SUNDAYS LIKE THIS

  • 05.03.2017 - 15:10

Herremin, så deilig det er med helg og ikke minst er søndager en favoritt ♥

Som sagt tidligere, kan jeg ikke få sagt hvor mye jeg verdsetter late søndager. I flere år har jeg jobba nærmest hver eneste søndag, og det blir derfor ekstra godt å kunne slappe fullstendig av og ikke ha noe å gjøre på dagsplanen. Tror faktisk ikke at man vet å verdsette sånne dager, før man virkelig får kjenne på hvor deilig det er med fri. Det er lett å ta sånt for gitt. Og det er så utrolig dumt! Derfor bør man virkelig være glad for alle sånne late dager man har, hvor man kan lade batteriene og ta et lite avbrekk fra en ellers hektisk hverdag. 

Man skal unne seg å ta et avbrekk. Man skal unne seg å sette ting litt på pause. Bare sitte i ro og kjenne at man klarer å slappe av. Det er viktig! Viktig med slike pauser for å kunne klare den hektiske hverdagen vi lever i i dag. Denne helga har jeg tatt ting knusende med ro. Selv om hjernen min er litt all over the place, og tenker på alt den burde gjort - som jeg ikke har gjort. Til tross for det har jeg kosa meg glugg med mine tre favoritter. 

Vi har spilt spill, de har vært på kino mens jeg kosa meg med alenetid, vi har fått oss lufteturer og vi har ledd masse. Det er lite som skal til, men mye som skal til for at det skal skje. Det er ihvertfall sånn det føles ut. Denne helga gjorde godt! Deilig å kunne tilbringe kvalitetstid med lillebror og Akira. I tillegg til å kunne rette fokuset fullt mot de jeg er så utrolig glad i. Det gjør også godt for samvittigheten! 

Nå skal jeg se siste finish av 5-mila og heie fram Northug til seier! Skal prøve å få lagt ut et perfekt match-innlegg før jeg stikker på nattevakt i kveld. Håper dere har kosa dere glugg denne helga og at dere har tilbringt tid med de som du har deg kjær ♥

 

Victoria Larsen 05.03.2017 kl.16:15

Så koselig! Fin hund <3

Julie 06.03.2017 kl.09:13

Kjempe koselig! Tusen takk <3
Skriv en ny kommentar
hits