Decorate to easter

God dag, søtinger 

Idag tenkte jeg å drømme meg litt bort. Altså, her i huset er det eneste som kan minne om påske ett gult lys og to påske-egg. Ellers er det ikke påskepynt som står øverst på lista mi i år. Dette er første påsken, hvor jeg bor for meg selv. Derfor har jeg heller valgt å jobbe, fremfor å feste bort alle de stakkars kronene jeg har. Dette er nok også mye grunnen til at det overhodet ikke er pyntet til påske. Men jeg tenkte å kanskje gjøre det litt mer koselig her iløpet av dagen og kanskje feie over gulvet, siden jeg ikke har gjort det på en god stund. Jeg skal jo også være alene mye av påske og skal nok kose meg godt i mitt eget selskap. Kim skal på guttetur til en god kompis og de skal endelig skal firkløveren samles igjen etter gud vet hvor lenge. Så det unner jeg han veldig, det blir kjekt for han å være sammen med gutta i noen dager. 

Tenkte derfor i anledningen påskepynt å vise dere noen av de tingene jeg muligens ville kjøpt, dersom jeg skulle pynta til påske. Her er noen av mine favoritter.

1. Gul brikke  | 2. Kjøkkenhåndkle m/ kylling  | 3. Gul kopp  | 4. Happy putetrekk | 5. Påske egg | 6. Påskepynte-egg 

Ettersom jeg sov såpass lenge i dag, har jeg ikke fått gjort stort annet enn å kle på meg. Derfor må jeg nå ut i sola og nyte litt av det fine påskeværet jeg også. For idag har jeg nemlig friiiiii, så ubeskrivelig deilig! Kan ikke få sagt hvor mye jeg trengte en fridag idag. Det var herliiiig. Så er det på'n igjen imorgen og resten av påska. Gleder meg ubeskrivelig mye til de neste lønnslippene nå, for å si det sånn. Snakkes senere, nå må jeg stikke for å få gjort det jeg skal! 

Hva syns du om påskepynten? 
 

GUTT VS. JENTE

God aften 

Idag kom jeg til å tenke over små ting som jeg irriterer meg grønn over. Det er faktisk utrolig mange ting som jeg irriterer meg over, når sant skal sies. Men altså, de dagene der jeg er sliten, er det helt mother freakings ekstremt. Det er sånn at jeg blir irritert over meg selv at jeg irriterer meg over så mange små ting, som man ikke engang trenger å bruke energi på. Der er jeg ekstremt flink. Til å bruke energien min på alt annet enn det jeg burde gjøre. Kjenner du deg igjen?

Da Kim dro på trening, fant jeg igjen noen sokker slengende på gulvet. I tillegg ligger bagen hans i gangen, som sikkert har ligget der en måned! For ikke å snakke om snusbokser og playstation-konsoller. Amagad, de er overalt! Gutter altså. Det er jo et kjent fenomen at gutter er veldig uryddige av seg og at de ikke er i stand til å rydde opp igjen etter seg. Er det ikke sånn det liksom er? Åjoda, sånn er det nok hos de fleste.Men når vi kommer til det her med om jentene egentlig er så mye bedre enn guttene, jo da skal jeg nok si det som det er. Vi mener og håper og tror at vi er bedre enn dem på det meste, iallefall det med å holde orden, være ryddige og disiplinerte. Men der tar vi grundig feil. Iallefall i mitt vedkommende. Det skal jeg med hånda på hjerte si, at jeg er faktisk mye verre enn Kim når det gjelder... det meste! Og det er jo en ærlig sak det, er det ikke? 

Jo, for nå skal dere høre her. Jeg er den som roter mest, den som aldri vasker klær, den som aldri står for middagen, den som hiver rundt meg alt jeg har og det tar som regel ukevis før jeg rydder det på plass igjen. Jeg er et rotehue uten like og jeg kan faktisk ikke noe annet enn å legge meg langflat. Det er jo ikke sånn i alle tilfeller, men her hos oss er det mannen som står for vasking av klær, koking, oppvask, rydding og handling. All heder og ære til han for alt han gjør. Det er helt utrolig at jeg av alle har klart å kapre en slik gutt. For det er nettopp en slik gutt jeg trenger. En som klarer å holde ut med rothue Julie og som sikkert irriterer seg noe inni granskauen over alt rotet jeg forårsaker, men som likevel alltid er blid og like glad i meg. Aaah, så heldig jeg er. 
Skjønner dere hva jeg mener eller? Alt av rot på disse bildene er mitt rot. Kun mitt og ingen andre sitt. Pokker heller. Jeg har alltid sagt det og vil alltid stå fast ved at jeg overhodet ikke er kvalifisert til årets husmor, for å si det sånn. Desidert den dårligste husmora jeg vet om. Er det mulig?! Hvor lettvint er det ikke å bare ta å sette skoene i skohylla, i stedet for å sette dem midt på gulvet? Hvorfor kan jeg ikke bare pakke ut tingene mine når jeg har vært borte, med en gang - i stedet for å vente i 2 måneder? Hvorfor slenger jeg bind rundt om kring på badet, som en annen galning som ikke vet hva et bind er? Hvorfor er det så forbanna vanskelig å ha det ryddig? Eller ihvertfall ha et slags system? Stakkars Kim, sier jeg bare. Som må holde ut med det her. Jeg er nok ikke en av de som har et perfekt hjem, hvor alt er strøkent 24/7, men det har jammen sin sjarm at det ser ut som man er levende også. At ting er blitt rørt i disse dager. Så når jeg nå spør meg selv hvem som vinner av gutten og jenta i denne leiligheten her, så kan jeg desidert fortelle dere at der vinner Kim overlegent. Gratulerer til gutten i mitt liv, som er så snill og god, ryddig og flink! Hallelujaaa, du er best. Love you to the moon and back liksom. Ryddegutten min 

Hva mener du? Gutt vs. jente? Hvem vinner? 
 

Happy easter, everyone

Hallo og riktig god påske! 

Regner med at det er mange som allerede er godt i gang med påskeferie? Kommet seg oppå hytta og sitter i solveggen, med en god pils i hånda og være stolt over de kilometerne man har gått. Det er vel livet, er det ikke? Jeg for min del skal kun ha fri imorgen, ellers skal jeg jobbe. Det er også grunnen for at det er så inni granskauen dårlig blogging fortiden. Jobben tar all energien min, samt inspirasjon og bloggliv.

Det blir ingen påske uten påske-egg og heldigvis har jeg en super snill mamma som kom å leverte et full stappa påske-egg med godteri. Nammmm, skal iallefall kose meg imellom slagene til jobbinga!
Vil ønske alle en riktig god påske nok en gang. Drikk masse kakao, spis en hel haug med appelsin, godt deg med massevis av kvikk lunch, gå mange kilometer på ski og kos fletta av deg! Det fortjener alle sammen og nyt det som er av fin vær, man vet aldri når det snur. Skal prøve å bli noe bedre på blogg-fronten slik at jeg får ut iallefall ett innlegg om dagen. I går hadde jeg rett og slett ikke tid og jeg fikk dessverre ikke ut noe innlegg. Jeg var på jobb, for deretter å reise rett på Gjøvik, og ha familie-bowling, noe som var ekstremt artig, selv om jeg ikke hadde helt dreisen på det akkurat igår. Kanskje kommer det noen bilder i løpet av kvelden, kan ikke love noe. Kos dere! 

Har du fått påske-egg av noen?  

Bli kvitt uønsket hårvekst.

// sponset innlegg 

Hei! 

Er du lei av å måtte gi ut store pengesedler for å få smud hud? Er det ikke irriterende hvor mye penger man bruker på barberhøvler, barberskum og barberblad? Det er jo latterlig dyrt. Det er ikke noe som er mer fortvilende enn at du dusjet i over i går og allerede nå kan man se at hårene er på rekordfart ut for å nyte solstrålene. Frustrasjonen sprer seg enda mer og mer for hver gang og det blir et ork å måtte barbere bort uønsket hår. 

I denne tenkologiske verdenen vi lever i er det usedvanlig mange flotte produkter som blir lansert. Det er ofte mange ganger disse produktene kan være redningen for både problemet og økonomien. Som f. eks hos expert.  De har lansert flotte hårfjerningsprodukter som skal gi deg flott, hårfri og smud hud. Er ikke det alle jenters drøm til sommeren? Det er jo helt kanon. Perfekt for oss jenter som er luta lei av å måtte ta oss 10-20 minutter ekstra tid i dusjen eller på badet for å få bort uønsket hår på kroppen. 
Men er det ikke litt dyrt? Ja, sier noen. Og dette skjønner jeg ekstremt godt. Når man ser prisen og den er på rundt 2000-4000 kroner, får man bakoversveis så det holder. Men det kan være en ektremt god investering i det lengre løp. Dersom du kjøper barberskum, barberblad og barberhøvel en eller flere ganger i løpet av en måned og man begynner å regne på det. Blir også dette ekstremt dyrt i det lengre løp.  Fordelene med å kjøpe et slikt apparat er at man bruker laser til hårfjerning, og at man på grunn av dette får et langvarig og glatt resultat. Apparatet fjerner opptil flere hår samtidig, helt smertefritt. Noe som igjen vil spare deg for mye tid. Etter mange runder med et slikt apparat vil du kunne bevare en glatt og smud hud over lengre tid uten å se antydning til hårvekst. Er ikke det helt fantastisk? Halleluja sier jeg bare. 

Kortere fortalt vil disse produktene spare deg for både tid og kostnader. I tillegg er den ypperlig for alle som er lei av hårstubber og hvilken jente er vel ikke det? Aaah, har lenge ønsket meg et slikt apparat selv og tenker at jeg snart må investere i et slikt produkt. FABELAKTIG. Kast alt av barberhøvler, barberskum og barberblad! Velkommen til en ny verden, hvor uønsket hårvekst ikke skal stoppe deg! 

Om du er interessert i ett slikt produkt, klikk deg inn HER. Der finner du mange produkter som er med å forandre verdenen din til noe bedre. Du vil ikke lenger føle deg ustelt og du trenger ikke lenger bekymre deg for at det vises hårstubber både her og der. Dette min venn, vil være med å forandre hele din jenteverden for alltid. Det er faktisk helt sant. Du kan legge deg hver kveld og nyte dine glatte og silkemyke hud. 

Var dette av interesse? 

Forbanna værguder

Ååh, er det ikke bare så jævla typisk! Nå daler den ned snø som aldri før og hele Norge er snudd på hodet i løpet av få timer. Et forbanna snøkaos uten like. Alle trodde at sommeren var like rundt hjørnet, men der lurte værgudene oss noe så inni hampen. Forbanna snø! Jeg måtte bokstavelig talt grave frem bilen min da jeg var ferdig på jobb. Overhodet ikke trivelig! Nå kjenner jeg at humøret mitt er mildt sagt veldig irritert. Så nå skal jeg roe meg ned med noen episoder av paradise. 

Snø, snø gå din vei. Sommer, sommer kom til meg  NÅÅÅÅÅ. Sol, bikini, barføtt, tan, brun, bade, strand, solbriller. Give it to meee 

Er det snø der du bor?  

DONUT

God morgen 

Nå er det ikke lenge siden jeg sto opp. Var ekstremt sliten og unormalt godt å bare ligge der i senga og ikke gjøre noe som helst. Jeg har nettopp varmet opp igjen gårsdagens middag og sitter nå og gaffler i meg for fulle mugger. Går også å sprader rundt kun iført truse og t-skjorte. Det er så deilig! Super koselig morgen her i leiligheten med meg selv. Godt å nyte sånne morgenstunder.

Idag har jeg tenkt å lade opp med noen episoder av paradise, før jeg stikker på jobb. I går kjøpte jeg og Kim hver vår donut på coop mega og jeg siker ved tanken på å skal spise den som dessert etter frokost. Nammmm. Er ikke donut gode? Etter min mening har Baker Hansen de beste.

 


Yummi! Etter en dag med null inspirasjon, begynner den å komme tilbake igjen. Nå har jeg noen planer fremover der det blir noen anbefalinger og tips. Stay tuned! 

Ha en fin onsdag!  

Totally gone

Aaah, idag er en sånn dag der jeg kan bare rive meg i håret og sette meg ned å grine. Jeg har av en eller annen grunn en dag hvor jeg ikke har noen som helst form for inspirasjon. Og det irriterer meg grønn. Det beste jeg vet i hele verden er å føle meg inspirert. Og ingenting av de faste rutinene som normalt sett får meg inspirert, har fungert idag. Som å gå inn på forskjellige sider alla weheartit og tumblr og streife gjennom flotte og inspirerende bilder. Nei, det funker bare ikke. Ikke idag! Så det er nok bare en av de dagene.... Der man rett og slett ikke skal være inspirert. 


Pin de Lu en Osario | Pinterest

Vi har vært å sett på en leilighet idag som var ganske koselig og hadde en flott uteplass. Likevel ble jeg ikke helt forelska og er egentlig veldig i tvil. Er liksom ingenting som roper til meg fortiden og de som roper til meg, der roper lommeboka for fulle mugger at dette har jeg ikke råd til.. Et evig styr å skulle finne seg et nytt sted å bo. Det er jo spennende også, men det er også veldig slitsomt. Det blir ufattelig trist å flytte fra dette stedet her som jeg er blitt så ekstremt glad i.


<333


Nå skal jeg hive i meg kjøttpudding og makaroni for harde livet. Skrubbsulten deluxe. Håper dere har en mer inspirerende dag enn det jeg har hatt. Er greit å fortelle om de dårlige dagene også. Livet er jo ikke en dans på roser og derfor skal man like gjerne dele de dårlige, som de gode! Etter min mening iallefall.

HA EN FIN KVELD, skjønninger!  

Hva gjør du på slike dager?  

Color your life
Hva er din favorittfarge? 

Morning in the crib

Hallois! 

Tenkte å dele mine morgenstund timer med dere i form av bildedryss. Håper dere har hatt en fin mandagsmorgen og at resten av dagen blir like fin! Nå er det ikke mange minuttene før jeg skal ta beina fatt i retning butikken for å finne meg noe godt og spise. Da skal jeg kun lade opp til kveldsvakt i kveld. Det har vært usedvanlig deilig å ha en frihelg nå og jeg kan ikke beskrive hvor godt det er å måtte slippe å dra på jobb i helga. Helgemoduset er fortsatt på for fulle mugger og jeg må prøve å avvende meg dette før det bærer på jobb. Er det ikke utrolig slitsomt? Å ha søndagsfølelsen på en mandag, det lyder ikke bra for resten av uka. Men med positive tanker og håpefull tankegang skal vi vel komme oss gjennom både denne mandagen og resten av uka også. Oh yes! 


Nei, nå får jeg stikke bortpå butikken en kjapp tur. Ha en usedvanlig fin mandag, flottinger!  

Back to reality

God kveld i stuggu'n 

Kan ikke fortelle hvor ubeskrivelig godt det var å slenge seg på sofaen her hjemme på Lily etter en helg i Gubrandsdalen. Alltid like kjekt og trivelig og dra hjem til mamma. Men det er som ordtaket sier. Borte bra, hjemme best. Nå skal jeg vel egentlig ikke gjøre annet enn å lade opp til ei ny uke. Skal bare se en episode av "Alt er lov" før jeg hopper i køys. Har du sett programmet? Det er sykt gøy og anbefales på det sterkeste. En liten latter i hverdagen har aldri skadet noen, har det vell? 
 Ønsker dere alle en flott uke og håper dere får en fin start imorgen. Uansett om du skal på jobb, skole eller gjøre andre ting. Håper også at dere har hatt en fin fin helg og at dere har ladet opp batteriene deres for fulle mugger, slik at dere kan omfavne mandagen med kjærlighet og ta den kommende uka med storm! Det er snart påske og man må holde ut i noen få dager til. 

Hva har du gjort i helga? 

Bildedryss

Hurra for meg selv. At jeg endelig klarte å sette meg ned og få litt orden i papirene mine! Endelig er regnskapet som jeg er kasserer for noen lunde i orden. For en herlig følelse. Jeg har gjort stort sett alt som sto på dagens to-do liste og jeg har igjen bare småtterier før jeg endelig kan sette helgemoduset på full guffe. Nå skal jeg bare få fikset siste rest, før jeg må vente på at mannen blir ferdig på arbeid. Så drar vi til Gudbrandsdalen og er der i helga. Vet ærlig talt ikke hvor mye blogging det blir i helga, men får satse på at jeg får til en oppdatering iløpet av de neste dagene. 

 
Prøvde meg på å være flott og fjong og ha på litt grå neglelakk, det gikk ikke helt slik det skulle. Men pytt pytt, det kan da være litt rebell plyndring eller hva? Jeg er overhodet ikke den som bruker den slags pynt på kroppen, men det er jo egentlig ganske stilig! Derfor må jeg prøve å gjøre det mer, for dette her er virkelig ikke helt meg. Føles ut som at jeg har hendene til en vilt fremmed person og at mine egne er blitt kastet bort. Men nå må jeg nesten få gjort meg ferdig. 

God helg og kos fletta av dere! ❤ Bruker du neglelakk? 
Good morning, friday

God morgen solstråler ❤ 

Etter ni strevsomme dager på jobb, kunne jeg endelig si helg og få nytelsen av noen fridager. Det er langt imellom de gangene jeg har frihelg, slik at denne helgen skulle jeg jammen meg unne meg å ta fri hele helga. Åååh, så deilig. Jeg var dødstrøtt da klokka ringte 06.50. Et vanlig regime her i huset, for at mannen skal på jobb. Og som sikkert alle andre mannfolk der ute er ikke denne karen noe bedre til å stå opp på egen hånd heller. Da Kim hadde reist nøt jeg tilværelsen om at jeg kunne sove i minst to timer til. Det hadde ikke gått ti minutter en gang før det plutselig begynte å dure og styre utenfor vinduet. Gravemaskiner og diverse andre maskiner hadde våknet opp fra skjønnhetssøvnen sin og var ikke lenge på det før de var ute på tokt.

Amagad. Dagen jeg har ventet så utrolig lenge på er endelig her og nå er jeg lys våken. Noe jeg har vært siden halv åtte. Så frustrerende. Sett på den lyse siden kan jeg kanskje få gjort en hel del fornuftige ting idag også. I går så gjorde jeg mange av tipsene som jeg ga her forleden dag om hva man kunne gjøre på en fridag. Ryddet alle rommene, skiftet på senga, vasket klær til den store gullmedalje, tok oppvasken. Slik at nå ser det faktisk ganske greit ut her og det gjør ikke noe om det plutselig kommer besøk. Deilig følelse. Og det deiligste av alt, var at jeg etter en slitsom kveldsvakt, kunne reise hjem og legge meg i splitter nytt sengesett. Aaaah, er det noe som er mer deilig?


Etter å ha sett ut idag tidlig og funnet ut at det er kommet snø, følte jeg bare for å gå å legge meg igjen. Så her ligger jeg og tar livet fullstendig med ro. Om få strakser skal jeg hoppe i dusjen og få gjort noe på to-do lista mi idag og. God fredag ❤ 

Hva står på agendaen din idag? 

PASTELLKAOS

Early morning break

Hei darlings 

Nå slo klokka mi akkurat ti. Og dette vil da si at jeg faktisk har klart å stå opp relativt tidlig på en dag hvor jeg jobber sent. Jeg har dog også vært oppe en time allerede og fått gjort en del ting, så dette er slettes ikke verst for et dovendyr som meg! Jeg måtte kjøre mannen til jobb, siden han først måtte få bilen sin på verksted - slik at jeg idag ble privatsjåfør. I tillegg stoppet jeg innom butikken på vei hjem for å kjøpe med meg frokost og litt smått som gjør at jeg kanskje kan forbli effektiv utover dagen! 

Er det ikke bare utrolig deilig å stå opp tidlig da? Selvfølgelig er det usedvanlig godt å ligge og dra seg i fler foldige timer og la søvnen ødelegge deg og kroppen din totalt. Slik at når du først våkner, er du helt lamma av å ikke gjøre noen verdens ting. Jo lengre man ligger, jo mer giddasløs blir man. Det er faktisk en realitet som jeg dessverre ofte tyr til da kroppen min mangler x antall timer søvn. Nå som tidligere ser hjemme her ut som et katastrofe område som er blitt maltraktert av en bulldoser. Så idag har jeg en hel del ting på agendaen som jeg bare MÅ gjøre. Sånn som å få unna noe klessvask, siden klesshaugen er så stor at den tyter ut av balja. I tillegg må jeg også få gjort en del regnskap, ettersom jeg tydeligvis har gjort det feil og må gjøre alt på nytt. Dette er noe jeg så absolutt ikke har gledet meg noe større til og har utsatt det i flere måneder. 


Men nå, dere! Nå skal det skje litt endringer her og kanskje jeg får dette stedet til å se skinnende nytt ut om få timer. Deilig deilig. Da kan jeg dra på jobb med god samvittighet! Hurra for meg og klapp på skuldra til meg selv.  Nå skal jeg kose meg med en god frokost og det splitter nye Det Nye. Ha en fin fin dag, flottinger! 

Hva står på agendaen din idag?  

Leopard wanties

God aften flottinger! 

Stilig fra topp til tå? Det blir du iallefall med litt leopard mønster på kroppen. Åååh, er det ikke bare fantastisk sexy og samtidig så classy? Elsker virkelig leopard mønster og blir helt forelska hver gang jeg ser noe som er i dette mønsteret. Det er jo så flott. Det er liksom en liten detalj som likevel gjør at hele outfiten bare blir insane kul! Love it love it. Se da, har ikke ord. Rett og slett. Leopard all the way, baby  Du finner flere fantastiske klær med dette stilfulle mønsteret her


1. her | 2. her | 3. her | 4. her | 5. her | 6. her | 7. her | 8. her | 9. her | 10. her | 11. her | 12. her | 13. her | 14. her


Min personlige favoritt er nummer 14 for den er bare så inni granskauen rååå.
Hvilket nummer er din favoritt? 


10 ting å gjøre på fridagen

Hallo loved ones 

For min del har jeg akkurat fått slentra meg opp fra senga og begynt på dagens frokost eller lunsj om du vil. Har fått mange timers søvn og godt gjorde det. Akkurat det jeg trengte! I tillegg våknet jeg med store smerter i nakken. Så nå måtte jeg faktisk proppe i meg noen smertestillende i håp om at det skal bli bedre til jeg skal på jobb. Tenkte å skrive ned noen ting man kan gjøre på en fridag, sånn i og med at jeg har mange ting jeg burde gjort - men som jeg sjeldent bruker fridagen min til å gjøre det. Noe som er ganske dumt, for det er ikke mye som skal til før det blir forandringer her i hus iallefall.

Støvsuge

Det er ikke noe her i verden som egentlig er kjedeligere enn å støvsuge. Men når man først begynner er det jo over på null komma niks. Jeg liker best å støvsuge, framfor å vaske gulv. Men begge deler må gjøres fra tid til annen. Dette er noe jeg er usedvanlig dårlig til å gjøre. Egentlig burde man gjøre det ihvertfall annen hver uke. Så kan man vaske gulvet sånn innimellom. Et must som sjeldent er gøy. Ta på litt musikk og dans deg gjennom den kjedelige aktiviteten. Det pleier jeg å gjøre, og vips så er det faktisk utrolig gøy.

Skifte på senga

Dette er også noe som er ekstremt kjedelig. Men det må gjøres. Noe som en sjelden gang blir gjort her i hus. Det er så deilig å legge seg i nytt sengetøy om kvelden. Deiligste følelsen noensinne. Så hvorfor ikke bare gjøre det en gang i ny og ne? Det er ekstremt godt å få det unnagjort iallefall.

Bake

På mine fridager pleier jeg ofte å bake. Det kan være alt fra en langpanne til cupcakes, alt ettersom hva som faller meg inn der og da og ettersom smak og behag. Dette er ekstremt koselig å gjøre både alene og med andre. Inviter ei venninne over og sladre over bakepulver, melis og sukker. Så kan man fortsette sladderen med et deilig kakestykke. Dessuten er det koselig å overraske og glede noen. For eksempel bake en kake til din kjære til han kommer hjem fra jobb. Han blir super glad og ikke minst vil du sikkert få en belønning i gjengjeld. Promise!

Gå en tur

Ikke noe er som det å stå opp og gå ut og trekke litt frisk luft. Det er så deilig å kunne plotte inn øreproppene, gå ut og bare befinne seg i sin helt egen verden. Dette er noe av det deiligste jeg vet om. Likevel gjør jeg det en gang i halvåret. Altså, hvor deilig er det ikke å bare glemme alle sine problemer og bare gå og høre på nydelig musikk? En avslappende stemning som man virkelig trenger i en hektisk hverdag. Dette er noe jeg heller burde prioritere framfor å ta disse powernapene mine. Virkelig! Jeg får for lite av både sollys og frisk luft og burde være mer takknemlig over å ha tilgang til begge deler. Dette er et område jeg virkelig må skjerpe meg!

Rydde i klesskapet

Dette er en ting jeg absolutt burde gjøre snart, for her ligger det klær henslengt overalt. Det er alltid mange overraskelser da man skal til å rydde i klesskapet og ofte finner man igjen bortglemte skatter som du ikke husket at du hadde. På tide med en opprydning? Dessuten kan det hende at over halvparten av klærne dine er for små, derfor er det lurt å prøve dem. Vis de er for små kan du jo eventuelt gi dem bort, selge dem eller kaste dem. Så vips, har du plutselig ekstremt mye plass til overs. Men ikke gå for en shopping-runde av den grunn. Nyt de fine klærne du allerede har og vent til det er noe du faktisk trenger. Ellers blir jo klesskapet stappa igjen og det er det vi skal prøve å unngå.

Vaske klær

Dette er også en av de kjedelige husaktivitetene som må til for at hverdagen skal gå sin gang og for at du skal slippe å måtte gå naken ut i public. Jeg pleier som regel å bruke søndagen på dette, men det er også utrolig deilig å gjøre ting som man kan gjøre ferdig på forhånd. Slik at man ikke har noen verdens ting  på to-do lista si på søndag og man kan heller nyte en hel dag med kun å slappe av og serietitting. Det er ikke noe som er mer deilig enn å ha en tom agenda. Ta ukas klessvask på en-to dager og da slipper du å tenke noe mer over det og stresse over at du plutselig begynner å gå tom for klær. Tro meg, det er ikke gøy å stå der og finne ut at alt man vil bruke er i vaskehaugen. Been there, done that? Da vet du hva jeg mener.

Ring en venn/venninne

Er det noen du nesten aldri ser eller prater med lengre? Og dere bor egentlig bare et steinkast unna hverandre? Hvorfor ikke ta opp telefonen, ring eller skriv om dere kan møtes? Det er jo så ekstremt koselig å møte mennesker som du sjeldent ser. Dette er noe vi alle kan bli flinkere til. Nå bruker vi stort sett sosiale medier for å holde kontakt. Men det er jo enda mer koselig å se hverandre face to face, er det ikke? Gå på kafe og bare nyte hverandres selskap. Deilig deilig!

Gå på biblioteket

Uansett om du er glad i å lese eller ikke, er det faktisk utrolig morsomt å besøke et bibliotek. Plutselig finner du deg noe spennende, som du kan ta med deg hjem, helt gratis! Dette er et tilbud man burde sette større pris på. Tenk deg hvor mange herlige historier som finnes på et slikt sted. Så mye man kan lære, oppleve og oppdage. Mange uløste skatter å finne. Krim, historie, skjønnlitterært og faktabøker. Noe for enhver smak. Det finnes en bok for alle!

Vær barnepasser/hundepasser 

Kanskje har du en nær slektning eller en venn/venninne som sliter med å få det til å gå opp i opp med barnepass/hundepass. Vær snill og si at du gjerne vil hjelpe til. Det er faktisk utrolig koselig å passe både hund og barn. Du får en smakebit på hvordan din fremtid kan bli. Dessuten er det ikke noe som er mer nusselig enn å passe en liten unge eller en liten valp. Tenk på det som en prøvedag og du kan banne på at du kommer til å kose deg gløgg ihjel. Du blir glad, de blir glad og det blir en vinn-vinn situasjon. 

Se en film/serie

Henger du langt etter på serien du følger med på? Da kan det være lurt å bruke litt av fridagen til å innhente deg igjen. Eller du kan se en film du lenge har ønsket deg å se. Det er også mulig å gå på kino for å se filmen du har venta på i månedsvis. Det er faktisk utrolig hvor mye man lærer, opplever og føler ved å se en film/serie. Mange pleier å se på ting som minner dem om sine egne liv og ofte oppdager man ting og lærer ting som gir livet litt mer mening enn før. Dette har skjedd med meg flere ganger og nå har jeg en tendens til å bli veldig emosjonell hver gang jeg ser disse filmene. Det er liksom så insane at man kan knapt tro det. Se så mange filmer/serier som overhodet mulig. Uansett om du kjenner/føler det med engang så gjør de noe med deg og ditt liv som du senere vil være ekstremt takknemlig for.  

✔ 

Mange av tipsene er slike ting du helst ikke vil gjøre på en fridag, men tenk så utrolig deilig å bare bli ferdig med det. Ofte tar det ikke lengre tid
enn 20 minutter - halvtime og da er du ferdig. Ofte kan man også gjøre flere av disse tinene i løpet av en dag og plutselig har fridagen blitt til en ganske så meningsfull dag, hvor du ikke bare har sittet på rævva hele dagen. Da har du gjort noe fornuftig denne dagen også! 

Hva syns du om tipsene?  

COKE ADDICTION

God aften darlings 

Har dere hatt en flott kveld så langt? Jeg har iallefall fått slappet godt av og blitt kokka mat til, så no more complaining fra min side! Det er jo så ubeskrivelig deilig å bli laget mat til og siden jeg ikke er en mester på kjøkkenet er det bare velstand i heimen da Kim står å traller og synger for seg selv på kjøkkenet. Den mannen der er herlig altså. Heldige meg som kapra han! I går overrasket Kim meg nok en gang med servert middag, han hadde stått og kokka mens jeg tok den berømte powernapen min og jeg ble superhappy da jeg våknet til ferdig mat på bordet.

Men jeg ble enda mer lykkelig og superdupermegahappy da han hadde kjøpt med seg to flasker glasscola. Cola er og blir det beste jeg vet om i hele verden og jeg er fullstendig avhengig av en dose av det hver dag. Det er min type avhengighet. Jeg har aldri røyka, aldri prøvd snus og den slags ting. Men cola - herlighet hvor mange liter jeg har hatt innabords av den typen drikke. Det er til å spy av bare ved tanken. Det er helt absurd hva man egentlig kan bli avhengig av. Dessverre går denne avhengigheten veldig utover tennene mine og de er veldig gule. Men jeg mååå bare ha det. Heldigvis er jeg blitt litt flinkere og drikker nå mer pepsi max og den slags. Søtsukkeret tar fullt og helt overhånd over meg og hver gang jeg ser enten en cola eller kun cola-etiketten så får jeg vann i munnen. Det er drøyt, men sant! Når det går for lenge imellom at jeg får i meg leskedrikk i form av brus - blir jeg bokstavelig talt dårlig. Kvalm, svimmel og uvel. Kun fordi kroppen min er vandt til å få den slags type drikke. Helsikes så irriterende og utrolig vanskelig å avvende seg det. Men jeg skal gjøre mitt beste for å klare å kun drikke brus i helgene! Wish me good luck 

Ååååh, herlighet. Cola for life sier jeg bare! My true love  Nå skal jeg se en episode av Madam Secretary før det bærer til sengs! Batteriene mine er for lengst utlada og jeg må derfor finne ladestasjonen min relativt tidlig idag. Ha en fin kveld videre, skjønne mennesker! 

Har du en avhengighet?  

Smile everyday

Hei 

Aaah, nå er jeg super sliten etter en hel ukes jobbing. 7 dager på rad og enda har jeg igjen to dager. Alle ledd i hele kroppen verker, jeg er utsulta og uttørka og føler meg rett og slett helt forjævlig. Føles ut som tidenes hangover, med intens hodepine og verking. Nå har jeg henslengt meg på sofaen og her blir jeg nok værende en god stund. Hjemme her ser det ut som et eneste stort kaos og jeg har egentlig tusen ting på to-do lista mi som jeg burde gjort før helgen braker løs. Jaja, vi får ta det imorgen! Er det ikke det man sier? Noe som blir til en stygg uvane at man sier hver dag, slik at det aldri blir gjort. 

Nå skal jeg ta min berømte powernap eller kanskje bare ligge og slappe av i 5 minutter. Før jeg må hive meg rundt å få gjort ihvertfall noe fornuftig. Kleshaugen min er større enn selve Mont Everest, men da jeg så at vi ikke hadde noe vaskepulver ble det plutselig et stort ork å gå på butikken som er 500 meter bortafor oss og kjøpe nytt.. Giddasløse lille drittunge. Huffa meg. Jaja, nok negativitet for en dag!

Vi får ta fatt på positiviteten ved å se på disse herlige bildene: God tirsdag til dere alle! 

Dreamoutfit for a fashion lover

/ annonselinker 


God aften 

Hva nyttig har du gjort denne kvelden? For min del ble powernapen noe lengre enn først planlagt, derfor har jeg egentlig ikke rukket å gjort så veldig mye. Jeg fikk plutselig en veldig trang til å lage en fancy kollasj og derfor ble den seende slik ut! Dette er et antrekk jeg fullt og helt digger. Det er jo helt praktfullt til så og si alle anledninger og det er ikke noe jeg liker mer enn nettopp outfits som man kan bruke til alt. Er ikke det veldig flott da? At man kan gå i bursdagsselskap til en venninne, en festfull aften på byen eller bare fordi du vil stasje deg litt ekstra opp i hverdagen? Alt kler den smukke og dette her er ikke noe annet enn smukk smukk smukk. 

Gult er kult 
2 Love Tony Cohen GINNY Skinnjakke amnesiac / Slake Armbånd Deluxe, Svart/Mørk Krystall / Versus Versace Clutch giallo oro / Steve Madden DELERIUS Høye hæler black / Versus Versace Sommerkjole black/gold
✖ 
Hva syns du om outfiten? 

Ta uka fatt med ballegrep

Hallois og god mandag! 

Det var et hardt nederlag å innse at det allerede var mandagsmorgen da jeg våknet av alarmen i dag tidlig. Trøtt som en dupp og for en forjævlig følelse å stå opp da man ikke har hatt mage timene på øyet. Beklageligvis har man seg selv å takke og skylde på, så det er forsåvidt ikke noe større å klage over. Da jeg var på tur hjem fra jobb idag hørte jeg på "lyden av Norge" og tror du fader ikke at ei fra Lillehammer vant?! Hun vant hele 200.000 kroner for å gjette riktig på at det var lyden av å ta av plastforseglingen på en vinkartong. Etter 400 forsøk på å finne ut lyden, har selvfølgelig kloke hjerner fra Lily avslørt lyden. Amagad liksom, så jævla lettvint å få penger inn på konto. Dessverre for hun, måtte hun dele gevinsten med en annen idiot som ikke klarte å gjette riktig før henne, stakkars dame! Men heldige var de som får 100.000 inn på kontoen sin iallefall. Guuud, kunne det enda vært meg! Nå skal jeg ta fatt på denne uka med et fast ballegrep og kanskje få gjort noe fornuftig! Vi starter med en liten powernap, så tar vi det derfra. Håper dere har hatt en fin mandag så langt? Uansett om den har vært bra eller ikke, det er fortsatt igjen mange timer på å gjøre det beste ut av denne blåmandagen. Do your best to get the best start on the weekend. Hurray for at jeg er så sabla god i engelsk, ble plutselig usikker på om weekend egentlig er uke, men samma det, dere forsto poenget? Good. Nå over til powernapen ...... zzZzzZzzz 

Utfordring: gjør en fornuftig ting i løpet av mandagen og skriv hva du har gjort i kommentarfeltet! 

Serier du må se

Det er søndag idag, noe som for mange er en rolig dag. Mange bruker denne dagen til å innhente diverse serier de følger med på, som de før i uka ikke har hatt tid til å følge med på. Alle har sine favoritt-serier som de bare forguder og må se. Men det tar jo som regel slutt en eller annen gang, og da er det greit å få et innblikk i hvilke andre serier som egentlig finnes der ute. Det finnes jo så utrolig mange og det er vanskelig å finne "the one". Her er noen av mine favoritt-serier: 


Grey's er en serie jeg har fulgt i mange år nå og den skuffer aldri. Kjærlighetsdrama som mange andre serier, men på et annet nivå enn ellers. Leger som gjør sitt ytterste for å redde liv og som har det både tøft på jobb og privat. Mange intriger mellom dem og ofte oppstår det kjærlighet og gode vennskap. Dette er en serie du må se om du er glad i drama, kjærlighet, intriger, blod og de små marginene som finnes mellom liv og død. Home and away, en serie som har eksistert siden oldtiden. Haha, den har iallefall holdt på i mange mange år og så lenge jeg har levd kan jeg huske at denne serien har snurra på skjermen. Det er bare blitt et must å følge med på den. Det skjer ofte masse, men ofte også lite. Man blir helt forelska i byen og i folkene som bor der. Man befinner seg i en liten drømmeboble når man ser på den og man blir helt følelsesmessig innblandet. Ofte blir det mye latter og tårer når man ser episoder av denne serien her. Om du liker kjærlighetsdrama, familietrøbbel, ungdommer på let etter seg selv og generelt drama i hverdagen, er denne å anbefale! Du kan se serien på tv2sumo. Madam Secretary er en av de nyeste seriene jeg har begynt å følge med på. Og den er veldig spennende og lærerik. Tenk deg at en kvinne kan ha så mye makt, så mye tid til å utrette så mye og så stor viljestyrke. Kjempe imponerende for jenter å se en slik dame i aksjon. Det er ofte handlinger om krig mellom land og om hvordan utenriksministeren må gjøre drastiske valg for å få løst konflikter. Anbefales å se! Du kan se denne serien også på tv2sumo. 


Nikita omhandler drama, spenning, kjærlighet, fiender, drap, mordere, jakting og alt som omhandler det å være en agent. Det er en super serie som tar oss med på en reise gjennom en tøff jente sitt liv. Hun har vært gjennom mye og går gjennom ild og vann for de hun har seg nærmest. Hun stoler sjeldent på folk, men når hun først gjør det er hun en kjempe jente. Liker du å se røffe jenter i aksjon, som ikke legger noe mellom barken og veden? Ja, da er dette serien for deg. Jeg elsker slike serier og er helt in love! 


Orange is the new black er både nervepirrende, morsom og spennende. Den tar oss på en reise gjennom jenters liv i fengsel, noe som er nokså spesielt i seg selv. Intriger mellom de innsatte, ansatte og seg i mellom. Masse å lære seg ved å ta en titt på denne. Det er en serie uten om det vanlige og man får et innblikk i et helt annet liv enn det man er vandt til. Noe som er veldig spennende. Vil du se hvordan det er å være jente innenfor murene? Så er dette en flott serie å få nettopp et svar på hvordan dette er og hvordan det oppleves. Kan være noen sterke scener, men ikke verre enn at man takler å se det. Den er å se på netflix! 


Pretty little liars er alle jenters drømmeserie. Spenning, drama, kjærlighet og et vennskap som man kan drepe for. Dette er en serie som faktisk gutter også er interesserte i, men aller mest er det jenter som ser på den. Ikke noe rart, siden det omhandler veldig mye kjærlighetsdrama. Det er spenning fra A til Å og man blir fullstendig hekta og klarer ikke å slutte å se på episode etter episode. Man kan sitte i timevis uten å bli lei. Anbefaler virkelig alle jenter til å følge med på denne godbiten her! Jeg ser den på netflix og er heeelt forelska. 


Revenge er en serie der man forstår at serien omhandler hevn. Hevn i mange slags former, men mest av alt om familie. En spenningsfull serie som byr på litt av alt. Super kjekk serie som man absolutt burde få med seg. Kjærlighetsdramer er ofte et tema og det er et valg mellom det å stole på folk eller ikke. Det er spenning for fulle mugger og man klarer ofte ikke å ta øynene i fra denne serien når man først har startet å se på den. En sterk kvinne er hovedpersonen i denne serien og jeg har skikkelig sansen for henne. Mange tøffe kamper hun må ta og en indre kamp om hvor langt hun er villig til å gå for å skaffe hevn over sin egen familie. Anbefales! 


Håper du fikk lyst til å se på noen av dem, dersom du allerede ikke har sett dem. Det er jo mange som er ganske kjente, slik at det er stor sjanse for at du allerede er fast følge av serien. Prøvde å gi noen tips om hva serien handlet om, uten å fortelle for mye, noe som ikke var så veldig lett, men håper det falt i smak. 

Har du allerede sett noen av dem? 

Ebay-wanties march

// annonselinker 

God morgen, sunshines 

Har dere hatt en fin morgen så langt? Det er vel ikke akkurat morgenen lengre, men må jo ønske dere en god morgen allikevel. I dag fikk vi endelig sove lenge begge to og bare nyte hverandres selskap da vi våknet. Det er det som er så deilig med søndager, det er ofte den dagen vi får tilfredsstilt behovet av at det første vi ser når vi våkner øynene er hverandre. Nå ble det egentlig litt for mye kliss klass her, så jeg tror jeg stopper der.

Denne morgenen har foregått i slow motion og vi har egentlig ikke gjort noe som helst. Ikke noe av det jeg egentlig burde gjort, sånn som å vaske klær. Men pytt sann, det får vi begynne med i morgen. Har streifet innom diverse nettsider på ebay og fant noen herlige duppeditter og stæsj der.  Ebay er noe av det beste som finnes, så mye flott og fint til en rimelig penge. Dæven, der kan man bli sittende i timevis og drømme seg bort. 


Svarte sko  |  Hvit topp | Svart topp | Leopard shorts | Sminke | Denim skjorte | Mønstrete t-shirt | Mint bikini | Space capsGul jumpsuit | Flash tattoo | Triangl bikini | Fargerik backpack 

 

Alt er under 200 kroner og det meste er faktisk under hundrelappen. Amazing asså! Jo lenger du leter, jo billigere blir det. Hurra for ebay!! 

Er du ebay-fan? 
 

CANDY QUEEN

God kveld fininger 

Håper dere har hatt en strålende fin kveld så langt. Det er jo også den beryktede B&B-dagen idag, så alle jenter vet jo godt hva de burde ha gjort eller skal gjøre i løpet av kvelden! Det er jo litt artig med sånne dager da, er det ikke? Der noe liksom blir satt i fokus, noe litt utenom det vanlige. Og jeg tror nok gutta setter ekstremt stor pris på nettopp denne dagen. Noe de også burde gjøre! Dersom mannen din gjorde din valentines day til noe spesielt, er det nå din tur til å gjøre noe spesielt i gjengjeld! 

Nå sitter jeg her og ser på at mannen min spiller et eller annet spill på playstation, samtidig som jeg gomler i meg smågodt for vide mugger. Jeg har iherdig prøvd å sett meg inn i hva det liksom går ut på, men det er ikke så forbanna lett. Det eneste jeg har fått med meg er at han spiller en mann som prøver å finne morderen som drepte niesa hans. Ser ut til å være nokså komplisert, så jeg har valgt å ikke spørre så mye og heller bare undre meg over hva greia med gutter og gaming virkelig er.

Er det ikke bare utrolig digg med smågodt? Aaah. Og for dem som lurte, jeg spiser hver eneste bit med et stort elskov og tenker overhodet ikke over at jeg må trene etterpå. Det nyeste nye nå er vel at frukt skal erstatte smågodt om jeg har forstått det rett? Da tenker jeg bare, hell no. For min del skal jeg proppe i meg så mye smågodt at jeg spyr. Godteri er og forblir godteri. Det skal vel for fader ikke erstattes med noe som helst. Greit nok at Norge er blitt helt treningsgærne og tenker kalorier og fett i alt de bedriver. Men altså, hallo?! Hva skjer med verden da?! Det er jo helt riv ruskende galt. La nå mennesker få kose seg med akkurat det de vil. Vil de spise smågodt, så værsågod! Vil du spise frukt på en lørdagskveld, ja da er også dette fullt mulig. Men for min del blir det helt absurd og skjære opp frukt og drive å knaske på som godis til en ellers så koselig lørdagskveld. Her er det godis for alle penga og sånn vil det forbli! 

GODIS 

Hva syns du om frukt som godteri? 

Love therapy

I en ellers stressende hverdag er det som jeg sa i innlegget igår, lett å glemme de små tingene. Sånn er det ikke bare i livet, men også i et forhold. De små tingene som det å si hei til hverandre når man kommer hjem fra jobb, gi hverandre hadekyss før man løper ut døra, gi godnatt kyss like før man legger seg, holder rundt hverandre til man sovner, sier jeg elsker deg ihvertfall en eller to ganger daglig, gi hverandre en klem i ny og ne. Det er så lite man kan gjøre, som betyr mye. 

Jeg og Kim har i en lengre periode hatt som mål å ha en date hver måned. Dette har vi valgt å prøve å ha den 5. uansett hvilen ukedag det er. Som oftest går dette ut på å spise en bedre middag og bare sette av god tid til hverandre. Se en film eller serie som vi begge liker og bare kose oss. Dette syns vi begge er tipp topp og har noe å glede oss til hver måned. Det er så utrolig viktig å gjøre sånne ting for å sette pris på hverandre og forholdet. Valget om den 5. er fordi det er den datoen vi har jubileum og det er da ofte lettere å huske det. Og det er også utrolig koselig å gå på kino midt i uken. Som jeg også har sagt tidligere, man må ikke gjøre noe spesielt kun i helgene!

Vi er også flinke med å plutselig gi hverandre en klem, gi hverandre blikk, tulle og fjase, ligge i armkroken om kveldene da vi ser på serier som vi følger med på sammen og å sende hverandre tekstmeldinger om å ha en fin dag på jobb eller at man er kommet trygt frem til et sted. Det er faktisk ikke så mye som skal til for at man føler seg verdsatt og elsket. Så kyss, klem og tekst i vei. Ingenting er for flaut eller dumt. Vis følelser og gjør det du føler for. 

Dette er et godt tips til alle som er i et forhold! Ikke la hverdagens stress og mas innhente dere og ødelegge forholdet. Begge parter er helt avhengig av å samarbeide og å gjøre noe for å bevare kjærligheten i ett forhold. Vi må innse at vi er ekstremt heldige som har noen vi elsker og som elsker oss like mye tilbake og vi skal derfor ikke ta dette for gitt. Les om hvordan du bevarer kjærligheten i et forhold herGjør du nok? Gjør han nok? Setter dere nok pris på hverandre? Gå inn i tankeboksen og tenk over hvordan dere behandler hverandre. Kanskje er den ene ikke fullt så fornøyd. Kanskje dere burde snakke om hvordan dere skal oppføre dere mot hverandre, hva som er greit og hva som ikke er greit. Alt handler om tillit! Snakk med hverandre og ofte løser det meste seg. 

Hva gjør du for å bevare kjærligheten i forholdet?  

Se positivt på livet

Hallo flottinger! 

Nå er jeg akkurat kommet hjem igjen etter en tur i Håkons hall på birkebeinermesse og en liten cafetur med mamsen min. Super koselig å ha litt kvalitetstid med mammaen min, ettersom jeg så sjeldent ser henne. Det er også solskinn ute idag og, noe som er ekstremt herlig! Nå er det en snau time til jeg skal dra på jobb og tilbringe fredagskvelden med den eldre generasjon, noe som også er svært koselig.

Det er svært viktig å se positivt på ting i livet sitt. Eller generelt bare tenke positivt. Det er så mye sykdom, bekymringer og diverse som kan få ett hvert menneske trøkket ned til et mørkt hull. Dette er et ekstremt farlig sted å komme til, ettersom det er såpass vanskelig å komme seg opp igjen fra. Derfor råder jeg alle til å se mer positivt på livet. Det er enda mange bekymringer man skal bekymre seg for. Mange negative ting man må tenke over og på, men innimellom må vi ha noen små lysglimt av positivitet. Dette gjør at vi kan få et bedre liv og en bedre hverdag. Ofte har jeg planer om at man hver kveld, før man legger seg skal tenke på tre positive ting som  har skjedd i løpet av dagen. På denne måten får man reflektert over de positive tingene som har skjedd i løpet av dagen og man får kanskje et innblikk i at det er de små tingene som betyr mest. Positivitet er noe vi alle tar for gitt og det er veldig sjeldent man er flink til å sette pris på de så tingene i livet. Sånn som at man er frisk, har et sted å bo, har tak over hodet, får i seg mat hver dag, har en myk seng å sove i om natten, får i seg rent vann, har sko til å gå med ute, har rene og friske klær. Alle disse små tingene er egentlig utrolig viktig for at man skal ha det bra her i livet. Tenk på alle de menneskene som ikke har disse tingene. Tenk deg hvor ille det må være. Allikevel er dette noen av de mest positive menneskene man kan møte. Ingen smiler så mye som de barna som har mistet alt de eier. Og dette er virkelig en tankevekker!

Ta vare på de rundt deg. Ta vare på deg selv. Smil mere. Bekymre deg mindre. Sett pris på det du har. Sett pris på de små tingene. Se helheten i ting. Ikke gjør ting til problemer som egentlig ikke eksisterer. Lev hver dag som det skulle være din siste. Gjør andre glad, for å glede dem. Ikke lev i fortiden, legg den bak deg og se fremover. Skaff deg positivitet i livet ditt og du vil få det mye bedre. Ikke ta livet for gitt. Lev idag! 

goodvibes | via TumblrTar du ting for gitt? 

Shine on

// annonselinker 

Fant masse shiny klær hos sheinside idag, dette er noe du absolutt bør sjekke ut! Rålekker fra topp til tå. Elsker genserne og kunne gjerne hatt de i mitt eget klesskap for disse både ser og lukter fresht. Supertøffe gensere til stort sett alle anledninger. Digg digg digg. Glamor glamor. Er de ikke diggbare? Dette er helt meg. Man kan faktisk bruke dem til både daggeklær, men også til fest og hverdags. Det er jo bare simpelt helt perfekt! 

1. her  | 2. her  | 3. her |  4. her |  5. her |  6. her  
 

Personlig har jeg falt pladask for nummer 3 og 5. Åååh, halleluja. Så flotte, fine og diggbare. Elsk elsk elsk 

Hvem er din favoritt?  

Bikini love

Det blir så inni granskauen mye sommerprat fortida, men jeg kan virkelig ikke noe for det. Det er ingenting jeg gleder meg mer til enn akkurat dette og denne årstiden. For denne årstiden skal bli heidundrende bra på alle slags mulige måter. Til denne årstiden trenger man også flotte bikinier, da også veldig gjerne i flertall! Er viktig at man ikke bruker om igjen den samme dag etter dag. Dessuten er det skikkelig kult å gå i bikinoverdel iført en denim shorts!!! 

members fant jeg disse godsakene, og til en rimelig penge attpåtil. Men salget går ut om sånn fire dager. Så løp og kjøp! De fleste stedene fant jeg bare enten overdelen eller underdelen, men dette finner sikkert dere glupinger ut av selv. Er de ikke stilige?  

1. her  |  2. her  |  3. her 


Alltid gøy med litt farger på bikiniene for å freshe opp outfiten. Likte best 2 og 3, hvor 2'ern er favoritt. Syns sånne bikinier er litt hippie-aktige, men samtidig så kule og freshe. Åååh, jeg må nok få en sånn en i garderoben til sommeren! Gå inn på siden deres og sjekk ut flere godbiter. 

Hvem er din favoritt? 

March following

Jeg er en sucker for weheartit og jeg vet at mange titalls andre mennesker er det samme. Jeg tror at mange bloggere finner masse inspirasjon på denne siden/appen og jeg ville derfor dele tre fantastiske brukere med dere. Disse må dere sjekke ut. De gir meg sykt mye inspirasjon og jeg håper du får det også! Jeg er blitt veldig inspirert av bloggeren Kristin som gir andre tips om sine egne inspirasjonskilder og jeg vil gjerne gjøre det samme. Om alle deler sine inspirasjonstips vil man aldri gå tom for inspirasjon og ingenting i verden er bedre enn nettopp det å være omringet av bøttevis med inpirasjon! Denne brukeren byr på masse flotte bilder og fargerike seanser. Alt i fra havet, til ballonger til flotte bilder fra interiør og husholdning. Kjempe bra blanding av alt egentlig og man får masse inspirasjon ifra disse bildene. Dersom du mangler inspirasjon ikke vet hvor du skal starte å lete, så er dette stedet å starte. Bøttevis av inspirasjon fra morgen til kveld. Sjekk ut bildene og se selv. Dette er en must follower. 
Denne brukeren er også flittig i bruk av fargerike bilder og gir masse energi og inspirasjon. Blomster, bilder av havet, frokostbilder og masse annet er å finne hos denne brukeren her. Anbefales på det sterkeste. En god blanding av masse som gir inspirasjon slår aldri feil. Det finnes ikke et fast mønster i bildene og det liker jeg kjempe godt. Det blir liksom litt av alt og det er jo ikke noe som er bedre enn det! 
Denne brukeren gir oss masse jente-inspirasjon, noe som er elskbart i seg selv. Alle jenter trenger masse inspirasjon og da er denne brukeren der for å hjelpe deg. Alt fra fashion, til sminke til generelle jentebilder som bare får deg til å elske at du er jente. You go girl! Massevis av flotte bilder som får deg til å elske livet og ikke tenke på alle negative sider det er ved å være jente. Denne brukeren får deg til å elske kjønnet du er og det er virkelig beundringsverdig i seg selv! 


Fant du noen du vil følge? 

NEW IN FROM GERMANY

Jeg har lenge lovet dere et innlegg om innkjøpene fra Tyskland og endelig så har jeg klart i knipset noen bilder. Se på disse godsakene her dere. Er så utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte og gleder meg til sol og sommer, slik at jeg virkelig får brukt dem fullt ut. Har over lengre tid ønsket meg en ny parfyme som virkelig setter prikken over i'en og endelig så fant jeg denne her til en rimelig penge. Ettersom jeg ikke har luktesans, måtte jeg selvsagt få hjelp av min kjære samboer som sa at denne her luktet helt himmelsk godt og da var jeg solgt. Endelig har jeg en ny og deilig parfyme til varme sommerdager! 

absolut vodka taxfree |  blomstrete topp madonna |  halskjede madonna | olje rens perfume&cosmetics | topp madonna | genser newyorker  | caps newyorker | parfyme perfume&cosmetics 
 

Endelig har jeg fått kjøpt inn litt klær som er fargerike. Pleier som regel å gå for de vanlige, hvit/svart/grå tonene og de er ikke veldig fargerike. De lyser ikke opp slik som farger gjør og det letter ikke noe større på humøret av å gå i slike farger. Skal derfor gjøre mitt beste med å gå i mer fargerike klær, ettersom man føler seg så energisk og glad iført farger. Er du også den som går i den samme mørke-tone fella? Gjør som meg og kjøp deg noen forfriskende klær. Jeg lover deg at det letter på humøret! Nå skal jeg gjøre meg klar for en lang kveldsvakt. Kos dere resten av dagen! :- ) 

Hva likte du best av innkjøpene?  

More sunshine

Enda en sunny morning dere, dette her er jo bare velstand! Dette gjør meg noget bekymret for det perfekte påskeværet som alle så fint ønsker seg, men vi får håpe at det holder seg like fint da også. Men for en fryd å våkne opp til sol morgen etter morgen, man føler seg liksom litt mer energifull og klar for å ta fatt på en nydelig dag! 

God onsdag, fininger  ღ 

Idag har jeg lang senvakt, noe jeg egentlig ikke ser så fram til ettersom jeg mye heller burde vært ute i finværet. Men det blir heldigvis noe penger ut av det og det er overhodet ikke feil det heller. Har derfor tatt en rolig morgen og ligget å sett på diverse nettsider og bare tatt alt i slow motion. Orker overhodet ikke å stresse på dager som dette! Nå skal jeg snart ta meg en kjapp dusj, før jeg eventuelt må se om det er noe spiselig inne i kjøleskapet. Er jo en hel uke siden jeg lå i den deilige senga mi, så derfor var det ekstremt deilig å nyte den ekstra lenge i dag. 

Jeg skal også få tatt noen bilder av innkjøpet fra Tyskland og på båten. Det ble ikke så mye, men jeg er desto mer ekstremt fornøyd med alt som jeg kjøpte. Følg med litt senere å se hva jeg kjøpte :- ) Lover av hele mitt hjerte at jeg skal få til et innlegg om dette idag! Dermed basta


Som du ser så begynner snøen sakte men sikkert å smelte. Og det er mye snø som er blitt borte i løpet av den uken jeg har vært borte. Så takk til sola som får sommeren til å komme i rekordfart! Hurraa 


Hva skal du gjøre idag? 

Summer, come to me

Håper dere har hatt en flott tirsdag så langt? Jeg har hatt en rolig dag frem til nå og satser egentlig på at den fortsetter i samme tempo. Deilig med sånne dager der man ikke har noe spesielt på agendaen og man kan bare nyte tilværelsen av det å slappe av.

I dag kjenner jeg at jeg kunne ønske det var sommer. Sola har vært på besøk i flere dager nå og det får virkelig fram minner om sommeren. Sommer, please kom. Det skal bli så deilig å slippe å kle på seg plagg etter plagg bare for å gå ut en kjapptur. Alt er liksom så mye enklere om sommeren. Man kan sprade rundt halvnaken og ingen bryr seg noe større om det. Man kan spise is til alle døgnets tider og det er like godt uansett når på døgnet det forekommer. Man kan faktisk ha veldig lyst til å gå ut og man har et bedre humør enn når mørketida er her.

Palmer, is, joggesko, bikini, bade, sol. Ååååh, du kjenner lengselen etter sommer du også? Når man ser sånne bilder får man jo ikke akkurat noe mindre lyst på sommer da. Men det passer best å se på sånne bilder da det re sol ute, så du har et lite snev av sommer utenfor døra. Etter påske går det fort til sommeren kommer og jeg kan nesten ikke vente. Det skal bli så godt, så deilig, så lettvint! 

Det å samles en god venninnegjeng på stranda, kose oss med jordbær, drikke vin og øl i solskinnet. Ta en volleyballkamp, for deretter å hoppe ut i vannet etterpå. Herliiig. Sånne dager er det som virkelig aldri glemmes! Gleder meg til å lage nye og supre minner denne sommeren her. Summer, come to me!! 

Lengter du etter sommer? 

Blog competition

// annonselinker 

Elsker du konkurranser like mye som meg? Og i tillegg er en sucker for sko? Ja, da er du den rette til nettopp denne her godsaken her! 

Var inne på en blogg og fant en flott konkurranse som jeg ville dere med dere. Den innebærer sko i fra footmall, noe man aldri får nok av og pengesummen er på hele 3500 kroner. Det er jo heeelt vilt! Det beste av alt er at de har så insane kule, classy og flotte sko. Det å velge kun 3 favoritter blant tusener av fansy sko, er ikke bare bare. Men jeg fant til slutt mine favoritter som jeg simpelt bare forguder. Alle skoene går til alle anledninger og de er både freshe og nøytrale. Se på disse herlighetene her da! Jeg er jo en sucker for både lilla og turkis, derfor er det vel ikke så rart at jeg simpelt er helt inni granskauen forelska i det første paret? Aaaah. Elsk elsk. 

1. her  |  2. her  |  3. her  
 

Åååh, jeg har virkelig så lyst på disse skoene her. Nå som det går mot varmere tider er nummer 1 og 3 et must! Elsker sånne sko - man får liksom en glad-følelse over å ha dem på. Er det ikke utrolig stilig med sånne sko som får deg i godstemning? Da blir dagene mye lysere og du føler deg så mye mer tilfreds. Mmmhm! 

De kan brukes til både shorts, bukse, skjørt og muligens kjole også. Det er jo helt fantastisk! Bli med på blogg konkurransen du og i håp om å finne en super pengesum som du kan bruke på sko. Hurraaa. Du finner konkurransen her.  Du finner alt av kriterier og slikt på siden deres. Men hurry up, konkurransen varer kun fram til 15. mars. Masse lykke til! Jeg håper så inderlig at enten jeg eller du er 1 av 3 heldige vinnere - det beste hadde vært om vi begge fant ♥ 
 

Go for the right one

Hei dere <3 

Idag tenkte jeg å slå til med et innlegg som omhandler kjærlighet. Jeg kan selvfølgelig bare reflektere til mine egne ønsker og erfaringer. Men jeg håper og tror at det er mange som kan kjenne seg igjen i det jeg forteller. Er du klar? Okay, let's go..

For noen år tilbake, altså de årene jeg var ung og vill. Da jeg var 13-17 år og trodde at jeg kunne erobre hele verden på egen hånd. Festet så til de grader og kom hjem drita hver jævla helg. Du husker de helgene? De helgene der du dro ut for å ha det knakende gøy og kom hjem igjen uten å huske noen verdens ting? Det er ofte rundt disse tider man gjør alt det dumme som man ofte angrer på resten av livet sitt. Man tar gjerne med seg en eller to fyrer hjem eller omvendt for den del, roter litt og finner ut at det egentlig handlet bare om sex alt sammen. Det er i disse årene man finner ut hvordan det egentlig fungerer. 

For min del har jeg hatt med meg fyrer hjem. Og jeg har også vært hjemme hos fyrer. Men jeg har aldri hatt sex med dem. Jeg var av den typen som ble kalt luremus. Kanskje ikke fullt så rart i etterkant når jeg tenker over det. Men ofte er gutter veldig på'n og prøver iherdig og imponere og da fikk jeg alltid en faen i meg. Altså jeg på den tida var livredd for å ha sex, dette var et endeløst kapittel og jeg trodde ofte at jeg kom til å dø som jomfru. Jeg har ofte irritert meg grønn over de fyrene som tror så inderlig at vi kom til å have i seng sammen etter en kveld ute på byen. Så jeg er ikke stolt over å være en luremus, for det er jo overhodet ikke snilt. Men jeg er i hvertfall mer glad over å være luremus enn å være den som har høvla over alle. 


Etter alle disse hjemturene hos gutter og det å ha gutter hjemme hos meg fant jeg ut av et og par ting. Jeg hadde vært dødsforelska i et par stykker, men fremdeles så var tanken på et forhold heeeelt blåst. Det kunne ikke falle meg inn å være i et forhold. Ikke overhodet. Jeg var den jenta som elsket singellivet og gjorde så og si alt jeg kunne for å fortsette å ha det. Jeg har selvsagt hatt de "vil du være sammen med meg-forholdene" ifra barneskolen og ungdomsskolen og det er ikke et lite antall av dem. Men du vet hvordan det er å være ung og forelsket? Det er jo ikke ekte kjærlighet.

I en alder av 18 år begynte jeg å skjønne at det egentlig er ganske ensomt å være alene. Man så flere og flere mennesker begynte å finne seg noen og det stakk litt i hjerterota å se at andre på min alder hadde allerede vært sammen i både 1 og 2 år. Men for meg var fremdeles tanken på et forhold helt uaktuelt. Jeg hadde i dette tidsrommet begynt å snakke veldig mye med en gutt.  Det var egentlig bare på spøk at jeg to år på rad hadde skrevet en facebook melding der jeg gratulerte han med fødselsdagen hans. Vi visste bare hvem den andre var, i og med at vi er ifra samme kommune, men stort mer visste vi ikke. Vi var heller ikke facebook-venner, men vi hadde felles venner som gratulerte han og dermed fikk jeg bare lyst til å gjøre det samme. Sånn helt random. Jeg har vært av den typen som ofte gjør sånt. Randome-ting. Uansett. Vi begynte å snakke ganske ofte og etter hvert så begynte vi å skjønne at vi kanskje passet ganske bra sammen. Sånn på ordentlig. Vi hadde de samme hobbyene, likte det samme og forsto hverandre ekstremt godt. Dette var også på et tidspunkt der jeg hadde det vanskelig på grunn av mange følelsesmessige knekker og hadde helt og holdent gitt opp søken etter kjærlighet. 

Da vi var ute på fylla snakket vi litt med hverandre, men begge var egentlig for flaue til å snakke med den andre så det ble ikke helt det store.  Da jeg var ute på fylla, så og si hver gang, hver helg, ringte jeg til han og snakket om alt mellom himmel og jord. En gang like etter at vi hadde snakka litt sammen var vi begge på fylla, men på forskjellige steder, på forskjellige plasser, men møttes tilfeldig utenfor Rimi på Fåvang. Der ble jeg da med han gutten og 2 andre gutter til Ringebu og vips så var jeg blitt med han hjem. Det ene førte egentlig til det andre og etter 9 mnd med masse facebook-samtaler og telefonsamtaler og fyllprat, så bestemte jeg meg for å satse på han. Han var veldig klar på at han ønsket å være sammen med meg, men jeg som vanlig holdt tilbake. Men det kom bare et tidspunkt der jeg lot slipp på alle de andre drittsekkene som før hadde knust hjertet mitt og tok en råsjans på at dette var den rette. Og jeg angrer ikke. Nå 1 år og 7 mnd og 4 dager etter er vi fremdeles sammen. 

Og jeg kunne ikke vært mer lykkelig enn det jeg er når jeg er med han. Det er jo selvfølgelig samboeren Kim vi snakker om. Han gjør meg så lykkelig, hver dag og jeg er like forelska, nesten mer nå enn jeg var for 1 år, 7 mnd og 4 dager siden. Hver dag lærer man noe nytt om hverandre og det er så spennende. Tilværelsen som singel er helt vidunderlig og det er en tid der man tror man skal finne seg selv og få mest mulig ut av livet sitt. Der tar man grådig feil. Iallefall for min del. Jeg fant meg selv i det øyeblikket jeg valgte å satse på Kim. Sammen med han har jeg selv lært meg selv og kjenne og det er helt magisk! 

💏💋❤❤
Så hele poenget med dette livslange innlegget er. Kjære gutt eller jente. Om du enda ikke har funnet den rette for deg, ikke fortvil. Det er når du minst venter det, det kommer noen og tar fullstendig pusten fra deg. Jeg har hatt mange kjekke gutter etter meg som har villet ha meg, men det er ofte på grunn av sex. På det tidspunktet Kim og jeg snakket var det flere som likte meg og jeg måtte dessverre knuse litt av hjertene deres ved å fortelle at jeg satset på Kim. Men jeg anger overhodet ikke på det. For nå vet jeg at Kim er den som var det rette valget å ta og jeg har lenge visst det. Så om du har mange som liker deg, eller noen du ønsker å satse på som du er helt sikker på er en for deg. En som vil ta vare på deg, være der for deg uansett hva og som du faktisk kan se deg en framtid med - ikke nøl! Si hva du føler eller vis det og kanskje du blir overrasket over at følelsene muligens er gjensidige. Ikke gå for den kjekkeste gutten, eller den heiteste dama. Gå for det menneske som har opplevd ting og som har et ektefølt hjerte. Gå for dem som viser omsorg og omtenksomhet. Det er de som står ved din side livet ut! 


Kjente du deg igjen i noe av dette? 

IN HONOR OF ALL WOMAN

Hallo flotte mennesker! 

En spesiell hilsen og gratulasjon til alle nydelige, sterke, flotte og selvstendige kvinner der ute. Kvinner, jenter, damer - dere skal alle være veldig stolte av dere selv. I dag er dagen der vi skal hedre oss selv og alle andre av samme kjønn som oss. Håper dere har blitt skjemt bort masse eller iallefall fått en liten gratulasjon for at du er av typen østrogen. Tenk deg hvordan verden ville vært uten noen form for østrogen. Da ville mannfolka ligget på sofaen dag ut og dag inn, i ført pysjamas og en øl i hånda til alle døgnets tider. Tja, det er vel ikke så langt ifra sannheten?

add a captionVi skal ihvertfall omfavne denne dagen med et stort smil om munnen og ta imot all heder og ære. For et ekte kvinnfolk, det er noe alle og enhver trenger.  Spesielt mannfolka. De trenger noen til å stå ved deres side. For å finne klær til diverse anledninger. For å lære dem det meste om husvask. De trenger massevis av kjærlighet, selv om de ofte later som at dette ikke er en viktig del av deres liv. De trenger noen å syte og klage til, samtidig som de trenger en god lytter for å høre på problemene deres. De simpelt bare trenger oss. Så enkelt og greit er det faktisk! De innrømmer det sjeldent, men det er bare sånn der er. 

Instagram
Vi skal være super stolte over oss selv. Over personlighet, utseende og kropp. Ikke la denne skremmende og grusomme kroppsfikserte verdenen dra deg ned i søla. Ikke la den få deg til å tvile på deg selv. Du er jente for faen! Og det helt alene, er en stor grunn for å være stolt av seg selv. Tenk på hvor mye ei jente kan få til helt på egen hånd. Tenk da hvor mye flere titalls jenter kan forandre i denne verdenen om vi bare står sammen som ett. Vi må få en slutt på kroppshysteriet og få jenter/damer/kvinner til å føle seg vell og flotte ved bare å være seg selv. Uansett kroppsfigur, rase eller bakgrunn. Vær stolt over hvem du er og hva du er blitt til! 

Så til alle dere flotte, vakre, nydelige, sterke, selvstendige, kloke og ordentlige kvinner der ute; gratulerer så masse med dagen! Nyt det og ta godt vare på jentegjengen din. Vi jenter må holde sammen. Du vet, girlpower på sitt beste.

Smask smask ♥ Be proud of yourself, you are beautiful! 

Cheap favorites

// annonselinker

Hola fininger! 

Jeg var nettopp innom Nelly hvor de hadde 200 plagg til 200 kr. Tenkte da å se om jeg fant noe fint og jammen var det ikke noe som falt i smak der også. Gå innom siden selv for å finne dine egne favoritter. Kjekt å passe på da det er salg på plagg som ofte er dyre ellers! Man får masse for pengene og det er vel aldri feil? Jeg er iallefall en sucker for salg, noe jeg også tidligere har sagt. Det er fåtallet av ganger jeg faktisk har kjøpt ett plagg til ordinær pris. Men hvorfor bruke masse penger på få klær, når du kan få masse klær til liten pris? SLÅ TIL PÅ SALG, sier jeg bare! Du finner salget her

1. her  |  2. her  |  3. her  |  4. her  |  5. her  |  6. her  |  7. her  | 8. her  |  9. her


Fant du noen favoritter?  

LØRDAGEN LEVERER

Nå sitter jeg i stua på Fåvang og ser på at solstrålene skinner gjennom vinduet. For en fantastisk følelse. Skikkelig sommerfølelse. Det utrolig fine solskinnet på en lørdag. Det kan ikke bli stort bedre! I tillegg er det World Cup i Kvitfjell denne helga, og det er jo bare fryd og gammen at det er såpass fint vær under slike arrangementer. Fikk veldig lyst til å plassere meg i bakken med solbrilla på og med en øl/alkohol i hånda. Tipper det er god stemning i bakken idag og jeg er sååååå jelly. 


Det er sol. Det er helg. Det er lørdag. NYT DET! Elsker slike dager da det er fint vær. Håper det fortsetter like bra fremover, men at det også er litt opphold slik at vi får herlig påskevær når den tid kommer.  


Har du hørt om World Cup i Kvitfjell? 

Happy weekend

Endelig er det fredag, men for meg føles det ut som en ny mandag. Med tanke på at jeg har vært på cruise og at det derfor føltes ut som at det var helga mi. Men man skal aldri klage på fredager. De er så herlige og deilige! Selv om jeg har senvakt i dag og tidligvakt på søndag, skal jeg alltids klare å kose meg gløgg ihjel uansett. Nå sitter jeg i stua hjemme på Fåvang og nyter stillheten. Den eneste lyden jeg hører er knitringen i peisen og det skal man overhodet ikke klage på. Det er så deilig å ha det så stille rundt seg. 

GOD FREDAG 

Følte meg som en mor da jeg sto opp til lillebroren min, Ørjan idag for å sende han videre på skolen. Han skulle på skitur idag og jeg hjalp han derfor med diverse forberedelser. Han gjorde en hel del selv også, men jeg måtte hjelpe han å helle kakaoen oppi termosen, noe som ikke var bare bare. Halve kakaoen så og si, kom vel mer utenfor enn oppi, men han fikk heldigvis med seg noe på turen da. Hehe. 

Nå skal jeg bare nyte stillheten og samværet med Akira, som er så koselig og ikke minst sosial at hun ligger på soverommet og later seg, mens jeg sitter i stua. Koselig å reise på besøk til sånne. Neida, stakkars liten. Hun er jo så nydelig at det  går ikke an å bli sinna på hu. Vi kommer til å storkose oss resten av helga uansett, derfor skal hun få hvile seg masse før den tid.  

Som sagt så kommer flere innlegg fra Kiel-turen om få strakser, må bare få til noen bilder og diverse ting før de kan bli published.

Setter pris på om du skriver hva du vil se av fremover her på bloggen. Da blir det lettere å finne på ting å blogge om når man har noen temaer å forholde seg til. Er du en sucker for kjærlighet, hat, forelskelse, sex, fashion, makeup, outfit, sorg, eller  er det andre ting du brenner for? Skriv det i kommentarfeltet og jeg vil lage innlegg om de nevnte temaene. 


Hva skal du gjøre i helga?  

PATTERN IS FAB


Liker du leopard-mønster? 

Beautiful afternoon

Endelig stikker sola fram og gleder de tusen hjem. Før idag lavet store hvite dotter ned fra himmelen og var en skikkelig demper på humøret. Nå er det endelig solskinnsvær og humøret er på topp! 

God ettermiddag dere 

Nå sitter jeg på stua og ser på gutta mine, det vil si kjæresten og lillebroren min er i full sving på kjøkkenet. Er det ikke utrolig sexy å se mannen sin kokkelere på kjøkkenet? Det er tid for taco, noe disse gutta elsker! Vi tok en torsdagstaco idag og det er så aldeles ikke feil. Det er selvsagt ikke like godt som restaurant-middager, men taco er alltid en klassiker i helgene og slår godt an hos de fleste. Senere skal jeg ta med meg lillebroren min til hjembygda vår Fåvang og være der i helga. Skal være litt hundepasser og jobbe litt i ny og ne, men koselig skal vi jammen ha det.
Nå skal jeg bare nyte tida her, før jeg forlater mannen og stikker oppover Gudbrandsdalen. Han kommer heldigvis etter imorgen, slik at jeg slipper å ligge alene for mange netter. Pjooo, det er det verste jeg vet med å være i et forhold. De gangene man faktisk må være fra hverandre på natten, det er så forferdelig ensomt. Men nå er det snart ferdig og klart her, så nå må jeg stikke bort til bordet. 

Ha en fin torsdagskveld! ♥  

AMAZING CRUISE

Hallo fininger!  

Nå er vi akkurat kommet inn døra etter en fantastisk Kiel-tur. Åååh, det har vært så magisk! Selv om det kun har vart i to døgn, virker det som jeg har vært borte en hel uke. Man får gjort så ekstremt mye på så utrolig kort tid, noe som er ganske vidunderlig i seg selv! Jeg vet jeg var litt kjepphøy og sa at jeg tok med pc'en og kameraet slik at jeg kunne blogge på turen. Jeg tok med meg begge tingene, men dessverre kostet det endel penger for å få nett der, slik at jeg heller tar en stor oppsummering nå. Er ikke det like greit? Det gjør det vettu, så here it goes.. 

Hele reisen startet med å dra fra Lillehammer rundt åtte, slik at vi da var i Oslo rundt halv elleve. Etter dette var det mye venting før vi omsider kunne gå ombord kvart over ett. Det var helt fantastisk fint inne i skipet. Det gikk ikke lange stunda før vi var ute på vannet og seilte på de syv hav. Den første dagen merket man det sånn noen lunde at man var ute på vann og det så ut som om vi var fylliker alle mann. Siden vi gikk fra side til side og var på nippe til å falle opptil flere ganger. Men etter dette har vi ikke merket så mye til å være ute på vannet. 

Vi har spist masse god mat og drukket masse god drikke. Barer, restauranter og butikker i fleng. Casino og spillehaller var også en klassiker hos oss og vi tilbragte mye tid der. Det var kjempegod stemning blant menneskene som var på båten og man kunne se at alle stor koste seg. Både små og store nøt hvert minutt av reisen. Det var mennesker i alle aldre der og det var så koselig både å se småbarn og mennesker av den eldre generasjonen virkelig kose seg fullt ut! 


Igår klokka ti var det tid for å gå av skipet i noen timer og sjekke hva Tyskland hadde å by på, og det leverte! Virkelig. Jeg har alltid sett for meg at Tyskland er en ganske trist og grå by, men langt derifra. Det var faktisk meget fargerikt og forfriskende. Mange flotte butikker og mange koselige mennesker. Fikk dessverre ikke så god bruk for mine 3-årige tysk-kunnskaper og egenskaper, men det var jo kjekt å ha fått besøkt et nytt og spennene land. Fikk også kjøpt meg endel ting, som jeg skal ta bilder av ved en senere anledning. Dette kan nok ta noen dager, ettersom kalenderen er smekkfull fram til neste uke. 

Alt i alt har jeg hatt en kjempefin tur sammen med min bedre halvdel og mine super snille svigerforeldre og jeg angrer ikke ett sekund på at vi slo til å fikk tak i et gavekort, som gjorde at turen kostet 200 kroner per pers. + +  Dette anbefales virkelig! Godt med noen småturer bort fra hverdagen. Et lite avbrekk fra det dagligdagse er så utrolig deilig og man skal virkelig sette stor pris på det. Her kommer litt bildedryss fra turen. Enjoy 
Et eget innlegg om Tyskland og alle innkjøpene kommer senere. Stay tuned for more updates! 


Har du vært i Tyskland? 

COLOR MAGIC

God kveld fininger! 

Imorgen skal jeg ut på tur og som jeg gleder meg! Sammen med min bedre halvdel og svigers skal jeg ta Oslo - Kiel fergen. Et to-døgns cruise som visstnok skal være knakende bra. Derfor håper vi og tror at dette skal bli en fantastisk fin tur som lever opp til forventningene. Godt å ta seg noen småturer innimellom og komme seg litt bort fra hverdagens kjas og mas! Et lite avbrekk fra den vanlig hverdagen, slår aldri feil. Luksus fra øverste klasse, dæven det her blir bra! Dette cruiset har jo alt man kan ønske seg. Alt i fra gourmet restauranter, tapas bar til casino og aqualand. Åååh, dette skal bli to fantastiske døgn og gud som vi skal kose oss!  Nyte det fullt ut og bare kose oss gløgg ihjel. Nå er det bare å pakke bikinien og glede seg til en spennende tur. Tar også med kameraet, slik at jeg får blogget underveis på turen. Dette her blir bra! Dette er akkurat hva jeg trenger nå. Deiliggg. Aaah. Fy søren, vært en drøm i mange år å få tatt en tur med Color Magic og endelig skal jeg få gjort det! Hurra meg rundt - dette kan ikke bli annet enn strålende jubel og tjohei. 


Har du vært med Color magic før?  

NETTHETS - internetts stygge sannhet

God ettermiddag 

Er det ikke bare så vanvittig frustrerende å se andre mennesker snakke stygt til hverandre på nett? Folk kommenterer virkelig stygge ting til andre mennesker. Mennesker de ikke kjenner en gang. Dette er for meg helt forferdelig grusomt å tenke på. Jeg forstår det bare ikke! Hvordan får folk seg til å skrive kommentarer som "Har du sett deg selv i speilet i det siste, hvor stygg og fæl du egentlig er?". Hvor koselig er det å få slike kommentarer da? Herregud, jeg blir bare så frustrert av sånt.


Om det er på nett eller face2face, det har egentlig ingenting å si. Vedkommende som får denne kommentaren vil ta det til seg og bli ekstremt lei seg. Er det liksom moro å gjøre andre folk lei seg og få dem til å føle seg som en dritt? Jeg har aldri skjønt greia med det å kommentere stygge ting på andres blogger eller bilder, eller hva det nå enn måtte være. Et godt ordtak jeg har valgt å følge er "har du ikke noe koselig å si, ikke si noe i det hele tatt." og så enkelt er det faktisk! Det faktum at du kanskje blir forbanna provosert over en blogger du ikke kjenner, men som du selv hver jævla dag velger frivillig å klikke deg innpå og bare kjenner at du blir så provosert at du må kommentere noe stygt, det er vel ikke bloggeren sin feil? Du har selv valgt det, helt frivillig å gå inn på denne personen sin blogg! 

Dersom du blir så forbanna provosert over det denne personen skriver eller legger ut i form av bilder og tekst, så for all del ikke klikk deg inn på bloggen da. Ikke skriv inn linken og trykk enter. Drit heller i det og gå videre med livet ditt. For meg er dette helt ubegripelig at det skal være så fordømt vanskelig. Føler man seg liksom så mye bedre da, når man har fått andre til å føle seg rævva? Nei, jeg tror egentlig ikke det. Jeg tror man føler seg like rævva selv, etter man har postet kommentaren. Og hva er da vitsen?Om det er sånn at du faktisk er veldig langt nede i ditt eget liv og har hatt det tøft og er fullstendig konsentrert på å få alle andre til å føle seg som deg. Da har du tatt rimelig feil av hva livet handler om. Selvfølgelig er det ekstremt kjipt at du har det tøft og vanskelig, men for all del ikke dra andre ned i gjørma sammen med deg. Skaff deg hjelp fra venner eller profesjonelle og få orden på livet ditt. Ikke vær så urettferdig at du vil at andre skal lide samme skjebne som deg. Du vil da ikke at andre skal føle samme smerte og tomhet som deg? Du vil jo at de skal ha det bedre enn deg! 

Kan ikke bare mennesker lære seg å unne andre folk noe bra? Lære seg den egenskapen om å ønske andre mennesker alt godt? Både kjente og ukjente. Det har faktisk ingenting å si. Det er å være et bra menneske! Det er å ha det godt med seg selv. Det å glede andre mennesker, gjør veldig mye med en selv og det er nettopp dette som alle mennesker burde lære seg å gjøre. Glede andre. Det kan være en setning, en handling, en gave eller overraskelse. Det skal ikke så mye til! 

Hovedpoenget mitt med dette innlegget er; drit nå i hel**** og skrive så stygge kommentarer til hverandre! Mann deg opp og hvis hvilken fantastisk person du egentlig er. Dersom du enda ikke har lært deg å unne andre mennesker godt, lær deg det! For det er ingenting her i verden som er vakrere enn å se et annet menneske unne andre godt! Verden ville vært et mye bedre sted, dersom menneskene på denne planeten kunne gjort nettopp dette! Det å skrive at vedkommende er flott, vakker og ønske dem en fin dag. Er ikke det koselig da? Det er jo bare helt fantastisk å se andre unne andre mennesker vell og lykke her i livet. Så bli den personen som gjør nettopp det. Uansett hvilken person dere bestemmer dere for å bli, IKKE skriv eller si stygge kommentarer til mennesker. Bekjente eller ukjente. Dere vet aldri hva en liten kommentar gjør med ett menneske og hvilke konsekvenser dette vil føre til. Tenk deg om to ganger før du både sier og skriver noe til et annet medmenneske. 


Vær gode mot hverandre og ønske hverandre alt godt!Hva er dine meninger rundt netthets?  

Mandager til å like

Hallo og god mandag! 

Er det ikke flott å starte en mandag med litt positiv energi? Da man gir etter for den ukentlige mandags-følelsen og tenker at det faktisk ikke er helt gærn't at mandagen er kommet. Mandager er litt sånn man gjør det til selv.  Idag våknet jeg opp, riktig nok med friskt mot og var utrolig nok ganske så uthvilt. Igår kveld klarte jeg faktisk å legge meg tidlig. Gikk i seng rundt ni, sovnet vel ved halv elleve tida. Rundt der. Men allikevel, jeg prøvde og jeg fikk igjen for det idag. Ikke fullt så jævlig å stå opp da man har lagt seg noen lunde dagen før. Derfor må jeg prøve å holde dette gående nå, slik at jeg kommer meg inn i en god rytme. 

Har også vært på jobb idag og hatt en ganske ålreit dag. Rolig i forhold til andre dager og godt var det. Sier aldri nei takk til en rolig start på uka! Her kommer litt inspirasjon for den som ikke har hatt en fullt så bra og fin mandag som meg! Hold motet oppe. Fredagen er her før du vet ordet av det.Nå skal jeg crushe meg ned på sofaen, slappe av litt og se om det er noe spennende å se på, før jeg går i veien og kokker mat til mannen kommer hjem fra jobb. Alltid deilig å få ferdig mat da man har jobba, så tenkte å diske opp med noe så svært som pølser og spaghetti, ettersom vi er begge spaghetti elskere! 


Hva skal du ha til middag? 

HELLO MARCH

Hellu! 

Nå er jeg såvidt kommet inn døra etter nok en arbeidsdag. Utrolig kjipt å jobbe i helga, men det blir forhåpentligvis en del cash av det! $$$$$$$ Kim har nettopp dratt til ingenmannsland for å spille fotballkamp og jeg er derfor forlatt all alone. Det er jo  egentlig superdigg å være alene hjemme, der man ikke trenger å ta hensyn til noen andre enn seg selv. Men nå kunne jeg virkelig bare tenke meg å ligge i armkroken og se serie. Men da må jeg vel gjøre det alene! 

Blir nok litt serie-titting til jeg kanskje får ånden over meg å gjør noe fornuftig, som å ta helgas oppvask og vaske noe klær. Men kjenner jeg meg selv rett, skjer det ikke med det første. Kanskje ikke idag en gang! Er det sånn med dere også? Jeg er super flink til å utsette ting, noe som egentlig bare er tåpelig. Det er jo mye bedre å bare gjøre det og bli ferdig! Ikke utsett ting man kan gjøre idag, er ett flott utsagn. Er bare så synd at det er så vanskelig å holde seg trofast ved det... ^


<3


Utsetter du ting?  

hits