FULL RULLE

  • 16.02.2017 - 22:37

God kveld i stuggu ♥

Altså..... disse skoleukene mine, de drar jo ut i det uendelige hver dag de. Full rulle fra morgen til kveld. I dag har jeg vært mer produktiv enn jeg har vært på sikkert to måneder. 

Dagen startet bak skolebenken med psykiatri som tema. Veldig interessant og lærerikt! Når vi hadde fått stappa i oss så mye kunnskap vi bare klarte på seks timer, var det tid for litt gruppearbeid angående ett framlegg vi skal ha imorra. Så var det full rulle for å hente samboeren som trengte skyss hjem. Innom butikken på vei hjem. Fått sendt papirer til bokontrollen som jeg for 2. året er blitt trekt ut til. 

// Foto: Google 

Så stappe i seg noe mat, før man stakk innom jobben en liten tur for noe papirarbeid. 5 minutters margin for å rekke kurset om kroppspositimisme, ett foredrag om retten til å elske seg selv og om spiseforstyrrelser. Etter en time med mye klokskap og noe erfaringer rikere var det duket for brudeshow. Hvor det var gratis mat og drikke, goodiebags og motevisninger opp i mente. 

Herregud for en dag altså. Det er både deilig og slitsomt å være såpass produktiv. Virkelig! Men jeg har fått veldig godt utbytte av denne dagen, selv om det er en sliten kropp som kasta seg ned på sofaen for en halvtime siden. Deilig å kjenne at man lever igjen! 

Dette foredraget skal jeg snakke mer om i løpet av de neste dagene. Hjertesak for min egen del og derfor ønsker jeg selvfølgelig å dele det med dere ♥ Nå skal jeg få fiksa meg litt før det er å hoppe til køys! 

Victoria Larsen 16.02.2017 kl.22:41

Jeg håper du har en fin torsdagskveld :-)

Julie 16.02.2017 kl.23:01

Tusen takk, kjære deg :-)
Skriv en ny kommentar
hits