DAY 4 OF CHALLENGE

  • 06.02.2017 - 22:32

Denne mandagen har sust forbi.... og før jeg visste ordet av det var kl. 22! 

Lenge leve latskapen. Jeg har aldri før i hele mitt liv vært så lat som det jeg er nå. Samtidig som kroppen ikke er helt på topp, så suser både timene og dagene forbi meg i en fei. Jeg får ikke gjort noe som helst. Ikke noe fornuftig på noen som helst måte. Jeg må virkelig ta meg ett skikkelig tak i nakkeskinnet nå! 

La oss fortsette med denne lille blogg-challengen jeg har gående..

DAG 4: Hvilken bekymring er mest unyttig for deg og hva gjør du for å bli kvitt den? 

Oboy! Denne her er ikke så lett.. Jeg har alltid blitt drita sur på mamma fordi hun alltid bekymrer seg over den minste ting. Ting som aldri kommer til å skje, men som hun har fått for seg kanskje kan skje. Og når jeg forlot redet, så forsto jeg godt hvorfor hun bekymret seg ihjel av "unødvendige" ting. Man får et annet perspektiv på ting, når man må passe på å ha nok penger til å få det til å gå rundt. Til å kunne betale husleie, til å kunne betale strøm, til å ha mat. Det er ikke bare bare! Man må omstille seg så til de grader. 

Det vil jeg nok si er den største bekymringen jeg har. Og som ofte tar virkelig knekken på meg. En bekymring jeg syns det er vanskelig å gjøre noe med. Spesielt er jeg bekymret angående det økonomiske, fordi jeg har så forskjellig inntekt. Det er forskjellig fra måned til måned. Og det er et evig strev å få seg nok vakter til å få skrapt opp nok penger til å få det til å gå rundt. Jeg ser ikke på dette som en god bekymring for meg. Det er klart at man skal tenke over hva man bruker penger på, hvordan man bruker dem og ikke bruke opp lønna på tull. 

Men den er unyttig i den forstand at jo større bekymring jeg har for at jeg ikke har nok penger, jo mer stressa blir jeg. Desto flere vakter tar jeg på meg og desto mer sliten og tappet av energi blir jeg. Dette går ofte utover helsen min, noe som overhodet ikke er bra! Jeg tar ofte på meg vakter ei hel uke, hvor det er flere dager jeg jobber dobbelt. Og ja, det er jo sånn at jeg er ung og skal tåle mye. Men ettersom jeg sliter med matinntaket mitt, tåler jeg ikke like mye som jeg normalt ville gjort. Det var en periode hvor jeg jobbet 12 dager i strekk, for så å ha 2 dager fri i flere måneder. Og det gikk rett vest. Prøv det den som vil, men det er ikke til å anbefale. På den 11 dagen på rad så er du så sliten at du ikke kjenner at du er sliten lengre. Det er jo ikke sunt! 

Det er mange ganger jeg tar meg selv i å tenke at "faen, hvorfor stresser du så jævlig over detta pengestyret?" Nå må du ta deg sammen, Julie! Du har ett liv å leve, så lev og nyt det mens du kan. Ikke la denne penge-frykten hemme deg i å kunne leve det livet du fortjener. Og det er noe i det! Den fornuftige Julie slår noen ganger til. Det ordner seg jo alltids. Så det å prøve å ikke bekymre seg så fælt, det er en prosess man må gjennom og som er viktig å ta. For om man bruker hele livet sitt på å bekymre seg, så er ikke det ett godt liv. Ikke etter min mening iallfall. Det jeg pleier å gjøre er å få ros og skryt av mammaen min, som beroliger meg med å si at alt kommer til å ordne seg. Utenom det så må jeg bare prøve å puste med magen og tro på det den kloke mammaen min sier til meg. Og hun har som regel alltid rett! 

Bekymrer du deg for mye? 

06.02.2017 kl.22:48

Der var det mange kloke ord Julie 😃😃 alt ordner seg for snille jenter , så hvorfor bekymrer du deg . Dette har du mer kontroll over enn du tror 😆 Så lev livet og nyt det , alt ordner seg 😃

Julie 06.02.2017 kl.23:09

Tusen takk, kjære deg <3 Du er god! Du har nok helt rett. Man burde mye heller nyte livet. Har nok mer kontroll enn det jeg selv tror :)

ida 07.02.2017 kl.00:29

Ha ei fin veke :) Smil til verden så smiler verden tilbake!

Julie 07.02.2017 kl.13:39

Takk for kloke og gode ord! :- ) Det har du jammen rett i! Ha ei fin uke du og :)

Victoria Larsen 07.02.2017 kl.07:49

Jeg håper du får en fin tirsdag :-)

Julie 07.02.2017 kl.13:39

Tusen takk, du også :)
Skriv en ny kommentar
hits