LITT KLISS KLASS ER VEL LOV?

  • 29.01.2017 - 22:52

God aften ♥

Man kan like gjerne ta seg en aldri så liten date night hjemme, som å bruke flere hundre kroner på å gå på dyre restauranter. Det kan være like så koselig å bare sitte hjemme hos seg selv, med tente lys og romantisk bakgrunnsmusikk for å komme i rette stemninga.

Dette gjorde jeg og Kim i går. Og det var så utrolig koselig! Jeg hadde tidligere på dagen kjøpt inn litt diverse kjøttpålegg som f. eks spekeskinke, flatbrød og ikke minst biff og søtpotet. Vi spiste rett og slett det vi selv hadde lyst på. Vi kokelerte sammen, sang sammen, danset sammen. You name it. I tillegg til at vår firbeinte venn var på overnattingsbesøk, ble det virkelig skikkelig god stemning i heimen. Dette er noe jeg mener og påstår at alle kjærestepar bør prioritere og ta seg tid til! Det er faktisk ikke mer som skal til for å holde piffen i forholdet oppe. 

Hallo.. Litt kliss klass må være lov eller? Dæven, sånne kvelder skal det virkelig bli flere av. For dette, dette var virkelig kos på høyt nivå. Når vi hadde spist koste vi oss med en aldri så liten skrekkfilm, noe vi begge er veldig glad i! Perfekt lørdagskveld, for å si det mildt. Det er sånne stunder man virkelig husker og man kan leve lenge på. Nå skal jeg straks ordne meg, for deretter å lade opp til ei ny uke ♥

Prioriterer du å ha kvalitetstid med kjæresten din? 

0 kommentarer

DIY: MARMORD TABLE

  • 29.01.2017 - 11:44

Søndag dere, så utrolig deilig ♥

I en lengre periode har jeg ønsket å investere i et marmor-bord. Men lommeboka har liksom ikke sagt at det er helt ålreit. Derfor har det liksom ikke blitt noe til. For snart to år siden kjøpte vi et stilig hvitt bord på Jysk med tre-stetter. Jeg har jo som mange andre damer ett eller flere telys og telysholdere stående oppå bordet. For en stund tilbake så hadde det ene duftlyset som var i en svart telysholder brent merker på bordet. Noe som var lite pent. Jeg prøvde iherdig å dekke over med annen pynt, men det lot seg liksom ikke gjøre da det ble gjester her og man måtte rydde bort mye av pynten. PS: man ser det ikke like godt på bilder som i virkeligheten... 

Det var da jeg fikk Panduro-reklamen i posten at jeg fikk øye på redningen. De hadde ta 3 - betal for 2 på kontaktplast. Midt i blinken! Heldigvis fikk jeg kommet meg til nærmeste Panduro butikk i hui og hast og fått knabbet til meg ett par stilige kontaktplast. Og tror du neimen ikke de hadde marmor-farget også?!?!

Her kommer en liten Do it yourself-tutorials fra meg til alle dere som sliter med at lommeboka ikke går til innkjøp av et dyrt marmord-bord. 

Her ser man godt forskjellen på bordet før og etter man tok på kontaktplast. Ser det ikke bare sykt kult ut? Det ser jo også ut som et ordentlig marmor-bord. Jeg syns iallfall det. Og jeg ble så utrolig fornøyd. Selv om vi sliter litt med noen bobler som er her og der, men det skal nok ordne seg. 

Jeg kjøpte som sagt min kontaktplast hos Panduro, men dette har de også mange andre steder. Jeg hadde ingen tapetkniv, men det funket like godt med en blomsterkniv som man kutter stilkene med. Jeg har kjøpt min for 20 kroner på Mestergrønn. Så lenge den er skarp, så funker det utrolig bra! Jeg hadde jo heller ingen tapetsletter, men jeg brukte like så godt en slik en som man får marsipanlokket til å bli rett (den rosa dere ser senere på bildet). Man må ikke gå til dyre innkjøp av ting man allerede har i andre varianter. Det er viktig å huske på! 

PS: Før vi begynner er det viktig å vaske godt overflaten du skal beklede med kontaktplast! Dette for å få bort alt fett og flekker som er der, slik at kontaktplasten sitter bedre på. 

FORKLARING: 

Legg plasten på bordet og klipp omtrent så store biter som du vil ha. Du kan skjære ut mer nøyaktig senere. Fjern beskyttelsesplasten i et hjørne og fest kontaktplasten på bordet. Fortsett med å rulle av beskyttelsesplasten litt om gangen og fest kontaktplasten etter hvert. Stryk med hånden over plasten for å slette ut eventuelle luftbobler. Når du har dekket bordplaten, kan du dra en skalpell forsiktig langs kanten, for å skjære vekk overflødig plast.

Dersom du har noen spørsmål du lurer på er jeg sikker på at du finner svar på dem HER. Og om du ikke skjønte hvordan du skal gjøre det, får du en bedre forklaring i denne filmen HER

Nå skal jeg se om jeg ikke får vekket gubben i huset her, så vi kan få i oss en liten matbit. Håper dere har hatt en fin helg så langt og at søndagskvelden ikke blir noe dårligere ♥

2 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits