DAY 6 OF CHALLENGE

  • 08.02.2017 - 17:07

Onsdagsfølelse ♥

Nå nærmer vi oss slutten av denne lange og vanskelige utfordringen. Det har vært både morsomt og lærerikt å få noen spørsmål hvor man må virkelig vri hjernen sin litt for å kunne klare å besvare dem. Skal vi se her!

DAG 6: Hvilke skjulte talenter har du, som få eller ingen kjenner til? 

Som vanlig syns jeg det er et vanskelig spørsmål. Føler ikke jeg har noe spesielt mange talenter i grunn. Men noe jeg kanskje kan trekke fram er vel at jeg lærte meg noe piano mens jeg gikk på folkehøgskolen. Tror ikke det er så mange som vet om det igrunn! Ikke at jeg husker så mye av det, da jeg ikke har holdt det ved like.. Men jeg var godt i gang til å kunne å spille en-to hele sanger. Det var utrolig gøy! 

Jeg er i grunnen ikke sikker på noen andre talenter som jeg har. Jeg er jo usedvanlig kreativ, men det vet jo de aller fleste som kjenner meg. Derfor er det jo ingen hemmelighet. Mamma påstår at jeg er flink til å synge, men det tviler jeg egentlig på. Er ikke så mange andre som sier det samme, men er jo sjeldent jeg synger fremfor andre også. 

// Foto: Pinterest 
 

Da jeg gikk på videregående og på folkehøgskolen, så er jeg faktisk ganske flink til å gå på skøyter. Til at jeg kun har gjort det toppen fire ganger i livet mitt, så var jeg ganske god. I tillegg til at jeg er ganske god til å skyte. Det er nok de skjulte talentene jeg har. Jeg kommer iallfall ikke på noen andre! 

Nå skal jeg få gjort unna noe skolearbeid og prøve å ha kun det i fokus i ett par timer ♥

Victoria Larsen 08.02.2017 kl.18:20

Så moro! Jeg har alltid syntes at det å spille piano, er kunst :-)

Julie 08.02.2017 kl.19:48

Det er virkelig det! Og jeg kunne ønske jeg kunne bli bedre til det :- ) Så må nok øve litt mer ja!
Skriv en ny kommentar
hits