GRAFITTI LOVE

  • 25.02.2015 - 16:05

Holy smoke ☮ 

Jeg gikk gjennom bloggen min istad og fant ut at jeg dessverre har glemt å lage direktelinker til de siste annonselink-innleggene mine. Dette beklager jeg virkelig! Dette gjorde sikkert at dere ikke fikk klikket dere inn på riktig side og kunne derfor ikke eventuelt kjøpe den tingen du klikket deg inn på. Beklagerrrrr, my bad. Og jeg som følte meg SÅ profesjonell. Man er ikke så forbaska profesjonell når man glemmer akkurat det! Blir litt frustrert over meg selv, men har nå prøvd å rette opp i det så langt det lot seg gjøre.

I dag tok jeg målet mitt seriøst og tok noen flotte bilder ute i solskinnsværet. Elsker å ta bilder av grafitti-vegger i sollys. De er jo bare så råkule og ikke minst jævla inspirerende! Ååååh, elsk elsk elsk. Kan nesten ikke vente til det blir sommer og snøen smelter bort. Ta skal jeg ta masse masse grafitti bilder. Love love 

Likte du bildene? 

Nå skal jeg kokke middag til min kjære kommer hjem, SMASK  

 

0 kommentarer

Vise vise vise

  • 10.02.2015 - 21:23

Ohoi.

Er litt lite blogging nå for tiden, men så går det jammen meg i ett sett om dagen også. I dag var jeg super sliten og klarte ikke å dra meg opp før klokka var ti. Aaah. Visningsdagen sto endelig for tur. Jeg heiv på meg klærne og dro rett på butikken. Handlet inn litt smått og godt. 

Før visningen startet halv fem, skulle jeg rekke å bake en haug med cupcakes, vaske alle gulvene i leiligheten, tørke støv av alle overflater og skifte te-lys der det trengtes. Multitasking deluxe. Stressnivå på 220. Inn i mellom det her skulle jeg også på rektoskopi undersøkelse på sykehuset. Og som vanlig var det ingen fordømt parkeringsplass og oppdrive. Etter femten hele minutter med febrilsk leting måtte jeg til slutt innse at dette var dødfødt og reiste bort til en barnehage og parkerte der og ba til alle guder om å ikke få bot, ettersom disse kun er reservert for foreldrene til barna i barnehagen. Hadde da 3 minutter på å løpe inn og få meg henvendt meg i luka og få gått på wc. Klokka 14.00 hadde jeg time og klokka 14.00 satt jeg på venterommet helt utmattet og stressa etter alt kaoset jeg hadde vært med på. 

Fikk omsider satt meg ned og trekt pusten dypt og roet meg ned noen få hakk. Men så begynte nervøsiteten å spille inn. Jeg freaka helt ut og kjente at jeg var på tur til å storme ut døra og reise hjem igjen, for dette var noe jeg overhodet ikke ville være med på. Men heldigvis fikk jeg gått litt inn i meg selv og fant til slutt roen med at dette er noe jeg må gjennom og at jeg måtte manne meg opp og ikke være så jævla pysete. Etter snaue 35 minutter kommer en koselig dame ut og roper navnet mitt, da kjenner jeg hjertefrekvensen går i fra 0 til 100 på bare sekunder. Det var noe av det mest ubehagelige jeg noensinne har vært med på i hele mitt lange liv med undersøkelser. Av alle undersøkelser jeg har tatt var dette desidert den verste, men jeg er nå ferdig med det og håper for all del at jeg slipper å gjøre det igjen.

En ukes ventetid er over og jeg slipper å gruve meg over det. DEILIG. Jeg ble henvist til Hamar for mer uttredelse, men det er heldigvis ikke noe farlig. Så da kunne jeg fint reise hjem og ta i mot megleren med et smil om munnen. Så da er visning 1 gjort og vi håper det kommer inn noen bud i løpet av morgendagen, så vi slipper å ha enda en. For herre min så mye stress for kun 1 time med fremvisning av leiligheten. Siden jeg igjen har klart å rote bort overføringskabelen min (men som mamma heldigvis fant igjen) så skal jeg legge ut noen bilder som ligger ute på finn fra fotograferingen. Må si jeg er litt stolt og har fått mye skryt for hvor fint vi har det. 


Flere bilder finner du inne på finn side sider HER


Har dere hatt en stressende tirsdag? 

0 kommentarer

Usensurert

  • 23.01.2015 - 15:05

I dagens samfunn er det så mye fokus på kropp og utseende at det er helt skremmende. Det er derfor ikke så rart at mange stakkarslige jenter og kvinner der ute, ikke føler seg så flotte og vakre som det de egentlig er. Dette syns jeg er utrolig dumt. Det er et fokus på hvordan man bør være for å kunne være perfekt. Man skal se helt smashing ut, trene daglig og spise sunt, i tillegg skal man være tynn. Dette er helt feil måte å formidle et budskap på. 

Budskapet burde være at uansett hvilken hudfarge du har, uansett størrelse, uansett hårfarge, uansett kroppstype, uansett livsstil, så burde man være stolt av seg selv og den man er. De fleste av oss har jo en historie som forteller noe om oss selv, som har gjort oss til den vi er idag. Og det er disse som er viktige! Det er disse som former oss, uansett om vi vil eller ikke. Det er derfor viktig å huske på at det er det indre som teller. Det på utsiden er kun en fasade.

Det å være jente vil si at man har kviseproblemer som man tror at man er alene i verden om å ha, siden det aldri ser ut til at noen andre jenter har det. Man er en hormonell tikkende bombe, på grunn av mensen eller PMS som mange så fint kaller det. Man er ubesluttsom når det gjelder så og si alt. Man har shopping dilla så og si hele tiden og man surfer på nettbutikker fra tid til annen og kjenner at det svir i lommeboka. Dette til tross for at hele klesskapet er oversvømt, slik at man hverken har fått igjen døra og at gulvet er fult av klær strødd rundt omkring. Man har kanskje en romanse fra tid til annen, noe som gjør at hormonene løper løpsk og man har fullstendig null kontroll over dem. Man misunner andre jenter og kanskje venninner i vennekretsen fordi at de har DE perfekte livene og har energi til å orke absolutt alt! Man ser på serier til langt ut på natten og fantaserer om at man er med i dem og om hvordan livet da ville vært. Man får lyst på baby med en gang man ser en søt liten unge på et bilde, i virkeligheten eller på tv. Man drømmer om å ha en fantastisk verdig jobb som man elsker og gleder seg til hver dag, en bil som alle vil misunne, et hus som er større enn en fotballbane og som er designet med flotte og faboulouse ting. Man har lyst til å ha en kjekk, snill, omsorgsfull og romantisk samboer som etterhvert blir til en ektemann. Slik drømmer jenter om det perfekte livet som voksen.

Men det er sjeldent det blir slik man ønsker at det skal være. Og helt ærlig, så er det faktisk ganske greit. Man trenger ingen fansy bil, et svært hus, en deilig ektemann eller en såkalt "perfekt" kropp for å ha det bra. Man kan ha det like så bra uansett hvor man er i verden og hvem man velger å dele hverdagen med. Det som har noe å si er hvordan du selv behandler deg og andre rundt deg. Hvor du lar tankegangen din vandre og hva du sier til deg selv når du står foran speilet. Du burde være stolt av deg selv for hvordan du både ser ut og hvordan du er. Hver dag burde du gå til speilet og si til deg selv "Hei, du er vakker! Ha en fortryllende dag" Alt handler om innstilling! Alt handler om hvordan du som person tar inn ting som du kan bli påvirket av i mediene. Om du selv avstår fra dette og ikke blir påvirket, da skal du være jævla stolt av deg selv! For det er en god egenskap å ikke bli fort påvirket. Du skal være himla fornøyd med deg selv og forstå at alt her i verden ikke går ut på å være fin og flott. Du trenger ikke være verdens peneste eller ha verdens fineste kropp for å komme langt her i verden. Ingen, absolutt ingen her i verden er perfekte. Så hvorfor skal alle være så oppslukt i å kunne bli det? Så drit i å redigere bildene dine slik som jeg har gjort ovenfor på det øverste bildet. Vis verden hvem du egentlig er og de vil ta deg imot med åpne armer, så lenge du er ærlig og ikke pynter på sannheten. Vær deg selv! 

Man er bra nok akkurat slik man er. DU ER BRA NOK. DU ER VAKKER. OG NOEN DER UTE ELSKER DEG FOR AKKURAT DEN DU ER!  Jeg er stolt av den jeg er. Dette vil da si alle mine feil, kroppen min, ansiktet mitt, håret mitt og bakgrunnen min. For det er nettopp alt det som har gjort meg til den jeg er idag. Og det er en person jeg er stolt av å være! Og slik burde også mange andre jenter tenke. Man begår feil og tabber, men så lenge man lærer av dem, så skal man ta med seg dette som en viktig erfaring. Coverjentene i bladene er ofte redigerte til tusen og kan ikke stå for hvem de virkelig er og dette er veldig dumt. Så lenge du står for hvem du er og er fornøyd med deg selv, så skal du være super stolt! Det har alle og enhver jente der ute all grunn til å være. Så til alle jenter der ute: Vær stolt av deg selv og hvem du er! 

 

0 kommentarer

OLD FASHION

  • 22.01.2015 - 17:11

Idag har jeg hatt min andre opplæringsvakt på Helsehuset og så langt trives jeg veldig godt! Jeg er egentlig veldig stolt av å jobbe på en slik plass, hvor man tar hånd om og gir omsorg og kjærlighet til de eldre. Den eldre generasjonen trenger like mye kjærlighet og pleie som den yngre, og derfor er jeg veldig stolt av å kunne tilby dem nettopp dette. Det er godt å vite at man har folk som kan ta vare på seg da man selv blir gammel og ikke lenger klarer å ta vare på seg selv.Når jeg ser gamle folk gå hånd i hånd, får jeg et skikkelig håp om at det finnes sann kjærlighet og at den faktisk kan vare livet ut. Det er alltid like koselig da mannen kommer for å besøke kjerringa si på sykehjemmet. Han spør og graver for å få vite hvordan hun har det og om han er ekstra bekymret, da kommer han å spør personalet hvordan det står til med henne. Som et eksempel har vi en dame nå, som er ny og mannen hennes kommer å besøker henne ca. 3 timer hver dag. Hver dag! De har da bodd sammen i 60 år og syns det er fryktelig stusslig at de er atskilt, men mannen klarer ikke å ta vare på henne på egen hånd og de vet begge at det er best for henne å være på et sykehjem. Hun går å spør etter han dagen lang, både før og etter besøket hans, siden hun er så dement at hun ikke husker at han har vært der. Men den stakkarslige mannen klarer ikke å gi helt slipp på henne enda og kommer derfor på besøk hver bidige dag. Det er det som er ekte kjærlighet. 
Jeg håper også at jeg får oppleve den slags kjærlighet her i livet. Det håper jeg jo forsåvidt at vi alle gjør. For alle fortjener å få oppleve sann og ekte kjærlighet! 

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits