MOODY

 • 19.03.2017 - 15:06

Hellå. 

Etter en hektisk uke kjenner jeg at kroppen er veldig sliten. Og at denne søndagen kun skal gå til avslapning. Mulig jeg skal ta meg den frihet til å gå meg en tur senere for å få frisk luft og få klarnet tankene litt. 

Slenger med et bilde jeg tok på jobb i går. Som jeg snakka på så har vi så mye fint inne i butikken nå og det er lett å la seg friste. 

Kvaliteten er litt så som så, men det er en superfin skjorte med blomsterprint fra Floyd og en supercomfy denimbukse fra Pulz. 

Nå skal jeg ta avslapningen til nye høyder og bare lade opp til nok en hektisk uke med studier, jobb og crazy days (elleville tilbudsdager på senteret). Nyt siste dag av helga og lad batteriene! 

4 kommentarer

MANGE BALLER I LUFTA

 • 18.03.2017 - 12:27

God solfylt lørdag ♥

Det er så mye som skjer på en og samme gang nå, atte hjelpes! Ny jobb, to andre jobber, skole, arbeidskrav, forberedelse til eksamen ++. Det er ikke lett å få til blogging innimellom slagene og det er derfor jeg er så forbaska dårlig med å legge ut innlegg fortiden. I sånne stunder blir bloggen litt nedprioritert. Og det er skikkelig dumt og kjipt, men det er bare sånn det må bli. 

Når jeg blir noe bedre kjent med den nye jobben, så kanskje jeg får til å blogge litt mer. Det er så mye å sette seg inn i og det krever mye å lære seg å bli en god selger. Denne uka har vært en opplæringsuke, og i dag skal jeg avslutte dagen med mine to første timer helt alene. Jeg kjenner at dette er noe jeg gruer meg litt til og at jeg er noe engstelig. Men jeg må bare ta utfordringen på strak arm. Det går jo sikkert mye bedre enn det jeg selv forventer at det skal gå! Dessuten er det jo av sånne situasjoner man virkelig lærer. Når man MÅ stå på egne bein. Det vokser man utrolig mye på. Jeg har jo tenkt å vise dere alle de flotte plaggene vi har inne i butikken nå. Det går jo mot lysere tider og det er sååå utrolig mye fint inne nå! Men jeg har ikke fått kommet så langt enda. Men det skal jeg få kastet meg rundt og gjort en dag i nærmeste framtid. Som du ser på bildet over er mars måned fylt opp til randen. Og jeg tror jeg har toppen 4-5 dager fri på hele måneden, hvor jeg ikke har noe som helst planlagt.. Etter en tidsperiode på over 2 måneder sykmeldt, er det veldig godt å være tilbake - men det kan nesten bli i overkant mye! Man får trøste seg med at det blir endel penger ut av det. 

Nyt denne fantastiske lørdagen og kos deg glugg hele helga. Nå må jeg få ordnet meg til seinvakta ♥

0 kommentarer

EN GOD START!

 • 14.03.2017 - 23:12

Hellu ♥

I dag har jeg hatt min første opplæringsvakt hos Lene V og det har vært en utrolig lærerik dag på så mange måter. Det er jo så mye man ikke tenker over skjer bak "kulissene" når man går inn å shopper i en klesbutikk. Det er ikke noen latmannsjobb for å si det sånn. 

Slenger med ett bilde Kim tok av meg før jeg stakk på jobb. Du ser jo hvor happy jeg er og ikke minst at jeg er litt sløv i blikket, haha 

Nå skal jeg se dagens episode av Paradise. Endelig er dette søppel-programmet igang igjen. Som jeg både hater og elsker på en og samme tid. Og som jeg rett og slett er blitt helt hekta på! Håper du har hatt en flotters dag, så skal jeg prøve å blogge litt bedre imorgen etter jobb ♥

4 kommentarer

SUNDAYS LIKE THIS

 • 05.03.2017 - 15:10

Herremin, så deilig det er med helg og ikke minst er søndager en favoritt ♥

Som sagt tidligere, kan jeg ikke få sagt hvor mye jeg verdsetter late søndager. I flere år har jeg jobba nærmest hver eneste søndag, og det blir derfor ekstra godt å kunne slappe fullstendig av og ikke ha noe å gjøre på dagsplanen. Tror faktisk ikke at man vet å verdsette sånne dager, før man virkelig får kjenne på hvor deilig det er med fri. Det er lett å ta sånt for gitt. Og det er så utrolig dumt! Derfor bør man virkelig være glad for alle sånne late dager man har, hvor man kan lade batteriene og ta et lite avbrekk fra en ellers hektisk hverdag. 

