#ROCKESOKK

  • 21.03.2017 - 08:35

God tirsdagsmorgen ♥

Nå er jeg snart klar for å ta fatt på nok en skoleuke. Men først vil jeg snakke litt om noe som er veldig viktig! I dag er det FN's internasjonale Downs Syndrom dag. Dette markeres ved å ta på seg to forskjellige sokkepar. 

//Informasjon hentet fra www.dagen.no 

På den måten blir du med og støtter menneskelig ulikhet og du blir en del av en verdensomspennende markering.

Det er jo et kjent fenomen at noen mennesker har problemer med å finne matchende sokker i skuffen når morgenstresset trykker på og klokka tikker nådeløst mot jobbstart. Men en dag i året er som skapt for alle med sokke-synk-problemer.

Det er 12. år på rad at den internasjonale dagen for Downs Syndrom markeres verden over. USA, Storbritannia, Nigeria, Colombia, Kasakhstan, Irak, Ukraina, Sverige og altså Norge er blant mange land som er med på aksjonen gjennom ulike tiltak.

I USA og Sverige har sokke-aksjonen vært prøvd tidligere og har fått stor oppslutning. Ifølge Menneskeverd er budskapet enkelt: De oppfordrer alle til å gå med to ulike sokker denne dagen, for å vise at man setter pris på at vi alle er forskjellige.Tenk så fantastisk! Dette er noe vi alle burde gjøre. Selv har jeg gjort det og oppfordrer flere til å bli med meg. Finn frem bunken hvor de single parene er og mix og match. Enklere blir det ikke! Gleder meg til å se flere spreke kombinasjoner i løpet av dagen ♥ Det gjør ikke noe å være litt annerledes! 

Victoria Larsen 21.03.2017 kl.08:49

Så stilige!

Julie 21.03.2017 kl.22:02

Tusen takk!
Skriv en ny kommentar
hits