FAKTA FREDAG

  • 20.01.2017 - 23:46

God fredagskveld ♥

Det var overhodet ikke feil at det sto fredag på mobilskjermen da jeg våkna opp idag. Hadde nesten glemt helt av hvilken dag det egentlig var. Denne uka har vært både travel, sosial og lærerik. Men jeg er sjeleglad for at jeg nå kan trekke meg litt tilbake og bare være sofagris for noen timer. Det er på nytt duket for fakta fredag! 

1. JEG HAR BEGYNT MED BRILLER 

I september/november fikk jeg endelig karret meg til en optiker for å ta synstest, og jaggu resulterte det ikke i at jeg måtte skaffe meg briller. Veldig rart og skremmende, men samtidig godt å få se skikkelig. Man får faktisk et helt annet syn på ting. Bokstavelig talt! Det er sykt hvor dårlig man egentlig ser, når man innser hvor godt man ser med briller. 

2. JEG ER EN SÅKALT "SKAP-BRUD"

I alle mine tenåringsår har jeg vært så påståelig på at jeg aldri skulle gifte meg. Det var ingen vits. Man ble jo bare skilt allikevel, så hva var vell vitsen å bruke så mange tusen på noe som ikke ville vare? Selv etter jeg fikk kjæreste sa jeg klart og tydelig i fra om at dette var noe jeg ikke ønsket og det ble respektert i aller høyeste grad. Men litt etter litt har det jo kommet flere og flere programmer på tv. Programmer som "Say yes to the dress" og hvem tror du er blitt fast tilhenger? Åjoda, denna jenta her sitter i flerfoldige timer og drømmer seg fullstendig bort. Så hvem vet, kanskje det blir giftermål om noen år? 

// Foto: Google

3. JEG ER SKIKKELIG FAN AV SKREKKFILMER 

Kliss klass og kjærlighetsfilmer? Nei takk. Jeg tar heller med meg Kim på skrekkfilmer. Vi er like gira på det begge to. Og vi elsker å ta med oss bestevenninna mi som er livredd for sånne filmer. Da er det ekstra gøy! Vi har sett ett par knallbra skrekkfilmer de siste gangene og da er det ekstra stas. Må jo nevne blant annet; Lights out, Don't breathe og The autopsy of jane doe. Er du glad i skrekkfilmer og har enda ikke sett de? Det anbefales virkelig. 

// Foto: Google

Nå er det litt serie-titting før leggetid. Håper du har hatt en super fredag og at morgendagen blir enda bedre ♥

2 kommentarer

THE 5 BEST MEMORIES OF 2016

  • 13.01.2017 - 12:54

Hei hååå, endelig fredag siii ♥ Faktisk fredag den 13, uææ

Før den lange bloggpausen min hadde jeg jo så fint startet med faste rutiner her på bloggen. Blant annet hadde jeg inspirasjons-bilder på torsdager og fakta om meg selv på fredag. Og jeg tenkte jo at det kanskje var greit å holde ved like noen av de rutinene, er det ikke? Det er iallefall en fin måte for dere å bli litt bedre kjent med meg. 

Jeg tenkte å benytte anledningen til å vise dere de fem beste minnene jeg har i fra 2016. Siden det var en lang periode jeg var "borte" og jeg ikke fikk oppdatert dere noe særlig. Så her kommer en liten update og flashbacks fra 2016 som en aldri så liten fakta fredag. Selv hvor vanskelig den enn er, så er det en rangert liste! 

1. BRUCE SPRINGSTEEN KONSERT 

Endelig liksom. Endelig fikk jeg opplevd "the boss" live! Og det var helt magisk. Jeg kunne nesten ikke tro at det var virkelig. Jeg hadde konsert-billetter sist han var i Norge også, men måtte dessverre selge dem på grunn av et annet arrangement som var akkurat på samme tidspunkt. Men denne gangen, så skulle jeg ha de billettene, koste hva det koste ville. Jeg hadde til og med hyret inn flere av mine nærmeste til å klikke seg inn å skaffe billetter, ettersom disse gikk som hakka møkk. Det var en helt spesiell opplevelse, som jeg kommer til å huske så lenge jeg lever. Og det beste av alt! Jeg fikk dele denne opplevelsen med min favorittperson. Noe som gjorde det enda mer spesiell. Været viste seg fra sin beste side og jeg strålte i kapp med sola! I hele 4 timer spilte han og sang for oss. Han er jo bare helt syk!!!! 

2. TENERIFE - LORO PARQUE

Altså, ingenting er som å komme seg litt bort. Selv om været ikke viste seg fra sin beste side, fikk vi likevel noe farge på kroppen og oppleve masse ting. Vi hadde forhåndsbestilt tur til denne fantastiske dyreparken, som i begynnelsen omhandlet papegøyer, men som i senere tid har fått masse flere fantastiske dyr. For en opplevelse! Vi var på delfinshow og spekkhoggershow og det var helt utrolig. Det var noe av det sykeste jeg har sett! Anbefales til alle som skal til Tenerife. Er en opplevelse for livet, både for store og små! 

3. TUSENFRYD 

Vi hadde gitt en tur til tusenfryd i gave til lillebroren min da han hadde bursdag. Det tok lang tid før vi fant et tidspunkt som passet, men heldigvis fikk vi det til å klaffe! Og det var skikkelig artig. Heldigvis hadde jeg med meg favoritt-gutta mine som gjorde hele turen til en suksess. Mange karuseller ble det og ikke minst mange tusen-lapper fattigere ble vi. Men det var så utrolig koselig og artig! Kjekt med sånne småturer. Man trenger faktisk ikke til andre siden av jordkloden for å ha det kjekt! 

4. PÅ FLYTTEFOT 

Det var egentlig veldig tilfeldig at det ble til at vi flyttet. Vi hadde lenge snakket om at vi kanskje hadde litt for liten plass, men ikke noe særlig mer planer enn det. Men da det plutselig dukket opp en ledig kjellerleilighet til noen bekjente av oss til 7000 kroner i nokså sentrale strøk på Lillehammer, så brukte vi ikke lange tiden på å få hivet oss rundt og pakka ned alt vi hadde og flytte på oss. Fra Gausdal til Lillehammer bar det, nok en gang. Det var en skikkelig god investering! For her trives vi veldig godt. Utrolig hva noen tilfeldigheter kan gjøre! 

5. DATE NIGHT RACE

Kim hadde tagget meg i en sånn der "tag somone.." bilde på facebook, hvor det visstnok var damenes oppgave å ta mannfolka ut på date i september. Derfor tenkte jeg å slå skikkelig på stortromma å gjøre noe utenom det vanlige! Og du og du, hvor det falt i smak, både hos Kim og hos andre. Daten gikk ut på at vi skulle kjøpe antrekk til hverandre. Jeg kjøpte til Kim og visa versa. Vi hadde på forhånd avtalt hvilken pengesum vi skulle kjøpe klær for. Den lå på ca. 500 kroner. Toppen 600! I tillegg hadde jeg laget ledetråder som førte han til hvor vi skulle ha daten, som da ble Egon! Det var en veldig artig, spennende og romantisk kveld som jeg gjerne skulle tatt opp igjen når som helst! 

Dette og en hel haug med andre gode minner tar jeg med meg fra 2016. Som jeg såvidt skrev den siste stunden før bloggpausen, så hadde jeg det ikke noe spesielt greit. Jeg var langt nede en stund, etter at bestefaren min fikk slag i desember 2015. Det var en skikkelig trøkk midt i fjeset. Det tok lang tid og komme seg etter det, men heldigvis så har jeg mange flotte og gode mennesker rundt meg! Det går mye bedre med han nå og jeg tror nok vi alle er på et stødigere og bedre plan enn det vi var i starten av 2016. Når jeg ser tilbake på disse minnene, så er det så deilig å se hvor glad man ser ut og hvordan ett bilde kan si tusen ord. 

Nå skal jeg bare slappe av i en halvtimes tid, før det blir baking og ordnings i leiligheten. Selv om hånda fremdeles er vond, så må jeg prøve å få brukt den litt slik at den ikke stivner. Vi har bedt inn til besøk i kveld og jeg gleder meg masse! ♥

Har du tenkt over hva dine fem beste minner fra 2016 er? 
 

 

0 kommentarer

FAKTA FREDAG

  • 25.03.2016 - 08:14

Endelig fredag, en veldig lang fredag vell å merke!

Langfredag har meldt sin ankomst og det er på tide med en fakta fredag. Er det ikke litt artig med noen fakta du kanskje ikke visste fra før av? Jeg digger sånne innlegg, hvor man får vite litt av hvert fra bloggeren du leser bloggen til. Det kan være både store og små ting, men det er noe spennende og artig med å få vite nye ting om mennesker. Enten du kjenner dem godt eller ei!

1 . Har du vært forlovet?
Overhodet ikke. Man kan vel ikke si at jeg har vært i nærheten en gang! Det er ikke noe jeg forhaster meg med, for å si det sånn.

2. Lengste forhold?
Det lengste forholdet mitt er det jeg er i nå, som blir 3 år i august! Det er forsåvidt ganske lenge, med tanke på mine turbulente "tenårings-forhold" som har vart alt i fra et døgn til noen måneder.

3. Siste gave du mottok?
Det megastore påske-egget som min kjære samboer hadde lagt en stor effort i!

4. Noen gang mistet en telefon i gulvet?
Hvem har vel ikke gjort det? Til mitt forsvar så har jeg aldri knust en telefon i hele mitt liv. Og det er svært sjeldent jeg slipper telefonen i gulvet!

5. Når er siste gangen du trente?
Shit, det her er ganske flaut. Men det er sikkert et halvt år siden minst! Jeg trener ikke...

6. Ting du bruker mest penger på?
Ting jeg bruker mest unødvendige penger på er klær. Jeg har i bøtter og spann her hjemme, men klarer aldri å dy meg når det er salg. Noe det er forsåvidt hele tiden...

7. Siste mat du spiste?
Spaghetti og grillpølse, nammmmm

8. Første ting du legger merke til ved det motsatte kjønn?
Øynene og smilet! Og fingrene er også en ting jeg ofte legger merke til. Merkelig greie jeg har..

9. En favorittsang
"Amazing grace" av Connie Tolbot, den er sååååå fin!

10. Hvor bor du?
Jeg bor i Østre Gausal!

11. Ungdomsskole du gikk på?
Ringebu

12. Cell Phone Service Provider?
Netcom, nå Telia.

13. Favoritt kjøpesenter?
Oi, av en eller annen idiotisk grunn så må det bli City Syd. Selv om jeg får angst hver gang jeg er der.

14. Lengste jobben du har hatt?
Den jobben jeg fremdeles har, som jeg snart har hatt i to år. Pleieassistent på et omsorgssenter! Jeg har som regel kun hatt sommerjobber.

15. Eier du ett par terninger?
Ja, fikk terninger som man kan henge i bilruta av den snille bestevenninna mi for ett år tilbake. Morsom skrulle hu!

16. Tulleringer du folk?
Det kan alltids hende jeg finner ut at jeg skal gjøre det på fylla. Jeg og bestevenninna mi gjorde det mye før! Det er jo så gøy.

17. Siste bryllupet du var i?
Har dessverre aldri vært i ett bryllup, men har veldig veldig lyst!

18. Den første vennen du hadde ringt til om du hadde vunnet i lotteri?
Hanne!

19. Siste gangen du så din beste venn?
11. mars - oboy som tiden flyr!

20. Favoritt fast food-restaurant?
Om det er en restaurant eller ei, det må bli Mc'Donalds!

21. Største løgnen du noen gang har hørt?
Shit, den var vanskelig. Hørt så mange at jeg husker faktisk ikke!

23. Hvor er ditt favorittsted å spise sammen med venner?
Hjemme i cribben min eller hos dem.

24. Kan du lage mat?
Overhodet ikke. Her i huset er det Kim som står for kokkinga! Med god grunn.

25. Hvilken bil har du?
Seat Cordoba 

26. Beste kysser?
Hmmm... Må vel si Kim? He he

27. Siste gang du gråt?
Det må ha vært på onsdag, da Kim skulle tulle-skremme meg etter vi hadde sett en relativt skummel film. Teit som bare det!

28. Vondeste mat?
Brødskiver!

29. Det du liker best ved deg selv?
Øynene og magen, om vi snakker utseendet!

30. Det du liker minst ved deg selv?
Lårene og rumpa! Definitivt rumpa. Fra et utseende-perspektiv..

Nå skal jeg bare få overstått denne arbeidsdagen og klokka 14.00 i dag kan jeg endelig slippe jubelen løs over at jeg også har påskeferie! Da går turen hjem til mamsen og Akira og en hyggekveld med jentene mine i kveld. Så får vi se når neste innlegg blir! Lite internett-tilgang på hytta, som vi drar til på lørdag. Men ett innlegg eller to skal vi nok få til i løpet av helgen!

Nyt denne flotte langfredagen ❤

0 kommentarer

FAKTA TORSDAG!

  • 10.03.2016 - 07:04

God torsdagmorgen!

Nå er jeg faktisk oppe før fuglene fiser og for meg er det en sjelden kost. Dette vil da si at jeg er helt i zoombie-modus og det er vanskelig å slå det av før klokka nærmer seg 11. Kroppen min er ikke lagd for å stå opp før i nærmere 11-draget, så de dagene jeg har tidligvakt er helt pyton. Men det kommer seg smått om seint! Tenkte å dra i gang en Q&A som fakta torsdag i dag, da dette blir en liten variasjon i fra at jeg kun skal bable i vei om en hendelse eller en ting ved meg som dere (muligens) ikke visste om meg fra før av. Håper det er ålreit!

1. Hva har du på deg?

Jeg er i ført leopardprintet pysjbukse og en oversized t-shirt, siden jeg ikke har fått dratt meg inn på badet og hoppet i klærne enda. Haha, lazy-mode ON!

2. Hvor gammel er du?

Jeg er 21 år gammel, blir 22 i august! Det er fader'n meg helt sykt. I hodet mitt er jeg fremdeles 16... Så fort tida flyyyyr.

3. Savner du noen?

Jeg er en person som ofte savner mennesker som har stor betydning for meg og mitt liv. Jeg savner bestefaren min, som gikk bort i 2013. Jeg savner vennskap som gjennom tid og stunder har sklidd fra hverandre. Jeg savner katten min som bare ble borte når vi var på ferietur når jeg var ti år gammel. Og jeg kunne vel forsåvidt ha holdt på i en evighet... Men vi får la det holde med det!

4. Hvilket stjernetegn er du?

Jeg er løven! Julie the Leoo

5. Favoritt-quote?

Det er jo så himla mange gode sitater, men ett som jeg virkelig er fan av er "don't judge a book by it's cover." Nettopp fordi det er så enkelt å bedømme folk etter utseendet og første-inntrykket. Det er viktig å huske på at det er så mye mer bak en person enn kun det ytre, og dette glemmer jeg altfor ofte selv!

6. Spiller du instrumenter?

Jeg begynte å få dreisen på piano, men så slutte jeg med det. Men jeg har et stort ønske om å bli god på gitar, men det er bare ønsketenkning! En dag vettu, en dag.

7. Favoritt-skuespiller?

Oiiii, denne var vanskelig! Om jeg måtte velge en gutt så måtte det bli Leonardo Dicapro, han er bare helt rååå! Og jentekarakeren må nok bli Jennifer Lawrence eller Evangeline Lily!

// google

8. Hvor drar du når du er trist?

Som regel så er det enten senga, bilen eller bare ut for å få frisk luft! Jeg har ingen spesielle steder jeg drar når jeg er lei meg egentlig, når jeg bodde hjemme hos mamma så stakk jeg alltid på skolen og gjemte meg i en innhuk eller satt meg på huska for å grine ferdig alle krokodille-tårene mine, men nå er det ikke noe fast sted!

9. Har du en frykt?

Jeg har en stor indre frykt om at noen jeg bryr meg om blir utsatt for en ulykke, dør eller får en alvorlig sykdom. I tillegg til at jeg får helt fnatt av småkryp, da spesielt maur og edderkopper! Ellers føler jeg ikke at jeg har så mange andre former for frykt..

10. Hvilken bok var den siste du leste?

Det er neimen ikke mange bøker jeg har lest, men det er en triologi som har kapret min fulle oppmerksomhet! Bare for Deg er en erotisk spenningsroman og første bok i Crossfire-trilogien av Sylvia Day.

11. Favorittfarge?

Helt klart lilla og gul! Så kommer farger som turkis og rosa

12. Hva var det siste du drakk?

Selvfølgelig så var det cola, det er jo ikke noe annet som kommer inn i kjeften min!

13. Når kysset du noen sist?

Det må vel ha vært samboeren min som forlot meg i 5-draget.

14. Hvor lang tid bruker du på badet?

Dette kan variere helt sinnsykt! Jeg kan bruke alt i mellom 15-40 minutter. Alt avhengig av hvor usikker jeg er på hva som fungerer og ikke.. Da er dette ofte rettet mot hvordan håret skal være, sminke er noe jeg sjeldent bruker lang tid på!

15. Hva ser du etter i en livspartner?

Jeg ser etter en som først og fremst er veldig snill. En som setter pris på meg og som verdsetter meg for den jeg er! I tillegg så må han være morsom og ikke minst barmhjertig! Omtenksom og snill er første kriteriene helt klar. Det må også væres sånn at han aksepterer at jeg ikke spiser grønt for og at jeg propper i meg både cola, potetgull og godis daglig. Rett og slett bare en som aksepterer meg for den jeg er og for den kroppen jeg har. Tålmodighetsfull er også viktig da jeg er en håndfull å bo sammen med. Jeg er overhodet ingen kokk eller husmor så det er også ett pluss om han liker dette. Haha, jeg har virkelig skutt gullfuglen!

