Klikk her

God torsdagskveld ❤

Det er snart helg... Og da passet det perfekt med akkurat dette innlegget her! 

Det er snart fredag og lørdag og det er mulig du allerede har planene klare. Vi snakker selvfølgelig om hår-frisyrer og diverse verktøy man trenger for å skaffe den perfekte frisyren til en tur ute på byen. Hos expert kan du finne disse flotte og fancy krølltangene som virkelig gjør kronen på verket. Krøller er virkelig så fresht, samtidig som det er skikkelig stilfullt. Om man har rett hår til vanlig, så er det ekstra lett å se og det gir looken din ett perfekt løft som du ellers ikke ville fått. Det er alltid like gøy å gjøre noe spesielt med både hår frisyre og antrekk når man skal ta seg noen runder ute på dansegulvet. 

Krøller tar seg like godt ut både til hverdags som til fest og det er rett og slett så stilig å se at noen har gjort en ekstra innsats i å gjøre ett godt inntrykk, eller at de rett og slett bare ønsker å gjøre noe spesielt. Krøller passer også til alle slags antrekk, men er selvfølgelig prikken over i-en til en hver look. 

Jeg elsker simpelt krøller og elsker å stæsje meg opp til festligheter iført krølle-frisyre. Det er også utrolig nydelig både til bryllup, jobbmøter, intervjuer og en vanlig dag på cafe. Det passer jenter i alle aldre, men de som kanskje syns det er aller artigst å stæsje seg opp er nok jenter mellom 16-24 og rundt omkring den aldersperioden der. Klikk deg inn og skaff deg en krølltang i dag, for å kunne få flotte og nydelige kruseduller på hodet! 

God helg ❤

TIDENES NYTTÅRSKALAS!

God onsdag ❤

Selv om graderstokken viser 18 blå, så er det faktisk veldig fint. Kroppen min har endelig fått varmet seg opp i dusjen og jeg begynner å bli klar til dagens gjøremål. Men aller først skal jeg dele noen bilder fra nyttårskalaset vi hadde i år. Det var så gøy, så mye sprudlevann og så mye god mat at vi koste oss gløgg! 

Et slikt nyttårskalas visste seg å koste noen spenn, så om du har planer om å holde noe slikt, er det greit å legge av penger lang tid i forveien. Så er det jo også mulig for å ha spleiselag, slik at du får 200-500 kroner fra de inviterte som går tilbake til deg, slik at du som vert ikke trenger å ha alle kostnadene selv. 

TIPS 

1.) Det er lurt å finne ut hvilke farger eller et eventuelt tema du ønsker å ha, slik at det går en rød tråd gjennom hele kvelden. Dette gjør at det blir mer stilfult og virker mye mer gjennomtenkt og at de inviterte ser at du virkelig har gjort en innsats. 

2.) Det er også en lur tanke og forhøre deg med de inviterte om ønsker til middag og dessert. Det er ganske kjipt å komme til ett sted hvor man finner ut at man ikke liker det som er servert. Så for både din egen del og de inviterte er det lurt å ha forsikret seg at alle gjestene har noe de liker å spise i løpet av kvelden. 

3.) Underholdning er alltid en slager og som oftest topper kvelden og lager god stemning. I år gikk jeg for karaoke, ettersom vi i vennegjengen har snakket om dette i månedsvis, tenkte jeg at dette var en gylden mulighet til å ta akkurat det til underholdning. Enkelt, men fader så moro! Det går også an å ha drikkeleker, quiz og andre ting som du selv finner på. Dette må så klart også legges til rette alt ettersom hvor mange gjester som kommer. 

4.) Lag arrangement på facebook, pryd med ett stilfult forsidebilde og skriv noe av det som kommer til å skje. Ikke røp alt, da det er moro for både deg og gjestene at det er litt hemmeligheter å finne på på lur. Lag arrangementet i god tid, slik at du ikke risikerer at gjestene dine er blitt booket av noen andre. Da er det større sannsynlighet for at alle eller ihvertfall flere kan komme. (Selv var jeg altfor seint ute til å invitere, slik at vi ble kun fire gjester) 

5.) Ha velkomstdrink! Dette er veldig moro og det gjør at gjestene føler seg satt pris på litt ekstra. Dette kan være en drink du selv har laget, champagne eller vin. Her er det bare fantasien som setter grenser! 

6.) Noen ganger kan det være ekstra stas å få en liten gave-eske proppfull med morsomme goodies. Dette ble ikke i år, men jeg regner med at jeg skal få nok tid til å få gjort det neste år! 

7.) Navneskilt, det er alltid gøy. Selv om noen kanskje vil bli fornærmet, så er det veldig personlig og gøy å lage. La fantasien løpe løpsk! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som dere ser gikk jeg for ett fargevalg av rosa, lilla og metalic (grå og gull) og med et råkult tema som så klart falt på bartetema. Alle jentene er så fascinert av bart, slik at dette var et soleklart valg og en skikkelig innertier hos alle fire. Jeg gikk for en noget utradisjonell middag som ble taco, samt sjokolademouse/fudgebiter/gele og godis til dessert. Dette var tidenes kveld i fjor og jeg satser på enda mer gøy i år! 

Nå skal jeg få kastet i meg noe mat, før jeg skal gjøre dagens gjøremål. Innlegget om julegavene jeg fikk skal jeg prøve iherdig med å få ut i løpet av uka. Nyt resten av dagen! 

 

Lev hver dag som om det er din siste

Oboy, dagen i går bare fløy forbi og denne dagen har ikke gått noe saktere... 

Det går i ett hele dagen lang. Energibarometeret mitt er snart på bunnen og jeg lengter tilbake til gamle dager da energinivået var høyere enn himmelen. I dag har vært en følelsesmessig tung dag, samtidig som det har vært både trist og oppløftende stunder. Det er nå jeg skal se fremover og se lyspunkter der det ser som mørkest ut, men det er ikke alltid like lett. Det er ikke bare å skru på en bryter for så og si at man tenker akkurat den tanken man vil tenke. Så enkelt er det faktisk ikke. 

Jeg vil bare oppfordre dere alle til å ta dere mer tid til å besøke mennesker du er glad i. Og det å besøke besteforeldrene dine er noen minutter som virkelig er verdt mye. Det betyr så mye for dem og det burde bety mye for deg også, for man vet aldri når det måtte være for sent. Så ta vare på alle de du har kjær og nær, finn på ting og lag nye minner hver bidige dag - lev hver dag som om den er din siste! 
quote, today, and awesome imageNå skal jeg bare betale noen regninger, for så å ta meg en lang og etterlengtet dusj! I morgen skal jeg få suset ut innlegget om nyttårskalaset jeg holdt. Stay tuned! :- ) 

2016 - BRING IT ON

Hei! 

Det begynner å bli to knappe uker siden sist jeg var innom.. Samtidig som jeg har hatt dårlig samvittighet for ikke å ha publisert noen verdens ting, har det vært en ekstrem nødvendig pause å ha. Det sa bare stopp. Både kroppen og hjernen var helt nedstemt og jeg unnet meg selv en pause fra alt. Jeg satte blogg-livet på pause og det føles godt å kjenne at jeg er på vei tilbake til normalen. 

Selv om jula har bydd på så mange episoder og minner som jeg så gjerne skulle delt med dere ASAP, så måtte jeg bare se meg nødt til å ta en fullstendig pause og heller komme sterkere tilbake. Det er jo bare sånn noen ganger, at kroppen sier i fra og da er det lureste man kan gjøre å høre på den! Alt for mange går i fella der de ikke leser tegnene og kjenner på symptomene og det kan få langvarige skader for deg selv. 

Jula har vært både magisk og trist på en og samme tid og det har ofte vært en følelses-messig berg og dalbane. Jeg har grått, jeg har ledd, jeg har drukket altfor mange alkohyler, jeg har danset, jeg har sunget karaoke, jeg har spist masse god mat, hatt tidenes nyttårskalas med jentene mine, pluss masse masse mer! Jeg fikk også masse fint og er glad for hver eneste gave jeg har fått. Disse herlighetene skal jeg vise når jeg har fått pakket ut i pikk-pakket mitt og det kan jeg ærlig talt ikke svare på når blir! Men en dag, skal jeg finne meg tid til det. 

La oss oppsummere denne flotte jula med en stemningsrapport... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oboy, jeg gleder meg til å skrive innlegget om nyttårskalaset! Så stay tuned for mer updates. Og jeg beklager riktignok den ekstra lange juleferien min, men som sagt så gjorde det godt for kropp og sjel. Håper dere alle har hatt en fin jul og at dere har koset dere med deres nærmeste. 

Juleklem fra meg 

hits