10 LEO FAVORITES

God aften ♥

Nå har jeg endelig fordøyd den nydelige maten vi har spist og er blitt i noe bedre form. Den har vært ganske shabby i hele dag og jeg tror nok at feber-tåka er over for en stund. Heldigvis! Å bli syk er det siste jeg trenger akkurat nå, så jeg krysser både fingre og tær for at immunforsvaret mitt dreper hva som enn river i kroppen. Som en oppmuntring til meg selv og forhåpentligvis dere har jeg mekka sammen en collage av mine topp 10 favoritter frontet i leopardprint. 

En fryd for øyet. Som dere kanskje har skjønt er jeg over stadiet glad i leopardprint. 

//Inneholder annonselinker

1. Råkult kjede HER // 2. Snasen veske HER // 3. Stilig t-skjorte HER // 4. Sminkepung HER // 5. Rålekker kjole HER // 6. Deiligste bikinien HER // 7. Lekre sko HER // 8. Iphone-cover HER // 9. Slækk bag HER // 10. Tidenes råeste genser HER

Disse står faktisk ganske høyt på ønskelista. Spesielt den råeste hettegenseren jeg noensinne har sett. Den skulle jeg gjerne hatt i klesskapet. Her er det klær til enhver anledning. Både fest, hverdag og hangover-dager. Var det noen av disse favorittene mine du likte ekstra godt? 

Nå er det straks duket for Liverpool-kamp, så det er på høy tid å hoppe inn i drakta og heie for fulle mugger ♥

BLOGGCHALLENGE: DAY 2

Tirsdag... ♥

I dag kjenner jeg at kroppen ikke helt spiller på lag med meg. Den er tung og verker. Den fungerer liksom ikke optimalt. Det samme med hjernecellene. Det går litt treigere enn vanlig. Men jeg får gjøre et forsøk i å fortsette med denne bloggutfordringen jeg har begitt meg ut på. 

DAG 2: Dersom du kunne gjøre nøyaktig hva du ville de neste 365 dagene, hva ville du gjort da? 

Denne her er vanskelig. Det er så mye jeg ville gjort. Men jeg tror jeg må gå for det å reise. Reise jorden rundt. Men mange forskjellige og ulike transportmidler. Fly, båt, bil, tog. You name it. Jeg ville virkelig ha levd livet. Utfordret meg selv i ting jeg ikke egentlig tør. Man har kun ett liv og det burde man leve fullt ut. Man vet aldri når det er for seint. Jeg ville opplevd alt som oppleves kan. Jeg ville møtt unike mennesker og ikke minst dyr. Jeg ville stoppet på forskjellige steder underveis. Lært om kulturen og historiene til menneskene som levde der. Kanskje dratt innom forskjellige helsestasjoner, sykehus, institusjoner. Hjulpet mennesker. Det er jo det jeg elsker å drive med. 

Det hadde vært helt fantastisk. Tenk for en reise det ville vært. For et lærerikt og unikt år det ville blitt. Tenk hvor mye man ville opplevd. Hvor mange erfaringer rikere man ville bli. Hvor mye man vil vokse som menneske og som person. Hvordan man ville endret perspektiv på diverse ting. Dette er noe jeg virkelig kunne ønske meg. Bare dratt av sted. Se verden! Se både det gode og det dårlige. Få innblikk i andres livssituasjoner. Gråte og le. Det finnes så mye ute der som man aldri noensinne kunne forestilt seg. Og det ville vært en ære og kunne få sett alt det. Som man ellers aldri ville funnet. 

Nå skal jeg få kommet meg ut å få litt frisk luft i tillegg til at Kim hadde store ønsker om å spise ute i dag. Så da får vi se hvor vi ender opp! Ha en fortryllende fin tirsdagskveld ♥

BLOGGCHALLENGE CONTINUES

Hei igjen ♥

Nå har jeg fått tid til å tenke litt over de tingene som jeg liker og grunnen til at jeg liker dem. Selv om man kanskje skulle tro at dette var enkelt, så var det ikke så lett å kunne beskrive og sette ord på hvorfor man liker de spesielle tingene. Mange ganger kan det være vanskelig å sette ord på ting, men jeg skal prøve mitt beste! Her kommer en god dose positivitet med en random rekkefølge.

DAG 1: Fortell om 10 ting/situasjoner du liker og hvorfor du liker dem. 

1. Date night

Jeg er en superfan av dette regime som jeg og Kim har innført. Nemlig det å ha en date night i måneden. Dette har vi vært bastante på helt siden vi ble sammen. Gode rutiner er ålreite å få i gang i starten. Noen ganger sklir det såklart ut, men jeg syns helt ærlig at vi er generelt flinke til å holde det i live. Det kan være alt fra bowling, kino, restauranter til det å være hjemme og kun fokusere på hverandre. Dette gjør meg både glad og lykkelig. Nettopp fordi man vier sin tid til den man er sammen med og det kan man nesten ikke få gjort nok i en hektisk hverdag. 

2. Empati

En verdi og egenskap jeg verdsetter stort her i livet er nemlig empati. Det å kunne sette seg inn i andre sine situasjoner og det å tørre å vise at du har omsorg for andre. Empati blir definert som: evnen til å sette seg inn i andres følelsesliv. Det er et viktig fundament vi alle burde ha. Dessverre så er det ikke en selvfølge at alle har det. Man ser ofte situasjoner i helsesektoren hvor man kan få litt av begge deler. Spesielt liker jeg de hvor man kan vise empati ovenfor pasienten. Dette viser meg at man er et godt menneske og at man har gode verdier og egenskaper som person. F. eks; at man kan sette seg ned, lytte til hva pasienten, vennen eller en bekjent sier, gi råd og tips ut i fra det og virkelig kjenne på hvordan denne personen må ha det. 

3. Babyer

Jeg er over stadiet glad i babyer. Eller jeg var iallfall det før når jeg var mindre. De gjorde meg skikkelig glad og lykkelig. De gjør også det i dag, men på en annen måte. Nå kjenner jeg på en lykkefølelse av selv å en dag kunne ha en liten en. Og det både gleder og gruer jeg meg til. Tenk så skremmende! Men likevel så fantastisk og vidunderlig. Det å bli mamma må være den største gaven man har her i livet. 

4. Idrett

I alle år har jeg drevet med idrett. Dette var min lidenskap i flere år og som jeg har sagt før, min terapiform. Det var der jeg fikk utløpt alle mine følelser som jeg holdt på innsiden. Det var der jeg kunne få ut både sinne og glede. Idrett er noe som gjør meg innmari lykkelig. Også det å se andre bedrive en idrett de virkelig elsker å holde på med. Spesielt om de har funksjonsnedsettelser. Da kommer tårene. Både fordi jeg blir rørt og glad. Det er ikke mange ting som slår genuin idrettsglede. La oss ta håndball-gutta som et eksempel. Det er bare til å ta og føle på stoltheten og gleden! 

5. Egentid 

Jeg er stor fan av det å være sosial, være med venner og familie, ute på eventer og diverse andre ting. Men jeg er også en meget stor fan av det å trekke seg litt tilbake. Få bena ordentlig ned på jorda. Kanskje ta seg et glass vin, med et blad i hånda og legge seg tilbake i badekaret. Egentid er undervurdert! Og jeg er ekstremt glad for at jeg trives i eget selskap. Mange sliter med det å være alene. Jeg unner alle å virkelig kunne føle på den deilige følelsen av å være alene, gjøre akkurat det du føler for, lade batteriene dine, pleie deg selv. Det er godt for både kropp og sjel. Alenetid må til, uansett om du er i ett forhold eller ikke. 

6. Reise

Det å reise er noe jeg virkelig liker, men som jeg sjeldent prioriterer. Dette er noe jeg absolutt kunne ønske vi prioriterte mer. Det er jo nå vi har tid til det. Vi har ingen unger eller dyr som gjør det vanskelig. Det er som regel økonomien som gjør en stopper for det. Men de gangene vi faktisk drar på tur, som regel på sommeren, da koser vi oss gløgg. Man legger liksom livet sitt litt på hylla og rømmer litt fra alt stresset. Det er deilig! Gleder meg som en liten unge til mai og Praha! Det skal bli artig og romantisk. 

7. Serier

Når jeg finner serier jeg virkelig liker, da setter jeg livet på vent en stund. Jeg kan se episode etter episode og plutselig har jeg kommet meg gjennom hele sesongen på null komma niks. Man kan rømme litt i fra sitt eget liv. Slippe å tenke på alle sine egne problemer og heller konsentrere seg om andres. Jeg tror det er greit en gang i blant. Akkurat nå ser vi på "How to get away with murder", "Greys", "Saving hope". De andre vi ser på har ikke kommet med noen nye sesonger, så det gleder vi oss spente til skjer.
 

8. Naturen 

Naturen er et fantastisk sted. Det gjør meg alltid glad å være ute og i skogen. Det er noe magisk ved det! Selv om jeg sjeldent er ute i skogen nå eller ute i det hele tatt..Når jeg var liten var jeg ute til alle døgnets tider og jeg husker enda for en fantastisk følelse det var av å være ute i naturen. Man får liksom puste på en helt annen måte. Jeg må virkelig komme meg ut oftere! Jeg savner den følelsen. 

9. Venninnekvelder

Dette punktet er noe som sjeldent forekommer, men som absolutt burde bli prioritert. For fytti grisen så gøy man har det når det faktisk skjer. Enten man stasjer seg litt ekstra opp og kommer seg ut på byen, danser på bordet og virkelig slår ut håret. Eller om man bare blir hjemme med et glass vin, ost og kjeks og noen spill eller bare snakker gossip. Venninner er noe man har livet ut, iallfall noen av dem og de er det virkelig verdt å ta vare på! Jeg digger girlsnight! 

10. Spontanitet 

Jeg digger når man bare plutselig får en vill ide om å dra til et sted, også bare gjør man det. Eller man får en vill ide og setter den i live. Spontanitet kan skape de beste minnene. Når man bare tar ting som de kommer og driter i planlegging og struktur. Det er deilig! Man er ikke redd for noe. Man bare tar det etterhvert som det kommer. Lever i nuet. For en deilig følelse! 

Det er nok mange andre ting jeg kunne addet til denne lista, men jeg kom meg opp til 10. Har du noen gang tenkt på ting eller situasjoner du liker og hvorfor du liker dem? Utfordret deg selv i å sette ord på ting. Det tror jeg er veldig viktig. Ha en fortsatt fin mandagskveld ♥

7-DAGERS BLOGGUTFORDRING

Blåmandag....eller kanskje ikke? 

Jeg har stått opp tidlig i dag for å kanskje kunne få noe nyttig ut av denne flotte mandagen. Selv om mandag ikke har det beste ryktet på seg, så syns jeg ikke de er så forbaska ille som folk skal ha det til. Jeg tenker at det er som regel litt sånn som du selv gjør det til, er du ikke enig? 

Ettersom jeg ikke hadde noe bedre å få spyttet ut av meg idag, fant jeg en liten bloggutfordring som går over ei ukes tid. Så vi starter i dag da det er mandag og lar alle dører stå åpne for nye muligheter! Here we go.. 


Det begynte sannelig ikke med noe småtteri dette her nei... Fader rullan! Men jeg elsker utfordringer, så denne skal jeg nok få brynt meg på både dag og natt skal du se. Men la oss nå se her. 

DAG 1: Fortell om 5 ting/situasjoner du ikke liker og hvorfor du misliker dem, og fortell om 10 ting/situasjoner du liker og hvorfor du liker dem. 

Vi får begynne med det negative først og ta det beste til slutt. Høres ikke det lurt ut? 

1. Urettferdighet 

Jeg har aldri vært fan av urettferdighet og dette er noe jeg setter ned foten ved. Det gjør meg faktisk skikkelig forbanna. Som blant annet den idiotiske trenden om at man skal unnlate å be en eller to stykker av en hel klasse til bursdagsfeiring. Hvorfor gjør folk sånt? Det er jo bare helt utenkelig etter min mening. Det å unnlate folk i å få være med på ting de har lyst til ser jeg på som urettferdighet. Og jeg kan nok ramse opp en bataljon ting til, men da ville vi sittet her i flere uker. 

2. Klaging

Misforstå meg rett når jeg sier klaging. Men jeg mener helt ærlig at folk klager for mye. Det er en gang sånn at vi ofte føler vi har det verre enn alle andre og har en uendelig stor trang til å bare få det ut. Og i flere tilfeller syns jeg det er det beste. Men når samme vedkommende begynner å ta opp igjen det samme over and over again, da blir jeg faktisk litt forbanna. Altså, når man for femte dag på rad klager over at man er for feit eller at man for søttende gang klager over at man er blakk, da blir jeg litt lei. Gjør heller noe med det da eller iallfall slutt å klag over sånne bagateller. Og ihvertfall ikke klag for å få oppmerksomhet, sånne folk liker jeg ikke. 

3. Avhengighet

Jeg er selv fullstendig coca cola-avhengig og det er noe jeg misliker sterkt ved meg selv. I tillegg misliker jeg også når mennesker er kommet seg på ville veier og tukla seg inn i dårlige miljøer hvor det misbrukes narkotiske stoffer. Det er ikke til å spøke med. Man kan faktisk dø av det. Og jeg tror at når man først er kommet inn i et sånt miljø, så er det et helvete å komme ut av det. Man føler at man befrir seg selv fra alt det vonde man føler og det gjør man helt sikkert også, til en viss grad. Men aiaiai, sånne miljøer er livsfarlige. 

4. Dramaqueens

Du vet de populære jentene? Eller de jentene som alltid lager et helvetes bråk på fest? Ja, jeg snakker om de. Alt det unødvendige de får spyttet ut av kjeften sin. Og alt dramaet som kommer rundt det. Misliker er faktisk bare fornavnet. Sånt oppstår ofte i små bygder og det er derfor man må komme seg på huet og rævva ut av sånne bygder og oppleve litt annen kultur enn de dramaqueensa som mener de kan styre og regjere alt. USJ! 

5. Baksnakking

Dette skjer over alt, hele tiden. Det er blitt en ny folkesykdom. Og man kan nesten ikke komme utenom det. Det er helt forferdelig, men flere ganger kan jeg selv ta meg i å gjøre det. I form av gossip-talk. Er det liksom det at vi føler oss så mye bedre ved å baksnakke folk? Jeg har aldri helt skjønt poenget. Og misliker både meg selv og andre når jeg hører at de snakker skikkelig stygt om andre som ikke er tilstede. Et klask på fingeren til meg selv og andre. Og du tror kanskje at du ikke gjør det? Men tenk litt over det.. vi gjør det alle sammen, om vi vil eller ikke! 

Det var jammen meg mye å tenke over. Nå må jeg bare bruke ett par timer for å tenke ut 10 ting/situasjoner som jeg liker. For dette var ikke så lett som man skulle tro. Sleng deg gjerne med og kopier utfordringen. Si gjerne i fra om du rapper den, slik at jeg kan gå inn å se hva du svarer. 

Blogges om ikke altfor lenge ♥ Og lykke til dere som tørr å utfordre dere selv. 

LITT KLISS KLASS ER VEL LOV?

God aften ♥

Man kan like gjerne ta seg en aldri så liten date night hjemme, som å bruke flere hundre kroner på å gå på dyre restauranter. Det kan være like så koselig å bare sitte hjemme hos seg selv, med tente lys og romantisk bakgrunnsmusikk for å komme i rette stemninga.

Dette gjorde jeg og Kim i går. Og det var så utrolig koselig! Jeg hadde tidligere på dagen kjøpt inn litt diverse kjøttpålegg som f. eks spekeskinke, flatbrød og ikke minst biff og søtpotet. Vi spiste rett og slett det vi selv hadde lyst på. Vi kokelerte sammen, sang sammen, danset sammen. You name it. I tillegg til at vår firbeinte venn var på overnattingsbesøk, ble det virkelig skikkelig god stemning i heimen. Dette er noe jeg mener og påstår at alle kjærestepar bør prioritere og ta seg tid til! Det er faktisk ikke mer som skal til for å holde piffen i forholdet oppe. 

Hallo.. Litt kliss klass må være lov eller? Dæven, sånne kvelder skal det virkelig bli flere av. For dette, dette var virkelig kos på høyt nivå. Når vi hadde spist koste vi oss med en aldri så liten skrekkfilm, noe vi begge er veldig glad i! Perfekt lørdagskveld, for å si det mildt. Det er sånne stunder man virkelig husker og man kan leve lenge på. Nå skal jeg straks ordne meg, for deretter å lade opp til ei ny uke ♥

Prioriterer du å ha kvalitetstid med kjæresten din? 

DIY: MARMORD TABLE

Søndag dere, så utrolig deilig ♥

I en lengre periode har jeg ønsket å investere i et marmor-bord. Men lommeboka har liksom ikke sagt at det er helt ålreit. Derfor har det liksom ikke blitt noe til. For snart to år siden kjøpte vi et stilig hvitt bord på Jysk med tre-stetter. Jeg har jo som mange andre damer ett eller flere telys og telysholdere stående oppå bordet. For en stund tilbake så hadde det ene duftlyset som var i en svart telysholder brent merker på bordet. Noe som var lite pent. Jeg prøvde iherdig å dekke over med annen pynt, men det lot seg liksom ikke gjøre da det ble gjester her og man måtte rydde bort mye av pynten. PS: man ser det ikke like godt på bilder som i virkeligheten... 

Det var da jeg fikk Panduro-reklamen i posten at jeg fikk øye på redningen. De hadde ta 3 - betal for 2 på kontaktplast. Midt i blinken! Heldigvis fikk jeg kommet meg til nærmeste Panduro butikk i hui og hast og fått knabbet til meg ett par stilige kontaktplast. Og tror du neimen ikke de hadde marmor-farget også?!?!

Her kommer en liten Do it yourself-tutorials fra meg til alle dere som sliter med at lommeboka ikke går til innkjøp av et dyrt marmord-bord. 

Her ser man godt forskjellen på bordet før og etter man tok på kontaktplast. Ser det ikke bare sykt kult ut? Det ser jo også ut som et ordentlig marmor-bord. Jeg syns iallfall det. Og jeg ble så utrolig fornøyd. Selv om vi sliter litt med noen bobler som er her og der, men det skal nok ordne seg. 

Jeg kjøpte som sagt min kontaktplast hos Panduro, men dette har de også mange andre steder. Jeg hadde ingen tapetkniv, men det funket like godt med en blomsterkniv som man kutter stilkene med. Jeg har kjøpt min for 20 kroner på Mestergrønn. Så lenge den er skarp, så funker det utrolig bra! Jeg hadde jo heller ingen tapetsletter, men jeg brukte like så godt en slik en som man får marsipanlokket til å bli rett (den rosa dere ser senere på bildet). Man må ikke gå til dyre innkjøp av ting man allerede har i andre varianter. Det er viktig å huske på! 

PS: Før vi begynner er det viktig å vaske godt overflaten du skal beklede med kontaktplast! Dette for å få bort alt fett og flekker som er der, slik at kontaktplasten sitter bedre på. 

FORKLARING: 

Legg plasten på bordet og klipp omtrent så store biter som du vil ha. Du kan skjære ut mer nøyaktig senere. Fjern beskyttelsesplasten i et hjørne og fest kontaktplasten på bordet. Fortsett med å rulle av beskyttelsesplasten litt om gangen og fest kontaktplasten etter hvert. Stryk med hånden over plasten for å slette ut eventuelle luftbobler. Når du har dekket bordplaten, kan du dra en skalpell forsiktig langs kanten, for å skjære vekk overflødig plast.

Dersom du har noen spørsmål du lurer på er jeg sikker på at du finner svar på dem HER. Og om du ikke skjønte hvordan du skal gjøre det, får du en bedre forklaring i denne filmen HER

Nå skal jeg se om jeg ikke får vekket gubben i huset her, så vi kan få i oss en liten matbit. Håper dere har hatt en fin helg så langt og at søndagskvelden ikke blir noe dårligere ♥

HAPPY SATURDAY

Oooh, happy saturday ♥

Dagen i dag har vært superhyggelig. Den firbeinte vennen min er her fremdeles og vi har virkelig kosa oss gløgg i dag. Jeg er fremdeles sykmeldt og er derfor hjemme nå til tross for at det er min faste arbeidshelg. 

Da er det kjekt å kunne være sammen med den herlige kjekkasen min som gjør hver dag både bedre og enklere. Helg er virkelig undervurdert og det finner man først ut når man er vant til å ikke ha muligheten til å tilbringe den med de man er glad i eller når man er nødt til å bruke tiden sin på jobb og andre ting enn avslapning. 

Jeg lar egentlig bare disse bildene fra gårsdagen tale for seg selv. En kveld bestående av en rågod middag med rolig musikk på anlegget med småprating, etterfult av en forrykende håndballkamp som gjorde at vi begge omtrent fikk hjerteinfarkt og serietitting. Nok en fantastisk fredagskveld sammen med min kjære. 

Nå skal jeg bare nyte resten av denne lørdagskvelden også håper jeg du gjør det samme ♥

STEMNINGSRAPPORT FRA MORGENKVISTEN

God lørdagsmorgen ♥

I dag har jeg hatt enda en hyggelig og rolig morgen. Heldigvis så sto jeg opp noe tidligere i dag. Jeg fikk nemlig besøk av min firbeinte venn i 9-draget idag. Herremin, så koselig det er å få besøk av Akira. Det er sjeldent jeg får sett henne nå som jeg ikke bor hjemme hos mamma, og derfor er det ekstra stas hver gang vi kan ha litt kvalitetstid sammen. 

Her er noen stemningsbilder fra morgenen i dag. 

Nå skal jeg se om ikke Kim har tenkt å stå opp snart, for nå skriker magen min etter mat. Håper du har hatt en fin morgen frem til nå! Bonanza er også ferdig, så nå passer det perfekt med en deilig frokost! Det programmet får meg alltid i godt humør! Det er liksom noe koselig ved det, som jeg liker veldig godt ♥

Hva er dine planer for dagen? 

A COLORFUL MESS

Altså.... mamma har gitt meg kjøpeforbud i lange baner. Men jeg har sagt til meg selv at jeg skal få lov til å kjøpe meg noe jeg virkelig har lyst på for ca. 500 kroner hver 3. måned. Dette fordi jeg skal prøve å være flink og spare penger til bolig og andre uforutsette utgifter. Men det er neimen ikke lett! 

I går ble det med meg en hel del hjem. Og jeg beklager både på vegne av meg selv, mamma, samboeren og bankkontoen. Men sparing er rett og slett vanskelig. Og det er vanskelig å stå imot presset når man har så kule og ikke minst billige butikker som lagerhaus. Jeg må slutte å gå inn på sånne butikker, for vi vet alle at det ender dårlig... 

Men jeg er iallfall strålende fornøyd med det som ble med meg hjem, selv om det ikke står så bra til med samvittigheten. Man lærer mens man lever, er det ikke det de sier? Jeg får trøste meg med at jeg ikke kun kjøper unødvendige ting. Jeg kjøpte blant annet notatbok og ukesplanlegger som skal gjøre det lettere for meg å holde meg strukturert. Noe som ikke alltid er like lett når man ellers har mange baller i lufta. Jobbintervjuer, jobb, studier ++. 

Selv om samvittigheten ikke er på topp nå, har jeg stor tro på at jeg får bruk for alle tingene! Spesielt ukesplanleggeren og notatblokka hvor man skal skrive opp målene sine. Dette er virkelig verktøy jeg trenger og som jeg skal lære meg å flittig bruke! Struktur i hverdagen er viktig. Men det kommer sjeldent av seg selv. Og se på det super'råe rainbow bestikket. Dette har jeg sikla på i flere måneder. Men nå skal jeg la samvittigheten få roe seg ned, mens jeg og Kim mekker pitapizza. For første gang ever, har Kim sagt nei til tacofredag. Hva er det som skjer?!?! 

Går du ofte på innkjøps-smeller? Er du flink til å spare? 

FRIDAY MEANS LAZY MORNINGS

Fredag og helg siii ♥

Denne morgenen har jeg virkelig tatt det heeelt piano. Sånne morgener liker jeg ekstremt godt! Hvor man ikke har noe man må rekke, eller noe man må haste seg til. Det er ubeskrivelig deilig. Jeg tok meg en lang og god dusj. Og nå føler jeg meg ekstra fresh til å ta fatt på denne nydelige fredagen. 

Det ble en koselig kveld i går, da jeg og Kim besøkte et vennepar av oss som har to små. Alltid like koselig å kunne tyvlåne en liten bebbis, for så å kunne levere den tilbake. Tror jammen meg at det var den blideste babyen jeg har vært borti. Og sånt blir man i godt humør av. Vi var også innom CC stadion, hvor det var en hel masse herligheter. Dette skal jeg vise mer av senere idag.

Men først et par knips jeg tok i dag tidlig.Et skikkelig stilig, men likevel så super comfy antrekk jeg har på meg i dag! Ekstremt fornøyd. Alt fra New Yorker! Råeste butikken jeg vet om. Men nå skal jeg få pynta opp kåken litt til Kim kommer hjem fra jobb, før det er tacotime og avslapning resten av kvelden. Håper du har hatt en super fredag så langt og at kvelden behandler deg bra ♥

16 RÅKULE HÅRFRISYRER

God torsdag ♥ 

Det er jo litt sånn med oss alle at vi kunne ønske vi hadde håret til noen andre. Vi blir liksom ikke helt fornøyd med vårt eget. Kommentarer som "ååh, kunne ønske jeg hadde håret ditt", er blitt sagt mang en gang. Jeg får ofte høre det, selv om jeg ikke er veldig fornøyd selv. Men man må jo bare ta det som et kompliment! 

Det er jo så utrolig mye man kan gjøre med håret, og jeg selv kunne ønske jeg klarte å gjøre mer ut av mitt. Jeg har jo langt og tykt hår, noe som gjør det ganske enkelt å kunne lage forskjellige fletter og sette det opp fint. Men jeg har ikke lært meg det enda. Så det er som regel fiskeflette, vanlig flette eller rett ned det går i her. Kun sånne enkle ting. Men om man kunne gjøre mer forskjellige hårfrisyrer med håret sitt, så kanskje man ikke hadde blitt så fort lei? Kanskje man faktisk kunne bli mer glad i håret sitt? Det tror jeg faktisk. Men når man kun gjør tre forskjellige ting med det, så blir ikke det mye variasjon på 365 dager i året. Så her fant jeg en aldri så liten collage over de hårfrisyrene jeg falt pladask for. 

