KAPRET DRØMMEJOBBEN!

  • 04.03.2017 - 20:13

Hei igjen ♥

Er en stund siden sist jeg var innom her. Er mange forskjellige grunner til det, men jeg hadde godt av en liten pause. Siden sist har det skjedd en del ting. På forrige innlegg skulle jeg jo til utredning med hånda mi. Heldigvis begynner den å bli så god som ny igjen og det ble konkludert med at det var en senebetennelse som forårsaket smertene. 

Nå har jeg startet opp igjen i jobb og er helt friskmeldt. I tillegg har jeg fått en ny jobb, som jeg har gledet meg til å dele med dere! 

Jeg har nemlig fått jobb hos Lene V på Strandtorget, kjøpesenteret i Lillehammer. Hadde aldri her i verden trodd at jeg skulle jobbe i en klesbutikk. Jeg har lenge ønsket å gjøre det, siden jeg er så interessert i mote og interiør. Og da jeg fikk melding om å komme inn på jobbintervju ble jeg helt sjokkert! Det var jo så gøy. Enda mer moro ble det da sjefen ringte og sa at jeg skulle få jobben om jeg fremdeles ønsket å jobbe der. For å være ærlig, kan jeg ikke tro at det er sant. Og det har vel egentlig ikke gått fullstendig opp for meg. Men dette tror jeg kan være et steg i riktig retning. Veldig spennende! Og om jeg skal jobbe i en klesbutikk, er det nettopp det rette tidspunktet å gjøre det på. 
 

// Foto: Lene V sine sider på Facebook 

Jeg gleder meg som en liten unge til å starte. Til å bli inspirert og til å ta et steg ut i et ukjent terreng. Dette blir spennene og veldig lærerikt! Jeg tror dette kan være nettopp den inspirasjonskilden jeg trenger til å kunne drive denne bloggen videre. Ikke minst får jeg drive med noe jeg syns er veldig interessant og noe jeg virkelig liker! Det blir som å jobbe med hobbyen sin og det kunne virkelig ikke passet mer perfekt. 

Denne helga har vi besøk av lillebroren min, Ørjan og familiehunden Akira, noe som alltid er like koselig! Nå må jeg nesten runde av her og tilbringe litt mer kvalitetstid med favorittene mine. Håper dere fremdeles vil følge meg - til tross for noen pauser/avbrekk i ny og ned ♥

Hege Kristin 05.03.2017 kl.00:00

så gøy, gratulerer! <3

Julie 05.03.2017 kl.03:59

Tusen hjertelig takk <3 Det var skikkelig stas!
Skriv en ny kommentar
hits