LADIES, YOU'RE UP!

God mandag!

Som alle sikkert har fått med seg er det skuddår i år. Og dagen idag er det faktisk fire år til vi får sett igjen på kalenderen. Er det ikke ganske sykt?

Tradisjonelt (i følge skikk og bruk) kan mannen fri til kvinnen når som helst, mens kvinnen ifølge gammel skikk bare kan fri på skuddårsdagen hvert fjerde år. Når en kvinne fridde til en mann på skuddårsdagen, var mannen forpliktet til å svare ja. Svarte mannen nei, måtte han ut med en mulkt, som i nyere tid er satt til tolv par hansker, for å skjule kvinnenes manglende forlovelsesring. Skuddårsfrieri er fortsatt populært, men i våre dager kan kvinnen fri når som helst.

Dette er altså dagen da damene kan fri! Så damer, om dere lenge har vurdert å fri - men føler at det ikke er helt på sin plass og tenker at det er mer romantisk å følge det tradisjonelle, så grip dagen i dag! Dette er tydeligvis en tradisjonell tro i fra gammelt av og det er overhodet ingen skam i at det er damene som skal kunne fri like så mye som at mannen går ned på kne!

Pop Art illustration of blue head girl on pink background.Pop Art girl. Party invitation. Birthday greeting card. Advertising poster. Comic woman. Romantic girl hiding her face. Cute girl flirting.

Tenk så utrolig gøy at vi kvinner har en egen dag hvor det er mulig å kunne fri fra gammel skikk og bruk. Jeg syns dette er innmari moro! Ikke minst fordi selv om vi lever i 2016 er veldig bestemte på at om noen skal fri, så må det være mannen! Men sånn er det da altså ikke. Om du er i tvil om hvordan du skal fri, sjekk ut disse tipsene her.

Nå må jeg nesten bare løpe avgårde, jeg skal møte mamsen, lillebror og Akira! Nyt mandagen da dere.
 

BLI MITT NYE LESESTOFF?

Hola!

Jeg er på utkikk etter nye blogger å lese! Og jeg syns det er en fin trend at vi bloggere kan hjelpe hverandre ved å promotere og gi tilbakemeldinger til hverandre innad i bloggverdenen. Dette er veldig flott og koselig! Jeg ser det overalt både på blogg.no og på forskjellige facebook-grupper hvor bloggere deler bloggene sine og jeg syns det er utrolig rørende å se. Ikke minst er det nyttig inspirasjon for både leseren og den som faktisk eier bloggen. En vinn-vinn-situasjon.

Siden jeg syns dette er så himla morsomt og ikke minst en flott gest, så trår jeg i gang med en ukens blogg-konkurranse her på bloggen hver søndag! Både for min egen del, slik at jeg kan bli kjent med flere bloggere og hvordan forskjellige bloggere opererer. Samtidig som det er en hyggelig ting å bli "nominert" til ukens blogg og få høre litt tilbakemeldinger om det man faktisk bruker haugevis av timer på å jobbe med. Om du er den bloggen som blir mitt nye lesestoff vil jeg skrive litt om hvorfor jeg valgte nettopp din blogg, hva jeg liker ved den og hvilken inspirasjon jeg finner ved den under "denne ukens"-innleggene mine.

Vi kicker i gang første "konkurranse" i dag. Og det du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er:

✔ Klikk deg inn og lik fanpage-siden min HER
✔ Skriv at du ønsker å være med i kommentarfeltet
✔ Legg ved link til bloggadressen din

Jeg ser virkelig fram til å se gjennom alle flotte bloggere som finnes der ute! For meg har seere ingenting å si. En blogg som kun har ti seere hver dag, kan være like bra og inspirerende som det en av de som ligger øverst på topplisten er. Det er ikke popularitet som teller! Det er personlighet, kreativitet og innhold.

Lykke til ❤

DENNE UKENS!

God morgen, sunshines ❤

Søndagen er endelig her og den skal virkelig nytes til det fulle! Vi tar en ny vri på denne ukens med noen nye momenter. Forandring fryder eller hva? Det kan nok hende det blir endringer på disse etterhvert også, siden jeg aldri får bestemt meg om hva disse momentene skal være! Haha, for ett luksusproblem.

FORMÅL:

Denne ukens formål har gått ut på å gjennomføre uka. Det har vært en tøff uke og kroppen har virkelig kjent på det å jobbe 12 dager på rad med kun to hviledager imellom slagene. Jeg kom meg så vidt igjennom uka og nå sitter jeg her og er ekstremt glad for at jeg klarte det! Det var endel tårer på veien dit, men det er bare sunt og godt for både kropp og sjel.

GLADNYHET:

Det er ett ord som kan beskrive dette punktet og det er vinterferie! For en ubeskrivelig deilig følelse. Samtidig som det ikke har sunket inn enda. Jeg er ikke akkurat annerkjent for å være bortskjemt med mye fri og da heller ikke ferie. Det er jo bare helt sinnsykt at jeg har ferie i hele fire dager + denne helga her. Det er nesten for godt til å være sant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INSPIRASJON: 

Denne sprudlende og fantastiske instagram-profilen må bare sjekkes ut! Denne gir deg et smil om munnen på en ellers grå og trist dag. Sjekk ut @candyminimal for en fargerik inspirasjon! 

NEW IN:

Det er et gigantisk salg på junkyard og jeg har nettopp kapret noen av mine favoritter som er på vei i postkassa mi as we speak! Hurraaa. Blant annet så klikket jeg hjem denne nydeligheten her. Er den ikke rå?! Jeg har jo siklet på en slik jakke i evighet, så jeg måtte jo bare klikke en hjem når den var på salg! Du finner den HER.

UTFORDRING: 

Kåken ser ikke ut og denne ukens utfordring har vært å få orden i rotet! Det å få skikkelig orden i klesskapet, få vasket klærne som er i skittentøyskurven, pante alle flaskene som flyter rundt og ikke minst få skifta sengesett på senga! I tillegg til å få gjort en hel del annet som står på to-do-lista som burde vært gjort for lengst. Jeg får ta meg en times tid etterpå å få gjort de aller viktigste tingene i første omgang.

PLANLEGGING:

Neste uke består av masse gøy og jeg kan nesten ikke vente med å ta fatt på de neste dagene! Familiebesøk, venninnetid, date med mannen og hockeykamp på torsdag. Dette er en uke jeg virkelig ser fram til og jeg skal nyte hver eneste feriedag som det skulle være den siste.

Nå skal vi nok se på litt serie-titting, før vi begir oss ut på andre eventyr. Kanskje du hører fra meg litt senere idag?! Kos deg resten av søndagen! ❤

 

EN VANSKELIG OPPGAVE

For ett spennende prosjekt, haha!

Hurra, for første gang i historien har jeg hatt en skikkelig photoshoot. Eller jeg vet ikke om det går an å definere det som skikkelig! Men vi gjorde det beste vi klarte - og det får være godt nok for denne gangen. Det som betyr noe er at vi holdt det vi lovet! Selv om solen for lengst hadde gått ned og det var bikkjekaldt, fikk jeg dratt med meg Kim ut for å knipse noen bilder. Stakkars, slik til bjeffing har jeg aldri hørt makan til.. Det verste av alt er at jeg ikke vet hvorrdan jeg selv vil ha det en gang! Skal jeg stå sånn eller sånn? Ser jeg finere ut i denne posisjonen eller denne? Hvordan skal jeg ha hendende mine?

For et evig strev.. Hvorfor er det så himla viktig at bildene skal være spot on? Jeg har aldri brydd meg noe spesielt om det å ha outfit-innlegg på bloggen. Men når jeg kjenner hvor stor inspirasjonskilde det ligger i slike innlegg, så har jeg et stort ønske om å formidle like stor inspirasjon til andre - som det jeg selv får! Men når man er så ny i "game" er det utrolig vanskelig. Det er så lett å bare kopiere det andre bloggere gjør - istedetfor å gjøre det til sitt eget. Jeg får gjøre mitt beste og prøve å skape min egen stil igjennom en lang prosess. Dette kan bli knakende morsomt! Ikke minst må jeg gjøre noen avtaler med Kim om hvordan dette skal foregå, for å unngå slik irriterende misnøye fra meg.. Noen kompromisser må man faktisk inngå i et forhold, eller hva?

Dessuten så er det ikke den beste kvaliteten på disse bildene.. Vi er nå på utkikk etter ett nytt og bedre kamera for å få bedre kvalitetet på bildene vi tar, både når det gjelder photoshoot's og ferieturer og andre begivenheter som er greit å ha minner fra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caps fra Tyrkia // Genser fra Styleconnection HER // Jakke fra Monki // Leggings fra Styleconnection HER // Sko fra Eurosko

Vi kan vel alle skrive under på at det å stå foran ett kamera og posere er relativt flaut. Ikke minst når man overhodet ikke har peiling på hva man driver med! Når hverken den som står foran eller bak kamera ikke har peiling, da blir det veldig vanskelig.. Vi får satse på å slå til med bedre outfit-innlegg ved en senere anledning, kanskje allerde neste uke! Jeg kan ikke garantere noenting, men jeg skal prøve å få til ett outfitinnlegg relativt raskt etter dette.

Nå står spaghetti og pølser på menyen! Dette har jeg siklet på i over en ukes tid, så dette skal bli skikkelig deilig å kaste i seg. Nyt resten av denne fine lørdagen ❤

SATURDAY-CHILL

God lørdag, dere!

Det er ikke mange timene siden jeg fikk dratt meg opp av senga og inn i klærne. Noe som forsåvidt er ganske tragisk i seg selv, når det er så himla fint vær ute. Men kroppen min var fullstendig kjørt og den trengte litt over 15 timers søvn for å komme seg igjen. Så nå kjennes det ut som jeg er på bedringens vei og kroppen begynner å kjenne igjen seg selv!

Nå skal vi bare hive i oss en pepperonni-pizza og ta oss en tur ut mens sola enda er på himmelen. Jeg elsker lørdager, og det at jeg både har frihelg og vinterferie neste uke er bare en himelsk tanke å tenke på! Det gjør dette enda mer luksus. Det er ikke hverdagskost for å si det sånn. Jeg har også planer om å dra med meg mannen på en liten photo-shoot etterpå, noe som kan bli veldig spennende! For tusene gang har jeg klart å rote bort laderen til kameraet, så vi får se hvordan vi løser det. Mulig vi må ta til takke med mobil-bilder. Men det får gå!

Som sagt, stay tuned for å få sett hvordan dette her ender! De beste ønsker om at dere nyter denne lørdagen fullt ut. Håper du har hatt flere timer i sola enn det jeg har idag. Det skal ikke så mye til!

SE OPP FOR FARESIGNALENE!

God kveld i stuggu!

I går hadde jeg virkelig en hard dag. Ett skikkelig slag i tryne, for å si det mildt. Og jeg vil gjerne snakke litt rundt akkurat dette, for jeg tror det er ekstremt viktig å tenke på å lytte til sin egen kropp og legge merke til alle signalene den sender til oss.

Vi lever i en verden og i et samfunn, hvor veldig mange mennesker er ufør. Dette er det jo selvfølgelig mange forskjellige grunner til, men en av mange grunner er det å være utbrent og etterhvert "møte veggen". Og dette skal man slettes ikke spøke med, for dette er virkelig alvorlige greier. Ett menneske møter veggen, når man har presset seg så langt det lar seg gjøre i over en lengre periode, slik at kroppen til slutt sier stopp. Man er fullstendig utbrent! Kroppen har gjennom denne lengre perioden prøvd flerfoldige ganger å si ifra, men du har ikke hørt etter eller du har bare ignorert det. Kroppen har kanskje gjort deg kvalm og uvel? Eller at den har gitt deg en influensa som du aldri blir kvitt? Det er ofte små plager, som opptrer til stadighet og som ofte blir verre og verre som er signaler du bør se opp for.

Det er noe eget ved det å kjenne seg selv og kroppen sin så godt at man vet hvordan man skal klare å ta ordentlig vare på den. Men det er også uhyre viktig å vite hvordan man skal si nei til ting man blir spurt om å gjøre eller som man selv sier seg frivillig til å gjøre! Ett menneske har kun 24 timer i døgnet og en begrenset energimengde. Ett menneske kan derfor ikke stå på pinne for alle venner og familie hele døgnet, hele året. Det går bare ikke! Det kan gå, men da vil man som sagt møte veggen. Og dette er uhyre viktig å huske på! Man kan ikke gjøre alle til gangs hele tiden. Og det skal faktisk ikke være nødvendig å gjøre det hele tiden heller. Det går ikke an å være overalt på en og samme tid. Dette gjelder både hjemme, på skolen og arbeid!

Og det er her vi alle gjør en stor feil. Eller en stor mengde mennesker. Som alltid står på for alle andre og for seg selv. Som aldri noen gang tar en pause. Som aldri sier "nei, idag passer det litt dårlig å være med på joggetur". Det er ingen skam å si nei! Det er ingen skam å kunne si at man ikke er helt i form og at man er sliten etter en lang arbeidsdag. Det er fullt lov! Selv om man ofte får slengt både det ene og det andre i trynet, så må det faktisk være lov til å si at man ikke er helt i slag og at man heller kan utsette det en dag eller to. Jeg forstår ikke dagens samfunn! Jeg blir provosert når mennesker i 40-årene sier til meg at jeg ikke kan være sliten, fordi jeg er så ung. Ja, jeg er kanskje ung. Og jeg har kanskje ikke unger! Men jeg står på 24 timer i døgnet non stop hele tiden. Og man blir faktisk sliten, selv om man er i 20-åra. Det er ofte i denne perioden man tror man er en forbanna superhelt og kan klare alt. Ha opptil flere jobber, være en pliktoppfyllende datter/sønn, være en romantisk kjæreste, være en psykolog aka god bestevenn, kjøre hit og dit, være både her og der, ta på seg oppdrag etter oppdrag. Dette er ekstremt utmattende.. Og om man da ikke har vært flink til å se etter signalene kroppen har gitt deg underveis, så er du ganske fucked up. Veggen er der fortere enn du rekker å si vegg. Det skjer på null komma niks, når du først har kommet deg til det punktet.

I går var en slik dag, hvor jeg knakk sammen og skjønte at jeg måtte gjøre drastiske endringer i livet mitt om jeg skal leve på denne jorda i minst 60 år til. Man har ingenting igjen for å gjøre alle til gangs. Man har ingenting igjen for å jobbe 15 timer hver dag eller det å ha fire-fem jobber samtidig. Hva gjør vel en stappa bankkonto og en haug med venner som tar deg forgjeves når du ligger under jorda?! Folk må begynne å våkne, meg selv inkludert! Ta også godt vare på de rundt deg, ofte så ser vi de som sliter - men vi tør ikke påpeke at de burde roe ned.. Ikke vær redd for å si ifra! Det kan hende det er akkurat det lille dyttet de trenger for å ta ting på alvor.

LYTT TIL KROPPEN DIN, les mer om dette her og her

Nødvendig påfyll!

Endelig fredag si!

Dæven, så ubeskrivelig godt med fredag og for mange vinterferie. Dette er noe jeg skal unne meg selv også!

Dette innlegget skulle egentlig blitt postet rundt klokka ti i dag tidlig, men trøtt og sliten som jeg var så sov jeg litt lenger enn jeg burde. Noe som da resultert i å omtrent ikke rekke jobben i tide. Dette er forsåvidt ikke noe ukjent fenomen for min del, for jeg er jo alltid seint ute. Hvorfor lærer man aldri?! Det å kjøre etter klokka er aldri noe gøy, men det skjer stadig vekk hver eneste dag..

Det er snart sommer og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til tre på meg deminshorts og t-skjorte. Begynner å bli lei av å pakke meg inn i skjerf, store vinterjakker og varme vintersko.. For ikke å snakke om å måke snø og skrape is av bilruta!


Nå har jeg akkurat mekka sammen pitapizza til meg og mannen, fått rydda unna litt og piffa opp stua med nye blomster fra den flotte mammaen min! Denne fredagen skal nytes til det fulle etter ei veldig lang og tøff arbeidsuke. Ferien har akkurat begynt og vi skal kose oss gløgg. Håper du gjør det samme!

God helg og god vinterferie til de som skal ha det ❤

FAKTA TORSDAG!

God morgen sunshines ❤

Torsdag allerede? Herregud som disse ukene flyr forbi. Jeg som har tusen ting jeg skulle gjort før helgen og vinterferie! Det er så grusomt irriterende å ha en million ting å gå å tenke på, mens man egentlig skal koble fullstendig av og la hjernecellene få en liten ferie. Derfor hadde det vært suverent om jeg faktisk hadde fått gjort alt det ferdig innen fredagsettermiddagen finner sted. Jeg får hive på meg "effektiv-kappa" og suse meg gjennom to-do-lista før kvelden er omme, slik at jeg kan ta vinterferie med god samvittighet da arbeidsdagen er over i morgen.

Torsdager skal fremover bli dagen hvor jeg nevner en ting eller en historie som dere ikke vet eller har hørt før. På denne måten får jeg mimret tilbake til de good old days og samtidig så får dere bli med på en bli-kjent reise som kan bli både spennende og morsom. Kjenner jeg gruer meg allerede til å finne på noe hver eneste torsdag framover, men det kan bli veldig interessant! Man tar jo ofte så mange minner og ting ved seg selv for gitt.

Skal vi se....

