BLI MITT NYE LESESTOFF?

 • 28.02.2016 - 15:09

Hola!

Jeg er på utkikk etter nye blogger å lese! Og jeg syns det er en fin trend at vi bloggere kan hjelpe hverandre ved å promotere og gi tilbakemeldinger til hverandre innad i bloggverdenen. Dette er veldig flott og koselig! Jeg ser det overalt både på blogg.no og på forskjellige facebook-grupper hvor bloggere deler bloggene sine og jeg syns det er utrolig rørende å se. Ikke minst er det nyttig inspirasjon for både leseren og den som faktisk eier bloggen. En vinn-vinn-situasjon.

Siden jeg syns dette er så himla morsomt og ikke minst en flott gest, så trår jeg i gang med en ukens blogg-konkurranse her på bloggen hver søndag! Både for min egen del, slik at jeg kan bli kjent med flere bloggere og hvordan forskjellige bloggere opererer. Samtidig som det er en hyggelig ting å bli "nominert" til ukens blogg og få høre litt tilbakemeldinger om det man faktisk bruker haugevis av timer på å jobbe med. Om du er den bloggen som blir mitt nye lesestoff vil jeg skrive litt om hvorfor jeg valgte nettopp din blogg, hva jeg liker ved den og hvilken inspirasjon jeg finner ved den under "denne ukens"-innleggene mine.

Vi kicker i gang første "konkurranse" i dag. Og det du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er:

✔ Klikk deg inn og lik fanpage-siden min HER
✔ Skriv at du ønsker å være med i kommentarfeltet
✔ Legg ved link til bloggadressen din

Jeg ser virkelig fram til å se gjennom alle flotte bloggere som finnes der ute! For meg har seere ingenting å si. En blogg som kun har ti seere hver dag, kan være like bra og inspirerende som det en av de som ligger øverst på topplisten er. Det er ikke popularitet som teller! Det er personlighet, kreativitet og innhold.

Lykke til ❤

32 kommentarer

TETT PÅ LINNEA

 • 03.02.2015 - 12:57

Denne jenta har virkelig alt. 90-modellen fra Molde er jo ikke noe annet enn forbanna nydelig. Kanskje det ikke forbauser noen at hun er blitt kåret til Norges mest sexy kvinne. På privaten er hun kjæreste av Sondre Lerche og det sier seg selv at de utgjør et tilnærmet perfekt par! Hun er en ettertraktet forfatter og blogger og gir mye av seg selv til det norske folk. Hun ble også i 2011 kåret til "årets beste blogger" under både Vixen Blog Awards og Costume Awards. For ei dame!

Nettserien ved navn "La Linnea Leve" som hun i samarbeid med NRK startet opp i 2011 blir vi tatt med på en reise gjennom psykiske lidelser, som også går veldig inn på Linnea sine depresjoner og hvordan hun har det til tross for langvarig psykologbehandling. Hun har også utgitt romanen Evig Søndag (2012) som følger Linnea's liv i ett år, hvor hun etterhvert motvillig begynner å gå til psykiater for sine depresjoner. I tillegg er temaer som tungsinn og spiseforstyrrelser sentralt i boka. Hun mottok Tabuprisen og Rådet for psykisk helse på grunn av sitt gode verk. I 2014 ga hun ut sin andre roman Kjære, som anbefales av veldig mange.  //wikipedia TETT PÅ LINNEA
Hun intervjues her på Lillehammer Litteraturhus, klokka 19.00 av Olav Brostup Muller om å skrive seg frisk og hva hun skal gjøre videre etter suksessen med sine bøker. Inngang kr. 100,- 

Dersom du sliter med psykiske lidelser, spiseforstyrrelser eller har noen form for sykdom som tærer på i hverdagen, kan det være lurt å ta turen til Lillehammer Litteraturhus i dag og høre hva denne fantastiske bloggeren har å si. Hun har nok mye erfaringer og historier å dele, som kan være nyttig for hver og en. Om jeg blir bedre, så skal jeg absolutt prøve å få tatt turen dit, for dette tror jeg kan bli bra!! Tenk så mye bra du kan få ut av 100 kroner da.

Håper på å se deg der også :) 

2 kommentarer

Topp 5 bloggliste

 • 22.01.2015 - 18:38

Tenkte jeg kunne skrive litt om de bloggene jeg leser. Er jo utrolig mange fine og fantastiske blogger der ute, og det er sikkert mange jeg ikke har oppdaget enda. Uheldigvis er det mange jeg følger med på som er på topplista for blogg.no. Men det er jo slik at disse er lettere å se og å klikke seg inn på. Og det er jo selvfølgelig hele poenget, men kunne også tenkt meg at jeg leste flere bloggere som ikke er fullt så "kjent". Om du skjønner? 

Her er min topp 5 bloggliste. Klikk på dette ikonet © bak hvert navn for å komme til bloggen deres :- ) 

1. KRISTIN GJELSVIK// styleconnection  © 


Denne dama er helt rå. Jeg digger henne fra topp til tå. Selv om hun er bergenser, det får så være - jeg simpelt elsker henne. Hun er seg selv hundre prosent hele tiden og gir så utrolig mye av seg selv. Blogginnleggene hennes kan være alt i fra sex til mote tips. Hun har en blogg som har alt. Fargerik og stilfullt og tvers igjennom gjennomtenkt hele dame og bloggen. All heder og ære for deg, du er min bloggfavoritt! Anbefales på det sterkeste å sjekke innom denne, selv om det er ganske stor sjanse for at du allerede har fått øynene åpne for denne fantastiske og pene jenta og er allerede stor fan av bloggen i fra før! I tillegg har hun egen nettbutikk, som absolutt bør sjekkes ut! Fresh all the way to the top. 

2. MADELEINE PEDERSEN // maddepadde  ©


Skikkelig gladjente fra Moss, som gir mange gode sminketips til vi inkompetente som ikke har fått dette inn med morsmelka. I tillegg jobber hun på Urban, som noe i seg selv er ganske kult og gir oss mange gode smakebiter fra denne fantastiske fine klesbutikken. Hun blir sponsa med mang ett kult plagg, som jeg selv blir totalt forelska i hver gang. Stilfull og vakker som alltid. Virker til å være en jordnær, ung dame som har sans for trening og mote. 

3. ANNA EDWIN // annais ©

Egentlig så er jeg av den typen som ikke kan fordra rosabloggere og som syns dette er super teite blogger. Men det er fordi disse bloggerne virkelig tar den helt ut og gjør seg selv dummere enn de egentlig er. Mens denne flotte jenta, hun har kapret en liten plass i hjertet mitt. Jeg har fulgt henne i to-tre år faktisk og liker henne like mye nå som den gang jeg fant ut av bloggen. Hun virker god tvers igjennom og er veldig opptatt av familie og venner. I tillegg har hun verdens søteste hund som heter Melis. 

4. ANNA RASMUSSEN // mammatilmichelle ©

Liker å følge med på litt sånn mamma-bloggere og har falt pladask for Anna sin fantastiske blogg. Hun er jordnær og verdsetter familien veldig høyt. Hun beskriver det å bli mamma veldig fint og rørende og gir mange unge mødre tips om hvordan man skal være en god mamma og om hvilket utstyr man bør forholde seg til. Hun er også flink til å ta oss med på en fantastisk reise gjennom svangerskapet via bloggen, noe jeg beundrer henne for. Virker til å være en sterk jente som har mye selvkontroll! 

5. ANNA MYKLEBUST // amyklebust ©


Egentlig mye av det samme som grunnen ovenfor. Liker å se på mammablogger for å få litt inspirasjon til jeg selv skal bli mamma. Hun gir også noen interiørinnlegg om jeg liker veldig godt. Vakker jente som gir mye av seg selv, noe som er veldig beundringsverdig! 


Er det noen du allerede følger eller som du fikk lyst til å følge heretter? 
Nå kom akkurat den fantastiske samboeren min inn døra, han har vært på kurs i et døgn og jeg har savnet han helt vilt masse! Han hadde også med frappe fra Mc'Donalds, så nå er jeg helt i himmelen. Skal sveve på den rosa skya mi resten av kvelden og håper dere gjør det samme. Klemz 

0 kommentarer

En hjelpende hånd?

 • 21.01.2015 - 13:12

Du vet det som jeg sa i et tidligere innlegg igår om å ha dårlig døgnrytme? Vell ja, det er fortsatt et fenomen hos meg. NÅ må jeg virkelig skjerpe meg altså. Blir faktisk lei meg på mine egne vegne. Ser andre bloggere som står opp gry tidlig om morgenen, spiser en sunn og noe som ser godt ut til frokost, tar seg gjerne en treningsøkt eller en joggetur, for så å gjøre mye husarbeid. Hvorfor kan ikke det være meg da? Mens de gjør alle disse fornuftige tingene, bedriver jeg tiden min langt inne i drømmeland, noe som er langt utenfor det man kan kalle fornuftig. HUFF

Jeg setter på klokka rundt ni, fordi det tenker jeg er en perfekt tid å stå opp. Men da alarmen skriker i ørene mine og jeg kjenner at det er altfor tungt å stå opp og at det i tillegg slår meg at jeg har enten fri eller seinvakt, da slår vi på en som er en time senere. Også er det samme regla om igjen. Så til slutt er klokka 12 og jeg ligger fortsatt halvdød i senga og kjenner at der kunne jeg faktisk tilbringe resten av dagen min. Under den varme, gode dyna. Men så slår det meg at du kan ikke ligge her å leke latmannsliv, STÅ OPP og gjør noe fornuftig!
Det eneste fornuftige jeg har gjort idag er å kle på meg og fikse meg en kopp med espresso. Hverken noe mer eller mindre. Eller jeg skriver jo dette blogginnlegget nå da, som noen ser på som veldig fornuftig, mens andre ser på det som bortkastet tid. Så det kan vel diskuteres. For meg er det fornuftig, siden jeg liksom skal prøve å være flink og liksom skrive iallefall 2 blogginnlegg om dagen, helst 3! Er det ikke da det er litt morsomt å følge med på bloggene til folk? Når det faktisk skjer litt ting der og at du ikke må vente til neste dag igjen for å få en update? For meg er det iallefall sånn. Jeg liker bloggere som skriver interessante innlegg om ting som interesserer meg og som har med masse fine bilder og som oppdaterer noen blogginnlegg i løpet av en dag. 

For all del, jeg er ikke av den typen som har noen fantastiske og flotte og interessante ideer om hva jeg skal blogge om. For det meste står jeg fast ved overskrifta, og da sier det seg ofte selv at det er fint lite som detter ned i huet på meg, på det som faktisk er under overskrifta også. Håpet derfor at noen snille sjeler der ute kunne være så snille og gi meg noen amazing tips om hva jeg skal skrive om, slik at jeg får litt flere lesere og faktisk beholder de få jeg har! Så skriv gjerne noen eller iallefall ett tips i kommentarfeltet, slik at jeg ikke bare føler meg dum og håpløs i tiden framover. 

Sier en million takk på forhånd til de som faktisk gidder å lese alt det vrølet jeg sitter å skriver. Og en  tusen takk til de som faktisk legger igjen et tips eller to, som gjør at jeg føler at jeg skriver noe som treffer folk og som gjør både bloggen min og meg litt mer interessant. TUSEN TAKK <3 

2 kommentarer

Halleluja

 • 12.01.2015 - 15:23

Idag er det lønningsdag, hurra! 

Det er vel så og si det eneste positive med denne mandagen også. Ikke det at jeg er av den negative typen, men følte meg ikke svært positiv da jeg måtte måke fram bilen min for bare å kunne finne døra for å komme meg inn.  Snø overalt. Og mer daler ned hele tida. Jeg er glad i snø, for all del. Men det må da være grenser for hvor mye snø som bør komme. Alt blir jo et eneste kaos. Alt er et helvetes slit. Måke meg her og måke meg der, måke faen meg hele tida! Arrrrg.. Blir så sinna på det fordømte været. 

Jeg har nettopp slentra meg opp trappa til leiligheten og inntatt sofaen med et eneste stor boff. Er ikke igjen mye energi i denne kroppen nei. Måtte derfor bryte ett av mine nyttårsforsetter og kjøpte meg en cola, imens jeg betalte for drivstoff. Det frista så iherdig mye med en cola. Og når det var 38 kroner for to attpåtil, var jeg ikke vond å be! Kremt.. Er ikke så fan av de nyttårsforsettene, sikkert aller mest fordi jeg aldri klarer å holde dem. Så derfor syns jeg bare det er dumt. Men det er jo egentlig ikke det da. I tillegg til colaen (e) slengte jeg med 3 statoilboller m/sjokolade. De er jo bare SÅ deilige. Mmmmm. For å få i meg nok usunne ting, tok jeg like så godt to ramser med stratos-sjokolade når jeg kom inn døra. Obs, jeg er ikke av den sunne typen for å si det sånn! 

Har egentlig tusen ting jeg burde gjøre. Deriblant henge ned klær, vaske klær og henge nye opp igjen. Men jeg kjenner at det får være idag. Kanskje litt senere, om noen timer. Men nå skal skrotten min få kose skinnsofaen i noen få timer. Har gått i ett på jobben og har kanskje sittet nedpå et kvarter til sammen. Beina mine er såre og vonde og jeg kunne godt tenkt meg et deilig fotbad. Kanskje jeg bare skulle gjøre det? Det var faktisk ikke en så aller verst ide. Det tror jeg jammen at jeg skal gjøre iløpet av kvelden. Et deilig fotbad og en varm kopp kakao. Hørtes ikke det deilig ut? Åååh, himmelsk glede. Nå blir det noen episoder Saving Hope på meg. 

Kos dere ikveld, mulig det kommer et noen lunde mer positivt innlegg senere ikveld, da alle negative tanker har lagt seg for å sove.  Kos dere med denne fantastiske versjonen!!!! 

Klemz

0 kommentarer

Oh, happy sunday

 • 11.01.2015 - 13:41

Herremin, søndag er en sånn fin og deilig dag! 

Kan ligge så lenge man vil, se sport så og si hele dagen, sitte i koseklær dagen lang. Ååh, herlig! Jeg sov ekstremt lenge idag og fikk dessverre ikke med meg når gutta gikk opp monsterbakken... Men nå har jeg stått opp, blitt diska opp med en kakaokopp av gubben og sitter klar for å følge jentene gjennom et helvetesløp uten like. Skjønner virkelig ikke hvordan de makter, hvor de finner den styrken til å komme seg opp monsterbakken. Men det er sikkert den største lettelsen i deres verden å komme seg opp og kunne legge seg ned og tenke at man er ferdig! Er morsomt å følge dem og nordmennene er jo helt råååå. Lurer på hvem av de norske jentene som tar det lengste strået. 

 
Kos dere masse med søndag. Finn de beste koseklærne du har og slapp helt av. HELE DAGEN. Se serier til du blir firkanta i øynene. Bruk dagen til å lade opp batteriene til en ny og hektisk uke!

Klemz 

0 kommentarer

Snø-kaos!

 • 10.01.2015 - 13:39

Åhuttetu! 

Er ville tilstander her på Lily idag og sikkert en hel haug andre plasser. Snøen laver ned og det tar ingen ende. Det er helt sykt hvor mye snø det har kommet på kun kort tid! Under snøen er det speilglatt og biler kommer ikke opp der de skal. Ikke er det brøyta slik at man faktisk kan komme seg fra A til Å. Greit med snø altså, men trenger ikke i bøtter og spann!! I Rogaland er det faktisk så ille at de forventer storm og at folk bør forberede seg på dette. Sykt. Gruer meg helt sinnsykt til å dra på arbeid etterpå...

...
Nå skal jeg bare hive meg rundt, mekke meg noe lettvint mat og bare slappe litt av før ferden går ut i snø-kaoset og på en lang senvakt. Håper dere har hatt en fin morgen og at dere storkoser dere inne med tente lys og sport :)  

Vinter-klemz 

0 kommentarer

Soon weekend.

 • 08.01.2015 - 21:31

Idag har dagen gått ut på avslapping. Jeg har sett noen episoder av serien, Saving Hope, som jeg har begynt å se på. En alla grey's serie, som jeg liker skikkelig godt. Anbefales, dersom du er fan av Grey's! Svigerfar og broren til kjæresten min kom på besøk og tok oss med på Peppes. Deilig å kunne gjøre noe sånt en gang i blant! 


Etter vi kom hjem, kastet vi oss i pyjamasen med en gang og la oss strake ut på sofaen. Jeg har sett på sinnasnekker'n og venter nå på sesongstart av bloggerne. Imorgen er det helg og for min del skal jeg jobbe imorgen og lørdag. Derfor skal jeg legge meg etter bloggerne er ferdig, slik at jeg er fult utladet til jobbhelg.  

Men nå starter det her! Snakkes.  

0 kommentarer

The office

 • 08.01.2015 - 13:55

HJEMMEKONTOR? 

Tenkte jeg kunne få vist litt på kontoret vårt, som jeg endelig har fått rydda godt nok til å kunne se fargen på pulten. Før brukte jeg det som hobbyrom, hvor jeg sprayet ting og diverse, derfor var det et sabla kaos over hele pulten, på gulvet og generelt alle steder. Tok bare bilder av pulten, men er så happy over alle de små detaljene, så det var egentlig derfor. Er utrolig koselig med et kontor, selv om jeg sjeldent bruker det. Selv har jeg alltid ønsket meg et kontor helt for seg selv, så rart jeg ikke har brukt det mer. Mye av grunnen er vel fordi jeg ikke studerer nå, hadde jeg studert hadde jeg nok brukt det en hel del masse mer.

Har du kontor hjemme? Isåfall håper jeg at du bruker det mer enn det jeg gjør! Er egentlig en skam i seg selv å ikke utnytte det fult og helt.. Skamme seg! 

0 kommentarer

Gråværsdag

 • 08.01.2015 - 12:37

Hellu fininger! 

Igår hadde jeg en fantastisk plan om at jeg skulle stå opp like tidlig som igår, for deretter å få noe ut av dagen. Men siden jeg har vært så flink de siste dagene var ikke pågangsmotet mitt helt på topp til å stå opp før ni. Derfor ble det endel senere. Da jeg omsider sto opp og så ut av vinduet, var det helt grått. Skikkelig gråværsdag idag. Derfor ble dette en inne-dag på høyt nivå. Dagen skal nok innebære serie-titting og følelsen av å bare slappe av og ikke ha noe i hodet som du føler du MÅ gjøre. Det er en så deilig følelse. Selv om jeg alltid finner på en eller flere ting jeg føler jeg burde heller gjort, og har derfor dårlig samvittighet over det. Typisk meg.. 

Slenger med et morgenbilde. Nå skal jeg slenge meg rundt, drikke en kopp cappuccino og lese det splitter nye nummeret av Det Nye som kom i posten igår. Hvor deilig er ikke det?  Abonnerer nemlig på Det Nye og blir like glad og happy hver gang jeg får et nytt nummer i posten. Skaper litt hverdags-magi over morgenkvisten. 


Elsker å daffe i pyjamas. Dette er noe jeg kunne gjort dagen lang! 

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits