NEW YORK

Aldri fått tatt noen outfit-bilder, ettersom jeg ikke har fått anskaffet meg kamerastativ. Derfor hyret jeg min bestevenninne Hanne til å ta noen bilder igår kveld. Ikke det at hun er en sånn super flink fotograf, men det ble da noen brukbare. Hehe. Må virkelig få investert i et kamerastativ! Er jo så inspirerende med outfitbilder.. Her er gårskveldens outfit til en kveld ute på byen!  
 


Skjørt BIKBOK  |  T-skjorte  H&M  | Skinnjakke VERO MODA 

Ha en fin lørdagskveld flottinger! 

Girls just wanna have fun

Hallois fininger 

Nå er det ikke mange minuttene siden jeg sto opp etter en fantastisk bra kveld igår. Herremin, så artig jeg hadde det! Lenge siden jeg har ledd så mye altså. Og det er jo så gøy, når man går ut på byen, møter noen koselige mennesker og virkelig bare koser seg gløgg ihjel. Det er livet det! Feste til de tidlige morgentimer og bare kaste inni en pizza i ovnen og belme ned med cola. Dagen derpå er her for fulle mugger. 

Neida, det er ikke så ille da. Litt hodevondt og litt redusert! Men med en liten matbit innabords, så blir man nok kvikk ganske fort. Jeg skal jo på jobb om ikke så lenge også, så må bare slappe helt av og lade opp til en kveldsvakt. Egentlig superkjipt, siden jeg kunne tenkt meg å ligge i senga resten av dagen og se serier og ski-vm!

Kvelden starter her med et vorspiel som egentlig var ganske rolig og koselig. Taco og kaker sto på menyen og etterpå var det bare å nyte litt god musikk og få noe godt å drikke innabords. Herlig herlig! Da klokka nærmet seg 23.30 fant vi veien til pubene og utelivet for å sjekke hva Lillehammer by hadde å by på. Noen steder var det kun to stykker, mens på andre steder var det helt kanonfullt, vi gikk da litt pub til pub for å sjekke ut hvor vi ville finne vår endestasjon.


Endestasjonen endte på Felix Hvor vi koste oss med drikke og to runder biljard!  Etter dette var det strake veien på nach, hvor vi danset og koste oss til de sene nattetimer. Da klokka nærmet seg 05.30 fant vi oss nødt til å se denne kvelden over og dra hjem til vårt. En super duper kveld som sent vil glemmes. Elsker slike kvelder.  
Nå skal jeg få i meg en matbit eller to, så får dere ha en alle tiders flott lørdag! 


Var du ute på livet igår?  

Friday night light

Hallois og god fredag dere  

Jeg våknet egentlig for 1,5 time siden, men har bare ligget å dratt meg i senga siden. Utrolig hvor deilig det er å bare ligge der uten å gjøre noe som helst. I dag har jeg faktisk fri og det er så jææævlig herlig å ha fri på en fredag! Selv om jeg skal på jobb imorgen og søndag, så er det deilig med en fridag i starten av helga. I kveld har jeg bedt på meg to av mine beste venninner til et aldri så lite vorspiel alla jentekveld. Det skal bli sååå kos. Lenge siden vi har hatt en skikkelig jentekveld bare oss tre og jeg gleder meg som en liten unge! Kanskje det blir en liten tur ut på byen etterhvert og, man skal aldri - si aldri med disse damene! 
Nå skal jeg bare finne noe å ha på meg, så skal jeg ut på en liten shoppingrunde for å kjøpe inn litt til ikveld. STAY TUNED 


Hva skal du ikveld? 

DRESS TROPICAL

God kveld skjønninger ☮ 

Nå er jeg så jævla lei av snø atte jeg får faktisk ikke sagt det. Altså, jeg er egentlig av den typen som er glad i å gå ute på ski og den slags. Men nå erre snart på tide at den supre sommeren snart kommer! Er du ikke enig? Jeg mener, sol, varme, lettkledd, lettvint!  Åååh, kan nesten ikke vente til jeg bare kan løpe ut i shorts og topp og ikke beregne meg 5 minutter for å balle på meg boblejakke, skjerf og vintersko. Let's face it. Vinter er og blir tungvint! 

Da jeg satt i min egen sommer-feeling verden her forleden dag, fant jeg den perfekte kjole. Den er bare såååå rå og awesome! Det finne ikke ord for hvor mye forkjærlighet denne kjolen fikk fra meg fra første øyekast. Palmerrrrr. Og jeg som elsker palmer! Det er jo og blir perfekt match. Palmer er jo ganske funky og stilfult og denne kjolen er akkurat alle disse tingene. Men mest av alt, SUPERCLASSY! Se på denne herligheten her da dere. Åååh, smashing til tusen. Love love love 

Amagad, den er bare sååå lekker. Perfekt til så og si alle anledninger og smashing i brun sommerkropp. Om jeg ikke får denne i garderoben min, så veit ikke jeg. Du finner den her 


Ble du like forelska som meg? 

FAVORITE MAGAZINE

Hallois ♥ 

Idag har det gått i ett siden jeg sto opp klokka halv sju idag tidlig. Nå har jeg fått sittet rolig i sofaen en stund og fått pustet godt ut. Tenkte å slenge med et bilde jeg tok idag! Anbefaler alle jenter til å abonnere på Det Nye, det er jo bare helt insane inspirerende! Er så mye fine bilder og flotte tips i det bladet. Åååh, er virkelig glad for at jeg valgte å abonnere, har ikke angret ett sekund. For mer inspirasjon og informasjon klikk her Ble ikke så bra kvalitet, siden dette er telefonkamera. Fikk det dessverre ikke noe bedre til på vanlig kamera heller, så same shit anyhow I did. Nå skal jeg få mekka sammen noe mat, mens jeg ser gjennom favorittbladet, etterfulgt av Liverpool-kamp senere i kveld. Kosekveld i heimen med andre ord!

Ha en fin kveld flottinger!  

CHOCOLATE CHIP CUPCAKES

I dag hadde jeg virkelig gått inn i meg selv og bestemt at jeg ikke skulle ta min såkalte dagligdagse ettermiddagshvil. Og for første gang i historien klarte jeg å holde meg lys våken!! Det er jo egentlig helt insane i seg selv. Etter jeg fant ut at matlysten var langt avsted, fikk jeg plutselig ånden over meg til å bake igjen. Dette er jo en hobby jeg bedriver fritiden min med og jeg bare elsker å plotte inn ørepluggene, sette på good-feeling musikk og bare være i min helt egen kakeverden. Det er så deilig og en skikkelig avkobling fra en ellers så travel hverdag. Du burde virkelig prøve det en gang! 

Denne gangen ville jeg prøve noe nytt og spennende og utfordret meg selv til nettopp dette! Vil du også prøve? Her er oppskriften. Forvarm ovnen til 190 grader. Kle et 12-formers muffinsbrett med 12 papirformer. 1. Ha smør, sukker, egg og hvetemel med bakepulver i en bolle, og rør til du får en jevn blanding, men ikke mer 2. Vend inn sjokoladeknappene eller eventuelt den hakkede sjokoladen 3. Fordel røren i papirformene med en skje 4. Stek cupcakene i den forvarmede ovnen i 15-20 minutter, eller til de har hevet seg og er gyllenbrune 5. La cupcakene avkjøles helt på en rist.


Siden jeg er så fan av frosting, tenkte jeg å pynte cupcakesene med sjokoladesmørkrem. 

OPPSKRIFT SJOKOLADESMØRKREM 
150 g usaltet smør, romtemperert 
200 g melis 
2 plater kokesjokolade 
1 dl melk 
1/2 vaniljestang 

Pisk smør og melis til en luftig krem. Skrap ut frøene fra vaniljestangen og pisk dem inn i smørkremen. Pisk inn melk, litt om gangen. Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad, og avkjøl den til romtemperert. Pisk sjokoladen inn i smørkremen, litt om gangen. Tips: Ikke ha i så mye melk som oppskriften sier, da blir den veldig bløt. 


RESULTAT 
De smakte helt nydelig og ble pyntet ganske enkelt - det enkle er ofte det beste. Eneste minus er at jeg ikke hadde tid til å fryse frostingen, slik at den er litt bløtere enn det jeg liker den, men ellers ble jeg veldig fornøyd! ♥Liker du cupcakes? 

GRAFITTI LOVE

Holy smoke ☮ 

Jeg gikk gjennom bloggen min istad og fant ut at jeg dessverre har glemt å lage direktelinker til de siste annonselink-innleggene mine. Dette beklager jeg virkelig! Dette gjorde sikkert at dere ikke fikk klikket dere inn på riktig side og kunne derfor ikke eventuelt kjøpe den tingen du klikket deg inn på. Beklagerrrrr, my bad. Og jeg som følte meg SÅ profesjonell. Man er ikke så forbaska profesjonell når man glemmer akkurat det! Blir litt frustrert over meg selv, men har nå prøvd å rette opp i det så langt det lot seg gjøre.

I dag tok jeg målet mitt seriøst og tok noen flotte bilder ute i solskinnsværet. Elsker å ta bilder av grafitti-vegger i sollys. De er jo bare så råkule og ikke minst jævla inspirerende! Ååååh, elsk elsk elsk. Kan nesten ikke vente til det blir sommer og snøen smelter bort. Ta skal jeg ta masse masse grafitti bilder. Love love 

Likte du bildene? 

Nå skal jeg kokke middag til min kjære kommer hjem, SMASK  

 

SAVE THE ANIMALS AND THE NATURE

// sponset innlegg - annonselink 


I samarbeid med blogghjelpen vil jeg benytte anledningen til å spre budskapet om et viktig samfunnsspørsmål. Vi som bloggere kan nå være med å redde Antarktis og ved å få med deg på laget, er det derfor større sjanse for å få det til! Er du opptatt av dyreliv og den fantastiske naturen? Støtt greenpeace-kampanjen ved å skrive deg under på underskriften du også og vær med på å gjøre en forskjell! FIGHT FOR PEACE 
Takk for din underskrift og støtte 

Du kan skrive under på kampanjen HER

PICTURES OF THE DAY

Aloha! ♥ 

GRATULERER MED DAGEN til mitt fantastiske søskenbarn som feirer 19 år idag. Du er god som gull! Håper du har stappa i deg alt som heter kake og fått flotte gaver i fleng. Du fortjener kun det beste. Love you so muuuch 

Tenkte faktisk å piffe opp bloggen med noen bilder jeg har tatt selv. Har som mål å ta med meg kameraet overalt, så sant det lar seg gjøre. For selv om det er super easy og lettvindt å ta med seg kun mobiltelefonen, så let's face it. Mobilkamera-kvalitet suger baller. Jeg har egentlig en sånn super fancy telefon som liksom skal ha SÅ bra kvalitet på bilder og jeg skal vel forsåvidt ikke klage, de blir faktisk ganske bra. Men det er jo noe spesielt med å ta bilder med et ordentlig kamera. Få litt god-følelse og prøve seg litt fram med diverse innstillinger, vinkler og sollys. Er ikke til å stikke under en stol at jeg egentlig er en mega dårlig fotograf, men jeg prøver i allefall!

Så fremover må dere vente i spenning på flotte, fargefulle og inspirerende bilder! Høres ikke det bra ut? I mine ører høres det fantastisk bra ut. Problemet er bare å huske å ta med kameraet og sette av tid til å ta noen knips her og der. Men jeg må bare få gjort det. Når jeg er utenfor døra og ute på vift, så tenker jeg alltid "faen, hvor er kameraet da jeg virkelig trenger det?!?!?!" og det er en såpass irriterende tanke på at det lille øyeblikket kunne faktisk vart en livstid, om jeg bare kunne dratt med meg det fordømte kameraet mitt. Er ikke sånt utrolig irriterende? Det er iallefall det for meg. Poenget er at jeg skal bli flinkere til å ta bilder først og fremst!

Her er noen crispy smakebiter jeg tok idag, da jeg fikk ånden over meg til å ta fram kameraet og knipse litt.

Ettersom jeg er coca cola frelst, er det jo bare et must have å ha slike cola flasker i hus. Og de egner seg fint til å være vaser og telysholdere også. PERFEKT!
Er det ikke litt fresht og kult da? 


