HEDER OG ÆRE

  • 13.02.2017 - 22:27

God aften ♥

I dag har jeg hatt eksamen og derfor har det gått litt i ett sett fra jeg sto opp til nå. I tillegg har jeg fått skvisa inn to middager og en liten shoppingrunde. Veldig sosialt og gøy å ha litt kvalitetstid med mange flotte mennesker! 

I går snakka jeg jo om at det kom et nytt innlegg hvor jeg skulle snakke litt om morsdagen, men som vi sikkert alle ser så ble det jo ikke noe av. Så derfor tenkte jeg å ta det litt på etterskudd. Har jo vært så mange ting vi har gjort på forskudd i det siste, så greit å ta noe etterpå også vettu! Vi hadde jo iallfall en kjempekoselig dag i går. Jeg starta dagen med å lese til eksamen jeg hadde i dag. Deretter dro jeg og Kim til Fåvang, hjemstedet mitt for å hente mamma. 

Jeg og Kim bestemte oss for å spandere middag på de flotte mødrene våre ettersom de sjeldent får servert middag. I tillegg til at vi hadde kjøpt litt småtterier for å glede dem litt ekstra. Det er jo alltid hyggelig å glede andre, spesielt noen som står oss nærme. Jeg og mamma har alltid vært nære og hun er den beste vennen jeg har. Hun er en av de beste støttespillerne jeg har og jeg kunne virkelig ikke klart meg uten henne. Jeg mener dette er en fantastisk dag og at man faktisk burde gjøre en innsats for å hedre moren sin. Det er ikke så mye som skal til. Man trenger ikke en gang å bruke penger. Man kan like godt lage middagen selv. Eller lage ett fint kort. Eller noe oppfinnsomt for å glede! Jeg setter stor pris på moren min og ville derfor glede henne som best jeg kunne. Vi spiste på ett sted som heter Fryatun. Hvor det var deilig buffemiddag. Det var heeelt nydelig! Det var en super dag, hvor familiene våres var samlet for å hedre mamma og svigermor. Kunne ikke ønsket meg en finere eller bedre dag! Det var helt suverent. Jeg håper alle som har en mamma, uansett hvor de måtte være - både på jorden og i himmelen satte litt ekstra stor pris på dem. Ikke minst fortalte hvor glad du var i henne, man sier aldri dette nok ganger ♥

Hedret du moren din i går? 

 

Amal Belaaouam 13.02.2017 kl.22:38

nåw, så snill du er da :) Ja mamma fikk blomster og en kopp !

Julie 13.02.2017 kl.23:14

Må være snill med mora si vettu :- ) Så koselig da! Det satte hun nok veldig stor pris på!

http://hevhodet.blogg.no/ 14.02.2017 kl.00:40

Så utrolig koselig da :)

Julie 14.02.2017 kl.23:45

Kjempe koselig :- )
Skriv en ny kommentar
hits