TOMHET

  • 17.02.2017 - 20:48

Hallois ♥

I dag var siste dagen bak skolebenken for en stund. Det var både trist og godt på en og samme tid. Denne uka har vært hektisk og det har vært en stor forskjell i fra de tidligere ukene hvor jeg nesten ikke har gjort noe som helst. Derfor er kroppen min passe kjørt akkurat nå. Godt å kunne slappe fullstendig av. 

Jeg snakket jo på dette foredraget jeg var på i går kveld. Angående kroppspositivisme og spiseforstyrrelser. Og dette skal jeg virkelig lage ett innlegg om også. Men jeg må nok vente til i morgen. Når både kroppen og hjernecellene fungerer bedre enn det de gjør i skrivende stund. Jeg er litt tom nå. Litt tom for tanker og følelser. Bare sliten. Kjenner du deg litt igjen? Man har noe gående over en lengre periode, og når man først ikke har noe å gjøre - først da kjenner man hvor sliten man egentlig er. Kroppen er en fantastisk ting. På både godt og vondt! 

Det er litt vanskelig å finne på noe fornuftig å si akkurat nå. Og jeg kjenner at det er nytteløst å bable i det vide og det brede om det ene eller det andre. Det kommer det ikke noe godt ut av, hverken for meg eller deg. Så derfor vil jeg heller bare ønske deg en riktig god helg enn så lenge! Så skal jeg samle krefter og komme sterkere tilbake imorgen. Det er mange ting jeg gleder meg til å dele med dere. Og det er ett par ting som jeg gruer meg til å dele. Dette kan nok bli lærerikt for både deg og meg. 

Kos deg masse i kveld. Enten du er alene eller sammen med noen. Nyt kvelden som best du bare kan ♥

Ida Øverland 17.02.2017 kl.22:22

spent på å lese innlegget ditt <3

Julie 18.02.2017 kl.12:17

Så artig å høre <3
Skriv en ny kommentar
hits