Da jeg gikk på barneskolen, det må ha vært i sjette eller sjuende klasse var jeg deltaker i en sangkonkurranse for barn og unge. Jeg husker at jeg og min daværende bestevenninne øvde i ukevis på forhånd. Med mikrofon i hånda og trampolina som scene. Vi hadde også bestemt oss for like antrekk for virkelig å slå på stortromma! Vi sang "mitt liv" av Kate Gulbrandsen, som jeg fremdeles syns er superfin. Ikke spør meg hvordan vi kom på å synge akkurat denne sangen, for det husker jeg overhodet ikke. All syngingen og øvingen gjorde det virkelig verdt det da vi faktisk vant hele greia! Haha, det var så gøy. Jeg kan enda kjenne hvor stolt jeg var og hvor glad jeg ble! Jeg hadde aldri her i verden trodd at vi skulle vinne. Det var skikkelig stort! Ett eller annet sted har jeg det på film, men det får jeg nok vise frem enn annen gang. Hvem skulle trodd at jeg vant en sangkonkurranse? Jeg var jo ikke alene, men sammen var vi elektriske!
Er den ikke flott? Du og du, for noen tider det var å være ung. Nå må jeg nesten løpe! Ha en fantastisk torsdag ❤

Kroppspress og idealer

Hallois!

Overalt på sosiale medier så kan vi se flere bloggere som tar ett oppgjør mot kroppspresset og idealene som vi bør leve etter idag. Men det finnes også bloggere som gjør det stikk motsatte - og forandrer både på kropp og utseendet. Et titalls jenter har disse bloggerne som rollemodeller og forbilder. Hvorfor i all verdens land og rike skal man måtte gjøre forandringer på kroppen? For å bli fornøyd med seg selv? For å få et bedre selvbilde? Bedre selvtillit?

Jeg slenger meg derfor på trenden og støtter opp under det bloggeren, Kristin Gjelsvik sier om kroppshysteriet vi lever i idag.

Det er hårreisende mange bloggere som legger seg under kniven og dette gjør at mange jenter følger etter i deres fotspor. Det er blitt så forbanna mye press angående kropp og utseendet i dagens samfunn, at jeg blir direkte kvalm bare av tanken. Hvorfor strever så mange etter det perfekte? Vet vi egentlig hva det perfekte er? Jeg tror faktisk ikke det! De jentene vi ser på som perfekte i sosiale medier er overhodet ikke ekte. De har puttet i seg det ene og det andre, både her og der. Hvorfor syns vi da dette er så perfekt? Det er da vel overhodet ikke perfekt å være enn annen enn den man egentlig er? Kroppshysteriet som finnes nå er helt forferdelig, og det vil nok ikke bli noe mindre av det før mennesker forstår at det ikke hjelper å forandre kroppen og utseendet ved å legge inn litt botox her og der. Både gutter og jenter i dag føler seg utilfreds med seg selv og sitt utseendet. Og det er jo egentlig ikke så forbanna rart, er det vel?

Bloggere som tjener flere hundre tusen pr. måned sitter og skriver om hvordan de ønsker å se ut og om hvordan de kan gjøre seg fornøyde med seg selv. For disse menneskene bak bloggene er det overhodet ikke noe problem, for de har økonomien til det. Hvem andre mennesker er det som har det da? Og i en alder av 13-14 år så skal du jammen jobbe hardt for å få råd til diverse plastiske operasjoner. Hva vil vel dette egentlig gjøre med deg? Vil du føle deg noe bedre om du får en dobbelt så stor rumpe som det du har nå? I bunn og grunn så er det vel ikke sånn at selvfølelsen blir noe bedre, selv om det ytre forandres. Det er derfor det er så ubeskrivelig irriterende at bloggere legger opp til at det er fullstendig normalt å ta plastiske operasjoner for å få ett bedre selvbilde! Jeg kan ikke få sagt hvor forbannet jeg blir når jeg ser bloggere skrive det ene og det andre innlegget om at de skal fikse på både lepper, kinn, rumpe, bryst og you name it. Jeg får direkte vondt langt inne i sjela og tenker på de stakkars jentene der ute som er helt fortvilet og i villrede om sin egen kropp og sine egne tanker. De blir jo fullstendig hjernevasket om fantasien om det å kunne føle seg vel etter å ha lagt seg under kniven.Det er et enormt press på jenter allerede i fra tidlig alder, og det at bloggere som skal fremstå som gode rollemodeller bare gjør saken enda verre, er fullstendig galt! Fokuset i dag er lagt på ei skyhøy liste og det er vanskelig å leve opp til det "perfekte". Det er da for fader meg ingen som er perfekte! Og det er faktisk ikke sånn at man trenger å være perfekt. Det eneste man trenger å være er seg selv! Og det er fullstendig godt nok. Fokuset burde heller bli rettet opp mot det indre og unge sine tanker og følelser. Så mange unge sliter med angst, depresjoner, dårlig selvtillit og ikke minst spiseforstyrrelser. Dette blir det jo selvfølgelig ikke noe mindre av, da kroppspresset kontinuerlig øker og øker.Bloggere på topplista burde ta ett oppgjør med seg selv og sine hensikter om hvordan de ønsker å være rollemodeller. Hvilket budskap gir du ei 11 år gammel jente, når du skriver innlegg om hvor stygg rumpe du har og at du derfor har valgt å ta en operasjon for å gjøre den finere? Denne jenta vil jo selvfølgelig tro at det er slik det er. Dere tror kanskje ikke at dere oppfordrer unge jenter til å legge seg under kniven, men dere gjør på sett og vis det. Og det er virkelig noe dere burde tenke over! La de unge heller få lage opp sine egne erfaringer om hva som er rett og galt. Skriv heller innlegg om hva du selv gjør for å føle deg bedre og om hvordan det er viktig å finne seg selv og være seg selv! Fortell dem hvordan de alle på sine spesielle måter er unike og enestående, kun ved å være seg selv. På det viset kan du være ett fantastisk sunt og godt forbilde. Bloggere må gå sammen for å forminske kroppspresset for at flere unge skal få et bedre liv. Det er vi som kan være morgendagens helter ved å bekjempe kroppspresset i dagens samfunn og vi burde gjøre det NÅ - før det er for sent.

En real update

Hallois! 

Det er ikke mange minuttene siden jeg sto opp og jeg er fremdeles litt i svime. Hvorfor i all verdens land, går det ikke an å legge seg før? Mine døgnrytmer er helt på trynet og hver gang jeg prøver å få dem på rett kjør, så mislykkes jeg så til de grader... 

Det er svært hektiske dager her i heimen, når jeg har klart å skaffe meg tre jobber i tillegg til at jeg går skole på deltid. Jeg jobber nå 12 dager i strekk og har kun fri i to, for så å begynne på 12 nye jobbdager. Dette gjør at jeg blir latterlig sliten og at jeg kanskje ikke er så morsom å bo sammen med. Fram til nå har det gått overraskende bra, men man kjenner at kroppen begynner å bli sliten. Jeg får holde ut til sommeren og se om jeg får gjort noen endringer da! 

Slenger med noen bilder fra helga, når vi hadde lillebroren min på overnattingsbesøk. Utrolig hvor koselig det er å samles sånn! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jobbdagen er rett rundt hjørnet, så derfor må jeg komme meg av gårde. Håper dere får en fin tirsdag! Tar gjerne i mot tips om hva jeg kan blogge om i kommentarfeltet.

A CHANGE

Nååå er det lenge siden! 

Over en lengre periode har jeg kjent trangen til å skrive bygge seg opp. Problemet er at jeg har så mye jeg vil formidle, samtidig som jeg føler at jeg ikke har noe å komme med. Dette gjør det derfor veldig vanskelig og jeg var usikker på om jeg skulle fortsette å publisere innlegg etter innlegg. Etter mye grubling så endte jeg opp med nok ett nytt innlegg. Forhåpentligvis kommer trangen til å skrive være der en god stund til! 

Jeg tenker det er viktig å bruke bloggen som en formidlingskanal, hvor man tar opp viktige og store tema. Det vil være mange som er enige og desto flere som er uenige med deg. Man vil få slengt masse dritt etter seg og man vil få kommentarer som virkelig treffer deg midt i hjerterota. Det er dette jeg vil gjøre med bloggen. Inspirere andre, bruke mine erfaringer for alt de er verdt og gjøre flere hverdager lettere å leve. Et enkeltindivid kan gjøre store endringer på både ett og flere menneskeliv. Jeg vil være den personen! Det å være en inspirasjonsskilde for andre mennesker er en spesiell gave og det gjør ekstremt godt for sjela å vite at man kan gjøre en forskjell. 

change, quote, and corner image

Det er i dag vi lever og det er i dag vi må gripe alle sjanser vi har. I'm back! Er du klar? 

hits