// Foto: Pinterest 

Er de ikke stilige? Det er altså så mye fint man kan gjøre med hår. Selv om man har langt eller kort. Der er ofte en fordel å ha langt, ettersom man kan gjøre flere flette-varianter. Men uansett. Vær glad i det håret du har. Og gjør det beste ut av det du har. Man får som regel ikke gjort så mye med det. Jeg tok for noen år tilbake antipermanent. Brukte flere tusen kroner på det og satt 4 timer hos frisøren i strekk. Det var fint de to første dagene, så begynte det gradvis å avta når jeg dusjet. Hvorfor skal man prøve å fikse på alt? Det er jo bare dumt. Vi må heller prøve å gjøre oss fornøyde med det vi har. Jeg har jobbet med meg selv og innsett at jeg faktisk har fint hår. At jeg kan være stolt over det sånn som det er. Og da er man kommet langt på vei! 

Håper du er glad i det håret du er blitt utdelt og at du gjør det beste ut av det du har ♥

HVA VIL DET SI Å VÆRE "BRA NOK?"

Vi lever i ett samfunn som er basert på kroppspress fra ende til annen. Det kryr av overskrifter som kan gi deg oppskriften på et bedre liv, på hvordan du i en fei kan gå ned 50 kilo og på hvordan du kan få finere rumpa. Generelt baserer disse artiklene, videoene og bildene seg om hvordan man kan få det såkalte perfekte utseendet. Da vil jeg spørre deg, hva er egentlig det perfekte utseendet? Finnes det noen definisjon på akkurat dette fenomenet vi har lagd? 

Når man søker opp "perfekte utseendet" på google, får man omtrent 335 000 resultater. Hvor sykt er ikke det? Innimellom alle disse resultatene kan man finne disse artiklene, videoene og bildene som jeg nettopp snakket på. Man kan se på artikler som forteller om jenter og gutter som gjør hva som helst for å få det perfekte utseendet. Til hvilken nytte? Fordi du vil føle deg bra nok? Fin nok? Det er skremmende hva media gjør med oss. Hvordan de klarer å få oss såpass påvirket. Hvilken innflytelse de har på oss mennesker. Tror du de tenker på konsekvensene av hva de publiserer? Neppe. De skal jo tjene penger. De må få klikk. De er klikk-horer hele gjengen. Og det mener jeg jammen meg. Hva vil det vel si å få 10 000 klikk på et innlegg som omhandler plastisk kirurgi og diverse inngrep for å kunne oppnå ønsket effekt, dersom vedkommende som gjør det neppe vil bli fornøyd når h*n har utført det? Hva vil det si om du tjener 350 tusen i året, når du egentlig har fått 4 ungdommer til å begå selvmord, 36 til å ta kirurgiske inngrep, 132 til å måtte ty til psykologitimer? Hva har det å si? 

Et menneske som sliter med dårlig selvbilde vil ikke føle seg bra nok uansett. Til tross for kirurgiske inngrep, til tross for å trene seg i hjel, til tross for å sulte seg i hjel, til tross for å utvikle spiseforstyrrelser, til tross for å få angst og depresjoner. Det som har noe å si er hvordan vi føler oss på innsiden. Hvordan vi ser på oss selv og hva vi føler overfor oss selv. Jeg tror neppe man blir fornøyd med seg selv, uansett om man fikser på noe utvendig. Man må som jeg har poengtert flere ganger før, bli oppriktig glad i seg selv. Føle at man er bra nok. Men når vi snakker om bra nok, hva definerer bra nok? Når vil du si at du er bra nok? 

Lukk igjen øynene dine og hør på denne sangen. Hør på ordene og start tankeprosessene du ikke trodde eksisterte.

// Film: Youtube

Når du har oppnådd en viss menge penger inn på konto? Når du har utdannet deg til det du ønsket deg? Når du har fått tatt de kirurgiske inngrepene du ønsker? Når du har fått ligget med 235 personer? Når du har giftet deg? Når føler du at du er bra nok? Har du noensinne tenkt over disse spørsmålene? Man kan spørre seg ihjel om slike spørsmål. Man kan skrive en hel bok om man vil. For det er jo overhodet ingen spesifikk definisjon på det, er det vel? Det er vel mer individuelt. Vil det si å være bra nok når man har langt mørkt krøllete hår, er høy og slank, har 3 deltidsjobber, går vernepleierstudiet på deltid, har en samboer, er leietaker? Ofte så vil svaret mitt på dette spørsmålet være nei. Jeg føler ikke at jeg er bra nok. På bakgrunn av den dårlige samvittigheten jeg har ovenfor det å ikke strekke til over alt. Som med familie, venner og samboer. Man skulle så gjerne bidratt både her og der. Istedet blir man en puslebrikke som skal være overalt til alle døgnets tider. Det er overhodet ikke bra nok. Det er min mening. Men om jeg spør andre, så sier de at det er mer enn bra nok. 

Og sånn vil det nok nesten alltid være. Man vil alltid føle på spørsmålet om man egentlig er bra nok. Og svaret fra de nærmeste og de som er glad i deg vil stort sett være ja! Du er bra nok. Det er bare at vi selv må få oss til å tro at det vi gjør og hvordan vi ser ut er bra nok. For som sagt, så er det ingen definisjon på når man er bra nok. Så derfor må man lage seg sin egen konklusjon. En sunn konklusjon for både kropp og sjel - vell og merke! Bra nok gjelder både personlig og utseendet-messig. Og man skal alltid være stolt av å kunne si at jeg er bra nok! Jeg gjør mitt beste! Jeg er stolt over å være meg selv! Jeg er bra nok fordi jeg er fin og ser bra ut! Selv om ofte reisen dit kan være lang, så er det heller dette vi bør jobbe med. Ikke ta disse fordømte quick-fixene og tro at alt skal ordne seg med det.. På lang sikt vil ikke det fungere! Det tar tid å bygge opp noe som skal vare over lengre tid. Det sier seg selv. 

Prøv hver dag og minne deg selv på gode ting og bra ting med deg selv og hvordan du ser ut. Det har du god grunn til. Selv hvor oppgitt jeg blir over at folk ikke klarer å tro at de er bra nok, sitter jeg her selv og føler akkurat det samma.. Det er jo bare helt meningsløst! Vi må slå hånda i bordet. Vi må begynne å tro at det vi gjør er bra nok! Vi må begynne å tro at vi ser bra ut - til tross for alle skavanker vi har. Det er jo bare menneskelig. Og det vil vi vel alle være? 

Føler du deg bra nok? ♥ Om ikke, så start prosessen i å begynne å føle at du er det! Det skal iallfall jeg. For i bunn og grunn er det bra nok å bare være oss selv! 

A TO E: WHAT TO WEAR 2017?

// Innlegget inneholder annonselinker/ Foto: Nelly

Når jeg så en overskrift med Spring 2017. A to Z - what to wear 2017. Så kunne jeg ikke dy meg i å lage et helt eget innlegg basert på denne informasjonen. Dette er en oversikt over alle trendene fra Nelly sine sider som kan være lurt å innhente seg. Fashionåret ditt starter her. Vi tar for oss bokstavene A-E i første omgang, så får vi se om vi klarer å komme oss gjennom alfabetet før året er omme. 

1. HER // 2. HER // 3. HER 


4. HER // 5. HER // 6. HER 7. HER // 8. HER // 9. HER 
10. HER // 11. HER // 12. HER
13. HER // 14. HER // 15. HER 

Tjoho, var litt av hvert her gitt. Så masse fint, sant? Håper du fant dine egne favoritter. Så får vi se når neste del kommer. Nå skal jeg starte med litt serie-titting. Jeg er alene i 24 timer og det skal utnyttes og nytes til det fulle. Mulig jeg hører fæl ut, men når man er samboere er det utrolig godt å ha litt alenetid innimellom. Dessuten så er det skikkelig godt å kjenne på følelsen av å savne hverandre. Det må faktisk til! ♥

OUTFIT-ONSDAG

Lille lørdag gitt ♥

I godt driv og i god tro på at jeg skal få posta endel outfits-innlegg i år, så må jeg jo nesten holde det godt ved like. Eller hva? Det er alltid kjekt med regelmessige oppdateringer. Det syns iallfall jeg er kjekt å se på en blogg. Og da kan jeg jo ikke være noe dårligere selv! 

Jeg må ærlig innrømme at jeg fremdeles ikke er helt komfortabel med å ta slike photoshoots og at det derfor blir endel kleine minner angående selve fotograferingen. Men man lærer jo så mye underveis. Samtidig som man har det moro med fotografen. Det er alltid kjekt å utfordre seg selv på ting man ikke er altfor glad i. Da får man liksom utvidet komfortsona si og det er neimen ingen dum ting å gjøre. 

Her er noen snaps fra en photoshoot for noen dager tilbake... 

// Ikke sponset/annonselinker Vest fra Freequent // Dødehode-skjerf fra Pull&Bear // Sko fra Rvots // Skjorte fra ferietur (usikker på butikknavn) // Veske fra Morris // Bukse fra Bik Bok // Klokke fra Bjørklund 

Nå må jeg bare komme meg avgårde. Medisinkurs står på agendaen. De beste ønsker om en fortreffelig onsdag sendes til deg ♥

10 SANNHETER MAN LÆRER DEN HARDE MÅTEN

God ettermiddag ♥

Det er ikke bare bare å være ung i dagens samfunn. Og det er så utrolig mange ting man lærer på reisen til å bli en voksen. Ting som aldri ville falt inn for 5 år siden er plutselig blitt en realitet og er blitt fullstendig normalt. Det er dette man vokser på. Alle disse erfaringene skal man ta med seg videre i livet, Glem ikke at man lærer noe nytt hver eneste dag, både på godt og vondt. Derfor ville jeg gjerne dele noen sannheter som jeg så i en film på Facebook.

Her får du 10 sannheter man lærer den harde måten... som du gjerne allerede har erfart eller kommer garantert til å erfare!

// Alle foto: Google 

1. Alt skjer av en grunn, enten det er en velsignelse eller en lekse 

Ofte føler man at det som skjer med seg er ekstremt urettferdig. Som for eksempel det å ikke få en jobb. Da må man tenke at dette antakeligvis ikke var den rette jobben for meg og ta med seg gode erfaringer av det å være på et jobbintervju. Det er mye som kan skje her i livet og ofte er det hva du selv gjør det til som gjør det til enten en lærepenge eller en velsignelse. 

2. Du får ikke alltid en ny sjanse.. Noen ganger er det nå eller aldri

Dette gjelder spesielt i romantikkens hete. Man er litt redd for å begi seg ut på ville veier og man tørr ikke helt å satse fullt ut. Dette kan ofte føre til at noen andre som er mer frampå, kommer deg i forkjøpet og rapper den gutten eller jenta du var så insane forelska i. Man må tørre og satse litt her i livet. Om du føler det er det rette å gjøre eller ikke, så er det lurt å ta noen sjanser. Det kan være den beste satsingen du noensinne har gjort. Og hvis ikke, så lærer du ofte noe ut i fra det og.. 

3. Det er bedre å ha elsket og tapt enn aldri å ha elsket i det hele tatt 

Uansett hvor vondt det er når et forhold tar slutt, tror jeg vi til syvende og sist er ekstremt glade for de gode minnene vi har laget med personen vi har vært så innmari glad i. Disse ville vi nok ikke vært foruten. Selv når kjærligheten tar slutt, har vi lært så utrolig mye fra den at vi burde være beæret over i det hele tatt å ha følt det i det hele tatt. Hva ville vell ett liv uten kjærlighet ha vært? Den beste følelsen man som regel føler er jo følelsen av å bli elsket. Tenk så mange mennesker som lengter etter å bli elsket. Og så skal vi ikke være heldige over å faktisk ha blitt det? Man er forbanna heldig skal jeg si deg! 

4. Du mister folk i livet, men de rette vil finne veien til deg og bli værende 

Denne er nok noe vi alle kjenner på... På en eller annen måte så sklir man ofte litt bort fra venner man før hang sammen med hele tiden. Spesielt er dette vanskelig når man begynner på videregående og høyskoler. Hvor man ofte flytter lengre fra hverandre, ikke snakker med hverandre så ofte og man lever forskjellige liv i hver sin boble. Da er det lett å skli fra hverandre og miste kontakten fullstendig. Det man også kan erfare er at noen holder ut, til tross for avstanden og den sjeldne kontakten. Og det er de vennene og menneskene man skal holde godt på og ta vare på. Disse er gull verdt! 

5. Uansett hva, så må du fortsette - bedre ting vil komme

Tøffe tider vil alltids komme. Man vil føle at man ikke strekker til. At man ligger bak med skole. Man har for lite økonomi. Og man vil føle at alt bare baller på seg. I disse tider er man ofte langt nede og det er vanskelig å se et lys i tunnelen. Men man vil ofte erfare at om man holder ut, så vil alt ordne seg. Litt etter litt vil ting falle på plass og man vil etterhvert føle seg mye bedre. Man må bare kjempe for å komme gjennom de tøffe periodene. For tro meg, de blir det noen av! Og man må ikke gi seg. Uansett hva. Stå i det og hold ut. Så vil lyset skinne igjen. 

6. Når du fjerner de gale tingene fra livet ditt, begynner de rette tingene å skje 

Her kan det være snakk om en kjæreste som kanskje ikke behandler deg slik som h*n skal. Eller venner og venninner som får ting om å handle bare om seg selv og som ikke gjengjelder noen av de tingene du bruker krefter og energi på å gjøre for dem. Det kan være ett familiemedlem du ikke har spesielt god kjemi med, som det bare er et strev å ha kontakt med og ikke minst møte under familiesammenkomster. Når man luker bort mennesker, ting eller aktiviteter om du vil som gjør deg sliten, irritert eller provosert. Sånt dreper energien din og lar deg kun sitte igjen med dårlig samvittighet. Du vil deretter føle at du letter flere kilo. Man vil føle at det bare var idioti å ikke ha gjort dette før. Ikke gjør ting eller vær sammen med mennesker som tar fra deg energien og livsgleden. Livet er for kort til sånt. 

7. Du kan ikke endre på hva folk føler, synes eller sier om deg 

Dette er også ett punkt sikkert flere allerede kjenner seg igjen i. Og dette kan være ekstremt ille når man er i tenårene. Du strever etter at alle skal like deg. Du er livredd for at noen skal syns noe vondt om deg eller si noe stygt om deg bak ryggen din, eller i verste fall i trynet ditt. Du bruker all energien du har på å finne de rette klærne, sminke deg som best du kan, være kul og tynn. Slutt med det! Det er virkelig ikke verdt det. Dette er rivende likegyldig. I visse tilfeller kan man endre på holdningene til andre mennesker. Men som oftest er det veldig vanskelig. Uansett, vær deg selv og drit i andre sine meninger. Gjør hva du føler for og om de snakker bak ryggen din, la dem gjøre det. Det viser bare at de er sjalu. La de bruke av sin tid til å snakke om deg, hev hodet og gå med strak rygg. Det sier mer om dem, enn det gjør om deg for å si det sånn. 

8. Det skader aldri å spørre 

Dette kan gjelde flere ting. Eksempelvis om du leter etter en jobb og du vet om ett sted der det er lite folk, spør. Du får enten ja eller nei. Eller om du er litt i tvil om h*n liker deg. Spør vedkommende i stedetfor å bruke timevis på å analysere hver eneste melding, tegn eller setning. Få det ut av systemet ditt. Det verste som kan skje er at du får et nei eller et avslag. Det klarer du å komme deg over! Det samme gjelder dersom du trenger hjelp til noe. Dette er noe vi alle er alt for dårlige på. Det er ingen skam i å be om hjelp. Og vi er jo alle glad i å hjelpe andre, så derfor er det som regel ingen sak i å få noe hjelp. Det er bare så fordømt skambelagt å be om hjelp. Da føler man seg stemplet som svak, men det er jo heller tvert i mot. 

9. Vær gode mot folk. Du vet aldri hva de går igjennom. 

Til og med de sterkeste og blideste menneskene kan gå igjennom ett sant helvete. Mange er gode til å skjule ting, så ikke ta det for gitt at de som har alt eller alltid er i så godt humør egentlig har det så bra. Det er overhodet ingen selvfølge å ha det super bra selv om man smiler hver eneste dag. Det er oftest de som går igjennom ting vi ikke har peiling på hva er eller hvor ille det er. Så vær god mot andre, uansett hva og hvordan de oppfører seg mot deg. Da kan du iallfall ikke ha dårlig samvittighet for å ha "tatt igjen med samme mynt". 

10. Penger vokser ikke på trær, så spar det som spares kan. 

Dette er et poeng som er kjempe viktig. Og noe man ikke lærer seg skikkelig før man har flyttet ut i fra foreldrene sine. Det er da man virkelig får kjenne på den voksne verdenen og hvor ille det kan være. Hvordan man må slite seg til å få jobb og vakter for å få nok til å betale husleia. Det er ikke bare bare å få det til å gå rundt, med alle utgiftene det fører med seg av å bo alene. Ting man ikke tenkte på blir en realitet som for eksempel forsikringer på bil og til reise. Små ting som sukker og kanel finnes ikke lenger i skapet, man må på butikken for å finne det. Ingenting er en selvfølge lenger. Og ikke minst. Husk å spar. Spar penger! Spar i BSU med en gang du fyller 18. Dette er en viktig investering for resten av livet ditt. Og det mener jeg av hele mitt hjerte. Sløs ikke bort alle pengene på konto. De er borte før du aner ordet av det. 

Håper at du lærer noe av det eller at du forstår hvorfor akkurat disse tingene har skjedd med deg ♥ Nå må jeg løpe, ha en fin kveld! 

WINTER WONDERLAND

God tirsdagsmorgen 

Som jeg prata på i går, så tok jeg meg en liten rusletur ut. For å si det sånn, så var det jaggu meg på tide å gå ut og nyte solskinnet. Med bra musikk på øret, kameraet i hånda og et vær som ikke ligna grisen. Det kunne ikke vært bedre. Jeg levde i nuet! Og det var skikkelig godt for både kropp og sjel. 

Her er noen av mange flotte bilder jeg bare måtte få tatt. Oboy, såååå fint kan vinteren være ♥For et vakkert landskap asså, man blir oppriktig glad! Og etter frustrasjons-innlegget mitt igår, er det ingenting som slår det å føle seg glad. Nå må jeg stikke og gjøre ett par ærender og forhåpentligvis en lunsjdate med mamsen ♥ De beste ønsker om en super tirsdag! 

LÆR DEG SYSTEMETS GANG!

Altsååå, nå må jeg bare få utløp for litt aggresjon.... 

Jeg blir faktisk forbanna, dritt lei og provosert over hvordan noen systemer i Norge fungerer. Spesielt innenfor helsevesenet. Jeg er jo ikke spesielt glad i helsevesenet fra før av med tanke på bakgrunnen min og alt, så dette gjør det jo ikke akkurat noe bedre for å si det mildt. 

Jeg ble jo som sagt sykmeldt, på grunn av et spesielt tilfelle som skjedde under jobbtiden min 16.desember. Ja, det er et meget spesielt tilfelle. Som vi ikke trenger å gå noe mer inn på. Jeg fikk iallfall hånda mi, da spesifikk håndleddet mitt klemt mellom baderomsgulvet og et toalett med tungen av toalettet og meg selv inkludert oppå hånda. Du kan jo tenke deg at det ikke var så veldig godt. Der og da kjente jeg ikke så store smerter, ettersom jeg var i sjokk-tilstand. Men litt og litt utover kvelden begynte smertene å forverre seg og jeg måtte innse at jeg måtte komme meg på legevakta. 

Mulig dette blir i drøyeste laget angående lengden... men må få med meg noen viktige poeng. 

I 20.30-tiden gikk jeg inn døra til legevakta. Sekretæren i skranka forklarer meg at det er veldig stor pågang, det var jo fredagskveld tross alt. Jeg kom iallfall ikke til å få time før 23. Så hun booka meg en time ved første anledning som var 23.00. Heldigvis bor jeg jo ikke så langt unna sykehuset og kunne gladelig dra hjem i mellomtiden og få i meg noe mat. Da jeg igjen kommer kl. 23, satt vi å ventet en stund før jeg ble ropt inn. En lege ser på armen og jeg blir henvist til røntgen i fare for håndleddsbrudd. I 3-draget på natta kunne jeg gå ut i fra legevakta med hånda gipset. Ikke visste de om det var brekt eller ei, for den ene legen mente brudd, mens den andre mente slag/forstuing. Men gips ble det for skadeforebygging. 

28. desember var jeg inne for å ta nye røntgen bilder, hvor det ble påvist (trodde de) at det ikke var brudd likevel. Gipsen ble fjernet og byttet ut med bandasje. Kraftig forstuing var konklusjonen. Jeg måtte komme tilbake etter 2. uker om ikke forbedring. Nå 23. januar sitter jeg her og det er fortsatt like vondt, om ikke til tider verre.. Etter en uke i arbeid igjen forsto jeg at dette ikke funker. Jeg måtte se slaget tapt og sykmelde meg på ny. Jeg var livredd. Livredd for at økonomien ikke skulle strekke til, fordi jeg mister mye inntekt når jeg ikke er fast ansatt. Men det fungerte rett og slett ikke, smertene var for store. 

Bilderesultat for sykmeldt

// Foto: Google 

Det viste seg etterhvert å bli et kapittel for seg selv. Både det å få skaden erkjent som yrkesskade, på grunn av et så spesielt tilfelle og det at folkene i helsevesenet skal gjøre jobbene sine. Legen på legevakta hadde blant annet ikke sendt del A av sykmeldingen til NAV, som gjør at jeg ikke får så mye sykepenger som jeg har krav på. Det har vært et evig slit. En kamp for hver ting man skal få godkjent. Uendelig mange telefon samtaler. I dag har jeg til sammen sittet i to timer for å få tak i de folkene jeg skal, hvor jeg blir henvist her og der. Henvisning fra sykehuset venter jeg også på. Selv om fastlegen presiserte at det hastet, så var det ingen hentydninger til at det kom i nærmeste framtid. Så her sitter jeg... Leker sekretær og gjør jobben til leger som burde kunne hva de driver med. 

Jeg tar ikke alle under en kam.. Jeg prøver bare å si hvordan ting kan skje og oppstå som man egentlig ikke trodde var mulig. Poenget mitt er at jeg er 22-år gammel. Jeg kan ingenting om sykmeldinger, de tingene jeg har krav på, hvordan systemet fungerer, hva jeg skal gjøre, hva legene skal gjøre, hva arbeidsgiver skal gjøre. Noe som gjør det flere hakk verre, når du føler deg helt inkompetent. Så mitt råd er: Sett deg inn i regelverk, sett deg inn i hva du har krav på som sykmeldt i arbeidsforhold (i mitt tilfelle flere) og hold deg hard på det du vet du har krav på. Ikke gi deg! Slå hardt mot hardt. Uansett hvor slitsomt og provoserende det enn er. Du kommer i mål til slutt! Søk råd hos kollegaer, hos mamma, hos andre mennesker du vet har vært sykmeldte. Det som er noe trøblete er at de fleste man kjenner har ofte faste jobber og det er litt ulikt når man er vikar osv. 

Men for all del. Sett deg inn i systemet og ikke la deg knekke - jeg prøver selv mitt beste for å ikke dyppe huet under sanden og vente til det går over. Det funker sjeldent ♥

MONDAY INSPO

Hallois ♥

Det var like deilig å dra seg i dag som i går.. Det er virkelig ikke bra å være sykmeldt. Alt av rutiner sklir helt ut og man går for det meste bare å surrer. Får ikke gjort noe som helst. For å si det sånn, så får strukturen min virkelig kjørt seg! Og ingen ting haster, for vi gjør det imorgen... Du kjenner til følelsen? 

Jeg sitter omsider godt påkledd ved spisestuebordet, har hatt på musikk og ser gjennom bilder som scrolles nedover pinterest sida. Jeg trengte virkelig litt påfyll av gode inspirasjonsbilder nå. Sola titter fram mellom trærne og treffer det gule vitrineskapet mitt, som gjør at det ser helt gyllent ut. Fantastisk! Planen er å snart få kasta på seg jakke og sko og gå ut på en liten gåtur i dette nydelige været. Det gjør godt både for kropp og sjel! Kanskje tar jeg med meg kameraet å får knipsa noen skikkelig flotte bilder i samma slengen. 


// Foto: Pinterest 

To-do lista skal bli gjort i dag. Jeg understreker skal, for nå må jeg slutte med denne stygge "jeg tar det imorra"-vanen. I tillegg til at skolearbeid må bli gjort. Iallfall i en-to timer. For å kunne bestå arbeidskravet om 3 uker, så må jeg bare pugge, lese og regne. Som sagt, så blir jeg sikkert veldig strukturert av dette. Det er iallfall lov å håpe. 

Nyt dagen. Selv om det er mandag! Da blir uka så mye bedre ♥

BAKING FOR FUN

Hei igjen ♥

Som jeg fortalte i det forrige innlegget mitt, fikk jeg baking på bestilling. Noe jeg syns er kjempestas! Og ikke minst en utfordring. Det var ganske åpent, men det skulle være muffins/cupcakes. Derfor sto jeg jo fritt til å velge mellom mange forskjellige varianter av muffins. Jeg søkte litt rundt for å prøve å finne en passende oppskrift. Var ikke så lett det gitt....

Jeg har lasta ned TV Norge mat, hvor jeg blant annet kan velge å finne oppskrifter fra kakekrigen. Der fant jeg en oppskrift jeg veldig gjerne ville prøve. Det var vaniljecupcakes med lemon curd og sjokomuffins med hvit sjokoladetopping. Høres ikke det bare fantastisk godt ut? Jeg valgte å tre-doble oppskriften, da den opprinnelig var ment for kun 4. personer. Det begynte veldig bra. Men etter hvert så begynte jeg å ha trøbbel med oppskriften. Jeg forsto det ikke lengre. Det var vanskelig å skjønne hva som skulle tilhøre hva. Så derfor begynte jeg å bake på måfå. Alt jeg gjorde var kun instinkt. Men herregud, så mye man lærte av det. 

Det er så gøy, når du kan mixe og trikse med smaker, teksturer og pynt. Dette var en dag jeg lærte masse og at jeg bare må ha troen på meg selv og mine instinkter. Resultatet er jeg godt fornøyd med. De smakte jammen meg like bra som de ser ut. Så artig! 

 Dette var virkelig en prøvelse jeg føler jeg besto med glans. Fikk mye skryt også, og det er jo alltid like kjekt! Dette er noe jeg vil gjøre mer av og jeg håper å kunne bli enda bedre enn det jeg er per dags dato. I går fikk jeg bevist for meg selv og andre at det faktisk ikke gjør noe om det går litt gærent, det kan likevel bli skikkelig bra resultat! Ikke minst fikk jeg mer selvtillit og det er greit å ta med seg videre. Det blir nok ikke det siste du ser av bakinga mi her inne. 

