Eshoes

// sponset innlegg 

Hello sunshine 

Er du på utkikk etter en nettbutikk med sko til rimelige priser? Da er dette stedet. Hos Eshoes får du mange kjente merkesko til kun noen slanter. Du får alt fra Hunter, Ilse Jacobsen, Dr. Martens, Merrell, Birkenstock, Converse, Kawasaki, New Balance og Viking, for å nevne noen av de mest populære. Akkurat nå er det salg, og du kan få opptil 70 % avslag på noen av skoene. Det er moteinteresserte mennesker som driver med webshoppen, noe som gjør at nettsiden alltid er spekket med fine, nye og varierende utvalg. Nettbutikken er veldig opptatte av at kunden skal få god service og setter derfor kundeservice veldig høyt. De har alltid gratis frakt - rask levering og god kundeopplevelse. Du kan kontakte hjelp av de ansatte ved å enten ringe, sende mail eller opprette en livechat.

All informasjon som du behøver angående eshoes finner du på hjemmesiden deres.1, Keira black&white  2. Aida black&white  3. Tulip black multi  4. Scarlett black  5. Holy Acid Coral  6. Minho Bronze 


Dersom du trenger nye sko, ikke vent med å klikke deg inn på eshoes. Du vil garantert finne deg ett par sko eller flere, som du faller pladask for. Og om du er veldig heldig er de nok også ganske rimelige. Her finnes det sko til alle anledninger og det er utrolig mange fine nå frem mot sommeren. Man kan aldri få nok av sko, kan man? Det er noe for enhver smak, og det er jo bare et pluss at de også har billige merkesko! Ovenfor ser du de skoene jeg likte best av nyheter og salgssko. Er de ikke fine? Har siklet på slike sko som nummer 4. altfor lenge, så kanskje blir det å klikke seg hjem ett par idag. 

Klikk deg iallefall inn og la deg forføre av en billig og interessant sko verden. 

God torsdag, videre 

 

Ebay- wanties april

God onsdag 

Hvordan går det? Onsdagen idag har vært ganske så travel og det var godt å sitte rolig i noen minutter. Endelig er jeg snart ferdig med å ta med meg pikkpakket mitt fra en leilighet til en annen. Det er helt inni granskauen drøyt hvor mye ting jeg har og jeg må nok dessverre kvitte meg med over halvparten. Det vil kanskje bli anledning for dere fine lesere til å kjøpe både klær og interiørting her inne på bloggen. I tillegg vil det kanskje bli en konkurranse eller to, hvor den heldige vinneren får noe fint! Åååh, spennende saker er på gang og jeg kan nesten ikke vente.

Innimellom alt flytte-kaoset så har jeg hatt anledning til å finne mine favoritter på ebay for denne måneden og jeg håper dere liker dem like godt som meg.

//adlinks1. Råkule deminshorts  2. Zebra pink pute  3. Fargerik halskjede  4. Fargefull high heels  5. Turkise sunglasses  6. Rosa armbånd  7. Turkis armbånd  8. Stilig snekkerbukse i demin  9. Zebra towel  10. Popcorn stripes  11. My bottle  12. Mønstrete mobilcover  13. Galaxy skirt  14. Fanzy joggesko  15. Premier galaxy caps 

Finnes så utrolig mye fint på ebay og jeg kunne faktisk ha sittet der i timesvis bare for å se på alt det fine som finnes. Nå må jeg nesten prøvd å få gjort litt inne i kåken, det ser ut som om noen har ristet den opptil flere ganger og at alt er snudd på hodet. Ikke spesielt hjemmekoselig her iallefall. Nå har jeg utsatt det lenge nok, så må prøvd å få gjort en god del på den lille stunda jeg har igjen før jeg skal på jobb. Talks later, sunshines 

Mine fine

God aften  

Idag har jeg vært på handling av møbler. Det er jo fremdeles en del som er igjen av ting vi trenger, men først og fremst kjøpte jeg idag tv-benk og sofabord. Sofabordet må jeg vente på, siden jeg får det i posten og jeg kan nesten ikke vente til jeg får det! Det er sååå fint. Og tv-benken er jo bare råstilig. Har lenge ønsket meg et rundt bord med samme stetter som dette bordet har, men syns dette her var veldig fint og formen passet perfekt til sofaen vår, så dette her blir bra! 


Begge disse herlighetene er kjøpt på jysk og du finner sofabordet HER og tv-benken HER. Hva syns du om dagens møbel innkjøp? Noe som falt i smak? Nå skal jeg kaste i meg en grandiosa med pepperoni før jeg skal finne puta. Sweet dreams til deg, når den tid kommer 

Monday

Hei fininger 

Idag våknet jeg til fuglekvitter og det var faktisk ekstremt koselig. Så nå har jeg bare ligget her en god stund og hørt på de glade fuglene som har en livlig samtale seg imellom. Skal lure på hva de sier? Hehe. Iallefall så er det mandagsmorgen og jeg føler meg egentlig ganske sliten og lat, til tross for at jeg har fått mange timers søvn. Men jeg får bare hive meg rundt, få i meg noe mat og begynne ferden til Lillehammer, der leiligheten venter på å bli vasket fra topp til tå.

Det skal bli godt å få litt orden i ting. Nå lever vi liksom på to steder på en gang, og det er virkelig ikke praktisk i det hele tatt! Det er iallefall ikke til å anbefales. Nei, det er mye jobb bak det å flytte. Når man først har fått flyttet ut alle tingene, må man også vaske hele leiligheten. Aaah, det er så kjedelig og slitsomt. Men det må jo bare gjøres! Så nå må jeg nesten få klampen i bånn og få på meg noen filler.


Ønsker dere en vidunderlig mandag 

En liten smakebit

Hei og hopp 

Nå er jeg passe sliten etter en veldig travel flyttedag igår, og at jeg på kvelden gikk ut med kollegene mine på restaurant og senere på byen. Alltid like gøy å se an utelivet på byen. Igår var det helt stappa med folk overalt og det var helt inni granskauen vanskelig å finne en ledig sitteplass. Heldigvis fant vi oss et bord ute på Nikkers og ble derfor sittende der resten av kvelden. Det var jo så artig og veldig god kok på alle stedene. Russen prydet gatene og det var god stemning fra ende til annen. Det er jo så magisk og morsomt med slike kvelder! Jeg fikk jo også oppkalt en drink etter meg på Nikkers, så jeg er iallefall strålende fornøyd. Må gå dit hver gang jeg er ute nå, for å si at jeg skal ha en Julie. Haha. Funny. 

Good times, for å si det sånn. I dag våknet jeg relativt tidlig, men ble plutselig akutt trøtt og la meg til å sove igjen. Jeg skal jo på jobb om noen få timer og må derfor lade batteriene mine til nettopp det. Blir nok en utfordring å ha lang tålmodighet idag. Neida, det skal vell gå bra. Men nå er den første natta i den "nye" leiligheten overstått og det var faktisk ikke så trist å våkne opp her som jeg hadde trodd. Det var veldig koselig og jeg våknet med ett smil om munnen. Nå gleder jeg meg til å få satt det meste på plass og få litt orden her. I tillegg til at vi må kjøpe litt småmøbler her og der. Sofabord, tv-benk, pult, nattbord i første omgang. Så skal du se det blir jækla fint her! Her er en liten smakebit. 

Er forresten så innmari fornøyd med sofaen. Den er jo bare sååå stilig og fresh! Var veldig usikker da vi fant den på finn. Fordi bilder kan lyve og det er vanskelig å se hvilken farge det egentlig er. Men jeg ble kjempe fornøyd! Elsker den. Den passer rett inn her i vårt fargerike hjem. Heldigvis kjenner jeg at jeg begynner å få skikkelig på plass stilen min og jeg blir mer og mer fornøyd for hver ting jeg kjøper. Farger altså, det er det som er tingen! 

God søndag videre, skjønninger 
 

Idag skjer det

Åhallois! 

Idag er det virkelig dagen, dagen da vi tar et grepa fatt om alle pappeskene og de svarte søppelsekkene. Dagen da vi tar med oss alt vi eier og har og flytter det til et annet sted. Det er både trist og spennende på en og samme tid. Jeg har hatt noen utrolig fine måneder her i Fagstadveien og det er med tungt hjerte jeg forlater perlen i blokka. Det har vært et eventyr fra første dag vi entret inngangsdøra. Mange minner er blitt lagd og jeg har fått en stor smakebit på voksenlivet. Det skal bli rart og ikke våkne til den samme veggen, det samme rommet og det samme stedet lenger. Og man vil nok merke en betydelig forskjell ved å flytte fra "storbyen" til en liten bygd. 
Det er egentlig mange blandede følelser rundt flyttingen. For det første er jeg allerede døddsliten og det er før jeg har begynt å flytte på noe som helst. Flytting tar på! Men jeg ser virkelig fram til å begynne et nytt og spennende eventyr i bygda Gausdal og jeg håper virkelig både bygda og folkene tar oss i mot med åpne armer. Ser for meg at den største utfordringen idag blir å få plass til alle tingene mine. Har hatt endel interiør innkjøp siden jeg flyttet hit og ser en vesentlig stor forskjell i alt jeg har nå, enn før jeg flytta hit. Er det ikke rart? Hvor revet med man blir, da man får seg sitt eget sted? Huff, det er nesten for mye av det gode. Regner forsåvidt ikke med å få plass til mer enn halvparten, så det blir nok noen tunge avgjørelser å ta idag. 

