"VI-SNAKK"

  • 04.02.2017 - 21:55

God lørdagskveld ♥

De siste dagene har vært veldig rare. Samtidig som de har vært veldig koselige og rørende. Man skjønner at man må ta vare på de man har i livet sitt mens man fortsatt har dem. Det har vært svært innlysende å se hvordan man av en situasjon kan endre perspektiv på ting. Ikke minst er det usedvanlig lærerikt! 

Vi er begge to veldig slitne. Vi sover mye og tar det egentlig knusende med ro. Det er viktig. Viktig å lytte til kroppen og ta vare på helsa. Vi har begge smerter, Kim særdeles mye mer, noe som gjør at vi begge har tatt litt mer vare på hverandre enn før. Det er godt. En god følelse å vite at vi er der for hverandre. Vi snakker mye mer om ting vi ellers ikke snakker så mye om. Noe jeg ser på som veldig viktig i ett parforhold. Det kan være alt fra hvor mange unger vi ønsker oss til hvor vi ønsker å bosette oss. De viktige tingene her i livet. Det er ikke alltid like lett å ta opp eller å snakke om - men det er uhyre viktig. Både for en selv og for den andre parten. For å vite om man er på samme nivå eller ikke. 

Nå ble det mye vi-snakk og parforhold-snakk... men jeg må bare poengtere hvor viktig det egentlig er. Det å sette seg ned og snakke om ting man føler for. Uansett om det føles vanskelig eller ikke. Vi må ut av komfortsonen og snakke om ting som ikke alltid er like behagelige. Men vi vil ofte føle oss desto bedre etter vi har fått snakket ut. 

Nå skal jeg slenge med ett par bilder som lyser helgemodus. Jeg fortsetter med den beryktede blogg-challengen min til uka!Nok snakk om "vi" og vårt forhold. Nå skal jeg kose meg med min bedre halvdel resten av denne lørdagskvelden, også håper jeg du gjør det samme. Anbefaler dere å se "the best of me". En fin og trist film som virkelig får en til å tenke på ting man kanskje ikke ellers ville. En tankevekker ♥

Sandra Marie 04.02.2017 kl.23:37

kos deg:)

Julie 04.02.2017 kl.23:57

Det skal jeg, du også :)

http://hevhodet.blogg.no/ 05.02.2017 kl.01:13

Så fine tulipaner :) Håper helgen har vært fin <3

Julie 05.02.2017 kl.15:58

Tusen takk, syns de var kjempe fine selv :) Takk, lige så <3

Iselin Renée 05.02.2017 kl.13:11

Så fine blomster :)

Julie 05.02.2017 kl.15:58

Tusen takk, meget fornøyd med dem selv :- )
Skriv en ny kommentar
hits