NÅR MAN DRØMMER STORT

  • 09.03.2017 - 12:23

Usj, det er ikke alltid like lett å være ung og lovende ♥

Kjenner du til følelsen av å ha lyst på for mye? Ønskelista bare fylles opp til randen og sparekontoen blir mindre og mindre for hver dag.. Det er jo så mye man har lyst på. Nå tenker jeg ikke sånn som klær og andre husholdningsartikler. Jeg snakker om de store tingene. Bil, hus og barn. Forpliktelse på høyt nivå. 

Det er det jeg har lyst på nå. Jeg og Kim har vært sammen i snart fire år. Vi har bodd sammen i 3. Det er på tide å få seg noe eget, hvor man virkelig kan begynne å planlegge og legge til rette for framtida! Det er en av de største drømmene jeg har nå. Et mål vi ønsker å oppnå i nærmeste framtid. I tillegg har vi kun en bil, da mine to biler er avskiltet siden de ikke er kjørbare lengre. Og det må endel planlegging til for å få det til å gå rundt og at vi skal begge komme oss til og fra jobb.  Dette er ikke store problemer i det hele og det store, det er ikke det jeg sier. 

Det jeg mener er at man i sånne stunder ønsker enda mer av de store tingene, enn man kanskje har gjort før. Det ville vært helt fantastisk å finne seg en eventuell enebolig, hvor jeg og Kim kunne bodd og virkelig levd livet! Hvor vi kunne om ett eller noen år få oss noen nydelige barn og en søt hund. Det er jo det som er drømmen. Det å starte familie og leve et godt liv! Det hadde også vært kjekt å kunne ha hver vår bil og ikke slite oss til å klare å betale regninger. 

Økonomien er ett viktig fundament og det er ofte den som hemmer oss til å gjøre det vi virkelig vil! Sånn er det ofte med meg og jeg regner med at det er sånn for andre også. Men det er likevel viktig å drømme stort og ønske seg ting. Sette seg mål som man vil oppnå i framtida. Det er viktig å ha noe å jobbe i mot, for å kunne føle mestring og glede. 

Jeg håper virkelig at en dag om ikke altfor lenge, står jeg og Kim med nøklene til vår egen enebolig. Den dagen skal jeg gråte gledestårer til den store gullmedalje ♥

Skriv en ny kommentar
hits