Man skal unne seg å ta et avbrekk. Man skal unne seg å sette ting litt på pause. Bare sitte i ro og kjenne at man klarer å slappe av. Det er viktig! Viktig med slike pauser for å kunne klare den hektiske hverdagen vi lever i i dag. Denne helga har jeg tatt ting knusende med ro. Selv om hjernen min er litt all over the place, og tenker på alt den burde gjort - som jeg ikke har gjort. Til tross for det har jeg kosa meg glugg med mine tre favoritter. 

Vi har spilt spill, de har vært på kino mens jeg kosa meg med alenetid, vi har fått oss lufteturer og vi har ledd masse. Det er lite som skal til, men mye som skal til for at det skal skje. Det er ihvertfall sånn det føles ut. Denne helga gjorde godt! Deilig å kunne tilbringe kvalitetstid med lillebror og Akira. I tillegg til å kunne rette fokuset fullt mot de jeg er så utrolig glad i. Det gjør også godt for samvittigheten! 

Nå skal jeg se siste finish av 5-mila og heie fram Northug til seier! Skal prøve å få lagt ut et perfekt match-innlegg før jeg stikker på nattevakt i kveld. Håper dere har kosa dere glugg denne helga og at dere har tilbringt tid med de som du har deg kjær ♥

 

2 kommentarer

KAPRET DRØMMEJOBBEN!

 • 04.03.2017 - 20:13

Hei igjen ♥

Er en stund siden sist jeg var innom her. Er mange forskjellige grunner til det, men jeg hadde godt av en liten pause. Siden sist har det skjedd en del ting. På forrige innlegg skulle jeg jo til utredning med hånda mi. Heldigvis begynner den å bli så god som ny igjen og det ble konkludert med at det var en senebetennelse som forårsaket smertene. 

Nå har jeg startet opp igjen i jobb og er helt friskmeldt. I tillegg har jeg fått en ny jobb, som jeg har gledet meg til å dele med dere! 

Jeg har nemlig fått jobb hos Lene V på Strandtorget, kjøpesenteret i Lillehammer. Hadde aldri her i verden trodd at jeg skulle jobbe i en klesbutikk. Jeg har lenge ønsket å gjøre det, siden jeg er så interessert i mote og interiør. Og da jeg fikk melding om å komme inn på jobbintervju ble jeg helt sjokkert! Det var jo så gøy. Enda mer moro ble det da sjefen ringte og sa at jeg skulle få jobben om jeg fremdeles ønsket å jobbe der. For å være ærlig, kan jeg ikke tro at det er sant. Og det har vel egentlig ikke gått fullstendig opp for meg. Men dette tror jeg kan være et steg i riktig retning. Veldig spennende! Og om jeg skal jobbe i en klesbutikk, er det nettopp det rette tidspunktet å gjøre det på. 
 

// Foto: Lene V sine sider på Facebook 

Jeg gleder meg som en liten unge til å starte. Til å bli inspirert og til å ta et steg ut i et ukjent terreng. Dette blir spennene og veldig lærerikt! Jeg tror dette kan være nettopp den inspirasjonskilden jeg trenger til å kunne drive denne bloggen videre. Ikke minst får jeg drive med noe jeg syns er veldig interessant og noe jeg virkelig liker! Det blir som å jobbe med hobbyen sin og det kunne virkelig ikke passet mer perfekt. 

Denne helga har vi besøk av lillebroren min, Ørjan og familiehunden Akira, noe som alltid er like koselig! Nå må jeg nesten runde av her og tilbringe litt mer kvalitetstid med favorittene mine. Håper dere fremdeles vil følge meg - til tross for noen pauser/avbrekk i ny og ned ♥

2 kommentarer

WISH ME GOOD LUCK

 • 22.02.2017 - 08:18

God morgen ♥

Nå sitter jeg å slurper i meg en deilig caffe latte fra starbucks, mens jeg nyter det å faktisk ha stått opp tidlig. Tenk deg at jeg klarte å stå opp kvart på åtte (!!!!) Det er godt, samtidig som det er vondt. Men fytti rakker'n så mye mer man får ut av dagen og det er en god følelse! 

I dag skal jeg på sykehuset og endelig fått tatt en nærmere sjekk på hånda mi, så jeg krysser alt jeg eier og har for at det er som det skal være og at det ikke trengs noen drastiske inngrep for å få bort smertene. Men om det er det som skal til, så gjør jeg jo gladelig det! 

Nå må jeg nesten fikse meg og komme meg av gårde. Heldigvis er Kims med meg, er ikke så begeistra for sykehus at det gjør noe. Ønsk meg lykke til da ♥

1 kommentar

HELGAS TILBAKEBLIKK

 • 20.02.2017 - 16:22

Da var det mandag igjen gitt ♥

Jeg er litt ute av det når det gjelder dager. Nå som både jeg og Kim er sykmeldte, er det vanskelig å holde følge på hvilken dag det er. Hver dag er liksom en helgedag. Selv om vi prøver å gjøre noe ekstra i helgene, for at det skal bli så godt som "normalt". Som en hvilken som helst annen uke. 

Ettersom kreativiteten min er litt borte for øyeblikket og jeg ikke har noe spesielt på hjertet atm, tenkte jeg å dele noen øyeblikk fra helga. Vi har koset oss gløgg og selv om det er til tider en prøvelse å være sammen 24/7, så føler jeg vi takler det bedre enn jeg fryktet. Jeg har blant annet prøvd meg som kokk og det gikk faktisk fortryllende bra. I tillegg har vi sett film, spilt ps4-spill sammen og bare gjort det beste ut av situasjonen vi er i.Sjekk den onepiecen ovenfor, den fikk jeg kapra med meg på byttedagen jeg var på. Jeg fikk faktisk byttet ut hele 60 plagg med 10 flotte, så jeg ble storfornøyd. Nå mangler det bare å få et system i klesrotet. Noe som kan ta sin tid! Selv om den er ganske spesiell, så falt jeg pladask for den. Den er bare så kul atte jeg måtte bare ta den med. Comfy er den også! Jeg er kanskje litt spesiell, men er ikke det litt deilig det og da? He-he. 

Kos dere resten av mandagen, gjør det beste ut av hver dag og gjør ditt beste for at denne uka skal bli fin ♥

8 kommentarer

TOMHET

 • 17.02.2017 - 20:48

Hallois ♥

I dag var siste dagen bak skolebenken for en stund. Det var både trist og godt på en og samme tid. Denne uka har vært hektisk og det har vært en stor forskjell i fra de tidligere ukene hvor jeg nesten ikke har gjort noe som helst. Derfor er kroppen min passe kjørt akkurat nå. Godt å kunne slappe fullstendig av. 

Jeg snakket jo på dette foredraget jeg var på i går kveld. Angående kroppspositivisme og spiseforstyrrelser. Og dette skal jeg virkelig lage ett innlegg om også. Men jeg må nok vente til i morgen. Når både kroppen og hjernecellene fungerer bedre enn det de gjør i skrivende stund. Jeg er litt tom nå. Litt tom for tanker og følelser. Bare sliten. Kjenner du deg litt igjen? Man har noe gående over en lengre periode, og når man først ikke har noe å gjøre - først da kjenner man hvor sliten man egentlig er. Kroppen er en fantastisk ting. På både godt og vondt! 

Det er litt vanskelig å finne på noe fornuftig å si akkurat nå. Og jeg kjenner at det er nytteløst å bable i det vide og det brede om det ene eller det andre. Det kommer det ikke noe godt ut av, hverken for meg eller deg. Så derfor vil jeg heller bare ønske deg en riktig god helg enn så lenge! Så skal jeg samle krefter og komme sterkere tilbake imorgen. Det er mange ting jeg gleder meg til å dele med dere. Og det er ett par ting som jeg gruer meg til å dele. Dette kan nok bli lærerikt for både deg og meg. 

Kos deg masse i kveld. Enten du er alene eller sammen med noen. Nyt kvelden som best du bare kan ♥

2 kommentarer

FULL RULLE

 • 16.02.2017 - 22:37

God kveld i stuggu ♥

Altså..... disse skoleukene mine, de drar jo ut i det uendelige hver dag de. Full rulle fra morgen til kveld. I dag har jeg vært mer produktiv enn jeg har vært på sikkert to måneder. 

Dagen startet bak skolebenken med psykiatri som tema. Veldig interessant og lærerikt! Når vi hadde fått stappa i oss så mye kunnskap vi bare klarte på seks timer, var det tid for litt gruppearbeid angående ett framlegg vi skal ha imorra. Så var det full rulle for å hente samboeren som trengte skyss hjem. Innom butikken på vei hjem. Fått sendt papirer til bokontrollen som jeg for 2. året er blitt trekt ut til. 

// Foto: Google 

Så stappe i seg noe mat, før man stakk innom jobben en liten tur for noe papirarbeid. 5 minutters margin for å rekke kurset om kroppspositimisme, ett foredrag om retten til å elske seg selv og om spiseforstyrrelser. Etter en time med mye klokskap og noe erfaringer rikere var det duket for brudeshow. Hvor det var gratis mat og drikke, goodiebags og motevisninger opp i mente. 

Herregud for en dag altså. Det er både deilig og slitsomt å være såpass produktiv. Virkelig! Men jeg har fått veldig godt utbytte av denne dagen, selv om det er en sliten kropp som kasta seg ned på sofaen for en halvtime siden. Deilig å kjenne at man lever igjen! 

Dette foredraget skal jeg snakke mer om i løpet av de neste dagene. Hjertesak for min egen del og derfor ønsker jeg selvfølgelig å dele det med dere ♥ Nå skal jeg få fiksa meg litt før det er å hoppe til køys! 

2 kommentarer

HAPPY VALENTINE

 • 14.02.2017 - 23:43

Lucky me ♥

Jeg har faktisk ikke noe annet å si. Annet enn at jeg er jævlig heldig! Jeg vet det er skikkelig kliss klass å utbrodere i det vide og det breie over hvor lykkelig man er og hvor hodestups forelska man egentlig er. For det er jo litt sånn "er det ikke for bra til å være sant?"-feeling. Og mange ganger tror jeg det selv også. 

Er det virkelig mulig å være så forbanna heldig? Og finne en person man er så glad i? En som gjør deg lykkelig og som gjør at du hver dag har det bra. At han vil gjøre alt for deg, slik at du skal ha det best mulig. Er det flaks eller er det fortjent? Man kan undres til man blir både blå og grønn. For min egen del føler jeg at jeg har skutt gullfuglen så til de grader og jeg vet faktisk hvor heldig jeg er som har en så fantastisk fyr i livet mitt. 

Men nå skal jeg virkelig ikke la dette gå helt over styr her. Her er ett par knips av den nydelige gaven jeg fikk i overraskelse av mannen. 

Vi hadde jo egentlig blitt enige om å ikke kjøpe noe til hverandre, men spandere på oss spatime. Men tydeligvis så klarte ikke sjarmøren å dy seg og det sto derfor en gave på soverommet da jeg kom hjem igår kveld. Jeg har skolesamling denne uka og i dag skulle jeg være borte så og si hele dagen. Det var også grunnen til at vi feiret på forskudd lørdag. Mange syns denne dagen bare er noe tull og selv syns jeg det lenge da jeg nøt singellivet. Men nå som jeg faktisk har en samboer, så vil jeg jo si at det ikke er bare dumheter rundt denne dagen.

Man skal jo såklart ta vare på hverandre og verte hverandre opp ellers også, men på denne dagen så føler man at man må slå på stortromma! Noen ganger går det jo litt over stokk og stein, og man trenger ikke bruke flere tusen kroner på å kjøpe noe dyrt. Det viktigste er jo å ha tid sammen. Nyte tiden med hverandre og hverandres selskap. Så man kan mene mye om denne dagen, men innimellom så syns jeg det er flott å ha merkedager hvor man tenker litt ekstra nøye over hvorfor man elsker noen og hvorfor man er glad i dem. Og for å minne oss på at vi MÅ ta vare på hverandre og ikke minst sette pris på hverandre. Det kan hjelpe oss i å ikke ta hverandre fullstendig for gitt! 

Så takk til min kjære, som dag og natt vier sin tid til å ta vare på meg og til å gjøre meg både glad og lykkelig. Du får meg til å føle meg bra og du gjør hver eneste dag mye lettere. Hverdagen og livet mitt har blitt et lykkeligere og ikke minst lysere sted etter at du entret det. Og jeg er så ufattelig glad i deg! Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Takk for alt du gjør for meg og for alle gode egenskaper du innehar. Du er gull verdt ♥

Håper du har enten fått noe fint eller hatt en super dag i samvær med noen du er forelska i eller glad i. Alle fortjener å bli satt litt ekstra stor pris på på en dag som denne. Enten man er singel eller i et parforhold, så kan man ha en veldig fin dag uansett. Og det trenger overhodet ikke koste skjorta! 

Er du fan av valentine's day? 

6 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits