HELT GENIALT!

  • 18.02.2017 - 12:54

God lørdag ♥

Så utrolig deilig å kunne sove lenge i dag. Og ikke stresse seg hit eller dit. Kroppen min trengte litt hvile nå. Er jo arbeidshelga mi nå, men er jo fremdeles sykmeldt - så da er det godt å kunne få roet fullstendig ned. 

I går saumfarte jeg Facebook for arrangementer som var i nærheten, bare fordi jeg kjedet meg og fordi det kunne hende det var noe interessant som skulle skje i nærmeste framtid. Det er så jævlig typisk meg å se disse arrangementene etter at de har vært og det er så utrolig kjipt! Derfor skal jeg bli flinkere til å sjekke opp hva som skjer i nærområdet. Og tror du jammen ikke jeg fant noe som jeg ble umiddelbart interessert i?! Joda, og det skjer IDAG. 

Byttedagen på Studenten ved Høgskolen i Innlandet. Har du noen plagg du er lei av, samtidig som du har lyst på nye klær, men lever på et stramt budsjett Da er denne dagen noe for deg! Du får en verdikupong for hvert plagg du leverer som kan byttes i et annet plagg på byttedagen. 

Byttedagen foregår slik:
Alt av tøy, sko og vesker kan leveres inn (NB: MÅ være rent) på UKA-stand, eller på selve byttedagen. Legg klærne i en pose og merk med antall plagg. Ved levering får du verdikuponger etter hvor mange plagg du leverer inn. På byttedagen handler man som i en vanlig klesbutikk, men penger er byttet ut med verdikuponger, og du får handle like mange plagg som du har kuponger.

Det er jo fader'n meg helt genialt. Jeg må virkelig skjerpe inn forbruken min på ting jeg overhodet ikke trenger. Og jeg tror nok at klær står øverst på lista der. Kjenner du deg igjen? Du har liksom fullt klesskapet, men føler at du ikke har noen klær. Du finner aldri noe du liker og føler passer til den og den tilstelningen. Du er blitt lei av over halvparten av dem og du bruker dem ikke lengre. Men hvorfor klarer vi ikke å kvitte oss med dem? Jeg er så utrolig dårlig på å sortere ut de plaggene jeg ikke lenger bruker. Så derfor blir det jo helt kaos når jeg investerer i nye plagg og ingen av de tidligere kjøpte plaggene blir fjernet. Sier seg jo selv at det blir too much.. 

Så i går kveld fant jeg to søppelposer og saumfarte klesskapet etter plagg jeg ikke liker og plagg jeg ikke lenger bruker. Det ble jo faktisk en del. Selv om jeg sikkert kunne hatt en søppelpose til. Men dette er en læringsprosess. Så får vi se om det er noe jeg kommer til å ta med meg hjem eller ikke. Uansett så er jeg heldigvis blitt kvitt en hel haug med klær som andre kan ha større glede av enn meg. Og det gjør meg glad. Man kan såklart kaste disse søppelsekkene og gi dem til barn og ungdom i andre land. Og dette har jeg også gjort masse av. Så nå tenkte jeg å prøve ut byttedagen. 

Dette er også noe som man kan gjøre innad i venninne og vennegjengen. Eller med andre mennesker man kjenner. Man sparer penger, man blir kvitt plagg man ikke lenger bruker eller liker og man kan få "nye" plagg man er blitt fullstendig forelsket i. Det er jo bare en vinn-vinn-situasjon for alle sammen! 

Nå må jeg nesten få ordnet meg litt og ta meg med mine to søppelsekker og komme meg av gårde. Kos dere enn så lenge ♥

Victoria Larsen 18.02.2017 kl.14:02

Jeg håper du får en fin helg :-)

Julie 18.02.2017 kl.18:36

Tusen takk, du også :- )
Skriv en ny kommentar
hits