HAPPY VALENTINE

  • 14.02.2017 - 23:43

Lucky me ♥

Jeg har faktisk ikke noe annet å si. Annet enn at jeg er jævlig heldig! Jeg vet det er skikkelig kliss klass å utbrodere i det vide og det breie over hvor lykkelig man er og hvor hodestups forelska man egentlig er. For det er jo litt sånn "er det ikke for bra til å være sant?"-feeling. Og mange ganger tror jeg det selv også. 

Er det virkelig mulig å være så forbanna heldig? Og finne en person man er så glad i? En som gjør deg lykkelig og som gjør at du hver dag har det bra. At han vil gjøre alt for deg, slik at du skal ha det best mulig. Er det flaks eller er det fortjent? Man kan undres til man blir både blå og grønn. For min egen del føler jeg at jeg har skutt gullfuglen så til de grader og jeg vet faktisk hvor heldig jeg er som har en så fantastisk fyr i livet mitt. 

Men nå skal jeg virkelig ikke la dette gå helt over styr her. Her er ett par knips av den nydelige gaven jeg fikk i overraskelse av mannen. 

Vi hadde jo egentlig blitt enige om å ikke kjøpe noe til hverandre, men spandere på oss spatime. Men tydeligvis så klarte ikke sjarmøren å dy seg og det sto derfor en gave på soverommet da jeg kom hjem igår kveld. Jeg har skolesamling denne uka og i dag skulle jeg være borte så og si hele dagen. Det var også grunnen til at vi feiret på forskudd lørdag. Mange syns denne dagen bare er noe tull og selv syns jeg det lenge da jeg nøt singellivet. Men nå som jeg faktisk har en samboer, så vil jeg jo si at det ikke er bare dumheter rundt denne dagen.

Man skal jo såklart ta vare på hverandre og verte hverandre opp ellers også, men på denne dagen så føler man at man må slå på stortromma! Noen ganger går det jo litt over stokk og stein, og man trenger ikke bruke flere tusen kroner på å kjøpe noe dyrt. Det viktigste er jo å ha tid sammen. Nyte tiden med hverandre og hverandres selskap. Så man kan mene mye om denne dagen, men innimellom så syns jeg det er flott å ha merkedager hvor man tenker litt ekstra nøye over hvorfor man elsker noen og hvorfor man er glad i dem. Og for å minne oss på at vi MÅ ta vare på hverandre og ikke minst sette pris på hverandre. Det kan hjelpe oss i å ikke ta hverandre fullstendig for gitt! 

Så takk til min kjære, som dag og natt vier sin tid til å ta vare på meg og til å gjøre meg både glad og lykkelig. Du får meg til å føle meg bra og du gjør hver eneste dag mye lettere. Hverdagen og livet mitt har blitt et lykkeligere og ikke minst lysere sted etter at du entret det. Og jeg er så ufattelig glad i deg! Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Takk for alt du gjør for meg og for alle gode egenskaper du innehar. Du er gull verdt ♥

Håper du har enten fått noe fint eller hatt en super dag i samvær med noen du er forelska i eller glad i. Alle fortjener å bli satt litt ekstra stor pris på på en dag som denne. Enten man er singel eller i et parforhold, så kan man ha en veldig fin dag uansett. Og det trenger overhodet ikke koste skjorta! 

Er du fan av valentine's day? 

Amal Belaaouam 15.02.2017 kl.00:14

Så mye fint :D Heldig jente ja !

Julie 16.02.2017 kl.22:23

Tusen takk :- ) Ja! Kjempe heldig :- D

Camilla 15.02.2017 kl.01:47

Så utrolig koselig!

Julie 16.02.2017 kl.22:24

Ja, ikke sant? :- )

http://hevhodet.blogg.no/ 15.02.2017 kl.02:41

Kjempe flotte bilder :) Nydelige blomster/roser :)

Julie 16.02.2017 kl.22:24

Tusen takk :- ) Ja, de var helt nydelige!
Skriv en ny kommentar
hits