Som dere ser så er det veldig fint i leiligheten akkurat nå. Den er så og si endevendt i mente og det ser faktisk katastrofalt ut. Til min og sikkert menneskene som skal hjelpe meg å flytte sin store fortvilelse så regner det idag. Men det får gå, værgudene gråter vel fordi vi forlater denne flotte byen. Snufs. Det er faktisk ganske trist og jeg kommer nok til å felle en tåre eller to den dagen jeg går ut døra her for siste gang.  For å si det sånn, flyttemodus ON!

Håper dere får en vidunderlig lørdag, kos dere 

Wanties for april

Hallois 

Idag har jeg fått pakka ned alt i leiligheten. Det er fortsatt igjen litt småtteri her og der, men det kan man bare hive i en plastpose på tur ut døra. Fytti katta så deilig! Gode, snille mammaen min har hjulpet meg og vi vasket like så greit hele kjøkkenet og ovnen i samme slengen. Godt med alt man er ferdig med, er det ikke? Etter vi hadde fått gjort oss ferdige, stakk vi til byen for å se hva de hadde å by på av de såkalte "frakke dagene" de hadde der denne helga. Var veldig mye fint og frakt, men ble ikke noe annet enn mat på våres tomme mager i dag.  

Ettersom jeg er en sucker for alt av interiør og mote, så tenkte jeg å slenge med noen wanties fra denne måneden og ting som jeg som jeg har siklet på en god stund. Har jo merket det nå som jeg har pakket ned alt jeg eier og har, at jeg har så ubeskrivelig mye. Altfor mye! Det er klær opp i mente. Og jeg ser en stor utfordring i å få plass til alt det vi har i den nye leiligheten som er nesten halvparten så liten. Huff, må nok ta en saftig opprydning å både garderobe og interiørveien. 


1. Mønstret stoffpose  2. Gult og megakult nattbord  3. Flott skjærefjøl i tre  4. Keramikk-krukke i zebramønster  5. Råtøft piknikteppe  7. Badehånkle med hodeskaller  8. Zebra bikini  9. Gult putetrekk  10. Kjempeflott stuebord  11. Rosa cupcakeformer  12. Kuleste vitrineskapet i verden  13. Blad-mønstrete putetrekk  14. Flotte og falske planter  15. Mango & pasjonsfrukt te 

Utrolig mye gult og zebramønstrete ting, men er det ikke fint da? Er blitt helt hekta på disse to tingene og kunne fint prydet leiligheten med massevis av disse tingene. Ohoy, gleder meg til å få flyttet alle tingene mine fra ett sted til et annet og begynne vårt nye eventyr i ny leilighet. Eller i en annen leilighet og den er faktisk utrolig fin. Liten og fin. I samme slengen gleder jeg meg til å vise dere hvordan vi får det, da jeg har fått på plass alt sammen. Gled dere, det her blir bra! :- ) Forresten fant du en feil angående bildet? Hehe, ops!

Ønsker dere en flott fredagskveld og god helg 

Sol og sommer

Herlan dusten, så deilig det er ute om dagen! ❤ 

Sola står høyt på den skyfrie himmelen og det er virkelig en fryd å være ute. Fy søren, så godt! Nå kom jeg nettopp hjem igjen etter en lang dag på jobb. Har fått tak i noen pappesker fra Kim sin arbeidsplass og er snart i ferd med å gå på pakkinga med friskt mot. Hehe, ja du snakker du.... Må nok en liten dose sofagris til før den tid. Men idag skal jeg nok få pakket ned noen esker til og kanskje få unna noe klær! I og med at jeg har fri i tre dager nå, så ser jeg faktisk lys i enden av tunnelen og deilig er det.


Det er jo egentlig bare idiotisk av meg, i og med at vi har visst det såååå innmari lenge at vi må flytte ut før 1. mai. Så det er jo bare latterlig å ikke startet pakkinga før. Men som det treige mennesket jeg er, så utsetter jeg ting gang på gang. Det slår aldri feil. Og da må man ta skippertak da! Men er det noe jeg er jækla flink på så er det nettopp det, skipertak-eksperten til tjeneste ass.  

Men men, jeg vet at jeg ikke er alene om å utsette ting og det gjør meg både trist og glad på en og samme tid. Nei, nå må jeg slutte å snakke og komme i gang med arbeidet! To work... Og ja, glemte jeg å si at det er sol ute? Tipper de fleste har fått med seg solsnakket mitt fortida. Men jeg blir bare så forbanna glad av soool. ❤ 

Er du ekspert på å utsette ting? 

Bikini heaven

Skjønninger 

Det der snakket om at jeg skulle være så flink og pakke mesteparten idag, det var bare tullprat. Jeg har fått pakket tre esker og that's it. Pakking er virkelig ikke min sterkeste side! Til mitt forsvar hadde jeg ikke så mange papp esker som jeg mente jeg hadde og det ble derfor noe vanskelig å pakke da jeg hadde brukt opp alle sammen. Men imorgen er dagen. Da må jeg faktisk få kastet det meste av klærne mine i svarte søppelposer, bare for å gjøre det enkelt! Og det må jeg da vel klare? Haha, om jeg ikke klarer det, da burde jeg faktisk bare gå å legge meg og bare bli på rommet. For det klarer nok ett hvert menneske!

Etter den såkalte store pakkingen, stor koste jeg og mannen oss med en peppes pizza, siden det antakeligvis er siste gang vi bestiller det nå som vi skal flytte lengre bort. Siden det har mannen sett på fotball og jeg har surfet rundt på nettet etter både smått og stort. Billig og dyrt. Denne gangen var det bikinier som sto på menyen og fy fader, det er mye fint ute nå altså. Har du sett det? Iallefall har jeg funnet mine soleklare favoritter! Uansett har jeg allerede som jeg tidligere har fortalt allerede bestilt meg en bikini og venter i spenning på å få den. Men man kan jo drømme seg litt bort for det? Joda, det er nok lov det! Jeg gjør det iallefall titt og ofte. Gjør du? Her er mine topp åtte! 

adlinks


1. Soundwave Peppermint  2. Purple Wire  3. Yellow Love  4. Printed  5. Zebra Ink  6. Cosmo Deluxe  7. Fringed Flounce  8. Fanzy Neon 

Freshe ikke sant? Var det noen du falt pladask for? Som vanlig klarer jeg jo ikke å bestemme meg for hvilken jeg liker aller best. Men tror jeg holder en knapp på nummer 1 og 3. Har lenge ønsket meg en gul bikini ettersom jeg har fått helt dilla på gul. Gul gjør meg sååå glad. Det er jo en herlig farge! Knallgult for alle penga Dere har sikkert også lagt merke til at jeg legger ut masse som er i fra Nelly? Og det er helt riktig. Altså, jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig forguder og elsker den nettbutikken. Alt er jo så forbanna fint og perfekt. Madly in love with Nelly, for  å si det sånn. ❤ Nå skal jeg snart se kveldens episode av Grey's før det er busselalle. 

Hvilken nettbutikk handler du mest fra?  

Sunshine morning

Hei darlings 

Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt? Jeg for min del har fått sovet godt ut og hatt en rolig morgenstund her i kåken alene. Noen ganger er det godt det også! Endelig har jeg en fridag og jeg kan ikke beskrive med ord hvor deilig det er. Til tross for at jeg ganske snart må gå opp på loftet for å hente ned pappesker og begynne å pakke ned alle tingene våre. Men jeg skal ta det litt etter litt og gjøre det beste ut av denne dagen her. Godt å få gjort ferdig en del idag, i og med at jeg jobber helt til fredag.

Pakking er egentlig noe av det verste jeg vet. På alle nivåer. Om det er til flytting eller til ferie, det spiller ingen rolle. Kjedelig og slitsomt er det uansett. Men det må gjøres! Så da tenkte jeg forsåvidt at jeg kunne ta to fluer i en smekk og pakke til både ferie og flytting på en og samme tid, så er jeg jaggu meg ferdig med begge delene.


Sola skinner over Lillehammer by idag og det er med glede jeg skal gå ut på balkongen i mine små pauser fra all pakkinga og virkelig nyte sola. Det er ikke hverdagskost for min del, for enten sover jeg eller så jobber jeg da sola står på sitt sterkeste. Men idag, da må jeg bare få et grepa fatt i noe D-vitaminer altså. Det er godt for kropp og sjel, dette er også noe jeg har altfor lite av og må derfor ta kosttilskudd, noe jeg egentlig burde bli mye flinkere til. Det går som oftest i glemmeboka! Hva har du gjort så langt idag? 

Nei, nå må jeg nesten begynne her... Ønsker dere en solfylt tirsdag  

10 gode grunner til å dra på ferie

God aften 

Trenger du en grunn til å reise bort i ferien? Hvis ja, her får du ti gode tips og grunner til å dra på ferie. Alle trenger jo ett aldri så lite avbrekk fra en stressende hverdag og hva er vel bedre enn å ta seg en liten ferie. Ta med deg kjæresten, familien eller din beste venninne/kompis og bare leve livet. Det er jo bare så forbanna befriende og dra på ferie. Du har noen dager der du virkelig kan oppnå ekstremt mye, oppdage fantastiske ting og få minner for livet. Ja, ferie dere.. Det er faktisk bare helt amazing bra! Disse tipsene funker like bra, uansett om du er liten eller stor. Okay, let's see....

  Du trenger avkobling
Selvsagt kan du være hjemme i ferien. Det er ikke noe som tilsier at man må reise bort eller utenlands. Men for at det skal bli et virkelig avbrekk fra hverdagen, slik at du kan lade batteriene foran høsten og vinteren, trenger du  være et annet sted. Det betyr ikke at du må ligge på stranda og suge opp D-vitamin i fjorten dager, mange lader batteriene vel så mye ved å gå spennende fotturer eller gå fra fortauskafe til fortauskafe i en storby. Poenget er at det er noe annet.

 Dere får tid sammen
Hvis dere er hjemme i ferien, er det lett å havne i vante mønster der hver gjør sine ting. På ferie er dere sammen på en helt annen måte og hva dere skal oppleve blir et felles prosjekt. 

 Barna oppdager at verden er stor
Det er en ting å se hvordan andre har det på TV. Det er noe helt annet å oppleve det i virkeligheten, særlig hvis du er liten og ikke har så mange referansepunkter. Kanskje blir ungene også inspirert til å lære seg flere språk, for å kunne kommunisere enklere med jevnaldrende som de møter på ferie. 

 Du får smake noe nytt
Det norske kjøkkenet er allerede fullt av impulser utenfra, men det er fremdeles mye igjen å smake på der ute og mange inspirerende måter å tilberede kjente råvarer på. Kanskje blir du så inspirert at det gir avtrykk på middagene du lager når du kommer hjem?

☆ Du blir fokusert på å nyte 
Ferie handler om å ha det bra, og da er det viktig å legge inn opplevelser som du har lyst på. I tillegg er det viktig å gi seg selv lov til å nyte disse opplevelsene. 

☆ Du har noe å skrive hjem om 
Det blir kanskje ekstremt kjedelig i lengden og snakke om været og helsa. Ofte blir temaene vi snakker om med omgangskretsen oppbrukte og det kan være både godt og avslappende å få noe annet å snakke eller skrive om. Du kan også med stolthet og glede oppdatere både bilder og lange dagsoppdateringer på Facebook, Instagram eller Twitter. Nytt input er aldri feil! 

☆ Hybelkaninene får formere seg i fred 
Hybelkaninene der hjemme, altså. På ferie er det jo gjerne slik at noen andre vasker gulvene på rommet ditt, bytter sengetøyet og vasker håndklærne som du slipper i badekaret etter du har dusjet. Snakk om luksus!  

☆ Du møter nye mennesker
Ved å være åpen kan du ha spennende oppleveleser, og kanskje til og med knytte vennskapsbånd med noen du ikke ser hver dag? Det er jo så spennende og lærerikt å møte nye mennesker! Tør å ta sjansen og hopp ut i det. Om du er singel, spør gjerne den kjekke gutten i baren eller den vakre jenta på butikken om dere kan ta en kaffe, det skader aldri å være litt sosial og litt frampå. Det verste man kan få til svar er et nei. Og da er det jo deres tap og ikke ditt.  

☆ Du kan gjenoppdage kjærligheten  
Ferier kan være fulle av stress. Men senker dere skuldrene og blir enige om hva som er årets ambisjonsnivå, kan dere gi rom for romantikken og kjærligheten istedenfor kranglene og maset. Om dere føler at det har begynt å dabbe litt av og at dere ikke har like stor lidenskap i forholdet lenger, kan en ferie være akkurat det dere trenger!  

☆ Det er godt å komme hjem
Borte bra men hjemme best er det noe som heter, og for å oppleve det er man faktisk nødt til å reise bort. Når du kommer hjem vil du sette pris på å sove i din egen seng, og gjenoppta vanene dine fra hverdagen. Å dra på ferie gjør at du setter bedre pris hverdagen din også. Man oppdager at det er utrolig deilig å komme seg litt bort, men så er det jammen meg ikke ille å komme hjem til trygge omgivelser heller. Du har nå fått ladet batteriene og er "fit for fight" og tar hverdagens stress og utfordringer på strak arm. I tillegg har du en hel magiske minner fra turen i baklomma og muligens noen flotte bilder. 


Du fikk vel ikke akkurat noe mindre lyst til å dra på ferie nå? Flott, da har jeg oppnådd mitt mål for dagen. Det å få alle til å ønske seg til et varmere strøk, hvor man kan nyte solfylte dager og bare være glad! Håper dere tar til fornuften og klikker dere inn og bestiller en reise allerede idag, det fortjener alle. Tipsene er forresten tatt ut ifra travellers lookbook, og noe snev av min lille smarthet og oppfinnsomhet, hehe. 

SMASK  

Wanties for holiday

Hallois   God mandag - håper dere har hatt en fin start på uka? 

Nå har jeg surfet rundt på nettet til den store gullmedalje. Er sååå utrolig stoka på ferieturen vår i slutten av mai, at jeg kan nesten ikke vente med å få pakket kofferten og dra av sted! Det skal bli så ubeskrivelig deilig. Jeg har jo faktisk ikke vært på ordentlig ferietur til syden siden jeg var seks år gammel, så nå er det jaggu på tide. Etter jobben idag tok jeg meg en 30 minutter på solsenga og fytti grisen, så deilig det var. Helkokt og god dro jeg smilende hjem. Ååh, er godt å få litt underlag, spesielt siden jeg lever i den gode tro om at jeg skal bli svært brun. Åjadda, jeg har det nok i meg, så jeg skal nok jammen meg få litt farge på huden både før og imens vi er utenlands.

Her er noen av godsakene jeg fant meg, som jeg gjerne kunne tatt med meg på tur.  Er så mye fint og fresht ute nå og jeg klarer så vidt å holde lommeboka kald da jeg stormer rundt på diverse nettbutikker. Er jo bare såååå innmari mye fint og da er det vanskelig å holde seg unna. Men jeg har heldigvis klart det til nå! Klapp på skuldra til meg selv. 

adlinks 

1. Gullringer HER  2. Turkis clutch HER  3. Armbånd med fjær HER  4. Neglelakk fra OPI - lys rosa HER og mørk rosa HER  5. Kul ensfarget topp med skrift HER  6. Fargerik og stilig armbånd med gule detaljer HER  7. Rosa armbånd HER  8. Smashing leppestift HER  9. Stilig bikini HER  10. Råkule high heels HER  11. Super rå tropical kjole HER 

Mye fint, eller hva? Skulle så gjerne hatt ett par sånne high heels, så spørs om jeg ikke må investere i ett par slike før jeg drar av gårde til varmere strøk. Det passer jo til så og si alt og er perfekt når man skal på reise og vil pynte seg litt. Aah, så fine er. Elsk elsk   Disse tingene står virkelig høyt på ønskelista altså.. 

Ønsker dere en vidunderlig mandagskveld ❤ 

 

GET TO KNOW ME

Hei igjen ❤ Jeg håper dere har hatt en fortreffelig aften!

Her om dagen var jeg jo såpass stor i kjeften og la ut om at jeg skulle bli så mye flinkere til å dele mer og gi mer av meg selv. Men det er lettere sagt enn gjort, er det ikke? Er jo ikke så forbanna lett å gi av seg selv da man ikke ser hverandre face to face eller omgås personlig. Men for å gi litt mer av meg selv, tenkte jeg å skrive ned noen ting som dere muligens ikke vet om meg, eller som dere kanskje visste, men har glemt. Uansett er det en fin måte å bli bedre kjent, så here it goes... 

❤ Jeg er født uten luktesans og kan ikke lukte de deilige luktene som blomstre og parfymer gir. Dette er noe jeg personlig syns er skikkelig rævva, for å si det mildt. Mange sier jeg er heldig som slippe å lukte de vonde luktene. Men jeg skulle jammen meg gitt mye for å få luktesans. Jeg vil lukte de luktene som bare tar deg til et helt annet sted. Som gir deg en indre glede, jeg aldri har fått opplevd før.

❤ Da jeg ble født hadde jeg både kolikk og jeg ble født med beina vendt mot hverandre. Dette gjorde at jeg hadde veldig store smerter over lengre tid. Etter 3 måneder gikk mamma til kiropraktor og jeg ble heldigvis kvitt kolikken. For å rette ut beina måtte jeg gå med "spesial-lagde" sko og de gjorde at beina mine ble vendt utover igjen. Den dag idag har jeg fremdeles problemer med at jeg ofte har store smerter i beina.


❤ Jeg har til sammen 6 halvsøsken og ingen som jeg deler begge foreldre med. En storebror, en storesøster, to lillesøstre og to lillebrødre. Dessverre har jeg ikke så mye kontakt med mine 5 halvsøsken som bor på forskjellige steder, men jeg har tett oppfølging når det gjelder lillebroren min. Og personlig føler jeg at jeg kun har en lillebror. Det er da ni år mellom oss og vi har egentlig et ganske bra forhold til tross for aldersforskjellen. Differansen mellom søsknene mine er fra 32 til 2 år, så det sier jo litt. 

❤ Jeg trives oftest i mitt eget selskap og pleide som regel å foretrekke å være alene fremfor å henge med venner. Dette har heldigvis forandret seg og jeg er blitt mer sosial og elsker å henge med mine nærmeste. Men jeg holder fortsatt en knapp på de små stundene der man kun har seg selv å forholde seg til og kan gjøre akkurat hva man vil. 

❤ Det er ofte at mennesker ser på meg som veldig rar og sær. Dette er noe jeg da ikke nekter for, siden det egentlig er mye av sanning. Dette kan være alt i fra at jeg må ha lompa på "rett side" til at jeg ikke liker grønnsaker, men spiser lapskaus. Det er veldig mye sånne små ting som jeg er helt fenomenal til å ha sære ting ved. Heldigvis vet de nærmeste om det meste og ser ikke på meg som en weirdo. Det er bare sånn jeg alltid har vært og sånn jeg alltid kommer til å være. 

❤ Jeg setter veldig pris på familien min. Og det største forbildet mitt her i verden er selvfølgelig mamma. Hun er helt enestående! Om det ikke hadde vært for mamma, så hadde jeg nok ikke vært den jeg er idag. Kanskje jeg ikke hadde vært her i det hele tatt. Hun har vært en ekstremt viktig støttespiller opp igjennom alle år og jeg er henne evig takknemlig for alt hun har gjort for meg. Jeg tror nok at alle som kjenner meg vet at jeg forguder mamma'en min og det er ofte at vennene mine blir misunnelige på forholdet som jeg har til mamma. Noe jeg fullt og helt forstår! 

❤ Noe jeg hater mest her i verden er å krangle. Dette er noe jeg ofte går rundt grøten minst hundre ganger for å slippe unna. Men heldigvis er jeg blitt en sterkere person og vet når jeg skal orke å bruke energien min på og krangle og når jeg rett og slett bare skal gi f***. Det er såpass mange mennesker som man bare gir og gir til, men aldri får noe tilbake av og slike mennesker er jeg forbanna lei av. I et vennskap/ forhold skal man både gi og ta og dette går begge veier. Det å lære seg å fordele energien sin ut i fra mennesker i livet sitt er en ekstremt viktig egenskap og jeg er blitt ganske god på å se hvem jeg burde beholde og sette pris på og hvem som jeg burde sile ut. 


❤ Siden jeg var seks år har jeg hatt en stefar som har vært helt fantastisk. Han har tatt hånd om meg, trøstet meg, elsket meg og ikke minst lært meg en masse ting som jeg kan ta med videre i livet. Han har tatt meg under vingen sin, som om jeg var hans egen datter og dette er noe jeg alltid vil sette ekstremt stor pris på. Han har igjennom mange år vært en ekstra god og viktig person i livet mitt og det vil han alltid være. Jeg er evig takknemlig for å ha fått tildelt en slik stefar som det! Siden dette ikke er hverdagslig kost. Har hørt mange forferdelige historier som ikke har endt like bra som min historie. 

❤ Hver dag trenger jeg min daglige dose av brus, da i form av cola. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke kan leve uten cola og at jeg antakeligvis ville dødd om cola ikke lenger eksisterer. Dette har jeg vært avhengig av i mange år og dessverre så blir det ikke noe bedre. Jeg blir fysisk dårlig om jeg ikke får den dagligdagse dosa mi, bokstavelig talt. Heldigvis har jeg klart å skjerpe meg noe, men det er fremdeles en lang vei å gå for å bli avhengighets-fri.  

❤ Ola-bukser og pen-sko er noe av det verste jeg kan shoppe og er noe jeg helst vil unngå. Dette er noe jeg shopper kun når jeg må og aldri ellers. Pen-sko er det ikke alltid jeg kjøper da jeg må en gang, fordi jeg generelt aldri finner meg sko når jeg trenger det. Har som regel to par ola-bukse som går på rundgang og ellers venter jeg helt til disse er fullstendig utslitte før jeg kjøper meg nye. Folk må  jo tro at jeg ikke eier klær, men dette er langt fra sannheten. Jeg har hele klesskapet fullt av klær og vell så det, men jeg er som folk flest og har mine favoritter, som da også blir brukt veldig flittig.  

❤ Jeg har gått på folkehøgskole, noe som var for meg litt annerledes enn for alle andre vil jeg tro. Mange stifter vennskap for livet, men slik var det nok ikke for meg. Jeg skaffet meg jo et par venner, men ikke noen som jeg har noe spesielt stor kontakt med nå. De ni månedene jeg gikk på folkehøgskole, var jeg en helt annen person enn det jeg til vanligvis pleide å være. Jeg ble veldig innesluttet og var tappet for energi. Noe som er det stikk motsatte av de fleste andre. Jeg satt heller inne å så serier, enn å være med ut å spille volleyball. Men jeg lærte også utrolig mye om meg selv og om hvordan jeg er som person og jeg vokste uendelig mye som person i løpet av de månedene, så jeg fikk jo mye ut av det allikevel.  

❤ Fikk drømmen min oppfylt da jeg var med klassen min på folkehøgskolen til USA, noe som virkelig var helt magisk. Mange minner er plottet inn i favorittboka der ja. Rappelerte ned fra en 35 meter høy bygning, shoppet til lommeboka svei og vi dro til Disney World. Jeg har vært i Disney World i Paris en gang før, men dette her var noe helt eget. Var jo bedre å være der som 19-åring enn som en liten kid. Man blir faktisk aldri for gammel for å dra dit og jeg skulle gitt veldig mye for å dra tilbake!  


❤ Da jeg begynte å bli voksen og skulle finne meg prevensjon, ble det mye ståhei. Var hos helsesøster og fikk et slag piller, men jeg fikk allergisk reaksjon og ble veldig dårlig. Da jeg skulle prøve ett annet slag, skjedde det samme igjen og vi var veldig usikre på hvordan dette skulle løse seg. Da jeg ikke tålte de pillene som skulle gi minst bivirkninger, så det veldig svart ut for min prevensjons-framtid. Legene trodde ikke at jeg ville tåle p-stav og den slags, men jeg var villig til å prøve spiral. Og heldigvis så fungerte dette kjempe fint og jeg har ikke hatt noe som helst problemer med dette. Pjoo, så kan vi vente ei lita stund med babyer likevel! HURRA  

Håper dette var til stor hjelp og at dere fant ut ting om meg som dere ikke visste fra før av. Om dere har noen spørsmål angående det jeg skrev eller det er noe mer dere lurer på, ikke vær redd for å spørre. Jeg svarer gladelig så godt jeg bare kan! 

SMASK  

Waiting for summer

God søndag solstråler 

Det har vært et helt fantastisk vær idag. Solskinn fra ende til annen. Man kunne faktisk føle på seg at sommeren er like rundt hjørne og det sier vi virkelig ikke nei takk til, eller hva? Jeg kan nesten ikke vente med å få gjemt unna boblejakkene og vinterskoa. Det skal bli så vidunderlig! Det er faktisk utrolig hva været har å si for humøret altså. Når det er solskinn, så blir man automatisk mye lettere til sinns og det skal man virkelig ikke klage på! Heldigvis kan vi si takk og farvel til vinter-depresjonen og glede oss over varmere tider. Gleder meg til solfylte dager, grilling med gode venner og utefest. Ikke noe er bedre enn ett sabla bra vorspiel ute i hagen, hvor man kan søle så mye man vil. Aah, sommer livet altså. Det er bare helt forbanna perfekt! 
Nå skal jeg se et par episoder av Paradise Hotel, før jeg skal stikke bortpå dudeburger for å skaffe meg en saftig og god burger. Nammmmm, har ikke prøvd å spise der enda, så skal bli spennende å se om de lever opp til forventningene! Og om alt går som planlagt skal jeg også få switcha over til sommerdekk idag, noe som også er et sabla deilig tegn på at sommeren endelig er like rundt hjørne. God søndags ettermiddag! 

Hva har stått på din agenda idag? 

The perfekt bikini

God lørdagsmorgen 

Idag hadde jeg klart å slå av alarmen min, slik at jeg var helt i ørska da jeg våknet opp tjue minutter over elleve. Heldigvis våknet jeg nokså tidlig av meg selv, slik at jeg får noe ut av dagen før jobben kaller. Følelsen av å våkne til solskinn er noe av det beste jeg vet om. Og om det i tillegg er noe fuglekvitter da er jeg solgt! Uheldigvis var det ingen fugler som ville tralle en trall for meg idag.

Men over til det innlegget egentlig skulle handle om, hehe. Jeg har jo egentlig fire-fem bikinier, men føler aldri at jeg har nok av denne sorten av klesplagg. Får man egentlig nok? Så nå som jeg skal til varmere strøk, tenkte jeg det var kanskje lurt å investere i en splitter ny bikini. Surfet litt rundt på nettet og fant en super fin bikini som jeg bare måtte ha! Har lenge ønsket meg en overdel med frynser og denne var virkelig helt perfekt! Du kan finne den her, Denne er nå på vei til postkassa me as we speak, wohoo! 

Adlinks

Er den ikke flott? Gleder meg sånn til jeg får den og ikke minst til jeg skal sprade rundt på Sunprime Numa Beach hotell med denne herligheten her. Gleder meg også enormt mye til å få litt brunfarge på kroppen og håper det blir en rikelig dose av nettopp dette! Elsket spesielt fargene, de var så freshe og man får en happy-feeling bare av å se på den. Nå blir jeg nok skikkelig good-looking skal du se! Neida, men jeg er helt i ekstase, madly in love 

GOD LØRDAAAG, kos dere gløgg ihjel og ta gjerne noen glass for meg dersom du skal ut på livet!  

Hva syns du om innkjøpet? 

Bloggens framtid

Hellu og god fredag ❤ 

Endelig fredag si? Jaaa, det er nok mange som tenker den tanken! For min del har jeg som vanlig jobbhelg. Det er faktisk svært sjeldent at jeg har fri i helgene, noe som egentlig er ganske kjipt. Ettersom det er super koselig å ha fri og kunne sove lenge på søndager og kanskje gå ut på fredag eller lørdag. Men det blir heldigvis penger ut av det og det er virkelig noe man trenger.

Ettersom jeg fikk en ganske kul, men også veldig skummel utfordring igår i kommentarfeltet. Har jeg begynt å tenke veldig mye over det! Og det er jo sånn at jeg overhodet ikke gir så mye av meg selv her på bloggen. Eller det vil si at jeg føler jeg gir en del av meg selv, men at en annen stor del blir liggende å ulme i det skjulte, om du skjønner? Det er vel sånn det ofte blir. Det er egentlig forbanna skremmende å blottlegge seg på sosiale medier. Men jeg vil veldig gjerne bli bedre kjent med leserne mine og at dere skal bli bedre kjent med meg. Så kanskje om ikke så altfor lenge kommer en video-snutt om meg selv og der jeg er hovedpersonen. Uuæææ, jeg kjenner jeg får helt angst allerede. Sånne ting er noe av det verste jeg vet. Det å snakke om meg selv og der all fokus er rettet mot meg. 

Men når sant skal sies så skjønner jeg jo veldig godt at dere vil bli bedre kjent med meg. Personen bak bloggen og jeg skal iherdig prøve å få dere til å bli bedre kjent med meg. Sånne ting er jo aldri lett, men jeg skal virkelig prøve! For det har seg jo sånn at jeg elsker mennesker som gir av seg selv og ikke bryr seg om hva andre sier og mener. De som har sine egne meninger og som tørr å si dem og faktisk det å stå for dem. Det å stå for det man har sagt, er noe jeg alltid er veldig opptatt av. Dette er en egenskap jeg har lært og fått av mamma. Dersom man ikke kan stå for det man sier, burde man heller ikke si noe som helst. Man må tørre å ha litt bein i nesa og det skal jeg virkelig vise dere at det har jeg plenty av. 

Så fremover kan dere forvente dere å få litt sterkere meninger om hva jeg mener om ting og saker som interesserer meg. I tillegg skal dere få noe inputt i hvordan jeg er, slik at dere forhåpentligvis kan bli litt bedre kjent med meg. Samtidig skal jeg legge ut mer bilder av meg selv, ettersom dette en sjelden gang blir gjort. Høres det greit ut?

Jeg håper jo på å bli en inspirasjonskilde for mange og det å kunne ta opp viktige ting som mennesker bryr seg om er viktig! Jeg har jo også tidligere lagt ut ett innlegg der jeg snakker om viktige ting i mitt liv og som for meg og mine rundt meg har vært veldig vanskelig. Innlegget omhandler spiseforstyrrelse, noe det dessverre bare blir mer og mer av. Men jeg håper å kunne få anledningen til å inspirere, motivere og gi folk støtte. For er det noe jeg virkelig ønsker, så er det å hjelpe mennesker som trenger det. 

Slenger med et koselig god morgen-bilde fra da jeg satt å funderte på hva jeg skulle skrive i dette innlegget. Koppen er fra kremmerhuset for kun 29,- 

Skriv gjerne om ting du vil vite om meg eller om ting du vil jeg skal skrive mer av på bloggen. Så har jeg et godt utgangspunkt! Jeg vet jeg har spurt om dette før også, men nå mener jeg det virkelig. Nå bør det bli skrevet mer om saker og temaer som er viktige for både dere og meg. Og at dere i tillegg får et lite innblikk i mitt liv og hvordan jeg er som person. For bak hver eneste blogg er det ett fantastisk mennesker som ofte er altfor redd å vise sitt sanne jeg og dette er veldig synd. Alle burde være stolte over å vise hvem de egentlig er. Og det er nettopp det jeg skal vise dere. For jeg er stolt over den jeg er og det burde alle mennesker være. Så dagens lille tale, vær stolt over hvem du er og over hva du har oppnådd! Vi er alle like unike og fantastiske, uansett ❤ 


Jeg er glad i hver og en av dere, SMASK. 

Holiday trip

God kveld 

Idag har jeg overhodet ikke rukket noe som helst som heter oppdateringer. Da jeg var ferdig på jobb, var det rett hjem og dusje. For så å ha ett super kleint møte med svigers kun iført string og bh. Neida, det var ikke fullt så ille. Jeg fikk heldigvis løpt på kontoret og kasta på meg noen klær i siste liten. Haha, sånne ting er bare såååå fuckings kleint! Selv om jeg har et relativt godt og humoristisk forhold til mine svigers, så ville det bare vært helt feil og på kanten til drastisk.  

Nå kommer den store gledesnyheten som jeg har venta i 18 timer på å fortelle. Endelig skal jeg og min kjære på tur. Og da snakker vi ordentlig tur. Kjærestetur, bare meg og han. Ferden går til solfylte Tyrkia og jeg kan nesten ikke vente med å komme meg til varmere strøk! Mmmm, det skal bli så deilig. Sunprime Numa Beach i Alanya, 30. mai -det blir nok ikke feil det! Ååååh, jeg gleder meg som en liten unge. Nå er det bare å finne fram bikiniene og investere i en ny koffert! Hurra, dette blir sabla braaa
Jeg er bokstavelig talt helt i ekstase. En prime suite på 28 m² inkludert egen balkong med havutsikt, kan det bli bedre?! Å fy pokker. Nå må jeg bare få unnagjort 17. mai og diverse andre godsaker som står på agendaen før jeg endelig kan ta meg en velfortjent ferie! Alltids morsomt å ha noe å se fram til, noe jeg forsåvidt ikke har hatt på en stund... Men nå er det flytting som står først på programmet og vi flytter ut av kåken allerede neste helg. Hjelpes!! Det går unna for å si det sånn. 

Imorgen er det fredag og vi kan slippe helgejubelen løs ❤ SMASK 

Hvor skal dere feriere? 

Det nye

Hei og hopp 

Da jeg for nedover trappa som en virvelvind i morges, hadde jeg fått et splitter nytt nummer av Det Nye og røsket det med meg i en fei. Uheldigvis glemte jeg det igjen i bilen, men da kan jeg endelig få koset meg med det nå. Først må jeg bare se til å få leiligheten til å se noen lunde ut, ettersom den ene kompisen til Kim stikker innom fjeset sitt for å hilse på om ikke så altfor lenge. Selv om jeg tenker at gutter antakeligvis ikke tenker over at jeg har gjort en innsats i at det skal se ganske greit ut, så syns samvittigheten min at det så absolutt er verdt det! Dessuten kan det jo faktisk hende gutter tenker over sånt, mer enn vi tror. Hvem vet hva som foregår i hodene deres til tider, hehe.

Iallefall så vet jeg at jeg ble fly forbanna på Kim da han fortalte at han hadde tatt med seg den ene kompisen etter den andre for at de skulle få se leiligheten, da den var på sitt aller verste. I påska, da jeg var syk og jobbet som en galning og hvor rydding så desidert var på siste plass på prioriterings-lista. Kim sa at de ikke brydde seg om den slags og at de ikke sa noe på det. Men herregud, det er jo lite kleint da å vise frem en leilighet som ser ut til å være endevendt både en og to ganger, for jeg skal ærlig innrømme at det så nærmere ut som en svinesti, enn en normal leilighet. Og gud, som dette har plaget meg. Det er liksom bare noe med inntrykket til andre folk. "Ja, hu her er ikke mye til husmor". Ikke at jeg skal skryte på meg at jeg er en veldig klassisk husmor, men jeg prøver da mitt beste!


Jeg stakk da faktisk innom Kiwi på tur hjem fra jobb for å kjøpe noen flotte roser og dekorerer med. Er utrolig hva noen blomster kan gjøre altså! Det blir liksom så hjemme-koselig og setter virkelig prikken over i-en når det gjelder å friske opp hjemmet. 

Nei, nå må jeg bare svinge meg rundt og finne både bøtte og mopp, for her skal det jaggu moppes. Hybelkaninene har allerede begynt å parre og det er virkelig den tiden på året hvor det pares for fulle guffer, paringstid er en sliten tid for en kommende fem-stjerners husmor. Aiaaiai, men dere får ha en fin kveld ❤ Så blogges vi! senere.  

SMASK  

Er du husmors-emne?  

Home details

God solfylt tirsdag 

Idag har vært en veldig innholdsrik og flott dag. Jeg har nemlig vært med mamsen min i hele dag, noe som har vært både koselig og morsomt! Vi tok en snøggtur innom Ikea på Ringsaker før vi tok ferden videre til sykehuset på Hamar. Der hadde jeg en time på kirurgisk poliklinikk, siden jeg har slitt sånn med såkalte fistler i baken. Noe som er veldig vondt og ubehagelig. Jeg ble videresendt til Hamar fra Lillehammer, men ventetiden var på 2 måneder, men nå er det heldigvis overstått. Det var ikke noe alvorlig!

Etter vi var ferdige, dro vi tilbake til Ikea for å se ferdig resten av hva det nye lokalet hadde å by på. Og duuuu, så mye fint! Det var noe å se i alle kriker og kroker og man fikk lyst på så og si det meste man fikk øye på. Heldigvis klarte jeg og holde meg i maska og kun kjøpe noen få ting, men det var svært vanskelig.. Nå som jeg skal flytte, har jeg lyst på noe nytt og friskt og fikk sett mange av de tingene som står høyt på ønskelista mi in real life. Og jeg fikk jo ikke akkurat noe mindre lyst på disse tingene etter å ha sett hvor crazy fine de var. Spesielt det gule vitrineskapet fra Ikea. .. Ååååh, det bare måå jeg ha! Derfor får jeg inngå ett kompromiss med Kim idag, slik at vi får reist og kjøpt oss det til den nye leiligheten vår! 
Har jo siklet på det super tøffe bilde, de gule koppene og de farga rammene suuuuper lenge og er godt fornøyd med dagens lille innkjøp! De fargerike pottene var egentlig bare en fin og kjekk bonus. Åååh, gleder meg til å spre litt farger i den nye leiligheten når vi overtar en om to uker! Hurraaaa for farger. 

Ha en fin kveld da, dere ❤ Noe som falt i smak av innkjøpene? 

Just another monday

Hei amigos 

Ja, det er mandag og selv om jeg som regel prøver å ha et åpent sinn angående disse blåmandagene, var det usedvanlig vanskelig å være svært optimistisk idag. Våknet til massiv hodebank og måtte hive meg av veien på vei til jobb for å spy. Ikke akkurat den beste starten på dagen. Måtte derfor se meg slått av en blåmandag og dro rett til sengs med spybøtta på siden. Dessverre er jeg mye plaget med hodepine og har heldigvis fått meg en legetime, sånn at jeg får sjekket det. Har tidligere hatt migrene, men det avtok etter at jeg var hos en beryktet healer i gudbrandsdalen som fikset det! Men nå ser det ut til at det er på vei tilbake for full guffe.

Nå har jeg fått sovet et par timer og føler meg noe bedre, men det gjør fremdeles vondt i hodet, derfor blir det å slappe av resten av dagen. I den anledning så har jeg koset meg med noen bilder av den flotte brukeren Sandra. Jeg likte alle collectionene hennes og fikk til en aldri så liten collage av favoritt-bildene mine. Guri meg, denne brukeren anbefaler jeg dere å følge. Der er det noe for en hver smak! Likte spesielt godt at det var en god blanding av bilder og tekst. Sjekk henne ut da vel, du finner henne her.  Følg med videre på bloggen, så kommer det om ikke så altfor lenge en tipsliste om brukere det er verdt å følge. SMASK 

Nå skal jeg pleie både kropp og sjel, for det meste kroppen. Håper dere har en flott mandag! ❤ Hva syns du om bildene? 

White love

// annonselinker 

Heisann 

Nå er det jo snart sommer og godt er det. Og på sommeren er det jo så stilfullt, godt og behagelig å bare kaste på seg en eller annen kjole. Selv syns jeg hvitt er utrolig fint! Iallefall da man har en flott sommerbrun hudfarge, da lyser den hvite kjolen opp som en solstråle på huden. Det er så fabulous! I tillegg til enten å ha på seg en ola-jakke eller skinnjakke som prikken over i-en. Ååh, det er så fint og ikke minst super deilig å ha på seg! Og det passer til så og si alle anledninger. 

Klikket meg innom en flott nettbutikk som har mye fint! Chicky. Det er faktisk en av de nettbutikken som gjorde så jeg fikk ideen om bloggnavnet mitt, chicktopia. Derfor tenkte jeg å dele noen flotte klesplagg som virkelig falt i smak, for å hedre inspirasjonskilden min til det fulle og hele!
1. Blom twisted HER  2. Ruffle zipper HER  3. Levina net back HER 4. Candice HER  5. Lame' Lace HER  6. First love curve HER 7. Wrap me HER  8. True Romance HER  9. Crochet mesh HER
 
 

Er det ikke flott? Ååh, gi meg sommer nåå. Kjole, sommer og sol! Deilig deilig. Personlig ble jeg helt madly forelska i nummer 7 og 9. Hvilken kjole falt i smak hos deg? 

 

Søndager som dette

Hei og god morgen, iallefall for min del 

Jeg og Kim hadde en usedvanlig koselig kveld igår og koste oss med både film og kortspilling. Det er jo så innmari koselig å gjøre slike ting sammen, dessverre er det sjeldent man tar seg god nok tid til å gjøre sånt. Men når man først gjør det, er det jo bare super koselig! Filmen vi så gikk på tv og var ikke ferdig før klokka var over to inatt. Men det var jammen verdt det! Con Air het filmen og den var jo bare overraskende bra. Jeg har aldri sett den før og ble så positivt overrasket, at denne kommer jeg garantert til å se igjen. Anbefales! 

I og med at det ble en noe sen kveld igår, lot jeg meg selv få sove godt ut idag og sto opp halv ett. Noen ganger må man unne seg søvn. Noe som er utrolig undervurdert! Gleden var stor da jeg våknet til det solskinns-været og solstrålene smøg seg inn mellom persiennene. Aaah, den deilige følelsen! Hoppet derfor inn i denim-shortsen og topp og sto opp med friskt mot. Dessverre så ble det noe overskyet da jeg sto opp, helt typisk min flaks. Men jeg er iallefall oppe og ready for fight. Skal på kveldsvakt klokka fire, så skal egentlig bare late meg fram til den tid.  

Ikke noe som er koseligere enn ett ryddig hjem og friske roser i hus. Kos dere på denne fantastiske søndagen, det skal ihvertfall jeg! Nå mekker Kim sammen egg og bacon, hans favorittfrokost uten tvil. Egentlig hadde jeg vært så snill og modig og si at jeg skulle lage søndagsfrokost til han, men så snill og herlig som han er, sa han at jeg heller skulle få sove. Kjærlighet altså, hva skulle man gjort uten? Litt kliss klass på en søndag, må vel være lov? 

Har du sett filmen Con Air?  

Saturday beauty

God kveld 

Nå har jeg akkurat sagt hade til et storfint besøk av lillebroren min og stefaren min. Er alltid like koselig å få besøk! Vi har spist oss mette på god pizza fra peppes og ellers bare skravlet i vei om alt mulig.

Etter jobb og før besøk var jeg og Kim på visning av den leiligheten vi mest sannsynligvis skal flytte inn i. Og gjett hva?! Vi skal flytte inn og jeg kan endelig senke skuldrene med å finne oss et sted å bo. Endelig kan jeg slippe stresset med å finne bolig-annonser og avtale visninger. Gud, så deilig! Nå kan jeg bare drømme meg bort i møbel-forretninger og nettbutikker så mye jeg bare vil. Det er jo så innmari mye fint som jeg har lyst på. Så nå må det virkelig spares på kronene!!!

Har dessverre ikke noen større bilder av leiligheten, men skal gi dere noen bilder imorgen om dere er riktig så heldige! Imens kan vi kose oss med disse godsakene her. Beklager alt interiør og møbel snakk, for ikke å snakke om flytting og leilighetssnakk, men jeg klarer ikke å dy meg. Det er jo bare altfor mye fint der ute!!! 


Nå skal jeg bare nyte det å faktisk, endelig ha funnet en passende leilighet. Gleder meg masse til å starte et nytt kapittel i livet og legge storby-livet på hylla for en stund. Siden leiligheten vi nå skal bo i er noen kilometer unna Lillehammer. Men det eneste jeg bryr meg om nå er det å kunne få spart seg opp penger til en dag å kunne kjøpe seg sitt eget sted. Ååååh, drømmen! Den dagen, da skal jeg gråte av glede. For det er noe jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til. Tenk på det, å ha sitt helt eget sted, som man kan gjøre absolutt det man ønsker og selv vil. Heaven, for å si det mildt. 

Hvilken stil har du der du bor? 

  

HOME WANTIES

God kveld i stuggun 

Idag tenkte jeg å dele noen ting som jeg lenge har hatt på ønskelista mi. Og siden jeg straks skal flytte, så må jeg jo også få inn noe nytt og har i den anledning drømt meg bort på forskjellige nettbutikker. Det finnes jo så mye fint der ute. Herremin, finner noe alle steder. Lommeboka er nok ikke stor nok for å kunne få alt jeg ønsker meg, men noe skal jeg nok alltids få nok cash til å betale. Det er jo så spennende å flytte, samtidig som det er utrolig slitsomt og krevende. Men denne gangen, gleder jeg meg faktisk! Jeg kan en gang for alle, skape min helt egen stil som er inspirert av personen bak bloggen styleconnection.

Hun har en slik fargerik stil, som jeg absolutt elsker! Det er jo bare så inspirerende og det sprer jo så innmari mye glede. Om du ikke allerede har hørt om henne eller vært innom bloggen, så anbefaler jeg deg det på det sterkeste og klikke dere inn her.  


1. Palme putetrekk HER  2. Rosa/gull lampe HER  3. Papegøye putetrekk HER  4. Bordsett HER  5. Ananaslampe HER  6. Gul putetrekk HER  7. Mønstret teppe HER  8. Ananas lysholder HER  9. Grå glitter putetrekk HER  10. Fargerik lampe HER  11. Ananas håndkle HER  12. Gul gulvlampe HER  13. Rosa putetrekk HER  


Det fleste av disse tingene er inspirasjon og ideer fra styleconnection. Men er også noe annet! Kunne ønske jeg hadde alt sammen hjemme hos meg i skrivende øyeblikk, for dette er ting jeg virkelig har fått sansen for. Farger <3 Er det noe som sprer mer glede? Den gule lampa og ananaslampa har jeg sikla etter sååååå lenge at jeg knapt husker hvor lenge, så dette er helt klart noe jeg sparer penger til! Gleder meg masse til en ikea-tur men mamsen til uka som kommer for å si det mildt! 

 Fant du noe du likte? 

Todays shoppinglist

God solfylt fredag 

Tenk at det er fredag og det er endelig helg! Og at det i tillegg er lønningsdag og solskinn, det gjør ikke denne dagen noe mindre perfekt. Aaah, for en flott dag! Jeg har også fått gjort en del ting som var høyst nødvendig, som det å støvsuge og rydde litt i kåken! Så nå ser det faktisk ikke så ille ut her og jeg tar imot helga med åpne armer.

Etter at mamma forlot meg, da vi hadde spist lunsj, tok jeg meg en liten spaserrunde rundt på shoppingsenteret vårt. Som vanlig så fant jeg jo et og annet som jeg fikk lyst på, men klarte å holde meg til kun et par ting. Er lenge siden jeg har unnet meg noe nytt og fresht, så tenkte at jeg hadde fortjent det idag. Alt ble under 500- lappen og det er jeg godt fornøyd med!Hodeskalle Kremmerhuset | Blomster Plantasjen | Topp Carlings | Teppe Kremmerhuset | Bh-er H&M


Kåken er nå så og si skinnende ren og fullt med blomster og nye duppeditter som fresher opp hele atmosfæren. Ååh, guri malla! God helg til dere alle og kos der skikkelig, det skal iallefall jeg gjøre! Smask 

Make it something beautiful

Hello darlings 

Idag startet jeg dagen med å ta meg en deilig og lang dusj, aaah! Så deilig. Nå sitter jeg og venter på mamsen min, ettersom hun må hjelpe meg litt angående papirarbeid fra jobb, noe som jeg ikke forstår noe av. Hvorfor i all verdens land og rike, har vi ikke mer om økonomi på skolen? Er det rart man blir rådvill når man plutselig skal tjene sine egne penger, og begynne å følge med på om man faktisk får det man skal? Aaah, kjenner jeg blir relativt stressa over det der, siden jeg ikke forstår noen verdens ting. Men heldigvis er mamma flink med penger og kan derfor gi meg noen økonomiske råd.

Senere skal vi ut på en liten lunsj-date, noe jeg gleder meg veldig til! Er alltid så koselig å ha alenetid med mamsen, ettersom vi så sjeldent ser hverandre nå som vi ikke bor sammen. I tillegg er det strålende solskinn og jeg har tatt fram både conversa og ola-jakka! Dette skal bli en knakende fin dag, dere.Hva skal du idag?  

Leopard

Hallois 

Jeg er ikke av den typen som publiserer et stort antall innlegg om outfits. Noe jeg egentlig syns er ganske synd, i og med at jeg selv liker slike innlegg og blogger der de byr på seg selv. Altså, jeg mener ikke at man må vise hva man har på seg, for å by på seg selv, men dere skjønner hva jeg mener? Det er alltid så inspirerende å se hvordan folk matcher farger og kombinasjoner av forskjellige arter. Det er super inspirerende og jeg kan sitte i timesvis å se på slike outfit bilder.

Det er utrolig vanskelig å få til bra outfit-bilder da man hverken har stativ for kameraet eller en behjelpelig person til å knipse disse flaue bildene. Men jeg gjorde et tappert forsøk i å hvertfall få til noe som kunne minne om et outfit- innlegg. Ikke at jeg kan skryte på meg noe som helst, for det ble virkelig ikke den store suksessen. Men jeg prøvde iallefall og i det store og det hele så trøster jeg meg med at det er tanken som teller. 

Kjøpte denne råstillige leopard jakka, som er egentlig et nummer for lite for en god stund tilbake. Det er et skikkelig deilig stoff og en fryd å ha den på seg. Den er sånn kort, slik som skinn-jakker ofte er og det gir liksom en litt røff holdning over outfiten. I dette tilfelle brukte jeg kun en svart ola bukse og en svart topp, slik at leopard-jakka ble prikken over i-en og satte virkelig røffheten på kartet. Elsker denne jakka! Kjøpte den på gina tricot på salg, for 49 ,- RØVERKJØP 

Nå har dere både sett meg og ett outfit-innlegg her på bloggen, noe som i og for seg er sjelden kost! Lover at det ikke blir så altfor lenge til neste gang.  Ha en flott kveld videre, skjønninger! 

GET THE LOOK

// annonselinker

God dag, kjære lesere 

Hvordan har dere det idag? Jeg har koset meg med en ganske rolig morgen her på Lillehammer og gud, så deilig det har vært. Det å ta livet med ro, er noe av det beste jeg vet. Samtidig som det kan bli helt forbanna kjedelig i lengden. Men noen ganger er det akkurat hva vi trenger. Ro og fred. Nå skal jeg få mekka meg noe mat og se litt på Reign før jeg drar videre på senvakt.  

Tenkte å slenge med en søt, men også stilig outfit til dere. Prøvde å finne klær som var noen lunde i samme kategori. Hva syns du?  
Ha en flott og solfylt dag videre 
Cyan Ring, PVD Gull/Lyse Krystall / Heartbeat Øredobber, Svart / Slake Armbånd Deluxe, Rosa/Lyse Krystall / Stardust Armbånd Turkos/Krystall, S / Slake Armbånd Deluxe, Svart/Mørk Krystall / Vans AUTHENTIC Joggesko multi paint/purple / van Laack CARLIE Bluser oliv/weiss / Tiger of Sweden ISELINE Miniskjørt light stone grey / Superdry Genser fluro coral marl

Take me away

Hei og hopp! 

Selv om det akkurat har vært ferie, er jeg sååå feriesyk at jeg har nesten ikke ord. For min del hadde jeg kun en dag ferie, noe som i og for seg ikke kan kalle seg noe ferie i det hele tatt. Dette var jo selvfølgelig mye mitt eget valg, da jeg ønsket å tjene mest mulig penger. Da jeg i tillegg ble sengeliggende var ikke gleden over ferie fullt så stor lenger. Nå har jeg sydenfeber til tusen og kunne reist på sekundet. Ettersom det ikke ble noen sydentur i fjor, så må det bare bli en tur til varmere strøk i år.

Jeg kan nesten ikke vente. Alle tar med seg kjærestene sine på turer til de varmere steder, ja - til og med før de er blitt sammen. Men jeg har enda ikke fått delt denne store gleden med mannen min enda, og jeg gleder meg som en liten unge til å kunne ta med meg min kjære på en skikkelig eksotisk tur til et flott og romantisk sted. Der det kun er meg og han, sol, hav og strand så langt øye kan se. Et lite avbrekk fra den travle hverdagen her hjemme i Norge. Der man kan kose seg fullt og helt og bare lade opp batteriene for fulle mugger! Ååååh, det skal bli så forbanna magisk 


Jeg elsker å reise og å utforske nye steder. Men dessverre er det ofte at økonomien og tiden ikke strekker til. Jeg kunne ønske jeg kunne reist og utforsket mange flere steder enn det jeg allerede har. Det er så mange steder jeg vil til. Marokko, Bali, Bahamas, Italia, Barcelona og ikke minst Australia. Helt siden jeg var ni år har jeg drømt om å dra til Australia og kose med koalabjørner og bli inspirert av kengeruer. For et herlig sted! Det er så absolutt på to-do lista mi før jeg forlater denne verden. Det er en ting jeg skal gjøre, koste hva det koste vil!  