16. Hvor høy er du?

Sist gang jeg målte hvor høy jeg var havna jeg på 178 cm. Pjoo, jeg som trodde jeg var over 180!

17. Turn off?

Oboy, denne er vanskelig! Det må være de cocky gutta som alltid skal være så jævla hardbarka og ikke vise sine indre følelser for allmenheten. Mens de egentlig er bløte innvendig, men er for tøffe til å vise sitt sanne jeg.. Og ikke minst de gutta som mener de eier hele verden og at de er bedre enn alle andre. Sånne gutter blir jeg direkte kvalm av.

18. Hvilken tv-serie så du sist?

I går kveld så jeg på Code Black, som virkelig anbefales!

// google

19. Favorittmat?

Jeg må gå for den gamledagse matfavoritten kjøtttkaker, poteter og brun saus! Men biff er også ganske innafor

20. Hva er din favorittsang?

Shit, den er nesten helt umulig å si... Jeg tror det må bli Amazing Graze, det er den nydeligste sangen jeg vet om!

21. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?

Afrika og Australia definitivt! Dette er en stor drøm som jeg bare må oppfylle en dag..

22. Hvor går din neste reise?

Jeg og Kim prøver i disse dager å planlegge en ny sydentur-reise, men det er veldig vanskelig. Vi vet ikke helt hva vi ser for oss og hvor vi ønsker å reise til, så derfor har det ikke blitt noe eksakt enda! Men vi kommer vel oss i havn i år også..

23. Har du en celebrity crush?

Hmm, shit... Skal vi se! Det må kanskje bli Matt Lanter eller Liam Hemsworth!

24. Når ble du sist fornærmet?

Auuuch, jeg blir sjeldent fornærma.. Jeg er mer av den gretne, sinte og sure typen! Men jeg kan faktisk ikke huske sist jeg ble fornærma..

25. Hva er favoritt godteriet ditt?

Smågodt, uten tvil! Og sjokoladeee

26. Hva er favorittsmykke ditt?

Jeg bruker ikke smykker, så jeg har nok ingen favoritt der nei..

27. Når var du med noen sist?

I natt så lå jeg i samme seng som Kim, jeg er stort sett altid med noen. Er bare alene når jeg kjører bil til og fra ett sted eller sitter på toalettet, haha!

28. Hva sto det på din siste sendte SMS?

"Skal gjøre det :)" En bekreftelse til Kim om at jeg skulle kjøpe med peppes pepperonni, siden han klarte å kjøpe chorizos i stedet!

29. Har du noen gang vært forelsket?

Jeg har hatt uttallige mange småcrush, men skikkelig og dypt forelska har jeg kun vært to ganger! Men nå er jeg hodestups forelsket i denne kjekkasen ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

30. Hva gjør deg sint?

Forskjellsbehandling gjør meg fly forbanna! Jeg klarer ikke å fordra hverken det eller urettferdighet.. Og folk som må rakke ned på andre for å føle det bedre med seg selv, sånt gjør meg sint.. Det er så lavmål som det går an å få det!

Men nå må jeg hoppe inn i klærne og komme meg på arbeid! Håper torsdagen blir super duper.

2 kommentarer

FAKTA FREDAG

  • 04.03.2016 - 12:30

Hello sunshines ❤

I går var jeg helt i ekstase og glemte dessverre helt av at det var fakta torsdag... Sånn går det når man har gjort massevis av bra ting på en dag og har helt kløe i fingrene etter å fortelle dere det! Men da slår jeg til med en fakta fredag i dag! Egentlig så høres det mye bedre ut, så kanskje jeg skal bytte til fakta fredag?! Det klinger liksom så mye bedre.

Uansett... Skal vi nå se!

Det blir veldig mye skryting av meg selv nå kjenner jeg.. Men det blir noe i samme duren som forrige uke, da dette er det første jeg kommer på! På barneskolen, jeg tipper i 6-7. klasse var alle 6-7. klassinger i hele Norge med i en konkurranse. Konkurransen besto av at man skulle på digitalt vis fremstille bygda eller bostedet som man bodde i på best mulig måte! Dette var midt i blinken for meg, som elsker alt som har med teknologi og det å lage ting. Jeg fikk vist mitt potensielle i kreativiteten som er godt planta i meg og jaggu kom vi ikke på tredje plass! Det var faktisk helt sykt. Ut av alle de klassene og ut av alle de forskjellige som faktisk var med i fra de forskjellige klassene! Vi var jo delt inn 3-4 stk innad i hver klasse, så dette vil si at det var flere tusen mennesker som deltok i konkurransen.

Jeg husker det var helt insane tilstander! Vi ble intervjuet, tatt bilde av og kommet i GD (avisa i bygda vår). Vi hadde kjendisstatus i noen uker, før det etterhvert dabbet av! Men tenk så utrolig kult! Som premie fikk vi webkamera til data til hver enkelt elev i klassa. Vi fikk også ett webkamera som var bedre enn de andre, som var firkanta og som man bare hang over skjermen. Det var av bedre kvalitet! Dette ble det da trekning om, og tror du ikke jaggu meg jeg vant det og?! Jeg som aldri vinner noe som helst. Det var helt fantastisk! Jeg svevde på en rosa sky i flere måneder, haha! Tenåringer altså.

Ett eller annet sted skal jeg ha liggende avisa hvor vi er avbildet og intervjuet, men det tror jeg nok er en tapt sak å begynne å lete etter. I tillegg så lå den der filmen vi vant med ute på nett i evigheter, men jeg har faktisk ikke klart å finne den.. Mulig de har sletta den! Hahah!

Nå skal jeg nyte tiden før jeg stikker avgårde på kveldsvakt.. Så popper det nok opp litt inspirasjon etterhvert også! Minner også på ukens blogg som jeg har gående på bloggen nå. For å være med må du klikke deg inn her og følge oppskriften for å kunne delta! Nomineringen skjer på søndag :- ) Husk: at du må ha likt facebook-siden min om du skal være med i trekningen!

Søren, det er jaggu ta meg fredag i dag og helg. Hva står på agendaen i kveld?

0 kommentarer

FAKTA TORSDAG!

  • 25.02.2016 - 07:30

God morgen sunshines ❤

Torsdag allerede? Herregud som disse ukene flyr forbi. Jeg som har tusen ting jeg skulle gjort før helgen og vinterferie! Det er så grusomt irriterende å ha en million ting å gå å tenke på, mens man egentlig skal koble fullstendig av og la hjernecellene få en liten ferie. Derfor hadde det vært suverent om jeg faktisk hadde fått gjort alt det ferdig innen fredagsettermiddagen finner sted. Jeg får hive på meg "effektiv-kappa" og suse meg gjennom to-do-lista før kvelden er omme, slik at jeg kan ta vinterferie med god samvittighet da arbeidsdagen er over i morgen.

Torsdager skal fremover bli dagen hvor jeg nevner en ting eller en historie som dere ikke vet eller har hørt før. På denne måten får jeg mimret tilbake til de good old days og samtidig så får dere bli med på en bli-kjent reise som kan bli både spennende og morsom. Kjenner jeg gruer meg allerede til å finne på noe hver eneste torsdag framover, men det kan bli veldig interessant! Man tar jo ofte så mange minner og ting ved seg selv for gitt.

Skal vi se....

Da jeg gikk på barneskolen, det må ha vært i sjette eller sjuende klasse var jeg deltaker i en sangkonkurranse for barn og unge. Jeg husker at jeg og min daværende bestevenninne øvde i ukevis på forhånd. Med mikrofon i hånda og trampolina som scene. Vi hadde også bestemt oss for like antrekk for virkelig å slå på stortromma! Vi sang "mitt liv" av Kate Gulbrandsen, som jeg fremdeles syns er superfin. Ikke spør meg hvordan vi kom på å synge akkurat denne sangen, for det husker jeg overhodet ikke. All syngingen og øvingen gjorde det virkelig verdt det da vi faktisk vant hele greia! Haha, det var så gøy. Jeg kan enda kjenne hvor stolt jeg var og hvor glad jeg ble! Jeg hadde aldri her i verden trodd at vi skulle vinne. Det var skikkelig stort! Ett eller annet sted har jeg det på film, men det får jeg nok vise frem enn annen gang. Hvem skulle trodd at jeg vant en sangkonkurranse? Jeg var jo ikke alene, men sammen var vi elektriske!
Er den ikke flott? Du og du, for noen tider det var å være ung. Nå må jeg nesten løpe! Ha en fantastisk torsdag ❤

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits