, plukke søppel, rake eller andre ting. De bidrar og hjelper både organisasjoner, lag og private. De gjør en utrolig jobb og det er så synd at vi ikke gir dem mer skryt og credit for alle de timene de legger ned til frivillig arbeid. De gjør ting av ren og skjær hjelpsomhet. De vil ikke ha penger, de har kun en intensjon om å hjelpe!

// Bildet hentet fra Google

Det er klart at de ikke gjør dette for å få oppmerksomhet. Men noen ganger burde de få en skikkelig velfortjent oppmerksomhet, som gjør de annerkjente med at vi setter pris på den tiden de legger ned for å hjelpe andre og for at vi er glade over at de gjør det på en frivillig basis. Tenk på hvordan verden ville vært uten frivillighet! Det ville vært fryktelig. Det er mindre og mindre som melder seg frivillig til å bli med på ting, derfor burde vi virkelig sette ekstra stor pris på de få vi har igjen.

Om du kjenner noen som brenner for frivillighet, fortell dem hvor mye du setter pris på vedkommende og hvor sårt vi trenger dem. Vis at du bryr deg om de frivillige! Takk til de få menneskene som gikk i veikanten og plukket søppel etter noen idioter som ikke vet bedre enn å hive søppel ut av vinduet mens de kjører. De gjør veikanten finere og de gjør naturen en tjeneste! Dere er gull verdt.

JEG ER FORBANNA HELDIG!

God kveld i stuggu!

I dag har jeg tenkt mye. Ikke det at det er så veldig rart, for det er ganske mye som surrer oppe i toppetasjen i løpet av en dag.. Men i dag har jeg tenkt på noe som jeg sjeldent bruker tid på å tenke over. Nemlig hvor heldig jeg er.

Dette er noe vi alle burde tenke mer over. Hvor heldige vi faktisk er! Jeg kan ikke snakke for alle, men jeg tror vi alle med hånda på hjertet kan si at vi i bunn og grunn er utrolig heldige, til tross for både motganger og nedturer. Eller er det ikke sånn? For min egen del så skal jeg si at jeg skal begynne å bruke mer tid og energi på å sette pris på tingene og menneskene jeg har i livet mitt. De som gjør meg glad og lykkelig! De tingene som gjør det lille ekstra i hverdagen.

Man kan ramse opp mye, når man skal begynne å snakke om ting man er glad i. En liste over menneskene man er glad i og som man bryr seg ekstra mye om. Tingene man har stående i hjemmet som har en historie bak seg, som gjør at vi verdsetter den tingen litt ekstra mye. Vi kunne snakket i det uendelige! Men jeg skal ramse opp de tingene som jeg føler meg mest lykkelig og heldig over å kunne ha som en del av min hverdag og som er en stor del i livet mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Spesiell familie

Jeg er veldig glad i familien min. Familie har alltid betydd mye for meg! Selv om jeg har en veldig to-delt familie, hvor jeg er veldig nær den ene delen, men bokstavelig talt milevis borte fra den andre delen. Det har vært en del konflikter innad i min familie, som har gjort at jeg ikke har "den store og lykkelige familien" som vi alle så sårt vil ha. Men det er egentlig helt greit. Man kan ikke tilfredsstille alle og sånn er det også innad i familien. Jeg er heldig som har en fantastisk mamma og en super stefar som alltid stiller opp for meg og som er der for meg når jeg trenger det som mest. Uansett hva det gjelder, så vet jeg at jeg har dem i ryggen! I tillegg har jeg en kjekk lillebror som også betyr veldig mye for  meg. Jeg er heldig som har et såpass nært forhold til lillebroren min, selv om det er hele 9 år i mellom oss.

❤  Unike vennskapsbånd

Venner kommer og går, det er noe man lærer med tiden. Men de som faktisk står der og støtter deg gjennom tykt og tynt, er de du skal være forbaska takknemlig for at du har! Det er overhodet ingen selvfølge at man har venner lengre. Jeg har mistet mange vennskap i løpet av mine 21 år og flere vil jeg trolig miste, men jeg er ubeskrivelig glad og takknemlig for de gode vennene som har stått ved min side. Det kan være barndomsvenninner som jeg har kjent siden barnehagen, eller noen som nyss har kommet inn i livet mitt. Jeg har unike vennskapsbånd som jeg overhodet ikke ville klart meg uten!

❤  Være samboer

Jeg føler meg ekstremt heldig og privilegert som har muligheten til å kunne være samboer med tidenes mest fantastiske fyr. Det var et stort steg i riktig retning når vi valgte å bli samboere og jeg har ikke angret et eneste sekund! Det å kunne komme seg ut av "redet" og lære livets gang, det er noe jeg setter stor pris på og føler meg heldig av å kunne få gjøre. Tjene sine egne penger, betale husleie og kjenne på voksenlivet for fullt. Tro det eller ei, men det er ikke alle som har denne muligheten og denne muligheten unner jeg ett hvert individ!

  Være frisk

Dette punktet er det nok mange som tar for gitt. Det er ikke lenger en selvfølge at man er frisk som en fisk. Snarere tvert i mot. Med alle diagnoser og forferdelige sykdommer som dukker opp, skal man være sjeleglad man er frisk! Jeg har sett mange av mine nærmeste kjempe kampen mot kreft. Noen har vunnet, mens andre har tapt. Man skal føle seg jævlig heldig om man er frisk og kan leve livet uten noen begrensninger! Jeg har selvfølgelig hatt mine ting opp igjennom årene. En-to diagnoser innenfor spiseforstyrrelser og fibermyalgi. Men til tross for dette, så ser jeg på meg selv som en meget frisk person. Man skal ikke spøke med sånt. Det er alvorlige og smertefulle diagnoser, men jeg tenker at det kunne vært så mye mye verre!

Følge drømmene mine

Jeg har alltid hatt en stor intensjon om å følge drømmene jeg har. Dette står jeg fortsatt fult og helt ved! Og jeg gir alltid de rundt meg samme råd. Dessverre er det såpass mange som ikke kan følge drømmene sine på grunn av forskjellige begrensninger. Det er derfor ekstremt viktig at vi som faktisk har mulighet til å kunne gjøre det faktisk gjør det! Har du en drøm, så gå etter den. Fullfør den og vær stolt av deg selv! Jeg føler meg ekstremt heldig som har så og si alle muligheter til å kunne fullføre drømmene mine. Det ville vært en skam om man ikke gjorde det! Om du ikke har noen drøm, så hjelp noen du vet har en drøm med å fullføre den!

Er du heldig? En liten oppfordring til dere alle der ute. Når du legger deg i kveld, skal du tenke på tre ting du er takknemlig for at du har i livet. Enten det er ting eller mennesker. Det å gjøre seg bevisst på hvorfor man er heldig og lykkelig er i livet er ekstremt viktig! For dette vil gjøre at du ikke tar tingene eller menneskene for gitt.

EVNEN TIL Å KUNNE GLEDE SEG OVER NOE!

God tirsdag!

Det har skjedd masse i det siste. Både gode og vonde ting. Men samtidig så har jeg lært meg til at jeg skal unne meg den gleden av å kunne glede seg over ting. Det å se fram til ting som skjer i framtida. Som skjer om kun få dager, uker eller måneder. Kanskje år om du vil! Det er uhyre viktig.

Før var jeg av den typen som aldri gledet meg til noe. Jeg hadde brent meg for mange ganger på å glede meg noe hinsides og at det da ofte forekom at det ikke ble noe av. Dette gjorde meg både sint og trist og etter mange runder med disse nedturene forsto jeg ikke lenger vitsen med å glede seg over noe. Det var overhodet ingen vits å glede seg til å dra på ferietur, for da kom den kun til å bli dårlig. Jeg hadde en forståelse av at det var "motsatt-effekt" av det å glede seg til noe. Og jeg tok derfor alt på sparket. "Det går som det går"-innstillinga. Og den er vell så bra og ha med seg i sekken den og, absolutt!


// Bildet er i fra weheartit

Men det er noe med det å kunne kjenne det krible litt ekstra godt i magen når du tenker på noe du skal. Det å telle ned dager til hendelsen skjer og at det da føles ut som et helt halvår til datoen faktisk er. Selv om det kanskje bare er en uke. Det går opp og ned her i livet og slik er det også med tingene man gleder seg til. Mange ganger blir de verre enn man hadde sett for seg, men ofte er det også slik at det blir tusen ganger bedre. Metoden av å bare ta ting på sparket fungerte fint, da ble man aldri skuffa. Men det er en av livets mange lærdommer. Å stå i stormen mens den river og herjer. Da vil man stå stødigere når man kommer ut av stormen.

Jeg har nå begynt å glede meg over ting som skal skje. Hendelser som skal skje i sommer og i framtida. Man får faktisk et helt annet perspektiv på livet! Og det er et slikt perspektiv jeg ønsker å kunne glede meg over å ha. Evnen til å kunne glede seg over noe er undervurdert. Til tross for de mange nedturene man har, så gjør det deg lykkeligere og man får en mer livlig hverdag!

Nå må jeg komme meg avgårde. Håper tirsdagen behandler deg pent ❤

OPP OG FREM!

Hei igjen!

Det er en god stund siden forrige innlegg. Det var helt nødvendig men en liten pause både i fra bloggen og generelt fra alt stress og mas. Noen ganger er det nødvendig med et lite avbrekk i fra alt. Dette avbrekket gjorde godt for både kropp og sinn! Mørket i tunnelen er blitt byttet ut med et større glimt av lys og det er håp i enden av tunnelen. En usedvanlig deilig følelse!

Jeg er fortsatt ganske sliten både fysisk og psykisk, men med noen drastiske tiltak som det å trappe ned på arbeidsmengden gjorde det mye lettere. Selv om redselen for at økonomien ikke strekker til er en stressende faktor, så ser jeg lysere på hverdagen. Dette gjør også at jeg ikke føler meg så trist og deprimert. Det er noe med å komme seg opp og ut av det svarte hullet og jeg føler nå at jeg er på god vei. Det har vært mange tårer i det siste. Mye slit og ikke minst er viljestyrken min blitt satt på prøve i det fulle og det hele. Slike kamper tar på. De kampene man ikke ser utenpå kroppen, men som ligger på innsiden av huden og som trer seg gjennom marg og bein. Det er de som knekker deg fullstendig! Det er disse som er fallgruvene vi ikke tror rammer oss..

Heldigvis har jeg mange gode venner, en fantastisk kjæreste, en herlig mamma og ikke minst den aller beste stefaren i verden. Disse har hjulpet meg gjennnom en tøff og tung periode. De har ledet meg til lyset. Og det er så fantastisk å kunne se at man har så mange herlige mennesker rundt seg. Spesielt i tunge stunder, hvor man virkelig trenger noen til å være der og støtte en og hjelpe hverandre gjennom stormen. Det er også i slike stunder at man virkelig ser hvem som er de mest trofaste og hvem som virkelig er der for deg. Takk til enhver person som har hjulpet meg! Dere er unike hver eneste en av dere.

Det har vært mange tanker gjennom denne prosessen og jeg har begynt å innse at det er de små tingene som gir livet mening. Jeg har visst det før og alltid hatt en stor bevissthet rundt å ha stort fokus på de små tingene. Men nå er det bare blitt enda klarere for meg. Den lille meldinga om at "jeg er trygt framme" eller den gode klemmen man får når man kommer hjem fra jobb. Det er ikke mye som skal til! Men det er noe med å bli bevisst på å gjøre disse handlingene, for deretter å tenke over og sette pris på dem når du får de i retur.

Det blir nok mer skriblerier fra min side fremover. Jeg begynner å kjenne at fingrene kribler og at det er mye jeg ønsker å få sagt og ikke minst er det mange hjertesaker jeg ønsker å formidle. Om du trodde du var kvitt meg, så kan jeg skuffe deg med å si at meg blir du ikke kvitt så lett! La oss glede oss over at det er mandag, ny uke og nye muligheter.

Det går mot lysere tider dere, og jeg kunne ikke vært mer glad, spent og takknemlig.

FIGHT OFF YOUR DEMONS

Det har i en lengre periode vært innlegg som har omhandlet mye trist og grått. Det har vært mørkt altfor lenge. Jeg kunne latet som at alt er bra og at det ikke er noe som plager meg. For det er jeg blitt veldig god til. Men denne gangen ønsker jeg ikke å late som lengre. Jeg ønsker at folk rundt meg, både bekjente og ukjente skal få vite hvordan jeg egentlig har det. Selv om det utrolig skremmende.

Jeg skriver ikke disse innleggene for å klage. Jeg skriver disse innleggene for å prøve å få uttrykt følelser og tanker rundt de "svarte" periodene som ofte kan oppstå gjennom livets løp. Jeg skriver dem for å hjelpe både meg selv og andre i samme situasjon. Jeg har alltid vært en positiv og ærlig jente, og det har jeg all intensjon om å fortsette å være. Men det er noe med å være ærlig med seg selv og si at "nå har jeg det faktisk ikke så greit". Det er noe med å se realiteten i øynene og kunne være fullstendig og brutalt ærlig mot og med seg selv. Det er vanskelig! Det er veldig skremmende og ikke minst føler man seg som et mislykket menneske.

art and draw image

// Bildet er hentet fra weheartit

Men det er da det er viktig å huske på at man har vært sterk altfor lenge. Man har hatt sine kamper som man har kjempet på egenhånd, de indre demonene har overtatt kroppen og hjernen din over en lengre periode. Man har fullstendig mistet kontrollen over seg selv. Det er da man må begynne å innse at man ikke alltid klarer å være sterk alene. Sammen er man sterkere! Og det er noe i det ordtaket der som er viktig å ta med seg. Man skal ikke være nødt til å ta disse kampene alene. Selv om vi ofte tror og føler det. Men våre nærmeste vil alltid prøve å hjelpe oss som best de kan. Men da må de være bevisste på hvordan vi har det. Og det er vår oppgave og gå inn i oss selv og beskrive og forklare ovenfor våre nærmeste at vi har det tungt og at vi muligens trenger hjelp. Det er ikke en skam eller en svakhet, det å strekke ut en hånd for å få hjelp. Tvert i mot! Man er sterk når man tar ett oppgjør mot sine indre demoner og tar et grepa tak for å få hjelp.

Du vil etter hvert innse at dette var det øyeblikket du var på ditt sterkeste. Det å be om hjelp, er overhodet ingen lett sak! Det kan være vanskelig for oss alle. Men det er så viktig. Uhyre viktig for å få den hjelpen du trenger til å komme deg på den gode siden igjen. Når man har mistet all tro, håp og krefter som er igjen. Når tunnelen er så svart at man ikke kan se lyset i enden. Når du ikke kommer deg opp om morgenen, fordi alle ledd og hele kroppen er fullstendig tapt for krefter, det er da man må innse at dette ikke går i lengden.

Vær tro og ærlig mot deg selv, ikke ha dårlig samvittighet fordi det har blitt for mye. Livet har mange utfordringer som kommer på løpende bånd og det er ikke hver gang vi klarer å håndtere og takle dem på egenhånd. Dette er ingen skam. Tenk heller at du har vært sterk for lenge. Når tårene presser på og det ser som mørkest ut. Vit at du som oftest har mange i ryggen som ønsker å hjelpe deg med å komme deg gjennom den vanskelige tiden. Du må bare la dem få vite om det. Og det er den vanskeligste.

MONDAYS.

God regnfylt mandag!

Det er vel ingenting som er mer deprimerende enn å stå opp på en mandagsmorgen og se at det høljer ned ute. Det er da man kunne ønske man bare kunne sitte hjemme i stua, bre et godt og varmt fleecepledd over seg og se serier hele dagen lang. Slike dager er det altfor få av! I hvert fall i mitt heseblesende arbeidsliv.

Jeg sto opp i 9-draget og det var ganske deilig å kunne ha god tid på morgenkvisten. Jobben kaller ikke før 12.30, så det var derfor ekstremt godt å vite at jeg ikke hadde tid og veien på meg, slik som jeg vanligvis pleier! Det er jo tross alt meg i ett nøtteskall og ligge så lenge at jeg bare må stå opp og komme meg avgårde i en fei, for å rekke jobben tidsnok. Hva er vitsen? Spør du kanskje. Det har jeg spurt meg om en million ganger selv. Enda har jeg ikke funnet et godt svar!

Det er som hver dag, en del ting som står på gjøremålslista og det skal bli godt å kunne komme hjem i kveld og vite at man har fått gjort en hel del nyttige ting! Gårsdagen gikk fra å være ganske så avslappende og koselig, til å bli noe mer trist og sjokkerende. Men det skal jeg ikke gå mer innpå nå! Jeg får bare ikke poengtert nok, hvor mye tid vi må prøve å sette av til de menneskene vi er glad i. Uansett om det er kun en telefonsamtale eller en melding. Men bare for å vise at du er der og at du bryr deg om dem. Det betyr alt! Det skal så lite til.

Slenger med en inspo-collage på en ellers så trist blåmandag.

// Bildene er hentet fra weheartit

Nå må jeg finne noe å ha på meg, få kommet meg avgårde og begynne å hake nedover to-do-lista! Åååh, deilig følelse.

Hva står på agendaen din i dag?

DENNE UKENS...

Søndagsmodus ON!

Det er på tide med en aldri så liten "denne ukens" og det er alltid like spennende å se tilbake på uka som gikk og tenke over både det positive og det negative. På denne måten så lærer man av sine egne feil, men man lærer også å sette pris på de små tingene som kan gjøre hele uka magisk! ❤

FORMÅL:

Denne ukens formål var igjen å komme meg gjennom en hel lang liste som jeg har rablet ned over ting som skulle vært gjort. Dette fikk jeg selvfølgelig ikke til! Tiden eller energien strekker ikke til.. Og det er en evig kamp, hver eneste dag å prøve å få gjort alle tingene man burde gjort for lengst. Skyldfølelsen og samvittigheten spiser deg opp innvendig og det hele blir bare en jævlig stor stress-faktor. Blant annet burde jeg fått rydda unna påskepynten, samt rydda bilen min som noen av de første tingene jeg må prioritere. Påskepynten står like fint enda og bilen, den ser fader'n meg like jævlig ut både på utsiden og innsiden.. Jeg må bare bli mer strukturert!

Adult, cheekbones, and choices image

GLADNYHET:

For å være helt ærlig, så er det ikke noe jeg kommer på som har vært en skikkelig gladnyhet denne uka. Ikke noe som jeg har vært superexited over. Ikke noe som har brent seg fast i hukommelsen. Utrolig kjipt, da det ofte hjelper på både humøret og energien å ha noe å glede seg over! Det eneste jeg ser fram til nå er å få frihelg om en ukes tid, hvor jeg skal på bowling og muligens en tur ut på byen!

INSPIRASJON:

Denne flotte kontoen oser både kvalitet og gladhet. Med lyse og flotte bilder er det lett å bli inspirert av @hannemjas sin konto. Titt innom å se selv!

UTFORDRING:

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Humørsvingningene! De 150 opp og ned-turene man har i løpet av en dag. Når man går i fra å gråte til å smile på bare sekunder og visa versa. Det er fullstendig kaos inne i hodet og inne i kroppen generelt. Den er fullstendig i ubalanse og jeg vet ikke hvordan jeg skal få tatt tilbake kontrollen. Energien blir bare dratt ut av meg og det er ingenting jeg kan gjøre for å forhindre det. Jeg har prøvd snart det meste. Kjenner du til følelsen av å miste deg selv? Det er lite morsomt! Når man ser seg selv i speilet og man ikke kjenner igjen jenta det er speilbilde av. Det er skummelt.


 

LÅT:

Man hører som oftest på musikk etter hvordan humøret er. Ettersom mitt humør er veldig svingende og ikke minst ganske trist fortiden, har jeg hørt mye på fin og trist musikk. Denne sangen her treffer meg midt i hjertet hver eneste gang og det er ikke til å legge under en stol at jeg ofte gråter hver gang jeg hører på den!

Denne uken har bydd på mye tanker og følelser. Ikke minst har det vært mange tårer. Det er ikke slik man burde ha det. Man burde ikke føle seg dritt fra morgen til kveld. Man burde ha noen lysglimt i løpet av en dag. Man burde kunne føle seg glad og lykkelig. Stolt over seg selv og hva man har oppnådd. Man burde kunne gi seg selv credit! Jeg gjorde det før. Men nå er det snudd om. Det er blitt til følelser jeg ikke trodde var mulig å føle og tanker som jeg blir redd av å ha. Hele seansen gjør meg redd og i villrede. Det er når man har nådd bunnen at det går oppover. Det har jeg alltid trodd på! Men det går ikke an å forestille seg hvor jævlig det er å nå bunnen. Og hvor mye hardt arbeid man må legge ned for å komme seg opp og ut av "sumpen".
 
Nok klaging for i dag, eller hva? Det er utrolig hvor mange milepæler, episoder, minner og tilbakefall man skal ha i løpet av livet ❤
 

A TOUCH OF SUMMER

Goood lørdag! ❤

Jeg har dratt meg langt om lenge i dag, da jeg ikke skal på jobb før klokka fire. Det er deilig å kunne utnytte disse morgenen hvor man kan ligge så lenge man selv føler for. Heldigvis er sola framme og man kan se at snøen blir mer og mer borte. Det går mot sommer og deilige dager! Jeg har derfor laget en collage som oser summer-feeling all the way!

// Innlegget inneholder annonselinker fra Nelly 

 1. Mønstrete kjole HER // 2. Råkul veske med frynser HER // 3. Frynsete bikini i rosa overdel HER // 4. Frynsete bikini i rosa underdel HER // 5. Fargerike slippers HER // 6. Blå og hvit jumpsuit HER // 7. Rå bodysuit med mønster HER // 8. Flotte toms HER // 9. Lekre sandaler HER // 10. Leopard sko HER // 11. Rålekker svart body HER // 12. Mønstrete blå kjole HER // 13. Søt kjole i babyrosa HER // 14. Flott kjole HER // 15. Svart kjole HER // 16. Hvite sandaler HER // 17. Grå caps HER // 18. Superfresh hvit mønstrete body HER // 19. Sneaker HER // 20. Råtøffe boots HER // 21. Silke body HER // 22. Fargerik klokke HER // 23. Rød flott kjole HER // 24. Råkul kjole med mønster HER
 

Herregud, kan ikke sommeren bare komme?! Fant du noen favoritter? Nå må jeg kaste innpå med litt mat før jeg er klar for kveldsvakt. Kos deg i kveld! ❤

IT'S FRIDAY

Hurramegrundt, nå er det jammen meg fredag! Halleluja ❤

For en deilig følelse. Selv om helga vil gå ut på å fullføre mine to arbeidsdager med de eldre, er det deilig å vite at helga er kommet. Vi skal utnytte det faktum at det er helg og kjører på med en date night i kveld.

Det er jo ikke lenge før det er 5. og det er jo da vi har vår månedlige date night, men denne gangen tar vi det litt på forskudd! Det blir skikkelig date med både mat og kino. Så utrolig koselig. Selv om formen er så som så og jeg kjenner at kroppen er ganske sliten, så er dette en form for påfyll som jeg virkelig trenger! Og det tror jeg sannelig at det kjære samboeren min trenger og!

Innleggene som kommer ut fortiden er ikke spesielt inspirerende og ikke spesielt artige å lese, men jeg håper at jeg om tid og stunder skal finne tilbake til meg selv og gamle vaner, slik at jeg får fått ut noe som heller mer mot ålreit enn dritt. Vi snakker outfit-post, flere innlegg som omhandler ting jeg brenner for og som engasjerer meg, vi snakker ordentlige innlegg med innhold som faktisk er verdt å ta en titt på. Skrik gjerne ut om du har tips om hva du vil se mer av!

Nå skal jeg ta en powernap eller bare ligge i senga og gjøre ingen verdens ting. Det er deilig det! Nyt fredagskvelden ❤
 

hits