MONDAY MOOD

  • 20.03.2017 - 16:23

Yo rockeboller ♥

Som nevnt i det forrige innlegget skulle jeg prøve å få med meg Kim til å ha en liten photoshoot. Og så forbanna heldig som jeg er så stiller han alltid gladelig opp! Selv om vi begge syns dette er ekstremt kleint, gjør vi alltid det beste ut av det og gjør det hele til en gøyal seanse. Vi har jo overhodet ikke peiling på hva vi driver med og det er vel det som gjør det så morsomt! 

I dag vil jeg vise fram det stilige antrekket mitt fra Lene V. Som sagt før så har jeg vi jo så mye fint ute i butikken nå og blomsterprint er et totally must til våren og sommeren. Dessverre så ser man ikke stripene i håret mitt så godt på bildene som i virkeligheten.. 

Denne blusa er bare så utrolig fin og samtidig skikkelig stilig. Den passer perfekt med en denimbukse som jeg har på meg her. Blusen med blomsterprint med hint av fargene blå, dus rosa og svart er fra Floyd. Mens buksa er fra Pulz og er en noe mer "sæggete" stil enn trang. Den er supercomfy å ha på seg og det er deilig å gå utenfor komfortsonen ved å ikke alltid gå i de samme type plaggene. Skoene er også fra Floyd og er utrolig gode og ser skikkelig bra ut. Egner seg godt til både bukse, skjørt og kjoler og er en slager nå til sommeren. 

Var han ikke flink? Det ble jo faktisk en ganske grei shoot. Og dette antrekket er nå blitt en av mine favoritter. Man kan likeså godt bruke det på fest som til hverdags og slike antrekk går rett hjem i favoritt-potten. Nå skal jeg vente på svigers før vi skal ute å spise en bedre middag. For en fin mandag! 

Likte du antrekket? ♥

Pernille 20.03.2017 kl.16:58

Kjempefine bilder :) Moro å få med seg en person på sånt, som kan ta bilder for deg. Her får jeg sjelden, så og si aldri noe til å hjelpe meg med å ta bilder av meg. Hvis jeg er ekstremt heldig har jeg ganske så flaks, men ellers må jeg stå for selvportrettene selv :)

Julie 20.03.2017 kl.17:07

Tusen takk, så koselig sagt :) Ja, jeg er veldig heldig som får hjelp! Er ikke alltid like lett å gjøre det alene..
Skriv en ny kommentar
hits