Hav, strender, palmer, solsenger, surfebrett, drinker, utflukter, basseng. Det skal bli så ubeskrivelig godt. Ta meg med til et varmere sted nååå. Please! Tror jeg må kaste meg rundt og se etter billige sydenturer med en eneste gang. Dette her er for fristende! Skriv gjerne om steder du er fornøyd med og som du vil anbefale meg å reise til i kommentarfeltet, det ville jeg satt stor pris på! Smask 

Hva er ditt drømmested?  

Mid season

// annonselinker

Hola flottinger 

Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har for det meste slappet av med mange episoder av Reign, en serie jeg nå offisielt er blitt helt hekta på. Har i løpet av kun noen dager sett snart hele sesong 1 og kjenner jeg meg rett er det ikke lenge før jeg er halvveis inne i sesong 2. Har også funnet noen flotte plagg fra nelly, som jeg gjerne ville dele med dere. Sommer, barføtt, bikini, kjoler og skjørt. Aah, det skal bli deilig å begynne å kle seg lettkledd igjen og ikke måtte ha både lue og skjerf og måtte balle på seg en hel haug med klær for å gå ut døra. 
1. Tropical kjole | 2. Fargerikt skjørt | 3. Korallfarget t-shirt | 4. Grått skater skirt | 5. Gull skater skirt | 6. Svart hvitt topp | 7. Fargerik kjole | 8. Ola jakke | 9. Undertøy | 10. Mint kjole | 11. Svart skater skirt | 12. Dip dye shorts | 13. Leopard sko 
 

Har også tidligere skrevet om kjole nummer 1. Dette innlegget kan du se her. Er den ikke bare rå stilig? Ååh, den er desidert favoritt!!! Kunne den ikke bare på et eller annet magisk vis bare plutselig dukket opp inne i klesskapet mitt da? Hehe, det er jo lov å drømme litt. 

Kos dere resten av kvelden og vis ekstra stor omtanke til noen du er glad i! 

Hvem er din favoritt?

Feel the vibes

God morgen, darlings! ❤ Back to reality, hva? No more, sene kvelder og alkohyler midt i uka.. Huff, disse feriene bare suser forbi og man får ikke gjort halvparten av det man hadde planlagt på forhånd. Men men, da har man noe til gode å gjøre i neste ferie og det er jo et lyspunkt det også. 

Idag skal jeg endelig ut og kjenne frisk luft igjen, noe som skal bli godt for både kropp og sjel. Skal på visning, helt alene og kjenner allerede at jeg begynner å bli smårar av å tenke på det. Er litt sommerfugler i magen, men det skal vel gå bra! Siden det eneste jeg tenker på nå er sommeren blir det veldig mye relatert til nettopp dette, men gjør det noe da? Alle elsker vel sommer.

Skal prøve å få inn noe mer inputt til neste innlegg, slik at det også innebærer andre ting enn sommer og sol. I PROMISE! Men nå må jeg gå og ordne meg. Kan vel ikke akkurat dra på visning i truse og t-skjorte heller. I tillegg må jeg fylle litt på tanken, før jeg går bensintom, for det er noe jeg overhodet ikke har planer om å gjøre, sånn EVER. Det vil være noe av det flaueste jeg har gjort, isåfall.. 

Vi blogges ❤ Smask 

We have waited for you

Hei flottinger 

I det siste har det vært ekstremt vanskelig å finne noen form for inspirasjon, da denne forbaska influensaen tar både tid og kreftene i fra meg. Men idag fant jeg et lite glimt av inspirasjon og måtte finne frem pc'en med en gang og skrive ned noen få ord. Håper dere har hatt en alle tiders påske så langt. At dere har tatt dere tid til å pleie dere selv. Tatt dere god tid til å være med både familie og venner, dette er noe av det viktigste vi har i livet. At dere har hatt noen alkohyler innabords og at dere har fått noen uforglemmelige øyeblikk å ta med dere videre i livet. Og ellers får dere til å smile i dagene fremover. April er her og vi burde omfavne den med all vår glede. Endelig er sommeren på tur og vi kan hyle og skrike høyt i gledesrus.
La oss ta ett skritt tilbake og glede oss over de små gledene i livet. Glede oss over de små øyeblikkene som gir oss en ekte lykkefølelse. Ikke forhast noe som helst, nyt denne siste fridagen og la hverdagen gå sin gang. Sommeren står for tur og vi kan ikke gjøre annet enn å vente i spenning og se hva den har å by på. Jeg kan nesten ikke vente. Kan du? Kos deg på denne herlige mandagen og lad batteriene til en ny og bedre hverdag imorgen. 

SMASK 

Sick bastard

Hei darlings 

Nå er det faktisk en stund siden sist, er det ikke? Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre, jobbet heletiden og prøvd å fått til noe venninne, familie og kjærestetid innimellom. I tillegg så klarte jeg å bli syk. Så til de grader! Begynte med å være litt småshabby på onsdag og gulpa litt uttpå kvelden. Men det ble ikke stort mer, så jeg dro på jobb. Halsen gjorde vondt og det føltes ut som at jeg svelget kniver. Det gjør det fremdels... Mamma tok meg med på legevakta på fredag, men de kunne ikke gi meg noe drugs ettersom det ikke var bakterier der og at det dermed ikke ville fungere. Men jeg hadde halsbetennelse. Og nå utvikler det seg mer og mer til en skikkelig god manneflu, altså en saftig influensa. Akkurat det jeg trengte nå.. Men det er min flaks i disse ferietider, alltid syk i ferier. Intet unntak.

Slenger derfor med noen smådryss i fra min ellers så småshabby'e ferie og håper at alle dere har hatt en noe bedre ferie og koset dere masse i finværet.
Var på vinterlyd i Hafjell, noe som ble en noe bumpy ride og ikke helt som forventet. Men det gjorde ingen verdens ting da jeg fikk se OnklP live. Åååååh, som jeg elsker den gutten der. Flott å se at artister gjør noe sånt for en bra sak. Det rører mitt hjerte helt inne i hjerterota. Skal prøve å få til noen mer jevnligere updates fra nå, er bare at formen fremdeles er jævlig shabby. Derfor kan jeg ikke love noe. 

Har dere hatt en fin påske så langt? 
 

The perfect shoes

God aften, ladies and gentleman   Har dere hatt en fin påskeferie så langt? 

Har sittet å drømt meg bort i en vill og fantastisk skoverden og føler at jeg svever på rosa skyer enda. Disse skoene her er så inni granskauen tøffe og flotte på en og samme tid og definitivt et must nå i sommer. Det lille ekstra som piffer opp et ellers stilfullt antrekk! Herre min, se på disse herlighetene. Fargene, mønstrene og kvaliteten. Jeg blir helt målløs. I'm in heaven! Kunne like så godt bare bestilt alle sammen med en eneste gang. Er de ikke fantastiske? Aaah. Du finner flere flotte produkter HER
1. her | 2. her | 3. her | 4. her | 5. her | 6. her | 7. her | 8. her | 9. her 
 

Dessuten så var ikke prisen til å grine av heller, så her er det egentlig bare å breie opp lommeboka. Jeg skulle egentlig fortelle min personlige favoritt, men klarer ikke å bestemme meg. Muligens nummer 1, siden jeg er så sinnsykt glad i lilla og turkis. Med de er alle like flotte, freshe og man kjenner at good looking - vibesa bare presser på. Tenk så fresht det er å ha slike sko i sommer! Disse skoene er desidert på min ønskeliste for sommeren og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg får et splitter nytt par i garderoben min. Har ønsket meg slike sko over en lengre periode nå, så du skal ikke se bort i fra at jeg gir meg selv en sommerferie-gave, nettopp fordi jeg har fortjent det. SMASK Hvilken sko ble du forelsket i? 

I love yellow

Hei darlings 

Nå er jeg enda litt små ør etter å ha tatt noe som skulle være en liten powernap, som ble til to og en halv time. Jaja, jeg trengte vel søvnen da tenker jeg. Igår fikk jeg endelig inn noe gult i leiligheten, slik at det faktisk ser noen lunde ut som det er påske her i heimen også. Gult er faktisk utrolig fint og jeg digger det! Det lyser liksom så opp og gir hele settingen en fresh look. Love it! Nå er det en fryd å se rundt i leiligheten som er pynta med påske-egg, lys, duker og tulipaner. Alt i gult, selvsagt! Nå som jeg endelig er noen lunde våken, skal jeg kose meg med kilos posen med smågodt og nyte to episoder av Paradise, før jeg får se til at matinntaken blir holdt ved like også i dag. Ellers skal jeg kose meg med gode serier resten av kvelden og nyte alenetiden. Aaah. 

smask smask 

Har du pynta til påske? 
 

hits