FÅ UTLØP FOR DET NEGATIVE!

God aften!

I dag skal jeg bare la skravlinga gå for fulle mugger. Det vil overhodet ikke bli interessant og du vil kjede livet av deg, men det får så være. Jeg må bare få utløp for litt av hvert. Noen dager må det bare være sånn, eller det burde iallfall være sånn!

Jeg forlot heimen i halv åtte-draget og kom meg helskinnet og tidsnok til jobb. Selv om isen på frontruta tok meg 7 hele minutter på overtid! Jeg overlevde den verste dagen i uka og jeg er godt fornøyd med hvordan dagen endte. Jeg fikk riktignok 4 timer på øye i natt, noe som er mer enn det har vært på veldig lenge. Dette gjorde nok underverker! Torsdager altså, et helvete uten like. Jeg kan virkelig ikke fordra denne dagen. Men den bedrer seg stadig vekk og jeg har et levende håp om at den en gang i fremtiden vil bli en helt vanlig torsdag!

Jeg fikk riktignok etter 20 forsøk, se den gledelige nyheten om at jeg får igjen på skatten, noe som forbauset meg så til de grader. Jeg var jo i full gang med å spare penger slik at jeg hadde råd til den store smellen jeg antok at jeg fikk! Denne gladnyheten er nesten for god til å være sann og jeg tror det neimen meg ikke før jeg ser pengene er inne på konto. Selv om jeg følte at jeg letta i hvert fall 10 kilo, så er jeg ikke helt overbevist enda. Kanskje det er en fortidlig aprilsnarr?

Etter jobb skulle jeg leke flittig og flink student og var med smågruppa mi på studiemøte, hvor vi til alles forundring fikk gjort satans mye! Vi fikk spist middag og hygget oss, samtidig som vi var veldig veldig flinke! Når jeg kom hjem i 22-draget var jeg godt fornøyd med hele denne forbaska torsdagen og kjente at jeg kunne sovet til mandag. Men jeg kan nok trøste meg med at jeg har nok tre arbeidsdager og vell så det før det er frihelg!

Dette var dog et sørgelig og et innlegg basert på klaging. Likevel ser du noen lysglimt om du ser veldig hardt etter innimellom linjene, vell å merke! Håper dere har hatt en bedre torsdag enn meg, for det unner jeg hver og en. Det å være borte fra 07.30-22.00 tar på.. Nå skal jeg legge klaginga på hylla og få et lysere perspektiv på livet! Tjoheiiiii

 

HELT MAGISK

Tjohei, god morgen ❤

Påska i fjor gikk ut på å være hjemme alene, ha halsbetennelse og jobbe rævva av meg for å tjene mest mulig på de røde dagene. Fokuset denne påska skulle derfor gå på å være mest mulig sammen med de menneskene jeg er glad i! Derfor jobbet jeg kun tre dager i løpet av hele ferien og fikk heldigvis kapret med meg en rød dag.

Vi dro opp til hjemstedet mitt på fredag, hvor jeg koset meg gløgg med mamma og Kim over en bedre middag laget av mamma. Ferden gikk da videre til bestevenninna mi hvor vafler, gossip og vin sto for tur! Det var en skikkelig koselig kveld som jeg ikke ville vært foruten. Det er ikke feil med langfredag, når dagen består av å tilbringe den med så mange supre mennesker. Vi dro opp på hytta på lørdag. Noe som også var ekstremt koselig! Det er vel to år siden sist jeg lå over på hytta, så det var stor stas. Det er liksom noe eget med det å være på hytta. Borte fra sivilisasjonen og bare kunne nyte roen og freden som er der.

Vi var med på påskeskirenn som blir arrangert hvert år for vi som har hytte i hyttefeltene rundt om på Skotten. Vi kom på en kjip 4.plass, men det var likevel utrolig morsomt! Fikk et flott diplom som skal pryde hytteveggen i flere tiår fram i tid.

Selv om det ikke ble lange skituren har jeg ihvertfall hatt ski på beina i løpet av påska og det er jeg godt fornøyd med! En skitur mer enn i fjor. Vi dro ned i gjen på søndag, hvor Kim tok med seg lillebror på kino og hadde en guttekveld her i Gausdal, mens jeg koste meg på Fåvang med mamsen. Mandagen gikk til å få sovet ut, besøke bestefar og bestemor for første gang siden bestefar kom hjem igjen. Få i meg verdens beste kebab og tilbringt litt kvalitetstid med de to beste snuppene jeg vet om! Alt i alt en super påske ❤

Nå må jeg nesten få gjort noe før jeg drar på jobb! Prøve å være litt effektiv for en gangs skyld. Mulig det er på tide å ta bort påskepynten også? Påska varer vel ikke til sommerferien? Hahaha

Hadde du en super påske?

GI SEG SELV CREDIT

Hei!

Jeg tok en kort påskeferie fra både bloggen og arbeidslivet. Fy, så deilig! Men nå er jeg klar for dyst igjen. Tjohei! I går fikk jeg endelig bildene som jeg har ventet på i all evighet.. Ca. 1,5 uke, heheh! Jeg snakker så klart om bildene som ble tatt under fotograferingen jeg fortalte dere om for litt over en uke siden.

For å være helt ærlig, så ble jeg rimelig fornøyd! Jeg tok et stort steg utenfor min egen komfortsone og det resulterte i noe bra. Så utrolig morsomt! Samtidig som det er både kleint og flaut, så er jeg også en smule stolt over meg selv og de resultatene vi klarte å få til! Det er noe med det å kunne være stolt over seg selv over noe man har klart å oppnå. Man skal unne seg det en gang i blant. Spesielt når man gjør ting man aldri trodde man skulle klare eller hadde i den villeste fantasi trodd at man skulle gjøre.

Det er uhyre viktig å peppre seg opp! Vi er som mennesker ekstremt flinke til å prate oss selv ned. Både oss selv og andre! Det er en dårlig egenskap som vi iverksetter altfor ofte. Vi burde heller bruke mye mer tid på å rose oss selv og andre når vi har gjort noe bra. Det går fremdeles an å ha føttene godt planta nedpå jorda! Vi ville hatt det så mye bedre med oss selv og ikke minst ville vi kanskje hatt flere venner. Det er faktisk noe å tenke på. Det kan være både store og små ting. Men at man unner seg selv å si at i dag gjorde jeg en bra ting! "I dag var du flink!" Det skal til.

Jeg er stolt over å kunne presentere dere disse nydelige bildene. Ikke fordi jeg er høy på pæra og mener at jeg er så forbanna perfekt og fin. Men fordi jeg tok et stort steg i riktig retning, da jeg turte å tråkke utenfor komfortsonen min og gjøre noe som var helt utenkelig.Det finnes flere bilder også, men tenkte jeg kunne skryte litt mer av meg selv på en annen dag, hvor alt ikke er like mørkt. Nå skal jeg få gjort unna noen gjøremål som burde vært gjort for lengst! Etter det skal jeg bare slappe fullstendig av i senga, med serier på pc'en og kose meg under dyna. Været ute sier at det er perfekt å gjøre nettopp dette i dag!

Gir du deg selv nok credit?

FAKTA FREDAG

Endelig fredag, en veldig lang fredag vell å merke!

Langfredag har meldt sin ankomst og det er på tide med en fakta fredag. Er det ikke litt artig med noen fakta du kanskje ikke visste fra før av? Jeg digger sånne innlegg, hvor man får vite litt av hvert fra bloggeren du leser bloggen til. Det kan være både store og små ting, men det er noe spennende og artig med å få vite nye ting om mennesker. Enten du kjenner dem godt eller ei!

1 . Har du vært forlovet?
Overhodet ikke. Man kan vel ikke si at jeg har vært i nærheten en gang! Det er ikke noe jeg forhaster meg med, for å si det sånn.

2. Lengste forhold?
Det lengste forholdet mitt er det jeg er i nå, som blir 3 år i august! Det er forsåvidt ganske lenge, med tanke på mine turbulente "tenårings-forhold" som har vart alt i fra et døgn til noen måneder.

3. Siste gave du mottok?
Det megastore påske-egget som min kjære samboer hadde lagt en stor effort i!

4. Noen gang mistet en telefon i gulvet?
Hvem har vel ikke gjort det? Til mitt forsvar så har jeg aldri knust en telefon i hele mitt liv. Og det er svært sjeldent jeg slipper telefonen i gulvet!

5. Når er siste gangen du trente?
Shit, det her er ganske flaut. Men det er sikkert et halvt år siden minst! Jeg trener ikke...

6. Ting du bruker mest penger på?
Ting jeg bruker mest unødvendige penger på er klær. Jeg har i bøtter og spann her hjemme, men klarer aldri å dy meg når det er salg. Noe det er forsåvidt hele tiden...

7. Siste mat du spiste?
Spaghetti og grillpølse, nammmmm

8. Første ting du legger merke til ved det motsatte kjønn?
Øynene og smilet! Og fingrene er også en ting jeg ofte legger merke til. Merkelig greie jeg har..

9. En favorittsang
"Amazing grace" av Connie Tolbot, den er sååååå fin!

10. Hvor bor du?
Jeg bor i Østre Gausal!

11. Ungdomsskole du gikk på?
Ringebu

12. Cell Phone Service Provider?
Netcom, nå Telia.

13. Favoritt kjøpesenter?
Oi, av en eller annen idiotisk grunn så må det bli City Syd. Selv om jeg får angst hver gang jeg er der.

14. Lengste jobben du har hatt?
Den jobben jeg fremdeles har, som jeg snart har hatt i to år. Pleieassistent på et omsorgssenter! Jeg har som regel kun hatt sommerjobber.

15. Eier du ett par terninger?
Ja, fikk terninger som man kan henge i bilruta av den snille bestevenninna mi for ett år tilbake. Morsom skrulle hu!

16. Tulleringer du folk?
Det kan alltids hende jeg finner ut at jeg skal gjøre det på fylla. Jeg og bestevenninna mi gjorde det mye før! Det er jo så gøy.

17. Siste bryllupet du var i?
Har dessverre aldri vært i ett bryllup, men har veldig veldig lyst!

18. Den første vennen du hadde ringt til om du hadde vunnet i lotteri?
Hanne!

19. Siste gangen du så din beste venn?
11. mars - oboy som tiden flyr!

20. Favoritt fast food-restaurant?
Om det er en restaurant eller ei, det må bli Mc'Donalds!

21. Største løgnen du noen gang har hørt?
Shit, den var vanskelig. Hørt så mange at jeg husker faktisk ikke!

23. Hvor er ditt favorittsted å spise sammen med venner?
Hjemme i cribben min eller hos dem.

24. Kan du lage mat?
Overhodet ikke. Her i huset er det Kim som står for kokkinga! Med god grunn.

25. Hvilken bil har du?
Seat Cordoba 

26. Beste kysser?
Hmmm... Må vel si Kim? He he

27. Siste gang du gråt?
Det må ha vært på onsdag, da Kim skulle tulle-skremme meg etter vi hadde sett en relativt skummel film. Teit som bare det!

28. Vondeste mat?
Brødskiver!

29. Det du liker best ved deg selv?
Øynene og magen, om vi snakker utseendet!

30. Det du liker minst ved deg selv?
Lårene og rumpa! Definitivt rumpa. Fra et utseende-perspektiv..

Nå skal jeg bare få overstått denne arbeidsdagen og klokka 14.00 i dag kan jeg endelig slippe jubelen løs over at jeg også har påskeferie! Da går turen hjem til mamsen og Akira og en hyggekveld med jentene mine i kveld. Så får vi se når neste innlegg blir! Lite internett-tilgang på hytta, som vi drar til på lørdag. Men ett innlegg eller to skal vi nok få til i løpet av helgen!

Nyt denne flotte langfredagen ❤

10 TIPS TIL HVA DU BURDE GJØRE I FERIEN!

Hellois!

Da er påska offisielt i gang, selv om påskeferien for min del ikke ankommer før etter klokka to i morgen. Men for mange andre har den kicket i gang. Mange har reist på hytta, andre har kanskje arbeidsdager og noen holder seg rett og slett hjemme. Men uansett hvor man befinner seg, er det alltid kjekt med tips til hva man kan gjøre. Derfor skal jeg nå ramse opp noen tips som jeg føler kan være passende nå i påskeferien!

Her finnes det både lure, morsomme og kjedelige tips og jeg regner med at det finnes tips for begge kjønn og for ett hvert individ.

// Innlegget inneholder sponsede produkter

1. Invitere til jentekveld

Tenk så utrolig koselig det er å invitere inn til en skikkelig jentekveld! Kick ut samboeren eller foreldrene dine og inviter dine nærmeste bestevenninner. Det er så sjeldent man ellers får tid til å henge sammen og ferier er perfekte til å lage en sammenkomst man ellers ikke får tid til. Sprett champagnen, få på deg finklærne og ta en skikkelig girl's night. Ellers kan man ta den beroligende sorten, med å tulle håret i en dott, kaste på seg pysjamasen og kose seg med et jentespill som virkelig lager heftige diskusjoner og oppdager både hemmeligheter og flauser!

// Spillet er sponset fra Coolstuff og du kan få kjøpt det HER

2. Ha filmkveld

Du kan enten invitere inn gjester eller reise bort til noen å se en film du lenge har ønsket å sett. Filmkvelder er en gammel slager som aldri går av moten. Og gud bedre, hvor mange bra filmer det finnes! Du kan se den med familien, kjæresten eller venner. Du kan også dra på kino om det er ønskelig. Men det er ingenting som slår en rolig og koselig filmkveld hjemme i sin egen stue med snop og brus.

3. Plei deg selv med en spa-dag hjemme

Det er ingenting som er bedre enn å legge bort all skyldfølelse, tanker om gjøremål som burde bli gjort og alle disse byrdene vi har hengende over oss til enhver tid! Ta deg en skikkelig spa-dag hjemme i ditt eget hjem. Det kan være like bra som å koste på seg en dyr spa-time til flere tusenlapper. Fiks stemningen slik du selv ønsker, med rolig musikk og noen håndklær i senga eller lenestolen. Putt beina opp i ei bøtte med forfriskende varmt vann, ansiktsmaske, agurker over øynene og en god drink ved siden av. Slike dager burde være ett must og burde vært plottet inn på kalenderen til ett hvert menneske! Det blir satt av alt for liten tid til å pleie kroppen og sinnet...

4. Ha en spilldag med kjæresten eller bestekompisen din

Mange av oss jenter irriterer oss grådig over denne besatte trangen til å spille PS4 (or whatever) for gutta vi bor sammen med. Men det er vel ikke noe mer rart enn alle de finurlige tingene vi driver på med til envher tid, er det vel? Om det irriterer vettet av deg som jente, så join mannen din på en real spill-dag og spill mot hverandre. Jeg lover deg at konkurranse-instinktet er ON fire da, for å si det sånn. Kanskje det kan bli mye diskusjoner og kranglinger på grunn av dette, men det kan også skape en skikkelig morsom dag for dere begge. Og mannen din vil elske deg enda mer, når han ser at du gjør en innsats i å prøve å like noe han elsker å drive med. Hvor mange ganger bøyer ikke mannfolka seg for oss? Noe å tenke på!

Ett godt tips til noe dere kan spille både på lag og mot hverandre på, som ikke er så altfor innvikla og som ikke innebærer å drepe hverandre og masse blod er Rocket League! Jeg blir hekta på det spillet og det er morsomt å se hvordan man blir som kjærester når man må samarbeide om å slå et annet lag. Try it!

5. Rydd opp i alt rot

I en hektisk hverdag er det ofte at det kan bli et helsikes rot i heimen. Og man har sjeldent tid til å ta en real opprydding. Det blir som oftest en sånn overfladisk rydding, hvor man børster bort støvet under teppe og hiver rotet inn i klesskapet eller under senga. Eller måker det inn på et og samme rom. Ta en ferie dag der du virkelig går inn for en skikkelig opprydding. Man vil virkelig føle seg 10 kg lettere og ikke minst slippe å ha dårlig samvittighet. I tillegg er det ganske kjipt om du plutselig får uventet besøk og det ser ut som det har vært et jordskjelv i nærheten av hjemmet. #liteflaut.

6. Se uendelig mange episoder av favorittserien din

Det er ikke mange ganger man har tid til å sette seg ned å se på favorittserien sin. Som oftest er det noe annet som blir prioritert først. Det å slenge seg ned på senga iført de mest behageligste klærne du har i skapet og se på favorittseriene dine dagen lang er en egen form for terapi og avslapning. Det skal til! Ta en dag hvor du bare ser på serier du elsker og som du ligger 147 episoder bak. Det er ikke veldig effektivt, men det skal til.

7. Ta igjen den fordømte klessvasken

Klesvask er noe av det mest irriterende i hele verden. Og jeg er en verdensmester i å bare la ting ligge i kurven i flere måneder. Kim derimot vasker jevnt og trutt og det er ikke til å stikke under en stol at om det ikke hadde vært for han, så hadde jeg ikke hatt rene klær. Dette er et husmorsområdet jeg er ekstremt dårlig på, i likhet med både vasking av gulv og kjøkkentjeneste! Takk gud for at jeg har han, sier jeg bare. Men i ferien er det greit å få unna alle tingene du ellers ikke får tid til å gjøre. Som det med klesvask, som kanskje har blitt en stor haug, etter all ventinga. Greit å få det overstått, eller hva?!

8. Spille brettspill

Dette er en aktivitet du kan gjøre både på hytta og hjemme. Sammen med familie, venner eller kjæreste. Et klassisk brettspill som ofte går igjen her i heimen er Scrubble. Det er et veldig morsomt spill som gjør deg både klok og vis. Man må virkelig tenke etter og man får utfordret norsk-kunnskapene og rettskrivingen sin på det høyeste. Man kan kombinere det til en rolig kveld eller en kveld hvor man har vorspiel. Det kan bli gjort slik man selv ønsker det. Ta gjerne en øl til og kos dere gløgg - alle som en.

9. Få orden i klærne dine

Det å få et system på alle klærne sine er noe som man sjeldent har. ihvertfall jeg! Mulig det har noe med at jeg har altfor liten skapplass i forhold til hvor uendelig mange klesplagg jeg faktisk har, men det er en annen historie. Uansett så er orden i klesskapet alfa omega. For en stund tilbake gidde jeg bort en hel fullstappa svart søppelsekk til folk som virkelig trenger det. Det finnes mange sånne "containere" hvor man kan dumpe alle klærne man aldri bruker - slik at de som faktisk trenger det får dem. En vinn-vinn situasjon for alle involverte!

10. Plei kjærligheten i forholdet

Dette er ett viktig punkt og noe vi sjeldent tar oss tid til å gjøre. Som jeg så mange andre ganger har påpekt, så er det viktig å ta vare på hverandre og ta seg tid til å la kjærligheten blomstre. Det er de små tingene som betyr noe og det er så lite som skal til for at ting skal bli bedre! Uansett om du tar deg en tur ut på byen sammen, går på restaurant, bowling, kino eller bare tar deg en rolig kveld hjemme, så er det utrolig viktig for forholdet. Det skal lite til for at å gjøre den andre parten blid og fornøyd! Sett av tid til å nyte tilværelsen sammen og ha fokuset på hverandre. Spesielt om man har barn er dette veldig viktig! Dette er jo ekstremt vanskelig å få tid til ellers i en hverdag som består av jobbing og andre hverdagslige gjøremål - men da er det ekstra viktig å bruke ferier til slike ting! For dette er garantert ett punkt man bør prioritere i aller høyste grad. Ikke la kjærligheten dø ut og at forholdet visner helt, bare fordi man ikke har prøvd å gjøre noe med det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er egentlig ting man burde gjøre ellers i hverdagen også, men så hektisk som dette samfunnet er blitt er det ikke alltid tiden strekker til. Derfor er det greit å kunne ta en eller to ferie dager hvor man fokuserer på slike ting som disse tingene gir tips om. Spesielt viktig er det å fokusere på seg selv og faktisk la seg selv få hvile! I tillegg er det ekstra viktig å pleie parforholdet, noe som slettes ikke er like lett. Håper i allefall at noen av disse tipsene falt i smak og gjorde at du fikk ett oppvekker i noe viktig du burde gjøre i løpet av ferien!

Hvilket av tipsene vil du gjøre i løpet av ferien?

KOSELIG PÅSKEMORGEN

God skjærtorsdag ❤

Dette har vært en skikkelig koselig morgen. Vi har ligget å dratt oss lenge, før vi sto opp i 12-draget. Slike morgener er så gode! Når man kan ligge i senga og bare skravle og kose seg under den varme dyna. I dag er det ingen gjøremål vi må gjøre og det er en befriende følelse!

Det er selvfølelig mange ting som gjenstår på to-do-lista, men i dag har vi valgt å se bort i fra alt det hektiske og bare ha en dag hvor vi ikke har noen som helst planer. Åååh, så utrolig deilig! Det er godt å slippe å ha alle disse tunge balastene hengende over seg. Selv om de finnes bak i hodet langt ett sted, så har jeg klart å gjemme dem litt bort i dag og det er deilig! I går kveld fikk jeg tidenes påske-egg av den kjekke mannen jeg bor sammen med. Og jeg er helt i ekstase for innsatsen og efforten han har gjort til at dette var det perfekte påske-egget for meg!

Fargene, ordene og ikke minst innholdet er så meg. Og det er koselig å se at han kjenner meg såpass godt at han treffer spikeret på hodet med en eneste gang! Så denne morgenen har gått i å kose seg med godis og bare nyte tilværelsen av å ha en fullstendig fridag! Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg ikke hadde jobb, ett møte eller ett eller annet jeg måtte få gjort i løpet av dagen.

Som dere ser, så er ikke Kim spesielt glad i å bli tatt bilde av. Noe jeg som regel utnytter til det fulle! Nå skal jeg bare fortsette å nyte denne koselige torsdagen, kanskje vi ser en film eller to. Har du noen gode filmtips? Håper dere koser dere like mye som meg i dag, for da er det ikke mye det kan klages på!

Har du fått påske-egg fra noen?

DATE NIGHT

Helluuuu ❤

For et fantastisk fint påskevær det er i dag! Kunne så inderlig ønske jeg kunne kaste med meg alle klærne jeg har og stikke opp på hytta. Men pliktene kaller her hjemme og det er ikke mulighet å slippe feriefølelsen løs riktig enda. Men fredag klokka 14.00 - da er det sannelig påskeferie for meg også!

I går hadde jeg og Kim en kjempefin date. Det gjør seg med en kveld i ny og ne, hvor man bare lar fokuset være rettet mot hverandre. Hvor man snakker om alt og ingenting og snakkingen går lett som bare det. Det er så sjeldent man får ta seg ordentlig tid til å kunne nyte tiden man er sammen. Og når man går ut på en date, så blir det liksom mer offisielt at man er nødt til å la alle tanker og gjøremål som man ikke har rukket å gjøre være igjen hjemme. Og man kan bare hygge seg gløgg med den personen man er mest glad i!

Det er en oppfordring jeg ønsker at alle med kjæreste tar på strak arm, nettopp det å ha et felles mål om å ha minst en date i måneden. Jeg og Kim har dette! Og det gjør at man gleder seg til denne datoen og at man hygger seg max sammen i hverandres selskap. Som oftest er det rundt datoen 5. da dette er dagen vi har jubilum! Og når vi begge er inneforstått med at denne datoen er satt av til date night, så er det ikke så mange unnskyldninger for å ha glemt det og diverse andre dumme påfunn. Det er date night da og that's it! Selvfølgelig kan det skje noe, men da tar vi det dagen etter eller i løpet av de neste dagene. Også er det veldig morsomt om man gjør noe ut av det. Make an effort. Som i går, så pynta jeg meg med kjole, og det er svært sjeldent jeg går i kjole. Dette gjør at den andre ser at man gjør en innsats og da blir det så mye mer hyggelig!

Ettersom kameraet mitt fremdeles er dødt, må vi bare innfinne oss i dårlige iphone-bilder. Men det får gå for en liten stund..

I dag har vi ligget lenge og bare tatt det skikkelig cool på morgenkvisten! Så utrolig deilig. Nå er vi påkledd og klare for å ta fatt på dagen. Først skal vi bare ha litt kvalitetstid sammen, før mine plikter som støttekontakt starter i to-draget. Håper dere tar turen ut i sola i dag og koser dere gløgg!

Hvor ofte går du på date?

SMÅ GLEDER

God aften ❤

Dagen i dag har bestått av jobbing og en real powernap! Det er ikke mye som slår en skikkelig god powernap, altså.. Det skal bare sies! Selv om det kanskje ikke alltid er like lurt, så er det ganske ofte like deilig.

Jeg drømmer meg bort til å komme meg opp på hytta, få hatt på seg stillongsen og den mest comfy hoodie'n jeg har i skapet, ull-labber og sette opp håret i en hårdott! Det å sitte foran peisen og spille ludo og kortspill. Spise så mye godteri at du er på nippe til å kaste opp! Kaste innpå med både sjokolade, potetgull og smågodt. Yummiiii.. Våkne opp til en noget kald romtemperatur, men krype inntil mannen og få varmet seg skikkelig! Ligge å dra seg til sola står opp. Kose seg med en deilig frokost og en deilig varm kopp kakao!

Dra på seg skiklærne og ha uendelig lange diskusjoner om hva man skal smøre skia med. For så å ta seg en skikkelig god og lang søndagstur på ski! Nyte naturen og menneskene man er sammen med. Åååååh, påska dere! Det er virkelig noe for seg selv. Ser fram til å komme meg opp på hytta i løpet av helga og bare få samlet nye krefter. Til å virkelig få en energi-boost! Det er noe med naturen og samvær med mennesker man er glad i som gir deg så utrolig mye!

Nå skal jeg fikse meg, før jeg og mannen skal ut på en påskedate! Det blir skikkelig koselig. Så avslutter vi kvelden med å se en real skrekkfilm. Det er de små tingene som betyr noe. Og det er så innmari viktig å få fletta dem inn i den hektiske hverdagen vi står ovenfor! Håper du har hatt en fortreffelig dag.

Hva er dine planer for morgendagen?

HOW DO YOU SEE ME?

Hei!

I dag markerer hele verden at mennesker med Downs syndrom er like mye verdt som alle andre.

21. mars er den internasjonale dagen for Downs syndrom (Trisomi 21).  Valg av dato skyldes det faktum at kromosompar nummer 21 kommer i tredoblet utgave hos de med Downs syndrom. I anledning denne dagen har den internasjonale organisasjonen for Downs syndrom laget videoen How do you see me? Deres mål med filmen er å forandre hvordan folk ser på mennesker med Downs syndrom. Den er både verdt å sjekke ut og dele i sosiale medier. Hvordan ser du på mennesker med Downs syndrom?

Hvordan vi ser på mennesker er noe vi selv velger. Hvordan vi oppfører oss mot andre mennesker er også noe vi selv velger. Så hvorfor velger så mange å være uhøflige og ekle? Selv om de er noe annerledes enn oss selv, så er de fremdeles mennesker. De har sine egne interesser, unike sider og verdier som er like så viktige som våre egne. Disse menneskene burde hylles, for alle de utfordringene og begrensningene de står ovenfor hver eneste dag - men som de takler på sine egne måter og at de alltid holder humøret sitt oppe!

Om vi skal se på det sånn, så har vi mye å lære av disse menneskene som har denne diagnosen. De er så herlige og de er rett og slett noen gledesspredere! Uten like. Hva med å sette seg inn i deres situasjon? Kanskje vi klarer å se annerledes på det. Vi er alle mennesker. Uansett hudfarge, fasong og diagnose. Men det er ofte at vi glemmer dette! Det er et valg vi selv tar. Vi må la alle disse fordømte fordommene våre ligge igjen hjemme og vise oss fra en bedre side utad!

Gratulerer med dagen til alle flotte, nydelige og unike mennesker som lever med en vanskelig diagnose, men som ser forbi det og ser hvor fantastisk livet er uansett! ❤

 

DENNE UKENS...

God søndag, darlings ❤

Tenk deg at det er palmesøndag i dag. Det er jo fader'n meg helt sykt! Året 2016 har virkelig hatt en kick-start uten like, både på godt og vondt. Selv om vi gikk inn i desember med tårer, så går vi inn i påsken med glede. Livet er så skjørt. Man vet aldri hva morgendagen bringer og det er derfor det er så viktig å kunne la seg selv prioritere mennesker man står nær.

Det er på høy tid med en ny ukens, syns dere ikke? Og denne gangen får jeg slå på stortromma, ettersom jeg glemte av det forrige søndag..

FORMÅL:

Ukens formål har vært å prøve å rekke alle disse tingene som man har hengende over seg til enhver tid.. Slik at man kunne få en skikkelig ferie-følelse da påsken kom. Men dessverre så går ting sjeldent som planlagt. Så jeg får nok ta noen dager til for å bli ordentlig ferdig! Man vil vel alltid ha ting hengende over seg, men noen ting som rydding og systemlaging kan man alltids gjøre noe med. Så hvorfor ikke bare gjøre det og bli ferdig? Jaggu meg et godt spørsmål..

GLADNYHET:

På torsdag kunne vi endelig glede oss over at bestefar kunne få komme hjem. Etter nesten 3,5 måneder med mye hard opptrening, tårer og nedturer kunne vi endelig se et lys i tunnelen. Det var så utrolig å få en oppdatering på dette og tårene var ikke langt unna da jeg innså at han skulle få oppfylt sitt største ønske. Dagen etter han hadde fått slag fortalte han at han ønsket seg hjem. Og vi måtte ofte prøve å formulere oss best mulig for ikke å få han til å bli fullstendig nedfor. Jeg er så stolt, så glad og så takknemlig for at han endelig kan få være hjemme og at han har klart å trene seg såpass mye opp til at dette kan være mulig! Jeg får tårer i øynene bare jeg snakker om det..

INSPIRASJON:

En stor inspirasjonsskilde denne uken har vært den fargeglade @mattcrump! Denne fyren kan virkelig å glede andre. Med sine fargerike bilder gjør han enhver dårlig dag ihvertfall ett hakk bedre om ikke ti! På dager hvor jeg føler meg trist og nedfor er det dette stedet jeg tyr til for å få en boost.

SURPRISE:

Jeg kunne sikkert snakket i evigheter om at surprisen denne uka var at jeg var "modell" for en dytig fotograf, men det er liksom gammelt nytt nå. Jeg vil trekke fram noe som ikke er kommet ut i offentligheten enda. For som alle vet, iallfall alle mannfolka vet var det Steak and BJ'day på mandag. En form for valentinsdagen for gutta. For å være ærlig hadde jeg egentlig helt glemt av det, før jeg så på sosiale medier. Men jeg tenkte at jeg skulle gjøre noe spesielt for mannen som jeg er så ubeskrivelig glad i! Så jeg kjøpte inn biff, pommes frites, peppersaus, blomster, cider og så hadde jeg det meste andre som jeg trengte hjemme. Blant annet har jeg fått sponset roseblader fra Coolstuff. Jeg skal skrive mer om dette i ett senere innlegg! Gutten ble iallfall fornøyd og vi hadde en super morsom og intim kveld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEW IN:

Det er nok flere ting jeg kan trekke frem her, men det må nok bli den herlige påskepynten jeg investerte i igår! Det er noe eget med det å dekorere hjemmet ditt til de forskjellige høytidene. Akkurat som at været endrer seg etter sesongene, endrer også hjemmet seg. Jeg syns det er så spennende og morsomt! Da får man liksom flere fornyinger i hjemmet i løpet av et år, selv om det ofte er bare pynten som gjør vidunderverker! All pynten er kjøpt hos Europris.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UTFORDRING:

Denne ukens utfordring har vært å kontrollere humørsvigningene mine. Det har vært helt uforutsigbart! Og det er veldig energitappende og ikke minst grusomt irriterende. Det kan være alt i fra at jeg kan begynne å grine mens jeg kjører bil uten mål og mening, til at jeg blir dritsur når jeg går inn døra hjemme. Så kan jeg bli overlykkelig over favorittprogrammet som går på TV'en og at jeg endelig får sett episoden som jeg har venta i tre dager på å se. Herregud, jeg blir faktisk helt uslitt av det.. Er ikke det ganske normalt at jenter har humørsvigninger? Joda, det er det. Men i den graden jeg har hatt det i nå, så er det overhodet ikke normalt. Og flere som står meg nær har påpekt at jeg ser utrolig sliten ut, og det er jeg faktisk! Og Kim stakkars, er nok den som har kjent vell så godt på disse forferdelige humørsvigningene. Det var på ett tidspunkt hvor jeg vurderte å dra hjem til mamma, fordi det begynte å gå vel utover parforholdet. Så dette er noe jeg virkelig må jobbe med fremover!

ROMANTISKE OVERRASKELSE:

Det kan kanskje virke som vi har ett veldig kliss-klass forhold, men det har vi ikke! Og det er sjeldent vi slår på stortromma. Men vi er flinke til å gjøre små ting som betyr mye. Og denne uka slo mannen til med dikt som var hengt opp på dører rundt omkring i huset. Så utrolig koselig og ikke minst veldig rørende!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg slappe av litt, før jeg og Kim stikker for en lunsjdate på hjørnecafeen. Håper dere har hatt en innholdsrik og fin uke! Ikke minst så satser vi på fintvær denne uka slik at vi alle kan få en fortreffelig påskeferie.

HAPPY EASTER!

Hallois!

Denne herlige lørdagen har virkelig svingt fra det ene humøret til det andre. Med ett energinivå som lå på bunnen av termometeret var det vanskelig å finne motivasjonen til å stå opp 06.50.. Det faktum at det var lørdag OG at andre jeg kjenner gladelig hadde postet på alle sosiale medier at de hadde vinterferie gjorde ikke saken noe lettere! Men jeg fikk meg omsider opp og avgårde i tide.

Etter jobb stakk jeg innom europris for å kjøpe meg litt dilldall som jeg kunne pynte med i heimen. Det krydde jo av påsketilbud og jeg måtte selvsagt bruke mer spenn enn det som var høyst nødvendig. Dog skal jeg også røpe at ikke alle penga gikk på meg selv, men også mennesker som jeg er ekstremt glad i! Og da er det vel okei å bruke litt ekstra, er det ikke? Jo, det syns jeg. Men jeg kan ikke røpe så mye mer enn akkurat det. Føler at mystikken er til å ta og føle på i innleggene mine fortida.. Merkelig det der! Men så utrolig gøy, både for dere og meg!

Jeg fikk svingt moppen og ryddet bort det verste, så nå ser det faktisk ganske koselig og fint ut her! Så utrolig deilig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er skikkelig letta og glad for at pyntinga er over og at jeg kan bruke resten av kvelden på avslapning og filmkveld med min bedre halvdel! Skulle gjerne vist dere flere bilder av hvordan resultatet ble etter pyntinga, men nå er kameraet mitt fullstendig kaputt og det finnes ikke håp i å finne igjen laderen... Jeg får bare se at slaget er tapt og investere i en ny lader! Nok om det... Jeg ønsker deg og dine en riktig god påske! Uavhengig om du er på arbeid, hytta eller bare chiller'n hjemme. Nyt hvert eneste minutt!

Har du pynta til påske?

TRÅKK UTENFOR KOMFORTSONEN!

God fredagskveld ❤

Nå sitter jeg her henslengt i sofakroken med en fine mannen jeg har til samboer. Han har diska opp med både taco og levende lys, så denne jenta er mer en fornøgd med å komme hjem etter en meget interessant og spennende dag! 

Men nååå... Over til overraskelsen jeg pratet om tidligere idag! Eller det er vel kanskje ikke en så stor overraskelse. Men for meg og mine nærmeste tror jeg det er en ganske "sjokknyhet". Når jeg var på skolen på mandag kom jeg over en "annonse" som hengte oppe på oppslagstavla. Overskrifa "gratis portrettfotografering" fattet interessen min og jeg måtte bare se nærmere på hva det innebar. Det var en skikkelig koselig kar ved navn Ragnar Brenden som ønsket å utvide sin portfolio og søkte mennesker i aldersgruppen 18-40 år til å være "modeller". Jeg ble skikkelig gira og tok bilde med telefonen av annonsen. Sendte straks en mail når jeg kom hjem og fikk svar på kvelden. Vi inngikk fort et samarbeid og vi avtales å møtes på fredag, altså i dag.

Jeg har vel på en måte gruet meg ganske til i dag. Fordi dette er noe jeg overhodet ikke er komfortabel med. Det å stå foran kameraet er " a pain in the ass.." Og når det attpåtil er en ganske erfaren fotograf som står bak kameraet, gjør det deg ikke akkurat noe mer beroligende. Men jeg er av den typen som liker å utfordre meg selv på mange forskjellige vis! Spesielt med fokus på det å tråkke utenfor sin egen komfortsone. Det tror jeg er ekstremt viktig. Det gjør deg til ett bedre menneske og det gjør det faktisk mer selvsikker.


 

Vi hadde inngått avtale på å ta både innendørs og utendørs bilder, men ettersom vi brukte en del tid så bestemte vi oss for å ta det i to omganger. Slik at det ble bare utendørs idag. Utrolig nok så var det ikke så kleint som jeg hadde sett for meg! Og Ragnar var en skikkelig flott fyr som gjorde at jeg klarte å slappe av og ha det moro. Hvem ville trodd at jeg av alle mennesker skulle ta initativ til å bli med på "photoshoot"? Og attpåtil at jeg skulle like det så godt som jeg gjorde. Det var skikkelig gøy og ikke minst spennende! Det ble 513 bilder totalt etter nesten to timer med knipsing. Noe som er ganske insane. Men fyttigrisen så moro!

Selve resultatene får jeg nok ikke før om 1,5 uke. Og jeg gleder meg så sinnsykt! For det ble en del bra bilder. Det skulle vel kanskje bare mangle etter å ha knipsa 513 bilder si? Haha. Gleder meg til å vise dere resultatene.

Det jeg prøver å si er; ta en sjanse! Gun på og stol på deg selv. Ta noen sjanser her i livet. Gjerne i form av det å utfordre deg selv på det du ikke føler deg helt komfortabel med. Da vil det ikke bli så kleint når det først oppstår uventede hendelser som gjør det ukomfortabelt å være tilstedet. Man vokser også veldig som person på å utfordre seg selv på ting man ikke er så gira på eller liker så godt. Er du ukomfortabel med å stå foran mennesker å snakke? Så gjør det. Ta et grep og møt frykten din. Hold et foredrag om noe du engasjerer deg i og kanskje det er pyton. Kanskje du til og med begynner å grine. Men du har klart å gjøre noe du aldri trodde du ville gjøre til å starte med. Og det i seg selv er mestring på høyt plan! Du vil kanskje til og med like det. Og kanske du faktisk vil gjøre det igjen. Det er rett og slett magi!

Er du villig til å tråkke utenfor komfortsonen for å skape magien du lengter etter? Les mer om akkurat dette her og her.

SURPRISE!

God fredag fininger!

Det er duket for en ny arbeidsdag og jeg kjenner at det kan bli en utfordring. Jeg har gått litt i påskemodus og ser liksom fram til å få noen dager der jeg bare kan bedrive tank og fokusere på hygge med den flotte mannen jeg bor med. Men den gang ei. Tre arbeidsdager står for tur + mandag og tirsdag som skal gå til skolejobbing og jobb. Man får trøste seg med at det blir endel penger på konto når man jobber slike høytider!

Etter jobb har jeg ett hemmelighetsstemplett oppdrag som jeg både gleder og gruer meg til. Jeg er super spent og kan nesten ikke vente til klokka blir 16:30 idag. Jeg kan ikke røpe alt for mye, men jeg regner med at jeg fortelle mer på slutten av dagen idag! En oppdatering skal dere ihvertfall få.

Det er fredag og for mange er det påskeferie! Så nyt denne dagen. Hold ut de siste timene på jobb om du må det. Kjør forsiktig når du skal innover på hytta! Kjøp en bataljon med smågodt og fyll påskeeggene til både barn og voksen. Husk å ta med ski, staver, solkrem og solbriller! Nå skal jeg få kastet i meg to-tre pizzastykker før ferden går videre på jobb og andre begivenheter.

Hva er dine planer for påska?

NÅR DET BLIR FOR MYE!

Hei!

I dag var siste dagen på skolen og det er fire uker til neste gang vi skal møtes! Det har vært noen koselige dager og jeg gleder meg allerede til neste samling.

Jeg har vært veldig sliten disse dagene. Både fysisk og psykisk og det føles ut som at kroppen ikke er helt på topp! Over en lengre periode har jeg vært skikkelig sur og gretten og det har overhodet ikke vært noe ålreit å bo sammen med meg. Jeg føler stor medlidenhet med den fantastiske samboeren min som tåler alt fra kjeftsmelling til gråting. Det har vært flere turer i karusell nå enn en hel dag på tusenfryd og det blir man faktisk ekstremt sliten av. Jeg har flere ganger vurdert å oppsøke psykolog, da det går utover søvnen og spisingen min. Spiseproblematikken min blir ikke noe mindre under disse "periodene" jeg går igjennom og det har vært ett blodslit å få i seg nok næring de siste månedene.

Dette er ikke noe jeg skriver for å klage. Men dette er noe jeg skriver for å være oppriktig ærlig og for å vise at ikke alt er rosenrødt. Mitt liv er overhodet ikke rosenrødt og det er viktig å vise det ved å skrive ting som jeg tror også andre mennesker sliter med. Man er ofte redd for å si hva man egentlig føler og mener, at man er sytete og klagete og at andre skal tro at du kun er ute etter medlidenhet. Men dette er ikke tilfelle! Jeg vet at det er flere millioner mennesker som har det tjue ganger verre enn meg. Men det er noe med det å være ærlig med seg selv og faktisk si at "nå har jeg det egentlig ikke noe ålreit". Det er utrolig viktig! Og det er da det er uhyre viktig at man har gode støttespillere i form av kjæresten, venner og familie! For man er ikke aleine. Det er alltid noen som bryr seg om deg. Men i mange tilfeller så er det ofte at man ikke ser, føler eller legger merke til det. Og noen ganger så tørr ikke vedkommmende å stå fram å si det heller.


// Bildet hentet fra google

Poenget mitt er at flere dager kan være tunge og inneholde mye som trøkker deg ned. Men så har man noen bra dager som gjør det meste verdt det! Men om man føler at livet er forjævlig i en lengre periode, altså flere måneder, så burde man oppsøke hjelp. Som f. eks en psykolog! Jeg har selv både gode og dårlige erfaringer med terapi, men det er verdt å gi det ett forsøk! Tenk om det faktisk "kurerer" deg og får deg på rett vei igjen? Tenk deg hvor deilig det hadde vært. Ofte så rammer det ikke kun deg selv, når slike perioder oppstår. Det rammer også dine nærmeste. Ikke vær redd, flau eller skamfull over å gå til psykolog. Man bør heller være stolt over seg selv for å ha tatt hånd om situasjonen og tatt et valg i å gjøre noe med det!

 

SOLFYLTE DAGER!

Hallois!

Det har vært et lite avbrekk fra min side, gårsdagen var proppa full med ting slik at mellom 08.30-23.50 var jeg faktik ikke hjemme! Herremin hatt, som tiden flyr av gårde... Det er søren meg helt skremmende!

Dagene er fullspekka med undervisning og sosialt samvær sammen med tidenes skoleklasse og jeg føler meg så priviligert som får lov til å dele denne dannelsesreisen med en så herlig gjeng! Det kommer til å bli trist å avskilles fra så herlige mennesker når vi er ferdige om fire år.

Det har vært så fantastisk fint vær og det er på slike solfylte dager som disse at jeg mimrer tilbake til Alanya!

Men nå må jeg løpe, som vanlig er jeg for seint ute.... Hvordan har dagen din vært?

 

LITT ROMLEMANTIKK I HVERDAGEN ER INNAFOR

God solfylt mandag!

Det ble ikke noe av "denne ukens" tydeligvis.. Dagen i går gikk til fullstendig avslapning og i det fulle og det hele så glemte jeg faktisk fullstendig av det! Jeg får komme sterkere tilbake på søndag!

Denne uka har jeg samling på høyskolen og jeg skal ha undervisning der i fire dager. Det er ikke sikkert alle vet at jeg tar Bachelor i vernepleie, men jeg tar det på deltid slik at det går over fire år! Dette vil si at jeg har ca. en samling (4-5 studiedager) i måneden. Dette har til nå funket veldig fint for meg, for på denne måten kan jeg både studere og tjene endel penger, samtidig som jeg skaffer meg kunnskap og arbeidserfaring! Tipp topp tommel opp

Når jeg kom hjem i dag, hengte det en lapp på døra inn til stua. Jeg fikk nesten tårer i øynene av å lese det nydelige diktet! Fortumlet og overrasket som jeg var gikk jeg inn i stua og satte i fra meg alle tingene jeg hadde i armene. Da fikk jeg øye på enda en lapp, som var heng på døra inn til soverommet. Det var enda ett flott dikt, med bilde av jeg og Kim ved siden av og et sjokolade-hjerte hvor det sto "jeg er glad i deg". Denne sjokoladen fikk jeg egentlig til valentines gave av Kim, men jeg har av en eller annen merkelig grunn ikke spist den opp enda! Og det er jo helt uvanlig til meg å være, som hiver meg over all sjokolade jeg kan finne. Men denne var liksom for spesiell til å bare jafse i seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir så rørt, glad og takknemlig når jeg får slike overraskelser! Overraskelser er noe av det beste jeg vet. Det er så overveldende at noen tar seg tid til å gjøre noe sånt for deg. For å glede deg og for å vise omtanke. Det er så ekstremt viktig å ta vare på hverandre og gjøre litt sånne småting i ny og ne, bare for å vise at man er glad i hverandre! Det er så viktig å ikke la kjærligheten svinne henn i takt med den hektiske hverdagen vi lever i i dag. Vi må pleie og dyrke kjærligheten for å kunne beholde den best og lengst mulig. Men da er det viktig å huske på at dette går begge veier! Det hjelper ikke om kun en gir og den andre bare tar og tar. Dette vil ikke gi noen effekt, men bli et irritasjonsmoment uten like! Vi gir og vi tar og dette gjelder også innenfor kjærlighet.

Gjør sånne småting i hverdagen for den du elsker eller er forelska i du og! Det er viktig å vise at vi bryr oss om hverandre. Og det skal så lite til for å gjøre dagen til ett annet medmenneske tusen ganger bedre! Jeg kunne snakket om dette temaet i evigheter, men jeg runder av med å si at vi alle bør ta litt ansvar for å gjøre oss selv og andre vi bryr oss om glade. Skriv en lapp i ny og ned om at du er glad i h*n. Eller slå på stortromma og finn et romantisk dikt eller enda bedre ett egenkomponert dikt. Dette vil få forelskelsen til å blusse opp igjen og få parforholdet til å bli enda tettere sammen. Men nå er det nok kliss klass for i dag!

Sofaen er inntatt, beina er innkrølla i fleecepledd og jeg har ett splitternytt "Det Nye" foran meg som jeg skal nyte å bla i gjennom. Hverdagslykke! Jeg blir sabla glad om du stikker innom denne siden her og svarer på en blogg-feedback jeg har satt i gang. Dette for å prøve å forbedre både bloggen og meg selv som blogger. Når du har trykket på den svarte knappen med "send inn spørreundersøkelse" så er du ferdig, selv om det ikke kommer opp noe om at du har sendt den inn! Tusen takk på forhånd ❤

ELLEVILT HELGE-KALAS!

God søndag, rockeboller! ❤

Det har vært liten oppdatering det siste døgnet og det kan vel skyldes at flere alkohyler er inntatt og at spontaniteten har vært på topp! Det har derfor vært vanskelig å ha tid og mulighet til å kunne oppdatere dere underveis..

Hele denne sinnsykt ville helga startet på fredag, med vorsspiel like etter jobb og for så å ta seg en tur ut på puben i nærområdet. Det var en koselig og morsom kveld med girlsa! Lørdagen startet med champagnefrokost hos meg, hvor det ble servert masse god mat og noe godt i glasset! Vi startet ca. ni om morgenen og drakk oss til mot til å dra til bakken i Kvitfjell i tolv-draget. Sola dukket fram fra ett ellers så skyet vær og det hele lå godt an til å bli en super dag med afterski! Vi kom oss til bakken og mingla rundt for å finne folk vi kjente. Vi fikk med oss noen kjørere og ikke minst fikk vi se Kjetil Jansrud suse nedover Kvitfjellbakken og ta i mot han med applaus. Vi fikk også med oss jagerflyene som fløy over oss med Aksel Lund Svindal inn i ett av flyene.

// Bilder fra google, weheartit og private

Det ble endel venting og vanskeligheter for å få oss fra ett sted til ett annet og det tok oss hele 60 minutter fra å få oss fra øl-teltet i målområdet og opp til Plaza i mellomstasjonen. Det var tre meget frustrerte jenter som entret Plaza-inngangen og fant strake veien fram til bardisken for å få i oss mer alkohyler. Det var fullt liv og masse folk - skikkelig god afterski-stemning! Det begynte å nærme seg mat-tid og vi fikk tatt bussen ned til sentrum og inn på restauranten i seks-draget. Vi fikk hivd av oss noen uteklær og endelig fått satt oss ned å slappe av litt før vi fikk maten vi bestilte. Det har aldri smakt så deilig med pizza noen gang! Yummmmiii. Etter maten var svelget, dro vi nok en gang hjem til meg og fikk satt i gang ett heiundrede vorspiel. Superstemning og gode bekjentskaper gjorde kvelden fantastisk! 23:30 var tiden inne for å få dratt med seg folkemassen ut av huset mitt og inn på puben. Vi stablet oss helskinnet nedover de glatte bakkene og fikk endelig kommet oss inn for en flott kveld også der.

I dag kjenner jeg at kroppen har vært med på litt av hvert og ikke minst at man hadde nesten to dager fulle med fyll og fanterier. Men dette har vært en helt fantastisk og ellevill helg og jeg ville ikke vært den foruten! Nå skal jeg bruke resten av søndagen på å slappe av og komme meg igjen etter ett skikkelig helge-kalas!

Jeg skal prøve å få lagt ut "denne ukens" iløpet av kvelden.. Nyt ettermiddagen til så lenge ❤

SPICE OPP STEMNINGA PÅ SOVEROMMET!

Happy friday!

Jeg vet hvor kjedelig og irriterende det er når man har gått i "rutine-fella" i ett forhold. Når man har vært sammen i noen år og alt av sengelek foregår kun etter rutiner. Det er ingen lidenskap eller spontanitet inne i bildet! Dette gjør ofte at man bare føler seg pliktet til å ha sex, bare fordi det er vanlig å ha det når man er i ett forhold. Slikt er utrolig dumt og det er derfor opp til oss selv som individer og sammen som ett par at vi må ta noen grep for å få tilbake gnisten og lidenskapen i forholdet og i senga!

// Samarbeid med Coolstuff (sponset)

Hvem har sterkest sex appeal av en superhelt i mormors morgenkåpe eller en forkjølt bonde som jobber som nakenmodell på si? I dette heftige og underholdende sexspillet utfordrer du partneren til en sensuell lek om å vinne pirrende belønninger. Husk å tenke strategisk når du spiller kortene dine ? det vil kanskje være enkelte belønninger du er ekstra sugen på å vinne.

Bedroom Battle har fantasifulle og sanselige utfordringer som får dere til å glemme alt fra den grå hverdagen og bare ha øyne for hverandre. Unntatt når dere sniktitter på hva neste kort har å by på av nytelsesrike belønninger, selvsagt! Utfordringene har forskjellige nivåer, og det finnes alltid valgmuligheter, slik at dere kan finne de belønningene som passer best for dere. Spilleren med flest belønningskort vinner spillet og får velge en ekstra het utfordring til slutt som bringer dere begge til spillets klimaks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fakta om spillet:

  • Sexspill for deg og partneren der dere spillere om hete utfordringer og belønninger!
  • Tre nivåer på belønningene, som bringer dere fra muntert forspill via sexy leker til et heftig avsluttende klimaks
  • Spilletid: fra 30 minutter og oppover; spilletiden er lett å tilpasse til det dere måtte være i humør til
  • Passer for alle, uansett seksuell legning
  • Eskens mål: 17 x 9 x 2 cm
  • Inneholder 92 spillkort, 70 belønningskort med i alt 210 forskjellige utfordringer, 1 startspillerkort, 2 ?feig utvei?-kort og spilleregler
  • Spillet er på engelsk

Dette er ett spill som garantert vil få opp både stemninga og sexlysten! Det er et stort pluss at dette spillet kan spilles uansett seksuell legning, da er det liksom ikke noe forskjell på om du liker en gutt eller ei jente. Lidenskapen i ett forhold er utrolig viktig og det er altfor lett å glemme det å kunne tilfredstille partneren vår i en hektisk hverdag. Men det skal så lite til for å piffe opp stemninga litt ekstra mer. Spillet finner du HER. Kjøp et sånt spill til parteren din og utforsk hennes eller hans spontanitet! Tenk for en morsom helg du kan få.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Win sexy favors from your partner!" Hurraaa, dette spillet skal jammen meg bli flittit brukt her i heimen for å få litt variajon og for å gjøre det gøy å utforske seg selv og partneren din. Dette er kick-starteren som du burde investere i! For min egen del er dette midt i blinken, da jeg syns det er vanskelig å gå fram og ta initiativ til å ende opp i sengehalmen. Dette spillet kan kanskje hjelpe meg til å føle meg tryggere på meg selv og gjøre hele seansen til en morsom og spennende lek! Flere spennende spill som kan spice opp sexliver kan du finne her.

Er dette av interesse? Jeg har en god tro på at slike spill kan gjøre det mer morsomt å utføre, i stedetfor å føle seg flau!

Nå må jeg nesten løpe! Jeg er usikker på hvor mye blogging det blir i løpet av helga, da jeg skal på World Cup i Kvitfjell, men jeg skal prøve å få oppdatert dere underveis. Håper dere får en fantastisk fin helg :- )

LIEBSTER AWARD

God aften!

Nå er jeg og Kim akkurat kommet inn døra etter en lang dag. Etter arbeidsdagen var over, så kom Kim å hentet meg på jobb. Vi dro til håkonshall, hvor det var birkebeinermesse, med massevis av knallbra salg! Vi fikk begge shoppet oss en god del klær og er godt fornøyd med dagens fangst :- )

I går ble jeg nominert til denne Liebster award-nominasjonen som florerer og tar helt av på forskjellige blogger. Det var Cuskima som nominerte meg, noe jeg satte utrolig stor pris på! Tusen hjertelig takk for nominasjonen. Det var veldig morsomt og rørende at en som jeg ikke kjenner i det hele tatt valgte å nominere meg. Men det er vel på en måte det denne nominasjonen handler om. Nemlig det å bli bedre kjent med andre bloggere. Supre greier!

Her er reglene for nominasjonen:

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk for nominasjonen

2. Svar på de 11 spørsmålene som du blir stilt

3. Nominer så 11 nye bloggere og tagg dem

4. Gi dem 11 spørsmål som de kan svare på

5. Gjør de du har valgt oppmerksom på nominasjonen.

Spørsmålene fra Cuskima:

1. Hva er glede for deg?

"Den beste tiden er den du deler med andre" sier slagordet hos Peppes pizza og dette støtter jeg meg bak! Glede for meg er å glede andre som jeg bryr meg om, enkelt og greit!

2. Har du noen gang vært helt og fullt lykkelig-om bare for et øyeblikk?

Jeg har hatt flere slike øyeblikk, men det første og beste lykke-øyeblikket jeg kan komme på er når jeg valgte å satse på kjærligheten og at det føltes så himla bra ut! Det var en fullstendig lykkesfølelse og ett øyeblikk jeg aldri glemmer.

3. Favoritt sted å være i hele verden?

Det må nok bli ved havet eller på hytta! Begge disse stedene gir meg en tilfredsstillende og beroligende følelse. Jeg slapper aldri mer av enn når jeg er på disse to stedene.

4. Beste gaven noen kan gi deg og hvorfor?

Gi meg en cola og jeg kan elske deg til evig tid! Dette på grunn av min idiotiske avhengighet, som gjør meg rusa på menneskene som tar seg tid til å kjøpe "drugs" til meg!

5. Favoritt bok og/eller film?

Den fineste filmen jeg har sett er nok "The notebook", så jeg må nok si den som en favoritt!

6. Hvis du kunne gjøre hva du ville for en hel dag uten konsekvenser, hva ville det vært?

Oboy, det må ha vært å hoppet i fallskjerm! Eller noe helt insane i den duren der.

7. Hva betyr mest for deg i livet ditt?

Familie, venner og kjæresten! Det å ha mennesker rundt meg som er glad i meg og som jeg er like glad i tilbake - de betyr mest!

8. Hvis du kunne bestemme en hel dag over hele verden hva ville du gjort og hvorfor?

Jeg ville gitt flere millioner kroner til gamlehjem/sykehjem rundt om i Norge, slik at avdelinger kan bli åpnet opp igjen og at de eldre får den pleien de fortjener og behøver. De eldre blir altfor ofte nedprioritert og det er helt urimelig at noen som har skapt landet vårt skal bli skyvd under teppe og gjemt!

9. Om du kunne levd i enn annen tid eller på en annen planet eller i en annen verden hvor ville det vært?

Jeg ville levd på 20-tallet, fordi jeg syns denne stilen er helt forbanna rå!

10. Drømme jobb?

Drømmejobben er å hjelpe andre mennesker med forskjellige behov. Det å kunne skape ett behandlingssenter som kan behandle forskjellige sykdommer som spiseforstyrrelse, autisme og andre psykiske lidelser er en drøm som jeg har store planer om å realisere en gang i fremtiden. Da spesielt i form av hesteterapi og andre former for terapi!

11. Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Det som fikk meg til å blogge var nødvendigheten av å kunne oppdatere venner og familie, mens jeg var på folkehøgskole året 13/14. Dette var i hovedsak grunnen! Etter jeg var ferdig, så syns jeg det var såpass gøy og spennende, ikke minst lærerikt og en egen form for terapi - så jeg valgte å fortsette!

1. Sunnivahope // 2. Emmamizolsen // 3. Lykkeelise // 4. Amyklebust // 5. Distant // 6. Volpe // 7. Krissye 
8. Irisgjerdee // 9. Sentrumjenta // 10. BareJea // 11. Carina Chanel

Si gjerne i fra om du ønsker at jeg skal ta deg bort i fra lista og at du ikke ønsker å bli nominert!

Spørsmål til de nominerte bloggerne:

1. Hva er din største inspirasjonsskilde?

2. Hva er det viktigste du har lært her i livet?

3. Hvilke tre egenskaper verdsetter du best ved deg selv?

4. Hvilken kroppsdel liker du best på deg selv? (du MÅ svare en)

5. Hva er dine svakeste sider?

6. Hvor ser du deg selv om fem år?

7. Hva ønsker du å oppnå i livet?

8. Hva er dine sterkeste sider?

9. Har du en guilty-pleasure?

10. Om du måtte donert bort 1. million kroner til et veldedig formål, hvilket ville du valgt og hvorfor?

11. Hva er det som får deg til å følge en blogg daglig?

Jeg regner med at noen kanskje føler at flere av spørsmålene var vanskelige. Spesielt de som du skal besvare om deg selv! Men jeg vil at du skal fokusere på både det positive og negative ved deg selv, men aller mest det positive! Det blir for lite fokus på våre resursser og våre flotte kvaliteter og det er derfor viktig å kunne minne oss selv på hvor fantasiske vi egentlig er. Alle på hver vår måte ❤

Masse lykke til med spørsmålene og nominasjonen!

FAKTA TORSDAG!

God torsdagmorgen!

Nå er jeg faktisk oppe før fuglene fiser og for meg er det en sjelden kost. Dette vil da si at jeg er helt i zoombie-modus og det er vanskelig å slå det av før klokka nærmer seg 11. Kroppen min er ikke lagd for å stå opp før i nærmere 11-draget, så de dagene jeg har tidligvakt er helt pyton. Men det kommer seg smått om seint! Tenkte å dra i gang en Q&A som fakta torsdag i dag, da dette blir en liten variasjon i fra at jeg kun skal bable i vei om en hendelse eller en ting ved meg som dere (muligens) ikke visste om meg fra før av. Håper det er ålreit!

1. Hva har du på deg?

Jeg er i ført leopardprintet pysjbukse og en oversized t-shirt, siden jeg ikke har fått dratt meg inn på badet og hoppet i klærne enda. Haha, lazy-mode ON!

2. Hvor gammel er du?

Jeg er 21 år gammel, blir 22 i august! Det er fader'n meg helt sykt. I hodet mitt er jeg fremdeles 16... Så fort tida flyyyyr.

3. Savner du noen?

Jeg er en person som ofte savner mennesker som har stor betydning for meg og mitt liv. Jeg savner bestefaren min, som gikk bort i 2013. Jeg savner vennskap som gjennom tid og stunder har sklidd fra hverandre. Jeg savner katten min som bare ble borte når vi var på ferietur når jeg var ti år gammel. Og jeg kunne vel forsåvidt ha holdt på i en evighet... Men vi får la det holde med det!

4. Hvilket stjernetegn er du?

Jeg er løven! Julie the Leoo

5. Favoritt-quote?

Det er jo så himla mange gode sitater, men ett som jeg virkelig er fan av er "don't judge a book by it's cover." Nettopp fordi det er så enkelt å bedømme folk etter utseendet og første-inntrykket. Det er viktig å huske på at det er så mye mer bak en person enn kun det ytre, og dette glemmer jeg altfor ofte selv!

6. Spiller du instrumenter?

Jeg begynte å få dreisen på piano, men så slutte jeg med det. Men jeg har et stort ønske om å bli god på gitar, men det er bare ønsketenkning! En dag vettu, en dag.

7. Favoritt-skuespiller?

Oiiii, denne var vanskelig! Om jeg måtte velge en gutt så måtte det bli Leonardo Dicapro, han er bare helt rååå! Og jentekarakeren må nok bli Jennifer Lawrence eller Evangeline Lily!

// google

8. Hvor drar du når du er trist?

Som regel så er det enten senga, bilen eller bare ut for å få frisk luft! Jeg har ingen spesielle steder jeg drar når jeg er lei meg egentlig, når jeg bodde hjemme hos mamma så stakk jeg alltid på skolen og gjemte meg i en innhuk eller satt meg på huska for å grine ferdig alle krokodille-tårene mine, men nå er det ikke noe fast sted!

9. Har du en frykt?

Jeg har en stor indre frykt om at noen jeg bryr meg om blir utsatt for en ulykke, dør eller får en alvorlig sykdom. I tillegg til at jeg får helt fnatt av småkryp, da spesielt maur og edderkopper! Ellers føler jeg ikke at jeg har så mange andre former for frykt..

10. Hvilken bok var den siste du leste?

Det er neimen ikke mange bøker jeg har lest, men det er en triologi som har kapret min fulle oppmerksomhet! Bare for Deg er en erotisk spenningsroman og første bok i Crossfire-trilogien av Sylvia Day.

11. Favorittfarge?

Helt klart lilla og gul! Så kommer farger som turkis og rosa

12. Hva var det siste du drakk?

Selvfølgelig så var det cola, det er jo ikke noe annet som kommer inn i kjeften min!

13. Når kysset du noen sist?

Det må vel ha vært samboeren min som forlot meg i 5-draget.

14. Hvor lang tid bruker du på badet?

Dette kan variere helt sinnsykt! Jeg kan bruke alt i mellom 15-40 minutter. Alt avhengig av hvor usikker jeg er på hva som fungerer og ikke.. Da er dette ofte rettet mot hvordan håret skal være, sminke er noe jeg sjeldent bruker lang tid på!

15. Hva ser du etter i en livspartner?

Jeg ser etter en som først og fremst er veldig snill. En som setter pris på meg og som verdsetter meg for den jeg er! I tillegg så må han være morsom og ikke minst barmhjertig! Omtenksom og snill er første kriteriene helt klar. Det må også væres sånn at han aksepterer at jeg ikke spiser grønt for og at jeg propper i meg både cola, potetgull og godis daglig. Rett og slett bare en som aksepterer meg for den jeg er og for den kroppen jeg har. Tålmodighetsfull er også viktig da jeg er en håndfull å bo sammen med. Jeg er overhodet ingen kokk eller husmor så det er også ett pluss om han liker dette. Haha, jeg har virkelig skutt gullfuglen!

16. Hvor høy er du?

Sist gang jeg målte hvor høy jeg var havna jeg på 178 cm. Pjoo, jeg som trodde jeg var over 180!

17. Turn off?

Oboy, denne er vanskelig! Det må være de cocky gutta som alltid skal være så jævla hardbarka og ikke vise sine indre følelser for allmenheten. Mens de egentlig er bløte innvendig, men er for tøffe til å vise sitt sanne jeg.. Og ikke minst de gutta som mener de eier hele verden og at de er bedre enn alle andre. Sånne gutter blir jeg direkte kvalm av.

18. Hvilken tv-serie så du sist?

I går kveld så jeg på Code Black, som virkelig anbefales!

// google

19. Favorittmat?

Jeg må gå for den gamledagse matfavoritten kjøtttkaker, poteter og brun saus! Men biff er også ganske innafor

20. Hva er din favorittsang?

Shit, den er nesten helt umulig å si... Jeg tror det må bli Amazing Graze, det er den nydeligste sangen jeg vet om!

21. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?

Afrika og Australia definitivt! Dette er en stor drøm som jeg bare må oppfylle en dag..

22. Hvor går din neste reise?

Jeg og Kim prøver i disse dager å planlegge en ny sydentur-reise, men det er veldig vanskelig. Vi vet ikke helt hva vi ser for oss og hvor vi ønsker å reise til, så derfor har det ikke blitt noe eksakt enda! Men vi kommer vel oss i havn i år også..

23. Har du en celebrity crush?

Hmm, shit... Skal vi se! Det må kanskje bli Matt Lanter eller Liam Hemsworth!

24. Når ble du sist fornærmet?

Auuuch, jeg blir sjeldent fornærma.. Jeg er mer av den gretne, sinte og sure typen! Men jeg kan faktisk ikke huske sist jeg ble fornærma..

25. Hva er favoritt godteriet ditt?

Smågodt, uten tvil! Og sjokoladeee

26. Hva er favorittsmykke ditt?

Jeg bruker ikke smykker, så jeg har nok ingen favoritt der nei..

27. Når var du med noen sist?

I natt så lå jeg i samme seng som Kim, jeg er stort sett altid med noen. Er bare alene når jeg kjører bil til og fra ett sted eller sitter på toalettet, haha!

28. Hva sto det på din siste sendte SMS?

"Skal gjøre det :)" En bekreftelse til Kim om at jeg skulle kjøpe med peppes pepperonni, siden han klarte å kjøpe chorizos i stedet!

29. Har du noen gang vært forelsket?

Jeg har hatt uttallige mange småcrush, men skikkelig og dypt forelska har jeg kun vært to ganger! Men nå er jeg hodestups forelsket i denne kjekkasen ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

30. Hva gjør deg sint?

Forskjellsbehandling gjør meg fly forbanna! Jeg klarer ikke å fordra hverken det eller urettferdighet.. Og folk som må rakke ned på andre for å føle det bedre med seg selv, sånt gjør meg sint.. Det er så lavmål som det går an å få det!

Men nå må jeg hoppe inn i klærne og komme meg på arbeid! Håper torsdagen blir super duper.

HVORDAN FREMSTILLES BLOGGEN, EGENTLIG?

Heisann hoppsann!

Jeg har akkurat dratt meg godt og lenge i senga, noe som er ganske deilig og ikke minst beroligende! Men det var på høy tid å stå opp og det var så koselig å stå opp til den knakende fine sola som skinte gjennom stuevinduet. Været har en stor del å si på humøret og derfor får man ekstra energi og livsglød når sola titter fram!

I går fikk jeg en kommentar på bloggen som har surret oppe i hodet mitt i altfor lang tid. Kommentaren lød sånn "Kanskje du burde ta dine egne råd før du prøver å fremstille deg som det du gjør her inne på bloggen." Jeg begynte å tenke på at om det er flere som sitter med samme tankegang, så må jeg virkelig ta meg sammen og få endret på det. Det er overhodet ikke sånn jeg ønsker å fremstille meg som person her på bloggen. Jeg ønsker ikke å fremstille meg selv som noe bedre enn andre, for det er jeg på langt nær. Jeg håper ikke dere som lesere har fått ett inntrykk av meg som en person som prøver å være noe hun ikke er - nemlig perfekt. Dette er en blogg hvor jeg ønsker å vise mitt sanne jeg og det er overhodet ikke en sånn person jeg er.

Jeg ønsker å kunne vise at vi alle har våre kamper å kjempe og at det er viktig å snakke ut om dem. Alle disse rådene og tipsene som jeg kommer med, de er kommet av en grunn. Det er nettopp fordi jeg som oftest er ganske dårlig på dette selv og ønsker å belyse det ovenfor andre, slik at disse kan bli oppmerksomme på det samme. Jeg tipser ikke og gir råd, fordi jeg føler at jeg er så jækla god på det selv! Overhodet ikke. Det er ikke sånn det fungerer. Dessuten er det mye lettere å gi råd og tips til andre, enn å selv følge dem. Og der har du som oftest meg! Jeg er flink til å gi råd og tips, men jeg følger dem sjeldent selv. Og jeg forstår at dette i mange tilfeller kan fremstilles misvisende angående det jeg sier kontra det jeg gjør. Men dette er noe jeg som person jobber med å forberede!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt ovenfor, så er jeg overhodet ikke perfekt. Og det er ikke sånn at man trenger å være det heller - tvert imot! Og det er også noe jeg ønsker å formidle til andre jenter som sliter med å oppnå det perfekte. Man trenger ikke å være perfekt! Det er godt nok å være seg selv. Jeg håper denne bloggen kan bidra til at andre jenter og gutter forstår at man ikke behøver å streve etter det perfekte, men at man bør godta den personen man er og være glad i den! Dette er noe jeg kanskje må begynne å sette mer fokus på. Det er mange ting jeg burde gjøre og det er mange ting jeg ikke burde gjort, men det er så enkelt å si for andre utenom. Jeg vet at jeg er ekstremt heldig som ikke får massevis av hat-kommentarer og stygge kommentarer i kommentarfeltet. Og dette går ikke innunder klaging. Det er bare at det fikk meg til å tenke at denne bloggen kanskje fremstilles annerledes hos de som leser den, enn hos meg som faktisk skriver den. At den har motsatt effekt av hva jeg ønsker. Og det må jeg da gjøre noe med!

Jeg beklager om det er slik dere har oppfattet meg som person og jeg skal gjøre mitt beste for de som føler det, å snu tankegangen deres. Jeg er så langt i fra perfekt som du får det og det er faktisk helt greit! Jeg må kanskje endre holdningene mine selv og tenke mer på hvordan det jeg skriver fremstilles for dere som leser. Jeg må holde rett kurs, men samtidig endre måten jeg belyser viktige tema på og andre innlegg som omhandler meg selv. Jeg vil gi av meg selv, hjelpe andre som kanskje har samme tankegang som meg eller som sliter med noe de ikke føler de takler på egenhånd, samtidig som jeg ønsker å vise at jeg er ett medmenneske som har ett stort hjerte! Dersom dette ikke kommer ordentlig fram, så er det noe jeg gjør galt...

Nok snakk om meg og mitt, nå skal jeg slappe av til jobbdagen starter. Gå ut i sola og nyt dagen som best du kan ❤

GIRLPOWER

Kjære alle vakre, nydelige, fanastiske, hardtarbeidende og flotte kvinner ❤

Gratulerer så mye med kvinnedagen! I dag er det den internasjonale kvinnedagen, hvor alle verdens kvinner blir hyllet. Tenk så flott og fantastisk! Denne dagen ble etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter og å bygge opp støtte for allmenn stemmerett for kvinne. Det er så flott å tenke på at en slik dag er blitt til og at vi som individer har en egen dag.

Det er i dag alle mannfolk burde ta seg ekstra god tid til å verdsette damene de har i livet sitt, mor som kjæreste. Selv har jeg fått roser av den snille mannen min og det er så utrolig viktig og koselig med sånne påminnelser om at vi er like mye verdt vi også! Jeg hadde helt glemt av denne dagen og ble først minnet på det da jeg dro hjem fra jobb å lyttet til radioen. Da jeg kom inn døra, sto mannen og kokket mat, samtidig som han ga meg en nydelig rosebukett og sa "gratulerer med kvinnedagen!" Fantastisk!

//google

Det er så knakende bra at vi kvinner har funnet vår vei opp og fram i systemet og at det ikke kun er mannfolk som dominerer sjefsstillinger. Det er så godt å se at flere og flere kvinner kommer seg ut i arbeid og at det ikke er forgitt at det er vi som skal kokke og vaske. Likestilling er uhyre viktig for at et samfunn skal kunne fungere. Flere og flere kvinner begynner å ta høyere utdanning, noe som gjør at det er større sjanse for at flere kvinner dominerer i ett stort antall yrker. Dette er råtøft å se! Vi kan om vi vil og det er det som er så knakende bra!

Flere vil nok syns denne dagen er høyst irrrelevant og ikke bry dere stort om det. Men husk at du er fantastisk og unik og at det finnes bare en type av deg! Det at denne dagen hyller oss er viktig og ikke minst ett stort kompliment! Stå på videre ❤

HOLDNINGER BLANT NORDMENN ER FOR DÅRLIGE!

God solfylt tirsdag ❤

Det er en ting jeg har irritert meg grønn over alt for lenge og vil benytte anledningen til å bare få alt ut! Hva skjer med holdningene som vi nordmenn har egentlig? Ett flertall av oss har skikkelig dårlige holdninger. Og jeg tror faktisk at vi som land ligger veldig dårlig an til å være de mest hyggeligste på landsbasis, for å si det sånn.

Det er jo oftest sånn at når man er på butikken og man ser noen som man kjenner, som man f.eks har gått på videregående med eller hatt ett tidligere vennskap med, så hilser man. Men utrolig nok så er det fåtallet som gjør det. Og hva i helsike kan være grunnen til sånt? Altså, det er jo bare vanlig folkeskikk! Mange er faktisk på det stadiet hvor de går store omveier for ikke å møte på deg. I tillegg til at de ser alle andre mulige steder, i stedet for akkurat den retningen hvor du er. Alt dette kun fordi de ikke ønsker å si hei. Er det så forbanna farlig?! Jeg kan riktignok med hånda på hjerte si at dette er noe jeg selv også kan bli mye flinkere til!

Jeg har lenge vært provosert av dette og kjenner jeg blir grådig irritert av hele denne avvisnings-metoden. Hvorfor er det ikke sånn at man bare kan være hyggelige mot hverandre? Det er greit nok at man ikke liker alle mennesker og at man helst ville vært forut å ha en samtale med noen enkelte personer, men det går faktisk an å bare si et lite hei og gi et lite smil. Det er ikke så jævlig vanskelig er det vel? Det handler jo faktisk om holdningene våre som mennesker og dette er ren og skjær folkeskikk som alle burde fått inn med morsmelka! Det er fader'n meg helt utrolig hva folk gjør for ikke å møte på mennesker de ikke orker eller vil ha noe med å gjøre. Det er jo faktisk ikke rart at det finnes mobbing og mennesker med lav selvtillit!

// bildet hentet fra google

Har vi noen gang tenkt over dette? Når vi går fire rader lenger bort for å komme til kassen, i stedetfor å gå rett fram og møte på den enkelte personen som vi egentlig ikke kan fordra? Den personen kan ha en helt pyton dag og faktsisk slitt så hardt både psykisk og fysisk kun for å klare å gå på den butikken. Og når den personen ser noen h*n kjenner så blir h*un veldig glad og lettet over å kanskje få et smil eller starte en samtale. Kanskje dette er nettopp det denne personen trenger akkurat nå! Etter en stund ser h*n at vedkommende piler forbi i en rasende fart forbi alle fire radene og omtrent løper til kassa for å betale og komme seg til helvete ut derifra. Hele verden ville jo rast sammen! Jeg kjenner på den følelsen selv noen ganger. Både den følelsen av at "ånei, h*n der har jeg ikke særlig lyst til å møte på, jeg får heller stå her å somle med å velge meg en sjokolade, til h*n har gått til kassa og ut av butikken" og følelsen av "hva skjedde akkurat nå? hvor i svarte ble h*n av? der piler h*n jaggu av gårde og ut av kassa....." Det er lite ålreit!

Det skal liksom så lite til for å være hyggelig, uansett om du liker personen eller ikke. Det kan ha stor betydning for den personen det gjelder! Vi vet aldri hvilke kamper disse personene kjemper hver eneste dag. Alt man sier og gjør har en effekt på andre. Og dette burde vi som folkeslag begynne å tenke litt mer over! Det er veldig viktig. Og dette kan gjøre at vi enkelt kan få et bedre samfunn å leve i! Vis respekt for medmennesker, gi ett smil og si hei neste gang du ser noen på butikken! Kanskje redder du et liv den dagen.

Nå må jeg stikke avgårde, håper denne tirsdagen behandler deg godt ❤

EASTER CLOTHING

Yo rockeboller! ❤

Det er mandag og det er på tide med en liten inspirasjonsboost. Som vi alle vet er det snart påske og jeg tenkte derfor at det var ålreit å sjekke ut det elleville klesmarkedet i form av denne anledningen. Jeg fant farken meg 30 plagg som passer perfekt til påskeferie. De er like fantastiske til både afterski og påskefest!

Påsken blir jo ofte til en heidundrende fest med både venner, kjæreste og familie! I tillegg til å ta seg ett par skiturer og kose seg på hytta, så består store deler av påskeferien på fylla eller med en forjævlig bakrus. Men det er jo det som er selve sjarmen med påska. Man vet jo liksom aldri hvor man ender opp eller hva som skjer, man bare tar ting på sparket og gjør ofte det man føler for. Det er så utrolig deilig og ikke minst spennende!

Her har du de 30 plaggene som passer ypperlig til en fullspekket ferieuke med både det ene og det andre.

// Innlegget inneholder annonselinker
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER  // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER
11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER // 17. HER // 18. HER // 19. HER // 20. HER
21. HER // 22. HER // 23. HER // 24. HER // 25. HER // 26. HER // 27. HER // 28. HER // 29. HER // 30. HER

Fytti rakker'n, nå begynner jeg å glede meg til påska! Selv om noen dager er sett av til jobbing, så må jeg bare få til ett par skiturer og ikke minst ett par kvelder hvor jeg tar meg en skikkelig påskefest med venner og bekjente. Påska i år blir bra dere.

Fant du noen plagg du likte? Jeg kunne gjerne tatt hele collagen inn i klesskapet, men får nøye meg med at nummer 27 og 28 står høyt på ønskelista ❤

DENNE UKENS...

God søndag!

Dette har vært en nokså slitsom og ikke minst stressende søndag, men likevel en veldig hyggelig dag. Dagen har blitt tilbringet med de eldre på jobb, noe som forsåvidt alltid er like koselig! Over til det dette innlegget egentlig handler om..

FORMÅL:

Ukens formål har vært å kose meg mest mulig. Jeg har hatt ferie og det har vært så ubeskrivlig godt og ikke minst nødvendig! Det har vært viktig for meg å slappe av, samtidig som jeg har fått gjort unna endel ting som holdte meg nede. Jeg har også fått kvalitetstid med både familie, venner og kjæreste - noe som gjør godt for både kropp og sjel!

GLADNYHET:

Jeg har inngått ett samarbeid med coolstuff som jeg tror kommer til å bli supert! Dette skal dere få høre mer om senere. Men dere kan virkelig glede dere, dette blir knallbra :- )

INSPIRASJON:

Denne ukens inspirasjon har vært denne supre, flotte og viljesterke jenta! Fy søren, du er helt rå Tiril. Beundrer tålmodigheten og viljestyrken du har. You go girl!

NEW IN:

Det har kanskje gått med hakket mer penger enn det burde til diverse klesplagg denne måneden, men jeg har lagt min elsk på denne superrå'e buksa! Den er så kjekk å ha på sånne late søndager som i dag. Skikkelig godt stoff og super deilig å ha på. Anbefales om du er glad i leopardprint! Du finner den HER.

Bukse - Brooklyn

UTFORDRING:

Å få satt meg ned å lese skolerelaterte bøker. Det å lese er ikke min sterkeste side. Og tiden flyr av gårde i en fei! Og når problemet mitt er at jeg ikke husker ett døyt av det jeg akkurat har lest, så gidder jeg liksom ikke å bruke opp tida mi på sånt. Dette er et stort problem for meg, ettersom det er veldig viktig å kunne klare å gjengi det man har lest for å være sikker på at man har fått med seg det man skal. Jeg får bare prøve å sette meg ned og ta meg god tid, så kanskje det hjelper!

PLANLEGGING:

Neste uke går ut på å komme seg tilbake til normalen. Jeg skal tilbake på jobb og jeg har iallfall et møte som er bestemt. Så får vi bare ta uka som den kommer.. I tillegg så er det årets store happening til helga som jeg gleder meg helt vilt til. Nemlig World Cup i Kvitfjell! Da er det after-ski for fulle mugger. Dette blir en lang og pinsom uke, før det braker løst til helga. Wihuuu! Dessuten kommer det til å skje en stor endring på bloggen i løpet av neste uke, så følg med - dette blir awesome!

BLOGG:

Det var så mange flotte kandidater å velge mellom, at det var ekstremt vanskelig å plukke ut en bestemt vinner. Men den bloggen som jeg likte aller best var Eline Nordli sin blogg som du finner HER. En enkel og ryddig blogg, med masse inspirerende bilder og innhold. Det er supert at du har så mange flotte tips å komme med. I tillegg så byr du på deg selv, noe som også er ett pluss! Likte godt at du hadde en undersøkelse for leserne dine. Dette viser at du tar vare på dine lesere sine interesser, samtidig som du får vite litt mer om hva de ønsker av deg. Supert! Du har også mange flotte bilder som er relevante for innholdet i innleggene. Denne bloggen ga meg mye inspirasjon og du virker som ei super jente! Stå på videre :- )

Takk til alle som meldte seg på ukens blogg. Dette var skikkelig gøy! Dessverre så var det mange som ikke hadde likt fanpage-siden min, og siden dette var ett av kriteriene til å få være med på nominasjonen, så måtte jeg bare utelukke dere. Veldig synd, da det var mange bra blogger! Men fortvil ikke, kanskje blir det en ukens blogg om en liten stund. Uansett om du ikke vant denne gangen, så ikke gi opp! Du kan likevel ha en super blogg. Det er så mange flotte bloggere der ute som virkelig fortjener annerkjennelse. Man behøver ikke å være på topplista for å være en bra blogger! Keep up the good work :- )

Nå skal jeg slappe av en halvtimes tid, før jeg skal ordne meg å stikke på date med den kjekke mannen min! Håper du har hatt en super søndag og at kvelden blir like så.

SKAM

Hallois!

Det er helt utrolig hvor trøtt man kan være, selv om man har sovet i mange mange timer. I dag var det et sant helsike å stå opp! Men pliktene kaller i dag også, og man må derfor bare få kommet seg i gang.

I går kom jeg over SKAM som er en dramaserie på P3.no. Den var faktisk veldig bra og jeg er blitt fullstendig hekta! Denne lørdagen skal gå i å se episoder av SKAM som du kan finne her og lade opp til kveldsvakt. Egentlig er lørdager en outfit-post dag. Men siden kameraet mitt er utladet og laderen ikke er å finne noe som helst sted, så får jeg ikke gjort så mye med det. Jeg får heller ta dobbelt opp med outfit-poster når jeg får anskaffa meg ett nytt kamera. Enn så lenge så får vi nøye oss med denne råe serien.

Ellers er det jo lørdag og dere må nyte den som best dere kan! Gå ut og dans så dere sprekker, eller ta en filmkveld hjemme med noen dere er glad i. Ikke glem å følge med på nomineringen som kommer i løpet av morgendagen. Regner med at den kommer litt uttpå dagen, da jeg har dagvakt i morgen. STAY TUNED!

SUPER FREDAG

Jøye meg, som tiden flyr!

Denne ferieuka har gått så altfor fort. Nå er det dags for arbeidshelg og litt kvalitetstid med den eldre generasjonen. Dette blir faktisk et veldig koselig møte, da det nå er to uker siden sist jeg så dem!

Slenger med noen bilder fra denne supre fredagsmorgenen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bare få i meg litt mat og nyte noen minutter med den flotte mannen min før det suses avgårde på kveldsvakt! God helg og god fredagskveld. Håper du koser deg gløgg :- )

FAKTA FREDAG

Hello sunshines ❤

I går var jeg helt i ekstase og glemte dessverre helt av at det var fakta torsdag... Sånn går det når man har gjort massevis av bra ting på en dag og har helt kløe i fingrene etter å fortelle dere det! Men da slår jeg til med en fakta fredag i dag! Egentlig så høres det mye bedre ut, så kanskje jeg skal bytte til fakta fredag?! Det klinger liksom så mye bedre.

Uansett... Skal vi nå se!

Det blir veldig mye skryting av meg selv nå kjenner jeg.. Men det blir noe i samme duren som forrige uke, da dette er det første jeg kommer på! På barneskolen, jeg tipper i 6-7. klasse var alle 6-7. klassinger i hele Norge med i en konkurranse. Konkurransen besto av at man skulle på digitalt vis fremstille bygda eller bostedet som man bodde i på best mulig måte! Dette var midt i blinken for meg, som elsker alt som har med teknologi og det å lage ting. Jeg fikk vist mitt potensielle i kreativiteten som er godt planta i meg og jaggu kom vi ikke på tredje plass! Det var faktisk helt sykt. Ut av alle de klassene og ut av alle de forskjellige som faktisk var med i fra de forskjellige klassene! Vi var jo delt inn 3-4 stk innad i hver klasse, så dette vil si at det var flere tusen mennesker som deltok i konkurransen.

Jeg husker det var helt insane tilstander! Vi ble intervjuet, tatt bilde av og kommet i GD (avisa i bygda vår). Vi hadde kjendisstatus i noen uker, før det etterhvert dabbet av! Men tenk så utrolig kult! Som premie fikk vi webkamera til data til hver enkelt elev i klassa. Vi fikk også ett webkamera som var bedre enn de andre, som var firkanta og som man bare hang over skjermen. Det var av bedre kvalitet! Dette ble det da trekning om, og tror du ikke jaggu meg jeg vant det og?! Jeg som aldri vinner noe som helst. Det var helt fantastisk! Jeg svevde på en rosa sky i flere måneder, haha! Tenåringer altså.

Ett eller annet sted skal jeg ha liggende avisa hvor vi er avbildet og intervjuet, men det tror jeg nok er en tapt sak å begynne å lete etter. I tillegg så lå den der filmen vi vant med ute på nett i evigheter, men jeg har faktisk ikke klart å finne den.. Mulig de har sletta den! Hahah!

Nå skal jeg nyte tiden før jeg stikker avgårde på kveldsvakt.. Så popper det nok opp litt inspirasjon etterhvert også! Minner også på ukens blogg som jeg har gående på bloggen nå. For å være med må du klikke deg inn her og følge oppskriften for å kunne delta! Nomineringen skjer på søndag :- ) Husk: at du må ha likt facebook-siden min om du skal være med i trekningen!

Søren, det er jaggu ta meg fredag i dag og helg. Hva står på agendaen i kveld?

LOVEBIRDS PÅ TUR

Hellu!

Nå er vi nettopp kommet inn døra etter en meget innholdsrik dag! Det er jo så morsomt å bare finne på spontane ting på en vanlig ukedag. Og det er så utrolig viktig for ett forhold å kunne gjøre sånne ting sammen. Hygge på vanlige dager og hvor begge parter prioriterer hverandre, fremfor alt annet tull vi liker å bedrive tiden våres med!

Jeg fikk faktisk med meg Kim på en IKEA-tur og det blir såklart alltid med et par ting hjem fra disse turene. Skal nok få vist dere disse innkjøpene i løpet av helga! I tillegg så fikk Kim tak i gratis billetter til ishockey-kamp. Jeg har aldri sett en eneste ishockey-kamp i hele mitt liv og iallfall ikke live, så det var veldig morsomt! Selv om jeg følte meg som en komplett idiot der jeg satt og ikke skjønte noen verdens ting.

Siden jeg ikke har funnet igjen kameraladeren min enda, så har jeg derfor ikke hatt anledning til å ta bilder med kamera.. Vi får derfor nøye oss med kamerabilder en liten stund til jeg får anskaffet ett nytt og bedre kamera! Disse bildene taler vel for seg om hvor gøy og godt vi har det sammen. Denne dagen har vært veldig veldig fin og jeg håper på flere slike dager i næremeste framtid.

Imorgen er det fredag og det er tid for jobbhelg, ferien er dessverre over og man må si hei til den vanlige hverdagen igjen. Heldigvis er det mye spennende i vente som man kan glede seg over! Nå skal vi kose oss med frappe fra MC'ern og huskestue på TV!

Kos dere gløgg resten av kvelden ❤

 

 

SUPER FRESHE BRAIDS

Hola!

Timene siden sist gang jeg var pålogget har flydd forbi i en fei. Det har vært super koselig å ha litt kvalitetstid både med familie og venner - men ingenting er som å komme hjem til en nyvaska og ryddig leilighet! Wohooo, sier jeg bare. For en herlig følelse. Å være ferdig med alle sånne ting som konstant henger over deg. Man letter faktisk flere kilo bare ved å få gjort ting man føler man burde ha gjort for lengst!

I dag har jeg vært hos frisøren for første gang på nærmere to år. Og man kan vel si at det var på høy tid å dra rævva si til frisørstolen og klippe av ett titalls hårstrå. Ubegripelig nok så var ikke håret mitt fullstendig på trynet og jeg slapp å ta flere meter med hår. Selvfølgelig blir jeg aldri fornøyd etter frisørtimer hvor jeg klipper håret og det tar flere måneder før jeg blir glad i håret mitt igjen. Men det var virkelig nødvendig å få klippet bort litt ugress! Jeg fikk også frisøren min til å flette meg og det ble så utrolig kult! Har alltid ønsket å ha sånne fletter, men klarer ikke å lage det på meg selv og Kim har liksom ikke helt teken på det med hårfrisyrer, så det har liksom aldri blitt til at jeg har fått prøvd det ut. Men jeg ble superfornøyd! Og dette er virkelig en frisyre jeg kommer til å bruke mer fremover. Det funker like fett til hverdags som til fest!

Ååååh, jeg er blitt forelska i fletter. Det er så fresht! Åja, det ser kanskje ikke ut som jeg har klippet en milimeter, siden håret mitt fremdeles er uendelig langt! Men jeg klippet faktisk en del.. Nå skal jeg hive meg over en gigantisk pakke jeg og Kim har fått i posten fra Junkyard! Tjoohoo, dette blir spennende.

Hva syns du om fletter? Kos deg videre i kveld!
 

TOPP TI KLESPLAGG FOR ØYEBLIKKET

Yo!

For en dag det var i går ass.. Jeg er øm og stiv og ikke minst lykkelig over endelig å ha rydda og shina opp kåken her! Tror neimen ikke det har sett så fint ut her siden vi flytta inn i april i fjor. Så jævlig deilig følelse! Åååh...

Det er tirsdag og det er på høy tid å komme med en wantie-collage! Jeg elsker å surfe meg rundt på nett for å finne de mest freshe og kule antrekkene ever. Denne gangen falt mange av klesplaggene sin elsk på styleconnection sin kleskolleksjon. Den dama er søren meg rå til å lage klær! Kunne gjerne smelt hele kolleksjonen inn i klesskapet mitt.

Sjekk ut disse godbitene her!

 

 

1. Pineapple T-shirt  // 2. Black Boots // 3. Black Skirt // 4. Råe Platåsko // 5. Comic Tee // 6. Laidback Shirt
// 7. White Sneak // 8. Grey Skirt // 9. Black Bomber // 10. Denim Love

Disse godbitene passer like godt til fest som til hverdags og slike antrekk er så digge å ha! Nå må jeg nesten løpe avgårde... Vet ikke helt når neste post blir, da jeg ikke finner igjen kameraladeren min og pc'en min begynner å synge på siste verset. Men vi får håpe det ikke blir flerfoldige dager til neste gang!

Enjoy!

hits