Stylish perfection

//annonselinker 

Herlig antrekk til alle anledninger! Er den ikke bare helt rå? Kunne lett sett for meg meg selv gli rett inn i denne outfiten og forelske meg fullt og helt. Sammensetningen er perfekt. Ååh, denne her likte jeg virkelig. 

 
Spyder BRRR Lue sort / Jeepers Peepers FLORENCE Solbriller black / Teddy Smith Miniskjørt dark blue chine / Taifun Bluser Himmel Druck / Jacqueline de Yong TROY Topper hvit / Zign Slippers brun


Hva syns du om denne outfiten? 

Hvitt og grått

Jeg kom hjem for en snau time siden og har siden da ligget som et slakt på sofaen. I dag har det vært et ufyselig vær, noe som gjør at det å sitte inne i sofaen bare er en fryd. Det er det så og si heletiden, men på slike dager er det ufattelig deilig å være inne og kose seg. Tenkte nå å tsette på en vaskemaskin, for deretter å ta meg en liten powernap. Elsker jo disse powernapene. Selv om jeg angrer hver bidige gang, når jeg skal til å legge meg om kvelden og er lys våken! 

 

Hva har du gjort idag? 

Family time

Hei skjønne mennesker  

Idag har jeg hatt en koselig dag sammen med mamma'n min, lillebroren min og familiehunden vår Akira. Jeg ble først vekket av mamma da hun ringte meg klokka 12 og spurte om jeg kunne lukke opp døra for dem. Vi dro en tur på strandtorget og spiste god nachos, før vi gikk rundt på noen butikker. Vi fikk endelig kjøpt ny bukse til lillebroren min, som vokser fortere enn ugresset og vokser ut av alle sine klær. I tillegg fikk vi på høy tid investert i nytt bånd til Akira, som snart er 20 år gammelt, derfor var det på høy tid å få tak i ett nytt. 

Vi har også vært på visning idag, noe som dessverre ikke ble så stor suksess som først antatt. Jeg som hadde gledet meg sånn, den virket helt perfekt. Men det klaffet liksom ikke like bra som man først trodde. Veien var litt lengre enn man først trodde og soverommet hadde ingen vindu. Som vil si at vi ville brent inne, dersom det brant i gangen. Så ble en skikkelig nedtur. 

Da vi kom hjem spiste vi pizza og koset oss med diverse serier på tv'en. Alt i alt en skikkelig koselig dag med familien. Ååh, jeg elsker slike dager der man finner på forskjellige ting sammen og bare nyter hverandre og tar seg tid til å være sammen. Familie-tid er viktig og det blir som regel altfor lite satt pris på. Jeg setter iallefall stor pris på slike dager og øyeblikk. 
Nå skal jeg ta meg en god og varm dusj, før jeg hopper i loppekassa 


Hvor ofte setter du av tid til familien? 

MUSIC FOR LIFE

Føler du deg litt trist og litt lei? At morgendagens kjas og mas faktisk gjør deg en smule oppgitt og at du ikke finner motet i deg til å ta fatt på en ny uke? Kjenner du at det er nå du trenger en dært inspirasjon? Da er du kommet til rett sted! Tro meg. Hør på denne fantastiske sangen, som har klistret seg til hjerterota og hjernen min for lang tid framover. Du vil få ett så mye lettere sinn og du vil rett og slett forelske deg. You ready? 

Se på bildene og hør på sangen. Kjenn teksten som treffer deg langt inne i hjerterota. Spill den gjerne om igjen og tenk på alt som popper opp i hodet ditt da du hører på den. Er den ikke fin? Får den deg ikke til å føle deg en smule godt? Enjoy 


BEAUTY GIRL

// annonselinker 
Beauty attracts the eye, but personality captures the heart.
Beauty is about living your life, and being happy with yourself inside and out, and not worrying what people think of you.
Beauty isn't about having a pretty face. It's about havin' a pretty mind, a pretty heart and most importantly a beautiful soul. 
There is beauty in everything, just not everybody sees it. Queen Of Gold W Bodylotion 150ml / Ck One Shock W Bodyl. 150ml / Eyeshadow Ready 4.0 The A List / Neglelakk Pansy 74 / Nourishing Mascara Base / Aroma Eucalyptus Body Oil 100 ml / Ready Touch Up Veil Transcul. / Moxie Lipstick Light It Up  

MORNINGS LIKE THIS

God morgen, flotte lesere 

Da er endelig søndagen her. Den deiligste dagen i uka! Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker søndager. Dette har dere også sett en hel del messing om i tidligere innlegg også. Men det er jo deilig, er det ikke? Selv om jeg skal på jobb klokka 15. så har jeg virkelig koset meg denne morgenen. Sov til klokka elleve og lå deretter å slappet av i senga med min kjære Kim. Det er så godt og bare vite at man har all verdens med tid og ikke føle det dagligdagse stresset hengende over seg. 

Må også bare benytte anledningen til å fortelle hvor en stor sucker jeg er for disse drikkene nedenfor. Nammmmm. I lengre perioder, så tok jeg en hver dag og oppfattet omsider at jeg var fullt og holdent avhengig. De få dagene jeg ikke hadde med meg en på jobb, ble jeg så og si deprimert og følte meg skikkelig tom. Da var det på tide og innse at man måtte holde seg hard og bekjempe avhengigheten. Heldigvis er jeg blitt mye bedre og tar kun noen i løpet av en måned. Flinke meg. Hovedpoenget er at dere må smake dem, om dere ikke allerede har gjort det! ANBEFALES, jeg liker best den brune, altsås chocolate mocha, men den finnes også i andre farger som også er gode. Du får kjøpt dem på vanlig matbutikk, men ikke alle  har dem. Rema 1000 har iallefall. Smak i vei! 

 ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ Har du noen gang smakt starbucks discoveries? 

En utrolig historie

Da jeg surfa meg gjennom dagens hendelser på facebook kom jeg over en sak som ga meg både glade og triste følelser. Saken omhandlet en liten gutt på 6 år med autisme, som hadde bursdag. Til selskapet sitt hadde han invitert 16 av sine venner for å feire bursdagen sin. Ingen av dem kom. Den stakkars lille gutten ble knust og moren visste ikke hva hun skulle foreta seg. 

Sønnens reaksjon fikk moren til å poste denne facebook-statusen " Jeg vet det kanskje er dumt at jeg reagerer på denne måten, men hjertet mitt er knust på grunn av min sønn. Han fortsetter å spørre når vennene hans vil komme." 

Dette skapte masse respons og ukjente fra området, både store og små kom til med både gaver og gjorde dagen til den lille gutten mye bedre. I tillegg kom også politimenn med politibiler og brannmenn med brannbiler, slik at den autistiske gutten kunne prøvesitte de store bilene. Dette var stor stas og gutten fikk til slutt en verdig seks-årings feiring allikevel. Du kan lese om saken her. 
Hendelsen skjedde i Florida, men budskapet jeg vil fram til er: Hvordan er det mulig at 16 barn ikke kan komme til et bursdagsselskap de er invitert til? De kan vel ikke alle være syke på samme tid? Dette her begynner å bli en u-ting blant verdens befolkning og da spesielt unge. Det faktum at barn ikke dukker opp i selskaper de blir bedt til er en dårlig vane. Tenk på den stakkaren som kanskje har gledet seg i  årevis, måneder til å feire bursdagen sin og tenk deg den skuffelsen det må være når ingen kommer. Det virkelig skjærer langt inne i hjerterota av slike saker. Og flere og flere slike saker forekommer hver dag. 

Hvor vanskelig kan det være å gå til en bursdag du er invitert til? Er ikke det koselig at barn har samvær med hverandre og kan leke seg og ha det gøy? Når ble dette galt? Jeg fatter det ikke. Da jeg var ung, elsket vi bursdager og det var helt utenkelig å ikke gå! I tillegg var det landesorg dersom du en gang ikke ble invitert, da for eksempel guttene bare hadde bedt guttene og jentene bare bedt jentene. Men vi kom! Vi var der for våre venner og feiret dem slik man skal feire. Vi proppet i oss kaker og sprengte ballonger. Vi hadde leker, både innendørs og utendørs og vi stor koste oss fra begynnelse til slutt! Da foreldrene omsider kom for å hente oss etter mange timers lek, begynte vi å grine i fortvilelse over å reise hjem, hvor man var alene og kjedet seg ihjel.

Og hva sier dette om foreldrenes moral? Man kan selvfølgelig ikke tvinge et barn for å gå i bursdag. Men man kan iallefall oppmuntre dem og si at da kommer de jo også i ditt barns bursdag. Man skal ikke bare være glad for å slippe å ta et kvarters kjøretid for å få barnet ditt fra A - B. Nei. Det er ikke sånn samfunnet skal være.  

Budskapet er enkelt og greit: gå i hverandres bursdager og gjør det til en flott opplevelse for bursdagsbarnet! 


Hva syns du om at barn ikke går i hverandres bursdagsselskap?  

BLI SMUKK

// annonselinker 

Hei fininger 

Kan ikke mer enn nyte denne morgenen, hvor jeg og Kim har sovet passe lenge, fått fikset litt rundt i leiligheten og tatt igjen morgendagens oppvask og klesvask. Har vært ganske så effektive idag, slik at vi nå har tatt oss en velfortjent pause i sofaen, mens vi ser på de fantastiske norske utøverne våre som gjør det knakende bra i VM. Om få strakser skal jeg få litt oversikt over papirarbeidet mitt, ettersom det er endel rot der nå og jeg føler at alt er et eneste surr. Det er slengt papirer i form av regninger og diverse lønnslipper over hele fordømte leiligheten og jeg forbanner meg over dette hver dag, men orker ikke å gjøre så stort med det. Men NÅ skal det bli gjort noe med!

I de tidlige morgentimene har jeg surfet litt rundt på nett og funnet en hel del fine klesplagg på nelly til ganske rimelige priser. Alt fra kjoler, bukser til sko og tilbehør. Det er noe for enhver smak. Og jeg som er en sucker for salg, ser jo alltid først på salgsidene. Hehe, håper det ikke bare er meg? Sjekk ut disse godbitene!


1. her  |  2. her  |  3. her 
 

4. her  |  5. her  |  6. her

★  

NELLY-LOVE  


Fant du noen egne favoritter? 

INSTALIFE

Denne appen er så fantastisk! Man kan bli inspirert av andre, samtidig som man inspirerer andre. Elsker det å kunne "surfe" rundt på insta og finne fantastiske bilder, lagt ut av flotte mennesker. Et tidsfordriv uten like og man kan etter noen minutter føle seg mye bedre av det å se på de riktige bildene som gir deg the good wibe. Skjønner du hva jeg mener? Her er mine siste instabilder. 

 
 ❥  Legg gjerne igjen din egen bruker eller en bruker som inspirerer deg. Jeg er i follow-modus! Følg meg gjerne for å få et innblikk i mitt instalife @julieodlolien. 

Fifty Q&A

Har jo hatt en sånn en før, men det var liksom litt mer spørsmål her som gjør at man blir litt bedre kjent med meg som person. Kanskje er det noe du finner ut av som du ikke visste fra før? Eller som du selv begynner å fundere på angående deg selv? Håper du finner noe interessant iallefall. Kos deg!  


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 

Oi, det er egentlig svært sjeldent jeg skribler ned noe på et papir nå, men tror det må være arbeidsvaktene mine på kalenderen. For å få en viss oversikt! 

2. Hva har du alltid i vesken? 

Jeg er av den sorten som aldri bruker veske, men har så smått begynt å bli litt mer jentete og gå med det. Men kun på arbeid, slik at jeg får hatt med meg det jeg trenger. Lue, carmex, notatbok, penn og that's it egentlig. 

3. Hva bestiller du på kafé? 

En mocha latte med deilig krem og en sånn grønn punsjbolle eller en saftig sjokolade donut. 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 

Blogg.no/Styleconnection/ Maddepadde/Annais/Facebook/Instagram/Weheartit/Tumblr/Tv2sumo

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?

Den kommer helt an på hva det gjelder og grunnen til hvorfor jeg er sint/lei meg. Som regel er det enten mamma eller Kim, siden vennene mine ofte er opptatte med noe. De sender jeg som regel heller melding til! 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?

Den er blå og lilla, i tillegg til at jeg har en helt lik, men i fargen rosa og blå. 

7. Kan du bytte olje på bilen? 

Oboy, jeg tror nok jeg skulle klart det. Men hadde nok fått litt hjerneteppe der og da og følt meg totalt lost in space. Men hadde nok klart det til slutt!! 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 

Jeg hadde en søt kattepus ved navnet Mons, men som jeg senere fant ut jeg ville kalle Tabby da jeg var 9-10 år. Jeg forgudet denne kattepusen så fælt, det var liksom baby'en min og så snill og god som han var, lekte han med. Kjørte han rundt i barnevogn og alt, og han var like blid! Stakkars katt. For ca. 4 år siden fikk jeg overtalt mamma til å kjøpe oss en familiehund, noe jeg tror hverken hun eller jeg noensinne har angret på. Akira er og forblir vår lille prinsesse som vi er så utrolig glad i. 


9. Har du noen piercinger? 

Niks, og ikke har jeg noen spesielle planer om å ta det heller. 

10. Norge på sitt beste?

En varm solskinnsdag ved en strand eller i en park. Hvor man bare kan ligge og sole seg, grille, lese en god bok, ta seg en dukkert, møte gode venner og bare ta livet helt med ro. Det er deilig det! 

11. Hva gjør deg lei deg?

Jeg blir lei meg da mennesker som har hatt det tøft her i livet og som har måttet slite seg gjennom det ene etter det andre kommer fram og forteller om deres historie. Det finnes så mye vondt her i livet som man dessverre kan få oppleve og dette gjør meg veldig lei meg. Spesielt da noen har en sykdom eller har mistet noen av sine nærmeste i ung alder. Sykdommer som kreft og spiseforstyrrelser gjør meg veldig lei meg. 

12. Hva gjør deg glad? 

Det som gjør meg glad er det å glede andre. Dette er noe jeg virkelig elsker å gjøre og det gjør så godt for en selv også! Jeg blir også glad for å være sammen med mine nærmeste og lage minner for livet med disse herlighetene. I tillegg til at jeg elsker å bli overrasket, dette gjør meg superhappy! Jeg har også som ett motto i livet mitt at det er de små tingene som betyr noe, derfor skal det ikke så mye til for å få meg i godt humør. 

13. Hva er drømmejobben din? 

Drømmejobben min er nå blitt til å ha en jobb der jeg jobber med mennesker. Jeg vil hjelpe andre som har det vondt og som trenger hjelp. Derfor har jeg valgt ut vernepleier som min aktuelle drømmejobb. Senere vil jeg muligens gå videre til å drive med hesteterapi for i hovedsak å hjelpe mennesker med spiseforstyrrelser og angst. I tillegg er jeg jo veldig opptatt av mote og interiør, så noe innenfor dette hadde også vært super kjekt!! 

14. Abonnerer du på et ukeblad?

Jeg abonnerer på Det nye og blir like forbanna hver gang det er kommet ett nytt nummer i posten! 


15. Hva var det siste du kjøpte? 

Oi, er en stund siden jeg kjøpte meg noe som helst egentlig, ettersom jeg alltid får Kim til å kjøpe med ting for meg. Men det siste han kjøpte for meg var eplejuice, farris, coca cola, salt potetgull og crispo sjokolade. I håp om at jeg skulle bli bedre, noe jeg også heldigvis er blitt! 

16. Liker du kinesisk mat?

Jeg liker det egentlig, men det er svært sjeldent jeg går ut og spiser kinesisk eller tar det med hjem. 

17. Når var du i kirken sist? 

Julekvelden. En gammel familietradisjon, som jeg har fulgt opp nå i 20 år og kommer sikkert til å gjøre til den dagen jeg dør. 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 

Det må ha vært Kim som tok meg ut på en bedre middag på valentine's day og bestilt kino-billetter til Fifty Shades of Grey!  

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 

Jo, opptil flere ganger. I de senere årene har jeg ofte kjørt ambulanse fordi jeg har besvimt i fysisk aktivitet og ikke kommet til meg selv igjen. Dette har nå gjort at jeg får helt fnatt hver gang jeg enten ser eller hører ambulanser. Den første turen min var svært så dramatisk, eller ihvertfall personlig for meg. 

20. Hva er det rareste du har spist?

Det må være froskelår, når jeg var på skoletur i USA. Det smakte egentlig ingenting, hehe. 

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 

Bruker toppen 10 minutter, dersom jeg er ekstremt trøtt. Ellers pleier jeg å bare ha på meg klær og gå ut. Sminker meg sjeldent da jeg skal på jobb, så derfor går det ganske fort unna! Dersom jeg skal sminke meg går det kanskje 10-15 minutter. 

22. Banner du ofte?

Jeg gjorde det veldig mye før, noe som er en skikkelig u-ting å gjøre. Da jeg begynte på folkehøgskole, som var kristen, så skjerpet jeg meg veldig og har heldigvis klart å holde det noen lunde ved like! Tror jeg iallefall. Hender seg det kommer noen banneord nå og da, men er betraktelig mindre nå enn før. Heldigvis!  

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?

Det lengste jeg har ligget i telt er 5 dager, da jeg var på vintertur med klassa på videregående. Liker å ligge i telt, så dette var ikke noe problem, er ikke så ideelt i 20 minus grader, men jeg overlevde! 

24. Hvor mange søsken har du? 

Jeg har totalt 6 halvsøsken (2 lillesøstre, 1 storesøster, 1 storebror og 2 lillebrødre) , men personlig føler jeg at jeg har kun 1 lillebror. Han er på mamma sin side og derfor har han vokst opp med meg. De andre er på pappa sin side og bor i Nord-Norge og i Horten. Har sjelden kontakt med de som bor så langt unna. 

26. Hvor mange steder har du bodd? 

Jeg har bodd kun to steder. Fåvang og Lillehammer. Ellers har jeg vel flyttet 5 ganger til sammen. 

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 

Hmm, det må vel være magen min. Fordi jeg har en slik mage som kan se ut som at jeg trener veldig mye, noe jeg aldri gjør. Er derfor velsignet av Gud og er forbanna glad for dette. Er egentlig urettferdig, når man tenker på hvor mange jenter der ute som strever etter å få en slik mage, og jeg gjør ingenting. Men det er nok ikke min feil at jeg har så høy forbrenning. 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?

Beina og definitivt rumpa. Alle som kjenner meg, vet at jeg hater rumpa mi. Hvorfor? Fordi det er en sprett-rumpe og jeg liker den overhodet ikke. Til alle andres fortvilelse, siden dette er hva guttene liker. Noe jeg aldri har skjønt meg på! Hehe..

29. Er det viktig å feire bursdager? 

Ja, det syns jeg virkelig! Spesielt når det er runde tall. Sånn som 18 og 20 er også viktige tall å feire. Generelt er det jo ekstremt koselig å samles og feire bursdag. I min familie er det som regel da man oftest har tid til å samle alle sammen, noe som er skikkelig koselig! Så ja, enten det er familie bursdag eller venninne bursdag, det er viktig og feire!! 

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?

Mamma og bestemor har loftet fullt opp med klær som er i fra den tiden jeg var en liten drittunge. Så ja, dette er blitt gjort. Noe jeg er kjempe glad for! Tenk så omtenksomt for de knøttsmå trollene jeg en gang i fremtiden skal få, og kunne gå i det samme som jeg gikk med for 25-30 år siden. Jeg er dem evig takknemlige for at de har tatt vare på det. Super snilt! 

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 

Det å finne på hva man skal blogge om. Jeg føler det går i det samme om og om igjen, siden jeg sjeldent har en interessant hverdag som jeg kan blogge så stort om, må jeg finne noe annet som vekker interesse og det er neimen ikke lett. Det går som regel i inspirasjonsbilder og collager angående mote og interiør, som jeg elsker å lage og å finne. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 

Jeg drikker altfor lite vann, noe som ofte merkes. Jeg blir ofte svimmel i løpet av en dag. Drikker vel kanskje ett glass til sammen, noe som er ekstremt lite. Væskeinntak er utrolig viktig, jeg bare har ofte for å glemme av det... Eller ikke finne tid til det! 

33. Når legger du deg om kvelden? 

Jeg prøver så godt jeg kan å legge meg rundt elleve tida. Men som regel er det noe interessant på telefonen, det vil si facebook og instragram og diverse sånt som gjør at klokka fort er halv ett før jeg får somlet meg til drømmeland. Dårlig uvane jeg har! 

34. Favorittfag på skolen?

Gym, eller breddeidrett som jeg hadde på videregående... Ellers syns jeg etikk og livssyn for ganske interessant! 

35. Potetgull eller smågodt? 

Begge deler. NAM!

36. Siste filmen du så? 

Fifty Shades Of Grey. 

37. Det mest romantiske du har gjort? 

Å lage en liten hjemmelagd fifty shades of grey her hjemme for Kim. Lagde konvolutter og clues hvor han ble fortalt hva han skulle gjøre. Noe jeg har skrevet et eget innlegg om før. 

38. Den perfekte vertinnegaven er? 

Jeg tenker vin, cupcakes til anledningen og en boks med jentespill. Det er iallefall perfekt for mine supre venninner som er glad i vin og sladder. 

39. Hva stod det på den siste SMSen du fikk? 

<3<3<3<3<3<3<3<3, fra min fantastiske kjæreste som syns synd på meg når jeg var syk igår. Nta

40. Har du vært i avisen? 

Helt utrolig nok, ja! Det var i forbindelse med en konkurranse vi hadde på barneskolen. Så vant jeg og ei venninne av meg konkurransen og ble derfor intervjuet og tatt bilde av. Et helt forferdelig bilde, men vi var i avisa for pokker! Stor stas 

41. Et sitat du liker? 

"Never judge a book by it's cover". I den formening om at man ikke skal dømme folk ved første inntrykk. Man skal bli kjent med dem og vite deres historie, før man har lov til å dømme. Dette er meget vanskelig og jeg selv har flere ganger tenkt mitt om vedkommende ved første øyekast. Dette er egentlig idioti og man burde ikke gjøre det. Bli kjent med personen bak fasaden før du begynner å dømme. Det er min mening! 

42. Hvilken farge liker du best på neglene?

Jeg får egentlig fnatt av å ha på neglelakk, syns det er så fint på alle andre, men for meg så fungerer det bare ikke. Liker best blank, lilla og grå dersom jeg måtte velge. 

43. Hvem er forbildet ditt? 

Mammaen min, uten tvil. Hun motiverer og imponerer meg på alle nivåer. Hun er en dame jeg alltid har sett opp til og vil gjøre hele livet mitt. 

44. Er du forfengelig? 

Hehe, overhodet ikke. Jeg går egentlig i det som passer meg der og da. Det er ofte en sjelden gang jeg faktisk pynter meg ekstra for å gå ut, men det går langt imellom. Jeg er vel det man sier forfengelig da jeg virkelig føler for det. Ellers går jeg i joggebukser og pysjamasbukser og elsker det mer enn noe annet. 

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Jeg har lenge ønsket meg å dra til Australia og være der i noen uker. I tillegg til det å drive med frivillig arbeid nede i Afrika og hjelpe både mennesker og dyr. Dette er noe jeg lenge har drømt om, men aldri fått realisert. Hvem vet, kanskje jeg en eller annen gang får det til! 

46. Har du vært gift eller forlovet? 

Niks. Noe jeg egentlig er svært happy for. Altså jeg unner alle som er forlovet og gift det mer enn noe annet. Så lenge de er lykkelige iallefall! Men det er liksom ikke helt meg det der wedding greiene og sånt. Men hvem vet, man kan jo alltids forandre seg og kanskje jeg en dag står der i hvit kjole og går ned til alteret. Gud, så skremmende!!!

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 

Klær, definitivt! Sko er noe av det jeg hater å kjøpe. For det første finner jeg ingen som er meg, og når jeg først gjør det er de utsolgte for min størrelse. Nedtur all the time. Vesker er heller ikke noe for meg, så dette kjøper jeg meg aldri. Gjennom mine 20 år tror jeg at jeg har kjøpt meg en veske, ellers har jeg fått i gave og sånt. 

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 

Jeg føler meg ung. Og det skal jeg jammen meg fortsette med! Jeg kan være moden for alderen til tider, men også oppføre meg som en liten drittunge på 10. Så det er litt varierende sånn sett. Men jeg elsker å føle meg ung og fri. Da virker man også mer positiv til livet, og det skal man jo selvsagt være. 

49. Hvilke uvaner har du? 

At jeg ofte kommer for sent til ting. Dette er noe jeg selv irriterer meg ekstremt mye over. Det er jo super irriterende med mennesker som ikke kan klokka. Så dette er noe jeg må få orden på! Og det faktum at jeg overhodet ikke kan klokka, gjør også at jeg ikke får lagt meg før det er svarte natta, også en ekstremt dårlig uvane som gjør at hverdagen blir litt hardere enn den normalt ville vært om jeg hadde klart å kommet meg i seng før. 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?

Da skal jeg se jeg nok se på gårsdagens episode av bloggerne og ellers bare kose meg med serier resten av dagen. 

Interior love

// annonselinker 


Bare elsker å titte på forskjellige sider og finne inspirasjon til hjemmet. Nå som jeg har holdt senga i absolutt hele dag, har jeg derfor fått god tid til dette. Nå som jeg og min fantastiske samboer snart må flytte nok en gang, blir jeg bare mer og mer shoppe-syk og vil egentlig bytte ut alt jeg allerede har med noe mer nytt og fresh. Etter masse deilig inspirasjon fra bloggeren Kristin Gjelsvik, så er jeg blitt mer og mer fan av farger og fargerikt design. Det er jo så fab!!! Man får en sånn deilig lykkerus over det å ha farger rundt seg og det gjør det lettere å oppnå positiviteten på en ellers bedriten dag. 

Farger i fra svart, hvit, rosa til knall gul og turkis. Elsker å kombinere farger og da spesielt ha knalle farger som virkelig får futt i designet. Er det ikke fint? Å ha litt svart, kobber, gull og sølv og spice opp med skikkelige knallfarger, som knall lilla og gult? Åjo, elsker det. Og det skal nok bli gjort mye av den slags nå fremover!!! 
1. Rosa stol bilde HER  2. Zik Zak pyntepute HER  3. Palme putetrekk HER  4. Lilla duftlys i potte HER  5. Fargerike vaser HER  6. Svart/hvite rammer HER  7. Mint pledd HER  8. Gull boks HER  9. Fargerike rammer HER  10. Gul kjøkkenvekt  HER  11. Sølv glitrende pyntepute HER  12. Fargerike lyslykter HER  13. Svart/hvitt brett HER  14. Turkis pyntepute HER  15. Gull hodeskalle HER  16. Bilde HER  17. Lilla duftlys i potte HER  18. A- pyntebokstav HER  19. Duftlys-pinnesett HER  20. Sølv telysholder HER  21. Rosa/ gull lampe HER  22. Tegneserie-bilde HER  23. Ananas telysholder HER  24. Sølv taklampe HER  25. Gult vitrineskap HER  26. Kobber lysestake HER  27. Fargerike tlysestaker HER  28. Svart kubbelysholder HER  29. Gull klokke HER   // ellos, kremmerhuset, åhlens og ikea Hvor finner du inspirasjonen din fra? 

Selvfølgelig

Det skulle jo skje. Det var ment til å skje. Akkurat meg. Etter noen harde, lange og super travle arbeidsdager med å stelle de eldre angående omgangssyken, ble jeg selvfølgelig smittet selv. Så nå ligger jeg her i senga og føler uendelig synd på meg selv. Her har jeg ligget siden halv sju i morges, da jeg våknet av å føle meg akutt syk. Rakk heldigvis å løpe på do før det kom noe. Heldigvis har det kommet bare bakveien enda, men har ikke spist så mye i det siste, så regner med at det kommer andre veien etter hvert. Føler med de gamle nå, som overhodet ikke klarer å ta vare på seg selv og jeg på 20 år klarer så vidt å komme meg fra senga til badet. 

Det er helt forferdelig. Og iallefall når man har det begge veier, som de fleste gamle også har hatt. Smittsomt til tusen, så måtte unngå Kim idag og være skikkelig hard mot han. Stakkars, han skjønte jo ingenting. Jeg hadde gått på kontoret og lagt meg på en dyne der, ettersom jeg var så inni granskauen uvel at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Han våknet så klart ikke av alarmen sin, eller han sto ikke opp. Fordi jeg pleier som regel å vekke han når jeg drar. Men nå måtte jeg jo holde meg vekk fra han, slik at han ikke skulle bli smittet også. Dette er jo så sinnsykt smittsomt. Ringte derfor til han og sa at han måtte pelle seg opp og på jobb. Han sto opp og kom inn på kontoret, hvor jeg ba han komme seg ut igjen, fordi jeg var blitt smittet. Stakkars gutt. Var veldig frekk mot han, men dette unner jeg ingen. 

Sendte også melding til de to venninne jeg hadde på besøk her forleden, for å informere om at jeg var blitt syk og at jeg inderlig ikke håpet at de også skulle bli det og at de måtte være litt obs. Nå kjenner jeg at det snart er på tide å få litt mat i skrotten, selv om jeg overhodet ikke har lyst og føler jeg må spy bare ved tanken. Fant egentlig ikke noe bilde for anledning som egnet seg, derfor får dette innlegget være bilde-løst. 


Så idag skal jeg kose meg med mine to bestevenner doskåla og bøtta <3 Håper dere har en litt mer fortreffelig dag og får gått ut å nyte sola!  

JENTEKVELD

Hallois! 

I går fikk jeg besøk av mine to herlige jenter, Solveig og Hanne. Hvor den ene bor og går på skole i bartebyen, mens den sistnevnte går på folkehøgskole i Porsgrunn. Derfor var det skikkelig koselig å se dem igjen, ettersom det går langt mellom hver gang vi treffes. I anledningen disket vi opp med brownies og kakao av beste sort og det ble en knakende fin kveld. Skravla gikk på både ut pust og inn pust og det var ikke mange sekundene det var stille. 

Men det er jo sånn det skal være, er det ikke? Egentlig så har man jentekvelder alt for sjeldent! Det er igrunn ganske trist, for det er jo så forbaska koselig å ta seg en kveld der man kan snakke om alt man har på hjerte. Betro seg til et menneske av samme kjønn, som helt og holdent forstår akkurat hva du snakker om. Mensen, gutte-problemer, sex, you name it. Det er jo så deilig å få ut alt du har båret på i evigheter. Få lettet litt på trykket, slik at hverdagen blir lettere å ta innover seg igjen dagen etterpå. Klokka ble nærmere halv to før jeg fikk dratt rævva mi oppi senga og sovna før hodet rakk å nå puta. Jeg fikk vel toppen 5 timers søvn, før det bar på jobb. Er helt sinnsykt mye å gjøre fortida, ettersom så og si alle pasientene begynner å få omgangssyken. Stakkars, gamle mennesker. De klarer jo så altfor lite i fra før av og når man blir syk, blir det jo desto enda verre. Og da trenger de enda mer hjelp enn vanlig. Men det er deilig å føle seg behjelpelig og det er deilig å vite at man hjelper noen som trenger det. Man må jo tenke litt positivt oppi all elendigheten. Nå skal jeg kaste i meg noen wienerpølser, se en eller to episoder av Home and Away, før det bærer rett i seng. 


Har du ofte jentekvelder?  

smitte smitte smitte

Fy flate, for en arbeidsdag dette har vært. Er såååå glad for at den endelig er ferdig. Et helvete uten noen ende. 5 av pasientene våres fikk omgangssyke. På 5 minutter hadde de rukket å kaste opp og drite seg ut. Herre, stakkars gamle mennesker. Og stakkars oss ansatte som må ta det igjen. Dette er en jævla bakside med denne jobben. Det å være pleier er ikke bare bare. Egentlig er det ganske koselig og givende, men på sånne dager har man mest lyst til å sette seg ned å grine. 

Ber til de høyere makter om ikke å bli smittet og krysser alt det jeg eier og har for at de hører mine bønner. Dette er noe jævelskap som jeg overhodet ikke vil ha. Uheldigvis har jeg følt meg uvel i hele dag, men er vel mest på grunn av synet av gamle mennesker som spruter ut oppkast. Deilig å lese? Tenk deg da synet. Huff a meg. Håper for all del at dette går over snart, siden vi nå har slitt med omgangssyke på huset siden før jul. Det tar ingen ende.

Nå skal jeg hive i meg litt væske og deretter dra på visning, i ført spylukt og avføring. Tror nok sjansene våres er bra!!!!! :) 

Kalender-love

Vettu hva jeg kunne ønske? Jeg kunne ønske jeg var mer punktlig når jeg skal ut på noe. Jeg kunne ønske jeg var dobbelt så organisert som det jeg er atm. Jeg kunne ønske jeg hadde mer overskudd til å gjøre de tingene jeg elsker. Jeg kunne ønske jeg var et a4-menneske som hadde alt i skjønneste orden og at jeg kommer minst ti minutter før tida. Ååh, så deilig. Og herregud, så lett (!) Eller nei. Det er faktisk ikke så forbanna lett som det folk skal ha det til at det er. Jeg har ihvertfall store problemer med å få det til og jeg tror ikke jeg er den eneste. Noen ganger føler jeg at det bare koker helt over. At jeg ikke har kontroll på noen ting, ikke den minste ting som det å skulle huske å kjøpe dopapir fordi det er tomt. Det er en jævla forbaska liten ting som jeg skal huske, og vips. Der var det borte. Det blir en del banning da jeg etter en stund forstår at den ene forbaska tingen som jeg absolutt skulle huske på å kjøpe, ikke befinner seg i handleposen. Faen. Det oppstår raserianfall. For sånne ting irriterer meg noe så jævlig. Ting jeg burde huske, men som blir glemt.. 

Det å ha orden i sysakene sine er noe av det beste man kan ha. Noen ganger føler jeg meg ekstremt flink og at alt i skjønneste orden, før det noen dager senere er helt fullstendig kaos og jeg ikke har kontroll på noen verdens ting. På null komma niks er kontrollen fullstendig borte og jeg kjenner at angsten kommer sigende over meg. Jeg hater å ikke ha kontroll. Iallefall på hverdagslige ting, sånn som jobbdager, legebesøk og den slags. Det er jo helt krise om jeg ikke får med meg et bursdagsselskap liksom. Det å ha orden er usedvanlig viktig for å kunne føle at man henger med i hverdagen. Jeg for min del føler meg totalt lost og ute av denne verden da jeg ikke har kontroll på når jeg skal på jobb eller til lege eller til frisør, som noen eksempler. Det blir et eneste virvar uten like og det er en forferdelig følelse. Du kjenner til noe av dette, gjør du ikke? 

Nå som jeg var så smart å ha pakket ned kalenderen fra coop, nederst i en pappeske, slentra oppå loftet. Så fant jeg noen fine kalendere på nettet, som man kan laste ned og skrive ut. Den fineste av dem alle, som jeg selv har skrevet ut finner du HER. Er den ikke fin? Og så utrolig enkelt å bare skrive ut fra nett. SUVERENT. Selv om den er på engelsk og starter på en søndag, så gjør det ingenting, jeg ble forelska ved første øyekast og bare måtte ha den. Så nå føler jeg endelig at jeg har fått igjen litt kontroll over dagligdagse gjøremål og det føles deilig!  


Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg i seng, før det er en ny arbeidsdag som venter i morgen. Skal jobber hver dag denne uka, som du ser på kalenderen. Pjoo, gleder meg til fri om seks dager. Før det er på'n igjen. Arbeidsjern av beste sort. Skal slutte å skryte så av meg selv nå! Dusjen kaller. Sweet dreams 


Har du god oversikt over dagligdagse gjøremål? 

Middags-planlegging

Hei fine mennesker! 

For første gang i historien så hadde jeg virkelig lyst på noe til middag. For det andre så visste jeg faktisk hva jeg ville ha, og dette er neimen ikke hverdagskost. Jeg er av den irriterende sorten som aldri vet hva hun vil ha til middag og har null komma niks forslag til hva som skal stå på menyen. Slike mennesker irriterer meg så inni granskauen, men likevel er jeg blitt til ett selv, noe som er desto mer irriterende.

Idag ble det deilig løvstek med pommes frites og peppersaus. Nammmmm. Men det er jo mandag? Ja, vi koser oss like så gjerne med den såkalte "helge-maten" i uka også her i heimen, ettersom det går etter smak og behag, og vi som regel bare tar det første den ene eller andre har lyst på. Noe som kan være biff på en tirsdagskveld. Spontanitet da dere, det er jo det som er gøy.  


Så det ikke deilig ut? Vi er ikke så aller verst kokker, når vi først vet hva vi vil ha. Men det er jo det som er så sabla vanskelig å finne ut. Da vi flyttet inn i juli, så lagde jeg en middags-planlegger hvor vi annen hver uke skulle bestemme hva vi skulle ha til mat hele uka. Dette gikk jo veldig bra de første ukene, men begynte å avta ettersom ukene for forbi. Som med alt annet man som regel har satt seg som mål å gjøre. Men det var jo veldig kjekt, for da kunne man handle inn alt man trengte for resten av uka på mandag og slippe å bli fristet av alt godt på butikken når man skulle innom der hver dag. SMART! Derfor må vi prøve å skjerpe oss og bli flinkere på nettopp dette. 


Har du en form for middags-planlegger? 

Powernap

Søndager ❤ Den dagen der det er lov å slappe helt av og man faktisk ikke har lov å få dårlig samvittighet for det! Etter jeg kom hjem fra jobb har jeg gjort som den eldre generasjonen og tatt meg en god og deilig hvil. Det er noe av det beste som finnes når man er trøtt og sliten. Powernap-love. 


Fikk tilbud om dagvakt i morgen og tok den gladelig, selv om det hadde vært veldig godt å sove lenge imorgen, siden kroppen er sliten og trøtt. Selv etter den deilige powernapen! Så nå skal jeg lade opp til en ny uke med Dropped på tv'en i armkroken til mannen og deretter ta en tidlig kveld. Nyt de siste timene av denne fantastiske søndagen. Håper dere får en fin start på uka i morgen! 


Hvordan lader du opp til en ny uke? 

Love love love

Etter mange dager med massevis av kjærlighet, så har fastelavnssøndagen blitt helt bortglemt. Derfor er det ikke blitt kjøpt inn noe som hører en fastelavnssøndag til. Bukett med fjær, boller. You name it. Det som er så koselig... Jeg har akkurat kommet hesblesende inn døra og er helt ferdig etter denne jobbhelga. Kjenner at det maurer i beina og at jeg nå er veldig klar for å loffe meg bort til sofaen og starte latmannslivet for fult. HERLIG. 

Må fortelle at jeg hadde en helt magisk valentinsdag igår. Kinoen og maten leverte virkelig! Mange er blitt skuffet over kinoen, men jeg syns ikke den var så ille. Det er det med å holde forventningene nede, slik at man ikke blir skuffa som er clue! Så håper at de fleste av Norges befolkning hadde en fantastisk valentinsdag, for det fortjener absolutt alle å få oppleve ihvertfall en gang i løpet av sitt liv.


Har dessverre ingen superbilder fortiden, så dere får nøye dere med det jeg har. Hehe. God fastelavenssøndag! 

HAPPY VALENTINE

Hei flottinger! 

Har du gjort noe spesielt for noen idag? Brukt mye tid og planlegging til å lage den perfekte dagen for din kjære? I dag er det kjærlighetsdagen, dere. Tenk så koselig! Uansett om du er singel eller i et forhold. Om man er singel, kan man likevel få mye gøy ut av dagen. Man kan jo alltid vise noen andre venninner hvor glad man er i dem eller man kan vise et nært familiemedlem det ved å gjøre noe spesielt.

Selv har jeg hatt en hektisk dag på jobb og gleder meg til å løpe gjennom dusjen, før jeg har på meg noen finklær og går på date med mannen min. Ja, vi er ikke gift, men jeg liker ofte å kalle han mannen min. Det virker mer voksent. Han tar meg med ut på en bedre middag, etterfulgt av Fifty shades of grey. Så jeg gleder meg som en liten unge. Altså, har hørt mye negativt om kinoen og har egentlig dempet mine forhåpninger noe betraktelig. Men det er jo alltid så koselig å gå ut på en skikkelig date, og hva er vel mer insane romantisk, enn å gå ut på selveste kjærlighetsdagen?!

LOVE LOVE LOVE  

Selv tenkte jeg å ikke bruke så jævla mye penger på denne dagen. Det er mye man kan gjøre uten penger. Jeg lagde en hjemmelagd presang til Kim og han ble superhappy! Det kostet meg kun 69 ,- for å kjøpe et norgesglass som jeg kjøpte i sommer, skrive ut setninger om ting man skal gjøre. Som f.eks spasere etter middag, hånd i hånd eller om at vi skal finne klær til hverandre og gå ut å spise en bedre middag. Det er jo bare så gøy og romantisk! Det er kun 1 ting hver dag og man gjør det som regel om kvelden eller på morgenen, men best å ta det på kvelden. For man kan jo bare gjøre det dagen etter. Suverent! I tillegg hadde jeg og mine kreative evner lagd et supert kort som passet perfekt som tilbehør.HURRA FOR KJÆRLIGHETSDAGEN <3
lots of love 

DEEP LOVE

Ååååh, igår fikk jeg plutselig en trang til å gjøre noe jeg aldri har noensinne gjort før. Og det var så utrolig nervepirrende, kleint, romantisk og fint på en og samme tid. En spontan idee om å gjøre noe romantisk og sexy for min kjære slo meg som et lyn i fra klar himmel og før jeg visste ordet av det hadde jeg allerede startet de første forberedelsene. 

Jeg ville gjøre noe som hverken han eller jeg hadde opplevd før. Et lite eventyr basert på litt dirty, nå som det er så mye fokus på det i forbindelse med Fifty Shades of Grey. Så ville liksom lage min egen lille vri på akkurat dette, siden det er jo litt spennende! Derfor tente jeg ti-talls stearinlys på soverommet, i gangen og inne på badet. Jeg hang en konvolutt på inngangsdøra, hvor det sto "My one and only. PS: åpne ikke før du går inn!". I konvolutten hadde jeg lagt et vanlig A4-ark, hvor jeg hadde sprutet litt parfyme og kysset det med leppestift slik at det ble avmerket. Her er en liten smakebit av hva brevet inneholdt. Jeg hadde lagt opp slik at han fikk en ledetråd om hvor han skulle i hvert av de tre brevene/arkene han fikk, først skulle finne konvolutten som hang på inngangsdøra, så gå inn i gangen hvor jeg hadde dempet belysningen og gjort en litt dyster stemning over det hele. Det samme hadde jeg gjort på badet. I gangen skulle han finne et brev som hang oppe med en nettingstrømpe hengende på som ledet han inn på badet. Der lå det klart en ny konvolutt ved siden av en bokser, som jeg egenrådig hadde valgt ut som favoritt ut i fra bokser-skuffen hans. I brevet ble han fortalt om å komme på soverommet, hvor jeg lå klar for han.

Og resten kan man vel egentlig tenke seg selv? Men dette her var skikkelig gøy! Sånt burde man gjøre masse mer av. Man lever seg jo helt inn i en annen verden og det er jo lek og moro på høyeste nivå. Anbefaler alle par om å gjøre nettopp ting som dette. Om du er mann eller kvinne, legg opp til et foreplay uten like, som din kjære sent vil glemme. Det er gøy både for deg og for din kjære! Tenkte det egnet seg greit nå i disse dager, da kjærlighetsdagen er i morgen. Håper du har tenkt ut noe spesielt for din utkårede! Og husk, alt trenger ikke koste penger. Det er tanken som teller og noe hjemmelaget og selvgjort er like så bra, eller for min del nesten bedre. 

LYKKE TIL :- ) 

Friday 13th

Hei fininger! 

Det ble en dagvakt på meg idag, siden jobben ringte i går kveld og spurte så pent om jeg ikke hadde mulighet for å jobbe. Og siden jeg hele uka har ønsket meg en jobbdag takket jeg gladelig ja. Det er godt å ha fri, men herre jesus, så kjedelig når det blir for mye av det gode. Dessuten så må man jo også ha penger. Overlever ikke i dagens samfunn uten penger.

Det var riktignok en veldig koselig dag på jobb og jeg har vært smørblid i hele dag. Ironisk igrunn i og med at jeg måtte stå opp kvart på sju, i stedet for å kunne sove så lenge jeg vil. Rart med det. Da jeg kom hjem, disket min flotte samboer opp med en deilig kjøttpudding av beste sort. Så nå er jeg stappmett og blir kvalm av tanken på å proppe i meg noe annet godt. 

I dag er det jo fredag den 13. Og som den ulykkesfuglen jeg er, så pleier det alltid å skje noe uheldig på denne dagen. Men idag, så har det ikke skjedd noe (bank i bordet) og håper det forblir sånn resten av dagen! Jeg er egentlig ikke en overtroisk type, men akkurat denne dagen tror jeg at jeg er forbannet ved og at det som regel skjer noe ille. Har du opplevd noe ille idag? 

Happy Friday 13

Uansett, det er fredag og det er helg. For min del jobbhelg, men kos dere i kveld da fininger! :- ) Lad opp til Valentine's day, og dra deg ut på butikken og kjøp din kjære noen flotte blomster til å legge ved puta i morgen tidlig. 

KAKE MONSTER

Altså, jeg lever for søtsaker. Og det er jeg overhodet ikke redd for å gå ut med hverken til venner, familie, ukjente eller til resten av verden. Som sagt tidligere så er jeg av den sorten som er så usunn at det nesten er kvalmt å tenke på det. Så ille kan det til tider være. Jeg beundrer de som holder seg til salat og grønnfor, det er ikke det. Men den livsstilen passer meg bare ikke. Ikke overhodet. Derfor velger jeg heller å leve livet mitt slik jeg best liker å leve det. USUNT <3 
Elsker livet som usunn. Rett og slett. Føler meg flink ettersom jeg har begynt å kjøpe pepsi max og zero istedet for cola. Før kunne jeg ikke fordra andre brus en cola. Klarer forsåvidt ikke det nå heller, men MÅ klare og tilvenne meg en hverdag uten cola. Tennene mine og helsa mi begynner å si imot meg og er ikke like enig i meg med at jeg må ha en dose cola hver dag. High five kropp! Jeg forstår jo det godt jeg også, at man ikke kan gjøre det. Men denne avhengigheten er virkelig ikke bra. Er veldig vanskelig å stå i mot slikt. Men skal gjøre mitt beste for å komme meg til det punktet hvor jeg kun drikker brus i helgene. Basta! 

Drikker du mye brus? 

Vurdering av sin egen framtid

Oboy, for en farlig overskrift tenker du. Helt realistisk tenker jeg. Man må starte å tenke på framtida si en eller annen gang. Det er egentlig ikke mulig å overse og ignorere det. Dersom du er dum nok til å tro at dette er mulig å gjøre, vil man fort finne ut at dette ikke er en smart løsning. 

Det kommer til et punkt i livet der man innser at man faktisk må se framover og tenke ut hva man vil med framtida si. Så skummelt som det er, så sier realiteten at dette er et faktum. Om du er enig eller ikke. Hva vil du med din framtid? Hva ønsker du å bli? Hva vil du opprette? En varsel-lampe inne i hodet ditt blinker kanskje "VET IKKE" og den bare fortsetter å blinke. Dersom du ikke overhodet har noen formening om hva du ønsker å bli når du blir stor og voksen og føler deg helt på villspor. La meg si deg en ting. Ta deg et såkalt friår, men at du fremdeles går på skole. Og ja, dette er mulig! Det kalles folkehøgskole. Og dette er en fantastisk løsning på å få et friår, men som likevel kommer godt med i framtiden. 


Man vil innse hvordan det er å bo for seg selv og/eller andre. Man vil møte mennesker man overhodet ikke tåler tryne på, men må likevel lære seg å være hyggelig og møte dem hver jævla dag. Man lærer seg å respektere andre, i tillegg til å lære mye fra andre og lære dem masse tilbake. Man finner venner som man tar med seg resten av livet. Man finner seg selv på en helt annerledes måte enn det du trodde var mulig. Er du litt usikker på hvor veien videre går, finnes det alltid linjer som er en liten smakebit på det du tenker deg. Da vil du fort finne ut om dette er noe for deg eller ikke. Uansett hva utfallet blir, vil du ikke angre. Du har uansett fått med deg masse erfaringer og minner du sent vil glemme. Mitt råd til deg som ikke vet hva du vil gjøre til neste år, eller i år etter du er ferdig på videregående? Sånn i august måned vil du få muligheten til å skape deg både minner og vennskap for livet og erfaringer som er med deg livet ut. Dette er en heidundrende sjanse til å finne seg selv og hvem man er som person. Man vokser |   | så få cm og såååå |                                                                                               | mye som person. I tillegg får du med deg 2 ekstra poeng som er kanon å ha med seg videre i livet når man skal begynne å søke på høgskole og den slag. ANBEFALES VIRKELIG. Selv gikk jeg på Fredly Folkehøgskole og fikk masse ut av dette. Selv om utfallet med å gå security linja ikke ble som først antatt, vokste jeg enormt som person og fant sider ved meg selv som jeg ikke trodde eksisterte. I tillegg ble jeg mye mer moden og fikk en stor smakebit på det å faktisk bli ordentlig voksen og starte mitt eget liv på egenhånd. 


Vurderer du å søke folkehøgskole eller har du allerede gått det? 

Throwbacks from last weekend

Hadde en så kanonbra helg i helga som var! Det var den beste på leeenge. Litt festligheter ble det også, noe man ser langt i mellom i disse dager, så helt topp. Har endelig fått tilbake kabelen min og kan begynne å få overført bilder fra kameraet til pc'en, hurra. Takk til mamma som fant den og fraktet den til meg :) 
Morsdag, vors, fest, nach, visning, baking. You name it. De siste dagene har gått i hundre og de har flydd forbi. Litt trist egentlig, siden jeg ikke har fått tid til å nyte de magiske øyeblikkene som forrige helg bragte på banen, men det er vel sånn det er. Nå kom jeg akkurat hjem igjen fra en koselig lunsj med mamma på Opus og skal snart ta turen ut døra for å ta bilde til smartkortet mitt på jobb. Så skal jeg se å få nyte litt tid i sola, siden det er så fantastisk fint vær ute. Ha en fin fin onsdag! 

Gjorde du noe gøy i helga? 

BLACK IS POETIC

Alt er ikke en dans på roser. Alt er ikke rosenrødt. Alt er ikke fargerikt. Men det vil ikke si at det ikke er vakkert. Ikke poetisk. 

Nydelig, syns du ikke? 
 

Vise vise vise

Ohoi.

Er litt lite blogging nå for tiden, men så går det jammen meg i ett sett om dagen også. I dag var jeg super sliten og klarte ikke å dra meg opp før klokka var ti. Aaah. Visningsdagen sto endelig for tur. Jeg heiv på meg klærne og dro rett på butikken. Handlet inn litt smått og godt. 

Før visningen startet halv fem, skulle jeg rekke å bake en haug med cupcakes, vaske alle gulvene i leiligheten, tørke støv av alle overflater og skifte te-lys der det trengtes. Multitasking deluxe. Stressnivå på 220. Inn i mellom det her skulle jeg også på rektoskopi undersøkelse på sykehuset. Og som vanlig var det ingen fordømt parkeringsplass og oppdrive. Etter femten hele minutter med febrilsk leting måtte jeg til slutt innse at dette var dødfødt og reiste bort til en barnehage og parkerte der og ba til alle guder om å ikke få bot, ettersom disse kun er reservert for foreldrene til barna i barnehagen. Hadde da 3 minutter på å løpe inn og få meg henvendt meg i luka og få gått på wc. Klokka 14.00 hadde jeg time og klokka 14.00 satt jeg på venterommet helt utmattet og stressa etter alt kaoset jeg hadde vært med på. 

Fikk omsider satt meg ned og trekt pusten dypt og roet meg ned noen få hakk. Men så begynte nervøsiteten å spille inn. Jeg freaka helt ut og kjente at jeg var på tur til å storme ut døra og reise hjem igjen, for dette var noe jeg overhodet ikke ville være med på. Men heldigvis fikk jeg gått litt inn i meg selv og fant til slutt roen med at dette er noe jeg må gjennom og at jeg måtte manne meg opp og ikke være så jævla pysete. Etter snaue 35 minutter kommer en koselig dame ut og roper navnet mitt, da kjenner jeg hjertefrekvensen går i fra 0 til 100 på bare sekunder. Det var noe av det mest ubehagelige jeg noensinne har vært med på i hele mitt lange liv med undersøkelser. Av alle undersøkelser jeg har tatt var dette desidert den verste, men jeg er nå ferdig med det og håper for all del at jeg slipper å gjøre det igjen.

En ukes ventetid er over og jeg slipper å gruve meg over det. DEILIG. Jeg ble henvist til Hamar for mer uttredelse, men det er heldigvis ikke noe farlig. Så da kunne jeg fint reise hjem og ta i mot megleren med et smil om munnen. Så da er visning 1 gjort og vi håper det kommer inn noen bud i løpet av morgendagen, så vi slipper å ha enda en. For herre min så mye stress for kun 1 time med fremvisning av leiligheten. Siden jeg igjen har klart å rote bort overføringskabelen min (men som mamma heldigvis fant igjen) så skal jeg legge ut noen bilder som ligger ute på finn fra fotograferingen. Må si jeg er litt stolt og har fått mye skryt for hvor fint vi har det. 


Flere bilder finner du inne på finn side sider HER


Har dere hatt en stressende tirsdag? 

Here we go again

ÅÅh, mandag. Ja, den forbaska mandagen kommer fortere enn du rekker å si mandag. Det var jo fredag for sånn 5 minutter siden. Jeg har for min del hatt en ganske bra mandag, sovet lenge og små ryddet her i leiligheten. Har jo visning i morgen og det er derfor litt som skal gjøres før den tid. Men det går veldig smått. Sånn veeeeldig. Og det er veldig irriterende, for egentlig vil jeg bare bli ferdig med det. Men jeg blir vel ferdig før det blir mørkt! Nei, nå må jeg se å få rævva i gir. 


Har dere hatt en fin mandag så langt? 

Den beste av de beste

Hei. 
Nå er jeg endelig kommet hjem fra kveldsvakt og Gud så deilig. La meg klokka seks i dag tidlig på grunn av uhyre morsomme festligheter og er derfor nå helt FERDIG. Ja, helt kake. Men idag har det jo som forhåpentligvis og sikkert alle har fått med seg. Om man ikke har fått med seg det, så må man være huleboer, for det er ikke fysisk mulig. Jeg vil derfor gratulere og hylle alle fantastiske mødre der ute, fordi dere har skapt oss til verden og fordi dere alltid står ved vår side. I den anledning vil jeg også dedikere dette innlegget til min kjære mamma, som er min hverdagshelt, min bestevenn og et fantastisk forbilde. 

Du er rett og slett helt rå. Ei dame av stål og jeg vet ikke om noen som er så sterk som du. Du gir aldri opp og det kan være både på godt og vondt. Du er den jeg sier alt til, uansett hva det måtte være. Jeg vet at du er der for meg uansett når og hvor. Du er vakker. Du er sterk. Du er selvstendig. Du er fantastisk. Du er modig. Du er omsorgsfull. Du er gavmild. Du er min mamma. Og for min del kunne jeg aldri byttet deg ut med noen annen. Du er uerstattelig. Jeg er uendelig glad i deg!Hundrevis av stjerner på nattehimmelen. 
Hundrevis av skjell på badestranden. 
Hundrevis av fugler synger i vrimmelen. 
Hundrevis av fugler på den varme sanden.

Hundrevis av duggdråper på grenen. 
Hundrevis av humler i blomsterengen. 
Hundrevis av sommerfugler på plenen. 
Men bare én mor i den hele, vide verden.

Men bare en mor er nok, for jeg ble utdelt den beste i hele den vide verden 

<3 

 
Har du satt ekstra stor pris på mammaen din idag?  

Latest snapchat

Herlan dusten, det er på snapchat man får se de merkeligste ting. For en utrolig oppfinnelse. Altså, jeg selv liker å ta de styggeste bildene av meg selv og sende til God knows who. Det vil rettere sagt si at jeg gir blanke f om hvordan jeg ser ut på bildet som jeg sender. Det er mange jenter som bruker minst fem minutter på å dolle seg opp og se skikkelig classy and pretty ut, men det er jo å ta bilder right in the moment, in real action som er gøy! Elsker å få snaps hvor vennene mine ser helt jævlige ut, man ler jo av det og blir i et bedre humør. Min personlige mening er send snap akkurat sånn som du er! 
Elsker snapchat og det er min way of tidsfordriv. Altså, når det begynner å poppe opp sånn 8-9 snaps fra meg på snapchat-lista di, da kan du egentlig bare regne med at jeg holder på å kjede rævva av meg. Ja, det er i de øyeblikkene jeg sender alt mulig rart. Men det er jo som sagt gøy. Randomize på høyt nivå. Jeg er da veldig randomize. Veldig.

Og det faktum der hvor mine venner har funnet ut at det er så forbanna fint å holde en samtale via snap, no way. Ikke med meg iallefall. For altså, jeg driver å sender snaper frem og tilbake, som en samtale. Og i det jeg åpner den ene snapen, så er det et eller annet som skjer, f.eks på tv'en eller jeg får en facebook-melding på pc'en. Ja, da er det jo dødfødt! Jeg har ikke fått med meg snap'en og står der som et jævla stort spørsmålstegn og vet ikke hva jeg hverken svarer på eller hva jeg bør svare for å ikke virke helt tilbakestående. Så, hold samtalene til facebook! Og send randomized bilder på snap. God fordeling og enkelt for alle å følge med på. Hvor mange snapchat sender du daglig? 

 

Girls' night out

Ååååh, det var så trivelig igår! Deilig mat og koselig selskap, det kan faktisk ikke bli bedre. Var akkurat dette jeg trengte nå etter en ganske crapy uke. Har fått igjen litt av den good-feelingen som jeg har savnet sånn og det føles helt fantastisk! Er dog litt trøtt og sliten idag, siden vi ikke la oss før langt ute i de mørke timer, men det var virkelig verdt det. Og denne gangen var det ikke noe alkohol inne i bildet, men vi moret oss så til de grader uansett. Man trenger ikke alltid alkohol for å ha det moro!!! 

Dessuten husker man alt dagen etterpå og slipper disse slitsomme meldingene der man får oppsummert om alt det dumme man har gjort og føler at fylleangsten sprer seg utover hele kroppen og du forblir innendørs de neste dagene for å få ting til å gå over. Huff, slike dager er et helvete og jeg er så glad for at det er lenge siden sist!

Fikk egentlig ikke tatt så mange bilder, i og med at jeg var helt i en annen verden enn blogg verdenen og fokuserte mer på å ikke le meg ihjel av mine to fantastiske venninner, men jeg fikk tatt noen med mobilen og det vil derfor si at det er egentlig nokså dårlig kvalitet. Er ikke flink til å ta med meg kamera på sånne ting og som oftest er det såpass mørk på sånne steder til at bildene blir noe fine.//bildet fra oss tre er fra en annen anledning, husket ikke å ta bildet av oss igår. Dumma 

Etter vi hadde spist og sittet på pubben i 3,5 time, så kjørte vi litt rundt for å se om det var noe liv noe sted. Men det var egentlig helt dødt. Siden det skal være et arrangement der idag, så skal vel alle ut idag og holdt seg hjemme igår. Typisk. Men vi ble svært opptatt, og iallefall jeg ble ekstremt fascinert da vi startet på vår beryktede reise gjennom elg-land. Ja, på ikke noe mindre skummelt enn elg-safari. Vi så faktisk hele 9 elger, på bare en liten avstand. Det var helt sykt! De er jo såååå store og så skumle og jeg har helt angst for å få en slik en på bil-panseret mitt. Det er en av mine aller største frykter her i livet. Så man kjente hjerte banket litt ekstra hardt da vi kjørte helt inntil de vi kunne kjøre nærme for å prøve å få tatt bilder. Men de er jo jævla varsomme og løp som en rallybil bortover snøen som om den var like lett som ei rosa sky. Fy flate, de er raske asså! Men det var veldig artig og spennede, så vi fikk oss mange latterkuler i løpet av elg-safarien. SE OPP FOR ELG NÅR DU KJØRER, sier jeg bare. De står helt inn i blindsonen, der man virkelig ikke kan se dem før det muligens er for sent. Be passasjeren din om å se opp for dem. Du vil virkelig ikke ha det store udyret på panseret, det lover jeg deg!  

Idag skulle vi egentlig ut å ake og leke skikkelig små drittunger, dette var da ikke værgudene enige med oss i og ga oss uvær, slik at det sikkert er et tegn på at vi snart må vokse opp. Men det skjer nok ikke så snart, vil jeg tro. Vi er veldig glad i å være barn, så må nok holde på barnet i oss litt lenger. Ha en fin lørdag :) Hva skal du i dag? 

Verdens fineste hund

Hei. For ikke alt for lenge siden tok jeg farvel med mamma, lillebror og familiehunden vår Akira. De skulle til Gjøvik for å være der i helga. Så da sitter jeg her helt alene, forlatt av min egen familie. Det hørtes veldig forferdelig ut, men de kommer jo til å kose seg der sammen med mamma's kavaler og hans familie. Mens jeg nå sitter å venter på at jeg skal ut med jentene mine. Håper på en real jentekveld i dag og det tror jeg nok det blir! Uansett kommer det til å bli super koselig. Siden det nå er to timer til jeg skal møte dem, er det vel snart på tide å finne ut hva man skal ha på seg. Dette er et evig problem, som jeg bruker opptil flere timer på å finne et endelig resultat. Det er jo egentlig ganske fucked up, at man skal bruke så forbaska lang tid på å finne ett antrekk som sikkert ingen legger merke til uansett. Men det er nå sånn det er å være jente. 

Heldigvis er formen ganske forbedret siden igår, men er fortsatt enormt sliten og kreftene mine er fremdeles ikke helt ladet opp igjen. Jeg og mamma hadde litt kvalitetstid før de dro, noe som jeg faktisk ikke kan huske sist gang vi hadde, så det var utrolig deilig! Vi var på cafe og egentlig bare skravla om alt mellom himmel og jord. Er såpass kresen at jeg kun liker to bestemte kake-sorter på cafe'n, men idag prøvde jeg noe nytt, ett deilig stykke sjokoladekake og den var faktisk ikke så ille, men jeg må nok være trofast mot mine to favoritter, så det blir nok å bytte på dem to i tiden framover, hehe.

Jeg var ute med Akira og lekte meg i solskinssværet og benyttet anledningen til å ta noen fantastisk fine bilder. Det var jo så herlig! I tillegg har Akira fått doggiebagen sin idag og hun ble så glad. Hun elsker jo å få pakke i posten. Alltid like gøy for dem å få inn noen nye leketøy og godtebiter. Anbefales å bestille det til sin hund! De fortjener det jo tross alt.


Er så ubeskrivelig glad i den jenta der! Ord kan ikke beskrive det. Hun er så herlig. Dessuten så er hun så skjønn at jeg dåner hver gang jeg ser henne. Nei, nå må jeg nesten finne ut hva jeg skal ha på meg. Ble ikke bildene fine? Det er iallefall slike dager man har lyst til å huske, siden den har vært så utrolig fin. Derfor er det flott å kunne ha slike bilder og minnes om! 

Ha en fin fredagskveld, det skal iallefall jeg! Kos dere massemasse 

Historisk

Holy! Altså, jeg må bare understreke at dere må se på klokkeslettet for når dette innlegget ble publisert. 07.57. Dette er nærmest historisk! Tenk at jeg, på en fridag, på en fredag har klart å våkne før klokka åtte. I tillegg til at jeg har klart å poste et blogginnlegg før hanen galer. Klapp på skuldra til meg selv. Nå skal jeg bare fikse meg litt, pakke litt, stikke innom Strandtorget for å hente noe for min kjære bestemor (dette må jeg huske på!!!!!) også skal jeg fise meg videre til fagre Fåvang, min kjære hjembygd, hvor mamsen venter spent på meg. Ikke minst gleder jeg meg som en liten unge for å møte denne herligheten her: 


Tar nok med dataen i håp om å få tatt noen bilder, slik at jeg også får blogge i fra der. God fredag, herlige mennesker! Det er helg, nyt den fullt ut.  

REALITY

Hei, nå skal jeg nok en gang legge meg i min velkjente seng som de siste dagene har vært min beste venn. Jeg har nå feiret mine fantastiske 1,5 år sammen med Kim med pizza levert hjem på døra og noen dagligdagse episoder av blant annet Home & Away og Madam Secretery. Det var veldig kjekt og koselig. Kim gjorde et iherdig forsøk på å gjøre opp igjen for at han hadde glemt av det og et romantisk forsøk på å være romantisk. Han klarte omsider å få koblet pc'en min opp mot skriveren og skrev derfor ut denne søte beskjeden: 
Nå skal jeg bare pusse tennene mine, for deretter å lade opp til en ny dag, hvor jeg skal reise til hjembygda for å ha venninne-kveld og for å ha litt kvalitetstid med mammaen min, som jeg virkelig gleder meg enormt mye til å se. Trenger hennes kloke ord og varme omtanke nå. Det beste stedet å være når man er syk, er hjemme hos mamma. Derfor skal jeg i min aller største nød flykte til den beste personen på denne jord, som jeg verdsetter høyere enn himmelen, nettopp mamma. Kan ikke beskrive hvor godt det faktisk skal bli å se henne. I mine følelsesladde dager, så kjenner jeg at jeg er på gråten ved tanken av gjensynet. Selv om det kun er to uker siden jeg så henne sist.  

Håper dere får en fin fredag! Sweet dreams  

Ett og ett halvt år

Til min kjære samboer, Kim //kimmitamtam 

Idag er det 1,5 år siden jeg ble sammen med Kim. Og denne tiden har jo gått kjempe fort. Når jeg ser tilbake på alt vi har gjort sammen, alle minnene vi har gjort og hvordan livene våres gikk perfekt som hånd og hanske, da får jeg et bredt smil om munnen. For jeg har aldri i mitt liv vært lykkeligere, enn når jeg er sammen med Kim. Han er så kjærlig, omsorgsfull og godhjerta. Han vil kun det beste for meg hele tiden og han må alltid forsikre seg iallefall to ganger om jeg har det bra. Det er så utrolig deilig å ha en sånn følelse, den følelsen av at uansett hvor langt nede du er, uansett hvor dårlig dagen din enn måtte være, så har du noe bra å se fram til å komme hjem til. Du vet at den ene personen som venter deg der hjemme, vil gjøre alt for å få deg til  å føle deg bedre. 

Det er dette jeg liker så godt med Kim. Han er helt fantastisk flink til å få meg til å føle meg bedre. På de verste dagene mine, der det er få sekunder før jeg flyr på veggen, så er han der og får meg til å se annerledes på ting. Han får meg deretter fort til å smile like etter dette. Og det er sånn det burde være. Vi krangler så og si aldri. Vi har noen diskusjoner i ny og ne, men vi har aldri hatt noen stor krangel i løpet av den lange stunden vi har vært sammen. Noe jeg er sjeleglad for, siden jeg hater å krangle. Men vi er veldig like, men også ganske ulike. Men vi vet det å respektere hverandre, godt nok til at den andre føler seg helt fri og frank. Og det er så deilig! Jeg stoler helt og holdent på Kim og jeg vet at han gjør det samme. Og det har så mye å si for et forhold. Tillit har alt å si.
Han har ikke bare gjort hverdagen min enklere, men livet blir nå sett på med et mer åpent sinn og flere positive sider. Jeg er så glad for at jeg har en mann som virkelig vet det å ta vare på meg, som respekterer meg, stoler på meg og vil være sammen med meg til alle døgnets tider. Han er så god. Og jeg unner alle og en hver en slik mann! Alle kvinnfolk burde ha et mannfolk som har sin første prioritet til at du skal ha det bra. Og visa versa. To mennesker som gjør små ting i hverdagen for at den andre parten skal ha det bra, det er to mennesker som virkelig bryr seg om hverandre!

Takk for at du er så fantastisk herlig, at du tar vare på meg, at du holder ut med min følelsesladede berg og dalbane, at du får meg til å føle meg trygg og at du gir meg håp om at alt ting blir bra til slutt. Takk for at du respekterer meg for den jeg er og at du alltid får meg til å smile. Takk for at du får meg til å føle meg vakker og elsket. Takk for at du er en god lytter og for at du vil bo med meg. Takk for alle magiske minnene vi har lagd sammen og for alle som kommer til å oppstå. Du er den mest fantastiske personen jeg noensinne har møtt, og jeg elsker å lære nye ting om deg for hver dag som går. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte. 

- Jenta di  

De dagene

Du vet de dagene der du ikke ser en eneste grunn for å stå opp av senga? De dagene der man føler at man er verdens mest negative person? De dagene der man kjenner at alle ledd og muskler i hele kroppsystemet verker? De dagene der man kan se langt mellom et smil og tanken på å smile er fullstendig utmattende? En slik dag har jeg idag. Jeg hadde det også i går men ikke fullt så ille som idag. Det er så forbaska irriterende. Jeg har sikkert hundre ting på to-do-lista mi og jeg kjenner jeg får helt angst av å ta igjen alt det. Jeg føler at det er nå man skulle hatt en kloning av seg selv, slik at kloningen kunne gjort alle gjøremålene mine, mens jeg fikk slappet av og blitt frisk. 

I dag har jeg sovet i ett sett. Klarte så vidt å få meg opp til å gå på do, kaste noen bamsemums i en skål og lage meg en kakao-kopp. Det er ingenting her i verden som frister i noen form av hverken drikke eller mat. Derfor smaker det også deretter. Pyton. Kreftene er så langt nede at jeg vet ikke hva jeg skal foreta meg. Det er helt forferdelig. Jeg unner ingen som har det hverken verre eller like ens som meg å ha noe slikt! Jeg vet at mange her i verdens land har det dobbelt så ille som meg og dette er jeg veldig lei meg for. Men et sted måtte all denne frustrasjonen komme ut og det ble visst her stedet ble. Dessuten skal ikke min blogg handle om kun de positive og glade dagene, man må også se på de vonde og dårlige og lære av dem. Dette er en slik dag. Men om noen måneder vil jeg se tilbake på denne dagen og vite at jeg har lært noe fra den. Og det er deilig å vite!
Så ja, jeg klager. Jeg er egentlig en ganske positiv person, men om jeg ikke skulle fått ut litt negativitet en gang i blant, så ville det gått ille med meg. Så det er faktisk lov til å klage. Så lenge det ikke blir for mye av det. Dessuten syns jeg det er så utrolig dumt med mennesker som skal skjule at de har det vondt, at de ikke kan snakke om ting som plager dem og at de ikke skal få kunne være negative. Man kan ikke ha en positiv holdning til alt hele tiden, det er faktisk ikke mulig. Og det er kun menneskelig å klage og få det ut, for deretter å bli ferdig med det. Så nå skal jeg slutte å klage, gjøre mitt beste og håpe på å bli bedre.


Håper dere har en fin torsdag! :- ) 

InspirasjonBruker du bilder som inspirasjonskilde? 

Solskinn

Idag er formen så og si det samme som igår. Noe som er veldig dumt i og med at jeg hverken kom meg på det intervjuet jeg hadde så lyst på igår for å lære litt av Linnea eller at jeg kommer meg noe ut noe særlig. Må prøve å komme meg en tur ut da jeg har fått dusja og våknet litt  mer. Men se så fint vær det er da! Skikkelig påskevær. Det er nå man får lyst til å pakke sekken med mandariner, kvikk lunsj og kakao og ta seg en skikkelig god og fin skitur! 
Det er ikke helt den beste kvaliteten på bildene ettersom jeg har tatt dem igjennom vinduet på kjøkkenet, men det nederste ble jo ikke så veldig ille! Nei, nå får jeg prøve å komme meg opp, kanskje spise litt frokost og ta meg en god dusj. Så får dere ha en fin fin onsdag! 

BOOHOO

// annonselinker 

Konkurranse!!!!! 
Tenkte å slenge meg på i håp om å være 1 av 3 heldige vinnere som vinner et gavekort på 1000 kr. Har derfor funnet mine favoritter på denne siden her. 

1. Candace gold shoulder slogan sport sweat HER 2. Abby slogan bomber jacket HER 3. Lily contrast tipped crop top HER 4. Tamara splatter print sports leggings HER 5. Paula snakeskin runner sports shorts HER 
HVORFOR DISSE PRODUKTENE? 
1. Jeg elsker at det er åpne skuldre, noe som gjør den lett og luftig å trene med. I tillegg ser det stilfullt ut, noe som gir ekstra motivasjon under trening. 
2. Kul jakke som kan være gode å ha på en litt kjølig joggetur. Er også enkel og grei å ha på seg når man skal til og fra trening!
3. En helt grei sports-bh som man enkelt kan piffe opp med en tøffere jakke utenpå, ett pluss for alle gutter at jentene viser bar mage. Røft!
4. Mønstret thigts som piffer opp antrekket er alltid en fordel. Blir lei av kun å gå i hel dekket farge. Så dette er garantert en fin måte å få litt farge på kroppen.  
5. Elsker denne shortsen som virkelig setter prikken over i-en. Ser elegant og super deilig ut. Forelska!!!! Rå stilig  

Er du med i denne konkurransen? Du finner den på klubbnyheter under bloggklubben sine sider! 

TETT PÅ LINNEA

Denne jenta har virkelig alt. 90-modellen fra Molde er jo ikke noe annet enn forbanna nydelig. Kanskje det ikke forbauser noen at hun er blitt kåret til Norges mest sexy kvinne. På privaten er hun kjæreste av Sondre Lerche og det sier seg selv at de utgjør et tilnærmet perfekt par! Hun er en ettertraktet forfatter og blogger og gir mye av seg selv til det norske folk. Hun ble også i 2011 kåret til "årets beste blogger" under både Vixen Blog Awards og Costume Awards. For ei dame!

Nettserien ved navn "La Linnea Leve" som hun i samarbeid med NRK startet opp i 2011 blir vi tatt med på en reise gjennom psykiske lidelser, som også går veldig inn på Linnea sine depresjoner og hvordan hun har det til tross for langvarig psykologbehandling. Hun har også utgitt romanen Evig Søndag (2012) som følger Linnea's liv i ett år, hvor hun etterhvert motvillig begynner å gå til psykiater for sine depresjoner. I tillegg er temaer som tungsinn og spiseforstyrrelser sentralt i boka. Hun mottok Tabuprisen og Rådet for psykisk helse på grunn av sitt gode verk. I 2014 ga hun ut sin andre roman Kjære, som anbefales av veldig mange.  //wikipedia TETT PÅ LINNEA
Hun intervjues her på Lillehammer Litteraturhus, klokka 19.00 av Olav Brostup Muller om å skrive seg frisk og hva hun skal gjøre videre etter suksessen med sine bøker. Inngang kr. 100,- 

Dersom du sliter med psykiske lidelser, spiseforstyrrelser eller har noen form for sykdom som tærer på i hverdagen, kan det være lurt å ta turen til Lillehammer Litteraturhus i dag og høre hva denne fantastiske bloggeren har å si. Hun har nok mye erfaringer og historier å dele, som kan være nyttig for hver og en. Om jeg blir bedre, så skal jeg absolutt prøve å få tatt turen dit, for dette tror jeg kan bli bra!! Tenk så mye bra du kan få ut av 100 kroner da.

Håper på å se deg der også :) 

God timing

Hallo. 
Nå sitter jeg her i senga mi iført koseklærne mine. Godt plassert under dyna og det er skikkelig deilig. Siden klokka var 07.00 har det skjedd ganske mye. Jeg er blitt oppringt tre ganger av sjefene mine og spurt om jeg kunne ha jobba  enten dagvakt, kveldsvakt og nattvakt. Har jo aldri hatt nattvakt før, så det var kun fordi jeg skulle våke over en pasient som var blitt veldig syk og trengte overvåkning. Men formen tilsa noe helt annet. Hodet holder på å sprenge i tusen knas, er småkvalm og uggen. Fant derfor ut at det var best å holde seg hjemme, selv om jeg hadde hatt godt av både å jobbe og tjene penger. Har derfor ikke gjort så mye annet enn å sove, siden det å bare se på enten tv-skjermen, data-skjermen eller mobilen gjør vondt, da er det ikke mye man kan gjøre. Slik ser jeg derfor ut idag: 


Veldig brun og fin da, syns du ikke? Syns selvfølgelig dette er super kjipt, i og med at jeg ønsket å jobbe en del i uka nå, siden jeg skal hjem til Fåvang i helga. Iallefall fredag og lørdag. Men kan jo forhåpentligvis kanskje få en vakt på dagen fredag og en kveldsvakt på søndag, så går det vel bra! Hater å være syk. Det er så innmari irriterende og kommer alltid da man minst skulle ønske det. Hadde også tenkt meg på et intervju med Linnea Myhre som jeg skal skrive litt mer om i et annet innlegg. Men pytt sann, her ligger jeg pal og her blir jeg nok stort sett liggende resten av dagen i håp om å bli bedre til imorgen!

Håper ingen av dere er syke, isåfall god bedrings-klem til dere alle! 

At the end of the day

Fytti rakker'n, nå var det usedvanlig deilig å slenge seg ned på sofaen. Har nettopp kommet inn døra etter ei hektisk kveldsvakt og da er det alltid like godt å komme seg hjem og slappe litt av. Kjenner at det ikke er lenge før jeg skal finne senga nå. Føler at alle ledd i hele kroppen verker og skriker etter å få lagt seg. Derfor skal jeg være flink og legge meg tidlig til en forandring! 

Emily Lopez | via Facebook
Derfor skal jeg nå pusse tennene mine, ta på meg pysjen og finne Mio, pandaen min og få meg en god natts søvn. Håper forresten at dere har hatt en superfin mandag og at dere fikk en noen lunde mild og grei start på uken. Om ikke, så kan det jo bare bli bedre, right? 

Sweet dreams to you all. 

Fashion beauty

// annonselinker 
 

Åååh, det finnes så mye fint der ute nå. Jeg er blitt helt hekta på gensere og det finnes så utrolig mye stilfullt! Ta en titt innom sheinside, der er det så mye i fra så mange forskjellige stiler, så der finnes det nok noe for alle og en hver. Sjekk ut disse godbitene! Elsker de to genserne med grå ramme rundt!!!! 


1. Black long sleeve ice cream print HER 2. Red round neck long sleeve floral HER 3. Gold long sleeve leopard cardigan HER 4. Blue pocket ripped denim pant HER 5. Blue long sleeve buildning print HER 6. Black long sleeve beauty print HER 7. Black slim cut out pant HER 8. Silver long sleeve sequined 61 print HER 9. White leopard long sleeve loose blouse HER 10. Black long sleeve floral letters print HER

/ reklame for sheinside 


Fant du dine egne favoritter? 
 

Sykehus-besøk

Hei! 
Idag var jeg flink og sto opp halv ni. Jeg dro deretter til sykehuset for å møte bestemoren min. Hun fikk konstatert brystkreft i fjor og har siden da kjempet kampen mot kreften. Hun er nå ferdig med både cellegift og stråling og er derfor der nå til sjekker for at det ikke skal bli tilbakeanfall. Hun tar også sprøyter og diverse for å få kreften til å holde seg tilbake. Men hun er nå blitt mer seg selv igjen og det er veldig godt å se! 

Jeg for min del hater sykehus og er det et sted jeg overhodet ikke føler er helt meg å være, så er det stedet. Et sted hvor jeg føler meg helt totalt utenfor min komfort-sone så må det være sykehus. Jeg har fra tidligere ganske dårlige minner og erfaringer i fra der og derfor gjør det meg bestandig så følelsesladd når jeg er der.  Jeg er jo veldig glad for at sykehus finnes og hjelper de som virkelig trenger det og forhindrer at mennesker dør. Det er jeg veldig glad og takknemlig for, men jeg kan ikke legge under en stol at jeg absolutt og overhodet ikke liker det stedet, og jeg regner nok med at jeg ikke er alene? Etter vi hadde vært på sykehuset noen timer dro vi til Strandtorget og kjøpte oss litt mat og egentlig bare tok igjen litt tapt tid. Er så veldig sjeldent jeg ser besteforeldrene mine nå, siden jeg bor her på Lillehammer og de i Ringebu som er ca 45-50 min unna her jeg bor. Men prøver å besøke dem så ofte jeg kan da jeg er oppover og hjemme igjen. Besteforeldre er jo så herlige, hva skulle man gjort uten dem? Mine besteforeldre betyr veldig mye for meg, sånn som jeg har skrevet i et tidligere  innlegg. Og det er derfor veldig viktig for meg å være med dem så mye som jeg kan. Oppfordrer alle til å ha jevnlig kontakt med sine besteforeldre og om man ikke bor så langt unna hverandre, å besøke dem en gang i uka! De setter jo så stor pris på det og det burde sannelig vi gjøre også :)  

LET IT BE LIGHT

Fant faktisk igjen kameraladeren min igår og tenkte å dele noen bilder i fra her forleden dag da jeg var hjemme alene til langt på kveld, siden Kim var på et kurs via jobben. Jeg både hater og elsker å være alene. Jeg elsker at man bare kan gjøre det som faller seg inn, se på akkurat det man vil se på og kun nyte sitt eget selskap. Dette er noe vi mennesker gjør veldig sjeldent, så derfor må man nyte det ekstra mye da man først har anledningen. I tillegg kan man fort bli ensom når man er alene, men da må man bare finne på ting som gjør at tankene om at man er alene forsvinner. Slik som å se på en spennende film eller ha en "pleie-meg-selv-time" hvor man bruker ansiktsmaske, tar et fotbad, leser et blad og virkelig tar vare på seg selv. Du vet den følelen du har da du kun føler befrielse? Da du føler at du virkelig kan puste lettet ut og ikke tenke på noe annet enn deg selv og ditt? Den følelsen er virkelig ekte og skal føles helt inne fra hjerterota. Den følelsen man føler når man skal sette pris på seg selv og gjøre kun det man føler for. Ta litt alenetid en gang i blant, ta vare på deg selv og kos deg i ditt eget selskap! Pleier du noen gang å gjøre sånt? 

Hadde også vært fint om du gikk inn her og la igjen noen spørsmål til meg, det hadde jeg satt veldig stor pris på. [http://chicktopia.blogg.no/1422610718_sprsmlsrunde.html] Snakkes :- ) 
 

Lazy days

Klarer ikke å få sagt hvor mye jeg elsker søndager. Eller i dag er det litt kjedelig i og med at jeg skal på senvakt og har den tanken hengende over meg hele tiden. Men sett bort i fra det, så er det helt perfekt med søndager. I skrivende stund sitter jeg i senga iført morgenkåpe og koser meg under den varme og gode dyna mi. Noen ganger er det så deilig å bare enten ligge eller sitte i senga, høre på en passe rolig sang og ikke gjøre noe som helst. Slike øyeblikk blir faktisk ikke satt stor nok pris på og man burde gjøre det mye oftere enn det man egentlig gjør. 


Nå skal jeg kose meg med Det Nye og muligens få kokka meg noe mat før jeg skal på jobb om ikke så mange timene! Koser dere max med denne herlige fridagen vi har og til dere som er på jobb, kos dere og gjør det beste ut av det. 

Hva gjør du på søndager? 
 

hits