I'M A WOMAN. WHAT'S YOUR SUPERPOWER?

  • 08.03.2017 - 18:53

Hei og hopp, for en fantastisk dag dere ♥

I dag er dagen hvor man skal hedre alle verdens kvinner som hver og en er like viktige og unike! Uansett form, farge, bakgrunn, religion og figur. Vi er alle like verdige. Tenk at vi har fått en helt egen dag til å kunne feire det kvinnelige kjønn. Tenk på hvordan tidene har forandret seg i fra at vi hadde hedersplassen bak kjøkkenbenken, til at vi nå er blitt administrerende ledere i flere organisasjoner og i flere ulike yrker. Det er jo helt fantastisk!

Enda er det store forskjeller blant kvinner og menn, men jeg er helt sikker på at dette blir endret i tiden fremover. Det er enormt hvordan kvinner før oss har banet vei og det er derfor viktig at vi som etterkommere følger på og gjør en iherdig innsats for at vi som kvinner dominerer mer enn vi allerede gjør! Vi skal være stolte over å være kvinner. Stolte over hva vi har klart å fått til og glede oss over hva vi kan by på i framtida. Jeg er veldig sikker på at det er flere kvinnelige spirer der ute som kommer til å gjøre store ting i framtiden. Vi må bare lære oss å stole og tro mer på oss selv. Realisere drømmene våre og ikke minst våge å drømme dem. 

Vi er viktige. Vi er unike. Vi er sterke. Vi er flotte. Vi er sexy. Vi er snille. Vi er omtenksomme. Vi er dyktige. Vi er smarte.

Jeg sier som et ordtak "I'm a woman. What's your superpower?". For det er faktisk en superkraft i seg selv. Det er vi som føder de nydelige barna til verden. Det er vi som går igjennom et smertehelvete en-to uker hver måned. Det er vi som må kjenne mange forskjeller på kroppen vår, at den endrer seg og former seg. Vi er sterke på bakgrunn av at kroppene våres må tåle mye. Vi er sterke fordi vi har en enorm viljestyrke. 

Dere skjønner tegninga? Damer er råtøffe og uimotståelig sexy. Gutta klarer hverken å leve med oss eller uten oss. Og da har vi gjort noe riktig! I dag er dagen da vi skal være ekstra stolte over å ha østrogen i kroppen. Det gjør at den ser forbanna bra ut! 

Jeg tok en kake for både meg selv og alle andre verdens kvinner for å feire oss ♥ 

appelsinpiken 08.03.2017 kl.19:22

Fantastisk innlegg!

Gratulerer med dagen!

Julie 08.03.2017 kl.19:24

Tusen takk, så koselig å høre :- ) Gratulerer med dagen selv!

Hege Kristin 08.03.2017 kl.20:17

fint innlegg <3

Julie 09.03.2017 kl.11:32

Tusen takk <3 Koselig å høre!

Victoria Larsen 08.03.2017 kl.20:49

Jeg håper du får en fin onsdagskveld :-)

Julie 09.03.2017 kl.11:32

Takk, det samme :-)
Skriv en ny kommentar
hits