ROM FOR ROM

 • 09.01.2017 - 20:12

God mandag ♥ 

Tenkte å vise dere noen bilder av hvordan kåken vår ser ut. Nå som jeg har snakket så mye om hvor fornøyd jeg ble etter ommøbleringen så må jeg jo nesten vise resultatet også! Er det ikke litt kjekt å få sett hvordan de forskjellige har det hjemme? Jeg syns det er kjempe spennende og veldig inspirerende å få se hvordan andre dekorerer hjemmene sine, derfor kan jeg vel ikke være noe dårligere selv. 

Vi har åpen løsning, slik at kjøkkenet og stua er i ett og samme rom. Noe jeg syns er veldig ålreit og kjekt. Det blir en koselig atmosfære i rommet som jeg liker veldig godt. Vi har totalt fire rom, hvorav gang, bad, stue/kjøkken og soverom. Jeg har valgt å kun ta stua og kjøkkenet i denne omgangen, så får jeg vise de andre rommene ved en senere anledning. Det kommer også del 2, da det ble endel bilder. Jeg blander både farger og det litt mer klassiske i tillegg til hint av nostalgi. Digger å kombinere flere stiler og lage min helt egen stil. Nå er jeg akkurat kommet hjem i fra en restaurant-tur med svigers, så nå skal jeg slappe av resten av kvelden og lade opp til morgendagen. Håper det ble en liten inspirasjonsboost! 

Håper uka har startet ålreit for deg ♥ 

10 kommentarer

SETT DITT PERSONLIGE PREG PÅ HJEMMET

 • 06.01.2017 - 09:40

Ohoi, da var det jaggu meg fredag ♥ 

De siste 48 timene har jeg følt meg veldig produktiv, som jeg så fint sa i forrige innlegg. Og denne gangen mener jeg det for real! Selv om jeg føler jeg burde rukket med på den lange tiden jeg brukte.. men alt til sin tid sies det og jeg støtter meg bak dette kloke sitatet for denne gang. 

Jeg fikk nemlig ryddet, støvsugd og vasket stua og kjøkkenet i går OG det ble så utrolig fint her! Vi har nemlig ommøblert litt på ting og tang og guri land hvor fint det ble her nå. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor vi ikke har tenkt på denne rom-løsningen før! Vi har åpen løsning og rommet virker så til de grader mye større nå, det ble mye mer koselig her og jeg rett og slett trives mye bedre med denne løsningen enn den forrige! Og det er så deilig når du har begynt en tankegang du føler er veldig bra og at du innser at du har fullstendig rett når du faktisk setter i gang med å utføre planen. 

Det er jo noe med det å skape sin egen stil i sitt eget hjem. Dette syns jeg er både vanskelig og spennende på en og samme tid! Jeg er litt der hvor jeg blander sammen nytt og gammelt, freshe farger og litt mer gammeldagse, samt mer moderne som hvitt, gull og svart. Jeg liker en kombinasjon av flere stiler og det blir jo en perfekt mix. Ihvertfall i mine egne øyne! Men så stiller man seg alltid spørsmålene: Blir det too much? Blir det for lite? Blir det for mye av en farge? Eller blir det rett og slett for mange farger? Man kan vri hjernecellene mang en gang når man skal dekorere hjemmet og her har jeg plukket ut et par stilige inspirasjonsbilder. 


//Foto: Weheartit/Boligpluss/rom123/Google

Som sagt så er det bare å finne ut hva du selv liker og finne ut din egen stil. Uansett om det er farger, svart-hvitt eller en blanding av flere stiler så er det viktigste at du liker det og trives i ditt eget hjem! Den beste inspirasjonen for min egen del er å se etter bilder på nett og i bolig-magasiner. Det er utrolig hvor mye inspirasjon man kan få av andre som setter i gang tankeprosesser man ikke engang trodde eksisterte. Er det noe spesielt du liker eller om det er flere ting som du kan kombinere sammen, do it! Det er utrolig hvordan de rareste kombinasjoner kan bli råkult! Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan hjemmet ditt skal se ut. Håper dere blir like gira av sånt interiørsnakk som det jeg blir, for dette gir meg skikkelig energi og glede. 

Hvordan vil du at ditt hjem skal se ut? Liker du å kombinere flere stiler? Nå skal jeg sette meg selv i sving og få ferdig rydda resten av cribben. Ha en fortreffelig fredag ♥ 

4 kommentarer

Home crib

 • 27.10.2015 - 22:24

Hallo skjønninger ❤

Tusen takk for så mange fine kommentarer på forrige innlegg. Det er virkelig rørende at så mange tar seg tid til å stikke innom og lese ordene jeg skrabler ned. 

Dagen idag har vært superfin. Det var min siste dag i praksis idag og det var ekstremt trist å forlate alle de flotta barna i barnehagen. Forhåpentligvis får jeg noen ekstravakter der slik at jeg kan møte dem igjen. I starten av praksisen, så kunne jeg aldri tenkt meg å jobbe i barnehage da det var et eneste slit og bare masing. Men etterhvert så begynte det å gå seg mer og mer til og jeg ble faktisk ganske glad i noen av barna på kort tid. Utrolig hvor mye som kan endre seg på kun fire dager! 

Med kun 1,5 time break of freetime så var det på'n igjen med nytt oppdrag i form av å være støttekontakt. Dette er en jobb som er veldig spennende, lærerikt og givende. Idag har vi vært på klatring og avslutta dagen med en frappe på Mc'Donalds. Super koselig! 

Jeg avslutter en fantastisk dag med å vise noen bilder som oser feel-good. Håper dere liker dem like godt som meg! :- ) 


Nå skal jeg egentlig bare slappe av til jeg skal finne bossoa og lade opp til en ny dag i morgen. 

Har du hatt en fin dag? ❤

2 kommentarer

Hvor ble det av gavene?

 • 06.08.2015 - 11:54

Hellu! 

Lovet dere jo ett innlegg med gavene jeg fikk til bursdagen min.... Hvor er det blitt av? 

Men som dere sikkert kan se har jeg enda ikke fått publisert noe enda. Det har gått i ett siden klokka slo tolv og jeg hadde bursdag for to dager siden, slik at jeg rett og slett henger noe på etterskudd angående det å publisere ting etter dagene. Men da har jeg iallefall endel å skrive om, noe som er ganske godt! 

Jeg hadde en lang ønskeliste i år og dette var stas både for meg og de som skulle handle inn. Det er alltid lettere å få tak i noe om det er et sortiment å velge mellom. Det er sjeldent man får tak i den ene tingen noen har lyst på. Så det å kunne velge er både spennende og lettvint. 

Her ser dere endel av det flotte jeg fikk! 

// Ingen sponsing eller reklame. Produktene er fått av bekjente og familieJeg har jo siklet så altfor altfor lenge på både ananaslampen og ananasen, så jeg ble overlykkelig da disse to var med i innpakningene. Lykkerus til tusen! Ååh, jeg elsker å få gaver. Spesielt om det er ting jeg har ønsket meg over lengre tid. Derfor var det så ubeskrivelig deilig å få begge tingene innendørs. Også de små tingene var super koselige, og jeg gleder meg til å ta fatt på å lese boka Kjære av Linnea Myhre. Den tror jeg er veldig bra, for jeg simpelthen digger den dama! 

Nå skal jeg se å få ryddet opp i det evige kaoset som ligger strødd utover hele leiligheten. Og få vasket noe gulv og kanskje endel klær. Senere står jobbings for tur og jeg kjenner allerede at det kan bli ganske utmattende, med min trøtte kropp. Men når effektiviteten slår inn er det sjeldent noe som stopper meg. 

Ha en fantastisk torsdag videre ❤

0 kommentarer

Black Beauty

 • 23.05.2015 - 14:53

Heisann ❤ 

For en stund siden dro mamma og Trond igjen, etter ett koselig lite besøk her i leiligheten. Alltid like koselig å få besøk og spesielt av sine nærmeste som man ikke ser så ofte som før. De kom med en liten skjønnhet, som jeg bare må vise dere. Åååh, jeg har ventet sååå lenge på å få den og endelig er den her i stua mi! Uvirkelig. Jeg har jo lenge ønsket meg en sånn råkul stol til å ha ved siden av sofaen, slik at stue-opplevelsen ble litt mer komplett. Og nå er det endelig blitt sånn som jeg ønsker meg! 

Jeg kjøpte stolen på finn for 300 kroner, så det ble litt av ett røverkjøp, da disse egentlig koster tusen kroner og oppover. Godt fornøyd! Den passet like godt inn i stua, som jeg hadde forestilt meg i hodet. Og gudskjelov har faktisk alle møblene og tingene som jeg har kjøpt, passet perfekt inn. Er veldig fornøyd nå! Mitt fargerike hjem er endelig blitt en realitet og jeg kunne ikke vært mer glad.
Er den ikke fin? Den er så stilig og jeg elsker den! Opprinnelig er denne kjøpt hos jysk. Den kom litt nærme kjøkkenet for min del, men det blir en vane-sak. Nå skal jeg bare nyte både komforten og synet av denne herligheten, før det er jobbings klokka fire. Kanskje jeg også skal nyte noe av solskinnet som vi er så heldig å få øye på idag også. I tillegg til at jeg må få i meg en matbit. 

Håper dere koser dere i sola og nyter livet    SMASK  

2 kommentarer

Gult er kult

 • 18.05.2015 - 15:31

Hei 

Håper dere alle hadde en fin 17. mai igår. Her var det veldig kaldt og det var noe regn, men jeg hadde en super koselig dag uansett.

Det har vært usedvanlig lite blogging i det siste og dette beklager jeg på det sterkeste. Lysten har overhodet ikke vært til stedet og jeg har virkelig trengt tid til å samle meg. Men inspirasjonen og lysten kommer så smått om sent tilbake og jeg ville nå dele noen bilder av stua på den nye leiligeheten våres. Leiligheten er jo ikke splitter ny, siden vi leier, men den er splitter ny for våres del og vi er veldig veldig glad i den. Det er ett søtt lite rede, som jeg har dekorert i bøttevis av farger. Åååh, akkurat sånn jeg har ønsket meg så altfor lenge.

I tillegg har jeg anskaffet meg det gule vitrineskapet fra IKEA som jeg har siklet på i månedsvis. Og endelig står det her i stua MI. Det er fader meg helt sykt. Det er virkelig helt fenomenalt rått hvordan det passer inn i stua vår. Og med den knallrosa sofaen, så passer det som hånd i hanske.


Det er faktisk første gangen jeg er super fornøyd med hvordan det ser ut hjemme hos meg. Før var jeg ikke så interessert i farger, men da det viste seg at man blir i et såå mye bedre humør da man er omgitt av farger, gikk jeg til innkjøp av masse fargede ting og møbler. Det er jo så spennende å kombinere forskjellige farge-toner og få en super match. Skapet, sofaen, søppelbøtta, hagemøbler. You name it. Det meste er faktisk fargede interiørartikler og møbler og det gir atmosfæren i hjemmet en egen gladfølelse! Supert. Jeg elsker det 
Hva syns du? Blir du inspirert til å få inn litt farger i hjemmet? Isåfall så har jeg gjort en god gjerning i dag også ❤ 

2 kommentarer

Loving home

 • 10.05.2015 - 19:49

Åååh, for en ubeskrivelig deilig mai dag. 

God søndag❤  Søndager altså. Etter en lang arbeidsdag, tok jeg meg en nokså lang powernap, for deretter å ta en til. Er det bare jeg som er helt inni ørska på søndager? Huff. Jeg skulle egentlig gjort en del ting som står på to do-lista mi, men det får jeg ta imorgen. Nå har det vært en periode der jeg rett og slett ikke eier hverken energi eller livsgnist. Og det er en så forferdelig følelse. Følelsen av aldri å føle seg helt på topp. Aldri føle seg helt fresh og oppegående. Aah, hater disse periodene. 


Med håp og ønske om at denne perioden går over, så har jeg fått en masse inspirasjon igjennom disse bildene her. Håper du gjør det også!

I tillegg så håper jeg at livsgnisten din er på et høyere nivå enn min og at jeg også straks skal få tilbake min. Er det noe jeg virkelig ikke kan fordra, så er det å ikke ha noe energi. Så jeg får bruke fridagen min imorgen flittig til å søke inspirasjon og glede. Skal trolig treffe mine to gode venninner imorgen og da kan det virkelig ikke bli annet enn super bra! 

Hva har du brukt søndagen til? 

0 kommentarer

En liten smakebit

 • 26.04.2015 - 13:12

Hei og hopp 

Nå er jeg passe sliten etter en veldig travel flyttedag igår, og at jeg på kvelden gikk ut med kollegene mine på restaurant og senere på byen. Alltid like gøy å se an utelivet på byen. Igår var det helt stappa med folk overalt og det var helt inni granskauen vanskelig å finne en ledig sitteplass. Heldigvis fant vi oss et bord ute på Nikkers og ble derfor sittende der resten av kvelden. Det var jo så artig og veldig god kok på alle stedene. Russen prydet gatene og det var god stemning fra ende til annen. Det er jo så magisk og morsomt med slike kvelder! Jeg fikk jo også oppkalt en drink etter meg på Nikkers, så jeg er iallefall strålende fornøyd. Må gå dit hver gang jeg er ute nå, for å si at jeg skal ha en Julie. Haha. Funny. 

Good times, for å si det sånn. I dag våknet jeg relativt tidlig, men ble plutselig akutt trøtt og la meg til å sove igjen. Jeg skal jo på jobb om noen få timer og må derfor lade batteriene mine til nettopp det. Blir nok en utfordring å ha lang tålmodighet idag. Neida, det skal vell gå bra. Men nå er den første natta i den "nye" leiligheten overstått og det var faktisk ikke så trist å våkne opp her som jeg hadde trodd. Det var veldig koselig og jeg våknet med ett smil om munnen. Nå gleder jeg meg til å få satt det meste på plass og få litt orden her. I tillegg til at vi må kjøpe litt småmøbler her og der. Sofabord, tv-benk, pult, nattbord i første omgang. Så skal du se det blir jækla fint her! Her er en liten smakebit. 

Er forresten så innmari fornøyd med sofaen. Den er jo bare sååå stilig og fresh! Var veldig usikker da vi fant den på finn. Fordi bilder kan lyve og det er vanskelig å se hvilken farge det egentlig er. Men jeg ble kjempe fornøyd! Elsker den. Den passer rett inn her i vårt fargerike hjem. Heldigvis kjenner jeg at jeg begynner å få skikkelig på plass stilen min og jeg blir mer og mer fornøyd for hver ting jeg kjøper. Farger altså, det er det som er tingen! 

God søndag videre, skjønninger 
 

8 kommentarer

PICTURES OF THE DAY

 • 24.02.2015 - 20:08

Aloha! ♥ 

GRATULERER MED DAGEN til mitt fantastiske søskenbarn som feirer 19 år idag. Du er god som gull! Håper du har stappa i deg alt som heter kake og fått flotte gaver i fleng. Du fortjener kun det beste. Love you so muuuch 

Tenkte faktisk å piffe opp bloggen med noen bilder jeg har tatt selv. Har som mål å ta med meg kameraet overalt, så sant det lar seg gjøre. For selv om det er super easy og lettvindt å ta med seg kun mobiltelefonen, så let's face it. Mobilkamera-kvalitet suger baller. Jeg har egentlig en sånn super fancy telefon som liksom skal ha SÅ bra kvalitet på bilder og jeg skal vel forsåvidt ikke klage, de blir faktisk ganske bra. Men det er jo noe spesielt med å ta bilder med et ordentlig kamera. Få litt god-følelse og prøve seg litt fram med diverse innstillinger, vinkler og sollys. Er ikke til å stikke under en stol at jeg egentlig er en mega dårlig fotograf, men jeg prøver i allefall!

Så fremover må dere vente i spenning på flotte, fargefulle og inspirerende bilder! Høres ikke det bra ut? I mine ører høres det fantastisk bra ut. Problemet er bare å huske å ta med kameraet og sette av tid til å ta noen knips her og der. Men jeg må bare få gjort det. Når jeg er utenfor døra og ute på vift, så tenker jeg alltid "faen, hvor er kameraet da jeg virkelig trenger det?!?!?!" og det er en såpass irriterende tanke på at det lille øyeblikket kunne faktisk vart en livstid, om jeg bare kunne dratt med meg det fordømte kameraet mitt. Er ikke sånt utrolig irriterende? Det er iallefall det for meg. Poenget er at jeg skal bli flinkere til å ta bilder først og fremst!

Her er noen crispy smakebiter jeg tok idag, da jeg fikk ånden over meg til å ta fram kameraet og knipse litt.

Ettersom jeg er coca cola frelst, er det jo bare et must have å ha slike cola flasker i hus. Og de egner seg fint til å være vaser og telysholdere også. PERFEKT!
Er det ikke litt fresht og kult da? 


0 kommentarer

Interior love

 • 20.02.2015 - 00:01

// annonselinker 


Bare elsker å titte på forskjellige sider og finne inspirasjon til hjemmet. Nå som jeg har holdt senga i absolutt hele dag, har jeg derfor fått god tid til dette. Nå som jeg og min fantastiske samboer snart må flytte nok en gang, blir jeg bare mer og mer shoppe-syk og vil egentlig bytte ut alt jeg allerede har med noe mer nytt og fresh. Etter masse deilig inspirasjon fra bloggeren Kristin Gjelsvik, så er jeg blitt mer og mer fan av farger og fargerikt design. Det er jo så fab!!! Man får en sånn deilig lykkerus over det å ha farger rundt seg og det gjør det lettere å oppnå positiviteten på en ellers bedriten dag. 

Farger i fra svart, hvit, rosa til knall gul og turkis. Elsker å kombinere farger og da spesielt ha knalle farger som virkelig får futt i designet. Er det ikke fint? Å ha litt svart, kobber, gull og sølv og spice opp med skikkelige knallfarger, som knall lilla og gult? Åjo, elsker det. Og det skal nok bli gjort mye av den slags nå fremover!!! 
1. Rosa stol bilde HER  2. Zik Zak pyntepute HER  3. Palme putetrekk HER  4. Lilla duftlys i potte HER  5. Fargerike vaser HER  6. Svart/hvite rammer HER  7. Mint pledd HER  8. Gull boks HER  9. Fargerike rammer HER  10. Gul kjøkkenvekt  HER  11. Sølv glitrende pyntepute HER  12. Fargerike lyslykter HER  13. Svart/hvitt brett HER  14. Turkis pyntepute HER  15. Gull hodeskalle HER  16. Bilde HER  17. Lilla duftlys i potte HER  18. A- pyntebokstav HER  19. Duftlys-pinnesett HER  20. Sølv telysholder HER  21. Rosa/ gull lampe HER  22. Tegneserie-bilde HER  23. Ananas telysholder HER  24. Sølv taklampe HER  25. Gult vitrineskap HER  26. Kobber lysestake HER  27. Fargerike tlysestaker HER  28. Svart kubbelysholder HER  29. Gull klokke HER   // ellos, kremmerhuset, åhlens og ikea Hvor finner du inspirasjonen din fra? 

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits