LYSERE TIDER I VENTE

  • 20.03.2017 - 14:13

God mandag ♥

Etter en hektisk uke forrige uke og nok en hektisk uke i vente er det ekstra viktig å lade opp batteriene og ta seg noen minutter hvor man faktisk bare puster. En uke full med opplæring og nye inntrykk er over. En ny uke med skole og flere inntrykk står for tur. Det går jammen meg i ett! Det er ikke alltid like lett å huske at man må ta seg tid til å roe litt ned.. 

Vi går mot lysere tider og det er ikke noe jeg er mer glad for. Vintermånedene er ofte tunge, kalde og mørke. For min del er disse månedene fulle med tunge tanker og det er ofte vanskelig å se lyst på livet. Man går inn i en slags ond sirkel. Derfor føles de ofte så uhyre lange ut og man tror aldri her i verden at de lyse stundene skal komme. Men nå er vi jaggu meg ved veis ende! Vi retter oss inn mot lysere tider, både fysisk og mentalt. Og det er så utrolig deilig å tenke på! 

Det er som sagt mye å henge fingrene i om dagen. Men det er gode ting! Det å ha fått ny jobb har gitt meg ny giv og litt ekstra piff. Og jeg har i tillegg fått stripa håret mitt som jeg har tenkt på i flere år. Det tok meg bare 5 timer, siden jeg takker meg til lærlinger for å få ned priset noen hakk. Alt i alt ble jeg veldig fornøyd. Forandring fryder og det skal til med litt forandringer i ny og ne. Det var akkurat dette jeg trengte nå! Og jeg er så glad for at jeg bare har tatt hver eneste utfordring på strak arm og kasta meg ut i det. Det er sånn man lærer og det er sånn man virkelig får kjenne det på kroppen hvordan det er å leve! 

Nå skal jeg få rydda litt rundt omkring i kåken og gjort noe skolearbeid og forberede meg til en ny skoleuke. Mulig jeg skal få med meg Kim på en aldri så liten outfit-taking etterpå, hva sier dere til det? Håper dere har hatt en fin mandag så langt, rockeboller! Og at denne uka byr på utrolige muligheter for både den ene og den andre ♥

Victoria Larsen 20.03.2017 kl.14:20

Jeg ønsker deg en flott mandag :-)

Julie 20.03.2017 kl.15:26

Takk, i lige måte :-)
Skriv en ny kommentar
hits