6 PERFEKTE VALENTINE-LOOKS

  • 05.02.2017 - 17:54

God søndag dere ♥

Det nærmer seg valentinsdagen og i den anledning tenkte jeg å vise frem seks av mine favorittantrekk som jeg virkelig syns var innafor. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha på seg. Hvilken stil man skal gå for. Blir det too much? Eller blir det rett og slett for lite? Hva skal til for å få meg til å se bra ut? Disse antrekkene er dirty, det er søtt og det er stilfullt! Her er det noe for enhver jente. Det er jo noe med det at vi syns det er litt ekstra stas å pynte oss når det gjelder spesielle anledninger. Selv om man nødvendigvis ikke er så glad i det ellers. Jeg er iallfall litt sånn. Og ingenting er bedre enn å føle seg sexy og vell i noe som er komfortabelt å gå med! 

It's getting hot in here.... 

// Innelegget inneholder annonselinker 

SØTT OG SAFE

Dette antrekket er søtt, men samtidig utrolig stilfullt. Komboen mellom hvitt, svart og gull slår aldri feil. Og med noen super røde lepper til, så blir det et perfekt antrekk til en fantastisk aften. Enten du skal ut på byen eller du skal ut på restaurant. Det er også et ganske stilrent antrekk som gjør det veldig safe! Dersom man ikke føler seg fullstendig crazy og vågal, kan man likevel se smashing ut i dette antrekket. 
1. Kjole HER // 2. Halskjede HER // 3. Veske HER // 4. Sko HER 

ELEGANT PERLE

Dette antrekket er helt rått. Det er enkelt, men det oser stilfullt og elegant all the way. Dette er en av mine favoritter! I dette antrekket vil du se ut som en million dollar og du vil nok også føle deg som en. Et lite hint av gull på kjolens skjørt gjør den lille ekstra piffen som gjør at det får en elegant touch. Og med ett par gull-øreringer så blir antrekket komplett. 
5. Øreringer HER // 6. Kjole HER // 7. Veske HER // 8. Sko HER

STILFULL ROMANSE

Med dette antrekket kommer du til å lyse opp rommet. Det er enkelt, men likevel er det detaljene som gjør antrekket stilfullt. Blant annet blondene gjør det til en sexy vri og elegante sko gjør det til et verdig antrekk. Et lite hint av svart og rosa gjør prikken over i-en. Dette kan du gå på både kino og restaurant med! Dette er et stilfullt antrekk med rene farger som gjør deg både sukkersøt i tillegg til elegant. Nok en sikker vinner, dersom man ikke er fullt så vågal!
9. Armbånd HER // 10. Kjole HER // 11. Veske HER // 12. Sko HER SEXY HOTNESS

Oh my God! Dette antrekket er til å dø av. Det oser romantikk, sexy look og dirty lang vei. Rødt og svart utgjør en utrolig sexy kombinasjon og jeg tror nok at alle øyne ville vært på deg med en gang du kom inn døra. Kjolen er virkelig en fryd for øyet og tilbehøret som de røde skoene gir antrekket det lille ekstra som gjør at det pirrer litt ekstra både det ene og andre stedet. Dette er desidert min favoritt! ♥
13. Armbånd HER // 14. Kjole HER // 15. Veske HER // 16. Sko HERBLÅ LEKENHET

Denne kjolen er et unikt verk. Blondene og det gjennomsiktige gjør den både sexy og romantisk. De flotte elementene og fargene utgjør en unik kombinasjon og gjør at man rett og slett ser dritbra ut. Det oser romantikk. Man er både søt, leken og romantisk på en og samme tid. En sikker vinner om du er usikker på om du skal kle deg sexy eller søtt, her får du i både pose og sekk. 
17. Halskjede HER // 18. Kjole HER // 19. Veske HER // 20. Sko HER PINK DIRTINESS

Olala! Dette er ett antrekk for de lekne og de som tørr å vise sine litt mer vågale sider av seg selv. Den uskyldige kjolen sammen med de mørke og dirty detaljene gjør det til et perfekt og lekent antrekk. Et perfekt antrekk om du har bein i nesa og skal på fifty shades darker. Mange av elementene fra tilbehøret kan gjenspeiles i filmen og det er en fin hyllest til selve filmen og det dirty temaet. Guttene vil bli stående å måpe!
21. Maske HER // 22. Choker HER // 23. Veske HER // 24. Belte HER // 25. Sko HER // 26. Kjole HER 

Dette var virkelig gøy! Det finnes så mange flotte kombinasjoner som gjør det både sexy, dirty og romantisk. Og det er jo litt der vi ønsker å være når det er valentinesdagen. Man kan liksom gå for å være litt ekstra heit og ekstra elegant. Det er alltid gøy å imponere gutta våres og se hvordan de måper og sliter med å holde munnen igjen. Jeg sier ikke at du må gå sånn som disse antrekkene. Du skal selvfølgelig gå med akkurat det du selv føler for og det du selv føler er mest behagelig og komfortabelt å gå med! Men det slår aldri feil med litt inspirasjon, eller hva? 

Hvilken av antrekkene var din favoritt? ♥

Ariel 05.02.2017 kl.18:15

Så bra outfits! Likte spesielt den første!

Julie 05.02.2017 kl.18:16

Så gøy at du syns det! Den er kjempefin :- )

Victoria Larsen 05.02.2017 kl.18:21

Åh, så mye fint! :)

Julie 06.02.2017 kl.00:16

Så flott at du likte det! :)
Skriv en ny kommentar
hits