NØDVENDIG PÅFYLL

 • 13.03.2017 - 16:07

Happy monday ♥

Etter en lang arbeidshelg var det ekstra godt å vite at jeg ikke hadde mange gjøremål på almanakken. Jeg har lagt 53 arbeidstimer bak meg og ser fram til en uke fyllspekka med nye utfordringer. Denne uka begynner jeg i den nye jobben hos Lene V og det er opplæring fra ende til slutt. 

Ettersom jeg har jobbet så mye er bloggen blitt nedprioritert. Jeg har ikke hatt noe spesielt å komme med heller, og jeg vil heller fokusere på å skrive når jeg føler for det og når jeg føler at jeg har noe å komme med. Derfor kan jeg ikke garantere at det kommer ett innlegg ut hver eneste dag. Men jeg skal prøve å komme med innlegg når jeg har tid og kapasitet til det! 

Vi starter uka med en aldri så liten inspirasjon. 

// Foto: Pinterest og Weheartit

Nå skal jeg sette bare kose meg resten av kvelden og kanskje få smetta inn litt medikamentregning i ny og ne. Håper dere har kosa dere og at uken byr på masse glede ♥ 

4 kommentarer

MY HAPPY PLACE

 • 07.02.2017 - 21:10

Hellå ♥

Nå har jeg fått av meg sminke og alt av det anstendige jeg hadde på meg og kasta meg i koseklærne igjen. Deilig! Alltid like godt å få på seg noe som er litt mer mykt og soft, enn denim-buksa. Ble faktisk shorts på meg denne gangen og det var meget behagelig! 

Tenkte at det var på tide med ei litta inspo-collage igjen. Som sagt så kan jeg sitte timesvis å scrolle meg nedover sider som pinterest og weheartit og drømme meg fullstendig bort. Glemmer alt annet og bare lar meg fascinere av alle de flotte og unike bildene. 

// Foto: Pinterest 

Nå skal jeg stålsette meg og få satt i gang med litt pugging og regning. Har arbeidskrav på mandag og jeg MÅ bare klare det! Men motivasjonen er ikke helt på min side om dagen... så vi får se hvordan dette kommer til å gå! 

Ha en strålende tirsdag videre ♥

10 kommentarer

MONDAY INSPO

 • 23.01.2017 - 12:37

Hallois ♥

Det var like deilig å dra seg i dag som i går.. Det er virkelig ikke bra å være sykmeldt. Alt av rutiner sklir helt ut og man går for det meste bare å surrer. Får ikke gjort noe som helst. For å si det sånn, så får strukturen min virkelig kjørt seg! Og ingen ting haster, for vi gjør det imorgen... Du kjenner til følelsen? 

Jeg sitter omsider godt påkledd ved spisestuebordet, har hatt på musikk og ser gjennom bilder som scrolles nedover pinterest sida. Jeg trengte virkelig litt påfyll av gode inspirasjonsbilder nå. Sola titter fram mellom trærne og treffer det gule vitrineskapet mitt, som gjør at det ser helt gyllent ut. Fantastisk! Planen er å snart få kasta på seg jakke og sko og gå ut på en liten gåtur i dette nydelige været. Det gjør godt både for kropp og sjel! Kanskje tar jeg med meg kameraet å får knipsa noen skikkelig flotte bilder i samma slengen. 


// Foto: Pinterest 

To-do lista skal bli gjort i dag. Jeg understreker skal, for nå må jeg slutte med denne stygge "jeg tar det imorra"-vanen. I tillegg til at skolearbeid må bli gjort. Iallfall i en-to timer. For å kunne bestå arbeidskravet om 3 uker, så må jeg bare pugge, lese og regne. Som sagt, så blir jeg sikkert veldig strukturert av dette. Det er iallfall lov å håpe. 

Nyt dagen. Selv om det er mandag! Da blir uka så mye bedre ♥

3 kommentarer

MANDAGENS ABLEGØYER

 • 16.01.2017 - 23:30

Mandagen kom snikende innpå gitt... 

Vi er allerede kommet ett godt stykke ut i januar og det var duket for en ny skolesamling. Nok ei uke på skolebenken! Selv om motivasjonen var ganske laber i går, så har den kommet sakte med sikkert utover dagen i dag. Noe som er ganske ålreit, i og med at eksamen er like rundt hjørnet.. 

Dagen i dag startet med en pangstart! Først med å kjøre samboeren på jobb til 07.30, deretter gjøre "innbrudd" i egen leilighet ved å klatre inn gjennom soveromsvinduet. Sånt går det når samboeren har nøklene mine og jeg ikke orket å kjøre frem og tilbake flere ganger enn høyst nødvendig. Vi fikk iallfall avduket at en person kunne klare å komme seg gjennom uten problemer. Så tok jeg meg en velfortjent og deilig dusj. Også var det bare strake veien til høgskolen. 

I og med at det er mandag og alt det der, så tenkte jeg det var deilig med en liten dose inspirasjon. Januar og februar er to mørke og lange måneder og jeg kunne ønske vi var forbi dem for lengst. Jeg får nøye meg med disse godbitene enn så lenge! 

// Foto: Pinterest 

Nå skal jeg få meg ett par timer på øyet, før det er en flunkende ny dag med masse nye muligheter. Ikke glem å "melde deg" på ukens blogg HER. Skal prøve å få ut ett innlegg litt før 23-draget imorgen. Har en hel masse spennende news og komme med! Gleder meg til å fortelle dere alt. 

Håper mandagen har behandlet deg bra og at uka byr på masse herligheter! 

Nattaklemmer i fleng ♥ 

2 kommentarer

SUPER-INSPO

 • 12.01.2017 - 08:03

God morgen ♥

Det er torsdag og det er lønningsdag, tjohoooi! Alltid like deilig med noen ekstra kroner inn på konto. 

Været viser seg slettes ikke fra sin beste side fortiden og det er derfor deilig med litt påfyll av inspirerende bilder. Akkurat hva jeg trenger nå! Og jeg håper du har like godt utbytte av det som meg. Farger, interiør, hårfrisyrer, palmer og mote. Alt fra A til Å som jeg følte inspirerte meg på en eller annen måte. Er det ikke bare fantastisk hvordan man kan drømme seg bort med sånne bilder? // Foto: Pinterest

Nå må jeg få kjørt samboer'n til legen, for deretter å kjøre meg selv. Legebesøk på høyt plan her i dag, men ikke noe alvorlige greier. De beste ønsker om at denne torsdagen blir super ♥ La oss lade opp til imorgen og helg! 

0 kommentarer

GLEM NATURLIG

 • 07.01.2017 - 19:57

God lørdagskveld ♥ 

I skrivende stund sitter jeg på jobb, hvor jeg har vært siden 12-draget. Det er arbeidshelg og det er en perfekt tid for å komme med litt inspirasjon! Dette er en trend som jeg syns er råstilig, men som jeg overhodet ikke tørr å gjøre selv. Nemlig regnbue-trenden! 

Det er jo bare råstilig. Jeg har ikke et annet ord for det. Og jeg beundrer de som tørr å farge håret sitt i alle regnbuens farger. Det er jo helt sinnsykt. Da jeg var på vei til butikken fikk jeg øye på ei jente som hadde knall lilla hår på toppen og mer blålig og grønnlig farge nederst. I mitt stille sinn tenkte jeg; "dæven, så tøff den jenta er!". Jeg blir målløs av sånne mennesker. Mennesker som tørr å skille seg ut i fra "normalen" og bare gir totalt faen i andre sine meninger. Det er jaggu sånn det bør være og! Men mange, deriblant meg selv, lever etter hva vi tror andre tenker og mener om oss. Noe som egentlig bare er helt patetisk. Hva har det å si hva de tenker og mener? Overhodet ingenting. Det er hva vi selv mener og tenker som er viktig. 

// Foto: Weheartit 

I år har jeg store planer om å bli mer som den jenta jeg så idag. Stolt av å være seg selv. Tørr å vise seg fram. Være litt utenom det vanlige. Skille seg ut av mengden! Rett og slett bare gi litt mer faen. Det er et mål jeg jobber mot og har veldig lyst til å få til. For herregud se da, er det ikke bare helt insane kult?!? Jooo, det er jo akkurat det det er! Takk gud for at det finnes sånne tøffe og modige mennesker. En dag skal jeg bli en av dem. Basta. 

Nå skal jeg bare få unnagjort denne 10-timers vakta, før jeg stikker hjem til gutta boys hjemme. Forhåpentligvis har mannen i huset kjøpt inn nytt minnekort til kameraet, slik at jeg kan dele noen øyeblikk med dere. 

De beste ønsker om en super lørdag ♥ Kos dere gløgg! 

0 kommentarer

WEEKEND-VIBES!

 • 22.04.2016 - 20:48

Endelig har fredagen meldt sin ankomst ❤

Det var en deilig følelse å våkne til sol og ikke minst tanken på at fredagen endelig var her i 9-draget i dag tidlig. Selv om arbeidsdagen var lang, så var det desto mer deilig når jeg endelig kunne gå for dagen! Jeg fikk omsider revet bort noe "ugress" fra øyebrynene mine etter arbeid og føler meg nå ti ganger freshere. Så nå er jeg virkelig klar for helgas begivenheter og festligheter!

Vi har akkurat inntatt tacofredagen og er så mette at vi triller. Måtte nærmest trille Kim inn i dusjen fordi det var så sabla godt med mat! Mmmm. Tacofredag slår aldri feil! Og ingenting er bedre enn  å kicke i gang helga med en så digg rett.

Tenkte å trø til med en weekend-boost for å kicke i gang fredagsfølelsen fullstendig!

Deilig å kjenne fredagsfølelsen og vite at man ikke trenger på jobb i løpet av helga! Det skal virkelig nytes. Men først må jeg gjøre unna litt oppgave-skriving!

Hvilke planer har du for helga?

0 kommentarer

MONDAYS.

 • 04.04.2016 - 10:41

God regnfylt mandag!

Det er vel ingenting som er mer deprimerende enn å stå opp på en mandagsmorgen og se at det høljer ned ute. Det er da man kunne ønske man bare kunne sitte hjemme i stua, bre et godt og varmt fleecepledd over seg og se serier hele dagen lang. Slike dager er det altfor få av! I hvert fall i mitt heseblesende arbeidsliv.

Jeg sto opp i 9-draget og det var ganske deilig å kunne ha god tid på morgenkvisten. Jobben kaller ikke før 12.30, så det var derfor ekstremt godt å vite at jeg ikke hadde tid og veien på meg, slik som jeg vanligvis pleier! Det er jo tross alt meg i ett nøtteskall og ligge så lenge at jeg bare må stå opp og komme meg avgårde i en fei, for å rekke jobben tidsnok. Hva er vitsen? Spør du kanskje. Det har jeg spurt meg om en million ganger selv. Enda har jeg ikke funnet et godt svar!

Det er som hver dag, en del ting som står på gjøremålslista og det skal bli godt å kunne komme hjem i kveld og vite at man har fått gjort en hel del nyttige ting! Gårsdagen gikk fra å være ganske så avslappende og koselig, til å bli noe mer trist og sjokkerende. Men det skal jeg ikke gå mer innpå nå! Jeg får bare ikke poengtert nok, hvor mye tid vi må prøve å sette av til de menneskene vi er glad i. Uansett om det er kun en telefonsamtale eller en melding. Men bare for å vise at du er der og at du bryr deg om dem. Det betyr alt! Det skal så lite til.

Slenger med en inspo-collage på en ellers så trist blåmandag.

// Bildene er hentet fra weheartit

Nå må jeg finne noe å ha på meg, få kommet meg avgårde og begynne å hake nedover to-do-lista! Åååh, deilig følelse.

Hva står på agendaen din i dag?

4 kommentarer

Nødvendig påfyll!

 • 26.02.2016 - 19:17

Endelig fredag si!

Dæven, så ubeskrivelig godt med fredag og for mange vinterferie. Dette er noe jeg skal unne meg selv også!

Dette innlegget skulle egentlig blitt postet rundt klokka ti i dag tidlig, men trøtt og sliten som jeg var så sov jeg litt lenger enn jeg burde. Noe som da resultert i å omtrent ikke rekke jobben i tide. Dette er forsåvidt ikke noe ukjent fenomen for min del, for jeg er jo alltid seint ute. Hvorfor lærer man aldri?! Det å kjøre etter klokka er aldri noe gøy, men det skjer stadig vekk hver eneste dag..

Det er snart sommer og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til tre på meg deminshorts og t-skjorte. Begynner å bli lei av å pakke meg inn i skjerf, store vinterjakker og varme vintersko.. For ikke å snakke om å måke snø og skrape is av bilruta!


Nå har jeg akkurat mekka sammen pitapizza til meg og mannen, fått rydda unna litt og piffa opp stua med nye blomster fra den flotte mammaen min! Denne fredagen skal nytes til det fulle etter ei veldig lang og tøff arbeidsuke. Ferien har akkurat begynt og vi skal kose oss gløgg. Håper du gjør det samme!

God helg og god vinterferie til de som skal ha det ❤

2 kommentarer

Color Magic!

 • 30.11.2015 - 21:11

Hallois! 

Denne dagen har gått i ett fra jeg sto opp og til nå. Jeg tilbringet mine første timer av dagen bak skolebenken og er ordentlig student helt fram til torsdag! Så fikk jeg endelig fikset brynene mine, noe jeg har tenkt å fått gjort i evigheter. Deilig! Og vi har hatt besøk av svigers, som tok oss med ut for å spise skikkelig deilig middag. Yummiiii. 

Siden dagen min ikke har vært mer engasjerende og inspirerende enn akkurat det, tenkte jeg å slenge med noen feel good bilder, for å få skikkelig god-følelsen, til tross for at det er mandag! Håper mandagen har stelt bra med dere og at den har gjort starten på uka ganske smertefri. 


Nå skal jeg få tatt meg en etterlengta dusj, før jeg hopper tidlig til køys! Øyelokka har virkelig fått brynt seg med å holde seg oppe i hele dag, og det skal bli godt å ikke kjempe for å holde dem oppe lengre. 

Kos deg videre i kveld! I morgen er det 1.desember og vi kan endelig begynne å nyte julestemningen for fulle mugger. Hurraaa ❤


0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits