PERFEKT MATCH #2

  • 06.03.2017 - 10:32

Good morning ♥

I går ble jeg sittende å se på film og serie og plutselig hadde det gått flere timer. Det ble faktisk ikke tid til å legge ut innlegget jeg hadde tenkt å legge ut. Så derfor tar vi det idag. Er ikke det like greit? Jeg har allerede vært oppe siden 7-draget og ikke sovet noe særlig igjennom natten.

Har jo som jeg fortalte igår vært på nattevakt for første gang i hele mitt liv. Sovende nattevakt vell og merke, men det var litt spesielt med nytt sted og det å skulle passe på noen. Derfor har jeg vel kanskje sovet i toppen 3,5 time. Men uansett, nå er det duket for nok en ny perfekt match. Og det er alltid like gøy å sette sammen nye outfits! 

Så klart streika det redigeringsprogrammet jeg bruker, slik at jeg ikke fikk lagret bildet i den størrelsen jeg ønsket. Men jeg får bare være glad for at jeg ikke måtte gjøre hele greia på nytt. 

// Innlegget inneholder annonselinker 

1. Young Heart T-shirt 2. Silver Couloured Neckles 3. Mint & Berry Sunglasses 4. Black Bracelet 5. Pink A-line Skirt 6. Silver Shoes 7. Stylish Clutch 

Er det ikke stilfullt? Noen vil kanskje påstå og si at det er barnslig. Men jeg liker barnslig. Litt lekent, men samtidig stilfullt og classy! Kombinasjonen av rosa, svart og sølv gjør at det blir ett komplett antrekk som man kan bruke like gjerne til hverdags som til fest. Når jeg ser dette antrekket lengter jeg til sommeren og sol. Fest og sammenkomster. Jordbær og coctails! Hurra, dette antrekket er en soleklar favoritt denne uka. Og jeg skulle gjerne trykket hvert eneste plagg hjem til meg selv. Jeg har jo falt pladask for det rosa skjørtet! Det setter liksom prikken over i-en og sprer glede over det hele! 

Nå må jeg finne igjen noen regninger som jeg må få betalt, før jeg skal ordne meg. I dag skal jeg innom butikken jeg skal starte og jobbe i og planlegge oppstarten. Jeg gleder meg sinnsykt mye og tror dette kan bli en bra start på en flott år! Tjohooo, kos dere i dag da rockeboller ♥

Victoria Larsen 06.03.2017 kl.12:12

Så mye fint! :)

Julie 06.03.2017 kl.13:33

Tusen takk, så bra at du likte det! :- )
Skriv en ny kommentar
hits