WISH ME GOOD LUCK

God morgen ♥

Nå sitter jeg å slurper i meg en deilig caffe latte fra starbucks, mens jeg nyter det å faktisk ha stått opp tidlig. Tenk deg at jeg klarte å stå opp kvart på åtte (!!!!) Det er godt, samtidig som det er vondt. Men fytti rakker'n så mye mer man får ut av dagen og det er en god følelse! 

I dag skal jeg på sykehuset og endelig fått tatt en nærmere sjekk på hånda mi, så jeg krysser alt jeg eier og har for at det er som det skal være og at det ikke trengs noen drastiske inngrep for å få bort smertene. Men om det er det som skal til, så gjør jeg jo gladelig det! 

Nå må jeg nesten fikse meg og komme meg av gårde. Heldigvis er Kims med meg, er ikke så begeistra for sykehus at det gjør noe. Ønsk meg lykke til da ♥

HELGAS TILBAKEBLIKK

Da var det mandag igjen gitt ♥

Jeg er litt ute av det når det gjelder dager. Nå som både jeg og Kim er sykmeldte, er det vanskelig å holde følge på hvilken dag det er. Hver dag er liksom en helgedag. Selv om vi prøver å gjøre noe ekstra i helgene, for at det skal bli så godt som "normalt". Som en hvilken som helst annen uke. 

Ettersom kreativiteten min er litt borte for øyeblikket og jeg ikke har noe spesielt på hjertet atm, tenkte jeg å dele noen øyeblikk fra helga. Vi har koset oss gløgg og selv om det er til tider en prøvelse å være sammen 24/7, så føler jeg vi takler det bedre enn jeg fryktet. Jeg har blant annet prøvd meg som kokk og det gikk faktisk fortryllende bra. I tillegg har vi sett film, spilt ps4-spill sammen og bare gjort det beste ut av situasjonen vi er i.Sjekk den onepiecen ovenfor, den fikk jeg kapra med meg på byttedagen jeg var på. Jeg fikk faktisk byttet ut hele 60 plagg med 10 flotte, så jeg ble storfornøyd. Nå mangler det bare å få et system i klesrotet. Noe som kan ta sin tid! Selv om den er ganske spesiell, så falt jeg pladask for den. Den er bare så kul atte jeg måtte bare ta den med. Comfy er den også! Jeg er kanskje litt spesiell, men er ikke det litt deilig det og da? He-he. 

Kos dere resten av mandagen, gjør det beste ut av hver dag og gjør ditt beste for at denne uka skal bli fin ♥

PERFEKT MATCH #1

Hallais ♥

Denne søndagen har igrunnen vært veldig fin. Vi lå lenge og dro oss, før vi sto opp og så på sport. Etter en stund tok vi en liten pause og fikk i oss noe frokost. Jeg elsker rolige søndager, hvor man ikke stresser over noe som helst og bare tar livet fullstendig med ro. Fytti rakker'n det er deilig! 

Jeg tenkte kanskje at jeg skulle starte med en slags perfekt match hver søndag framover, slik at jeg til enhver tid vet hva jeg skal poste på disse søndagene. Er ikke alltid like lett å finne på noe å snakke om. Jeg vil da finne antrekk som jeg liker veldig godt og som jeg kunne ønske jeg hadde i min egen garderobe. Disse plaggene kan være fra enten samme nettsted eller vidt forskjellige. Dette fordi jeg syns det er gøy å kunne mikse og trikse og skape sitt eget drømmeantrekk, men også fordi jeg vet hvor mye inspirasjon man henter ifra slike innlegg. Så jeg håper dette er noe som kommer til å slå godt an hos de fleste leserne mine. 

Må også presisere at dette er ikke gjort på grunn av noen form for samarbeid eller at det er sponsede produkter. 

// Inneholder annonselinker

1. Curly Cream White 2. Straight Leg Jeans 3. Plateau Boots 4. Cardigan Roses 5. Sjal Dark Grey 6. Sunglasses Black 7. Jumper Offwhite 8. Clutch Multicolor

Åååh, jeg har virkelig falt pladask for dette antrekket. En fin sammensetning av farger og ulike stoff. Liker spesielt skoene og den råkule clutchen. Men helheten er perfekt. Det er både kult, funky og stilfullt. Alle plaggene er fra Zalando og om du passer på å klikke hjem dine favoritter nå, så er det hele 50% rabatter eller mer. Helt fantastisk! 

Syns du dette var en perfekt match? Og isåfall hvilket plagg falt du pladask for? ♥

RETTEN TIL Å ELSKE SEG SELV

Jeg har lenge ønsket å få skrevet et innlegg hvor jeg får sagt hva jeg tenker og mener. Om forskjellige ting, men især spiseforstyrrelser og det uendelig store kroppspresset vi alle står ovenfor i dag. Uansett alder, kjønn og legning. Så her skal jeg prøve å få satt ord på noen ting som er vanskelig å snakke om. 

Som sagt så var jeg jo på foredraget til Carina Elisabeth Carlsen hvor hun snakker om kroppspositivisme. Du tenker sikkert hva i alle dager betyr nå dette merkelige ordet kroppspositivisme? Carina forklarer begrepet slik: «Kroppspositivisme handler for meg om, å akseptere sin egen kropp og å ha en god psykisk helse direkte knyttet opp rundt eget selvbilde, men også å akseptere andres kropp og utseende.Jeg har de siste årene jobbet hardt for at kroppspositivisme skal bli et ord vi bruker i hverdagen, og drømmen er selvsagt å kunne skrive en bok om emnet. Jeg håper flere hiver seg på bølgen, det handler ikke om å ignorere helse og alt det der, men å elske seg selv og falle til ro med at det er greit å være seg selv. Du skal ikke bli syk fordi du ikke fyller de heller urealistiske kravene samfunnet har satt.» Nemlig retten til å elske seg selv og sin kropp.

// Foto: Google

Jeg personlig ser på dette som et viktig fundament i det å forhindre eller forebygge, og i noen tilfeller behandle spiseforstyrrelser. For mitt vedkommende ser jeg en klar sammenheng mellom sitt eget kroppsbilde og det å utvikle eller ha en spiseforstyrrelse. Jeg tror det har mye å si hvordan vi ser på oss selv, for hvordan vi ser på oss selv har igjen mye å si for hvordan vi føler oss. Jeg tror også at mange, spesielt jenter kan kjenne seg igjen i det. Men også gutter! Spiseforstyrrelser er jo blitt et hverdagslig problem og det utvikler seg stadig i takt med det store kroppspresset vi idag står ovenfor. Og det er jo ikke sunt. 