Er du glad i å bake? 
 

SUNDAY MOOD

Gode søndagen er her ♥

Lazy sunday, kan man vel også si. Det var så utrolig deilig å sove lenge idag. Dagen i går gikk jo over fortere enn jeg forventet og det var egentlig kaos fra ende til annen. Jeg hadde fått inn ei bakebestilling fra ei venninne til kjæresten hennes sitt bursdagsselskap, Kim sin storebror. Og da måtte jeg jo liksom slå litt på stortromma og fikse de beste muffinsene jeg noensinne hadde laget. Det kunne bli mer kaotisk enn jeg hadde forestilt meg... Dette skal jeg snakke mer om senere! 

Her er ett par knips jeg tok etter jeg sto opp..Oversized hoodie Styleconnection // Leopardbukse Envy // Sokker Urban

Som sagt, så lå vi ganske lenge idag og skal bare slappe av og kose oss resten av dagen. Skal også prøve å få inn litt skolearbeid innimellom slagene, for det er virkelig høyst nødvendig! Kjenner jeg oss rett blir det nok en del serie-titting. Vi har begge falt pladask for "how to get away with murder" og både nattesøvn og andre fritidsaktiviteter blir lett nedprioritert! 

Håper du har hatt en flott søndag så langt og at du har vært litt mer effektiv enn meg ♥

FAKTA FREDAG

God fredagskveld ♥

Det var overhodet ikke feil at det sto fredag på mobilskjermen da jeg våkna opp idag. Hadde nesten glemt helt av hvilken dag det egentlig var. Denne uka har vært både travel, sosial og lærerik. Men jeg er sjeleglad for at jeg nå kan trekke meg litt tilbake og bare være sofagris for noen timer. Det er på nytt duket for fakta fredag! 

1. JEG HAR BEGYNT MED BRILLER 

I september/november fikk jeg endelig karret meg til en optiker for å ta synstest, og jaggu resulterte det ikke i at jeg måtte skaffe meg briller. Veldig rart og skremmende, men samtidig godt å få se skikkelig. Man får faktisk et helt annet syn på ting. Bokstavelig talt! Det er sykt hvor dårlig man egentlig ser, når man innser hvor godt man ser med briller. 

2. JEG ER EN SÅKALT "SKAP-BRUD"

I alle mine tenåringsår har jeg vært så påståelig på at jeg aldri skulle gifte meg. Det var ingen vits. Man ble jo bare skilt allikevel, så hva var vell vitsen å bruke så mange tusen på noe som ikke ville vare? Selv etter jeg fikk kjæreste sa jeg klart og tydelig i fra om at dette var noe jeg ikke ønsket og det ble respektert i aller høyeste grad. Men litt etter litt har det jo kommet flere og flere programmer på tv. Programmer som "Say yes to the dress" og hvem tror du er blitt fast tilhenger? Åjoda, denna jenta her sitter i flerfoldige timer og drømmer seg fullstendig bort. Så hvem vet, kanskje det blir giftermål om noen år? 

// Foto: Google

3. JEG ER SKIKKELIG FAN AV SKREKKFILMER 

Kliss klass og kjærlighetsfilmer? Nei takk. Jeg tar heller med meg Kim på skrekkfilmer. Vi er like gira på det begge to. Og vi elsker å ta med oss bestevenninna mi som er livredd for sånne filmer. Da er det ekstra gøy! Vi har sett ett par knallbra skrekkfilmer de siste gangene og da er det ekstra stas. Må jo nevne blant annet; Lights out, Don't breathe og The autopsy of jane doe. Er du glad i skrekkfilmer og har enda ikke sett de? Det anbefales virkelig. 

// Foto: Google

Nå er det litt serie-titting før leggetid. Håper du har hatt en super fredag og at morgendagen blir enda bedre ♥

20 WANTIES FOR THE LIVINGROOM

Hallois ♥

Gårsdagen var over på ett blunk og plutselig var det en ny dag. Det var en fantastisk dag med masse latter og sprell. Jeg inviterte over klassa til spillkveld her i kåken etter skolen var ferdig og det var hele 8 glade mennesker som dukka opp. Vi spilte tidenes runder med rykter går og vi hadde det som plommen i egget. Ferden gikk videre ut på byen. Ett par cosmopolitan's senere var det plutselig sengetid for lengst. Og i 3-draget var det deilig å finne puta etter en magisk kveld! 

Kjenner jeg savner noen wanties her på bloggen og det var på tide å komme med noen skikkelig godbiter jeg kunne ønske å ha her i kåken! Er jo ikke noe som er mer moro enn å surfe rundt på nettet og hanke inn ting og tang til å sette på ønskelista. Timene flyr jo bare forbi..... 

// Innlegget inneholder linker (ikke annonselinker)1. Mykt pledd HER // 2. Bladkurv i metall HER // 3. Råstilig ananasformet pute HER // 4. Trekurv HER // 5. Grønnfarget duftlys HER // 6. Pute med ananasmotiv HER // 7. Pute med gullananas HER // 8. Svart og gull ananas HER // 9. Turkis ananasramme HER // 10. Sølv-ananas HER // 11. Lilla sofapute HER // 12. Stilig palmepute HER // 13. Hvit ananashylle HER // 14. Turkis hylle HER // 15. Fiffige glassunderlag HER // 16. Krukke i tre HER // 17. Superkul leopardskål HER // 18. Ananaskrukke i glass HER // 19. Ananasfat i gull HER // 20. Duftlys med ananasmotiv HER 

Ananas dere, ananas er livet!!!! Det er jo bare så stilig atte hjelpes. Det kunne krydd av ting og tank med ananas her i kåken og jeg ville nok aldri fått nok! Det er helt sjukt hvordan man kan få dilla på forskjellige ting. Og da blir det jo ofte til at det blir litt i overkant mye av disse tingene... Hehe! Men nå skal jeg slappe av med noen episoder av tid for hjem. 

Ha en fortsatt fin torsdagskveld ♥

WE'RE GOING TO....

Åååh, jeg er helt i ekstase! 

Kim slo skikkelig på stortromma med fjorårets julegave, det skal virkelig sies. Jeg fikk en konvolutt hvor det var to forskjellige A4 ark. På det ene sto det valg 1: Tur til Island; når du vil, og på den andre sto det valg 2: Storbyferie; hvor du vil og når du vil. Altså, jeg ble så glad at jeg nesten begynte å gråte av glede. Sponset tur av samboeren slår jo aldri feil! Etter mye grubling og tenking falt valget på storbyferie. Derfor skal vi til Praha, allerede i mai! 

Jeg klarer nesten ikke å vente. Det skal bli så godt å komme seg litt bort, få ett lite avbrekk og bare pleie kjærligheten for fulle mugger. Det tok laaang tid, men endelig har vi fått booket oss hotell og har begynt nedtellingen! Hotellet vi valgte heter Royal Court Hotel og ser ut til å være et superkoselig og romantisk sted å tilbringe hele 6 dager i nydelige omgivelser. Jeg har allerede begynt å drømme meg bort. // Foto: hotels.com

Dette blir så bra og jeg kunne helst ønske at mai var i neste måned. For dette her er noe jeg virkelig gleder meg skikkelig til! Skal mye til for å slå denne julegava, så jeg får nok litt av en oppgave for å toppe denne overraskelsen der. Håper bare at hotellet er like bra som det ser ut til, for da tror jeg det kommer til å bli helt magisk! 

Har du noen gang vært i Praha? 

MANDAGENS ABLEGØYER

Mandagen kom snikende innpå gitt... 

Vi er allerede kommet ett godt stykke ut i januar og det var duket for en ny skolesamling. Nok ei uke på skolebenken! Selv om motivasjonen var ganske laber i går, så har den kommet sakte med sikkert utover dagen i dag. Noe som er ganske ålreit, i og med at eksamen er like rundt hjørnet.. 

Dagen i dag startet med en pangstart! Først med å kjøre samboeren på jobb til 07.30, deretter gjøre "innbrudd" i egen leilighet ved å klatre inn gjennom soveromsvinduet. Sånt går det når samboeren har nøklene mine og jeg ikke orket å kjøre frem og tilbake flere ganger enn høyst nødvendig. Vi fikk iallfall avduket at en person kunne klare å komme seg gjennom uten problemer. Så tok jeg meg en velfortjent og deilig dusj. Også var det bare strake veien til høgskolen. 

I og med at det er mandag og alt det der, så tenkte jeg det var deilig med en liten dose inspirasjon. Januar og februar er to mørke og lange måneder og jeg kunne ønske vi var forbi dem for lengst. Jeg får nøye meg med disse godbitene enn så lenge! 

// Foto: Pinterest 

Nå skal jeg få meg ett par timer på øyet, før det er en flunkende ny dag med masse nye muligheter. Ikke glem å "melde deg" på ukens blogg HER. Skal prøve å få ut ett innlegg litt før 23-draget imorgen. Har en hel masse spennende news og komme med! Gleder meg til å fortelle dere alt. 

Håper mandagen har behandlet deg bra og at uka byr på masse herligheter! 

Nattaklemmer i fleng ♥ 

UKENS BLOGG

Tjohoo ♥

Jeg ser at det er mange bloggere som har ukens blogg. Noe jeg personlig syns er en kjempefin ting å ha på bloggen sin, for å kunne se andre sine blogger - men også for at vi bloggere kan hjelpe hverandre med å få flere lesere! Derfor tenkte jeg det nå igjen var på høy tid å ha en ukens blogg. 

Dette for at jeg kan få inspirasjon av å lese andre sine blogger, men også fordi jeg på denne måten kan utvide blogg-nettverket mitt. Noe jeg syns er viktig! Jeg håper og tror at jeg kan få øye på mange inspirerende og unike bloggere som på hver sine måte har satt sitt eget spesielle særpreg på bloggen sin. Vinneren blir publisert om en uke - altså neste søndag. Vinneren får da et eget innlegg her på bloggen, hvor jeg sier personlig hva jeg syns om bloggen og hvorfor du burde klikke deg inn og sjekke ut akkurat denne bloggen. 

Som dere ser har jeg lagt til to ting du må gjøre for å kunne være med i trekningen av å bli ukens blogg-vinner! På denne måten kan jeg selv få flere lesere og flere som liker både fanpage-siden og instagram-profilen min. Det blir derfor en vinn-vinn-situasjon! Du ser også noen "kriterier" jeg kommer til å se spesielt etter på de forskjellige bloggene. Dette er kriterier jeg personlig syns er viktig er med på en blogg. Men du kan også vinne dersom du ikke oppfyller alle kriterier! Det er ingen must. 

Dette må du gjøre: 

1) Like facebook-siden min HER
2) Like den nye instagram-profilen min HER
3) Skriv link til blogg og at du vil delta i kommentarfeltet

Ser fram til å lese akkurat din blogg! ♥

A LITTLE BIT OF CRAZINESS

Hei hå ♥

Har dere hatt en fin søndag så langt? Det håper jeg virkelig. Sola glimtet faktisk fram litt idag og det var et nydelig syn. 

I dag har jeg vært meget forbanna, jeg har prøvd iherdig å få redigert ferdig videobloggen som jeg og Kim laget igår kveld. Etter å ha brukt halve natta og så og si hele dagen idag, måtte jeg se prosjektet tapt. Fader, noe så irriterende! Trodde jeg hadde filmen i boks og var meget fornøyd. Uheldigvis hadde jeg brukt ett redigeringsprogram med sånn trial-version, slik at når jeg da skulle publisere dette mesterverket på bloggen, sto det TRIAL all over filmen. Makan til irritasjonsmoment skal man lete lenge etter! Så en gang i fremtiden så skal jeg få ut den videoen, det lover jeg dere...

Men som ett plaster på såret, så var Kim villig til å bli med ut slik at vi fikk tatt noen outfit-bilder. Men herre min, for et styr! For det første så er det bikkjekaldt å stå der å posere, for det andre så glaner jo folk så de nesten kjører av veien og for det tredje så er hverken jeg eller Kim noen modell eller fotograf. Når det er sagt, så ble det ikke helt full gærent. Det funker jo! Så endelig skal jeg få lagt ut noen antrekks-bilder jeg og. 

Mitt forbilde er den fargerike og sprudlende Kristin Gjelsvik og jeg har mange klær fra kolleksjonen hennes! Det er så artig å kunne kombinere farger og mønstre og være litt crazy! Selv om det ikke alltid er like lett å gå ute blant folk med disse klærne, men som jeg har sagt før - i år skal jeg jobbe med meg selv og bli tøffere. Gi litt faen i andres meninger! 

// (ikke sponset)

Bomber fra Junkyard // Sko fra Dr. Martens // Cartoon T-shirt fra Styleconnection // Lue fra Kari Traa // Bukse fra Bik Bok // Veske kjøpt i Tenerife // Zebra-kopp fra Clas Ohlson

Selv om ikke ting gikk helt som planlagt, så har det vært en ganske ålreit søndag likevel. Nå er det fotball på TV'en og storoppgjør deluxe. Det høres godt kan du si! Vi får håpe det ikke resulterer i naboklager utover kvelden. 

Hva syns du om outfiten? Er du glad i å gå iført fargerike klær? 

ASK ABOUT ANYTHING

Hellå ♥

Vi tenkte det var på høy tid med en spørsmålsrunde, hvor dere kan spørre både meg og Kim om hva dere måtte ønske! Det er ønskelig at dere svarer så rask dere har mulighet, ettersom vi gjerne skal prøve å få laget en videoblogg med svarene iløpet av kvelden. 

Du kan spørre enten meg eller Kim, eller du kan også spørre oss begge to. Ingen spørsmål er for dumme, så her er det bare fantasien som setter grenser! Vi håper dette slår bra an og at vi får inn mange spørsmål. Gjerne også noen som vi syns er vanskelige å besvare, som gjør at vi blir utfordret! 

Er det noe du lurer på så ikke vær redd for å spørre. Dette blir den første gangen vi har en videoblogg sammen og ikke minst første gangen jeg noensinne svarer på spørsmål på en videoblogg, så dette kan virkelig bli spennende å se resultatet! 

Vi ser fram til å se spørsmålene dere stiller ♥ Ha en fortsatt god lørdagskveld! 

#spørsmålsrunde #kjærestepar #askanything #videoblogg 

DOBBELDATE DELUXE

Flotte lørdagen har meldt sin ankomst ♥

Det var så deilig å ligge på latsiden idag etter en kanonbra kveld igår. Vi hadde invitert et vennepar av oss over på taco og kino. Og jaggu klarte vi ikke å få inn litt spilling mellom slaga! Det var virkelig en hyggelig og vellykket kveld. 

Sykt hvor sjeldent man egentlig treffes til slike sammenkomster. I en travel hverdag er det utrolig hvor fort ukene bare traver forbi og før man vet ordet av det er det jo ett nytt år. I år har jeg som et lite mål å være mer sosial av meg. Være mer med venner og familie. Generelt bare være sammen med mennesker. Fordi selv om man blir ekstremt sliten av det, så gir det en god indre følelse som man sjeldent får av å sitte på sofaen hjemme! Det er viktig å ta vare på nære relasjoner og det skal jeg iherdig prøve å bli flinkere til. 

Jeg elsker å invitere inn folk og være vertinne, samtidig som det gjør meg både nervøs og superstressa. Men det pleier jo som regel å gå superfint og det er en herlig følelse! Dette er virkelig noe vi skal gjøre mer av. Kinoen vi så het "The autopsy of jane doe" og var creepy as fuck. Men utrolig bra! En super finish på en super kveld. Det er lørdag og vi har faktisk ingen planer. Og jeg kjenner at det egentlig er ganske på sin plass akkurat nå! Blir nok endel sofa-sitting og tv-titting her i gården i dag. Mulig jeg må få overtalt Kim til å ta noen outfit-bilder eller bli med på en aldri så liten videoblogg iløpet av dagen. Vil også takke alle som sendte inn tips og råd til hva dere ønsket å se mer av på bloggen. Setter utrolig stor pris på det ♥

Hva er dine planer for dagen? 

#dobbeldate #spillkveld #kjærlighet #kjærestepar #kino 

HVA ØNSKER DU Å SE MER AV?

Hei igjen ♥

Jeg kjenner at jeg trenger litt hjelp til å finne ut av hva dere lesere ønsker at jeg skal legge ut. Det er litt vanskelig å kunne lese tankene deres, så det hadde derfor vært veldig fint om dere kunne kommentert litt på hva dere ønsker å se mer av og/eller mindre av her på bloggen. 

I lang tid har jeg sagt at jeg skal bli flinkere til å legge ut outfit-innlegg, men dette har jeg da ikke klart å leve opp til. Men som sagt, jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg! Det kan være alt fra A-Å. Også gjerne tabu-lagte temaer er jeg veldig interessert i å få noen innlegg om. Hva føler du mangler? Hva vil du se at jeg legger ut? Er det noe spesielt du lurer på angående meg? Eller generelt hvilke meninger jeg har innen ett bestemt tema? 

Ønsker dere at jeg lager mer video-innlegg? Skriver mer angående forhold? You name it. Det kan være hva som helst! 

Skriv gjerne ned i kommentarfeltet, slik at jeg kan få tips og ideer til ting dere ønsker å lese om. På denne måten får jeg selv utfordret meg, men jeg får også fornøyde lesere som ønsker å komme tilbake og se mer av hva jeg skriver. Og det er jo det jeg absolutt ønsker! 

Ser fram til å se hva dere ønsker dere ♥

THE 5 BEST MEMORIES OF 2016

Hei hååå, endelig fredag siii ♥ Faktisk fredag den 13, uææ

Før den lange bloggpausen min hadde jeg jo så fint startet med faste rutiner her på bloggen. Blant annet hadde jeg inspirasjons-bilder på torsdager og fakta om meg selv på fredag. Og jeg tenkte jo at det kanskje var greit å holde ved like noen av de rutinene, er det ikke? Det er iallefall en fin måte for dere å bli litt bedre kjent med meg. 

Jeg tenkte å benytte anledningen til å vise dere de fem beste minnene jeg har i fra 2016. Siden det var en lang periode jeg var "borte" og jeg ikke fikk oppdatert dere noe særlig. Så her kommer en liten update og flashbacks fra 2016 som en aldri så liten fakta fredag. Selv hvor vanskelig den enn er, så er det en rangert liste! 

1. BRUCE SPRINGSTEEN KONSERT 

Endelig liksom. Endelig fikk jeg opplevd "the boss" live! Og det var helt magisk. Jeg kunne nesten ikke tro at det var virkelig. Jeg hadde konsert-billetter sist han var i Norge også, men måtte dessverre selge dem på grunn av et annet arrangement som var akkurat på samme tidspunkt. Men denne gangen, så skulle jeg ha de billettene, koste hva det koste ville. Jeg hadde til og med hyret inn flere av mine nærmeste til å klikke seg inn å skaffe billetter, ettersom disse gikk som hakka møkk. Det var en helt spesiell opplevelse, som jeg kommer til å huske så lenge jeg lever. Og det beste av alt! Jeg fikk dele denne opplevelsen med min favorittperson. Noe som gjorde det enda mer spesiell. Været viste seg fra sin beste side og jeg strålte i kapp med sola! I hele 4 timer spilte han og sang for oss. Han er jo bare helt syk!!!! 

2. TENERIFE - LORO PARQUE

Altså, ingenting er som å komme seg litt bort. Selv om været ikke viste seg fra sin beste side, fikk vi likevel noe farge på kroppen og oppleve masse ting. Vi hadde forhåndsbestilt tur til denne fantastiske dyreparken, som i begynnelsen omhandlet papegøyer, men som i senere tid har fått masse flere fantastiske dyr. For en opplevelse! Vi var på delfinshow og spekkhoggershow og det var helt utrolig. Det var noe av det sykeste jeg har sett! Anbefales til alle som skal til Tenerife. Er en opplevelse for livet, både for store og små! 

3. TUSENFRYD 

Vi hadde gitt en tur til tusenfryd i gave til lillebroren min da han hadde bursdag. Det tok lang tid før vi fant et tidspunkt som passet, men heldigvis fikk vi det til å klaffe! Og det var skikkelig artig. Heldigvis hadde jeg med meg favoritt-gutta mine som gjorde hele turen til en suksess. Mange karuseller ble det og ikke minst mange tusen-lapper fattigere ble vi. Men det var så utrolig koselig og artig! Kjekt med sånne småturer. Man trenger faktisk ikke til andre siden av jordkloden for å ha det kjekt! 

4. PÅ FLYTTEFOT 

Det var egentlig veldig tilfeldig at det ble til at vi flyttet. Vi hadde lenge snakket om at vi kanskje hadde litt for liten plass, men ikke noe særlig mer planer enn det. Men da det plutselig dukket opp en ledig kjellerleilighet til noen bekjente av oss til 7000 kroner i nokså sentrale strøk på Lillehammer, så brukte vi ikke lange tiden på å få hivet oss rundt og pakka ned alt vi hadde og flytte på oss. Fra Gausdal til Lillehammer bar det, nok en gang. Det var en skikkelig god investering! For her trives vi veldig godt. Utrolig hva noen tilfeldigheter kan gjøre! 

5. DATE NIGHT RACE

Kim hadde tagget meg i en sånn der "tag somone.." bilde på facebook, hvor det visstnok var damenes oppgave å ta mannfolka ut på date i september. Derfor tenkte jeg å slå skikkelig på stortromma å gjøre noe utenom det vanlige! Og du og du, hvor det falt i smak, både hos Kim og hos andre. Daten gikk ut på at vi skulle kjøpe antrekk til hverandre. Jeg kjøpte til Kim og visa versa. Vi hadde på forhånd avtalt hvilken pengesum vi skulle kjøpe klær for. Den lå på ca. 500 kroner. Toppen 600! I tillegg hadde jeg laget ledetråder som førte han til hvor vi skulle ha daten, som da ble Egon! Det var en veldig artig, spennende og romantisk kveld som jeg gjerne skulle tatt opp igjen når som helst! 

Dette og en hel haug med andre gode minner tar jeg med meg fra 2016. Som jeg såvidt skrev den siste stunden før bloggpausen, så hadde jeg det ikke noe spesielt greit. Jeg var langt nede en stund, etter at bestefaren min fikk slag i desember 2015. Det var en skikkelig trøkk midt i fjeset. Det tok lang tid og komme seg etter det, men heldigvis så har jeg mange flotte og gode mennesker rundt meg! Det går mye bedre med han nå og jeg tror nok vi alle er på et stødigere og bedre plan enn det vi var i starten av 2016. Når jeg ser tilbake på disse minnene, så er det så deilig å se hvor glad man ser ut og hvordan ett bilde kan si tusen ord. 

Nå skal jeg bare slappe av i en halvtimes tid, før det blir baking og ordnings i leiligheten. Selv om hånda fremdeles er vond, så må jeg prøve å få brukt den litt slik at den ikke stivner. Vi har bedt inn til besøk i kveld og jeg gleder meg masse! ♥

Har du tenkt over hva dine fem beste minner fra 2016 er? 
 

 

CRACKERS AND STUFF

God aften ♥

Dagen i dag har vært ganske kaotisk følelsesmessig, derfor var det ekstra godt å få hjem igjen samboeren, få i seg litt god mat, se håndballgutta vinne knepent mot Polen, men det som var det beste av alt var å kaste i seg salte kjeks med ost og jordbær. Fytti rakker'n, trodde ikke at jordbærene var spesielt gode på denne årstida - så er første gangen jeg har kjøpt det på vinteren! Det skal neimen ikke bli den siste iallfall. Nå skal jeg slenge meg inn i armkroken og se en episode av Kakekrigen før det er sengetid! Morgendagen står snart for tur og jeg tror det blir en knall dag i vente ♥

Hvilke planer har du for morgendagen? 

HAPPY GO LUCKY

.. not happy? 

Jeg har et sterkt ønske om å ta opp tabu- belagte temaer som vi ellers aldri snakker om, her på bloggen. Jeg ønsker å ha en større stemme. En stemme som tørr å si sitt om temaer andre ikke tørr å snakke om. Ikke være redd for noe! Si det som det er og være helt og holdent ærlig om hva meningene mine rundt disse temaene er. 

Helt siden jeg så trailer av programmet i reklamepauser, har jeg vært veldig standhaftig på at dette var ett program jeg måtte se. I dag har vært en litt tung dag, der jeg igjen ble sykmeldt på grunn av smertene jeg har i hånda mi etter ett uhell på jobben før jul, som jeg skal gå mer inn på senere. Men siden jeg hadde litt dystre tanker og var litt nede, tenkte jeg at jeg skulle benytte tiden jeg hadde til rådighet og se på en episode eller to. Og jammen sitter jeg ikke å ser episode etter episode. Tårene triller som bare det. Både fordi jeg blir lei meg, glad og stolt. 

Bilderesultat for happy go lucky ida
// Foto: google.no
 
For et program! For ei dame Ida Fladen er. Jeg har ikke ord. Det er så sant i mye av det hun sier. Og det er så godt å se at en kjendis står fram og snakker rundt om sine egne erfaringer når det kommer til nok et tabu belagt tema som depresjoner. Det finnes jo altfor mange mennesker som sliter med depresjoner og angst. Og jeg tenker det er greit for disse menneskene å se at en kjendis, som vi mener bør være verdens lykkeligste menneske fordi de liksom har "alt", ikke har det så greit de heller. Så til alle, uansett om du har en depresjon eller ei - jeg anbefaler sterkt å følge med på dette programmet! Man lærer utrolig mye, og ikke minst så lærer man at det er så mye som kan skje på innsiden av en person, selv om vi ikke nødvendigvis ser det utenpå. Gå inn på tv2sumo og se det HER. 
 
Nå skal jeg bare fortsette å se flere episoder og kose meg under pleddet ♥

SUPER-INSPO

God morgen ♥

Det er torsdag og det er lønningsdag, tjohoooi! Alltid like deilig med noen ekstra kroner inn på konto. 

Været viser seg slettes ikke fra sin beste side fortiden og det er derfor deilig med litt påfyll av inspirerende bilder. Akkurat hva jeg trenger nå! Og jeg håper du har like godt utbytte av det som meg. Farger, interiør, hårfrisyrer, palmer og mote. Alt fra A til Å som jeg følte inspirerte meg på en eller annen måte. Er det ikke bare fantastisk hvordan man kan drømme seg bort med sånne bilder? // Foto: Pinterest

Nå må jeg få kjørt samboer'n til legen, for deretter å kjøre meg selv. Legebesøk på høyt plan her i dag, men ikke noe alvorlige greier. De beste ønsker om at denne torsdagen blir super ♥ La oss lade opp til imorgen og helg! 

GI FINGEREN TIL DOBBELTMORAL!

Assa, hjelpes meg... 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg forteller andre at de må være stolte av seg selv, for hva de har fått til i livet sitt, for hvor sterke de er og ikke minst for utseendet sitt. Både til ukjente og kjente prenter jeg inn at man ikke skal rakke ned på seg selv, at man skal være stolt av hvordan man ser ut uansett form, farge og figur. Jeg prøver iherdig å få folk til å være glad i seg selv og genuint like både kroppen sin og sinnet sitt. For det er utrolig viktig i ett slikt samfunn med såpass mye kroppspress. 

Men tror du at jeg er noe bedre enn deg? Ånei. Jeg har dobbeltmoral deluxe, noe jeg virkelig skammer meg over. For er det noe jeg virkelig hater, så er det dobbeltmoral. Men jeg har begynt å innse at i flere og flere sammenhenger så driver jeg selv med dette tullet. Det å si en ting, for så å mene en annen ting. Det å fortelle andre at de må være fornøyde med seg selv, når man ikke engang er halvveis kommet dit selv. Det å si til andre at de må være glad i seg selv, når jeg ikke engang er det... Det å gi seg selv litt credit i ny og ne for alt strevet man legger ned og for alle gode og bra ting man gjør, men ikke å gjøre det selv. Det er så frustrerende. Det gjør meg både sint og lei meg på samme tid. 

Jeg har lenge fundert på hvorfor jeg driver med disse dobbeltmoralene, når jeg virkelig avskyr det. Og jeg tror jeg er kommet frem til at jeg er såpass klar på det med at man må bli mer glad i seg selv, både personen og kroppen - fordi jeg selv vet hvor jævlig det er å ikke være det. Jeg vet at jeg er på god vei, men at jeg flere ganger kan se meg selv i speilet og rakke ned på meg selv. "Så tykk du er, så stygg nese du har, rumpa di ser ut som en stor ballong". Du vet hvordan det er, sant? Du vet hvordan man egentlig ikke vil se seg selv i speilet, for da slipper man å se alle feilene ved seg selv som man ikke klarer å bli glad i. Det er hjerteskjærende hvordan vi klarer å trøkke oss selv ned. Vi er våre verste fiender. Selv om vi får kommentarer fra andre, så er det nok djevelen på ryggen som er verst. 

I år skal jeg jobbe i herdig for å ta til meg alle gode råd jeg gir til alle andre. Jeg skal slutte med den fuckings dobbeltmoralen, for det er virkelig ikke meg. Jeg vil ikke være en sånn person. Det er jo ikke det at jeg ikke oppriktig mener det jeg sier til andre. Det er bare det at jeg kunne ønske jeg oppriktig mente alt jeg sa til dem om meg selv. Om mitt utseendet og om meg selv som person. Jeg kunne ønske jeg var glad i kroppen min, at jeg ikke rakket ned på meg selv, at jeg kunne være stolt av å gå i trange kjoler og vise meg fram. Jeg kunne ønske jeg kunne gi meg selv credit for all harde jobbinga jeg gjør, for alle erfaringer klokere jeg er på grunn av feilene jeg har begått. Det er så mange ting jeg kunne ønske. Men nå må jeg ta et skikkelig oppgjør med meg selv! Jeg må starte å tro på at jeg er bra nok, at jeg duger og at jeg ser forbaska bra ut. For det gjør vi - alle som en. Vi må bare lære oss til å tro på det! Genuint kjenne på kroppen at vi er glad i oss selv. Gud, for en deilig følelse det ville vært. 

Mange har nyttårsforsetter, men de pleier jeg å holde meg langt unna. De går som regel i vasken etter ei uke. Men dette året skal jeg jobbe med meg selv. Si positive ting til meg selv og lære meg å tro på dem. Ikke bare si dem for å si dem. Jeg skal følge mine egne råd! Jeg skal lære meg selv å bli glad i meg selv. Og jeg håper at det er flere som vil være med meg på denne reisen. For vi har alle godt av å være fornøyde og glade i oss selv. Det er nok mange flere der ute som er akkurat som meg. Så la oss gi fingeren til dobbeltmoral og pisspreik. La oss ta et grepa tak på oss selv og bli glad i oss selv på en riktig måte. Jobbe med oss selv, våre meninger og tanker. FOR en prosess det vil bli. Men fytti rakker'n hvor mye vil vi ikke lære på veien?!?!? 

Er du med meg? 

FRA TOPP TIL TÅ

... Med Kari Traa ♥

Det er det møkkaværet ute. Man skal liksom kalle det her vinter, men jeg har egentlig mine tvil hvilken årstid det er. Det høljer ned ute. Blir slafsete og vått. Skummelt og ekkelt å kjøre bil ute nå! Og det er ingenting jeg elsker mer på vinteren, enn å kaste på meg et deilig sett superundertøy, ha pleddet over meg og nyte en god kopp med kakao og se på en serie eller to. 

Kroppen er litt uggen idag og da er det ekstra godt å bare slappe av. Ikke gjøre noe spesielt, men bare lytte til kroppen og prøve iherdig å bare roe litt ned. Jeg har lenge ønsket meg Kari Traa superundertøy-sett og jammen lå det ikke det perfektet settet under juletreet for litt siden. Jeg ble så utrolig glad! Hadde dog vært med å plukka det ut selv, så det kom jo ikke som en stor overraskelse - men for et deilig og komfortabelt sett! Og dette sier jeg ikke på grunn av noen sponsing, dette er ren og skjær ærlighet. 

// Produktlenker - ikke sponsing

I tillegg så fikk jeg super gode Kari Traa sokker som også er blitt brukt flittig! Perfekt kombinasjon av et super digg sett. Dette er jo da av den "billigere" typen, men for en fin farge. Det var iallfall super-billig før jul. Det finnes også i en rødere, mer rosa aktig farge. Men det var denne kombinasjonen av hvitt, grått og rosa jeg falt pladask for. Man føler seg veldig fresh i dem, til tross for at det er et superundertøy. Og behageligheten gjør det bare til en fryd og ha på seg. Ikke bare varmer det, men det er skikkelig comfy og pent i tillegg! 

Så om du enda ikke har kapret deg ett av disse fantastiske settene, så får du klikke deg ett hjem straks! Det er virkelig til å anbefale. Du kan kjøpe det HER i hvitt og HER i rød/rosa. Som sagt, ingen sponsing her, får ikke en krone for å skryte disse her opp i skyene. Ikke om du klikker på linkene under en gang! Kun ærligheten som sier at dette er virkelig noe man bør investere pengene sine på. 

Nå skal jeg bare ligge litt på såffan å slappe av, se noen serier mens jeg lar kroppen få hvile litt ut. Håper du har hatt en fin onsdag så langt ♥

GOLD DIGGER

God kveld i stuggu ♥ 

Må bare vise dere denne herligheten som jeg endelig har fått kapra meg! Har sikla på en sånn lampe i snart to år og endelig, eeeendelig er den inne i stua mi. Og det beste av alt; jeg fikk rappa den med meg på salg. Super salg! Er du like keen på ei slik lampe som meg, så stikk til nærmeste kremmerhuset butikk og kast deg over en. I lang tid hadde jeg et stort ønske om at ei gul lampe pryda stua mi, men jeg har så mye annet i gult og denne lampa i gull var bare kjærlighet ved første blikk! 

Opprinnelig pris er 1.599 kr, men nå kan du få den til hele 800 kr. Men du burde kjappe deg. Etter det jeg har forstått så er det bare ut januar. Har i lengre tid vært på jakt etter den perfekte gulvlampa, men det var ingen som slo denne favoritten her. Så derfor passet det jo ypperlig at den var såpass redusert i pris akkurat nå. Du kan klikke deg hjem denne herligheten HER. Hva syns du? Er den ikke herlig? 

Nå har kakekrigen startet, så nå må jeg bare kjappe meg litt her. Digger det programmet! Mye inspirasjon til bakeglade meg. Tjoho, ha en fortsatt fin tirsdagskveld ♥

SPEAK UP AND BE STRONG

Hola ♥ 

Etter en lengre periode fraværende fra den ene jobben min var det både godt og vondt å være tilbake. Jeg skadet hånda mi like før jul og den er fremdeles ikke helt på topp, slik at det er flere ting som er vondere å gjøre enn ellers. Men man får bare bite tenna sammen og håpe at den blir god igjen ganske snart. 

Det er aldri noe gøy når man ikke klarer å være like fungerende som man ønsker. Jeg tenker spesielt på de menneskene som lider av forskjellige sykdommer som gjør at de rett og slett ikke klarer å jobbe. Uavhengig av hvilken sykdom det er. Kronisk eller ei. Det må være helt forferdelig. De dagene jeg føler for å ikke stå opp og gå på jobb, så tenker jeg på disse uheldige menneskene som sikkert ville ofret alt bare for å klare å jobbe.

Men når sant skal sies ønsker jeg å dele både oppturer og nedturer med dere her på bloggen, og i dag er en dag hvor jeg har blandede følelser. Jeg har vært glad, jeg har vært lei meg, jeg har vært sliten, jeg har vært dritt lei. Det er en følelsesmessig berg og dalbane. Jeg blir så sliten av det. Sliten av å ha så sinnsykt mange tanker og planer inne i hodet mitt. Ting fungerer liksom ikke optimalt. Jeg er ikke på topp. Jeg føler at kroppen min jobber i mot meg. Det er slitsomt. Det er overhodet ikke for å syte og klage, men fordi jeg ønsker å sette ord på ting som plager meg. For det er det som er så feil med mange av oss, vi holder kjeft om ting som er tungt og slitsomt, vi bygger oss opp en slags bombe, som kan gå av når som helst. Og hvorfor gjør vi det? Er det ikke da bedre å bare si det som det er? "Jeg har det egentlig ikke så greit i dag."

Jeg er luta lei av at alle går og later som de har det bra, når de egentlig ikke har det noe bra. Vi må lære oss å snakke om ting. Snakke med hverandre. Ikke pynte på sannheten og si at "det går supert, jeg har det så bra om dagen og er så innmari lykkelig." Det er jo fullstendig tabu om man en dag forteller at "idag er jeg veldig sliten, jeg har store smerter og jeg vil faktisk ikke gjøre annet enn å ligge i senga mi." Hvorfor er samfunnet blitt sånn? Det er jo ingen skam å fortelle sannheten. Det er ingen skam i å være sliten, lei, nedfor, sint eller hva du enn måtte føle. Men mennesker må generelt bli flinkere til å snakke om følelser og lære seg til å sette ord på ting. Redselen for å bli sett på som svak er blitt for høy. Det vi ikke innser er at det er når vi holder kjeft at vi faktisk er svake. Det er når vi tørr å stå fram, si hva vi egentlig mener og vise andre at det er greit å si den reale sannheten, det er da vi er modige og sterke! 

Uansett hvilken følelse du har i dag, snakk med noen om den. Om du er glad, snakk om det. Si hva som gjør deg glad. Er du lei deg, så fortell noen hvorfor du er lei deg. Snakk om problemene dine. Snakk om bekymringene dine. Selv om det er vanskelig å få sagt ordene, vil man føle seg så mye mye lettere etterpå. Og i flere tilfeller vil man også oppleve at andre er enig med deg eller at de har opplevd det samme. Stå fram, vær modig og ta ett oppgjør med deg selv og med samfunnet - si hva du mener og føler og snakk med andre om ting som du er redd for, bekymrer deg for og som du egentlig ikke helt tørr å snakke om. Det er da du er sterk ♥ 

ROM FOR ROM

God mandag ♥ 

Tenkte å vise dere noen bilder av hvordan kåken vår ser ut. Nå som jeg har snakket så mye om hvor fornøyd jeg ble etter ommøbleringen så må jeg jo nesten vise resultatet også! Er det ikke litt kjekt å få sett hvordan de forskjellige har det hjemme? Jeg syns det er kjempe spennende og veldig inspirerende å få se hvordan andre dekorerer hjemmene sine, derfor kan jeg vel ikke være noe dårligere selv. 

Vi har åpen løsning, slik at kjøkkenet og stua er i ett og samme rom. Noe jeg syns er veldig ålreit og kjekt. Det blir en koselig atmosfære i rommet som jeg liker veldig godt. Vi har totalt fire rom, hvorav gang, bad, stue/kjøkken og soverom. Jeg har valgt å kun ta stua og kjøkkenet i denne omgangen, så får jeg vise de andre rommene ved en senere anledning. Det kommer også del 2, da det ble endel bilder. Jeg blander både farger og det litt mer klassiske i tillegg til hint av nostalgi. Digger å kombinere flere stiler og lage min helt egen stil. Nå er jeg akkurat kommet hjem i fra en restaurant-tur med svigers, så nå skal jeg slappe av resten av kvelden og lade opp til morgendagen. Håper det ble en liten inspirasjonsboost! 

Håper uka har startet ålreit for deg ♥ 

HVEM ER MORDEREN?

Hellu darlings ♥ 

Jeg er akkurat kommet ut i fra en god og lang dusj. Utrolig deilig måte å starte dagen på! Man føler seg både freshere og mer opplagt til å ta fatt på dagens gjøremål. Selv om det er søndag, er det overhodet ingen hviledag. Arbeidshelgas siste vakt står for tur og det skal bli godt å få den overstått. 

Da jeg kom hjem etter jobb igår kveld, hadde gutta boys lagd hjemmelagd pizza! Vi har hatt helgebesøk av lillebroren min, noe som er veldig koselig. Det var uhyre digg med pizza etter en 10-timersvakt som ingen ende tok. Etter å ha stappet i oss det vi maktet, tok vi oss en aldri så liten kveld med brettspilling. Det skjer jo aldri i disse elektroniske tider, så det var deilig å kunne legge alt av elektroniske utstyr til side og kun fokuser på det som rett framfor seg.

Spillet er skikkelig detektiv-aktiv og man må finne ut hvem som er morderen, hvilket våpen morderen brukte og hvor drapet skjedde. Noe innviklet i starten, men når man først skjønner tegninga er det faktisk veldig spennende! Her er en stemningsrapport i fra i går. Det er så utrolig koselig og hyggelig å sette seg ned en kveld med spilling sammen med de du har kjær. Helga går fort nok over om man ikke skal bruke det til noe fornuftig! Dessuten så må man huske å tilbringe mest mulig tid sammen med de man er glad i, man vet aldri når det er for sent. Og det er godt å vite at man kan sette av en helg til sånne ting, selv i en alder av 22. Man må ikke på død og liv ut å feste seg både blakk og bidra til tidenes hangover dagen derpå. Det er liksom ting er i livet som er viktigere enn det, og det er deilig å vite at man har et valg. Et valg hvor man kan gjøre hva man vil! Uansett hvilken type du er, så er det liksom greit. Fest om du vil, jobb om du vil, vær sofagris om du vil. Så lenge man koser seg og har det bra - så er det det viktigste! 

Nå skal jeg få hoppet inn i noen klær og få ordnet meg litt, før vi skal på Brooklyn Joint for å spise tidenes beste burger, før turen går på kveldsvakt. Håper dere har hatt en super helg og at dere lader opp batteriene til ei ny uke ♥ 

GLEM NATURLIG

God lørdagskveld ♥ 

I skrivende stund sitter jeg på jobb, hvor jeg har vært siden 12-draget. Det er arbeidshelg og det er en perfekt tid for å komme med litt inspirasjon! Dette er en trend som jeg syns er råstilig, men som jeg overhodet ikke tørr å gjøre selv. Nemlig regnbue-trenden! 

Det er jo bare råstilig. Jeg har ikke et annet ord for det. Og jeg beundrer de som tørr å farge håret sitt i alle regnbuens farger. Det er jo helt sinnsykt. Da jeg var på vei til butikken fikk jeg øye på ei jente som hadde knall lilla hår på toppen og mer blålig og grønnlig farge nederst. I mitt stille sinn tenkte jeg; "dæven, så tøff den jenta er!". Jeg blir målløs av sånne mennesker. Mennesker som tørr å skille seg ut i fra "normalen" og bare gir totalt faen i andre sine meninger. Det er jaggu sånn det bør være og! Men mange, deriblant meg selv, lever etter hva vi tror andre tenker og mener om oss. Noe som egentlig bare er helt patetisk. Hva har det å si hva de tenker og mener? Overhodet ingenting. Det er hva vi selv mener og tenker som er viktig. 

// Foto: Weheartit 

I år har jeg store planer om å bli mer som den jenta jeg så idag. Stolt av å være seg selv. Tørr å vise seg fram. Være litt utenom det vanlige. Skille seg ut av mengden! Rett og slett bare gi litt mer faen. Det er et mål jeg jobber mot og har veldig lyst til å få til. For herregud se da, er det ikke bare helt insane kult?!? Jooo, det er jo akkurat det det er! Takk gud for at det finnes sånne tøffe og modige mennesker. En dag skal jeg bli en av dem. Basta. 

Nå skal jeg bare få unnagjort denne 10-timers vakta, før jeg stikker hjem til gutta boys hjemme. Forhåpentligvis har mannen i huset kjøpt inn nytt minnekort til kameraet, slik at jeg kan dele noen øyeblikk med dere. 

De beste ønsker om en super lørdag ♥ Kos dere gløgg! 

SETT DITT PERSONLIGE PREG PÅ HJEMMET

Ohoi, da var det jaggu meg fredag ♥ 

De siste 48 timene har jeg følt meg veldig produktiv, som jeg så fint sa i forrige innlegg. Og denne gangen mener jeg det for real! Selv om jeg føler jeg burde rukket med på den lange tiden jeg brukte.. men alt til sin tid sies det og jeg støtter meg bak dette kloke sitatet for denne gang. 

Jeg fikk nemlig ryddet, støvsugd og vasket stua og kjøkkenet i går OG det ble så utrolig fint her! Vi har nemlig ommøblert litt på ting og tang og guri land hvor fint det ble her nå. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor vi ikke har tenkt på denne rom-løsningen før! Vi har åpen løsning og rommet virker så til de grader mye større nå, det ble mye mer koselig her og jeg rett og slett trives mye bedre med denne løsningen enn den forrige! Og det er så deilig når du har begynt en tankegang du føler er veldig bra og at du innser at du har fullstendig rett når du faktisk setter i gang med å utføre planen. 

Det er jo noe med det å skape sin egen stil i sitt eget hjem. Dette syns jeg er både vanskelig og spennende på en og samme tid! Jeg er litt der hvor jeg blander sammen nytt og gammelt, freshe farger og litt mer gammeldagse, samt mer moderne som hvitt, gull og svart. Jeg liker en kombinasjon av flere stiler og det blir jo en perfekt mix. Ihvertfall i mine egne øyne! Men så stiller man seg alltid spørsmålene: Blir det too much? Blir det for lite? Blir det for mye av en farge? Eller blir det rett og slett for mange farger? Man kan vri hjernecellene mang en gang når man skal dekorere hjemmet og her har jeg plukket ut et par stilige inspirasjonsbilder. 


//Foto: Weheartit/Boligpluss/rom123/Google

Som sagt så er det bare å finne ut hva du selv liker og finne ut din egen stil. Uansett om det er farger, svart-hvitt eller en blanding av flere stiler så er det viktigste at du liker det og trives i ditt eget hjem! Den beste inspirasjonen for min egen del er å se etter bilder på nett og i bolig-magasiner. Det er utrolig hvor mye inspirasjon man kan få av andre som setter i gang tankeprosesser man ikke engang trodde eksisterte. Er det noe spesielt du liker eller om det er flere ting som du kan kombinere sammen, do it! Det er utrolig hvordan de rareste kombinasjoner kan bli råkult! Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan hjemmet ditt skal se ut. Håper dere blir like gira av sånt interiørsnakk som det jeg blir, for dette gir meg skikkelig energi og glede. 

Hvordan vil du at ditt hjem skal se ut? Liker du å kombinere flere stiler? Nå skal jeg sette meg selv i sving og få ferdig rydda resten av cribben. Ha en fortreffelig fredag ♥ 

EFFEKTIV OG PRODUKTIV

Hei og hopp! 

I dag har jeg fått mer på noen timer enn jeg har fått gjort på flere uker. Dette til tross for at jeg har fridag og kunne egentlig sovet bort hele dagen. Det lønner seg å stå opp i fra morgenen og få rævva i gir! Og for en utrolig deilig følelse å føle at man er effektiv og gjør noe fornuftig. En klapp på skuldra til meg selv for at jeg har vært flink i dag og fått unna en hel del før 10-draget. 

Blant annet har jeg fått betalt eu-kontroll, kjørt samboeren på jobb, kjøpt inn blomster, fått tak i smertestillende og smertelindrende og annet småtteri som var nødvendig. Til og med kjøpt inn dagens middag og det er ikke ofte blir gjort flere timer i forveien her i huset! Vi er generelt dårlige til å planlegge,men det skal vi jobbe for å få gjort noe med. Du vet, nytt år - nye muligheter! I dag er planen å få fikset litt småtterier her i cribben, få tatt bort julepynten og fått stæsja litt opp her. Nå ser det ganske så forferdelig ut her og det skal bli deilig å få svinga seg rundt og tatt et skikkelig tak i nakkeskinnet på seg selv! Det MÅ til. Nå trengs det virkelig og det er ingenting som er bedre enn å få det skinnende rent og pent rundt seg, er det vell? 

Men nå snakker jeg meg helt bort! Nå skal jeg få kasta i meg litt mat før jeg svinger meg rundt. Har du tatt ut jula enda? Eller syns du det er for tidlig? 

Håper dagen har behandlet dere bra så langt og at den fortsetter enda bedre ♥ 

KUNSTEN Å SE FREMOVER

God onsdag ♥ 

Jeg er så sliten om dagen atte hjelpes! Jeg sover og sover og får ikke mer energi. Det er snart på tide å legge inn nye vaner her i huset og det ganske fort. Det tar jo alltid en stund før man får snudd dårlige vaner, så da er det bare å få satt i gang! Men nå snakker jeg meg bort.... 

De siste dagene har jeg tenkt mye på framtida, hva den har å tilby av både godt og vondt. Jeg tenker på at jeg må legge til rette for at fremtida skal bli så bra som overhodet mulig. Og sånt blir man jævlig sliten av. Det er flere netter nå jeg ikke har sovnet før klokka tre, fordi hjernecellene vrir seg både to og tre ganger. Det er det strevet etter å ha nok penger å rutte med som tar fullstendig knekken på meg. Og jeg regner med at jeg ikke er alene! Det å være student, arbeidstaker, samboer og 22 år er ikke bare bare. Det å få ting til å gå hånd i hånd, få det til å fungere er et stort puslespill. Selv om det ikke er noen barn inn i bildet, henger det fortsatt over skuldrene på en at man burde ha gjort mer og prioritert bedre. 

Det blir ofte sånn halvveis både her og der. Man klarer ikke å yte maks på noen som helst fronter eller i noen spesielle roller. Man begynner å henge etter med skolearbeidet, man får ikke nok vakter i uka til å kunne få stor nok lønn og få betalt ned alt man har av utgifter, man hverken besøker eller snakker med familie fordi man er konstant opptatt, man er nesten aldri hjemme hos samboeren fordi man må jobbe døgnet rundt og venninnetid det kan man bare se langt etter. Man hverken spiser eller drikker. Det er når man er kommet i denne sirkelen at det er vanskelig å komme seg ut. Vanskelig å se fremover og ikke minst tenke positivt. Men det er noe spesielt ved det å kunne se fremover. Man blir redd som bare rakker'n, men samtidig så blir man fylt med glede og håp om at man kan klare å forme fremtiden nogen lunde slik man ønsker seg om man bare gjør de rette tingene. Og det er vel det som gjør det så skummelt! Er det ikke? Hvordan i huleste vet man at det man velger i dag er rett? At det kommer til å komme godt med i fremtida? 

Men det hjelper fint lite å bekymre seg og dvele ved alt. Man bør jo leve nuet også! Kanskje innimellom er det lurt å tenke på ting som økonomi. Det å legge til side penger og spare opp til den dagen man skal ha seg en bolig. Det tenker jeg er viktig og lurt! Men også veldig vanskelig.. Prioriteringer, det er det som gjelder. Og det er det som er vanskelig å balansere! 

I går fikk jeg meg en liten knekk og det merkes på kroppen idag. Det er faktisk noen ganger uhyre deilig å grine. Bare få ut alt og bare slippe litt taket på alt som har bygget seg opp på innsiden. Nå tenker jeg at jeg må begynne å planlegge bedre - så godt det lar seg gjøre, gjøre mer ut av hver dag og ta mer vare på både meg selv og andre som er meg nær. Om vi starter der og tar en ting av gangen, så kommer man nok til mål til slutt! 

Tenker du på framtida? Bekymrer du deg? Setter du av penger til en eventuell bolig? 

Måtte dere få en super onsdag ♥ 

GRIPE MULIGHETENE

Hei igjen! 

Nå er det lenge siden sist dere.. Jeg prøvde meg på å starte opp igjen for en stund siden, men det gikk visst ikke helt i riktig retning. Men nå er det nytt år og nye muligheter og jeg er sjeleglad for at jeg har muligheten til å kunne skrive ned tanker og følelser som man ellers skjuler og gjemmer unna. Det har jeg i år tenkt å slutte med. Hvorfor skal man ikke heller snakke ut om ting som plager en? Neida, i stedet så går man rundt og kjenner på alt og tyngden på skuldrene blir bare tyngre og tyngre. Det er rett og slett ikke sunt! 

Det å ta mennesker med på en reise i livet sitt selv er både skremmende og spennende. Man kan vise seg selv på godt og vondt! Og det tenker jeg kan være en stor fordel for seg selv også - ikke bare får andre se flere sider ved deg, men man lærer så uhyre mye om seg selv i samme slengen. Det har skjedd utrolig mye siden sist, og jeg har egentlig ikke tid til å ramse opp alt. Mulig det kommer noen tilbakeblikk ved en senere anledning. 

Det er mange ting jeg ønsker å formidle gjennom bloggen. Men først og fremst vil jeg formidle et liv som ung voksen, hvor man har alle mulighetene foran seg og hvordan dette kan påvirke livet ditt. Vi har så altfor mange muligheter, som vi kanskje ikke en gang ser at vi har. Og jeg ønsker å vise hvordan mitt liv er som samboer, student, arbeidstaker og ei ung jente som skal prøve å begi seg ut i den voksne verden. Det er så mange bloggere som skriver om livene sine, om mote, interiør, status og livsstilen. Jeg vil ha en god blanding. Oppturene, nedturene, lærepengene og ikke minst muligheten til å se tilbakeblikk på hvordan man vokser som person! 

Håper du vil følge meg på reisen ♡

hits