Carina snakker om egne erfaringer og sine meninger og tanker rundt det å ha en spiseforstyrrelse. Det er mange som mener at åpenheten rundt dette viktige temaet gjør det bare vondt verre. At man faktisk skaper en slags domino-effekt og at andre ønsker å ha en spiseforstyrrelse, fordi mange av disse såkalte "kjente" og "kjendis"-profilene ikke ser sykelige ut. Man må ikke se sykelig ut for å ha en psykisk sykdom. Og det er viktig å ha i bakhodet. Man kan ha en psykisk sykdom eller lidelse uten at man er sykelig tynn eller overvektig. Man kan egentlig se "normal" ut som folk liker å kalle det, og likevel slite med spisevegring/spiseforstyrrelser. Jeg liker å tro at det er til et godt formål, når vi som sliter med spiseforstyrrelser ønsker å dele vår historie med omverdenen. At vi deler våre erfaringer rundt dette temaet, fordi vi har et sterkt ønske om å hjelpe andre i samme situasjon. Noen unntak vil det sikkert være, som gjør det for oppmerksomhetens skyld, men det blir for meg helt idioti. Det krever mye fra en som er syk, uansett sykdom å dele det med andre. Og man burde respektere det og skryte av de. I flere tilfeller liker jeg å tro at vi faktisk hjelper andre der ute. Vi får dem til å føle at de ikke er helt alene. Og vi kan skape ett nettverk som sliter med det samme problemet. Vi kan snakke med "likesinnede" og for mange er det en stor trøst i seg selv. 

// Foto: Google 

Det er viktig å innhente seg informasjon fra ulike steder. Både når det gjelder diagnosen, symptomer og sist men ikke minst behandlingsformer. Det er jo veldig individuelt hva som hjelper. Og det er derfor det er så viktig å kunne utforske forskjellige metoder, for å se hva som virker best for deg. Noe som også er viktig er dette med åpneheten, det å dele tanker og følelser rundt temaet med noen du stoler på. Det er samme om det er en venn, et familiemedlem, en psykolog eller en fremmed for den saks skyld. Så lenge du føler at det faktisk hjelper. Det er ofte godt å få utløp av diverse tanker og følelser som du over en lengre periode har holdt inne i deg. Det suger rett og slett all energien ut av deg. 

Med en baktanke om at kroppspositivisme er et viktig fundament er det også viktig å tenke på hvordan vi oppfører oss mot andre. Hva vi sier og hva vi gjør. Prøv å forhindre snakk om vekt og mat. Isåfall så må man gjøre det innenfor de positive rammene. Knytte det opp mot noe positivt! I tillegg skal man aldri være misunnelig på noen som sliter med en sykdom. Man vet ikke hvordan det er og hva dette gjør med en person. Selv om det ser ut som at noen ikke strever og handler det greit, er det mye bak fasaden man ikke vet noenting om. I disse tilfellene skal man være påpasselig på å uttale seg om at man ønsker å ha spiseforstyrrelser. Dette kan være veldig sårende ovenfor den personen som faktisk sliter med dette! 

// Foto: Google 

Vi må bli flinkere til å være snillere med hverandre og ikke minst oss selv. Vi må starte i det små og ta steg for steg i veien mot å bli mer glad i oss selv og endre kroppsbilde vårt til noe positivt. Rett og slett bli kroppspositivister! Elske oss selv og vår kropp. Det tar lang tid, men dette vil gjøre en uhyre stor forskjell. Man kan gå på medisin etter medisin, trene og trene, kaste opp og kaste opp, men ingenting vil bedre seg - dersom man ikke selv har det godt med seg selv. Det er iallfall min mening om det. Det har en vesentlig forskjell og et godt startpunkt på å starte med rett behandling etterpå. 

Dette ble masse skrift. Jeg er usikker på at jeg får frem budskapet mitt, men jeg håper dere forstår hva jeg mener. Elsk deg selv ♥

HELT GENIALT!

God lørdag ♥

Så utrolig deilig å kunne sove lenge i dag. Og ikke stresse seg hit eller dit. Kroppen min trengte litt hvile nå. Er jo arbeidshelga mi nå, men er jo fremdeles sykmeldt - så da er det godt å kunne få roet fullstendig ned. 

I går saumfarte jeg Facebook for arrangementer som var i nærheten, bare fordi jeg kjedet meg og fordi det kunne hende det var noe interessant som skulle skje i nærmeste framtid. Det er så jævlig typisk meg å se disse arrangementene etter at de har vært og det er så utrolig kjipt! Derfor skal jeg bli flinkere til å sjekke opp hva som skjer i nærområdet. Og tror du jammen ikke jeg fant noe som jeg ble umiddelbart interessert i?! Joda, og det skjer IDAG. 

Byttedagen på Studenten ved Høgskolen i Innlandet. Har du noen plagg du er lei av, samtidig som du har lyst på nye klær, men lever på et stramt budsjett Da er denne dagen noe for deg! Du får en verdikupong for hvert plagg du leverer som kan byttes i et annet plagg på byttedagen. 

Byttedagen foregår slik:
Alt av tøy, sko og vesker kan leveres inn (NB: MÅ være rent) på UKA-stand, eller på selve byttedagen. Legg klærne i en pose og merk med antall plagg. Ved levering får du verdikuponger etter hvor mange plagg du leverer inn. På byttedagen handler man som i en vanlig klesbutikk, men penger er byttet ut med verdikuponger, og du får handle like mange plagg som du har kuponger.

Det er jo fader'n meg helt genialt. Jeg må virkelig skjerpe inn forbruken min på ting jeg overhodet ikke trenger. Og jeg tror nok at klær står øverst på lista der. Kjenner du deg igjen? Du har liksom fullt klesskapet, men føler at du ikke har noen klær. Du finner aldri noe du liker og føler passer til den og den tilstelningen. Du er blitt lei av over halvparten av dem og du bruker dem ikke lengre. Men hvorfor klarer vi ikke å kvitte oss med dem? Jeg er så utrolig dårlig på å sortere ut de plaggene jeg ikke lenger bruker. Så derfor blir det jo helt kaos når jeg investerer i nye plagg og ingen av de tidligere kjøpte plaggene blir fjernet. Sier seg jo selv at det blir too much.. 

Så i går kveld fant jeg to søppelposer og saumfarte klesskapet etter plagg jeg ikke liker og plagg jeg ikke lenger bruker. Det ble jo faktisk en del. Selv om jeg sikkert kunne hatt en søppelpose til. Men dette er en læringsprosess. Så får vi se om det er noe jeg kommer til å ta med meg hjem eller ikke. Uansett så er jeg heldigvis blitt kvitt en hel haug med klær som andre kan ha større glede av enn meg. Og det gjør meg glad. Man kan såklart kaste disse søppelsekkene og gi dem til barn og ungdom i andre land. Og dette har jeg også gjort masse av. Så nå tenkte jeg å prøve ut byttedagen. 

Dette er også noe som man kan gjøre innad i venninne og vennegjengen. Eller med andre mennesker man kjenner. Man sparer penger, man blir kvitt plagg man ikke lenger bruker eller liker og man kan få "nye" plagg man er blitt fullstendig forelsket i. Det er jo bare en vinn-vinn-situasjon for alle sammen! 

Nå må jeg nesten få ordnet meg litt og ta meg med mine to søppelsekker og komme meg av gårde. Kos dere enn så lenge ♥

TOMHET

Hallois ♥

I dag var siste dagen bak skolebenken for en stund. Det var både trist og godt på en og samme tid. Denne uka har vært hektisk og det har vært en stor forskjell i fra de tidligere ukene hvor jeg nesten ikke har gjort noe som helst. Derfor er kroppen min passe kjørt akkurat nå. Godt å kunne slappe fullstendig av. 

Jeg snakket jo på dette foredraget jeg var på i går kveld. Angående kroppspositivisme og spiseforstyrrelser. Og dette skal jeg virkelig lage ett innlegg om også. Men jeg må nok vente til i morgen. Når både kroppen og hjernecellene fungerer bedre enn det de gjør i skrivende stund. Jeg er litt tom nå. Litt tom for tanker og følelser. Bare sliten. Kjenner du deg litt igjen? Man har noe gående over en lengre periode, og når man først ikke har noe å gjøre - først da kjenner man hvor sliten man egentlig er. Kroppen er en fantastisk ting. På både godt og vondt! 

Det er litt vanskelig å finne på noe fornuftig å si akkurat nå. Og jeg kjenner at det er nytteløst å bable i det vide og det brede om det ene eller det andre. Det kommer det ikke noe godt ut av, hverken for meg eller deg. Så derfor vil jeg heller bare ønske deg en riktig god helg enn så lenge! Så skal jeg samle krefter og komme sterkere tilbake imorgen. Det er mange ting jeg gleder meg til å dele med dere. Og det er ett par ting som jeg gruer meg til å dele. Dette kan nok bli lærerikt for både deg og meg. 

Kos deg masse i kveld. Enten du er alene eller sammen med noen. Nyt kvelden som best du bare kan ♥

FULL RULLE

God kveld i stuggu ♥

Altså..... disse skoleukene mine, de drar jo ut i det uendelige hver dag de. Full rulle fra morgen til kveld. I dag har jeg vært mer produktiv enn jeg har vært på sikkert to måneder. 

Dagen startet bak skolebenken med psykiatri som tema. Veldig interessant og lærerikt! Når vi hadde fått stappa i oss så mye kunnskap vi bare klarte på seks timer, var det tid for litt gruppearbeid angående ett framlegg vi skal ha imorra. Så var det full rulle for å hente samboeren som trengte skyss hjem. Innom butikken på vei hjem. Fått sendt papirer til bokontrollen som jeg for 2. året er blitt trekt ut til. 

// Foto: Google 

Så stappe i seg noe mat, før man stakk innom jobben en liten tur for noe papirarbeid. 5 minutters margin for å rekke kurset om kroppspositimisme, ett foredrag om retten til å elske seg selv og om spiseforstyrrelser. Etter en time med mye klokskap og noe erfaringer rikere var det duket for brudeshow. Hvor det var gratis mat og drikke, goodiebags og motevisninger opp i mente. 

Herregud for en dag altså. Det er både deilig og slitsomt å være såpass produktiv. Virkelig! Men jeg har fått veldig godt utbytte av denne dagen, selv om det er en sliten kropp som kasta seg ned på sofaen for en halvtime siden. Deilig å kjenne at man lever igjen! 

Dette foredraget skal jeg snakke mer om i løpet av de neste dagene. Hjertesak for min egen del og derfor ønsker jeg selvfølgelig å dele det med dere ♥ Nå skal jeg få fiksa meg litt før det er å hoppe til køys! 

HAPPY VALENTINE

Lucky me ♥

Jeg har faktisk ikke noe annet å si. Annet enn at jeg er jævlig heldig! Jeg vet det er skikkelig kliss klass å utbrodere i det vide og det breie over hvor lykkelig man er og hvor hodestups forelska man egentlig er. For det er jo litt sånn "er det ikke for bra til å være sant?"-feeling. Og mange ganger tror jeg det selv også. 

Er det virkelig mulig å være så forbanna heldig? Og finne en person man er så glad i? En som gjør deg lykkelig og som gjør at du hver dag har det bra. At han vil gjøre alt for deg, slik at du skal ha det best mulig. Er det flaks eller er det fortjent? Man kan undres til man blir både blå og grønn. For min egen del føler jeg at jeg har skutt gullfuglen så til de grader og jeg vet faktisk hvor heldig jeg er som har en så fantastisk fyr i livet mitt. 

Men nå skal jeg virkelig ikke la dette gå helt over styr her. Her er ett par knips av den nydelige gaven jeg fikk i overraskelse av mannen. 

Vi hadde jo egentlig blitt enige om å ikke kjøpe noe til hverandre, men spandere på oss spatime. Men tydeligvis så klarte ikke sjarmøren å dy seg og det sto derfor en gave på soverommet da jeg kom hjem igår kveld. Jeg har skolesamling denne uka og i dag skulle jeg være borte så og si hele dagen. Det var også grunnen til at vi feiret på forskudd lørdag. Mange syns denne dagen bare er noe tull og selv syns jeg det lenge da jeg nøt singellivet. Men nå som jeg faktisk har en samboer, så vil jeg jo si at det ikke er bare dumheter rundt denne dagen.

Man skal jo såklart ta vare på hverandre og verte hverandre opp ellers også, men på denne dagen så føler man at man må slå på stortromma! Noen ganger går det jo litt over stokk og stein, og man trenger ikke bruke flere tusen kroner på å kjøpe noe dyrt. Det viktigste er jo å ha tid sammen. Nyte tiden med hverandre og hverandres selskap. Så man kan mene mye om denne dagen, men innimellom så syns jeg det er flott å ha merkedager hvor man tenker litt ekstra nøye over hvorfor man elsker noen og hvorfor man er glad i dem. Og for å minne oss på at vi MÅ ta vare på hverandre og ikke minst sette pris på hverandre. Det kan hjelpe oss i å ikke ta hverandre fullstendig for gitt! 

Så takk til min kjære, som dag og natt vier sin tid til å ta vare på meg og til å gjøre meg både glad og lykkelig. Du får meg til å føle meg bra og du gjør hver eneste dag mye lettere. Hverdagen og livet mitt har blitt et lykkeligere og ikke minst lysere sted etter at du entret det. Og jeg er så ufattelig glad i deg! Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Takk for alt du gjør for meg og for alle gode egenskaper du innehar. Du er gull verdt ♥

Håper du har enten fått noe fint eller hatt en super dag i samvær med noen du er forelska i eller glad i. Alle fortjener å bli satt litt ekstra stor pris på på en dag som denne. Enten man er singel eller i et parforhold, så kan man ha en veldig fin dag uansett. Og det trenger overhodet ikke koste skjorta! 

Er du fan av valentine's day? 

HEDER OG ÆRE

God aften ♥

I dag har jeg hatt eksamen og derfor har det gått litt i ett sett fra jeg sto opp til nå. I tillegg har jeg fått skvisa inn to middager og en liten shoppingrunde. Veldig sosialt og gøy å ha litt kvalitetstid med mange flotte mennesker! 

I går snakka jeg jo om at det kom et nytt innlegg hvor jeg skulle snakke litt om morsdagen, men som vi sikkert alle ser så ble det jo ikke noe av. Så derfor tenkte jeg å ta det litt på etterskudd. Har jo vært så mange ting vi har gjort på forskudd i det siste, så greit å ta noe etterpå også vettu! Vi hadde jo iallfall en kjempekoselig dag i går. Jeg starta dagen med å lese til eksamen jeg hadde i dag. Deretter dro jeg og Kim til Fåvang, hjemstedet mitt for å hente mamma. 

Jeg og Kim bestemte oss for å spandere middag på de flotte mødrene våre ettersom de sjeldent får servert middag. I tillegg til at vi hadde kjøpt litt småtterier for å glede dem litt ekstra. Det er jo alltid hyggelig å glede andre, spesielt noen som står oss nærme. Jeg og mamma har alltid vært nære og hun er den beste vennen jeg har. Hun er en av de beste støttespillerne jeg har og jeg kunne virkelig ikke klart meg uten henne. Jeg mener dette er en fantastisk dag og at man faktisk burde gjøre en innsats for å hedre moren sin. Det er ikke så mye som skal til. Man trenger ikke en gang å bruke penger. Man kan like godt lage middagen selv. Eller lage ett fint kort. Eller noe oppfinnsomt for å glede! Jeg setter stor pris på moren min og ville derfor glede henne som best jeg kunne. Vi spiste på ett sted som heter Fryatun. Hvor det var deilig buffemiddag. Det var heeelt nydelig! Det var en super dag, hvor familiene våres var samlet for å hedre mamma og svigermor. Kunne ikke ønsket meg en finere eller bedre dag! Det var helt suverent. Jeg håper alle som har en mamma, uansett hvor de måtte være - både på jorden og i himmelen satte litt ekstra stor pris på dem. Ikke minst fortalte hvor glad du var i henne, man sier aldri dette nok ganger ♥

Hedret du moren din i går? 

 

VALENTINE-LOOK

Hei og hopp ♥

I dag fikk vi dratt oss opp i noen lunde god tid, slik at jeg kan få lest og regnet litt på arbeidskravet som jeg skal ha imorgen. Jeg gruer meg så fælt, fordi jeg føler overhodet ikke at jeg er godt nok forberedt. Noe jeg bare kan takke meg selv for... Men jeg krysser fingrene og håper på det beste! 

Det er jo en spesiell dag i dag som hedrer noen fantastiske og unike mennesker, men dette skal jeg snakke mer om i neste innlegg. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder i fra gårsdagen. Det var en så fantastisk fin kveld sammen med min kjære. Selv om det var ett lite nederlag, da vi ikke fikk bord på Egon siden det var helt stappa. Men det ble likevel biff og stor ståhei allikevel. Skrev jo det i det forrige innlegget at det var ett år siden sist vi så Fifty Shades, men der tok jeg visst grådig feil i følge min bedre halvdel. Var visst jammen gått 2 år! Og jeg gleder meg like mye til en ny oppfølger nå, som jeg gjorde for 2 år siden..

Jeg har slitt endel med dårlig hud i det siste. Noe som gjør at jeg får veldig dårlig selvtillit. Dette er noe som irriterer meg, siden jeg mener man er like fin både utenpå og innvendig uansett form, fasong og utseendet. Så dette er noe jeg har jobbet mye med de siste ukene og akseptere disse feilene jeg har ved meg selv. Og det er litt av en reise. Men det er virkelig nødvendig - for å kunne bli mer glad i seg selv og utseendet sitt. 

Nydelig skjorte fra B-young // Halsskjede fra B-young // Skjørt fra Styleconnection

Så utrolig fornøyd med dette antrekket. Og den fantastisk fine skjorta jeg kjøpte på 70 %-salg her forleden dag har jeg forelska meg fullstendig i. Den er både sexy og romantisk på en og samme tid. Blondene er såååå fine og jeg likte den virkelig godt! Nå skal jeg få kasta meg rundt. Pakka inn noen morsdagsgaver og få lest og regna litt før vi skal oppover til hjembygda for å hedre de fine mødrene våre ♥

FEIRE KJÆRLIGHETEN

God lørdagskveld ♥

Dagen i går gikk i to hundre og ti. Vi var ute på en liten shoppingrunde for å få tak i noen morsdagsgaver, før Kim kjørte meg på vorspiel. Det var tid for lønningspils og det var så utrolig kjekt og koselig! Virkelig artig å være ute. Kjempe lenge siden sist. Og det kjennes på kroppen i dag for å si det sånn...

I dag skal vi ha en aldri så liten valentinesday, ettersom jeg er opptatt så og si hele tirsdagen tar vi ei feiring litt på forskudd. Vi har selvsagt booket billetter til Fifty shades darker og jeg gleder meg som en liten unge! Har venta i over ett år og det skal bli utrolig å få sett fortsettelsen på kinoen vi så på for ett år siden. 

Nå må jeg bare få fiksa meg litt, før vi stikker på Egon og får i oss noe deilig mat og drikke - før vi tusler ned til kinosalen. Håper denne lørdagen har behandlet deg bra og at du har fått skaffet deg en morsdagsgave eller to! For i morgen er det på tide å hedre alle de flotte mødrene som finnes der ute i verden og for all den fantastiske jobben de gjør. 

Vi blogges ♥

LAST DAY OF CHALLENGE

God dag ♥

Vi nærmer oss helg og jammen har vi ikke kommet oss til veis ende i denne blogg-utfordringen også! Det har vært en morsom og lærerik reise og jeg skal definitiv ta opp igjen en slik utfordring i nærmeste framtid. 

DAG 7: Hvilken egenskap hos deg selv setter du mest pris på? 

Som alle de seks andre dagene, så syns jeg denne også er veldig vanskelig. Det er ikke så lett dette med å se sine sterke og svake sider. Det er jo sånn at vi ofte syns det er lettere å se de svake sidene, fordi det er det vi irriterer oss over og som vi gjerne ville forbedret. De sterke sidene er det ikke alltid like lett å se, nettopp fordi vi er for dårlige til å gi oss selv credit! Man skal liksom ikke skryte av seg selv, det er jo ikke lov. Det kan jo være farlig å si at man er stolt over seg selv. Men er det egentlig farlig? 

Man burde bli mye flinkere til å gi seg selv ros og credit. Både for ting man gjør og over egenskaper man har. Det er synd at vi ikke klarer å få oss til å si at "Du har jammen meg ett par gode egenskaper, kjære deg. Som det at du alltid setter andre før deg selv. Du ønsker andre lykke og suksess. Og det er en fantastisk egenskap å ha". Hvorfor kan vi ikke tenke mer sånn? Si mer sånt til oss selv? Men det er faktisk mye vanskeligere enn man skulle tro. Man skal liksom jekke ned alt det positive som blir sagt om en. Som når man får komplimenter fra andre. Så har du ofte en unnskyldning for å få jekket det ned. "Det var jo bare flaks da". Kan vi ikke bare si "Tusen takk, jeg syns selv at jeg virkelig hadde draget på dette". Være stolte over oss selv. 

// Foto: Google 

Over til det spørsmålet egentlig dreier seg om.. Den egenskapen jeg setter mest pris på hos meg selv er nok at jeg ønsker å hjelpe andre mennesker. Uansett om det er bekjente eller ukjente. Det har vært flere episoder i denne tiden jeg har vært sykmeldt, at jeg har hjulpet opptil flere ukjente mennesker. Og det er en skikkelig god følelse. Som det å hjelpe eldre å skjønne seg på elektroniske maskiner som betalingsmaskiner. Både hos legen og på solariumet har jeg nå hjulpet mennesker med å få betalt for seg. Og de blir jo så takknemlige. Det tar meg toppen 5 minutter å vise og forklare, for deretter at de skal få den hjelpen de trenger til å klare å gjøre det på egenhånd. Det er en fantastisk følelse! 

Det er nok den egenskapen jeg er mest glad for å ha og som jeg setter pris på. Siden jeg får så mye igjen for det. Det gir mye å kunne hjelpe andre og det er nettopp derfor jeg ønsker å jobbe med et slikt yrke når jeg er ferdig utdannet. 

Nå skal jeg straks få i meg litt mat, før jeg for første gang på veldig lenge skal være støttekontakt igjen. Jeg gleder meg! ♥

DAY 6 OF CHALLENGE

Onsdagsfølelse ♥

Nå nærmer vi oss slutten av denne lange og vanskelige utfordringen. Det har vært både morsomt og lærerikt å få noen spørsmål hvor man må virkelig vri hjernen sin litt for å kunne klare å besvare dem. Skal vi se her!

DAG 6: Hvilke skjulte talenter har du, som få eller ingen kjenner til? 

Som vanlig syns jeg det er et vanskelig spørsmål. Føler ikke jeg har noe spesielt mange talenter i grunn. Men noe jeg kanskje kan trekke fram er vel at jeg lærte meg noe piano mens jeg gikk på folkehøgskolen. Tror ikke det er så mange som vet om det igrunn! Ikke at jeg husker så mye av det, da jeg ikke har holdt det ved like.. Men jeg var godt i gang til å kunne å spille en-to hele sanger. Det var utrolig gøy! 

Jeg er i grunnen ikke sikker på noen andre talenter som jeg har. Jeg er jo usedvanlig kreativ, men det vet jo de aller fleste som kjenner meg. Derfor er det jo ingen hemmelighet. Mamma påstår at jeg er flink til å synge, men det tviler jeg egentlig på. Er ikke så mange andre som sier det samme, men er jo sjeldent jeg synger fremfor andre også. 

// Foto: Pinterest 
 

Da jeg gikk på videregående og på folkehøgskolen, så er jeg faktisk ganske flink til å gå på skøyter. Til at jeg kun har gjort det toppen fire ganger i livet mitt, så var jeg ganske god. I tillegg til at jeg er ganske god til å skyte. Det er nok de skjulte talentene jeg har. Jeg kommer iallfall ikke på noen andre! 

Nå skal jeg få gjort unna noe skolearbeid og prøve å ha kun det i fokus i ett par timer ♥

MY HAPPY PLACE

Hellå ♥

Nå har jeg fått av meg sminke og alt av det anstendige jeg hadde på meg og kasta meg i koseklærne igjen. Deilig! Alltid like godt å få på seg noe som er litt mer mykt og soft, enn denim-buksa. Ble faktisk shorts på meg denne gangen og det var meget behagelig! 

Tenkte at det var på tide med ei litta inspo-collage igjen. Som sagt så kan jeg sitte timesvis å scrolle meg nedover sider som pinterest og weheartit og drømme meg fullstendig bort. Glemmer alt annet og bare lar meg fascinere av alle de flotte og unike bildene. 

// Foto: Pinterest 

Nå skal jeg stålsette meg og få satt i gang med litt pugging og regning. Har arbeidskrav på mandag og jeg MÅ bare klare det! Men motivasjonen er ikke helt på min side om dagen... så vi får se hvordan dette kommer til å gå! 

Ha en strålende tirsdag videre ♥

DAY 5 OF CHALLENGE

Heisann hoppsann! 

I dag klarte Kim å få dratt meg opp i 10-draget, noe som var veldig bra og viktig. Vi har begynt en dårlig trend med å legge oss seint og stå opp seint. Og da er det veldig vanskelig å få snudd dette for å opprettholde en stabil og god døgnrytme.. Så det måtte harde grep til og heldigvis ser det ut til at vi kanskje er på god vei til å få en snuoperasjon. 

DAG 5: Hva gir deg mest energi om dagen? 

Det er et veldig artig spørsmål, ettersom jeg føler jeg mangler energi i hopetall. Når man er sykmeldt, så er det som regel en grunn for det. Samtidig som man føler at man helst bør gjøre minst mulig, for ikke å gjøre ting verre. Hjernen min er jo all over the place og tenker og funderer på alt den burde gjort. Men med kroppen er det en helt annen side. Den er mer der at "vi gidder ikke gjøre noe". Det er både godt og frustrerende på en og samme tid. Jeg har jo tidligere uttrykket min fortvilelse over at latskapen har for fulle mugger tatt overhånd over meg. Men jeg kjenner i grunn at det er litt det jeg trenger for en stund. Få kroppen til å roe seg ned og ta livet litt mer ro. Noe som sjeldent hjelper, i og med at sinnet står på full guffe 24 timer i døgnet... 

Det er også litt sånn skam over det å gå ut. Spesielt nå som jeg er sykmeldt, kjenner jeg på den "du kan jo ikke gå ut, for da trenger du ikke være sykmeldt". Når folk ser meg gå på butikken eller ser at jeg er ute av leiligheten vil de mene at jeg bare later som jeg er syk/skadet. Men det er jo ikke sånn det skal være! Jeg tok en prat med sjefen min om det, og hun fortalte meg at man måtte gjøre det man må for å bli frisk og bra igjen. Og det var veldig godt å høre! Så nå prøver jeg å ikke ha så dårlig samvittighet over å gå ut av kåken. Men over til det spørsmålet dreier seg egentlig om.. Det som gir meg energi nå om dagen er vel de små tingene. Som det å gå på butikken og kjøpe noen flotte og friske blomster. Som det å bare gå ut å hente posten for å få seg en dose frisk luft. Det å kunne gå å ta solarium og bare slappe fullstendig av. Koble litt av og la hjernen få hvile. Det har vært sabla godt. Både for kroppen og for sjela. Og ikke minst sinnet! I tillegg så vil jeg jo dra frem at jeg og Kim har hatt et par veldig fine dager, siden vi begge er sykmeldte får vi tilbringt veldig mye tid sammen. Vi har hatt ett par fine kvelder hvor vi har sett film, spist god mat, hatt mange fine samtaler. Det er godt å bare ha en liten boble, hvor vi begge prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Sene og late morgener har også vært deilig! Men nå skal vi prøve å få litt mer energi og komme oss mer ut. Gjøre litt fornuftige ting. Det skal bli godt det og! Men jeg skal ærlig innrømme at det er vanskelig å finne både motivasjon og energi om dagen... Så jeg må bare bite tenna sammen og prøve å finne på positive ting for å få i gang de positive tankegangene jeg har lagra ett eller annet sted oppi knollen. 

Nå skal jeg straks fikse meg for å dra i bursdag. Skal bli godt å komme seg litt ut. Få på seg noe mer anstendig enn kun daffeklær! Håper du har hatt en fin dag så langt og at kvelden behandler deg med omhu ♥

DAY 4 OF CHALLENGE

Denne mandagen har sust forbi.... og før jeg visste ordet av det var kl. 22! 

Lenge leve latskapen. Jeg har aldri før i hele mitt liv vært så lat som det jeg er nå. Samtidig som kroppen ikke er helt på topp, så suser både timene og dagene forbi meg i en fei. Jeg får ikke gjort noe som helst. Ikke noe fornuftig på noen som helst måte. Jeg må virkelig ta meg ett skikkelig tak i nakkeskinnet nå! 

La oss fortsette med denne lille blogg-challengen jeg har gående..

DAG 4: Hvilken bekymring er mest unyttig for deg og hva gjør du for å bli kvitt den? 

Oboy! Denne her er ikke så lett.. Jeg har alltid blitt drita sur på mamma fordi hun alltid bekymrer seg over den minste ting. Ting som aldri kommer til å skje, men som hun har fått for seg kanskje kan skje. Og når jeg forlot redet, så forsto jeg godt hvorfor hun bekymret seg ihjel av "unødvendige" ting. Man får et annet perspektiv på ting, når man må passe på å ha nok penger til å få det til å gå rundt. Til å kunne betale husleie, til å kunne betale strøm, til å ha mat. Det er ikke bare bare! Man må omstille seg så til de grader. 

Det vil jeg nok si er den største bekymringen jeg har. Og som ofte tar virkelig knekken på meg. En bekymring jeg syns det er vanskelig å gjøre noe med. Spesielt er jeg bekymret angående det økonomiske, fordi jeg har så forskjellig inntekt. Det er forskjellig fra måned til måned. Og det er et evig strev å få seg nok vakter til å få skrapt opp nok penger til å få det til å gå rundt. Jeg ser ikke på dette som en god bekymring for meg. Det er klart at man skal tenke over hva man bruker penger på, hvordan man bruker dem og ikke bruke opp lønna på tull. 

Men den er unyttig i den forstand at jo større bekymring jeg har for at jeg ikke har nok penger, jo mer stressa blir jeg. Desto flere vakter tar jeg på meg og desto mer sliten og tappet av energi blir jeg. Dette går ofte utover helsen min, noe som overhodet ikke er bra! Jeg tar ofte på meg vakter ei hel uke, hvor det er flere dager jeg jobber dobbelt. Og ja, det er jo sånn at jeg er ung og skal tåle mye. Men ettersom jeg sliter med matinntaket mitt, tåler jeg ikke like mye som jeg normalt ville gjort. Det var en periode hvor jeg jobbet 12 dager i strekk, for så å ha 2 dager fri i flere måneder. Og det gikk rett vest. Prøv det den som vil, men det er ikke til å anbefale. På den 11 dagen på rad så er du så sliten at du ikke kjenner at du er sliten lengre. Det er jo ikke sunt! 

Det er mange ganger jeg tar meg selv i å tenke at "faen, hvorfor stresser du så jævlig over detta pengestyret?" Nå må du ta deg sammen, Julie! Du har ett liv å leve, så lev og nyt det mens du kan. Ikke la denne penge-frykten hemme deg i å kunne leve det livet du fortjener. Og det er noe i det! Den fornuftige Julie slår noen ganger til. Det ordner seg jo alltids. Så det å prøve å ikke bekymre seg så fælt, det er en prosess man må gjennom og som er viktig å ta. For om man bruker hele livet sitt på å bekymre seg, så er ikke det ett godt liv. Ikke etter min mening iallfall. Det jeg pleier å gjøre er å få ros og skryt av mammaen min, som beroliger meg med å si at alt kommer til å ordne seg. Utenom det så må jeg bare prøve å puste med magen og tro på det den kloke mammaen min sier til meg. Og hun har som regel alltid rett! 

Bekymrer du deg for mye? 

6 PERFEKTE VALENTINE-LOOKS

God søndag dere ♥

Det nærmer seg valentinsdagen og i den anledning tenkte jeg å vise frem seks av mine favorittantrekk som jeg virkelig syns var innafor. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha på seg. Hvilken stil man skal gå for. Blir det too much? Eller blir det rett og slett for lite? Hva skal til for å få meg til å se bra ut? Disse antrekkene er dirty, det er søtt og det er stilfullt! Her er det noe for enhver jente. Det er jo noe med det at vi syns det er litt ekstra stas å pynte oss når det gjelder spesielle anledninger. Selv om man nødvendigvis ikke er så glad i det ellers. Jeg er iallfall litt sånn. Og ingenting er bedre enn å føle seg sexy og vell i noe som er komfortabelt å gå med! 

It's getting hot in here.... 

// Innelegget inneholder annonselinker 

SØTT OG SAFE

Dette antrekket er søtt, men samtidig utrolig stilfullt. Komboen mellom hvitt, svart og gull slår aldri feil. Og med noen super røde lepper til, så blir det et perfekt antrekk til en fantastisk aften. Enten du skal ut på byen eller du skal ut på restaurant. Det er også et ganske stilrent antrekk som gjør det veldig safe! Dersom man ikke føler seg fullstendig crazy og vågal, kan man likevel se smashing ut i dette antrekket. 
1. Kjole HER // 2. Halskjede HER // 3. Veske HER // 4. Sko HER 

ELEGANT PERLE

Dette antrekket er helt rått. Det er enkelt, men det oser stilfullt og elegant all the way. Dette er en av mine favoritter! I dette antrekket vil du se ut som en million dollar og du vil nok også føle deg som en. Et lite hint av gull på kjolens skjørt gjør den lille ekstra piffen som gjør at det får en elegant touch. Og med ett par gull-øreringer så blir antrekket komplett. 
5. Øreringer HER // 6. Kjole HER // 7. Veske HER // 8. Sko HER

STILFULL ROMANSE

Med dette antrekket kommer du til å lyse opp rommet. Det er enkelt, men likevel er det detaljene som gjør antrekket stilfullt. Blant annet blondene gjør det til en sexy vri og elegante sko gjør det til et verdig antrekk. Et lite hint av svart og rosa gjør prikken over i-en. Dette kan du gå på både kino og restaurant med! Dette er et stilfullt antrekk med rene farger som gjør deg både sukkersøt i tillegg til elegant. Nok en sikker vinner, dersom man ikke er fullt så vågal!
9. Armbånd HER // 10. Kjole HER // 11. Veske HER // 12. Sko HER SEXY HOTNESS

Oh my God! Dette antrekket er til å dø av. Det oser romantikk, sexy look og dirty lang vei. Rødt og svart utgjør en utrolig sexy kombinasjon og jeg tror nok at alle øyne ville vært på deg med en gang du kom inn døra. Kjolen er virkelig en fryd for øyet og tilbehøret som de røde skoene gir antrekket det lille ekstra som gjør at det pirrer litt ekstra både det ene og andre stedet. Dette er desidert min favoritt! ♥
13. Armbånd HER // 14. Kjole HER // 15. Veske HER // 16. Sko HERBLÅ LEKENHET

Denne kjolen er et unikt verk. Blondene og det gjennomsiktige gjør den både sexy og romantisk. De flotte elementene og fargene utgjør en unik kombinasjon og gjør at man rett og slett ser dritbra ut. Det oser romantikk. Man er både søt, leken og romantisk på en og samme tid. En sikker vinner om du er usikker på om du skal kle deg sexy eller søtt, her får du i både pose og sekk. 
17. Halskjede HER // 18. Kjole HER // 19. Veske HER // 20. Sko HER PINK DIRTINESS

Olala! Dette er ett antrekk for de lekne og de som tørr å vise sine litt mer vågale sider av seg selv. Den uskyldige kjolen sammen med de mørke og dirty detaljene gjør det til et perfekt og lekent antrekk. Et perfekt antrekk om du har bein i nesa og skal på fifty shades darker. Mange av elementene fra tilbehøret kan gjenspeiles i filmen og det er en fin hyllest til selve filmen og det dirty temaet. Guttene vil bli stående å måpe!
21. Maske HER // 22. Choker HER // 23. Veske HER // 24. Belte HER // 25. Sko HER // 26. Kjole HER 

Dette var virkelig gøy! Det finnes så mange flotte kombinasjoner som gjør det både sexy, dirty og romantisk. Og det er jo litt der vi ønsker å være når det er valentinesdagen. Man kan liksom gå for å være litt ekstra heit og ekstra elegant. Det er alltid gøy å imponere gutta våres og se hvordan de måper og sliter med å holde munnen igjen. Jeg sier ikke at du må gå sånn som disse antrekkene. Du skal selvfølgelig gå med akkurat det du selv føler for og det du selv føler er mest behagelig og komfortabelt å gå med! Men det slår aldri feil med litt inspirasjon, eller hva? 

Hvilken av antrekkene var din favoritt? ♥

"VI-SNAKK"

God lørdagskveld ♥

De siste dagene har vært veldig rare. Samtidig som de har vært veldig koselige og rørende. Man skjønner at man må ta vare på de man har i livet sitt mens man fortsatt har dem. Det har vært svært innlysende å se hvordan man av en situasjon kan endre perspektiv på ting. Ikke minst er det usedvanlig lærerikt! 

Vi er begge to veldig slitne. Vi sover mye og tar det egentlig knusende med ro. Det er viktig. Viktig å lytte til kroppen og ta vare på helsa. Vi har begge smerter, Kim særdeles mye mer, noe som gjør at vi begge har tatt litt mer vare på hverandre enn før. Det er godt. En god følelse å vite at vi er der for hverandre. Vi snakker mye mer om ting vi ellers ikke snakker så mye om. Noe jeg ser på som veldig viktig i ett parforhold. Det kan være alt fra hvor mange unger vi ønsker oss til hvor vi ønsker å bosette oss. De viktige tingene her i livet. Det er ikke alltid like lett å ta opp eller å snakke om - men det er uhyre viktig. Både for en selv og for den andre parten. For å vite om man er på samme nivå eller ikke. 

Nå ble det mye vi-snakk og parforhold-snakk... men jeg må bare poengtere hvor viktig det egentlig er. Det å sette seg ned og snakke om ting man føler for. Uansett om det føles vanskelig eller ikke. Vi må ut av komfortsonen og snakke om ting som ikke alltid er like behagelige. Men vi vil ofte føle oss desto bedre etter vi har fått snakket ut. 

Nå skal jeg slenge med ett par bilder som lyser helgemodus. Jeg fortsetter med den beryktede blogg-challengen min til uka!Nok snakk om "vi" og vårt forhold. Nå skal jeg kose meg med min bedre halvdel resten av denne lørdagskvelden, også håper jeg du gjør det samme. Anbefaler dere å se "the best of me". En fin og trist film som virkelig får en til å tenke på ting man kanskje ikke ellers ville. En tankevekker ♥

HARDT Å SITTE PÅ SIDELINJEN

God fredag alle sammen ♥

Dagen i går var en av de lengste dagene i hele mitt liv. Det var langfredag x 7. Kim ble nemlig operert. Noe jeg aldri syns er noe spesielt gøy. Sist han ble operert i håndleddet satt jeg i seks timer å venta på venterommet. Det tar jo forever å bli ferdig. Så denne gangen var vi begge fast bestemt på at jeg ikke skulle sitte å vente, men heller bedrive tiden min med noe annet..

Jeg kjørte han på sykehuset til halv ti. Siden jeg hadde time selv hos fastlegen kvart på ti. Det ble et kort farvel-kyss før jeg hastet meg av gårde. Er ikke spesielt flink til å si farvel. Det er noe jeg helst vil unngå. Jeg gjorde mitt og fikk igjen en ny sjukmelding. Siden hånda mi heller ikke er bra igjen enda. Jeg fikk fikset masse i løpet av de neste timene som hadde med min egen skade å gjøre og det var godt å få gjort unna. I tillegg til at timene gikk. Men de gikk liksom ikke fort nok. Da jeg følte jeg hadde ventet i sju vide og sju breie så var klokka bare halv ett. Da dro jeg på sykehuset for å høre hvordan ståa er. 

// Foto: Google

Dama i skranken forteller at han nettopp er blitt lagt i narkose og at jeg heller bør komme innom om ett par timer. Jeg ble litt satt ut i starten og kjente at alt strevet etter å få en parkeringsplass var forgjeves. Litt småsur og ganske bekymra gikk jeg først på toalettet, for så å gå til bilen. Der står det en hel bøtteballett med biler i kø for å få seg en parkering. Jeg forter meg til bilen og får kjørt ut, slik at en blid stakkar får min plass. Det var fullstendig kaos. 

Jeg stakk på butikken for å få posta ett brev jeg hadde hatt liggende altfor lenge. Så satt jeg i bilen utenfor butikken i en times tid. Jeg visste overhodet ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg var rastløs innvendig, selv om kroppen min var helt stiv av skrekk. Det var en vond følelse. Den forbaska ventinga. Ingen informasjon å få. Kun vente vente vente. Jeg ble gal. Heldigvis fikk jeg tak i en kompis som kunne holde meg med selskap i mens timene gikk. Det var godt å ha noen å snakke med om andre ting og prøve å få fokuset på noe annet. 

I 15-draget hadde jeg fått tak i parkeringsplass og var nok en gang plassert på venterommet. Spurte dama i skranken om ståa nok en gang og hun forteller at han har ligget på oppvåkning i snart en time, men at det enda kunne ta ei stund. Jeg sitter der i en times tid før jeg får en telefon fra en meget omtåkete og groggy Kim som forteller meg at han er i live og at jeg ikke skal bekymre meg. Etter en halvtimes tid kommer han ut døra og sier at jeg skal komme. Da må jeg hjelpe stakkaren og få på seg klær. Sjanglete, bleik og tydelig smertepåvirket. Det er nok vondt for de som opereres også, men det er nok vi som pårørende som har det verst. Ventetiden er uutholdelig. Det er faktisk ikke noe særlig i det hele tatt. Håper jeg slipper flere sånne turer. To turer er nok- for flere år fremover. 

Føler med de som sitter å venter på enda verre operasjoner enn det jeg har gjort. Stakkars mennesker som må sitte der og ikke vite om sine kjære en gang kommer ut med livet i behold. Det unner jeg ingen.. 

Så det er da grunnen til lite blogging i det siste. Beklager dette. Jeg kommer sterkere tilbake! ♥

DAY 3 OF CHALLENGE

Heisann ♥

I dag har jeg vært sofagris igjen. Jeg har funnet ut at det er en midlertidig fase jeg er inne i og jeg skal prøve å akseptere at det er ålreit for en periode. Kroppen min trenger hvile. Heldigvis har jeg fått ett meget etterlengtet brev i posten i dag. For første gang på lenge var det gøy å gå etter posten. Endelig er jeg blitt innkalt til ny vurdering på sykehuset. Og jeg ber på mine knær om at de nå finner ut hva som er galt med hånda mi.

Men over til det dette innlegget egentlig handler om. Blogg-challengen. 

DAG 3: Fortell om en gang du gjorde noe du er stolt av. 

Nok en gang syns jeg det er vanskelig. Mest fordi jeg ikke kommer på noe jeg er spesielt stolt over at jeg har gjort. Men skal vi nå se. Dette må jeg virkelig trimme hjernecellene tok en gang. Og det er nok sikkert sunt og bra! Mulig det er mange ting jeg kunne listet opp som andre mener jeg burde være stolt over meg selv over å ha gjort. Men jeg må på en måte føle stolthet selv også. Jeg tror ikke jeg tillater meg selv å kjenne så ofte på den som jeg muligens burde. Men jeg husker spesielt en gang. En spesiell gang som jeg vil trekke fram. Da var jeg stolt over meg selv. Skikkelig stolt. 

Denne gangen jeg snakker om var dagen jeg fikk vitnemålet mitt. Den dagen jeg kunne si meg ferdig med 13-årsskolegang. Den dagen jeg kunne si "jeg klarte det!". Mot alle odds. Videregående var en vanskelig og tøff periode i livet mitt. Mye på grunn av spiseforstyrrelsen min. Jeg hadde for lengst gitt opp det sosiale livet mitt og klarte så vidt å henge med på skolen og å gjøre skolearbeidet jeg måtte. Jeg måtte til slutt ta den vanskeligste avgjørelsen jeg hittil har tatt i livet mitt. Det å gi opp idretten som jeg elsket over alt. Å kun satse på skolen. Det ble rett og slett for mye med idrett både på skolen og utenom. Jeg jobba skikkelig hardt for å klare å komme meg gjennom videregående. Spesielt det siste året. Det var tøft, men jeg klarte det. Jeg sto i alle fag. Til tross for at jeg hang etter. Og det er noe jeg virkelig er stolt over. 


// Foto: tatt på vei hjem fra vitnemåls-sermonien

Det å slippe å ta opp igjen fag. Det å slippe å gå om igjen. Det var for meg en stor lettelse. Bare bli ferdig! Se framover mot nye utfordringer. Gud, jeg husker enda hvor lettet og glad jeg var. Nok en milepæl var over. Og godt var det. Jeg husker spesielt mamma var stolt av meg og uendelig glad for at jeg hadde klart å karre meg gjennom! Jeg husker også godt at jeg veldig gjerne ville ha med bestemor, slik at hun kunne få dele denne stoltheten. Det er et veldig godt og koselig minne jeg sitter igjen med og som jeg aldri kommer til å glemme. 

Har du noe du er spesielt stolt av? ♥

hits